search
top

Ihmisuhteita työpaikalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 2.46 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Edellisen novellini jatko-osa. Suosittelen lukemaan edellisen että tajuaa tämän tapahtumat

Palasin töihin kuin mitään ei olisi tapahtunut, huomasin naulakollani, kaikille työntekijöille oli jaettu naulakot omia tavaroita varten, että sinne oli ilmestynyt kirje.

Avasin kirjeen ja aloin lukea sitä, se oli Koskiselta, siinä sanottiin pitkän kaavan mukaan, kiitokset viimeisestä ja palkkani on nyt vähän noussut. Siirryin laittelemaan riemastuneena hyllyjä järjestykseen. Samassa kuulin kun Koskinen marssi sisään, takanaan nuori mies, jolla oli söpöt kasvot, ruskeat hiukset, vihreät silmät ja normaali ruumiinrakenne. Koskinen sanoi, kuules Kortelainen tämä uusi kaveri, Tobias, aloittaa kanssasi, ole kiva hänelle. Koskinen poistui ja jätti meidät keskenään, aloin vilkuilla Tobiasta, ja silmäni kiinnittyivät tämän teinipeppuun, jota oli selvästi treenattu.

Katselin sitä pitkään, ja Tobias ei aluksi huomannut mitään. Tunsin kuinka housuissani alkoi tulla ahdasta ja oli pakko mennä kauemmas etten paljastuisi. Tobias huomasi kun menin kauemmaksi ja kysyi syytä. “Tääl on hommia”, vastasin ja aloin pistellä hillopurkkeja hyllyyn, Tobias tuli lähemmäksi ja sanoi ihan yllättäen ” Ei Helvetti, jätkällä seisoo” Olin välinpitämättömästi että, no entäs sitten?
Tobias totesi, se on mahtavaa ku jollain ottaa eteen, varsinkin jos on iso, tykkään isoist. Olin että, “todellako?”. Tobias nyökkäs ja sanoin et “mul on iso”, ja mistä se oli tullut, Tobias naureskeli ja totesi, että on kuullut kehuja pepusta, Tobias vinkkasi että mennäänkö jonnekkin missä on näkösuoja, että voin nähä sun kullin? Olin että joo, mentiin kahden hyllyn väliin, Kauppa ei ollut auki vielä ja avasin housuni, iso ja paksu nuoren aikuisen miehen kulli ponnahti esiin, Tobias tutki sitä ja alkoi sitten ihan odottamatta imeä, huokailin kun Tobias imi, hän oli kokenut miesten kanssa, imemistä kesti jonkin aikaa kunnes laukesin hänen suuhunsa ja hän nieli kaiken.

Tobias nousi ylös ja pistin housuni kiinni. Kysyin,”oletko homo”, “Bi” oli vastaus, totesin että olen muuten Niko ja mäkin olen myös bi. Jatkoimme töitä, ruokatuntiin asti ja erkanimme tauolla Tobiaksen kanssa, päätin etten kerro Tobiaksen imusta kellekkään. Kauppa oli avattu tällä välin. Ruokaa ottaessani kuulin, kuinka Koskinen ja Karjalainen selostivat sihteeri Mika Järveläiselle seksistä kanssani ja huomasin miten Järveläinen vilkuili minua. Voin vaikka vannoa että saatoin tuntea Järveläisen katseen pakaroissani, en tietenkään kiinnittänyt mitään huomioita ja menin vielä samaan pöytään istumaan kuin Koskinen ja hänen seurue. Koskinen esitteli minut Järveläiselle, joka moikkasi hyvin lyhyesti ja ytimekkäästi “Terve”. Jatkoi sitten syömistään. Tauon jälkeen menimme kaikki töihin, yllättäen Karjalainen määrättiin minulle työpariksi.

Puhuimme kaikkea maan ja taivaan väliltä, kysyin miksi hän ja Koskinen kertoivat Järveläiselle seksi hetkestämme? Karjalainen selitti että on työpaikalla kaikkien kaveri ja osallistui, kun Koskinen selitti koko aktin ja kaiken miten se oli tapahtunut ja niin edespäin. Vitutti kuulla tuommoista, kauan en kuitenkaan ehtinyt kirota, kun Järveläinen astui sisään ja komensi Karjalaisen tekemään töitä Tobias Saksalan kanssa. Karjalainen poistui ja sulki oven perässään. Katselimme Järveläisen kanssa toisiamme ja Järveläinen mittaili minua katsellaan, huomasin sen hänen silmistään.

Järveläinen komensi minut yleiseen taukohuoneeseen, jossa olin viimeksikin saanut melaa. Kävelin Järveläisen edellä ja tunsin kuinka hän tuijotti peppuani. Järveläinen komensi minut eteensä, kun hän istuutui alas tuolille. Tein kuten hän halusi, seuraava käsky oli, “ala riisua itseäsi” ja tee se kiihottavasti. En marissut vastaan, vaan aloin riisua itseäni, ensin meni paidat, sitten tulivat housut. Housuvaiheessa Järveläinen käski pyllistää ja tein mukisematta kuten oli käsketty. Huomasin sivusilmällä esitellesäni peppuani ja laskien samalla housuja, miten Järveläisen housuihin oli ilmestynyt kohouma. Arvasin että hän oli kiihottunut ja olin iloinen, vaikka kätkin sen. Kun olin päässyt loppuun, eli seisoin Järveläisen edessä alasti. Järveläinen komensi minut polvilleni ja samassa hän avasi omat housunsa ja päästi melansa eteeni, en kysellyt, vaan aloin imeä ja runkata sitä, hieroin samalla palleja. Järveläinen huokaili ja sanoi” Sut kannattaa pitää täällä, oot hyvä, Koskinen oli oikeassa sun suhteen. Nautin näistä sanoista, samalla kun Järveläinen nautti suuhoidosta, jonka hänelle tarjosin. Sitten kun imemistä oli ollut tarpeeksi, Järveläinen komensi minut nelinkontin siten että asento on vähän laskeva eli perse ylhäällä ja muu ruumis alhaalla. Menin asentoon ja Järveläinen tuli taakseni, hän otti jostain kortsun, vetäisi sen melaansa ja ruiskutti liukastetta kumin päälle, jota hän alkoi sitten vedellä kädellä että lopputulos on hyvä, hän myös sylkäisi peppuuni, pidellen pakaroita erillään. Ennen paukuttamista, hän totesi, näin sitä mennään, nyt saat kyrpää ja näillä sanoilla hän upotti melansa peppuuni. Mela ei ollut yhtä suuri kuin Koskisella tai Karjalaisella, mutta ihan sopivan kokoinen kuitenkin. Järveläinen aloitti hillittömän hikisen panemisen ja murahteli välillä, minun vain ynisten nautinnosta ja kivusta alla. Kaava oli sama vanha, sisään, ulos ja nopeita työntöjä. Järveläinen pani kuin ei pitkään aikaan pannut, sen verran nopeita liikkeitä hänellä oli. Kipua syntyi juuri nopeuden vuoksi, ja tyydyin vain voihkimaan. Voihkinta näköjään kiihotti Järveläistä, joka totesi murahtelujen välissä, saanko läpsiä?. Ynisin jotain vastaukseksi ja kohta tunsin miten hänen sormuksilla ja Rolex kellolla täytetty käsi läpsi peppuani armotta, voihkin lisää ja tätä kesti, ja kesti, kunnes tunsin miten Järveläisen mela alkoi sykähtää ja lopuksi hän laukesi kortsuun, joka oli pepussani, Järveläinen veti melansa pois ja heitti kortsun lähimpään roskiin. Puimme ja Järveläinen läpsäisi minua pepulle ja kuiskas “Kiitos”. Poistuimme omille tahoillemme. Myöhemmin myös Koskinen läpsi peppuani ja flirttaili ja ehdotti jopa ryhmäseksiä kirjeen välityksellä, mutta se on kokonaan uusi tarina.

Yksi kommentti viestissä: “Ihmisuhteita työpaikalla”

  1. Good morning this is your wake-up call says:

    No nyt ei Nikoa vituta! 😀 vitsi oli omakeksimä

Kommentoi

top