search
top

Sukulaistyttö ja sen kaveri kylässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...

Kaikki alkoi jo viime kesänä kun veljeni teini-ikäinen tytär ja hänen kaverinsa tulivat minun ja vaimoni luokse pariksi viikkoa lomailemaan. Veljeni tytär Heidi oli tuolloin 15 vuotta ja hänen mukaansa lähtenyt kaveri Katri 13 vuotta. Pari viikkoa sain ihastella noita kodissani pyöriviä teinityttöjä ja kyllähän heissä silmänruokaa riitti vaikka nuoria olivatkin. Erityisesti Katrin suloiset kasvot saivat kaluni jäykistymään. Katria olisi voinut jopa luulla tytöistä vanhemmaksi sillä lapsen kasvoille oli ilmestynyt huulilävistystä ja meikkiäkin. Harmikseni tytöt liikkuivat aika paksussa vaatetuksessa ja nukkuivat vaatteet päällä vaikka kohtalaisen lämmin kesä oli.

Talvi meni muistellessa edellisen kesän tapahtumia. Keväällä kun kuulin tyttöjen tulevan uudestaan käymään luonamme tiesin tilaisuuteni koittaneen. En voinut vastustaa kiusausta vaan singahdin heti töiden jälkeen kauppaan ostamaan pienikokoista kameraa. Tutkin valikoimaa tarkkaan ja löysinkin käyttötarkoituksiini sopivan, pienen hd-laatuista kuvaa tallentavan kameran, johon mahtuu videokuvaa enemmän ja vähemmän.

Tytöt saapuivat meille heti loman alettua perjantai-iltana. Vuodessa teinivartaloihin oli tullut muotoja reippaasti lisää ja jopa 14 vuotiaan Katrin rinnat olivat pyöristyneet somasti. Heidi oli noin 170 cm pitkä, hoikkavartaloinen sinisilmä, jonka kasvoja sivusivat pitkät vaaleat hiukset. Hoikkaa olemusta vahvisti hyvin pienet, ehkä noin a-kupin rinnat. Varsinaisesti huomioni kiinnittyi Katriin. Hän oli hivenen lyhyempi, ehkä 165 cm pitkä, mutta selkeästi rotevampi muodoiltaan. Missään nimessä hän ei ollut lihava, mutta paljon houkuttelevampi kuin hintelä ystävänsä. Suloisia lapsen kasvoja kaarteli punertavan ruskeat hiukset ja kaiken kruunasi syvänruskeat silmät. Edelliskesään verrattuna lantio oli kaareutunut hieman, mutta suurin muutos oli tapahtunut rinnoissa, jotka pullottivat jo ihan mukavasti. Aprikoin kuppikoon olevan b ja muotokin oli päällisin puolin kivan pyöreä.

Joka kerta Katrin alkaessa puhumaan suihkuun menosta luikahdin äkkiä vessaan ja asensin ostamani kameran kuvaamaan suoraan suihkuun. Kamera oli todella helppo piilottaa kylpyhuoneeseemme siellä olevien koristeiden kätköön. Työpäivät kuluivat purkaessa materiaalia. Katselin näytöltäni kuinka vesi valui pitkin punertavia hiuksia tytön pyöreille rinnoille, sieltä massua pitkin kohti siistittyä jalkoväliä. Tyttö oli selkeästi panostanut karvoitukseen, kiharat vaaleanruskeat karvat oli trimmattu siistiksi kolmioksi klitoriksen yläpuolelle. Suihkuhetket eivät kestäneet montaa minuuttia, mutta alastoman teinivartalon ja kovana nöpöttäviltä nänneiltä tippuvien vesipisaroiden katselu sai kaluni kasvamaan aivan uusiin koko luokkiin housuissa ja terskan valuttamaan kiimanesteitä.

Viikon aikana sain kerättyä useamman suihkuvideon tytöistä. En halunnut runkata ja tyttöjen vierailun takia emme viitsineet vaimonkaan kanssa rakastella, joten himo sai minut suorastaan hulluksi. Päivisin töissä katselin kuvaamiani videoita useamman kerran, annoin kaluni paisua jättimäiseksi housuissa ja puristelin sitä housujen päältä lähelle räjähtämispistettä. Kidutin itseäni. Heidi jutuista olin saanut käsityksen, että Katri ei ollut aivan enkeli vaikka päällisin puolin siltä vaikutti. Pinnan alla piilossa olisi siis hieman räväkämpi ilme kuin tämä pintapuolinen äidin kultamussu ja se kiihotti minua entisestään.

Sainkin osoituksen tuosta ”ei-niin-kiltistä” tytöstä torstaina Katrin käydessä suihkussa. Tutkin videoa seuraavana päivänä töissä. Katrin alkaessa saippuoimaan itseään liukas saippua lipsahti käsistä ja tippui lattialle. Tytön nojautuessa nostamaan saippuaa hän sattui pyllistämään herkullisesti kameralle. Sain ihailla 14 vuotiaan tytön pimppiä, joka levitessään paljasti hieman vaaleanpunaista vakoaan kameralle. Näkyä ihaillessa säpsähdin kun tyttö polvistui lattialle ja kaivoi jotain pesukoneen alta. Tytön noustessa seisomaan tunnistin esineen. Se oli noin viikko sitten kadonnut pieni dildo, jota käytämme vaimoni kanssa klitoriksen hyväilyyn. Todennäköisesti dildo oli pesun jälkeen pudonnut lattialle ja pyörinyt pesukoneen alle. Tyttö tutki pientä dildoa selvästi kiinnostuneena. Yhtäkkiä Katri pyöräytti sauvaan saippuaa ja huuhtoi sen hanan alla. Tämän jälkeen tyttö istui lattialle suihkunurkkaukseen. Kamera kuvasi lähes suoraan tytön pientä pimppiä, joka paljastui Katrin levittäessä pieniä reisiään. Määrätietoisesti tyttö vei toisen kätensä hävylleen ja levitti pieniä häpyhuulia ja vei toisella kädellä värisevän dildon klitorikselle. Tytön sulkiessa silmät ja suun avautuessa nautinnolliseen huokaukseen kirosin mielessäni kameran heikkoa äänen laatua, josta ei edes editoimalla saanut oikein millään selvää. Dildo hyväillessä klitorista tytön hengitys kiihtyi hiljalleen ja katselin kohoilevia rintoja haltioituneena. Hiki-(tai vesi)karpalot putoilivat tytön kasvoilta rinnoille ja valuivat sileää ihoa pitkin lattialle. Jossain vaiheessa toinen käsi siirtyi rinnalle ja Katri alkoi pyörittelemään kovettunutta nänniä sormien välissä. Noin viiden minuutin kuluttua tytön hengitys kiihtyi entisestään ja vartalo alkoi värähdellä. Selän taipuessa kaarelle Katri puri selkeästi huultaan, ettei voihkisi äänekkäästi. Pystyin kuvittelemaan kuinka pieni pimppi sykki orgasmin ravistellessa koko kehoa. Hetken tasattuaan hengitystä Katri työnsi dildon takaisin pesukoneen alle ja jatkoi suihkuttelun loppuun.

Oli jo lauantaiaamu ja tyttöjen reilun viikon mittainen vierailu läheni loppuaan. Kerkesin jo surkutella tyttöjen lähtöä kunnes tilaisuuteni koitti. Heidi jäi kiinni varastelusta vaimoni löydettyä cd-kotelon hänen laukustaan. Sovimme, että Heidi ja vaimoni lähtevät kauppaan hoitamaan tapauksen asian mukaisesti pois päiväjärjestyksestä ja minä jään kotiin Katrin kanssa. Jäätyämme kahden kesken aloin juttelemaan Katrin kanssa ja jostain rivien välistä sain tiedon, että myös Katri oli varastellut. Käsilaukusta löytynyt hajuvesipullon pakkaus riitti todisteeksi. Aloin tivaamaan Katrilta lisätietoja ja tyttö pillahti itkuun. Nyyhkytyksen keskeltä kuulin ”isä tappaa mut jos saa tietää — mä teen ihan mitä vaan jos et kerro”. ”Mitä vaan”, nuo sanat jäivät mieleeni pyörimään. Mielessäni vilahtelivat kuvaamani videot alastomasta tytöstä suihkussa ja laskiessani katseen alaspäin näin jalkani viereen käpertyneen tytön, joka katsoi itkuisilla silmillä suoraan minuun kuin anoen. Poskille levinneet ripsivärivanat ja kutsuvasti pullottava pusero yhdistettynä lyhyeen hameeseen saivat ajatukset risteilemään päässäni. Hetkessä kaluni räjähti täyteen seisokkiin housussa ja sai Katrin säpsähtämään.

Tartuin tyttöä hiuksista ja aloin availemaan housujani samalla kun sanoin Katrille ”okei, tää voidaan hoitaa muutenkin pois päiväjärjestyksestä”. Tyttö katseli hämmästyneeni suonikasta kaluani, joka ponnahti lattialle putoavista housuista terhakkaani ilmaa halkomaan. Tajutessaan mitä sedällä oli mielessä, Katri alkoi pyristelemään ja kirkumaan kaikkea tyyliin ”vitun pervo! Mee pois.” Totesin vain kylmän rauhallisesti, että ainahan me voidaan sun isälle kertoa. Puheeni sai tytön rauhoittumaan ja ohjasin kovana sykkivän kalun kohti Katrin suloisia huulia. Vaistomaisesti tytön suu alkoi avautua terskani lähestyessä hänen kasvojaan. Hiljalleen kaluni upposi tytön punattujen huulten väliin lämpimään suuhun, joka alkoi varovaisesti imeä kyrpääni. Taivaallinen tunne levisi kaikkialle vartalooni Katrin imiessä kaluani. Katselin ylhäältäpäin lapsenomaisia kasvoja, levinnyttä ripsiväriä ja kuolasta kiiltelevää kyrpääni, joka hitaasti ja varmasti souti edestakaisin pienessä suussa. Välillä vedin kädelläni Katria liikaa ja tyttö alkoi kakoa terskani upotessa hänen nieluunsa, mutta sinnikkäästi tyttö imi kyrpääni. Availin samalla tytön kauluspaidan nappeja, jonka alta paljastuivat rintoja myötäilevät punaiset rintaliivit. Liivit korostivat kauniisti nuoren naisenalun pyöreitä rintoja.

Orgasmi väreili jo kiveksissäni katsellessani varovaista suihinottoa, joka oli jatkunut irrotettuani otteen Katrin hiuksista. Himo sai kuitenkin minussa yliotteen enkä halunnut laueta vielä. Tartuin uudelleen hiuksista Katria ja nostin hänet seisomaan. Taivutin tytön tilanjakajan päälle ja nostin lyhyen hameen helman hänen selkänsä päälle. Hameen alta paljastuneet Hello kitty –pikkuhousut saivat himoni heräämään todella. Huomatessani pikkuhousuissa pimpin kohdalla kostean läikän Katri parahti samalla hetkellä ”ei sinne”. Kiimasta sekaisin painoin sormeni pillulle ja kähisin samalla Katrin korvaan ”kyllä mää tiiän, että tommonen pikkuhoro on maksanu useammat tupakat ja viikonloppukaljat pojille jotenki muuten ku rahalla”. En tiedä johtuiko se puheistani vai kostuneella pimpillä pyörivästä sormestani, mutta Katri ummisti silmänsä ja sulki samalla suunsa.

Lantion painautuessa sormeani vasten hain turvonneen klitoriksen sormeni alle ja aloin hieroa sitä rohkeammin. Kiihtyvä liike sai Katrin lantion liikehtimään levottomammin ja pienen huokauksen purkautumaan punatuilta huulilta. Kaluni päästä valui kirkasta kiimalimaa jo todella paljon ja kaluani suorastaan pakotti, niin turvonnut se oli. Siirsin pikkuhousujen kiilaa sivuun ja ohjasin liukkaan kaluni kosteille pillunhuulille. Teinityttö selvästi valmistautui vastaanottamaan kaluni sisäänsä, sillä hän siirsi kätensä tilanjakajan sivuille ja puristi sitä lähes rystyset valkoisena.

Varovasti upotin kaluani liukkaaseen vakoon. Tein lyhyttä edestakaista liikettä ja hiljalleen upotin kaluani syvälle tiukkaan pilluun. Hitaasti mutta varmasti pienet häpyhuulet kietoutuivat varteni ympärille ja Katri otti kaluni vastaan. Tunsin kuinka lihaksikas emätin puristi kaluani joka puolelta upotessani syvemmälle. Päästyäni pohjaan ja terskani koskettaessa kohdun suuta havahduin Katrin nyyhkytykseen. Jossain vaiheessa tyttö oli ilmeisesti alkanut itkeä, mutta kiima sumensi aistini ja tunsin vain jumalaisen, tiukan, kostean ja lämpimän puristuksen kyrvässäni.

Tiukensin otetta lanteilla ja aloin hiljaa panemaan tuota suloista olentoa. Kaluni liukui kiimanesteiden ansiosta kohtalaisen vaivattomasti ja keskityin nauttimaan. Vedin jokaisella työnnöllä kaluni lähes kokonaan ulos ja painoin koko varren takaisin pohjalle asti. Hitailla ja pitkillä vedoilla nautin itseään tarjoavasta teinitytöstä. Vein käteni alakautta Katrin klitorikselle ja aloin pyörittää sormeani liukkaan nappulan päällä samalla kun suonikas kaluni souti kokemattomassa teinipimpissä. Hiljalleen nyyhkytys vaihtui tukahdutettuihin huokailuihin.

Kidutusviikko ja aiempi suihinotto tekivät tepposensa ja kihelmöinti palleissani alkoi lisääntyä. Hidastin hieman panemisen tahtia ja nopeutin samalla sormeni liikettä. Etusormeni pyöri jo aika villisti klitoriksella, joka oli pikku hiljaa paisunut sormeni alla suuremmaksi. Katri huokaili jo voimakkaammin ja hänen vartalonsa nytkähteli holtittomasti. Samassa kun tunsin emättimen kiristyvän ja alkavan sykkiä kaluni ympärillä vetäisin kaluni ulos ja painoin orgasmin aalloista vetelän tytön lattialle polvilleen. Pidin Katria hiuksista kiinni ja runkkasin kaluani. Tunsin kuinka värinä alkoi alaselästä siirtyen hiljalleen palleihini, jossa räjähdys laittoi liikkeelle koko viikon keräämäni siemennesteen. Ensimmäisen syöksyn saattelemana suljin silmäni ja nautin. Kaluni nytkähteli rajummin kuin vuosikausiin ja sylki paksua spermaa päästään. Lukuisten purkausten jälkeen aloin availemaan silmiäni. Katsoin Katrin spermalla vuorattuja kasvoja, valkoiset spermavanat valuivat otsahiuksista kasvoja pitkin leualle ja siitä puserolle ja rinnoille. Totesin rehvakkaana ”kyllä kunnon teinihoron pitää mällit kasvoille ottaa”. Samassa kun huomasin kädessäni verta, tytön kasvot vääntyivät itkuun ja hän tuhersi ”mut ku mä oon neitsyt..”.

9 kommenttia viestissä: “Sukulaistyttö ja sen kaveri kylässä”

 1. liisipo says:

  Ihan hyvä tarina. Mut onks tää kirjoittaja joku piilopedofiili kun fantasioi nuorista teinitytöistä?

 2. Jörkka79 says:

  Nää sun tarinat on kyllä loistavia aina! Yhtään huonoa en oo vielä lukenut 🙂

 3. Talonmies says:

  Jokaisella tietty omat fantasiat, mutta tarina ei ainakaan kerro kenenkään työnnelleen tekokyrpää pilluun. Kiitoksia palautteista. Lisääkin saa kirjoitella. Aina helpotti kehittää juttuja eteenpäin.

 4. Luumu says:

  Pervopena: Ei välttämättä mene. Etenkään, kun kyseessä oli pieni dildo. Sitäpaitsi neitsyys on vähän tulkinnanvarainen juttu, yleensä neitsyeksi lasketaan tyttö/nainen, joka ei ole ollut sukupuoliyhdynnässä.

 5. hmm says:

  ^No etpä lukenut huolella, eikös tuo vaan klitorista sillä dildolla hyväillyt.

 6. teija says:

  jatkoa,tytöt yhdessä “kostaa” sulle,sun vaimos yllättää..

 7. pervopena says:

  voi vittu eköhän siinä kalvot mene jos tekokyrpää pilluun työntää, tuskin neitsyys säilyy.muuten hyvä

 8. Kiss Of Dawn says:

  Toi Heidin pyöreä kaveri, toi yhen mun tunteman samannimisen joka on myöskin leveelantioinen nuori nainen ja aika kiltin olonen, mut muuten tykkäsin

 9. tappisilmä says:

  Kyllähän tämän luki. Sujuvasti ainakin esitetty. Ei pompittu asiasta toiseen, vaan työ hoidettiin järjestyksessä.
  Nämä pikkulikkatarinat on aina mielenkiintoisia.

Kommentoi

top