search
top

Riparin tytöt

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Oltiin bussissa matkalla rippileirille kesäkuun 16. päivä. Perille päästyämme jaettiin huoneet. Huoneeseen valittiin kolme poikaa minun lisäksi, kaikki oli ennastaan tuttuja samasta koulusta. Oli siellä muutama tuttu tyttökin, myös samasta koulusta. Purin tavarani ja menin tupakalle. Hetken päästä kaikki kokoonnuttiin lerialueen päärakennuksen oville pientä kiertelyä varten. Silloin näin ekaa kertaa Millan. Hän oli todella seksikäs vaaleahiuksinen tyttö, joka oli pukeutunut kireään valkoiseen toppiin ja kireisiin valkoisiin shortseihin, jotka oli tosi korkealle nostettu korostaen hänen muodokasta peppuaan, josta paistoi pikkuhousut läpi. En voinut olla katselematta häntä kävellessämme pitkin leirialuetta. mietein mielessäni kuinka ihanalta tuntuisi puristaa hänen peppuaan ja tissejään, jotka olivat juuri puristettavan kokoiset. Kiertelyn päätyttyä valittiin isoset. Minulle valittiin isoseksi Annika, joka oli myös tuhottoman seksikäs.

Päivä olikin melkein jo ohi, koska saavuttiinkin paikalle vasta kello kuuden jälkeen. Iltapalan jälkeen kävin vielä tupakalla ja menin pehkuihin. Aamulla heräsin valtavaan panetukseen, olin nähnyt vielä unta Millasta, joka oli unessani alasti tupakkapaikalla kanssani. Aamupalalla näin Millan yöpuvussa. Milla näytti todella hyvälle vaikka hiukset olikin sekaisin ja hän oli väsynyt. Mielessäni kävi taas kaikenlaisia seksitouhuja ja housuissakin alkoi pullottaa. Aamupalan jälkeen menin vaihtamaan vaatteet ja siitä sitten tupakalle. Meille valittiin seuraavaksi ryhmät, joiden kanssa oltiin sitten koko riparin ajan aina kaikissa ohjelmissa mukana. No minun ryhmääni valittiin onneksi Milla ja kolme muuta tyttöä plus isoseni. Ekana tehtävänä meidän piti piirtää meidän ryhmän joku piirrustus, jotka laitettiin sitten seinälle. No minä kun en osaa piirtää tytöt hoisivat homman. Minä sain onneksi katseskella tyttöjä kun he keskittyivät piirtelemiseen.

Milla kumartui lattialle peppu pystyssä piirtämään pilviä paperiin. Istuin hänen edessään ja huomasin ettei hänellä ollut rintsikoita. Hänellä oli todella upeat kiinteät tissit ja nännit näkyivät kurkkiessani paidan sisälle. Tunsin munani sykkivän ja kasvavan housuissani melkoista tahtia. Minua panetti niin paljon, että oli pakko vaihtaa asentoa ettei seisokki näkyisi. Session loputtua minun oli pakko päästä runkkaamaan. Menin yläsängylleni ja otin munan käteen ja aloin vatkaamaan. Hetken touhuiltuani yksin huoneessa paikalle ilmestyi samaa koulua käyvä kaverini Jasmine hän tuli hakemaan toisen kaverini Ossin hupparia. Vedin nopeasti peiton päälleni. Hän kysyi, että “väsyttääkö?”. Vastasin “no… joo” hieman nolona, muna edelleen kädessäni sykkivän kovana. Hän kumartui Ossin kassille etsimään hupparia. Katselin hänen pientä mutta muodokasta peppuaan runkaten samalla peiton alla hiljaa. Hän kiroili, ettei löydä sitä hupparia ja näytti keskittyneeltä etsiessään sitä. Minä vedin peiton pois päältäni ja runkkasin hieman vauhdikkaammin katsellen vieläkin Jasminen peppua, johon teki mieli työntyä.

Huomasin Jasminen katselevan minua peilin kautta ja vedin peiton päälleni lopettaen vatkaamisen. Punastuin, kuin myös jasmine punastui ja hän lähti pois. En jatkanut touhujani sen jälkeen ja muutenkin oli melkein ruokailun aika. Ruokailussa huomasin kuinka Jasmine vilkuili minua. Alkoi panettaa taas tuhottomasti. Illalla kaverini samasta huoneesta pyysivät tyttöjä huoneeseemme nukkumaan vaikka se oli kiellettyä. Jasmine ja Ossin tyttöystävä Kira tulivat huoneeseemme, noin kello 12:sta aikaan yöllä. Jasmine sanoi voivansa nukkua minun vieressäni. Vastasin myöntyvästi hieman nolona. Hän nukkui selkä minua vasten, naama seinää vasten. Meni puoli tuntia niin kaikki olivat nukahtaneet. Minä olin vielä hereillä ajatellen Millaa, Annikaa ja Jasminea.

Muna taas hehkui kuumuudesta sykkien. Laskin bokserit hitaasti alas ja otin otteen munastani kuunnellen Jasminen tasaista hengitystä ja vilkuillen saman peiton alta hänen peppuaan. Panetti niin paljon, että oli pakko edes vähän koskea Jasminen peppua. Kokeilin sormilla hipaisten Jasminen peppua ja runkkasin samalla. Lopulta laskin kämmeneni hänen pepulleen ja hän tuntui edelleen nukkuvan. Vein munani hänen peppuaan vasten samalla laskien käden hänen lantiolleen tuntui, että hän nukkuisi yhä edelleen. Otin varovasti kiinni hänen housuistaan ja laskin niitä alemmas hitaasti. Lopulta sain pepun kokonaan paljaaksi ja vein munani tiukasti hänen peppuaan vasten. Tunsin hänen lämpönsä munassani ja olin laukeamaisillani pitäen yhä käsiä hänen lantiollaan. Munani sykki ja hieroin hitaasti munaani hänen pakaroitaan vasten. Huomasin hänen hengityksen kiihtyvän ja vein käteni hänen paidan alta tissille, jonka nänni oli kovettunut.

Huomasin hänen kätensä hänen pimpillään ja hän alkoi voihkimaan. Vein myös käteni hänen pimppilleen ja huomasin hänen olevan litimärkä. Hänen kätensä otti otteen munastani ja samalla hän kuiskasi “pane mua”. Hän laski housunsa ja nosti jalkansa koukkuun ja vei munani pillun huulille. Tunsin terskani hänen reijällään ja työnsin hitaasti sisään. Hän voihkaisi äänekkäästi, mutta ajattelin ettei kukaan herännyt ja aloitin liikkeen. Tunsin tytön kropan värähtelevän ja olin itse myös tulossa. Nopeutin tahtia. Sänky natisi ja Jasmine voihki tosi äänekkäästi, melkein välillä huutaen. Pelkäsin, että joku heräisi ja huomaisi. Laukesin Jasminen sisään pitäen hänen molemmista tisseistään kiinni edelleen samassa asennossa takaapäin. Käännyin selälleni ja kuulin Jasminen kuiskaavan “kiitti sä oot ihana”. Vastasin “niin säkin”. Nukahdin melkeinpä heti sen jälkeen. Aamulla huomasin Jasminen häipyneen vierestäni ja menin aamupalalle.

Alkoi taas panettaa kun näin Millan. Päivä vierähti pelaten korttia kavereitteni kanssa. Illemmalla mentiin rannalle uimaan. Näin millan seksikkään kropan bikineissä ja muna pullistui taas. Olin onneksi vedessä ettei seisokkia huomaa ketään. Milla otti laiturilla aurinkoa ja minä katselin vedessä muna pystyssä. En voinut nousta vedestä melkein puoleen tuntiin, kun seisoi koko sen ajan. Uinnin jälkeen kävelin Millan huoneen ohi ja näin Millan tulevan suihkusta. Pysähdyin katsomaan, kun hän käveli suihkusta pyyhe ympärillään. Hän hymyili ja tiputti pyyheensä ja sanoi “oho!”. Näin hänen posliinin pimppinsä ja upeat kiinteät tissit, hän ei edes peitellyt paikkojaan, vaan kääntyi ja pyllisti nostaessaan pyyhettä. Katsoin monttu auki muna sykkien housuissa hänen kiihottavaa takapilluaan.

En voinut uskoa silmiäni. Hän kietoi pyyhkeen ympärilleen ja löi oven kiinni. Menin huoneeseeni taas runkkaamaan. En saanut taaskaan tehtyä touhujani loppuun kun isoseni Annika keskeytti. Minun piti kertoa kolme kymmenestä käskystä hänelle ulkoa. Onneksi hän ei huomannut runkkaamistani. Vastasin hänelle “joo tuun sun huoneeseen pian”. Puin housut ja harjottelin vielä pari minuuttia. Menin hänen huoneeseen, jossa Annika istui sängyllä lukien kirjaa. Hänellä oli yllään toppi, josta tissivako paistoi seksikkäästi ja kireät farkut, hänellä oli myös stringit. Menin hänen viereen istumaan ja hän kysyi “ootko valmis?”. vastasin “joo… oon mä”. Hän kysyi ekan kysymyksen ja mä vaan tuijotin sen tissejä, enkä pystynyt keskittymään lainkaan ja sitten Annika kysyi, että “etkö sä pysty keskittymään?”. mä sanoin, että “en oikee”. se kysyi: “auttaisko jos mä käännyn ympäri?”. sanoin: “joo…kai”.

Se kääntyi ja meni mahalleen ja kysyi uudestaan sen kysymyksen. Leikein muistelevani mitenkä se käsky meni ja katselin hänen peppuaan hänen maatessaan sängyllä jalat minun sivuillani. Sain sanottua ensimmäisen käskyn ja katselin yhä hänen mahtavaa peppuaan. Toista käskyä sanoessani, taas tökkien, availin housujani hiljaa. Otin munan ulos ja aloin runkkaamaan haluten naida häntä takaapäin. Kolmatta käskyä sanoessani aloin huohottamaan ja runkkaamaan entistä kovempaa. Terskani oli niin märkä, että kuului pientä lätinää. Hän varmaan tiesi, mitä hänen selkänsä takana tapahtuu, kun hän alkoi liikutella lantiotaan jäykistellen pakaroitaan hitaasti. olin laukeamaisillani. Hän kysyi “tykkääksä mun pepusta?”. mä sanoin vähän vaikeroiden “joo”.

Se kääntyi ja näki mun sykkivän kalun, otti siitä kiinnija laittoi suuhunsa. Se tuntui niin hyvälle, että tuntui kuin olisin lauennut heti, kun tunsin hänen kostean, kuuman ja pehmeän suunsa munani ympärillä. Hän laski samalla housujaan, imien kaluani. Kääntyi takaisin vattalleen levitti pakaroitaan ja sanoi “laita se sinne, mä haluun sua”. No laitoin munani hänen pakaroidensa väliin ja työnsin sisään. Panin heti kovaa, tuntui niin hyvälle. Annikan hengitys muuttui nopeaksi ja hän liikutteli lantiotaan samaan tahtiin kuin minä tökein sisään. Lopetin ja käännyin selälleni makaamaan ja nostin annikan päälleni. Annika istui päälläni selkä naamaani päin ja sujautin takas sisään. Annika hyppi päälläni, kun minä pidin pakaroista kiinni, olin laukeamassa. Puristin Annikaa itseäni vasten lauetessa pillun syvyyksiin. Ei puhuttu mitään ja lähdin pois. Eipä siellä sen erikoisempaa sitten enää tapahtunut.

5 kommenttia viestissä: “Riparin tytöt”

 1. fr11kk1 says:

  Vaikuttaa selvästi nuorelta kirjoittajalta. Ihan ok tekstiähän tämä on, mutta ei kunnon jännitteitä ja kaikki menee liian nopeasti. Voin kyllä hyvin kuvitella, että itsekin olisin ripari-ikäisenä fantasioinut suunnilleen jokaisesta leirin vähänkään nätimmästä tytöstä, mutta novellina tämä olisi tarvinnut enemmän juonta tai tarinan kaarta.

 2. tahtoo jatkoa.. says:

  tahtoo.. jatkoa.. kiihotuin vitusti..

 3. kessu says:

  joo oli todella epäaito mut mielenkiintonen aihe

 4. da says:

  vielä pahempaa roskaa…

 5. NightMare says:

  Lievästi epäaito, oot ilmeisesti kaikki fantasias kohteet tunkenu samaan, ei hyvä, alku oli ihan ok mut sit taso laski huomattavasti, sinulla on nähtävästi hirveä kiire ollut tätä kirjoittaa, kehittele pitempään, kiitos

Kommentoi

top