search
top

Thaimaan matka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tälläinen mukava reissu Thaimaahan. Jatkoa tulee mahdollisesti jos pyydetään

Heräsin herätyskellon tuttuun pirinään. Tänään se ei harmittanut sillä olin illalla lähdössä kolmen hyvän kaverini kanssa thaimaaseen kolmeksi viikoksi. Olimme sopineet treffit illaksi kentälle. Vielä oli pakattavaa sekä muuta puuhaa ennen lähtöä.

Vihdoin kentälle päästyäni huomasin muiden jo olevan paikalla. Toni heilutti kättään. Kävelin jätkien luo. “Tästä tulee varmasti upee reissu” intoili Vesku. Hetken ihmettelyn jälkeen Arttu ehdotti kaljalle menoa. Lähdimme kaikki innolla baariin.

Lentomatka sujui kaikilla lähinnä nukkuen ja leffoja katsellen. Perille päästyämme ja terminaalin ulkopuolella tupakkia poltellessa aloimme miettiä päivän suunnitelmaa. Olimme reppumatkalla eli meillä ei ollut varattuna yöpymispaikkoja lainkaan. Hetken pohdittuamme totesimme ettei liikoja suunnitelmia tarvita vaan katsotaan illalla joku paikka missä yöpyä.

Päivä meni paikkoja katsellessa. Kävimme myös muutamassa baarissa juomassa kylmät oluet. Istuimme erään baarin baaritiskillä ja huomasimme kellon olevan jo melko paljon. Majapaikka olisi kiva pikkuhiljaa löytää tuumasi Arttu. Päätimme kysyä baarimikolta vinkkiä mistä löytyisi hyvä majapaikka yöksi. Baarimikon englannin taito oli hieman heikkoa mutta ymmärsimme toisiamme lopulta. Hän sanoi että lähellä ei ole mitään kohtuuhintaista paikkaa mutta ehdotti sitten että voisimme tulla asumaan hänen perheensä luokse. Mietimme hetken ja kysyimme mitä se maksaisi. “20€ per henkilö” tuli vastaus. Hintaan kuulemma sisältyy ruoat sekä muut palvelut. Ehdotimme että käymme pihan puolella tupakilla miettimässä asiaa. Meitä ihmetytti tämä muut palvelut. Tupakit poltettuamme menimme sisään ja suostuimme hänen ehdotukseensa. Baarimikko oli pääsemässä hetken päästä töistä ja menisimme yhtämatkaa yöpaikkaamme.

Matkalla baarimikko kertoi asunnon olevan isohko omakotitalo jossa asuu myös hänen veljensä perheineen. Lapsia perheissä oli yhteensä yhdeksän. Katsoimme toisiamme ja mietin että saakohan siellä metelissä edes nukuttua.

Perille päästyämme mies esitteli meidät kotona oleville. Kaikki lapsetkin olivat vielä hereillä vaikka kello oli jo melko paljon. Tyttöjä oli seitsemän ja poikia kaksi. Kaikki olivat iältään noin 5-9v.

Veimme tavaramme yhteen isoon huoneeseen jossa oli viisi sänkyä. Mies sanoi että nukkuisimme siinä huoneessa. Katselimme vähän paikkoja jonka jälkeen jommankumman rouva pyysi meitä kaikkia iltapalalle. Osa lapsista oli käynyt ilmeisesti suihkussa ja juoksentelivat alasti hakemaan vaatteita. Tuntui että lapsia ei hävettänyt ollenkaan vaikka talossa oli vieraita. Yritin olla kiinnittämättä heihin huomiota mutta vaikeaa se oli. Samassa säpsähdin kun yksi tytöistä hyppäsi alasti syliini ja kysyi melko hyvällä englannilla että saako istua sylissä. Nyökkäsin myöntymykseksi.

Tuhdin iltapalan syötyämme menimme jätkien kanssa pihalle tupakille ja ihmettelimme mihin oikein olimme joutuneet. Huomasin että Artulla ja Tonilla seisoo. Eihän se ihme ollut kun miettii mitä sisällä oli tapahtunut. Sisälle takaisin mentyämme kysyin että missä voisimme käydä suihkussa. Mies näytti meille pesutilat. Tiloissa oli kolme suihkua joten päätimme mennä kaikki samaanaikaan jotta pääsisimme nukkumaan nopeammin.

Hetken peseydyttyämme huomasin kuinka suihkun ovi aukesi ja ovelta kurkisti kolme talon tyttöä. Yksi oli sama joka aikaisemmin istui alasti sylissäni. Tyttö kysyi tarvitsemmeko apua pesemisessä. Hämmästyin kysymystä. Samassa huomasin että tytöt katsoivat Artun edelleen seisovaa kyrpää. En ollut ehtinyt vielä edes vastata mitään kun tytöt jo tulivat peremmälle pesusienet käsissään ja alkoivat pestä meitä. Tytöt pesivät huolellisesti kaikki meitä vuorotellen. Tytöt olivat aloitteneet jaloista ja nyt mulla oli vuorossa kyrvän ja pepun pesu. Tilanne oli niin kiihottava etten voinut seisokille mitään. Minua pesevä tyttökin huomasi sen ja hymyili takaisin. Katsoin ympärille ja muillakin seisoi. Kun tytöt olivat pesseet meidät he myös kuivasivat meidät pyyhkeillä.

Sen jälkeen he taluttivat meidät huoneeseemme. Olimme ihmeissämme mitä nyt tapahtuu. Huoneessa oli jo kaksi tyttöä odottamassa. Istahdimme sängyille ja juuri kun olin kysymyssä tytöltä mitä nyt oikein tapahtuu hän avasi pyyhkeeni ja otti edelleen kovana seisovan kyrpäni suuhunsa. Tunne oli taivaallinen. Huokasin pari kertaa ja mietin mitä kaikkea tässä vielä voi tapahtua. Tyttö vaihtoi hieman asentoa ja samalla katsoin muihin sänkyihin ja huomasin että muissakin oli sama homma käynnissä. Näytin peukkua Tonille ja hymyilin. Yksi tytöistä makasi alasti yhdellä sängyllä. Mietin miksi hän ei tee mitään. Kauaa en jaksanut päätäni vaivata, niin hyvää tyttö teki suullaan. Sitten tyttö hetkeksi lopetti ja sanoi kovaan ääneen että jos joku meinaa laueta niin pitää mennä laukeamaan sängyllä makaavan tytön kasvoille. Olin hetken hämilläni äskeisestä lauseesta mutta jälleen ihana tunne kyrvässä vei voiton.

Hetken päästä kuulin kuinka Toni alkoi voihkia ja siirtyi makaavan tytön viereen ja laukesi. Spermaa tuli huima määrä ja tytön kasvot melkein peittyivät siitä. Näky oli sen verran irstas että tunsin että laukean itsekin kohta ja siirryin itsekin makaavan tytön viereen. Ennenkuin ehdin laueta myös Arttu tuli viereeni ja lähes samanaikaisesti laukesimme tytön kasvoille. Spermaa oli nyt koko naaman alueella ja sitä valui sängylle sekä tytön pitkille hiuksille. Heti meidän perään myös Vesku laukesi tytön kasvoille. Tässä vaiheessa muut tytöt meni makaavan tytön viereen ja rupesivat nuolemaan spermoja pois naamalta. Istuimme jätkien kanssa vastapäisellä sängyllä ja ihmettelimme mitä oikein on tapahtunut. Naaman puhtaaksi tultua tytöt nousivat ja jokainen otti yhden meistä mukaansa ja veivät sänkyihin. Minut tönästiin selälleni makaamaan ja taas kyrpäni otettiin suuhun. Tyttö oli erikuin ensikerralla mutta kyllä tämäkin asiansa osasi. Ylimääräiseksi jäänyt tyttö lähti pois huoneesta. Hetken imemisen jälkeen kyrpäni seisoi kovana taas. Hetken tyttö jatkoi kunnes nosti minut seisomaan sängyn viereen ja tyttö itse meni sängylle selälleen makaamaan. Ihmettelin mitä nyt tapahtuu. Eikai noin nuoren pimppiä voi nussia mietin hetken. Tyttö levitti jalkojaan ja sormin pieniä häpyhuuliaan. Kiimani oli niin kova että päätin ainakin kokeilla miten onnistuu. Laskeuduttuani polvilleni sängylle huomasin myös Artun olevan samoissa puuhissa.

Asetin kyrpäni pienen karvattoman pimpin huulille. Tunsin terskassani että tytön pimppi on melko märkä. Työnnyin varovasti syvemmälle. Pimppi oli todella tiukka. Mietin että kyrpäni ei millään voi mahtua kokonaan sisään. Jatkoin työntämistä ja kohta puolet kyrvästäni oli tytön sisällä. Vilkaisin ympärilleni ja nyt muutkin jätkistä oli samoissa puuhissa. Jatkoin taas työntymistä ja lopulta koko kyrpäni oli todella tiukassa pimpissä. Aloitin nussimaan tyttöä varovasti. Pimpin puristus oli jotain uskomatonta. Pari minuuttia jatkettuani tunsin etten kestä enää. Kysyin tytöltä saako sisälle laueta. Selvisi että tämä tyttö ei osaa englantia. Jatkoin hetken nussimista ja sitten tunsin ihanuuden lähestyvän. Laukesin kovaa karjahtaen syvälle tytön pimppiin ja rojahdin hänen päälleen. Olo oli mahtava. Sydämeni hakkasi niin että pelkäsin sen irtoavan. Hetken toivuttuani kuulin Tonin ja Artunkin tulevan. Vesku oli tullut ilmeisesti samaanaikaan itseni kanssa koska makoili myöskin jo tytön vierellä. Ilmassa tuoksui sperman ja pimpin tuoksu.

Hetken päästä nousin istumaan ja katsoin kuinka tytön pimpistä valui spermaani. Näky oli samaanaikaan kiihoittava ja pelottava. Olivathan tytöt vielä todella nuoria. Kaivoin kännykkäni repusta ja huomasin kellon olevan jo todella paljon. Mietin että pitäisikö alkaa nukkumaan tytön vieressä vai tekisikö vielä jotain tytön kanssa. Kyrpäni innoistui jälleen….

7 kommenttia viestissä: “Thaimaan matka”

 1. yuytyrewe says:

  Hyvä novelli.
  This is best!

 2. wnal says:

  Tosi hyvä tarina mutta olisit voinut kuvailla enemmän sitä iyse panemista

 3. MrLove says:

  Aivan mahtava ja kiiman nostattava tarina, lisää jatkoja, kohta luen kakkososan. Aihe hyvä ja kiimainen. Tarina hiukan tönkköä luettavaa valitettavasti…

 4. Mikkis says:

  LOISTAVA! LISÄÄ! Mieluusti poikia mukaan.

 5. unelmaa says:

  vaikka tarina oli hieman tönkkö, kirjoita ihmeessä jatkoa ! voin vaan kuvitella alle 9v aasialaisen tytön.. ja ei, en ole mikään namusetä.

 6. H86 says:

  aika eriskummallinen, jatkoa jos vaan saat aikaiseksi.
  Ehkä jotain niiden poikienkin kanssa? Tylsää toistoa parissa lohdassa, mutta ihan luettava 🙂

 7. jani-petteri says:

  …ensi kerralla luen tagit!

Kommentoi

top