search
top

Harrastuksena orgasmi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Milla on 24 vuotias lääkäriksi opiskeleva, tavallinen suomalainen nuori nainen. Hänen vartalonsa on timmi ja siro, sillä hän haluaa pitää vartalostaan hyvää huolta. Milla käykin usein salilla jumppaamassa muodokasta takamustaan, vaikka se olisi ilman treenaustakin kuosissa. Vaikka Milla on himo treenaaja hän tykkää nautiskella. Hän ei ole mikään herkku suu, mutta oman vartalon tarjoamat eroottiset nautinnot ja niiden tutkiskelu on erityisesti mieleen. Milla onkin tilannut netistä oman värisevän kaverin jonka kanssa voi silloin tällöin hieman rentoutua ja kikatella. Itse asiassa se ei jäänyt siihen yhteen perus hieromasauvaan..

Nettiä selaillessaan hän laittaa hakusanaksi naisten välineet tutulle saksalaiselle sivustolle. Milla on etsiskellyt täydellistä orgasmia jonkun aikaa tai siitä lähtien kun hän löysi seksivälineitä pursuavan netti tarjonnan. Naisen orgasmi on pienestä kiinni ja sen hän oli myös itse huomannut sormi leikeissä nuorempana joten kokeilemalla sitä parhaiten oppii oman vartalonsa. Aluksi sieltä tarttui vaan se perinteinen tekopenis joka tietysti toimi aikansa, mutta ei tarjonnut mitään maata mullistavaa kokemusta. Lopulta hän löysi tylsältä kuulostavan sähköstimulaattorin ja värisevän taikasauvan…

Milla on hetero, mutta ei tykkää miesten läsnäolosta vaan viihtyy omissa oloissaan ja sinkkuna. Hän ei edes etsi seksiseuraa tai seurustelua ja hänen edelliset petipuuhat miehen kanssa ajoittui teini-ikään. Hän ei tyydy perinteiseen yhdytään vaan tietää itse parhaiten miten kehon nesteet saa virtaamaan ja seksuaaliset tarpeet tyydytetyksi. Millan moni vuotinen tutkimusretki omaan kehoon on tehnyt hänestä masturbaation mestarin ja hän todella tietää miten naisen kehon saa värisemään nautinnosta. Omat orgasmit olivat aivan taivaallisia. Sen takia Milla teki pikku reissuja vanhempiensa mökille, silloin kun ketään ei ollut varmasti paikalla sen takia että ei tarvinnut puristaa kättä suun eteen tai pelästyä postinkantajaa. Kerrostalon rapussa kulkiessaan hän monesti hieman häpeili, koska ei ollut varma kuuluiko voihkaisut kuinka monen seinän lävitse…

Netissä vastaan tuli myös muutakin mikä pisti hänet miettimään että olisi kiva kokeilla toimivatko hänen taitonsa jonkun toiseen. Olisi mahtava tuottaa tätä nautintoa jollekkin toiselle, koska tuskin kukaan muu tavallinen suomalainen nainen on käyttänyt yhtä paljon vaivaa ja rahaa oman orgasmin kehittämiseen kuin Milla itse. Olihan netistä tarttunut vaikka minkä näköistä surisijaa ja sauvaa. Niinpä hän pohdiskeli että pakko on etsiä joku nainen jolla kokeilla, mutta samalla tuli siihen tulokseen että kukaan hetero tuttava ei leikkiin suostuisi. Yksi vaihtoehto oli etsiä Bi/lesbo-seksuaalia deitti palstoilta….

Kahvia keitellessään Milla naputellee keittiössään konetta väsyneenä kunnes huomaa s-postissaan lukemattoman viestin. ”Vaikutat mukavalta. Lähdetään kahville?” – Emmi. Millan naamalle kohoaa vieno hymy ja vastaus lähtee välittömästi: ”Kyllä, ehdottomasti” Sitten vaan uudet ja tiukat farkut jalkaan ja hieman paljastava toppi päälle. Hieman hämmentyneenä Milla painaa kotioven kiinni. Eipä ole ennen tullut yritettyä iskeä samaa sukupuolta, mutta onhan tämä ihan hemmetin jännittävää. Välillä hän miettii, että onko tämä nyt ihan sekopäistä…

Milla saapuu kahvilaan. Se on melkoisen autio, ketään ei näy. Puhelinta etsiessään hän huomaa, että istuuhan siellä joku nurkassa. ”Moi Emmi”. Emmi on 19 vuotias hoikka, noin 180cm pitkä punapää. Vaikka Milla onkin hetero, niin silti hän on hieman hämmentynyt miten hyvän-näköinen Emmi on. Kahvittelun päätyttyä Milla rohkenee kysyä: ”Miten olisi pikkuinen mökki reissu ensi viikonloppuna?” Emmi ei vastusta ajatusta….

Auton keula kaartaa syrjäisen mökin pihaan. Mökki on autio, sen Milla varmisti jo hyvissä ajoin vanhemmiltaan. Emmi utelee, että miten takakontissa on niin paljon tavaraa. ”Puhtaita lakanoita ynnä muuta sellaista”- Milla selvittää. Paikkojen tutkimisen jälkeen siirryttiin tietysti saunomaan, koska kuuluhan se perinteiseen mökki ohjelmaan. Pukuhuoneessa vaatteet pois. Emmi riisui päällysvaatteet lattialle viettelevästi, oli näköjään panostanut koska alla oli pikku mustaa. Milla seurasi perässä. Saunassa tytöt vertailivat vartaloitaan ja puhe kääntyikin nopeasti Seksiin, lähinnä miten sitä purkaa paineita silloin tällöin. Milla tiesikin että hänen tilaisuutensa on tullut: ”Tuota en tiedä tuleeko tämä nyt vähän liian nopeasti, mutta haluaisitko saada elämäsi orgasmin?” – Milla heittää sponttaanisti…Emmi hieman punastuu ja sanoo: ”Elämäni parhaan?!”, ”Aikamoiset paineet loit itsellesi”. Milla selventää vielä että: “usko pois, siitä tulee kivaa”….

Molemmat siirtyivät saunan puhtaina mökkiin. Milla käski Emmin sänkyyn selälleen makaamaan. ”Tästä tulee vielä paljon kivempaa jos saan sitoa sinut sängyn päätyihin”. Emmi ei epäröinyt vaan luotti hänen emäntäänsä ja niin hänen hennot raajansa sai ympärilleen soutuveneen kiinnitys-köyttä. Milla laittoi jalkaansa tiukat valkoiset legginsit, yllensä topin ilman liivejä, koska tiesi että Emmi kiihottuisi siitä. Huoneeseen tuli kaiken näköistä tavaraa: Pari todella voimakasta vibraattoria, Dildo ja se outo sähkö masiina. ”Tarvitaanko muka tätä kaikkea?”- Emmi kyseenalaisti….

”Tarvitaan”- Milla kertoi ja leveän hymyn saattelemana hieraisi hiukan liukuvoidetta pienen metalli pötkön päähän. ”Tämä saattaa olla vähän viileä ja tuntua alkuun epämukavalta”. Milla aloittaa varovasti työntämään patukkaa Emmin pilluun, patukkaa joka sykkii sähkö-impulseja. ”Eihän tämä tunnu vielä millekkään” – Emmi raportoi . Milla asettaa laitteen kaukosäätimestä todella miedolle ”Hiljaa hyvä tulee” hän toteaa ja asettuu peppu pystyssä säätämään laitetta. ”Tämän tarkoitus on lämmittää ja stimuloida sinun sisäisiä lihaksia” hän lisää ja alkaa samalla nostamaan virran määrää. Emmin käsi puristuu nyrkkiin ja naamalle tulee leveä hymy ”Tuntuu kuin joku silittäisi minua sisältä päin ja uuh nyt alkaa muuten lämpenemään”. Milla vääntää vielä lisää kierroksia ja samalla levittää sormenpäähänsä liukuvoidetta. Sormi sivelee häpyhuulia, molemmat hymyilevät maireasti. Emmi alkaa jo selvästi kiihottumaan….

”LURPS” Milla vetää pikku patukan pois emmin jo selvästi kostuneesta pillusta. ”Nyt ole valmis seuraavaan vaiheeseen” hän jatkaa. Esiin otetaan paksu dildo ja sauva-vibraattori. ” Et saa sitten tulla ennen kuin minä annan luvan, muuten tämä koko ohjelma alkaa alusta.” Emmiä naurattaa mutta hymy hyytyy nopeasti kun voimakasta surinaa alkaa kuulua jalkovälissä. ”Levitä vähän” Milla käskee ja työntää dildoa rauhallisin liikkein, samalla vibraattori hyväilee klitorista. Dildon tempo alkaa nousta. Emmi inisee hiljaisesti. Klitoris on paisunut lähes rypäleen kokoiseksi, kun veri pakkautuu Emmin alapäähän. ”Mä tulen ihan just” – Emmi vaikeroi ja yrittää pidätellä itseään paikallaan. ”Et saa tulla vielä” – Milla komentaa, mutta samalla säätää vibraattoria voimakkaammalle…. ”Mä tulen, mä tule” – Emmi vaikeroi. ”Sulla ei ole vielä lupaa” – Milla huutaa, mutta tietää että Emmin ensimmäinen orgasmi on tosiasia. Se että hän kieltää sen tekee siitä vaan nautinnollisempaa molemmille. Emmin selkä menee kaarelle ja koko alavatsa tärisee orgasmin voimasta…. ”Aaaaah, Aaaaaaaaaaaah”- ” Mä oon Uuh,, pahoillan, en voi vastustaa”…… Milla vetää Dildon pois Emmin sykkivästä vaginasta….

Emmin vatsan päältä valuu pieniä hiki pisaroita, elimistö ponnistelee kaikkensa nautinnon kourissa. Milla nousee seisomaan ja samalla paljastaa että hänen valkoiset legginsit on kostunut jo läpi. Auringon säteet tunkeutuivat mökin ikkunasta ja paljastivat kuinka Emmin häpyhuulet kiiltelivät. Limaiset huulet värähtelivät vielä pitkään sen jälkeen kun sauva oli lopettanut värinän. Milla tiesi että Emmin lantionpohja, sekä itse pillu tarvitsevat pienen huilin jotta homma voisi jatkua vielä yhtä nautinnollisena….

Tällä kertaa Milla jättää Dildon pois ja ottaa tilalle toisen vibraattorin. ”Valmis?” – hän kysyy ja saa myöntävän vastauksen. Milla painaa molemmat sauvat vasten kirkkaan punaista pillua ja alkaa liuttamaan niitä ympäri litisevää vakoa. Toista välillä syvällekkin häpyhuulien väliin. Emmi tärisee ja vaikeroi, yrittäen säätää vibran voimakkuuttaa lantion liikkeillä. Milla huomaa tämän ja liikkuu mukana, kostoksi vääntää värinän täysille ”Mä tulen taas” – Emmi yrittää nautinnon keskeltä vaikeroida. ”Ei ihan vielä, malta vielä hetki” – Milla yrittää pitkittää ja pitkittää kliimaksia ja säätää sauvat minimilleen. ”Anna mun tulla, tää tunne on piinaava” – Emmi anelee taas…

Milla on päättää armahtaa ystävänsä ja lisää kierroksia taas sauvoihin. Emmin huutaessa suoraa huutoa välillä kirkuen niin villisti, että jos ei tietäisi hänen nauttivan, moni luulisi että häneen sattuu todella. Toinen orgasmi on vielä rajumpi, Tällä kertaa Emmin pillu ejakuloi reippaasti lakanoille ja hieman Millan naamallekkin. Emmi on kuin maratonin juossut.

Jatkuu……

4 kommenttia viestissä: “Harrastuksena orgasmi”

 1. elsasex says:

  Ihana, jatka. Jos milla sais sais mut käsiinsä, se sais tietää kuinka vaikea mua on saada ees kiihottumaan. Saati sitten orkkuun. Toisaalta en juuri siksi koskaan oo saanu orkkua

 2. kiimapillu says:

  Mun mielestä tää on iiiihanan kiihottavsa oispa jatlo osia suorastaan rakastan tätä…saispa joskus ittekki nii aaah

 3. Iko says:

  Juu valitettavasti kielenhuoltovirheisiin mäkin jäin kiinni. Jatka toki. Sisältö on hieno ja kiihottava. Kerrontaa ja kieltä kannattaa harjoitella.

 4. noitapilli says:

  Tarina on kiva ja kiihottavakin, mutta tunnelma lässähtää kymmeniin yhdyssanavirheisiin. Huokaus…

Kommentoi

top