search
top

Vaimon työvuoro

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Vaimoni on töissä sairaalassa ja olen aina halunnut naida häntä työpaikalla. Kerran vaimoni oli yövuorossa ja päätin mennä moikkaamaan tullessani kaupungilta. Osastolla oli iltatoimet jo tehty ja yököt istuivat toimistokopissa surffailemassa ja juttelemassa. Huomasin vaimoni työkaverin olevan hänen ystävänsä Helenan joka oli minullekin tuttu nelikymppinen rouva ja kolmantena yökkönä oli joku nuori opiskelijatyttö. Huikkasin vaimolleni moro ja hän häkeltyi nähdessään minut osastolla. Vaimoni joka on kolmikymppinen isorintainen ja hyvällä takamuksella varustettu tuli kanssani päivähuoneeseen juttelemaan ettemme häiritse osaston potilaita. Laskin käden välittömästi vaimoni reidelle ja kysyin voisinko saada ottaa hänestä kuvan töissä missä hän hieman vilauttaisi paljasta pintaa? Vaimoni sanoi ensin tiukasti ettei missään nimessä mutta sanoin että mitä haittaa siitä voi olla jos hän miehelleen hieman vilauttaa. Sain vaimoni suostumaan ja hän sanoi menevänsä käymään vessassa. Pyysin ottamaan rintaliivit ja pikkuhousut pois jotta kuvien otto hoituisi nopeammin. Taka-ajatuksena oli myös saada pillua mutta tiesín vaimoni kieltäytyvän jos siitä suoraan mainitsisin.

Vaimo saapui vessasta ja nöpöttävät nännit näkyivät selvästi ohuen työpaidan läpi. Pyysin vaimoni menemään yhteiskuvaan kansliaan Helenan ja opiskelijan kanssa ja hän suostui pienen vänkäämisen jälkeen. Pyysin vaimoani vilauttamaan hänen ollessaan Helenan ja opiskelijan takana ja hän menikin seisomaan näiden taakse kun pyysimme yhteiskuvaan. Huomasin että Helena näki vaimoni rinnat jotka olivat kyllä melkolailla näkyvissä lähes läpinäkyvän työasun alla mutta hän ei sanonut mitään vaan katsoi minua. Vaimoni nosti salaa paitaansa ja paljasti rintansa samalla kun otin kuvan ja kiitimme Helenaa ja opiskelijaa. Menimme takaisin päivähuoneeseen missä pyysin vaimoani laskemaan housut ja pyllistämään. Vaimoni kävi kontilleen pöydälle pylly ovea kohti ja paljasti kauniin pillunsa. Menin oven suulle ottamaan kuvaa kun yhtäkkiä huomasin Helenan seisovan vierelläni katsellen. Helena ei sanonut mitään joten kiimaisena pyysin käheällä äänellä vaimoani sormettamaan itseään. Helena ja minä katselimme vaimoni sormetusta. Työnsin käden Helenan housujen sisään ja samantien pilluun. Vaimoni katsoi ovelle ja säikähti huomatessaan Helenan. Vaimoni yritti vetää housuja jalkaansa mutta huomasi käteni joka oli Helenan housuissa. Hetkeen kukaan ei sanonut mitään mutta sitten sanoin Helenalle että kävisikö hänkin pöydälle ja pyllistäisi? Helena hymyili minulle ja laski housunsa alas. Vaimoni katseli minua häkeltyneenä mutta sanoin että otetaan pari kuvaa ja sitten lähden.

Oli mahtavaa katsoa kahden sairaanhoitajan pilluja joita he hieroivat nenäni edessä päivähuoneen pöydällä aivan avoimesti. En pystynyt estämään itseäni vaan kävin käsiksi Helenan pilluun otettuani ensin kuvia. Työnsin sormet sekä Helenan että vaimoni pilluihin ja rupesin sormettamaan. Molemmat hoitsut rupesivat ynisemään ja pyysin Helenaa ottamaan minulta suihin. Arvelin ettei vaimoni tässä vaiheessa enää asiasta voisi suuttua. Molemmat hoitajat kääntyivät ovea kohti ja käskin molempien riisua vaatteensa. Helena yritti sanoa että koska tahansa voi kello soida mutta sanoin vain että ollaan nopeita

Vaimoni ja Helena olivat lopulta alastomina edessäni ja Helena imi munaani upealla tavalla. Helenalla oli upean isot, hieman riippuvat rinnat jotka heiluivat imemisen tahdissa. Halusin naida molempia perseeseen joten pyysin taas kääntymään mutta silloin soi jossakin huoneessa kello ja kaikki toiminta seisahtui. Helena ja vaimoni pysähtyivät kuin seinään ja jäimme odottamaan soiko kello uudestaan. Kuulimme opiskelijan menevän johonkin huoneeseen ja aloitin Helenan rintojen hyväilyn. Vaimoni sanoi että meidän on pakko lopettaa jos opiskelija tarvitsee apua mutta sanoin että hän osaa hoitaa hommat. Helenakin olisi halunnut pukea päälleen ja mennä tarkistamaan tilanteen mutta työnsin hänet selälleen pöydälle ja levitin haarat auki. Sanoin vaimolleni että nuole Helenaa, otan sen videolle ja siirryin oven viereen kuvaamaan. Vaumoni rupesi nuolemaan Helenaa ja kuvasin touhua.

Kuulin käytävältä askeleita mutten välittänyt niistä koska näky oli niin kiihottava: vaimoni nuolee toista sairaanhoitajaa työpaikan pöydällä. Yhtäkkiä kuulin viereltäni opiskelijan sanovan herranjumala hänen nähtyään mitä päivähuoneessa oli meneillään. Opiskelijan vierellä seisoi noin 70 vuotias miespotilas joka hänkin katseli häkeltyneenä kahta sairaanhoitajaa joista toinen nuoli ja runkkasi toista.

Helena ja vaimoni huomasivat tilanteen ja nousivat äkkiä pöydältä sekä rupesivat pukemaan vaatteitaan päälleen. Opiskelija ei saanut sanaa suustaan ja vanha mies katseli edelleen naisia silmät suurina.

Vaimoni sai päällysvaatteet päälleen mutta rinnat olivat edelleen näkyvillä ja yhtäkkiä vanha mies puristi vaimoni rintoja. Mies sanoi käheällä äänellä että minulle myös tai kerron asiasta eteenpäin. Seurasi jälleen syvä hiljaisuus jonka katkaisi opiskelija sanomalla poistuvansa kansliaan. Jäimme muut aloillemme miehen käsien hieroessa yhä vaimoni rintoja. Sanoin miehelle että käy minulle ja rupesin riisumaan vaimoltani vaatteita. Hän yritti pyristellä vastaan mutta yhdessä saimme housut alas ja vanha mies iski heti kätensä vaimoni jalkoväliin. Helena katseli vierestä järkyttyneenä ja yritti lähteä pois mutta käänsin hänet pöydälle mahalleen ja vedin housut alas. Vanha mies laittoi vaimoni Helenan viereen ja työnnyimme lähes yhtäaikaa kahteen naiseen edessämme.

Työnnyin Helenan perseeseen vaikka ulina oli sellainen että koko osasto luultavasti kuuli. Vanha mies otti mallia ja työntyi vaimoni perseeseen ja aloitimme raivokkaan pumppaamisen. Laukesin Helenan sisälle mutta vanhus jaksoi pumpata vaimoni takapuolta. Pallit hakkasivat vaimoni pakaroihin ja hän ynisi hiljaa. Lopulta vanhalta mieheltäkin tuli ja nousimme kaikki hikisinä ylös. Helena ja vaimoni poistuivat paikalta alastomina vaatteet käsissään ja minäkin rupesin tajuamaan mitä oli tullut tehtyä. Lähdin vaimoni perään yrittääkseni selittää asiaa mutta kuulinkin vessasta minne naiset olivat menneet hillitöntä kikatusta joka yltyi nauruksi.

Menin suihkutilaan ja naiset nauroivat siellä läkähtyäkseen. Olin aivan äimänkäkenä. Helena ja vaimoni kuivasivat itsensä ja lopullisesti yllätyin Helenan sanoessa vaimolleni että jätä rintaliivit pois jotta muillakin potilailla on jotain katseltavaa. Helena jätti myös rintaliivit pois ja molempien rinnat olivat jälleen lähes täysin näkyvillä. Kello piippasi jälleen ja vaimoni antoi minulle suukon ja sanoi että nähdään aamulla. Helena ja vaimoni lähtivät rinnat pomppien hoitamaan seuraavaa potilasta

2 kommenttia viestissä: “Vaimon työvuoro”

  1. Voi vittu says:

    Kuk oli julkkis tässä muka

  2. Jussi says:

    Tässä oli fanttasiaa kerrakeen, tämä oli hyvä novelli. Tarina sai kyrvän heräämään.

Kommentoi

top