search
top

Roosan ”pikku” yllätys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Päätinpä tällaisen tehdä. Huomioikaa tarinaa arvioidessanne, että tämä syntyi noin 10 min. päästä keksittynä

Olin iskenyt silmäni rinnakkaisluokkalaiseen tyttöön, Roosaan. Kun vihdoin sain tilaisuuden olla hänen kanssa yhdessä, ei sitä voinut skipata.

Olin menossa hänen kanssaan leffaan katsomaan 3D version titanicista. Puristin roosan kainalooni leffan jälkeen, ja ajattelin mennä suoraan asiaan. ”Ootsä nainu kenenkään kaa?” kuiskasin täysin coolisti hänen korvaansa. ”En kyl oo”, roosa vastasi. ”Haluaisiksä panna mua?” se kysyi. ”Haluun ja paljon, mut ensiks täytyy käydä asioilla” vastasin.

Käytiin syömässä mäkissä ja ostamassa paketti kortsuja. Tarkistin vielä että vanhemmat olisivat pois kotoa. No, eiväthän ne olleet, lähtivät vasta parin tunnin päästä.

Roikuttiin kaupungilla ja vihdoin päästiin lähtemään kotia kohti. Bussissa en malttanut olla näykkäisemättä roosaa korvalehdestä. Se katseli hetken ympärilleen, ikäänkuin varmistaen jotain ja alkoi kumartua kohti sepalustani. Roosa kaivoi melani esiin ja dippasi ensimmäisen kerran suuhunsa. Olin haljeta. Roosa imi hiljaa, mutta lopetti kuin seinään, vetäisi vetoketjuni kiinni ja naurahti. En olisi voinut olla kiimaisempi.

Vasta sitten tajusin, mikä minua oli häirinnyt: Bussikuski katseli peiliään melkoisen pervo ilme naamallaan. Voi helvetti, kirosin mielessäni.

Päästiin vihdoin meille kämpille, ja tein meille vanhemmilta pöllityistä viinoista ja jääkaapin mehuista melkoisen sävellyksen. Juomat juotuamme ajattelin mennä asiaan. Talutin Roosan yläkertaan ja aloin riisumaan häntä. Vedin farkut alas ja otin pikkuhousut pois, jolloin törmäsin sangen yllättävään asiaan…Roosalla olikin täyspitkä muna.

Päässäni vyöryi miljoona ajatusta sekunnissa, mutta huomasin kiihottuvani tilanteesta kovasti. Yhtäkkiä huomasin jo lipovani roosan terskaa. Otin hänen munansa suuhuni ja imin hitaasti, tahtia kiihdyttäen. Roosa voihki nautinnosta ja pian jo tunsin hänen laukeavan. Hän vetäisi tappinsa ulos ja tuli kasvoilleni.

Nyt oli mun vuoro. Hain laatikostani liukkaria ja avasin kortsun, jonka roosa rullasi yhdellä suun liikkeellä paikalleen. Levitin liukkaria ja istuin sängylle. Roosa istui päälleni ja kyrpäni alkoi hitaasti upota hänen suoleensa. Roosa upotti minut itseensä ja alkoi ratsastaa. Samalla minä runkkasin häntä ja molemmat ulvoimme nautinnosta. Sitten se tapahtui. Roosa sai orkun ja hänen peppunsa alkoi supistella, joka lypsi minut täysin tyhjäksi.

Istuimme siinä sisäkkäin, kunnes roosa ilmoitti haluavansa panna minua. Ei muuta kuin kortsu päälle ja kontalleen sängylle. Eikä aikaakaan kun jo tulimme molemmat.

3 kommenttia viestissä: “Roosan ”pikku” yllätys”

  1. .... says:

    Niin ja tosissaan ala-ikäisillehän tehdään Suomessa aivan hirveästi sukupuolenvaihdosleikkauksia… Epärealistinen, huonosti kirjoitettu ja liian lyhyt. En suosittele kirjoittamaan enää yhtään lisää: 1/5

  2. Letkuspede says:

    Ala-arvoinen. Käytä seuraavaan vähän enemmän aikaa.

  3. kiimanen says:

    lisää näitä! teinitrans kelpaa aina!

Kommentoi

top