search
top

Oppimisstrategia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.44 out of 5)
Loading...

Saavuin tyhjään asuntooni kiireisen päivän jälkeen. Vihdoinkin rauhaa ja hiljaisuutta. Huomisen tentti ahdisti jo valmiiksi, aloin kuitenkin selailemaan tenttimateriaalia vastentahtoisesti. Jonkin aikaa luettuani päätin pitää hetken taukoa ja avasin tietokoneen. Selailin turhia uutissivustoja ja sosiaalista mediaa, ei mitään mielenkiintoista. Sähköpostikin oli tyhjä. Yllättäen sain viestin eräältä hyvinkin tutulta mieheltä. Välillämme oli vittumoiset melko tarkalleen 383 kilometriä, autolla sen ajaisi parhaimmillaan neljään ja puoleen tuntiin, paitsi jos varoi turhan tarkasti peltipoliiseja. Junakaan ei ole juuri sen nopeampi, lisäksi täytyi suorittaa kertaalleen junan vaihto.

Hän kyseli kuulumisiani, vaikka meillä olikin tapana jutella päivittäin. Aloitimme videopuhelun, ja joimme kahvit leikkien olevamme saman pöydän ääressä. Se oli meille hyvin tyypillistä, meillä molemmilla oli hieman vilkas mielikuvitus. Lisäksi tällainen oli ainut keino nähdä päivittäin. Valitin hänelle kadonneesta opiskelumotivaatiostani, ja siitä, etten juurikaan olisi jaksanut lukea seuraavan päivän tenttiin. Huomasin, kuinka hänen katseensa muuttui tietynlaiseksi. Leveä hymy levisi hänen kasvoilleen, eikä hän selitellyt hymynsä syytä. Aavistin kuitenkin jo hieman mitä tapahtuisi seuraavaksi.

Sain terävän käskyn, jonka seurauksena meinasin vetäistä kahvit henkeeni. Minun täytyi siirtää kannettava tietokoneeni sohvapöydälle, ja käydä itse sohvalle makaamaan. Tein työtä käskettyä, pienen jännityksen kutitellessa vatsanpohjassa. Hän katseli minua pitkään ja kehui kauniiksi. Hän luetteli rauhallisesti ja määrätietoisella äänellä tavaroita, joita minun tulisi hakea sohvan viereen. Tenttimateriaali, pyyheliina, liukuvoide, vibraattori, anustappi, sekä siivouskaapista pussukka, missä säilytin pyykkipoikia. Tunsin housuissani pientä kuumotusta ja kihelmöintiä.

Levitin pyyheliinan sohvalle, ja kävin sen päälle istumaan. Asettelin pyydetyt tavarat sohvapöydälle niin, että hän pystyi näkemään ne kameran kautta. Hän oli tyytyväinen. Katselin esineitä ja pohdin mitä tapahtuisi seuraavaksi. Mies käski nousta seisomaan, tottelin välittömästi. Käskystä aloin hitaasti ja kiusoittelevasti laskea housujani alaspäin, aina nilkkoihin asti. Seuraavaksi riisuin paitani. Tajusin seisovani alusvaatteisillani kameran edessä kuin mikäkin pahainen online-lutka, miehen tarkkaillessa liikkeitäni ja lähes alastonta nuoren naisen vartaloani. Tunsin yhtäkkiä valtavaa häpeää, toisaalta olin jotenkin pakotettu tällaiseen tilanteeseen, ja se alkoi jostain syystä kiihottaa valtavasti.

Mies käski riisumaan rintaliivit hitaasti. Avasin hakaset hieman epäröiden, ja annoin liivien valua lattialle. Hän käski esittelemään paljaita rintojani ja vaati siirtämään vapaasti roikkuvat pitkät hiukseni pois edestä, jotta hän voisi nähdä kaiken. Kuljetin käteni rinnoilleni, ja puristin niitä kevyesti. Hän vaati puristamaan kunnolla. Puristin kovaa ja se aiheutti hieman kipua, mikä yllättäen alkoi kostuttamaan ainoaa vaatekappaletta, joka oli vielä ylläni. Leveä hymy levisi hänen kasvoilleen. Hän halusi pitkään katsella täydessä hiljaisuudessa paljasta ylävartaloani, jokaista pientäkin yksityiskohtaa. Seisoin jähmettyneenä paikoillani ja tunsin kuinka sydämeni pamppaili jännityksestä, häpeästä, kiihotuksesta ja nöyryytyksestä hullun lailla. Tunsin kuinka hänen siniset silmänsä arvioivat kehoani ja pystyin vain arvailemaan mitä hänen kieroutunut mielensä oli varalleni kehittänyt. Hän kehui rintojani, ja tunsin yhtäkkiä itseni valtavan seksikkääksi. Minun täytyi venytellä ja nipistää nännejäni, ja koska halusin olla kiltti tyttö, en huijannut vaan kuritin nännejäni samoin kuin mies olisi niitä kohdellut jos olisi ollut fyysisesti läsnä. Nännini olivat aivan kivikovat, ja niitä alkoi jo särkeä moinen käsittely. Tottelin kuitenkin jokaista käskyä kuuliaisesti ja näin kuinka hän nautti suunnattomasti kivun aiheuttamista ilmeistäni.

Mies käski minun tulla lähemmäs kameraa, niin lähelle, että hän näki ainoastaan lantioni alueen näytöllään. Alushousut täytyi riisua. En halunnut näyttää pilluani kameralle, mutta tottelin kuuliaisesti kuitenkin. Otin epäröiden kiinni pitsisistä alushousuistani ja laskin ne hitaasti ja häpeilevästi lattialle. Nousin ylös ja peittelin käsilläni pyhimpääni. Mies kurtisti otsaansa ja käski välittömästi ottaa kädet pois edestä, tai saisin rangaistuksen. Tottelin nopeasti ja siirsin käteni selkäni taakse. Näin omalta näytöltäni pienessä kuvassa sen, mitä oma kamerani kuvasi. Pillu, joka oli ajeltu melkein paljaaksi. Pieni symmetrinen kolmio loisti viitoittamassa tietä kaikkein pyhimpääni. Häpyhuuleni olivat hieman turpeat, ja ehkä vähän häpesin niitä, mutta tiesin kuitenkin miehen pitävän juuri sellaisista. Pohdin hieman, oliko halpamaista ajella pillu noinkin paljaaksi. En ehtinyt kauaksi aikaa jäädä pohtimaan pilluni sheivausta, kun mieleeni eksyi harhaileva kysymys tilanteesta. Miten ihmeessä olin päätynyt tähän? Seisoin alasti olohuoneessani, katselin miestä webbikameran välityksellä ja samalla oma kamerani kuvasi pilluani. Olin yksin asunnossani, mutta silti minua dominoitiin. Ajatukseni katkesi pian, sillä mies antoi uuden käskyn.

Jalka piti nostaa sohvapöydälle, ja suunnata kamera suoraan haaraväliini. Nielaisin ja epäröin hetken. Mies muistutti, että tottelemattomuudesta seuraa rangaistus, niinpä tein kuten hän halusi. Hän ei ollut tyytyväinen vielä, vaan halusi, että otan häpyhuulistani kiinni, ja levitän pilluni hänelle, jotta hän voi tarkastella kunnolla. Mies näytti tyytyväiseltä, hän katseli intensiivisesti jo märäksi kostunutta pilluani. Seuraavaksi hän käski kiinnittämään pyykkipoikia häpyhuuliini. Jähmetyin hetkeksi paikoilleni. Mies komensi uudelleen, ja ymmärsin tehneeni virheen. Hän lisäsi, että minun tuli laittaa niin monta pyykkipoikaa, kuin suinkin saisin mahtumaan. Kiinnitin varovaisesti ensimmäisen oikeanpuoleiseen häpyhuuleeni. Yllätyin, ettei se juurikaan aiheuttanut kipua, vain pientä painetta ja nipistystä. Aloin päättäväisesti kiinnittämään pyykkipoikia toisensa perään, en ollut enää varma tuliko niitä yhteensä kuusi vai kahdeksan, kun mies sanoi niiden riittävän.

Koska olin ollut kuriton, seurasi rangaistus. Mies sanoi, että minun täytyi kävellen kiertää kymmenen kertaa sohvapöydän ympäri. Otin ensimmäisen askeleen, pyykkipojat kolisivat toisiaan vasten, nipistelivät ja venyttivät häpyhuuliani. Vaikka kävely oli melko kivuliasta, koin sen silti todella kiihottavana. Koetin kävellä jalat mahdollisimman levällään, jotta kipu ei tuntuisi niin vahvana. Mies laski kierroksia, ja käski olla aivan vaiti, jotta hän kuulisi pyykkipoikien kolinan paremmin. Kymmenennen kierroksen jälkeen sain luvan istua sohvalle. Istuuduin varovasti, ja levitin jalkani. Pyykkipojat sojottivat pillustani irstaan näköisinä, enkä enää edes välittänyt siitä, että se näkyi suoraan kameralle. Huomasin, että mies oli riisuutunut pienen kävelyni aikana, ja piteli jäykistynyttä kulliaan kädessään.

Katselin haltioituneena hänen paljasta vartaloaan. Hän oli hyvässä kunnossa, seksikäs. Rintalihakset erottuivat hyvin, oikein korostuivat hänen asunnossaan vallitsevasta valaistuksesta. Siistitty tumma karvoitus ulottui navasta hänen kalunsa juureen. Olisin halunnut kuljettaa sormeani tuota viivaa pitkin. Hän katseli minua vaiti. Odotin. Pian sain käskyn laittaa nänneihinikin pyykkipoikia. Laitoin kumpaankin yhden, ne nipistivät voimakkaasti, mutta mies sanoi, että niin niiden kuuluikin tehdä. Hän halusi minun lisäävän vielä pyykkipojat kummankin nännin molemmin puolin. Tunsin valtavaa painetta rinnoissani sekä alapäässäni. Samalla se oli äärimmäisen kiihottavaa, nöyryyttävää ja alistavaa. Hän komensi levittämään jalkani niin etäälle toisistaan kuin vain olisi mahdollista. Myös pilluuni kiinnitetyt pyykkipojat piti laittaa sohvaa vasten niin, että pilluni olisi täysin avoinna. Tottelin, ja tunsin itseni likaiseksi, etenkin kun kiihotuin tällaisesta näinkin voimakkaasti. ”Nyt alat lukee”, tuli käsky. Otin ihmeissäni tenttimateriaalit käteeni, ja aloin lukemaan.

Mies ei kiinnittänyt minuun enää aktiivisesti huomiota, vaan teki jotain muuta tietokoneellaan. Välillä hän vilkaisi kuitenkin, että noudatanko hänen käskyään. Siltikään hänen erektionsa ei laskenut. Lueskelin puolisen tuntia, kunnes hän yllättäen käski asettamaan vibraattorin klitorikseni päälle. Säpsähdin hieman, mutta toteutin hänen tahtonsa kuitenkin. Lukeminen vaikeutui huomattavasti. Kerroin hänelle, etten kestä välttämättä kovin kauaa tällaista. Hän käski jatkamaan lukemista ja kielsi ankarasti saamasta orgasmia ilman lupaa. Taistelin kovasti laukeamista vastaan. Olin jatkuvasti äärimmäisen lähellä räjähtää. Kun viimeinen sivu tentittävästä materiaalista oli luettu, mies käski vetämään ja kiertämään rinnoissani olevia pyykkipoikia, ja antoi luvan orgasmiin. Laukesin miltei välittömästi, suustani purkautui pieniä äänekkäitä huokauksia, heittelehdin sohvalla holtittomana. Mies ei antanut lupaa poistaa vibraattoria klitorikseltani, ja orgasmini pitkittyi normaalia pidemmäksi, miltei sietämättömäksi. Lopulta sain luvan irroittaa vibraattorin sekä pyykkipojat. Tuntui kuin pilluni ja rintani olisivat olleet tulessa, kun veri palasi niihin kohisten. Huohotin sohvalla, enkä voinut ymmärtää, mitä olin juuri tehnyt.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt. Mies käski ottaa sohvapöydältä anustapin ja levittää siihen runsaasti liukuvoidetta. Sen jälkeen hän halusi, että nojaan käsilläni sohvan selkänojaan ja pyllistän kameralle. Menin hänen vaatimaansa asentoon. Hän käski työntää tapin kerralla perseeseeni sisälle. Yritin parhaani mukaan rentouttaa sulkijalihakseni, ja työnsin hitaasti, mutta varmasti tapin syvälle suoleeni. Se aiheutti hieman kipua, mutta kiihotti silti valtavasti. ”Hyvä tyttö”, mies sanoi, ja hymyili ilkikurista hymyään. Hän kehotti minua jättämään tapin sisääni, ja istumaan sohvalle. Tenttimateriaalin lukeminen oli aloitettava alusta. Luin ikuisuudelta tuntuvan ajan, kunnes mies käski minun kävellä tappi pyllyssä hakemaan dildon yöpöydän laatikosta. Jouduin puristamaan todella, että tappi kesti kävellessä sisälläni. Oloni oli jälleen hyvin halpa ja hyväksikäytetty.

Kun palasin, hän käski minua makaamaan sohvalla niin, että hän näkisi tarkalleen, mitä jalkovälissäni tapahtuu. Tappi sojotti härskisti perseessäni. Mies käski minua nussimaan pilluani dildolla. Työnsin sen varovaisesti sisääni, ja aloin liikutella sitä rytmikkäästi edestakaisella liikkeellä. Se tuntui hämmentävän samanlaiselta kuin kulli. Pilluni tuntui todella tiukalta persetapin ansiosta, olin kuitenkin niin kiihottuneessa tilassa, että reikäni antoivat nopeasti periksi ja aloin nauttia suunnattomasti. Voihkin hieman. Katsoin miestä, hän runkkasi tahdikkaasti kulliaan ja tuijotti minua. Tuntui, kuin olisin oikeasti sekstannut hänen kanssaan, vaikka välillämme tosiaan oli ne vittumoiset 383 kilometriä.

Ejakuloin niin voimakkaasti, että mies näki sen selvästi. Kuulin hänen huohotuksensa. Aloin olemaan jälleen hyvin lähellä orgasmia. Kysyin värisevällä äänellä lupaa laukeamiselle. Mies antoi luvan välittömästi ja samalla hän voihkaisi ääneen, ja näin kuinka hän roiski valtavan spermalastin alastomalle rintakehälleen. Tuo näky riitti, orgasmi riepotteli vahvasti koko kehoani, suustani purkautui epämääräisiä ääniä ja tappi luiskahti voimalla ulos perseestäni.

Tärisin hetken aikaa sohvalla ja katsoimme toisiamme sanomatta sanaakaan. Mies lähti peseytymään, mutta itse en kyennyt vielä liikkumaan.

Tentti tuntui seuraavan päivänä helpolta, mutta sen tekemistä vaikeutti mielikuvat siitä, mitä oli tapahtunut samanaikasesti lukiessani noita asioita läpi. Pillussani sykähteli jatkuvasti, ja oli vaikea keskittyä. Istuin kauan ja yritin keskittyä olennaiseen. Myöhemmin sain tietää, että sain arvosanaksi kiitettävän. Olimme siis vihdoinkin keksineet minulle toimivan oppimisstrategian. Milloinkohan olisi seuraava tentti tulossa?

2 kommenttia viestissä: “Oppimisstrategia”

  1. ZaB says:

    Tosi hyvä. Tekis itekki mieli kokeilla tommosta. Harmi vaan ettei kehtaa 😀

  2. lukija says:

    Tosi hyvä! Loppui yllättäen, olisin kaivannut lisääkin. Johtuu varmaan siitä, että toivoin, ettei se loppuisi ollenkaan 😀

Kommentoi

top