search
top

Palkkio 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (76 votes, average: 3.05 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kritiikki on tervetullutta! Pitäisikö tehdä vielä kolmas osa? muitakin tarinoita on mielessä valmiina

Jälleen alkaa yksi tylsistyttävä koulupäivä. Luokka kokoontuu luokanohjaajan viikottaiseen palaveriin. Siellä huomaan, että yksi oppilas puuttuu. Hän on Emma. Hän on luokan lyhyemmsät päästä, noin 160 pitkä. hänellä on vaaleat hiukset. Hän on myös erittäin rintava. En voi laskeakkaan, kuinka monesti olen katsellut hänen rintojaan erittäin polttavalla katseella. Ne liikkuvat rytmikkäästi hänen hengittäessään, aivan kuin poimijaansa odotellen. Ja se takapuoli. Pyöreä,kiinteä ja kutsuva. Tiedän monta mallia, jotka jäävät kauneudessa ja muodokkuudessa Emmalle kakkoseksi.
Emma on ollut jo alusta alkaen paras naispuoleinen kaverin luokalla ja olemme monta kertaa puhuneet kuin koko ikänsä tunteneet kaverukset. Muttei tänäaamuna. Parin tunnin vierähdettyä huomaan Emman saapuneen kouluun, mutta jokin on vialla. Emma ei juttele kellekkään. Normaalisti hän on hyvin puhelias. Minäkin yritän puhua hänelle, mutta hän on poissaoleva, kuin jokin elävä kuollut. Erään tunnin aikana Emma purskahtaa itkuun ja juoksee ulos luokasta. Minä luonnollisesti hänen peräsään. Otan Emmaa olkapäästä kiinni ja kysyn, mikä on hätänä. Emma vastaa itkusekaisesti jollakin kirosanaa muistuttavalla sanalla, mutten saa selvää. Emma poistuu koulusta.

Koko iltapäivän etsin Emmaa hänen kotoansa, läheisistä puistoista ja koululta. Vasta myöhällä illasta sain kuulla, että Emma oli istunut junaradan kaiteella. Juoksin niin kovaa kuin pääsin, näin Emman istumassa, juoksin hänen kohalleen ja nappasin hänet syliini. Siinä hän nyt oli, itku silmässä ja toivottoman näköinen.
“Älä helvetti hyppää! Sinä tulet nyt meille, niin saat ajatuksesi selväksi. Minkä takia edes hyppäät?”
Emma vastaa itkien”Äiti kuoli viimeyönä. Se ajo kolarin”
Puristan Emman tiukasti syliini, ja silitän häntä selästä. Vien hänet käs`kynkässä kotiini ja salkuljetan hänet huoneeseeni. Makaamme sängylläni, kun Emma sanoo: “kiitos.”
“kiitos mistä?” vastaan.
“Kiitos että kuuntelet minua, olet tukenani. Ja ennenkaikkea kiitos, että estit hyppäämiseni. Mä haluisin palkita sut nyt.”

Emma Suutelee minua hellästi. Minä vastaa suuteluun. Suutelu on hellää, ihanaa ja kestää pitkään. Lopulta Emma nousee sängyltä, avaa pitkät vaaleat hiuksensa ja riisuu pitkän paitansa.
“Sä perässä” Emma sanoo. Riisun välittömästi pitkän paitani. Ennenkuin Emma ehtii tehdä mitään, riisun t- paitanikin ja kehotan emmä tekemään saman perässä. Emma naurahtaa ja riisuu t- paitansa. Näen Emman vaaleanpunaisten rintaliivien suojassa olevat suuret, ihanat ja pyöreät rinnat. Emma kääntyy selin minuun, riisuu housunsa ja tulee vierelleni sängylle makaamaan. Hän kieltää minua riisumasta housuja.
Jatkamme suutelua. Silitän Emma pehmeää selkää ja avaan rintaliivien haa`n. Emma naurahtaa ja riisuu rintaliivinsä pois. Nyt näen pitkäaikaisen haaveilun kohteeni. silitän toisella kädellä Emman päätä, toisella hänen rintojaan. Nipistelen varovasti Emman kovia nännejä. pian sirrän käteni- joka äsken oli ollu Emman rinnoilla- hänen selkänsä taakse ja tuon Emman lähemmäksi minua. Niin, että hänen rintansa ovat rintakehääni vasten. Saman käden siirrän Emman takapuolelle, hyväilen sitä alushousjen läpi ja puristelen sitä varovasti.
“Se on täyttä lihasta! ota vaan kovempi ote. Emmä oo niin heiveröinen, miltä näytän” Emma sanoo.
Laitan käteni Emman alushousjen sisään ja vien käteni etupuolelle, jossa tunnen sormillani kosteat häpyhyylet. Vien pikkuhiljaa suuteluani alaspäin, ensin rinnoille, sitten vatsan päälle ja lopulta lantiolle. Riisun Emman alushousut ja hyväilen sormillani emman pillua.
“Nuole sitä!” Emma sanoo. Livon kielelläni Emman kovaa klitorista ja häpyhyylia. Sormillani hyväilen Emman pillua ja varovasti ujutan sormeani Emman sisälle. Kuulen onnehuokauksia. Pikkuhiljaa tahtini kiihtyy ja Emma nousee ylös, tönäisee minut selälleni sängylle, avaa vyöni, ja heittää kaikki housuni huoneen nurkkaan.
Hän ottaa kaluni käteensä, vetää esinahkaa pari kertaa taakse, sylkäisee sen päälle ja alkaa rinnoillaan runkkaamaan munaani. Olen nautinnon ihmemaassa. Vain kuoleman täytyy olla yhtä voimakas tunne. Ehkäpä juuri sen tuskan Emma haluaa unohtaa.
Emma ottaa munani suuhunsa ja imee sitä hellästi. Nousen äkkiä pois, etten laukaisi.

Otan Emman lanteista kiinni, siirrän hänet selälleen sängylleni, ja kysyn: “ootko valmis? Haluatko todella tätä?” Emma nyökkää. Varovasti asetan munani Emman pillulle ja hitaasti mutta varmasti työnnän sen emman sisään. Mielessäni joudun perumaan mietteeni onnen ihmemaasta, sillä vasta nyt olen suuremassa nautinnossa, kuin ikinä. Emma päästää voihkausun nautinnosta. Olen jo peittää henen suunsa, kun muistan vanhempieni olevan matkoilla. Jatkan siis työntämistä, sentti sentiltä syvemälle, kunnes ei ole enää mitään, mitä työntää. Luonnollinen vaihtoehto on siis tehdä sama takaperin. Aivan yhtä varovasti, kuin äsken, vedän kaluani ulospäin. Tämä hidas tahti jatkuu ja Emma alkaa voihkia onnesta. Tunnen kaluani puristelevan, rytmikäästi liikkuvat lihakset. Ennekuin nopeutan tahtia, Emma sanoo: “Älä sit laukee sisälle” En vanno siitä mitään, mutten ehdi sanoa sitä Emmalle, kun nopeutan tahtiani ja Emma alkaa kilhadella tosissaan. sänkyni pääty hakkaa seinää, napurini koira haukkuu ja Emman nautinnon ilmaisu on yhtäjaksoista, kun vetäisen kaluni ulos. Siitä purskuaa spermaa enemmän, kuin olen ikinä nähnyt. Se lentää Emman vatsalle ja rinnoille. Nopeasti otan sängyltä paitani, pyyhin hellästi Emman vatsan ja rinnat ja laitan munani takaisin Emman kosteaan ja lämpimään pilluun. Nyt Emma nopeasti- tavalla, jota en vieläkään ymmärrä- kiepsahtaa päälleni ja alkaa ratsastaa vielä laukeamisesta sykkivää kaluani. Ihmeekseni huomaan, että kaluni jatkaa vielä seisomistaan, kun Emma ratsastaa sitä. Sama ihmetys oli varmasti molemminpuoleista. Emman huudot kovenevat ja tiheentyvät, kun tämä ihana, nuori nainen rymähtää väristen ja täysin uupuneena päälleni. Hän sai orgasmin. Munani on vieläkin Emman pillussa, joka sykkii ja värisee. Suutelen Emmaa hellästi, myös rinnoille, otan nyt velton munani pois Emmasta ja lasken hänet viereen sängylleni. Emma nukahtaa onnen hymy kasvoillaan, minä hänen vierellään…

4 kommenttia viestissä: “Palkkio 2”

 1. NightMare says:

  Jotenkin epäaito, tota kuollut äiti juttua ois voinu pitkittää et esim: enemmän puhetta ja tunnetta, sillee et seksiä ois tullu vast kunnon tilityksen jälkeen

 2. jepjep says:

  Komppaan gayfiniä. Kamala alku pilaa kaiken. -5 tähteä. Mieluummin koko paska pois täältä.

 3. gayfin says:

  Siis kimmalta kuollut äiti ja sä annat sille lohtuseksiä… Ensin syöksytään ulos koulusta, sitten otetaan syliin ja saman tien hommiin.

  Kuvaus on myös varsin kliseinen joten eipä ole kehumista.

 4. joik2ww says:

  Nice. 🙂 Hyvin kirjoitettu 🙂 Erinomaista 🙂 Olisi kyllä voinut olla pidempi. 🙂
  “Suutelen Emmaa hellästi, myös rinnoille, otan nyt velton munani pois Emmasta ja lasken hänet viereen sängylleni. Emma nukahtaa onnen hymy kasvoillaan, minä hänen vierellään…” Toi lause jotenkin tökkäs. 😀 En tiiä mikä siinä tökkäs.

Kommentoi

top