search
top

Thaimaan matka osa2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tarinaan Thaimaan matka. Lisää jatkoa tulee jos toivotaan

Haluni veivät voiton. Nukkumaan ehtii myöhemminkin, ajattelin. Otin kyrvästäni kiinni ja nousin istumaan. Tyttö sängylläni ymmärsi heti mitä halusin. Vain hetki ja kyrpäni oli hänen ihanassa suussaan. Aaahhh mikä ihana tunne. Kyrpäni koveni hetkessä jälleen täyteen mittaansa. Vaikka olin lauennut kaksi kertaa melko lyhyen ajan sisään tuntui taas että voisin kohta laueta. Päätin kuitenkin pitkittää nautintoa ja vedin kyrpäni tuosta ihanasta suusta pois.

Samalla hetkellä makuuhuoneen ovi aukesi. Ovella seisoi talon isännät. Ehdin jo hieman pelästyä mitä tapahtuu. Molemmat kuitenkin vain hymyilivät ja tulivat sisään. Majapaikan meille järjestänyt mies kysyi olimmeko olleet tyytyväisiä palveluun. Hymy levisi kasvoilleni ja sanojen keksiminen tuotti vaikeuksia. Vihdoin sain sanottua että täydellistä on ollut. Miehet hymyilivät takaisin. Muutkin jätkät tulivat lähemmäs juttelemaan. Yksi tytöistä tuli samantien ottamaan Artulta suihin. Isännät hymyilivät Artulle ja kysyivät tekeekö hyvää. Arttu ei pystynyt sanomaan mitään vaan näytti vaan peukkua isännille. Ilmassa tuoksui edelleen sperma ja pimpin tuoksut. Isännät olivat tekemässä lähtöä kun Vesku kysyi että voisiko talon muiden lasten kanssa jotain tehdä. “Tottakai” tuli vastaus. Vesku pyysi että voisiko loputkin tulla huoneeseen. Toinen isännistä lähti samantien ja kävi nyt jo nukkumassa olleet herättämään mukaan.

Ensin tulivat pojat pienten karvattomien pippeleidensä kanssa. Mietin mitä veskulla olisi mielessä poikien varalle. Vesku kysyi isänniltä voiko poikia nussia peppuun. Yllätyin kysymyksestä sillä en tiennyt Veskun kiinnostuvan pojista. Isännät totesivat että toki saa kokeilla kaikkea mikä ei satuta ketään. Veskun ilme kirkastui ja pyysi toista poikaa sängylleen. Hän pyysi poikaa ottamaan suihin ja poika aloitti heti. Huomasi heti että poika oli aikaisemminkin niin tehnyt, sen verran taidokkaasti teki sitä. Vesku huokaili äänekkäästi.

Sillä aikaa loputkin lapset olivat tulleet huoneeseen. Kaikki olivat alasti paitsi isännät. Kyrpäni oli edelleen kivikova. Näky mikä ympärilläni oli ei ainakaan helpottanut asiaa. Arttu oli lauennut suihinottaneen tytön suuhun ja kasvoille. Vesku ottanut kyrpänsä pojan suusta ja kaivoi repustaan jotain. Hetken etsittyään hän löysi liukuvoiteen. Hän hieroi sitä kyrpäänsä ja pojan peppureiälle. Katsoimme kaikki mitä seuraavaksi tapahtuu. Vesku asetti kyrpänsä pojat peppureiälle ja alkoi työntyä sisään. Kyrpä näytti menevän yllättävän helposti sisään. Samalla huomasin kuinka joku alkoi ottamaan itseltäni suihin. Yllätyksekseni huomasin sen olevan toinen pojista. Tuntui taivaalliselta. Tuntui jopa paremmalta kuin äskeisen tytön suihinotto. Poika oli selvästi harjoitellut paljon.

Vesku oli päässyt toisen pojan kanssa jo vauhtiin ja nussi melko vauhdikkaasti poikaa. Poika runkkasi samalla pientä pippeliään. Vesku oli selvästi kohta laukeamassa, ainakin ähinästä päätellen. Toinen poika otti edelleen itseltäni suihin. Veskun touhuja katsellessa aloin itsekkin miettiä peppupanoa.

Isännät olivat Veskun touhuja katsellessaan pudottaneet housunsa ja molemmilta otettiin suihin. He huomasivat katseeni ja kysyivät voisivatko jäädä kanssamme. “Ilman muuta” vastasin. Niinpä meitä oli kuusi miestä kyrvät kovina ja seitsemän pientä pimppiä. Sekä toki myös kaksi pientä poikaa. Himoni oli kasvanut niin suureksi että halusin kokeilla pojan nussimista. Otin kyrpäni pois pojan suusta ja nostin pojan sängylle. Kävin lainaamassa Veskun liukuvoidetta ja levitin sitä kyrvälleni. Otin myös sormiini sitä ja kävelin takaisin sängylle. Levitin sitä pojan pepulle. Samalla katsoin ympärilleni ja huomasin että muutkin miehet olivat siirtyneet sängyille ja olivat nussimassa tyttöjä. Huoneen täytti ähinä ja pienet kirkaisut. Työnnyin pojan sisään. Tunne oli ihana. Erilainen kuin äsken tytön pimpin kanssa mut omalla tavallaan ihana. Yllätyin että kyrpäni upposi pojan peppuun lähes kokonaan.

Aloin nussia poikaa vauhdilla. Tunsin että kauaa en kestäisi. Samalla toinen isännistä karjaisi ja laukesi yhden tytöistä sisään. Tämä oli minulle liikaa. Tunsin kuinka sperma oli lähdössä liikkeelle ja vedin nopeasti kyrpäni ulos pepusta. Samassa laukesin ja suuri määrä spermaa lensi pojan pippelin ja sitä runkanneen käden päälle. Poika hymyili minulle ja jatkoi runkkausta. Toni oli huomannut mitä oli tapahtunut ja sanoi haluavansa tulla nussimaan myöskin poikaa. Toni asetti pimpistä märän kyrpänsä pojan pepulle ja alkoi nussia. Samassa kuulin huutoa ja huomasin että Vesku laukesi pojan naamalle. Yhtaikaa myös Arttu ja toinen isännistä lopettivat nussimisen ja laukesivat tyttöjensä päälle. Toni kesti vielä hetken ennenkuin laukesi pojan peppuun. Kaikki olivat lauenneet ja huoneen täytti hiljaisuus. Ilmassa tuoksui entistä enemmän sperman tuoksu. Isännät kysyivät joko olisi nukkumisen aika. Totesimme että voisihan se olla. Nousimme ylös ja aloimme siirtämään sänkyjä vieri viereen. Kun sängyt olivat paikallaan kellahdimme takaisin makuulle. Minun viereeni molemmille puolille tuli tytöt joilla oli spermat naamalla. En antanut sen haitata vaan otin heidät kainaloihin ja totesin että nyt nukutaan. En malttanut odottaa aamua……

15 kommenttia viestissä: “Thaimaan matka osa2”

 1. m says:

  Aika pedofiilinen.

 2. ei enää homoilua kiitos! says:

  Hetero maininki mielummin:)

 3. Aleksi says:

  Mahtavaa, mukana myös pikkupoikia pippeleineen!

 4. von albert says:

  kuumaa kamaa

 5. pukki says: says:

  Lisää!!!!Itselläni on samanlaisia kokemuksia.

 6. peukalo says:

  Upeeta! Lisää ehdottomasti!

 7. AsianBoy says:

  Kappas on jostain syystä vaihtunut kategoria. Pahoittelut

 8. AsianBoy says:

  Marille: missä kohtaa sanotaan että novelli pitäisi sisällään arkipäivän seksiä?

 9. Mari says:

  Ja millä perusteella tämä on arkipäivänseksiä? Outoa arkea on…

 10. Setä says:

  Loistava! Aamulla myös voisi tuplapanoa tytöille ja pojille…

 11. D hjj teksti jkl ks 12y says:

  Epäselvä.

 12. MrLove says:

  Aamulla laukeamista myös tyttöjen peppuun!

 13. Lasse says:

  Uuuh, ihana. Lisää kiitos

 14. unelmaa says:

  kirjoita tytöistä enemmän ja kuvaile tarkemmin (:

 15. Mikkis says:

  LOISTAVA! LISÄÄÄ!

Kommentoi

top