search
top

Pukuhuoneen antia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kritiikkiä otetaan vastaan.

Liikunnan tunti alkoi puolipilvisessä kesäkelissä. Parin viikon päästä olisi tiedossa kesäloma ja vapaus. Lämpimänä kesäpäivänä tytöillä ei ollut paljoa vaatetta päällä, vain t- paidat ja shortsit. Niin oli myös Iidalla. Olen jo pidemmän aikaa ollut ihastunut Iidaan, mutta en ole uskaltanut kertoa hänelle. Tänäänkin tyydyn katsomaan hänen rintojaan, kun hän juoksee. Pyöreän takapuolen yläpuolella liehuvat vaaleat ja pitkät hiukset, jotka koristavat hieman pyylevää, 160- pitkää ja kaunista kehoa. Yritän pysyä mahdollisimman lähellä Iidaa, jotta voisin nauttia hänen kauneudestaan. Venyttelyjen aikana olen yllättäen Iidan vieressä. Yritän katsella Iidaa vaivihkaa, mutta se on vaikeaa. En tahdo saada katsettani millään irti ajoissa. Tunnin loputtua Iidalla on kasvoillaan outo hymy…

Tunti loppuu ja kaikki pojat ryntäävät suihkuun. Suihkuun mahtuu vain neljä, joten odotan, kunnes muut ovat peseytyneet. Itseasiassa on ihan hyvä, että olen yksin. Alan vetämään käteen ajatellen Iidaa. En ehdi kuitenkaan pitkään, kun kuulen hentoa voihkintaa tyttöjen suihkusta. Suihkumme erottaa vain vanerilevy, jonka ali näkee selvästi. Näen Iidan, joka on selällään lattialla ja hyväilee suihkulla jalkoväliään. Tyttöjenkin puolen on siis oltava tyhjä. Aloitan varovaisen runkkaamisen, jottei Iida huomaisi minua. Suihkuun on kuitenkin kannettu pitä penkki, jota potkaisen. Iida säpsähtää ja katsoo minua silmiin. Hän hymyilee.
Miksi hän hymyilee?
Eikö hän ole vihainen, että joku pervo tirkistelee häntä? Ja miksi hän tekee sormellaan liikettä, joka kehottaa minua tulemaan häne luokseen?
Olenko kuollut?
En.
Pitäisikö mennä?

Kerään sisuni ja livahdan munasillani tyttöjen pukuhuoneeseen. Varmuuden vuoksi lukitsen oven perässäni. Avaan suihkuhuoneen oven. Näen elämäni ihanimman näyn; Iida makaa selällään samanlaisella penkillä, joka on poikien suihkussa. Hän laskee vettä rintojaan pitkin. Hänen kätensä on jalkovälissä, jota hän hellästi hyväilee. Iida hymyilee edelleen tuota ovelaa hymyään, kun hän nousee penkiltä seisomaan. Samalla tavalla seisomaan, kuin munani. Suorana ja tiukasti. Iida vie kätensä niskansa taakse ja kävelee lantio keinuen luokseni. Iida pysähtyy metrin päähän minusta ja katsoo tiukasti silmiini. Voin katseesta lukea Iidan ajatukset:
“Käy kiinni”
Hellästi vien käteni Iidan lavoille ja suutelen häntä. Hyväilen hänen pehmeää ja lämmintä ihoaan. Tuon hänet kiinni minuun. Vien käteni Iidan paljaalle takapuolelle ja hyväilen sitä. Kuinka pehmeä se vasta onkaan!
Yllättäen Iida kietoo jalkansa lantioni ympärille, siten että hän on minun sylissäni.
Lasken Iidan selälleen suihkun penkille. Hän ottaa suihkun ja alkaa laskemaan vettä vatsallensa, rinnoillensa ja lantiollensa. Suutelen Iidaa hellästi kaulalle ja vien päätäni kokoajan alemmaksi. Lopulta tavoitan pehmeän, kostean ja lämpiän pillun. Hyväilen huulillani Iidan klitorista. Iidan huokailessa nappaan hänen kädessään olevan suihkun. Lasken vettä Iidan pillulle.
Kysyn Iidalta:
“ootko sä ennen tehny tätä?”
Iida kieputtaa päätään kieltävästi.
Jatkan kysymystäni:
“Ootsä valmis?
Iida nyökkää
“Mä lupaan olla hellä”

Otan kalun käteen ja asetan sen sentin syvyteen Iidan häpyhyyilen väliin. Tunne kostean pillun sykkivän. Olen kuullut juttjua, joiden mukaan neitsytpilluun pitäisi nopeasti työntää muna. Se kai jotenkin liittyy immenkalvon repeämiseen. En kuitenkaan muistanut sitä Iidan kanssa ollessani. Työnsin munaani hiljaa sisään. Neito edessäni vavahti nautinnosta. Nopeutin vetojeni tahtia. Samassa tahdissa voimistuivat Iidan huudot. Täyteen vauhtiin päästyäni Iida kouristi selkänsä kaarelle. Kauniille kaarelle, kun kaarisilta konsanaan. Tunsin hänen pillunsa sykkivän voimakkaasti. Iidan rinnat liikehtivät vetojeni kanssa yhtäaikaisesti ja samansuuntaisesti. Nännit ovat kovat ja sanonnan mukaisesti “Kauniit, kuin naisen nänit” Hidastan tahtiani, jotta Iida hieman hiljenisi. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut. Iidan voihke vain voimistui, koska hän oli ottanut käsisuihkun ja kiihotti sillä klitoristaan. Rytmkäs puristelu jatkui ja pehmeä sisus piti munaani, kuin karhuemo poikasiaan vatsansa pehmeässä suojassa.

Tunnen munassani samalaista painetta, kuin palomies tuntee pitäessään kädessään paineistettua paloletkua. Vedän kaluni ulos ja laukean suihkun lattialle. Sperma virtaa veden mukana viemäriin, kuin puunlehti jokea pitkin ruska- aikaan.
Iida makaa raukeana ja mistään tajuamattomana penkillä. Sammutan suihkun. Nostan Iidan hellästi jaloilleen ja tuen häntä, kunnes hän pääsee pukuhuoneeseen asti. Jätän hänet pukeutumaan ja menen poikien puolelle itsekkin pukeutumaan. Kesästäni tulisi takuulla erittäin antoisa….

10 kommenttia viestissä: “Pukuhuoneen antia”

 1. ryökäle says:

  Tarinassa oltiin suihkussa ja nimi on pukuhuoneen antia

 2. $iisfe says:

  Ihan ok..

 3. Runkkari69 says:

  Jätti kylmäksi, ei ollenkaan kiihottava. Muuten hyvä, nuori kirjoittaja selvästi?? 😀

 4. ok.. says:

  Ihan hyvä, vertauskuvat menivät vain vähän överiksi 😀 niitäkään ei pidä tunkea ihan joka kohtaan..

 5. --/ says:

  Tykkäsin! Vähä pitempi ja enemmän yksityiskohtia ois voinut olla. Toivon lisää tekstiä sulta!

 6. puuhis says:

  Tai sitten miettinyt liikaakin, mut hyvä alku tämä on, jatkat harjoittelua vaan, se on ainoa keino kehittyä.
  Tää oli vähän niinkuin tiivistelmä, eli kuin kohtia olisi puuttunut, siinä oli ehkä ongelma.
  Ite ideasta ja tarinasta pidin se oli hyvä

 7. jonne says:

  aika hyvä, kirjota lisää

 8. crispy says:

  miten olisi tarkistaminen kirjoittamisen jälkeen? Täynnä kirjoitusvirheitä. Aikamuoto myös muuttui kesken tarinan. Nuori kirjoittaja, selvästi.

 9. asiantuntija says:

  ei tuota voi enää edelleen kehitellä koska neitsyys on mennyt.

 10. NightMare says:

  Jätti aika kylmäksi, et oo selvästi miettinyt loppuun, ihan kelvollinen idea mut kaipaa kehittelyä

Kommentoi

top