search
top

Liisan tarkistus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ehkä epätodellisimpiin fantasioihin kuuluva, enkä tietenkää toivoisi kenellekkään oikeasti noin käyvän. Omaksi iloksi kirjoitin, ja kiva jos joku muukin tykkää.

Liisa oli kävelemässä liikuntatunnin jälkeen kohti pukukoppia. Pesäpallo oli sujunut hyvin, kuten hänellä yleinsäkkin. Ei ollut oikeastaan mitään lajia, jossa hän ei pärjäisi. Kaikista hän ei todellakaan silti pitänyt, kuten esimerkiksi ringette. Mutta pesäpallo oli hauskaakin. “Hei Liisa, tulisitko vähän tänne”, opettajan ääni kuului. Kävellessään opettajan luokse hän mietti oliko tehnyt jotain, mutta ei keksinyt mitään. Opettaja kertoi koululla terveydenhoitajan tiloissa olevan tämän päivän jonkinlaisen erikoislääkärin, joka teki tutkimusta yhdeksäsluokkalaisista. Häntä oli kuulemma pyydetty lähettämään ryhmästään joku liikunnallinen tyttö tunnin päätteeksi terveydenhoitajan tilohini. “Ajattelin että sä voisit mennä, jos vaan sopii”. Liisa vastasi myöntävästi ja lähti vielä liikuntavaatteet päällä terveydenhoitajalle. Hän ajatteli, että siellä vain kysyttäisiin jotain, kuten polttaako ja muita mitä joka vuosi kysellään.

Hän koputti terveydenhoitajan oveen, ja pian nuorehko nainen tuli avaamaan oven. Liisa kertoi, että liikunnanopettaja oli lähettänyt hänet ja häntä pyydettiin istumaan tuolille odottamaan. Pöydän edessä tietokonetta näpytteli keski-ikäinen mies, joka hiljaa tervehti Liisaa. Paikka oli hyvin erinäköinen kuin yleinsä Liisan siellä käydessä. Jo ulkoa Liisa oli huomannut, että sälekaihtimet olivat niin kiinni, että ulkoa ei nähnyt mitään sisälle, mutta sisällä oli vielä verhotkin ikkunoiden edessä. Nainen oli myös lukinnut oven Liisan tultua sisälle. Hän havahtui kun mies nousi tuolista ja puristi jämäkästi Liisan kättä. “Mikko Lahtinen, päivää vaan vielä”.

-Kuulitkin varmaan jo että ollaan tekemässä täällä tutkimusta yhdeksäsluokkalaisista. Kukaan ei pakota osallistumaan tutkimukseen, eli jos haluat voit lähteä. Mutta jos päätät kuitenkin jäädä, täytyy sinun antaa kirjallinen lupaus, että tutkimuksen sisältö jää näiden seinien sisäpuolelle ja tutkimus tehdään loppuun, vaikka haluaisitkin lopettaa kesken.

Liisa mietti, että miksi tutkimus tehtiin niin virallisen oloisena. Häntä hieman arvelutti, mutta toisaalta tutkimus vaikutti niin viralliselta, että ei siinä voinut olla mitään erikoista. “Joo, kyllä mä voin osallistua”. Ensin hänelle annettiin allekirjoitettavaksi paperi, jossa luki, että lupaa olla kertomatta tutkimuksesta ulkopuolisille ja niin edelleen. Hän allekirjoitti paperin enempää miettimättä. Sen jälkeen hänelle annettiin paperi, jossa kyseltiin kaikkea tavanomaista, kuten polttaako tupakkaa, paljonko liikkuu päivässä ja muita mitä joka vuosi joku kyselee. Siinä vaiheessa Liisan pienetkin epäilykset hävisivät. Tämähän oli samanlainen kuin monta kertaa ennenkin.

Sitten häneltä mitattiin verenpaine. “Tämän olisi saanut mitata heti kun tulit liikuntatunnilta, nyt ehdit jo rauhoittua jonkin verran”, Lahtinen selosti. Hän kirjoitti lukemat paperille ja käski Liisan nousta. Hän väkisinkin huomasi kuinka lääkärin katse nopeasti vilahti hänen pepussaan. Vaikka olihan hän siihen ehtinyt jo tottua, varsinkin koulun poikien seurassa. Seuraavaksi katsottiin pituus ja paino. Hän merkkasi taas lukemat paperille, ja Liisa ajatteli, että tutkimus oli jo lähes loppu. “Seuraavaksi voisit mennä mahallesi tuohon tutkimuspöydälle”, Lahtinen kertoi. Liisa nousi pöydälle miettien, mikä tämä oli. Tälläistä hän ei aikaisemmista tarkastuksista muistanut.

Nainen siirsi hänen kädet eteen ja ohjasi pään oikeaan kohtaan. Hän pelästyi tuntiessaan, kuinka hänen kätensä sidottiin. Hän varovasti koitti, mutta ei pystynyt liikuttamaan käsiään juuri ollenkaan. Seuraavaksi jalkojen ympäri kierrettiin hihnat. Hän alkoi tosisaan pelästyä, hän koitti rimpuilla jalkojaan irti, mutta niitäkään hän ei pystynyt liikuttamaan juurikaan. “Ihan rauhassa, tämä käy paljon nopeammin kun laitettiin nämä”, lääkäri sanoi ja taputti Liisan peppua. Liisalla oli vielä tiukat liikuntahousutkin päällä. Tämä ei rauhoittanut häntä yhtään, päinvastoin. “Irrottakaa ne, haluan pois”, hän sanoi koittaen kuullostaa rauhalliselta. “Sanoinhan että voit lähteä, mutta jos jäät niin tutkimus tehdään loppuun asti”, Lahtinen sanoi rauhallisesti.

Liisa koitti rauhoittua ja sanoa itselleen, että ei tutkimuksessa voinut olla mitään pahaa, olihan se sentään koululla. Hetken päästä lääkäri nosti hieman Liisan paitaa. Hän kuuli äänen, joka kuullosti siltä kuin kameralla olisi otettu kuva. Häntä epäilytti entistä enemmän. ja hän koitti taas josko hihnat olisivat löystyneet, mutta turhaan. Sitten lääkäri hitaasti veti häneltä housut polviin saakka. Pikkuhousut menivät samalla ja hän oli peppu paljaana sidottuna miehen edessä. Liisaa ei paljoa lohduttanut että mies oli lääkäri. Taas kuului ääni niinkuin kuva olisi otettu. Mies sanoi naiselle hiljaa jotain, eikä Liisa saanut kunnolla selvää. Hän kuuli vain sanoja, kuten “paras”, “mutta”, “tiukin”, “ehkä” ja viimeisin oli kaikkein pahin; “kuvaa”. Liisa mietti olisiko voinut kuulla väärin, mutta se oli ehkä selvin mitä hän oli kuullut. Ja heti sen perään kuului jälleen kameran ääni. Lääkäri puristeli hänen peppuaan, eikä tutkimus tuntunut enää tippaakaan viralliselta. “Mitä tällä tutkitaan?”, hän kysyi yrittäen pitää äänensä mahdollisimman normaalina, siinä kuitenkin pahasti epäonnistuen. Vastausta ei tullut. Hän tunsi, kuinka lääkäri koitti levittää hänen pakaroitaan, mutta lähes vihaisena hän puristi ne tiukasti yhteen. Hänestä tuntui, että rohkeus alkoi palata, koska hän oli varma, että tämä ei voinut kuulua tutkimukseen.

Lahtinen mietti yrittäisikö edes enää leikkiä tekevänsä jotain tutkimusta, vai antaisko suoraan selkään. Hän meni naisen kanssa hieman kauemmaksi Liisasta. “Luet vaan sille jotain mitä tuossa muka tutkitkaan tai näytät jonkun tekstin, näitä on niin helppo höynäyttää kuten oot huomannut”, nainen sanoi tietenkin niin, että Liisa ei kuullut. Lääkäri mumisi jotain ja käveli pöydän viereen ja kaivoi laukkuaa niin, että Liisa luuli hänen etsivän jotain paperia. Sitten hän käveli taas Liisan viereen. “Tämä on sitten vielä tärkeämpää pitää salassa”, hän sanoi.

-Tässä tutkitaan kuinka hyvässä kunnossa lihakset ovat, ja onko harrastanut seksiä viime aikoina.

“Mutta siinä lapussahan jo sanoin olenko vai en”, Liisa sanoi ja myös lihasten kunton tutkiminen peppua puristelemalla tuntui hänestä oudolta. “Niimpä, mutta mistä tiedämme laitoitko todenmukaisen vastauksen”, lääkäri sanoi.
-Kun puristit pakarasi yhteen, kuten odotinkin, tiesin jo paljon lihaksien voimasta.

Liisa rauhoittui ja mietti, että ehkä hän vain ylireagoi ja tutkimus olikin normaali. Lääkäri vei muka paperin takaisin laukkuunsa. Nainen käveli myös lääkärin perään. “Mikä idiootti”, hän sanoi hiljaa, ettei Liisa varmasti kuullut. “Noo, hänhän on vasta teini”, mies sanoi. “Mutta kyllä näistä kuvista kovat rahat saa, puhumattakaan mitä itse pääse tutkimaan”, hän jatkoi virnistäen. “Mulle kyllä riittää ihan ne rahat”, nainen naurahti.

-Jos sitten loppu tehtäisiin ilman keskeytyksiä, lääkäri sanoi palattuaan takaisin Liisan viereen.

Hän levitti taas Liisan pakaroita, ja tällä kertaa Liisa ei vastustellut. Jälleen kuului kameran ääni, ja Liisaa alkoi jälleen epäilyttämään. Miksi hän ei äskön kysynyt äänestä. Pakarat levitettiin niin erilleen kuin ne vain saatiin. Aina välillä kuului kameran ääniä. Sitten Liisa tunsi, kuinka hänen peppureikäänsä nuoltiin. Hän pelästyi, mutta samalla myös suuttui. “Miten tää sitten muka liittyy mihinkään”, hän miltei huusi. “Ammatin hyviä puolia”, Lahtinen sanoi, ja homma alkoi karata käsistä. Liisa koitti rimpuilla, mutta hihnat pysyivät tiukasti kiinni. Lahtinen läimäytti hänen peppuaan ja puristeli. “Ja mikäs näin tiukkaa peppua onkaan nuollessa”, hän sanoi, eikä yrittänytkään esittää enää tekevänsä jotain tutkimusta. Nainen katsoi vihaisesti miestä ja veti tämän syrjemmälle. “Tajuatko mitä tapahtuu kun tää likka kertoo kaikille mitä täällä tapahtu?”. “Hän allekirjoitti sopimuksen jos muistat”, mies sanoi rauhallisesti. “Sillä sopimuksella ei oo vittuakkan väliä sen jälkeen ja me molemmat ollaan kusessa”, nainen sanoi vihaisesti mutta yritti pitää äänensä hiljaisena. Mies oli kuin ei olisi tajunnut.”Itse sanoit kuinka helppo näitä on kusettaa”. “Mutta yritä edes hillitä itsesi”, nainen vielä jatkoi.

“Päästäkää mut pois”, Liisa sanoi vihaisesti. “Sopimus on sopimus”, Lahtinen sanoi huolettomasti ja puristeli taas Liisan peppua. Välillä käsi alkoi jo karata pimpsan päälle. Liisa koitti puristaa jalkojaan yhteen, mutta ei juurikaan saanut. Jalkoja ei ollut edes sidottu suoraan, vaan hieman leväälleen, joka vain helpotti lääkärin hommia. Lahtinen kastoi pari sormeaan syljellä ja siveli sylkeä pimpsaan. Yksi sormi meni helposti sisälle. “Aika tiukkaa tuntuu olevan täälläkin”, lääkäri sanoi ja nainen mulkaisi häntä pahasti. Lahtinen oli kuitenkin jo vauhdissa eikä häntä pysäytetty niin helposti. Toinen sormikin upposi melko helposti sisälle. Toisen käden sormellaan hän levitti sylkeä peppureiän päälle. “Tykkäät varmaan enemmän jos saat molempiin samaan aikaan”, hän sanoi työntäen samalle sormen sisälle Liisan peppuun. “Tämäkin on näitä tämän ammatin hyviä puolija kun pääsee tutkimaan sun ikästen tyttöjen peppuja”. Lahtinen otti sormet pois pillusta, ja painoi päänsä Liisan jalkoväliin. Hän alkoi nuolla pimpsaa, ja samalla sormetti rajusti peppua yhdellä sormella. Liisa tahtomattaankin alkoi hieman kiihottua ja kostua. Myös Lahtinen huomasi tämän. “Noniin, alathan sääkin jo lämmetä”.

Lahtinen vilkaisi kelloa ja huomasi, että tunti oli jo hetki sitten alkanut. Hän kaivoi jo pitkään kovana olleen kalunsa housuistaan ja nousi Liisan päälle rajusti runkaten. Hän hieroi kaluaan Liisan peppua vasten ja päin peppureikää. “Et”, Liisa toisteli ja koitti rimpuilla. Lahtisen teki kovasti mieli työntyä peppuun. Nainen kuitenkin sai estettyä miehen aikeet tönimällä tätä ja pahasti mulkoilemalla. Niimpä lääkäri tyytyi vain roiskaisemaan spermansa Liisan peppureiälle, josta ne hiljaa alkoivat valua alas. Kameran ääniä kuului taas. Lahtinen nousi pois Liisan päältä ja otti paperinpalan jolla kuivasi spermansa Liisasta ja taputti tätä vielä pakaralle. Tämän jälkeen hän veti housut takaisin Liisan jalkoihin ja hihnat irrotettiin. Liisa nousi välittömästi, mutta ei kehdannut edes katsoa lääkärin kasvoihin.

Lahtisen silmissä paistoi kuitenkin vieläkin kiima. Hän puristeli Liisan peppua vielä tämän ollessa seisaallaankin. “Kiitos osallistumisesta ja muista, että allekirjoitit sopimuksen.”, hän sanoi ja nainen meni avaamaan ovea. Liisa oli juuri lähdössä kun Lahtinen käski häntä pysähtyä. Nainenkin katsoi kysyvästi, mutta ei ollut vielä avanut ovea lukosta. Lahtinen käveli Liisan taakse, nosti hieman paitaa ja vetäisi housut taas nilkkoihin. “Mitä vittua oikeesti”, Liisa huusi jos täysin malttinsa menettäneenä. Lääkäri tarttui häntä niskasta ja painoi pään alas niin että hän pyllisti. Hänen kätensä vaelsivat peppureiältä pimpsalle käyden välillä kummassakin sisällä. Välillä hän läimäytti lujaa Liisan peppua. Sitten hän nosti Liisan taas seisomaan suoraan, puristi vielä kerran ja läimäytti lujaa. Nosti housut ja taputti peppua, “kiitos kun kävit”, ja nainen avasi oven.

Oven sulkeuduttua nainen katsoi vihaisesti miestä. “Halusin vaan vielä katsoa”, mies sanoi viattomalla äänellä.

Ei kestänyt puoltakaan tuntia kun poliisi saapui paikalle. Kamera löydettiin ja miehen ja nainen saivat molemmat syytteen.

5 kommenttia viestissä: “Liisan tarkistus”

 1. ZaB says:

  Lääkärileikkejä ja sidontaa.. Nämä kaks meikään puree todella hyvin.

 2. fr11kk1 says:

  Parempi kuin sun aiemmat novellit. En yleensä innostu lääkärifantasioista enkä sitomisjutuista, mutta silti tämä oli hyvä. Nyt oli tunnetta mukana ja päähenkilöt omalla tavallaan rationaalisesti käyttäytyviä. Jatka kirjoittamista.

 3. kihokki says:

  “Lääkärit” oli kirjoitettu aika tyhmiksi, varsinkin mies. Olisi saanut paremman tarinan, jos “lääkärit” olisivat selittänneet esim. tekevänsä gynegolokisen tutkimuksen.
  En muutenkaan tykkää tarinoista, jossa pahikset jää kiinni.
  Tässä tarinassa oli kuitenkin ainesta, jatka kirjoittamista.

 4. geo232 says:

  Lisää lääkäristooreja tälle palstalle!!

 5. dafuq says:

  Tarkinan opetus on että oilisi kannattanu panna kun kuitenkin jää kiinni?

Kommentoi

top