search
top

Kesä maalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Vietin nuorena miehenä kesää äitini lapsuudenkodissa joka oli maatalo. Siellä oli vielä pienimuotoisa maataloustoimintaa jäljellä ja kesäksi sinne tuli sukua auttelemaan niissä.

Kesä oli noin puolessa välissä, kun päivän töitä tehneenä menin rantasaunalle aikeena lämmittää sauna. Yllätyin kun kuulin hiljaista voihkintaa saunatuvasta ja kurkkasin varovasti ikkunasta. Huomasin, että tätini istui tuvan tuolilla käsi haaroissaan ja silmät kiinni. Toiminta jatkui yhä intensiivisemmin ja kohta hänen suustansa pääsi hieman vaimennettu voihkaisu ja hänen ruumiinsa värisi voimakkaasti.

Katsoin toimitusta lumoutuneena ja kaluni seisoi kivikovana housuissani. Yhtäkkiä tätini avasi silmänsä ja tuijotti suoraan minuun. Lähdin äkkiä pos paikalta naama punaisena ja painelin suoraan yöpymispaikkaani ulkorakennuksen vintille. Hetken rauhoituttuani silmiini tuli taas tätini puuhat ja tunsin kaluni alkavan kovettua. Laskin hieman verkkareitani alaspäin ja annoin omasta mielestäni aika komean kullin ponnahtaa vapauteen.

Aloin hiljalleen vedellä esinahkaa edestakaisin yhä kiihtyvällä tahdilla ja samalla ajattelin tätiäni sormettamassa itseään. Tunsin kun pallit alkoivat vetäytyä ja samalla laukesin ähkäisten ja näin kuinka mälli roiskahti korkealle ylöspäin ja laskeutui sitten vatsalleni.

Samalla hetkellä huomasin hahmon portaiden yläpäässä ja näin tätini joka tuijotti kaluani posket punottaen. Hän kääntyi kannoillaan ja poistui paikalta yhtä nopeasti kuin minäkin oli tehnyt. Mielessäni kävi, että mitäköhän tästä kesästä vielä tulee..

4 kommenttia viestissä: “Kesä maalla”

 1. Jussi says:

  Eihän tässä ollu mitään järkee! Hei haloo….

 2. NightMare says:

  Jätti aika kylmäksi, kunnon panon olis voinu pistää mukaan

 3. joik2ww says:

  Ööh vähän lyhyt. Kirjota toinen. mutta mahdollisimman pitkä. 🙂
  Samasta aiheesta tietty 😉

 4. Lukija says:

  niin mitä siitä tulee? jatkoa.

Kommentoi

top