search
top

Sidottuna miesten ja naisten keskellä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Nuoren lakinaisen seikkailut, osa 2. Kannattaa lukea ensin osa 1, Automatka sidottuna.

Se kaikki palautui Riikan mieleen: kerta kun hän oli ensi kertaa sidottuna. 17-vuotiasta tyttöä oli jännittänyt kovin, vaikka matematiikan lehtorin ruumis oli hänelle jo kovin tuttu. Sitä oli silti erilaista katsoa, kun makasi voimistelupukin päällä, jalat ja kädet sidottuina siihen kiinni haralleen. Miehen paisunut kalu täytti tytön näkökentän, ennen kuin se työntyi hänen suuhunsa.

Lehtori oli ollut kiimaisempi kuin koskaan, eikä lopulta ihme. Riikan vartalo oli tiukassa kunnossa ja hyvin kaunis. Miehen edessä avautui lukiolaistytön herkkä ruumis, täysin avoinna ja käytettävissä. Pitkät sorjat jalat seurasivat voimistelupukin jalkoja ja tytön takapuoli odotti niiden yllä: pyöreänä, tiukkana, valmiina. Tummat hiukset oli sidottu poninhännälle solakan vartalon toisessa päässä, jossa kauniit kapeat kasvot katselivat odottavina, posket punoittaen.

Riikka oli melkein kakonut, kun mies intoutui naimaan hänen suutaan, hänen päätään, koko hänen yläpäätään. Sylki valui hänen suustaan ja kimmelsi miehen kalulla, joka liukui hänen huuliaan myöten kurkkua kohti ja takaisin, sisään ja ulos, kuumana ja sykkien. Hetken tyttö oli luullut, että lehtori tulee saman tien hänen suuhunsa, laukaisee kuuman spermansa hänen kurkkuunsa, mutta mies oli saanut hillittyä itsensä ja siirtynyt Riikan taakse.

Riikka muisti yhä, miten kiihottunut ja sekaisin hän itse oli ollut. Hän ei voinut liikkua, ei tehdä mitään – ja mies saattoi ottaa hänet miten halusi… Mies läimäytteli hänen takapuoltaan niin että teki samaan aikaan kipeää ja hyvää, samalla kun hän nai Riikkaa lujemmin kuin koskaan aiemmin, liu’utti liukasta paksua kaluaan tytön tiukassa ja märässä pimpissä, kunnes kohta laukesi korahdellen syvälle Riikan sisään. Riikka muisti yhä tarkasti, miten hän olisi halunnut hyväillä itseään muttei voinut, kun kädet olivat sidotut, ja kiimaisena hänen oli pakko vain imeskellä miehen märkää kyrpää, jonka lehtori oli työntänyt laukeamisen jälkeen Riikan suuhun. Mies oli kyllä kohta työntänyt dildon Riikan pilluun, niin että tyttö oli lauennut täristen pukkia vasten, kunnes mies oli taas valmis ja nai häntä uudestaan…

Mies oli lauennut kolme kertaa sinä iltana, viimeisen kerran hänen kasvoilleen. Oli samaan aikaan karu ja syntisen kiihottava tunne, kun mällit valuivat alas naamaa pitkin eikä niitä voinut pyyhkiä.

Samassa Riikan ajatukset palasivat taas nykyhetkeen, kun paksu kyrpä työntyi häneen sisäänsä, vain vähän, pillunsuulle pysähtyen. Hän tunsi sen, muttei nähnyt: hänen silmänsä olivat sidotut, hän seisoi tuntemattomien ihmisten keskellä puolialastomana, kädet katossa olevissa remmeissä kiinni, ja yhdet vahvat miehenkädet kourivat takaapäin hänen rintojaan samalla kun kalu alkoi työntyä häneen edestäpäin. Mies nosti Riikan sorjan jalan ylös, niin että mahtui paremmin tulemaan häneen, ja alkoi hitaasti tunkea paksuttaan sisälle. Riikalta pääsi kiihoittunut huokaus, jonka seurauksena takana oleva mies työnsi sormensa hänen suuhunsa. Edessä oleva mies jysäytti kalunsa syvemmälle ja alkoi naida, lätisten ja tönien ja puskien, samalla kun nuori lakinainen imeskeli yhä kiihoittuneempana sormia suussaan.

Riikka laukesi ennen miestä, ja toisen miehen sormet kirposivat naisen suusta kun Riikka voihki mielihyvästä. Tuntemattomien edessä naiduksi tuleminen oli hemmetin kiihoittavaa, hän ei voinut sille mitään – eikä myöskään lantionsa värinälle, joka sai myös miehen tulemaan, ja vähitellen Riikka tuli tietoiseksi sisälleen syöksyvästä mällimäärästä. Hänen tajuntansa palasi rytinällä maanpinnalle, kun repivä ääni kertoi hänen paitansa tuhoutumisen: takana ollut mies ilmeisesti leikkasi sen auki jollain, ensin takaa, sitten varovaisemmin edestä. Samassa hänen rintaliivinsä repäisiin auki ja revittiin pois: hänellä oli enää yllään sukkahousut ja lyhyt ylösvedetty hame, ja käsissään paidanriekaleet. Siinä hän seisoi, sperma valuen hitaasti ulos pimpistään, posket ja rinnat punoittaen. Samassa Riikka tunsi kielen klitoriksellaan ja hänen päänsä nytkähti taaksepäin mielihyvästä.

Hänen oli mahdotonta sanoa, kuinka pitkään nainen nuoli häntä, samalla kun toinen mies työntyi Riikkaan takaapäin ja nussi häntä tasaisin ja vahvoin vedoin. Naisen kieli oli hämmästyttävän taitava, se oli juuri oikeassa paikassa ja samaan aikaan kaikkialla. Se lipoi ja leikitteli ja nuoli, työntyi ja vetäytyi ja pyöritteli, ja Riikka liikkui kielen liikkeiden mukana: värisi ja tärisi, jännittyi ja puski, rentoutui hetkeksi ja jälleen painautui kiihoittuneena naisen kieltä ja kasvoja vasten. Ja koko ajan miehen kalu sykki hänessä, jysähteli ja vetäytyi, hyökkäsi ja tärähteli, niin että Riikan koko alapää oli pelkkää kuumuutta ja kiimaa. Hän ei enää pysynyt laskuissa siitä, kuinka monta kertaa oli lauennut naisen kasvoille: aina kun hän alkoi värähdellä tulemisen merkiksi, nainen tiesi juuri tarkkaan mitä tehdä, kiihdytti ja hidasti nuolemista, niin että nuori lakinainen kiemurteli ja huoahteli ja tärisi orgasmien vallassa.

Riikka muisteli, että mies takana vaihtui ainakin kerran, ehkä kaksi: kun hän oli toipunut eräästä omasta laukeamisestaan, hän tunsi kuinka uusi mällimäärä valui hänestä hiljalleen ulos ja kulli oli poissa – kunnes saman tien uusi ja innokas työntyi tilalle, ja nainti alkoi taas entistä kiivaampana. Lopulta, ehkä neljännen spermalastin jälkeen vetäytyi paitsi kalu, myös naisen kieli, ja Riikka huomasi seisovansa voipuneena, ilman ketään joka kosketti häntä, pillu turpeana ja tyytyväisenä ja vähän väsyneenä mutta kihelmöivänä. Hänen pitkät reitensä olivat nesteistä aivan märät, sukkahousut olivat tahmeat ja lämpimät, ja hänen jalkovälistään valui koko ajan uutta mahlaa.

Riikka saattoi aavistaa jotain siitä, kuinka rivolta ja kiihoittavalta hän näytti. Totuus oli vielä voimakkaampi. Johtaja katseli edessään seisovaa nuorta naista, suuri kalu kivikovana ja lähes malttamattomana. Hän oli kiinnittänyt huomionsa harjoittelijan kauneuteen heti tämän ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Kasvot olivat upeat, samoin solakka ja treenattu vartalo. Nyt tuo nuori, houkutteleva ja mehukas vartalo oli hänen edessään, hänen käytettävissään: nainen seisoi alasti, vaatteenriekaleita yllään, naimisesta kiiltävänä ja kiimaisena.

Johtajalla oli kaksi käyttäytymistapaa uusien naisten kanssa: joko hän otti oikeuden olla ensimmäinen, tai sitten hän odotti hillitysti vuoroaan ja antoi toisten lämmitellä tulokkaat. Tällä kertaa oli ollut hivenen vaikeaa suostuttaa itsensä jälkimmäiseen, mutta hän tiesi nautinnon olevan sitä suurempi. Nyt alkoi olla aika. Hän viittasi vieressään istuvalle miehelle ja naiselle, ja nämä kävivät suunnitelman mukaiseen toimeen.

Riikka tunsi, kuinka hänen käsiään sitovat remmit avattiin, ja hänen paitansa riekaleet vedettiin pois. Käsissä oli jännittävä tunne, kun ne laskeutuivat pitkästä aikaa alas. Hän tunsi naisen kädet vartalollaan: ne laskivat hameen alas ja Riikka astui voipuneena ulos siitä, miettien mitä seuraavaksi tapahtuisi. Oliko kaikki jo tässä? Avattaisiinko hänen silmälappunsa? Näkisikö hän, ketkä kaikki olivat naineet häntä? Kuka oli se tavattoman taidokas nainen? Hänelle Riikalla oli vastapalvelus suoritettavana; hän tiesi, ettei ollut aivan yhtä taitava, mutta kyllä häneltäkin muutama temppu nuolemiseen löytyisi…

Vahvat kädet ohjasivat kuitenkin Riikan sivulle päin, vain muutaman askeleen, kunnes hän tunsi jonkin koskettavan itseään: jonkin kevyen, joka heilahti kosketuksesta. Esine ohjattiin hänen ympärilleen, ja Riikka tajusi: se oli keinu, reikäinen mutta vahva, jonka istuin oli kohtalaisen korkealla, vähän vyötäröntasoa alempana. Hänet istutettiin siihen, remmit kiedottiin hänen tahmeiden reisiensä ympäri, ja siinä hän sitten oli: jalat ilmassa, kiinni sidottuna, keinuen kuin mikäkin pikkutyttö, kädet pitäen kiinni vahvoista nyöreistä. Hän tunsi, kuinka hänen pimppinsä alla ei ollut mitään: keinu oli tarkasti suunniteltu. Sen kulma oli sellainen, että Riikka saattoi arvata, kuinka herkullisesti hänen takapuolensa kaartui tarjottimelle.

Johtaja katseli keinussa istuvaa naista, hymyili ja astui tämän jalkojen väliin. Hän tarttui paksuun, jo lähes liian pitkään odottamaan joutuneeseen kaluunsa, ja ohjasi sen suoraan häpyhuulien väliin. Nainen huoahti samaan aikaan, kun johtaja piti yhä kyrvästä kiinni ja heilutteli sitä pillun oviaukossa, märässä ja kuumassa ja kiihottavassa, niin että kalunpää oli hetkessä aivan märkä. Hetken mielijohteesta hän työnsi sormensa naisen somalle suulle, ja tyttö lipaisi sitä saman tien. ”Tyttö varmasti luulee, että näin alkaa seuraava vaihe”, johtaja ajatteli. ”Väärin.” Hän sysäsi yhdellä vahvalla työnnöllä kalunsa syvälle naisen pilluun, pyöritteli sitä pari kertaa sisällä ja astui taaksepäin. Nainen jäi istumaan suu auki, hämmästyneenä.

Muutamalla ripeällä askeleella johtaja asteli naisen taakse ja otti vastaan hänelle ojennetun pullon. Hänen edessään keinussa naisen takapuoli kaartui kauniisti, hedelmä valmiina poimittavaksi. Johtaja puristi tottuneesti pullosta ison sysäyksen voidetta naisen persvaolle ja nyökkäsi vieressään olevalle toiselle naiselle.

Riikka tunsi, kuinka naisen herkät sormet liu’uttivat voidetta hänen peräreiälleen, liukastivat sen oikein kunnolla ja avasivat sen poimuja. Sähköiset ajatukset värisivät hänen päässään. Kalu oli ollut iso, ja ennen kaikkea paksu: se oli täyttänyt ihanasti hänen pillunsa. Kohta se työntyisi häneen, mutta toisesta suunnasta… Ajatus kiihotti ja jännitti. Hän oli tehnyt läksynsä, ohjeiden mukaan: hän oli huuhtonut huolella suolensa, pitänyt siinä vähän aikaa dildoakin ennen kotoa lähtöä – mutta ei niin isoa dildoa kuin mitä miehen kyrpä oli. Riikka mietti, miten asiassa kävisi… mutta hänen mietintänsä loppui lyhyeen, kun sormet olivatkin saman tien poissa ja miehen kyrvänpää tilalla.

Johtaja työnsi itsensä sisään, vain vähän mutta tarpeeksi, niin että naisen ihanan tiukka ja liukas perse puristui hänen terskansa ympärille. Suloista. Nuori lakinainen vikisi vähän, ja yritti pysyä paikallaan keinussa. Johtaja tarttui takaapäin hänen rintoihinsa, tunsi kivikovat nännit kämmenissään ja hieroi lämpimiä rintoja tyytyväisenä, kalu pyllyssä. Hän odotti hetken, nautiskeli tissien kiinteydestä ja perseen puristuksesta, ja tönäisi sitten naista ja keinua eteenpäin, vain hivenen: juuri sen verran, että se liikahti, kalu vetäytyi sentin taaemmas takapuolessa – ja sitten keinuliike vei takaisin taaksepäin.

Riikka voihkaisi, kun hänen vartalonsa liikevoima puski hänet syvemmälle paksuun kyrpään. Hän ei voinut tehdä mitään, hän oli sidottu keinuun – ja taas häntä keinutettiin vähän eteenpäin, hänen suunsa avautui suureksi sillä hän tiesi mitä siitä seuraisi – ja kyllä, liike vei taas taakse ja hän seivästyi entistä syvemmälle kullin ympärille.

Johtaja huokaili mielihyvästä. Naisen perse oli mitä mahtavin, juuri sopiva yhdistelmä nuorta kireyttä ja voiteen liukkautta. Hän tarttui toisella kädellä naisen poninhännästä kiinni, veti tasaisesti ja naisen pää taipui taaksepäin. Toisella kädellään hän läpsäytti naisen takapuolta, läimähtävä ääni kaikui huoneessa, ja samalla hän alkoi työntää itseään eteenpäin. Mikä nautinto! Nuori takapuoli antoi periksi, sen kuumuus ympäröi hänet, ja hän alkoi naida tasaisin vedoin itseään monta kymmentä vuotta nuorempaa naista takaa, yhä pitäen naisen päätä taipuneena otteessaan, poninhäntä kädessään. Syvemmälle – ja poispäin. Taas syvemmälle; nainen voihki yhä kovemmin, samalla kun hän työnteli paksua kaluaan edestakaisin naisessa.

Riikan tajunta hämärtyi taas hiljalleen: kaikki tämä nainti oli niin paljon, lähes liikaa, kaikki nämä orgasmit ja kyrvät ja naisen kieli… ja nyt tämä, valtava kyrpä hänen takapuolessaan, seivästys keinussa kiikkuen, samalla kun hänen vittunsa sykähteli kiimasta ja valui yhä edellisten miesten nesteitä. Hän olisi niin toivonut, että olisi voinut hyväillä klitoristaan samalla, kun mies nai häntä, yhä ripeimmin liikkein, sai hänen alapäänsä vielä enemmän liekkeihin, ja Riikka voihki ja vikisi ja lopulta hän ei enää kestänyt, vaan rikkoi puhumattomuusohjetta ja aneli: ”Hyväilkää mun klittaa, joku, mä pyydän, hyväilkää…!”

Johtajan pää oli taipunut taaksepäin nautinnosta. Mahtava nainti, mahtava nainen, mahtava perse. Naisen puhe särähti hänen korviinsa. Hän ei kuitenkaan halunnut olla liian ankara tytölle: tämä oli ollut loistava. ”Saamansa pitää”, hän ajatteli, kiersi toisen kätensä naisen etupuolelle ja läpäytti kevyesti mutta ripeällä liikkeellä naisen pillua. Nainen kiljaisi, enemmän kiimasta kuin kivusta. Johtaja läpäytti uudestaan, nainen voihkaisi, taas, ja samalla hän alkoi naida yhä nopeammin naisen takamusta, läpäytellen tämän läpimärkää pillunpäällistä, ja samassa nainen alkoi laueta, suorastaan huudahdellen, ja johtajakin menetti kontrollin, naisen värinä sai hänen kyrpänsä yli kynnyksen, ja vuolaasti sykkien hän alkoi syöstä spermaansa syvälle naisen perään, niin että ihon lätinä kaikui huoneessa vartaloiden läsähdellessä yhteen.

2 kommenttia viestissä: “Sidottuna miesten ja naisten keskellä”

 1. zidott says:

  Tekstisi (molemmat) ovat hyvää luettavaa ja tapahtumissa pysyy hyvin mukana. Itseäni alkoi kuitenkin häiritä, kun tarinassa kerrottiin, että Riikalla oli yhä sukkahousut jalassa. Niissä kun on se housuosa niin, niiden läpi on kyllä vaikea naida ketään. Enemmän tarkkuuta siis yksityiskohtiin. Lieneekö Riikalla ollut stayupit tms?

  Toivoisin myös vähän rauhallisempsaa lopetusta tarinoihin. Nyt juttu loppuu heti kliimaksin jälkedn, jolloin lukija putoo ikään kuin tyhjän päälle. Ei sen tarvitse olla mitään jälkihyväilyjä, sillä ne eivät ehkä sopisi tarinan tyyliin, mutta jokin selkä loppu olisi kiva. Esim. jos sellainen, jossa Riikka saatetaan takais autolle ja iedään kotiin tms.

 2. Trickster says:

  Tässä tarinassa oli muutamia asioita, jotka minusta laskivat tunnelmaa. Jotkut sanavalinnat olivat suhteellisen erikoisia, kuten esimerkiksi “ruumis”. Lisäksi osa lauseista oli melko kömpeliä:

  Esimerkiksi: “Hänen tajuntansa palasi rytinällä maanpinnalle, kun repivä ääni kertoi hänen paitansa tuhoutumisen: takana ollut mies ilmeisesti leikkasi sen auki jollain, ensin takaa, sitten varovaisemmin edestä.”

  Käytät myös paljon kaksoispistettä, mikä näin runsaasti käytettynä teki tekstistä nykivää. Lisäksi tarina poukkoili Riikan ja Johtajan näkökulmien välillä, jolloin oli vaikea lukijana seurata, että kuka tässä nyt on kukakin (välillä Riikkaan viitattiin naisena, minkä takia hänet oli helppo sekoittaa paikalla olleeseen toiseen naiseen, johon myös viitattiin naisena).

  Tarina oli toki jatko-osa, mutta novelli pitäisi (omasta mielestäni) kirjoittaa siten, että uusi lukija tajuaisi suunnilleen mistä on kyse ja ketä tarinassa oikein esiintyy. Tai vaihtoehtoisesti niin, että lukijalle syntyy halu lukea myös ensimmäinen osa. Tästä tarinasta puuttuivat nämä molemmat.

  Ja jotta en nyt kuulostaisi liian negatiiiviselta ja arvostelevalta, niin todettakoon, että kirjoitat pääsääntöisesti oikein ja hallitset myös pilkkusäännöt. Karsi tekstistä kuitenkin turha taiteellisuus (eli juuri ne kaksoispisteet ja monen sivulauseen mittaiset virkkeet) ja maistele joitakin sanoja etukäteen. Seksiä kuvailit hyvin ja yksityiskohtaisesti.

Kommentoi

top