search
top

Keijutyttö ja transmies

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Avasin suihkun ja annoin lämpimän veden valua päälleni ja huuhtoa shampoot hiuksistani. Ajatuksiini uponneena hieroin vaalean karvoituksen peittämää rintakehääni. Päivä paistoi kylpyhuoneen kapeasta ikkunasta sisään ja valo osui keholleni, mutta viidennessä kerroksessa ei ollut pelkoa kurkkijoista. Auringon lämmössä ja veden hyväilyssä aloin väkisinkin kiihottua, ja käteni liikkui raukeasti alavatsaa pitkin kohti jalkoväliäni.

Minulla seisoi. Kyrpäni oli noussut vaostaan esiin, täyteen lähes viiden sentin mittaansa, ja sykki tummanpunaisena ja odottavana. Lepotilassa kyrpäni oli lähes kokonaan piilossa, mutta vuosien testosteronihoidot olivat kasvattaneet ennen litteästä elimestäni erektiokykyisen munan. Sillä on myös munan tarpeet, mietin kun hitaasti aloin runkkailla sitä sormieni välissä. Oli liian kauan siitä, kun viimeksi olin saanut.

Yhtäkkiä ikkunaani kopsahtaa jotakin. Hätkähdin hereille päiväunenomaisesta tilasta, suljin suihkun ja räpyttelin vedet pois silmistäni. Ikkunani ulkopuolella ei ollut puita, joiden oksat voisivat osua ikkunaan. Oliko se iso lintu? Astuin ikkunan eteen ja tiirasin ulos.

Ikkunani takana oli – leijui – tyttö, joka tuijotti minua. Nainen. Kasvonpiirteet ja vartalo olivat aikuisen, mutta pituutta tuolla olennolla oli tuskin metriäkään. Hän oli kaunis. Piikkisuora tukka oli kirkkaan vaaleanpunainen ja ylsi juuri ja juuri hänen hartioilleen. Hänellä oli yllään musta, tiukka, olkaimeton vinyylitoppi, jossa oli vetoketju edessä, ja lyhyt, myöskin mustaa muovia oleva hame. Topin alta erottui pienten rintojen ääriviiva, ja hame tuskin peitti tytön pakarat. Ja mikä ihmeellisintä, hänen selässään viuhui pari ohuita, läpikuultavia siipiä. Kasvoillan hänellä oli typertynyt ilme.

Avasin ikkunan.

“Mitä kummaa?” En keksinyt parempaakaan sanottavaa.

“Olen äärettömän pahoillani”, tyttö sanoi sointuvalla äänellä. “Törmäsin ikkunaan. Olin varmaan unelmissani.”

“Et ole ainoa.” Hymyilin tytölle hämmentyneenä mutta lumoutuneena.

Tyttö liihotti edelleen ilmassa ja katsoi minua silmiin. Sitten hän antoi katseensa vaeltaa alemmas, rintakehääni ja vatsaani. Katse seurasi napani alta karvapolkua alas jalkoväliini. En osannut nolostua. Seisokkini oli vähän laskenut, mutta kyrpäni kurkisti edelleen esillä. Katsoin keijua kasvoihin. Hän lipaisi täyteläisiä, vaaleanpunaisina kiiltäviä huuliaan.

“Tekeekö mieli?” kysyin. Tilanne oli jo niin omituinen, että pieni määrä tyhmänrohkeutta ei enää haittaisi mitään.

Tyttö laskeutui sulavasti ikkunalaudalleni ja lipaisi kielellään pientä sormeaan. “Joo”, hän sanoi käheästi. “Ja minähän olen aika… pieni. En ole ennen teidän ihmismiesten kanssa kokeillutkaan.” Hän hymyili ilkikurisesti ja katsoi minua suoraan silmiin. “Sinä voisit sopia.”

“Jos haluat kokeilla nyt, niin minulla ei ole kiire mihinkään.” Nappasin pyyhkeen naulasta ja hieraisin hiuksiani hiukan kuivemmiksi, sitten kehoani. Vain sen verran, etten valuisi vettä.

“Haluan.”

Avasin kylppärin oven. Tyttö lehahti jälleen siivilleen ja lensi ensin sisään ikkunalaudaltani ja sitten eteisen puolelle. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän oli lennähtänyt makuuhuoneen ovesta sisään.

Astuin hänen perässään sisään makuuhuoneeseen. Erektioni sykki kuumana, halusin tuota minikokoista naista hullun lailla. Kun astuin sisään makuuhuoneeseeni, hän oli jo sängyllä makaamassa selällään. Vinyylisen toppinsa hän oli vetänyt auki, paljastaen kaksi kiinteää, pientä rintaa, joita koristivat täydelliset ruusunpunaiset nännit. Hän oli vetänyt hameensa ylös, ja sen alla näkyi sileä, pyöreä häpykumpu, jolla kiilteli aavistuksenomainen määrä kosteutta.

Tiputin kädessäni olleen pyyhkeen lattialle. Kömmin sängylle hennon naisen ylle ja suutelin hänen pientä suutaan. Kieleni ei mahtunut hänen suuhunsa sisään. Se tuntui lähes väärältä.

“Sinähän olet kuitenkin… aikuinen?” Kysyin varovasti.

Tyttö nauroi heleällä äänellään. “Voi kuule! Minä olen yli kolmesataavuotias!”

“Jaha.” Hämmennyin hetkeksi ja käänsin katseeni alas hänen kasvoistaan. En osannut sanoa tai tehdä mitään.

Sitten tajusin silmieni lepäävän upeimmissa pienissä rinnoissa mitä olen koskaan nähnyt. Painoin kasvoni kiinni hänen rintaansa. Ikä on kuitenkin vain numero. Otin ensin oikean nännin suuhuni ja imeskelin sitä varovasti. Se tuoksui kukkasilta ja hunajalta, maistui hiukkasen suolalta. Tyttö nojasi kyynärpäihinsä ja voihkaisi, nosti lantiotaan minua kohti kutsuvana.

“Ei vielä. Ei ihan vielä”, sanoin, ehkä enemmän itselleni kuin hänelle. Avasin tytön toppia enemmän ja hän riisui sen kokonaan: veti ensin kädet pois käsiaukoista ja sitten varovasti koko vaatekappaleen siipien yli ja pois yltään. Siirryin vasemman rinnan pariin varoen laskemasta liikaa painoa hänen hennolle vartalolleen. Imin kovettuvaa nänniä ja kuuntelin tytön helmeilevää ääntä, joka voihki kiihtyvällä tahdilla. Annoin käsieni vaeltaa hänen lanteilleen, joita vielä peitti tuo tiukka, kiiltävä minihame.

“Otetaanko tämäkin pois?” kysyin.

“Joo”, hän huokaisi kiihkoissaan. Hän kohottautui puoliksi ilmaan siipiensä varaan ja kiemurteli sulavasti ulos hameestaan. En voinut kuin ihailla tuon tytön viehkeyttä. Hän oli täydellisen alasti ja upean kaunis.

“Käy niin kuin olit äsken. Saat kunnolla”, sanoin käheällä äänellä.

Tyttö laskeutui kuuliaisesti eteeni sängylle selälleen, kapeat jalat minun molemmilla puolillani harallaan. Katsoin hänen suloista pilluaan. Se ei näyttänyt enää samalta kuin äsken. Häpyhuulet olivat avautuneet, ja niiden välistä paistoi punainen vako, joka oli täynnä kosteutta.

Vein sormeni lumoutuneena hänen jalkojensa väliin. Kosketin lämmintä ja märkää rakoa, painoin sormeani varovasti peremmälle. Hivutin aivan kevyesti sormeni yli hänen klitoriksensa ja takaisin. Tyttö hätkähti kuin sähköiskun saaneena ja päästi kimeän äänen.

“Hyvä?” minä kysyin. En tiennyt, mikä olisi voinut olla ihanampaa kuin tuo pinkkihiuksinen keijutyttö, himoissaan ja auki minun vuoteellani.

“Jatka”, hän puuskahti kuin epätoivoisena. “Tahdon.”

Hieroin hellällä otteella hänen klitoristaan edestakaisin, ja tyttö voihki ekstaasissa. Hän tuijotti ylös mitään näkemättömin silmin ja kiemurteli minun sormieni alla.

Kumarruin polvilleni ja lipaisin pientä klitorista kielelläni. Tyttö päästi matalamman äänen, jonka tulkitsin yhä suuremman nautinnon ilmaisuksi. Nuolin hänen pientä nappulaansa hitaasti edestakaisin. Pillu maistui suloiselta hunajalta, makeammalta nektari ja voimakkaammalta kuin viini. Kukaan ihmisnainen ei maistunut tältä.

Annoin sormeni koskettaa hänen kosteuttaan, etsiytyä vähän syvemmälle hänen vakoonsa, sinne missä oli pieni, tiukka reikä johon tulisin vielä painumaan. Hitaasti ja vakaasti sormeni painui syvemmälle. Reikä oli tiukempi kuin kenelläkään kohtaamallani naisella. Lipaisin klitorista nopeasti. Keijutyttö nytkähti kieleni alla ja etusormeni painui puolivahingossa kolme tai neljä senttiä sisälle hänen liukkaaseen pilluunsa. Osuin hänen sisällään pillun takaseinään. Jestas, että hän oli pieni.

“Auh, ota pois”, tyttö sanoi. Hänen äänensä oli tuskainen.

Nostin suuni hänen pillultaan ja vedin sormeni takaisin. “Anteeksi. Ei ollut tarkoitus.”

“Jatka tuota mitä teit.”

“Mmmm.” Painoin pääni takaisin hänen jalkoväliinsä ja jatkoin suloista työtä.

“Juuri noin. Se on ihanaa. Mmmm. Noin. Ja ehkä pikkusormella?” hän ehdotti.

Painoin pikkusormeni hänen vakoonsa ja jatkoin samalla klitoriksen lipomista. Vielä edellistäkin varovammin ujutin pikkurilliäni vähitellen kohti hänen tiukkaa reikäänsä. Kosteutta häneltä ei puuttunut, ja sain sormen vietyä monta senttiä sisälle ilman, että tyttöni ääni muuttui nautinnollisesta miksikään muuksi.

“Noin. Lisää.” Tytön puhe oli muuttunut epäselväksi ja hengitys kiivaaksi, kuin hän ei saisi tarpeeksi ilmaa.

Liikuttelin sormeani äärimmäisen varovasti tytön pillussa ja nuolin klitorista nopeammin, nopeammin.

“Juuri. Noin. Jatka. Jatka. Anna sitä. Anna. Annaaaaaah.”

Tytön selkä kouristui taaksepäin kaarelle. Tunsin, kuinka entisestään ahdas pillu supisteli sormeni ympärillä. Hän nytkähti voimakkaasti kerran, kahdesti, kolmannen kerran. Hänen suustaan pääsi kimeä vinkuna, kuin hän olisi ollut pieni eläin kuoleman kielissä. Pidin sormeni hänen sisässään kunnes hänen supistelunsa laantui, ja sitten ujutin pikkurillin hitaasti ulos hänen sisältään.

“Tykkäsit ilmeisesti?” Virnistin onnellisena. Vaikka yhteinen sunnuntai-iltapäivämme ei jatkuisi tästä mitenkään, olisin tyytyväinen. Kyrpäni toki sykki kuin viimeistä päivää, se tahtoi päästä maistamaan tuota makeaa, tiukkaa koloa. Mutta nautinnon tuottaminen tälle upealle olennolle oli enemmän kuin olisin osannut toivoa.

“Mmmm se oli ihanaa”, hän huokasi. Hän hengitti muutaman kerran syvään, kokosi itsensä. “Mutta missä on pääruoka?”

Virnistin uudelleen. “Täällä.” Katsoin alas jalkoväliini.

“Nyt sinä menet selällesi.” Tyttö kohottautui istumaan.

“Käskystä.” Istahdin hänen viereensä sängylleni ja laskeuduin selälleni.

“Ja katsotaan saanko minä tuon mahtumaan suuhuni.” Keiju puoliksi astui, puoliksi lennähti jalkojeni väliin. Hän istahti reidelleni. Tuo olento painoi tuskin mitään.

Hän kumarsi vaaleanpunaisen päänsä jalkojeni väliin avaten pikkuruista suutaan. Ja yhtäkkiä kyrpäni oli sisällä lämpimässä, suloisessa, märässä suussa, joka oli yhtä aikaa uskomattoman pehmeä ja napakan tiukka. Se imi kyrpääni ensin varovasti, sitten hiukan voimakkaammin. En halunnut tämän onnen koskaan loppuvan. En ollut tiennyt, että mikään voisi tuntua näin hyvältä…

“Odota”, sanoin. Olisi silti olemassa jotakin parempaa. “Tahdon sinun sisällesi.”

Hän nosti päänsä. Vaaleanpunaisten, turpeiden huulien reunoissa kiilsi kosteutta ja pinkki tukka oli mennyt sotkuun. Pienet, pyöreät rinnat kohoilivat hänen kiihtyneen hengityksensä tahdissa.

“Jos sinä haluat”, lisäsin varovasti.

“Haluan. Anna sitä munaa. Tule minun sisään. Tahdon että täytät minut.”

En ollut koskaan aiemmin täyttänyt ketään. Mutta nyt en ollut edes varma, että mahtuisin tämän pienikokoisen naisen sisään.

“Nouse minun päälle”, sanoin vaativasti. “Ota sitä.”

Hän nousi hajareisin minun ylleni. Kohotin lantiotani kohtaamaan hänen kosteutta tippuvat haaransa. Kyrpäni oli täydessä erektiossa, se nousi monen sentin korkeuteen ja sykki vaativana, uhmakkaana.

Hän laskeutui hitaasti minun päälleni. Huomasin, että hän käytti siipiä apunaan enemmän kuin jalkoja ohjatessaan minua kohti suloista pilluaan. Hän laski painonsa minun kyrvälleni ja tunsin hänen kuuman kosteutensa ja upean paineen. Mutta en mennyt hänen sisälleen.

“Se on… iso”, hän puuskutti. “Odota.”

Hän vaihtoi hiukan asentoa, nojasi vähän enemmän taaksepäin. Hän painautui minua vasten. Tunsin kuinka kyrpäni pää painui hitaasti tuohon sykkivään koloon. Tunne oli upea. Hän oli tiukka, tiukempi kuin olisin osannut kuvitella.

Keijun siroilla kasvoilla välähti tuskan ilme. Kulmat rypistyivät hetkeksi ja silmät painuivat kiinni. En halunnut mitään muuta kuin työntyä kokonaan sisälle tuohon upeaan olentoon, mutta annoin hänen määrätä tahdin. Häneen teki kipeää. Olin melkein liian suuri hänen ahtaaseen koloonsa.

“Vielä. Syvemmälle”, hän sanoi.

En olisi voinut kuvitella parempaa lahjaa kuin tuo pyyntö. Otin kiinni hänen pikkuruisista reisistään. Käteni yltivät helposti kumpikin yhden reiden ympäri. Olin keskikokoinen mies, mutta nyt tunsin itseni jättiläiseksi. Pitäen tukea hänen reisistään, aivan lantion vierestä, puskin itseäni ylemmäs kohti hänen ydintään. Kyrpäni painui hänen sisälleen vielä sentin, siten toisen, ja lantiomme olivat aivan vastakkain.

“Auh”, hän kirahti.

“Otanko pois?” helläsin otettani hänen reisistään.

“Älä missään nimessä. Ei.” Hänen kasvonsa olivat jähmettyneet äärimmäiseen keskittymiseen, kipu ja nautinto risteilivät sirojen piirteiden poikki vuoronperään. Makasimme paikallaan, minä hänen pillunsa täydellisessä puristuksessa.

“Pane minua”, hän huokasi.

“Nyt?” Minun oli vaikea uskoa kuulemaani.

“Heti.”

Otin tukevan otteen hänen kapeilta lanteiltaan. Vedin kyrpääni muutaman sentin taaksepäin ja liu’uin takaisin hänen sisälleen varovasti. Katsoin hänen kasvojaan minun ylläni kun painuin hänen lantiostaan kiinni pitäen taas kokonaan hänen sisälleen. Erotin kasvoilla edelleen kipua, mutta hänen suustaan pääsevät ähkäisyt olivat nautinnon ääniä.

Aloin panna tuota jumalaista olentoa kiihtyvällä tahdolla. Ähkin kapeiden lanteiden välissä antaen taskukokoiselle kaunottarelle koko kyrpäni mitalla. Elimeni lyhyt varsi oli ikkunastani sisään lennähtäneelle keijukaiselle enemmän kuin tarpeeksi, ja hän vinkui ja huohotti yrittäessään ottaa munan suosiolla kokonaan sisäänsä. Äärimmäisen tiukkaan pilluun puskeminen oli työntö työnnöltä yhä nautinnollisempaa, eikä tytöllä ollut käytävänsä ahtaudesta huolimatta ilmeisesi mitään valittamista.

“Ahh, sinä täytät”, hän voihkaisi, “Sinä täytät minut kokonaan!”

Se oli totta. Olin lähestymässä himoni lopullista huippua ja kyrpäni oli kasvanut suurimpaan mahdolliseen mittaansa. Tunsin, kuinka sen kärki kosketti jokaisella työnnöllä hänen pillunsa takaseinää. Tähän esteeseen törmääminen joka kerta painuessani hänen sisäänsä lisäsi nautintooni uuden ulottuvuuden, ja aloin lykkiä häntä voimakkaammin.

Lähes sokeana ja kuurona aloin puskea kiihtyvällä tahdilla sisään keijutytön siroon vartaloon. Päässäni ei ollut enää muuta ajatusta kuin että tahdon laueta hänen sisälleen, tahdon saada, tahdon saada.

Yhtäkkiä uskomaton tiukkuus kyrpäni ympärillä kiristyi entisestäänkin, ja tytön hento vartalo alkoi jälleen kouristella orgasmissaan. Tuo ylimääräinen puristus oli minulle liikaa, ja tunsin kuinka oma orgasmini lähti liikkeelle syvältä vatsanpohjastani. Huusin kuin viimeistä päivää enkä hetkeen tajunnut kuin räjähtävän nautinnon, keijun lanteet omiani vasten, oman tuntohermoja täynnä olevan kyrpäni hänen sisällään kun me sykähtelimme uudelleen, uudelleen, uudelleen.

Huokaisin syvään. Hitaasti valuin paratiisista takaisin kohti maan pintaa. Veltostuva kyrpäni luiskahti itsekseen hänen sisältään. Keijutyttö ravisti hiukan päätään kuin unesta heräten ja nousi päältäni. Hän lehahti suoraan lattialle, mistä hän poimi vaatteensa.

“Voisin vähän siistiytyä”, hän sanoi katsellen minua pää kallellaan. “Tiedänkin missä kylpyhuone on. Ja taidan poistua samaa reittiä. Velvollisuuksia.”

“Aha.” En osannut orgasmini jälkihehkussa sanoa muuta. En halunnut tuon olennon lähtevän vielä, mutta minkä minä sille voin.

Hänen ilmeensä pehmeni. Hän seisoi edessäni alasti, säteilevän kauniina. “Se oli ihanaa”, hän sanoi.

“Se oli uskomatonta. Uskomattoman mahtavaa”, sanoin.

“Mikä sinun nimesi muuten on?”

“Mikael. Entä sinun?”

“Rosa.”

“Tuota, lenteletkö usein täälläpäin? Jos haluat poiketa toistekin…” Kohottauduin puoliksi istumaan. Alastomuuteni tuntui yhtäkkiä epäluontevalta.

“Mikä ettei. Koputan sitten ikkunaan.” Rosa hymyili.

Sitten hän kohosi siivilleen ja leijaili ulos makuuhuoneestani. Jäin sängylle makaamaan.

2 kommenttia viestissä: “Keijutyttö ja transmies”

  1. Selaaja says:

    Kiinnostava aihe, mutta kirjoittaminen vaatii lisää harjoittelua. Enemmän yksityiskohtia, vähemmän kliseistä kuvailua.

  2. joku says:

    Näitä lisää

Kommentoi

top