search
top

Pissakolmikko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Sisältö on tiukasti otsikon mukaista, joten jos et pidä aiheesta niin ei kannata lukea.

Mari, Sanna ja Paula olivat viettämässä kolmistaan mökkiviikonloppua. Lauantaipäivä oli alkanut mukavasti kauniilla säällä. Unenpöpperöstä herättyään tytöt olivat nauttineet aamupalan kaikessa rauhassa. Aurinko paistoi täydeltä terältä, joten tytöt päättivät mennä ottamaan aurinkoa. Pian kaikki kolme olivatkin suhteellisen tiukoissa bikineissään oikosenaan laiturin nokassa.

Kauimmaisena oli Sanna, joka oli joukon pisin, miltei 180-senttinen. Hänen C-kupin rintansa suorastaan pursuilivat ulos bikinien yläosasta, sillä hän tykkäsi niukoista vaatekappaleista. Muut tytöt olivat salaa kateellisia hänen mahtavista tisseistään.

Seuraavana oli Mari, joka oli joukon lyhyin ja hoikin. Hän kuitenkin korvasi pienuutensa äärimmäisen määrätietoisella, jopa tiukalla asenteellaan. Mari ei ottanut huonoa kohtelua vastaan keneltäkään. Ne harvat, jotka olivat yrittäneet katuivat töppäilyjään kun Mari alkoi ryöpyttää heitä voimiensa takaa.

Kolmantena oli Paula, joka oli kenties joukon tavallisin. Hän oli ruumiinrakenteeltaan keskiluokkaa, ehkä jopa hieman tukeva. Hänellä oli kuitenkin pylly, joka sai niin miehet kuin naisetkin kiihkon valtaan. Kukaan ei oikein osannut selittää miksi, mutta kaikki halusivat upottaa hampaansa tuohon ihanaan herkkuperseeseen.

Tytöt olivat ottaneet aurinkoa ehkä puolisen tuntia kaikessa hiljaisuudessa, kun Sanna tunsi yhtäkkiä Marin käden kämmenselällään. Se siveli hänen kättään ihanan hitaasti edes takaisin. Sannan veri alkoi kiertää nopeammin. Hän vastasi Marin aloitteeseen hivelemällä tämän kättä ensin kämmenselästä ja sitten käsivartta pitkin ylemmäs ja ylemmäs.

Tytöt käänsivät päänsä toisiaan kohden, ja katsoivat toisiaan suoraan silmiin. Heidän kätensä alkoivat vaeltaa toistensa vartaloilla kuin niillä olisi ollut oma tahto. Sormet löysivät yksi kerrallaan vartaloiden herkimmät kohdat: kaulan, solisluut, rintakehän. Sitten ne sujahtivat bikinien sisään ja alkoivat hivellä ja puristella nännejä. Tytöt alkoivat voihkia pikku hiljaa kosketusten ihanuudesta. Marin kädet alkoivat leipoa Sannan kookkaita tissejä ja Sanna vastasi kiihottamalla Marin pieniä mutta terhakoita rintoja ympäriinsä.

Pian esileikistä kiihottuneet huulet painautuivatkin jo yhteen. Kiihkeää suudelmaa sävyttivät nyt jo Marin tiukalle pikku pepulle tiensä löytäneet kädet. Kaksikko oli painautunut yhteen niin kiihkeästi että he vaikuttivat yhdeltä. Yllättäen molemmat tunsivat kasvoilleen läiskähtävän lämmintä nestettä.

Marin ja Sannan ollessa keskittyneitä toistensa kiihottamiseen, Paula oli noussut ja riisunut bikinien alaosansa kokonaan. Sitten hän oli levittänyt vaaleanpunaisena kiiltelevän pillunsa huulet ja roiskaissut allaan rakastelevien tyttöjen päälle annoksen tuoretta pissaa.

Mari ei tästä välittänyt vaan tuntui jopa kiihottuvan siitä lisää. Hän alkoi nuolla antaumuksella ja voimalla Sannan poskea. Sanna rentoutti itsensä ja nautti vaan valtaisalla voimalla kasvojansa lipovasta kielestä. Paula ei jäänyt toimettomasti vaan ruiski allaan olevia tyttöjä yhä uusilla pissasuihkuilla. Ensin molempien tyttöjen päähän ja hiuksiin. Sitten rinnoille, josta roiskeet lensivät kauas. Sitten seurasi lirutus keskivartaloiden kautta sekä Marin että Sannan pyllyille ja pilluille. Paula lopetti pissaamisen puristamalla sulkijalihastaan ja jäi katsomaan työnsä tuloksia.

Mari ja Sanna nuolivat toistensa kasvoja kiimassa kuin pari koiria ikään. Sitten he kääntyivät katsomaan heidät kastellutta naista, joka seisoi heidän edessään jalat levällään pillu paljaana.

– Aika ikävän tempun teit, sanoi Mari kujeilevalla äänellä.

– Pitäisikö meidän rankaista tästä, kysyi Sanna lipoen samalla huuliaan.

– Kyllä, minä otan alaosan, huikkasi Mari.

Samassa tytöt ponkaisivat ylös. Sanna repäisi toppinsa pois. Yhdessä tuumin he taklasivat Paulan laiturille. Mari syöksyi Paulan jalkoväliin ja alkoi lipoa hänet juuri läpikotaisin kastellutta elintä. Sanna puolestaan vei vielä pissasta märät ryntäänsä Paulan suuhun.

– Siivoa jälkesi, hän komensi alakynteen jäänyttä Paulaa.

Paula teki työtä käskettyä ja alkoi nuolemaan Sannan meijereitä. Pian ainoat kuuluvat äänet olivat kielten tasainen lipsunta sekä Sannan ja Paulan voihkinta. Kun tissit oli saatu puhtaaksi, Sanna siirtyi istumaan hajareisin Paulan kasvoille ja veti alaosansa sivuun. Paulan kieli alkoi välittömästi lipoa pillun rakoja etsien vielä siivoamattomia pissatippoja.

Kovin kauas ei päästy kun Paulan selkä alkoi vääntyä mutkalle. Mari huusi ohjeistusta.

– Sanna tänne heti! Kohta tulee!

Sanna teki työtä käskettyä ja meni yhdessä Marin kanssa nuolemaan Paulan laukeamispisteessä olevaa pillua. Kahden kielen yhteiskiihotus oli liikaa ja Paula laukesi ihanaan orgasmiin. Samalla hetkellä kaikki vielä tallessa ollut pissa karkasi ulos kovalla paineella. Mari ja Sanna olivat suoraan tulilinjalla ja pissasuihku pärskyi heidän kasvoilleen. Jos tytöillä oli jokin kuiva kohta päissään niin eipä ollut enää. Pissaa suorastaan tulvi Paulan kouristelevasta pillusta ja kasteli molemmat nuolijat hiusjuuriaan myöten läpimäriksi. Tyttöjen hiukset takertuivat tahmaisena toisiinsa.

Paulan uuvuttua Mari ja Sanna keskittivät huomionsa jälleen toisiinsa. Muutaman pikaisen suudelman jälkeen Mari siirtyi selälleen ja painoi Sannan pään kohti jalkoväliään. Sanna ymmärsi heti vinkin ja pian pari olikin kiihkeässä kuusysissä nuolemassa toisiaan. Tyttöjen pissan liukastamat keskivartalot hinkkasivat toisiaan vastaan kielten hakiessa pimppien sopukoista yhä herkempiä ja herkempiä kohtia. Sanna lipoi pitkiä ja nautinnollisia vetoja Marin pillun päästä päähän kun taas Mari keskittyi kiduttamaan Sannan klitorista. Paula makasi rentona laiturilla ja katseli rakkaidensa ihanaa lemmenleikkiä.

Sanna laukesi ensimmäisenä. Hän nosti päänsä pystyyn, nojasi taaksepäin ja voihki kiimaisena Marin kielen saatettua hänet rajan yli. Orgasmin iskettyä Sannan rakko petti ja kultaista nestettä alkoi suihkuta Marin pienille, mutta terhakkaille rinnoille. Pissa jatkoi paineella alaspäin yli vatsanpeitteiden osan päätyessä pakaroille ja osan kirkkaan punaiselle pillulle. Mari runkkasi pilluaan oikealla kädellään samalla kun hänen kielensä lypsi Sannan orkusta viimeisiäkin nautinnon rippeitä.

Sitten hän otti vasemman kätensä ja alkoi hieroa ja levittää Sannan pillusta suihkuavaa pissaa ympäri kehoaan. Yksikään paikka ei jäänyt kuivaksi kun nestettä levisi vatsalle, jaloille, ympäri tissejä sekä kaulaan. Mitä märemmäksi Mari tuli, sitä kiihkeämmin hänen toinen kätensä työskenteli pillussa. Lopulta Sannan rakko tyhjeni ja hän kaatui selälleen laiturille.

Mari kääntyi kohti Paulaa.

– Äkkiä sitä pillua tänne!

Paula tuli Marin luokse ja asettui saksiasentoon. Mari aloitti pillujen hieromisen yhteen välittömästi. Paula otti Marin toisen jalan suuhunsa ja alkoi imeskellä hänen varpaitaan.

– Mhhhh! Juuri noin. Mutta nyt tarvitaan liukastetta!

Mari ponnisti lantiolihaksiaan ja pian Paula tunsi lämpimän kosteuden tulvivan pillulleen. Omasta tuoreesta pissastaan kiihottunut Mari lisäsi kierroksia. Hieman aikaa hinkattuaan Mari irtautui Paulasta. Voimakas pissakaari suhahti ulos suoraan Paulan pillulle saaden aikaan ihania tuntemuksia ja voihkaisuja. Mari heilautti lanteitaan niin että pissasuihku roiskahti Paulan vatsalle ja tisseille. Osa siitä valui Marin jalkaa pitkin suoraan Paulan suuhun. Paula ei ollut tästä moksiskaan vaan jatkoi Marin varpaiden nuolemista.

Mari palasi ratsastamaan Paulan pillulla pissan vielä suhisten heidän välistään.

– Ota siitä! Hnnnnghhhh! Mari huusi ja vetäisi pillut taas erilleen suihkaisten viimeiset pissansa suoraan päin Paulan naamaa.

Sitten hän antautui orkulleen ja kääntelehti laiturilla epämääräisesti voihkien ja koristen. Sanna ja Paula nousivat Marin viereen katsomaan hänen voimakasta orkkuaan. Sitten he menivät makaamaan yhdeksi ryppääksi maahan. Pissasta läpimärkä kolmikko tunsi kuinka heidän kehonsa tahmaantuivat yhteen samalla kun he suutelivat ja nuolivat toistensa kasvoja ja kauloja puhtaaksi. Lipaisipa välillä kieli rintojakin. Sitten he pulahtivat yhdessä uimaan järveen.

Pienen pulikoinnin jälkeen likainen ja irstas tyttökolmikko nousi laiturille istumaan ilkialastomina ja putipuhtaina.

Yksi kommentti viestissä: “Pissakolmikko”

  1. Lukija says:

    Vähän sekava, mutta silti kiihottava tarina.

Kommentoi

top