search
top

Autoretken jälkeinen yllätys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.12 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tyttöily tarina!

Hei olen Marko 20v ja kerron teille erään tarinan joka minulle sattui yhtenä päivänä.

Tyttöystäväni oli sukulaismatkalla jossain päin suomea, tiesin että hän tulee viikonloppuna luokseni niinkuin melkein joka viikonloppun.

Oli Torstain ihana kevät päivä kun alkoi mieli taas tyttöillä.
Hain kaapin perältä kireät vaalean siniset farkut,mustat nilkkurit ja kireän harmaan t-paidan.
Meikasin itseni tyttömäisesti ja sheivasin vähäisetkin karvanikin pois. Minulla on onneksi aika pitkät tumman ruskeat hiukset jotka nekin saa hyvin naismaisiksi.

Ajattelin tänään lähteä ulos vaatteissani, ihan vai ajelemaan koska en pienessä kylässä uskalla mennä tyttöjen vaatteissa ulos jotenka ajelu saa riittää, ihan kiihottavaa se oli.

Hetken ajeltuani vähän syrjemmäs muistin että siellä sijaitsee lenkki polku jossa on ulko WC jossa voisin purkaa kiihotustani. Ajoin sinna ja tuumasin: Loistavaa ei ketään paikalla. Ja poistun hisputellen vessaan. Ennen matkaani otin tyttö-ystäväni laukun johon laitoin liukkarin ja värisevän dildon.

Hieroin etumustani kiihottuneena ja vedin housuni alemmas, aloin runkata hitaasti kyrpääni samalla kaivaen laukusta dildoni jota katsoin huultani purren, oli pakko maistaa… Epäröiden nuolaisin kärkeä ja hiitasti aloin imeä sitä, kiimani määrä oli suuri enkä voinnut enään odottaa, menin sellälleni maahan nostaen jalat ilmaan, huohotin raskaasti kun laitoin liukkaria tuon ihanan dildoni päähän ja ahh hitaasti painuen sisälleni.

Painelin tekokyrpää hitaasti edes takaisin hieroen samalla tekotissejäni…Älyttömän kiihottavaa.
Runkkasin samaan tahtiini omaa ja dildoani perseessäni.
Tunsin kuinka ravistava orgasmi oli tulossa ja nousin polvilleni otin dildon seinää vasten, nuolin epäröiden mutta oli uskommattoman kiihottavaa joten aloin kunnolla imeä sitä runkaten samalla omaani kyrpää.

Hetki enne laukeamistani otin dildon kyrpäni eteen ja laukesin sen päälle ja hurmiostani johtuen myös nuolin sen puhtaaksi, niinkuin kunnon “sissy” tekee 😉

Posket punottaen puin päälleni ja lähdin kotia kohtin. Meikkini ei ollut onneksi levinnyt joten ajoin aika hyvillä mielen kotiin.

Tullessani huomasin että asuntoni ovi oli hiukan auki ja kauhukseni huomasin että siellä oli….

Jatkuu seuraavassa osassa !!

Kommentoi

top