search
top

Töissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 2.57 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pitkään mietitty tarina, vähän epäaito voi olla, mutta toivottavasti ei haittaa. Kaikenlainen palaute kelpaa

Olin lopetellut lukion, vuosi sitten ja nyt hain töitä, olin bi-henkinen nuori mies, ikää 20v ja kroppa hyvässä kunnossa, pituutta 185 cm ja painoa 69 kiloa, tiukka peppu ja salilla treenattu vatsa, sai usein kehuja monilta. Löysin lehdestä työhakemuksen jossa haettiin 18-30 v miestä kauppaan töihin. Otin numeron ylös ja sovin työhaastattelu ajan. Menin ajoissa odottelemaan vuoroani, katselin muita hakijoita, oli monenlaista, rock- tyylinen, emo, gootti, hoppari ja muutama nörtti. Ketään hyvännäköistä ei ollut, joten petyin ja odottelin vuoroani, lopulta Kortelainen Niko, kutsuttiin ja menin innoissani työhaastattelu huoneeseen, en huomannut miten minua kutsunut mies, keski-iässä, pyöreähkö pukumies, katsoi peppuani kun kävelin ohi. Hei olen johtaja Mikko Koskinen ja hoidan nämä työhaastattelut. Koskinen kysyi minulta kaikki tavanomaiset kysymykset, eli ikä, koulutus ja niin edespäin. Vastailin kiltisti ja en tajunnut miten Koskinen ahmi minua katsellaan. Lopuksi kun haastattelu läheni loppuaan, Koskinen kysyi, että olenko homo, josta yllätyin ja vastasin että bi, Koskinen nuolaisi huuliaan ja sanoi että selitykseksi, että olemme hyvin suvaitsevaisia ja halusin tietää että jos tulee jotain yhteydenottoja. Sanoin ymmärtäväni ja Koskinen totesi, voit aloittaa huomenna kello 10. Kiitin ja lähdin pois, kun kävelin ohi, Koskinen katseli minua pitkään ja ajatteli nuoren pepun keinuessa että, tuota kun pääsisi panemaan. Menin kotiin innoissani ja odotin jo kuumeisesti huomista. Menin työpaikalle sovittuna ajanjaksona ja Koskinen otti minut taas vastaan, esitteli minut kaikille muille työntekijöille, nuoria ja keski-iässä olevia ihmisiä. Kättelin kaikki läpi ja aloittelin työt. Koskinen rupesi kyselemään minulta tauolla että olenko ollut miehen kanssa, ja olin että, olen ollut ja Koskinen kertoi syyksi, miksi kysyi, että hän oli homo ja oli katsellut minua haastattelussa, olin imarreltu ja kerroin Koskiselle miesten kanssa olemisesta, kuten siitä miten yksi parhaista kavereistani, Jarkko, oli paljastunut homoksi ja hänkin oli katsellut peppuani ja etumustani, Olin nainnut häntä kiihkeästi ja kuvailin tarkasti miten pano oli edennyt, ensin juttelua, sitten olimme pussailleet, lopulta löysin itseni, ottamasta Jarkolta suihin, samalla kun vetelin oikealla kädellä melaa samalla ja toinen käsi hieroi palleja. Jarkko oli nauttinut, sitten Jarkko alkoi imeä minua ja lopuksi nainnut häntä, Jarkko oli voihkinut nautinnosta ja huutanut että pane lisää, Niko, oi ihanaa, anna lisää, huomasin kertoessani, miten Koskisen posket alkoivat hehkua. Kerroin myös miten olin antanut tiukkaa peppuani koulussa olevalle opettajalle, etä saisin paremman arvosanan, Koskinen ei kestänyt enää, vaan nousi ylös ja vei minut takahuoneeseen, jossa hän käski minut polvilleni, menin ja Koskinen avasi housunsa, hän pullautti eteeni, paksun ja ison kullin, jota hän käski imeä ja runkata, aloin tehdä kuten hän toivoi, isoa oli vaikea imeä, mutta sain kuitenkin jotenkin imettyä sitä ja Koskinen nautti, hän otti minua päästäni kiinni ja pani minua suuhun, meinasin tukehtua, mutta en antanut sen häiritä, vaan nautin ison imemisestä, seuraavaksi, Koskinen istahti alas laatikolle, otti housut kokonaan pois ja sanoi että tulepas tänne, tottelin ja Koskinen avasi farkkujeni napit ja laski housuni, hän myös laski bokserit ja hieroi peppuani ja imaisi sormeaan, jolla hän sitten liukasutti peppuni, menin istumaan hänen isolle melalleen ja hän läpsäytti minua pepulle ja sanoi, ala ratsastaa, tein työtä käskettyä ja kyllä teki kipeää, kun iso ja paksu keski-ikäisen miehen kyrpä tuli ulos ja meni sisään pepussani, en kuitenkaan valittanut, vaan ratsastin ja pidin ääntä, kun tuntui niin hyvälle. Myöhemmin tunsin miten Koskisen mela sykähteli ja lopulta hän laukesi peppuuni. Ääntelyni oli tietysti kuulunut muualle ja treenattu Karjalainen Lauri, yksi työntekijöistä tuli huoneeseen ja Laurin ilme oli ikuistamisen arvoinen, kun hän näki, miten hänen esimies pani nuorta miestä isolla. Lauri liittyi mukaan ja jouduin antamaan hänellekin. Lauri ottaa minut nelinkontin, joten menin kyseiseen asentoon ja Lauri melan ulos housuistaan ja aloin imeä sitä. Imemistä kesti hetken, kunnes Lauri sanoi että haluaa panna minua. Suostuin ja Lauri kaivoi kortsun taskustaan ja vesipullon, jota hän käytti liukasteena, hän työnsi melansa peppuuni ja otti kiinni minusta ja aloitti kunnon panemisen, voihkin tietysti taas äänekkäästi ja vähän ennenkuin hän tuli, hän pyysi minut eteensä, ja poistin kumin, sitten runkkasin hänen kaluaan, ja sain spermalastin kasvoilleni, Koskinen oli tietenkin katsellut koko ajan, ja hän piti näkemästään. Kun Lauri oli tullut, hän lähti vaatteita päälleen pistäen ja Koskinenkin poistui pukien, jäin yksin pukemaan ja pyyhkimään spermat kasvoilta, kun olin valmis, Palasin töihin, jossa loppu meni ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut, tosin kävely oli vaikeaa, mutta pystyin esittämään, ettei kipua tunnu. Koskinen kuiskasi työpäivän päätyttyä, että tämä voi tuoda lisää palkkaa ja otetaan joskus uusiksi, jos haluan enemmän palkkaa ja jotain bonuksia. Kerron myöhemmistä tapahtumista joskus lisää

7 kommenttia viestissä: “Töissä”

 1. MadClown says:

  Tää oli mun ensimmäinen tarina tääl, joo tiedän, et teksti on vähän hätiköityä

 2. Doublebiuble says:

  todella hankala lukuista. Välillä juoni hyppii.

 3. haqyr says:

  upeaa

 4. hieno says:

  Hieno tarina, mutta kieliasu saisi olla parempi.

 5. anonyymi says:

  Piste on keksitty. Sen käyttö oikeissa kohdissa selkeyttäisi tekstiä huomattavasti.

 6. Pervo says:

  Jatka! Lisää pervoa!!

 7. Juho says:

  Kannattaa ens kerralla miettiä vähän tota kirjotusasua kun oli nyt jokseenkin sekava. Ihan semmosia perusjuttuja ku kappalejako, vuorosanojen erottelu muusta tekstistä lainausmerkeillä (tai ajatusviivoilla) ja sitten kerronnassa ehdottomasti paaaaaljon enemmän kuvailua eikä pelkästään kliinistä selostamista niin kuin tässä nyt vähän vaikuttaa olevan. Mut tästä on hyvä jatkaa 😀

Kommentoi

top