search
top

Kolmiyhteys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pitkä tarina, jossa on paljon seksiä. Tarvitseeko enempää kertoa? Lukekaa, nauttikaa, kommentoikaa!

Kaikki alkoi tavallisena perjantai-iltana. Päivä oli ollut rankka. Aamu oli kulunut luennoilla, päivä taas kirjastossa pänttäämässä seuraavan viikon tentteihin. Palatessani pakolliselta iltalenkiltä kello oli jo lähestymässä seitsemää. Aika oli mennyt niin nopeasti, etten ollut ehtinyt lainkaan miettiä iltasuunnitelmia. Mennäkö baariin vai viettääkö rauhallinen koti-ilta? Kaipasin jotain hauskaa menoa, mutta olin samalla niin väsynyt, ettei yksin sohvalla röhnöttäminenkään kuulostanut pahalta.

En ollut ehtinyt miettiä asiaa sen pidemmälle, kun puhelin soi. Vastasin vaistomaisesti katsomatta kuka soitti.

“Heippa, Teemu. Mitäs tänään?” sieltä kuului.

Soittaja oli Milla, opiskelukaverini, jonka kanssa olin samalla vuosikurssilla. Kahden kuluneen lukuvuoden aikana meistä oli tullut hyvät ystävät ja vietimme paljon aikaa yhdessä, erityisesti kun oli kyse opiskelustressin purkamisesta juhlimalla…

Tulimme niin hyvin toimeen, että välillä jotkut ihmettelivät, miksi emme seurustelleet. Kysymys sai molemmat aina vähän hämilleen, koska siihen ei ollut mitään yksiselitteistä vastausta. Vaikka välillämme olikin toisinaan pientä flirttailua, totuus oli, että taisimme molemmat nauttia sinkkuuden suomasta vapaudesta. Saimme tehdä mitä halusimme (ja kenen kanssa halusimme!), eikä siihen ollut kenelläkään mitään sanottavaa.

“Mitäs tässä. Ihan helvetin pitkä päivä. Mietin juuri, jäisinköhän tänään vain kotiin”, tunnustin.

“Ei, ei, ei, ei. Ei se käy päinsä”, Milla soimasi minua. “Me just tässä Sannan kanssa mietittiin, että tänään täytyy pitää vähän hauskaa.”

“Hetkinen. Sanna who?”

“No se tyttö, joka on mun kanssa sillä samalla kurssilla. Kyl mä oon siitä puhunut, sä et vain muista. Me käytiin tunnin jälkeen yksillä ja päädyttiin tänne mun luo jatkamaan. Se on kiva, sä tykkäät siitä varmasti. Tuu tänne.”

Milla toimi aina spontaanisti ja vaati muiltakin samaa.

“Hmm, en mä tiedä…”

“Tuu nyt”, hän mankui. Täällä on bissee ja viiniä niin paljon, että me joudutaan sairaalaan, jos sä et tuu auttamaan meitä tuhoamaan niitä. Pliis?”

Miten olisin voinut sanoa ei?

“Käyn nopeasti suihkussa ja lähden tulemaan.”

Lyhyttä pyrähdystä myöhemmin olin perillä.

“Jee, kiva kun sä tulit”, Milla hihkui nousuhumalaisesti avatessaan minulle asuntonsa oven.

Hän oli pukeutunut tavanomaisen tummaan sävyynsä ja näytti – kuten aina – todella hyvältä. Väljähkö musta mekko peitti hänen hoikkaa vartaloaan, jalatkin oli verhottu mustilla sukkahousuilla. Tummanruskeat hiukset laskeutuvat vienosti olkapäille. Vaikka olinkin vain Millan ystävä, huomasin usein jääväni katsomaan häntä pidemmäksi aikaa. Hän oli kaunis, sitä ei voinut kiistää kukaan.

“Joo, totta kai”, vastasin hänelle. “Mitä mä nyt yksin himassakaan olisin lopulta tehnyt? Ja täällä on hyvää seuraa.”

“No todellakin on. Tuu vaan peremmälle.”

Millan yksiö oli pieni, mutta siinä oli oma hauska fiiliksensä. Verhot oli aina vedetty ikkunoiden eteen, mikä yhdistettynä pariin tuskin palavaan lamppuun takasi, että huoneessa oli jatkuvasti hämärä tunnelmavalaistus. Sängyn ja pöydän lisäksi huoneessa oli vähän mitään muuta, mutta lattialle oli pehmeän maton ja istumatyynyjen avulla sisustettu mukava oleskelutila. Kannettavan kajareista kaikui hiljaa vanha jazz. Millalla oli aivan oma tyylitajunsa, josta hän ei tinkinyt tippaakaan.

Kaiken keskellä lattialla istui vaaleahiuksinen nuori nainen. Hänellä oli söpöt kasvot, jotka lyhyeksi leikatut kiharat toivat kauniisti esille. Hän oli hieman Millaa pitempi ja, hmm, runsaampi. Tai sitten keskitiukat farkut ja ylävartalon muotoja hyvin esilletuova t-paita vain saivat vain aikaan sellaisen vaikutelman… En ollut erityisemmin ajatellut seksiä viime aikoina, mutta nyt kahden viehättävän naisen läsnäolo sai minut yhtäkkiä hyvin tietoiseksi lihan heikkoudesta. Aikaisemmin illalla tuntemani väsymyskin oli tipotiessään.

“Teemu, tässä on Sanna. Sanna, tässä on Teemu. Ystävystykää ja olkaa ihmisiksi”, Milla ohjeisti meitä.

“Moi, hauska tutustua”, sanoin ja ojensin käteni tervehdykseksi.

“Samoin”, Sanna vastasi. Hänen kätensä tuntui kevyeltä, mutta puristus oli vankka.

“Viiniä? Olutta?” Milla kysyi minulta.

“Ihan sama. Vaikka sitä viiniä.”

“Tulossa on”, Milla totesi ja pujahti keittiökomeroon.

Istahdin lattiatyynylle Sannan viereen.

“Niin säkin olet Millan opiskelukaveri?” hän avasi keskustelun kohteliaasti.

“Joo, me aloitettiin Millan kanssa molemmat kaksi vuotta sittten ja tutustuttiin aika pian sen jälkeen. Entäs itse? Milla kertoi, että teillä on jokin yhteinen kurssi?”

“No itse asiassa mä luen pääaineenani historiaa, mutta se meidän yhteinen juttu…”

“Täältä tulee”, Milla keskeytti Sannan kertomuksen ponnahtamalla huoneeseen piripintaan täytetty viinilasi kädessään. “Olkaa hyvä, monsieur.”

“Kiitos. Sanna tässä juuri kertoi teidän yhteisestä kurssista.”

“Ääh, se on niin tylsää paskaa”, Milla huokaisi ja pudisti päätään. “Kohtalotoveruuden ansiosta me oikeastaan ruvettiinkin juttelemaan. Mutta nyt piste koulukeskustelulle ja kippis!”

Milla otti pitkän siemauksen lasistaan ja me seurasimme hänen esimerkkiään.

“Julistan perjantai-illan alkaneeksi”, hän sanoi juhlallisesti.

Millan innokkuus oli tarttuvaa, hänellä oli kyky saada ennestään tuntemattomat ihmiset rentoutumaan toistensa seurassa. Juomatarjoilullakin saattoi olla osuutensa asiaan, vaikka varoimmekin lipsumasta ördäysvaihteelle. Kukaan ei halunnut illalle ennenaikaista loppua.

“Niin kuinka vanhoja te olittekaan?” Sanna kysyi. Hänen poskiinsa oli tullut hieman punaa.

“Mä oon 21 ja Teemu on mua, mitä, vuoden nuorempi?” Milla vastasi ja minä nyökkäsin.

“Voi kauhea, mä tunnen itseni ihan ikälopuksi teidän seurassa, kun täytän syksyllä 26”, Sanna kauhisteli.

“Et sä kyllä näytä mitenkään vanhemmalta. Etkä kyl vaikutakaan”, sanoin ja täsmensin heti: “Siis millään huonolla tavalla tietenkään.”

Sanna naurahti.

“No hyvä. Sit mulla ei tarvitse olla mikään sellainen olo, että mä oon joku… vanhempi puuma tai jotain.”

“Ai sellaista sulla oli tälle illalle mielessä?” Milla tarttui heti Sannan sananvalintaan ja katsoi häntä viekoittelevasti alta kulmien.

“Siis ei, ei. Ei todellakaan!” tämä kiirehti korjaamaan. “Miks mä edes käytin tota sanaa? Ei mikään puuma, mut. Joku vanhus tai vanhempi nainen tai mikä ikinä.”

“So hello, Mrs. Robinson”, hyräilin ja tytöt alkoivat nauraa. Kolmas viinilasini alkoi olla tyhjillään.

“Oliko teillä jotain baarisuunnitelmia mielessä täksi illaksi?” kysyin.

“Sannalla ainakin selvästi on, kun puhuu jotain puumajuttuja”, Milla kommentoi.

“Voi teitä teinejä, kun tartutte joka sanaan”, Sanna naljaili hyväntahtoisesti takaisin. “Teillä on helppoa, kun voitte mennä tuosta vain baariin ja löydätte sieltä heti jonkun kivan seuralaisen. Meillä vanhemmilla on vaikeampaa.”

“Älä viitsi, nainen”, Milla sanoi ja avasi itselleen uuden oluen. “Sä näytät paremmalta kuin puolet meidän vuosikurssilaisista. Eikö niin, Teemu?”

Nyökkäsin.

“Eikä oo meilläkään helppoa”, hän jatkoi. “Mä en oo saanu sitten… No, en mä edes muista. En ainakaan tän vuoden puolella, se on selvä!”

Milla oli spontaani ja estoton, mutta sillä kertaa hän yllättä minutkin, sillä meillä ei ollut tapana puhua sen kummemmin seksistä. Milla ei kuitenkaan näyttänyt kiusaantuneelta ja imi vain pullon suusta ahnaasti kuin ei olisi sanonut mitään erityistä. Sanna näytti lähinnä kiinnostuneelta.

“Milla on oikeassa, ei nuoruus välttämättä merkitse mitään”, rohkaistuin sanomaan. “Ei mullakaan varsinaisesti mitenkään tungokseksi asti ole deittiseuraa.”

“Entäs se Sini? Eikö teillä kuitenkin ollut jotain?” Milla kysyi.

“No joo, mut eihän se kauaa kestänyt ja on siitäkin nyt jo useampi kuukausi.”

“En mäkään siis tarkoittanut, että mä varsinaisesti missään puutteessa elän”, Sanna sanoi väliin.

“Mut vähän kuitenkin?” Milla kysyi leveä virne naamallaan.

“Vähän kuitenkin…” Sanna toisti yhtä lailla virnuen ja naurahti.

Milla istui hieman lähemmäksi Sannaa, nosti käden huulilleen ja esitti kuiskaavansa niin, etten minä kuule.

“Psst! Mulla olis tuossa komea ori vuokrattavana. Kakskymppiä varvilta, tyytyväisyystakuu sisältyy hintaan. Kiinnostaako?”

Sanna omaksui uuden roolinsa nopeasti ja madalsi hieman ääntään vastatessaan.

“Hmm, eipä tuo kovin kummoiselta näytä. Ei noista nuorista kolleista ikinä tiedä, kuinka kauan ne todellisuudessa kestävät. Saako kokeilla ensin?”

Milla levitteli käsiään.

“Sori, ei kuulu kauppapolitiikkaan. Mut ehkä voimme sopia erikoisjärjestelystä.”

“Mistä te tytöt siellä oikein puhutte?” tokaisin viattomasti.

“Ei mitään tärkeää, meikeistä ja shoppailusta vaan”, Milla vastasi.

“Okei. Mä kun luulin, että mun palveluksiani yritetään myydä. En tiedä, onko parikymppiä kuitenkaan sopiva hinta – miten sä sen sanoitkaan – yhdelle varville.”

“Teemu, mä tiedän, että sä antaisit itsesi ilmaiseksi kenelle vain, mut ajattelisit vähän liiketoimintaakin.”

Millan vastakommentti sai Sannan purskauttamaan olutta huoneen lattialle. Nauroimme kaikki kolme hyvän aikaa.

“Oletteko te aina tällaisia?” Sanna sai vaivoin hihitykseltään kysytyksi.

Katsoimme toisiamme hetken silmiin ja hymyilimme. Kyllähän se aina oli samanlaista.

“Mä en tiedä onko tä nyt jotenkin tyhmä tai asiaton kysymys”, Sanna aloitti. “Mut onko teillä jotain juttua? Siis oletteko te pari?”

Tutunkuuloinen kysymys. Olimme hteken hiljaa, kunnes Milla avasi suunsa.

“Ei olla. Tai no Teemu on tietenkin toivottoman rakastunut muhun, mutta ei se ole uskaltanut lähestyä mua.”

“Onko näin?” Sanna kysyi ja katsoi minuun uteliaasti.

“Asia on valitettavasti juurinkin päin vastoin”, sanoin ja laskin tyhjän lasini lattialle. “Milla on pohjattoman rakastunut minuun, mutta ei ole uskaltanut tehdä mitään asian eteen.”

“Vai niin?” Milla sanoi jatkaen roolileikkiä. “Sinä olet niin pelkuri, ettet uskaltaisi tehdä mitään, vaikka käskettäisiin.”

“Salli minun nauraa. Sinä et edes uskaltasi pyytää minulta mitään, saati sitten käskeä.”

“No en kai mä mitään käske, kun sä et kuitenkaan tekis mitään.”

“Lyödäänkö vetoa?”

Sanna seurasi sanallista sivalteluamme mielenkiinnolla. Huoneeseen oli yhtäkkiä laskeutunut uudenlainen tunnelma. Vaikka pelleilimmekin vain, ilmassa leijui outo jännite.

“Mä sanon, et sä et uskalla tulla tänne ja suudella mua”, Milla sanoi ja katsoi minua tiukasti silmiin.

“Vai en uskalla?”

“Et takuulla.”

Epäröin vain aivan pienen hetken verran ennen kuin siirryin istumaan Millan eteen ja painoin lyhyen, mutta varmaotteisen suudelman hänen huulilleen. Kaikki tapahtui niin nopeasti, ettei kukaan heti käsittänyt mitä oli tapahtunut. Millan huulien pehmeys jäi kummittelemaan oman suuni pinnalle. Aistin pientä kihelmöintiä.

“Bravo”, Sanna sanoi selvästi viihdyttyneenä ja taputti käsiään hitaasti.

Milla näytti hetken aikaa ihmeellisen yllättyneeltä, vaikka olikin itse provosoinut minut tekoon. Sitten hänkin hymyili, ensin vilpittömästi ja sitten taas hieman viekkaasti.

“Ei hassumpaa”, hän sanoi. “Mut toihan oli vain tuollainen siveä pusaisu, suudelmien alinta kastia. Ei sillä pärjää.”

Katsoin Millaa hetken aikaa tarkasti ja mietin, oliko hän tosissaan. Vilkaisin sivusilmällä Sannaa, joka vaikutti olevan yhtä ymmällään kuin minäkin.

“Mitä väliä?” ajattelin ja laskin käteni Millan kasvoille. Vedin hänet lähemmäs itseäni ja uppouduin hänen kanssaan suudelmaan, jonka intohimoisuuden ei pitänyt jättää enää mitään arvailun varaan. Se oli kunnon pitkä ja aistikas elokuvasuudelma, josta oli vaikea irrottautua, kun sen rytmiin oli päässyt.

“Krhm…” Sanna rykäisi. “Haluatteko kenties vähän omaa rauhaa? Jos mä tästä…”

“Ei, ei. Älä mee mihinkään” Milla keskeytti silmät loistaen. “Tä on osa meidän kaupantekoa. Sähän halusit esimakua, eikö vain? No tässä sitä tulee. Teemu, anna kans Sannalle suukko.”

Epäröin. Millan suuteleminen vielä jotenkin meni, mutta joku puolituttu, jonka olin tavannut vain tuntia aikaisemmin? Se oli asia erikseen.

“Noh, Temmu, älä arkaile”, Milla hoputti.

En ollut lainkaan varma mitä minun olisi pitänyt tehdä. Istuin kahden naisen välissä ja emmin. Milla näytti vaativalta ja Sanna… Sanna näytti vähän hämmentyneeltä, mutta ei varsinaisesti loukkaantuneelta tai kiusaantuneelta. Tuntui siltä kuin joku muu (Milla?) olisi ohjannut minua, kun kumarruin Sannan puoleen ja painoin huuleni hänen huulilleen. Sanna sulki silmänsä ja minä tein samoin.

Se alkoi arkana hapuiluna, mutta muuttui nopeasti vaativaksi suutelemiseksi. Tunsin miten Sannan kieli työntyi varovaisesti eteenpäin ja pian kielemme kaartelivat toistensa ympärillä kuin tervehtien toisiaan. Sannalta pääsi pieni ynähdys, kun lopulta irroittauduimme toisistamme.

“Huh”, Sanna henkäisi ja näytti nolostuneelta.

“Toi oli hei aika kuuman näköistä.”, Milla tokaisi. “Ihan oikeasti, te olitte tulessa.”

“Milla, sä tässä vasta tulessa olet. Ja ihan estoton”, sanoin hieman soimaavasti, mutta moite kuulosti ontolta minunkin korvaani.

“Tehkää se uudestaan”, hän sanoi vain.

Katsoin Sannaa, joka näytti edelleen nololta. Hänen silmistään paistoi peitelty halukkuus.

“Onks tä jotenkin väärin?” hän kysyi epäröiden.

“Onko sillä väliä, jos on hauskaa?” huomasin sanovani ja yllätyin itsekin, mitten millamainen kommentti se oli. Ilta alkoi viedä minua mennessään.

“Pussatakaa jo!” Milla kannusti sivusta.

Suumme yhtyivät jälleen, tällä kertaa alusta alkaen voimakkaasti. Sannan huulet käyttäytyivät yhä vaativammin ja minä seurasin perässä. Uppouduimme nyt täysin toisiimme ja kuin huomaamattaan käteni vaelsi Sannan reidelle. Sitä ei siirretty pois.

Yhtäkkiä tunsin jonkin lämpimän niskallani. Kesti hetken ennen kuin ymmärsin sen olevan Millan suu. Hän antoi niskalleni pieniä pusuja ja näykki ihoa hellästi. Siis samalla kun suutelin intohimoisesti hänen ystävänsä kanssa! Tilanne oli täysin epätodellinen, mutta samalla uskomattoman kiihottava. En voinut kieltää sitä enää: olin täysin näiden kahden nuoren naisen vallassa.

Viimeisetkin epäilykset siitä, mihin ilta oli menossa loppuivat siihen, kun Milla veti paidan pois päältäni. Se keskeytti suupelin Sannan kanssa hetkeksi vain saadakseen meidät entistä tiiviimmin kiinni toisiimme. Nyt Sannakin uskalsi jo koskettaa minua, hänen kätensä kaartelivat hitaasti farkkujeni päällä ja puristelivat välillä hiljaa sisäreisiäni. Millan suu oli siirtynyt niskaltani näykkimään korvaani.

“Mua on panettanut ihan hirveästi viime päivinä”, hän kuiskasi himokkaasti, päästi suustaan pienen kikatuksen ja alkoi hyväillä paljasta ylävartaloani. Hänen kosketuksessaan oli voimaa. Kun hänen sormensa puristivat rinatkehääni, tuntui kuin kehoni läpi olisi kulkenut sähkövirta.

Lakkasin välittämästä siitä, mitä olisin tai en olisi saanut tehdä ja pujotin käteni Sannan paidan sisään. Löysin nopeasti liivien verhoamat rinnat, jotka tuntuivat ihanan täysiltä ja painavilta kannattelevan kankaankin läpi. Sanna värisi hieman, kun silitin niitä. Olin kuitenkin tarpeeksi malttamaton, että siirsin käteni pian Sannan selkäpuolelle ja avasin rintsikoiden hakaset.

Se herätti Sannan sisällä jonkin, sillä hän irroittautui minusta äkisti ja katsoi minua ja Millaa tarkkaavaisesti. Hämen kasvoiltaan pystyi lukemaan kahden vastakkaisen tunteen taistelun. Hän selvästi halusi tätä, mutta uskaltaisiko hän myös mennä loppuun asti?

“Mä en tiedä mitä vittua me oikein nyt tehdään”, hän sanoi hitaasti ja nielaisi. Odotin jatkoa lamaantuneena. Millakin oli lopettanut käpälöintini ja kuunteli.

Sanna veti syvään henkeä.

“…mut mä käyn niin kuumana, että sillä ei ole yhtään mitään väliä.”

Tämän sanottuaan hän veti paidan ja rintsikat päältään muutamalla sulavalla liikkeellä. Näkyviin tuli pieni maha ja ihanat, runsaat rinnat. Pystyssä olevia nännejä katsellessani tunsin yhtäkkiä suorastaan kivuliaan erektion housujeni sisällä.

“Teemu, mitä sä odotat?” Milla huokaisi takanani.

Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä. Työnsin Saaran lattialle makaamaan ja kohdistin huomioni täysin hänen ylävartaloonsa. Nuolin ja hyväilin joka paikkaa ennen kuin vihdoin saavuin kahdelle pehmeälle kummulle, jotka suorastaan huusivat kosketusta. Sanna ynähti kuuluvasti, kun aloin puristella hiljaa hänen rintojaan. Tein sitä ensin hellästi, sitten vähemmän hellästi ja lopulta toin suuni mukaan. Sannan kookkaita nännejä oli ilo imeä. Ja minähän imin.

Jatkoin käsittelyä jonkin aikaa, kunnes Sanna nosti pääni ylös ja hymisi: “Tä tuntuu ihan sairaan hyvältä, mutta Milla näyttää siltä, että hän kaipaa vielä kipeämmin sun huomiota.”

Sannan jättäminen rauhaan kirpaisi vain sen lyhyen hetken verran, jona käännyin Millan puoleen. Ja totta, hän näytti siltä, että purkautuisi pian itsestään, jos kukaan ei pitäisi häntä hyvänä.

“Mä haluan riisua sut”, sanoin.

“Samat sanat”, hän vastasi. “Tehdään se. Nyt.”

Hetki tuntui arvokkaalta, suorastaan pyhältä, joten yritin olla kiirehtimättä. Otin kiinni Millan mekon helmasta ja hitaasti, sentti sentiltä, nostin sen ylös ja hänen päänsä yli. Näkyviin tulivat mustat rintaliivit ja niiden suojeluksessa olevat pienet rinnat. Avasin hakaset ja heitin turhan vaatekappaleen menemään. Millan kummut olivat huomattavasti pienemmät kuin Sannan, mutta niissä ei ollut mitään turhaa, ne olivat pystyt ja kiinteät, suorastaan syötävän herkulliset.

“Vau. Mä tiesin, että sä olet kaunis, mut en arvannutkaan kuinka kaunis”, kehuin vilpittömästi.

“Kiitti”, Milla sanoi ja punastui – ensimmäinen kerta, kun näin oli ystävyytemme aikana päässyt käymään. “Mut sä et oo nähny vielä kaikkea…”

Se oli totta, työni oli vasta puolessa välissä. Otin kiinni sukkahousujen ja pikkuhousujen reunasta ja kuorin ne Millan yltä. Nyt hän makasi alasti edessäni, ja mikä näky se olikaan! Millalla oli kaunein vartalo, jonka olin koskaan nähnyt. Hoikat, timmit jalat yhtyivät tumman karvapeitteen koristamalla kummulla, joka näytti ja tuoksui vastustamattoman naiselliselta.

“Mä en osaa edes päättää, mistä mä aloittaisin”, sopersin.

“Halaa mua”, Milla pyysi yllättävän viattomalla äänellä.

Laskeuduin Millan päälle ja ryhdyimme suutelemaan. Hän oli rauhallisempi suutelija kuin Sanna, mutta osasi välillä yllättää kevyillä näykkäyksillä ja rohkealla kielellään.

Millan kädet vaelsivat selkääni pitkin housuilleni ja niiden sisään koskettelemaan pakaroitani. Hetken päästä hänen kätensä tuntuivat olevan kaikkialla: pakaroiden lisäksi selälläni, niskallani… Sitten ymmärsin, että Sanna oli tullut mukaan. Hänen kätensä kurottautuivat avaaman vyöni ja vetivät farkkuni jaloistani samalla kun Milla ja minä jatkoimme kiihkeää pussailuamme. Kaluni vapautuminen tuntui helpottavalta. Millan karvoitus kutitteli sitä kiusoittelevasti.

“Mä haluun, et sä kosket mua”, Milla ynisi suudelmiemme välissä.

Annoin hänelle viimeisen suukon ja nousin istumaan polvilleni hänen viereensä. Toinen käsi eksyi hyväilemään söpön pieniä rintoja toisen matkatessa alas, alas, navalle ja sieltä silittämään pehmeää karvaa. Tunsin kovan häpyluun sen alla.

“Jatka. Alemmas”, Milla henkäisi. Hänen silmänsä olivat nyt kiinni ja hän hengitti raskaasti. Hän ei tainnut vitsailla sen suhteen, että oli viime päivinä ollut kiimassa.

Halusin tehdä hänelle niin paljon hyvää kuin vain oli ikinä mahdollista, joten liu’utin sormeni häpykaarta pitkin alaspäin. Millan jalat aukesivat sivuille. Jopa huoneen hämärässä valaistuksessa hänen rakonsa erottui selvästi kosteudesta kiiltävänä punaisena viivana. Painoin etusormeni hitaasti huulien väliin. Se upposi helposti sisään, jopa syvemmälle kuin olin tarkoittanut. Milla ei vaikuttanut olevan pahoillaan tästä, vaan päinvastoin ähkäisi hiljaa, kun vedin sormeni ulos ja takaisin sisään. Hän ähkäisi lisää, kun tein liikkeestä jatkuvaa.

“Sulla on Milla kaunis mirri”, Sanna kommentoi sivusta. Hän oli tällä välin ehtinyt riisua jäljelle jääneet vaatekappaleensa ja istui nyt vieressämme ilkialastomana katselemassa puuhiamme. Yhdellä kädellä hän hyväili rintaansa, toinen oli kadonnut jalkojen väliin ja teki siellä pientä liikettä.

“Ja sulla”, hän jatkoi rohkeasti katsoen minuun. “Sulla on ihanan näköinen kalu.”

Näistä kahdesta naisesta oli hetkessä tullut niin estottomia, että tunsin itseni suorastaan ylettömän siveelliseksi heidän seurassaan. Päätin tehdä jotain, etten jäisi aivan heistä jälkeen.

“Sä voit antaa sille suukon, jos haluat”, ehdotin varovaisesti.

Kuljetin nyt kahta sormea Millan sisällä peukalon pyöriessä pystyllä klitoriksella. Hän voihki tiuhempaan tahtiin ja hänen vartalonsa tärisi koko ajan voimakkaamin. En tiennyt, kuuliko hän edes minun ja Sannan sananvaihtoa. Tai huomasiko hän, kun Sanna kumartui puoleeni ja otti kaluni suuhunsa.

Sanna ei ehkä näyttänyt tai vaikuttanut vanhemmalta, mutta ottaessaan suihin hän tuntui selvästi kokeneemmalta kuin entiset partnerini. En ollut kokenut sellaista suuseksiä ennen: Sanna teki kaiken hitaasti ja ikään kuin liian varovaisesti, mutta sai siten aikaan kahta voimakkaamman vaikutuksen. Kaluni tuntui katoavan hänen suuhunsa, vaikka hän ei ottanutkaan sitä kovin syvälle sisäänsä. Ei niin, että olisi edes tarvinnut, sillä jo pelkkä kieli ja huulet saivat ihmeitä aikaan. Suihinoton sijaan se tuntui enemmänkin yhdynnältä, joka sattui tapahtumaan suun kautta.

Yhdyin Sannan suuhun. Nautin niin paljon, että se olisi saanut aikaan suorituspaineita, jos olisin pysähtynyt miettimään asiaa.

Sanna oli saanut minut sen luokan seksitranssiin, että olin epähuomiossa hidastanut Millan runkkaamista niin paljon, että hänen transsinsa oli rikkoutunut. Kun Sanna vihdoin irroittautui peniksestäni märän maiskautuksen kera ja sain avattua silmäni, näin raskaasti hengittävän Millan, joka oli selvästi tarkkaillut suuseikkailuamme jo hyvän aikaa. Hänen silmänsä suorastaan paloivat.

“Mä sanoin tän jo kerran, mut mun on pakko sanoa se uudestaan”, hän puuskutti. “Te olette ihan vitun tulessa.”

Sannan käsi oli jäänyt vielä viivyttelemään kaluni päälle, se puristeli sitä ja veti esinahkaa hiljalleen edestakaisin. Milla nousi istumaan ja toi kätensä Sannan käden päälle. Sen käsittäminen, että nyt he molemmat runkkasivat minua samaan aikaan, sai pienen sykäyksen kirkasta nestettä valahtamaan terskani päästä. Milla kumartui ja nuolaisi sen talteen. Olisin voinut tulla siihen paikkaan, mutta onnistuin hillitsemään itseni. Se oli vaikeaa, mutta tiesin, että luvassa oli vielä muutakin. Milla näytti siltä, että ajatteli samaa.

“Sanna”, hän aloitti. “Mä oon tosi pahoillani, että mä keskeytin teidät tälleen, mut mun on ihan pakko saada Teemu mun sisälle heti nyt. Sori, mut mä ratkean muuten.”

“Se käy ihan hyvin”, Sanna vastasi ja hymyili ihmeellisen onnellisen näköisenä. “Te tarvitsette toisianne nyt enemmän kuin mua. Ja mähän olen vain vieras täällä, totta kai emäntä on etusijalla.”

Milla hymyili kiitokseksi.

“Kiitos, sä oot kultainen. Mut ei sunkaan täydy olla ihan toimettomana, mulla on sulle jotakin…”

Tämän sanottuaan Milla kurottautui ottamaaan jotakin sängyn alta. Se oli pieni punainen säilytyslaatikko, joka ei näyttänyt päällisin puolin kovinkaan erikoiselta. Sitten Milla avasi sen.

“Tä on mun salainen lelulaatikko”, Milla kehräsi.

Laatikossa näytti olevan pari erilaista kondomipakettia, liukuvoidetuubi ja kaksi hieromasauvaa. Toinen oli lyhyt ja ohut, toinen taas pulska, vihreä Kaalimato. Milla ojensi minulle kortsun ja nappasi itse käteensä jälkimmäisen dildon.

“Käy makuulle”, Milla ohjeisti Sannaa pehmeästi. “Mä autan sut alkuun.”

Sanna teki työtä käskettyä ja Milla asettui hänen jalkoväliinsä. Katsoin keltaisen nukan koristamia haaroja ja Milla kättä, joka tunnusteli niitä hyvin varovaisesti.

“Mä en oo… Tai siis…” Sanna yritti sanoa. “Kukaan nainen ei ole ikinä tehny mulle mitään tällaista.”

“Älä huoli, en mäkään oo tehnyt tätä ennen”, Milla tyynnytti häntä. “Mä haluan vain varmistaa, että sä oot mahdollisimman mukavasti.”

Näky oli minulle melkein liikaa. Oli ilo katsella, miten Millan pitelemä paksu hieromasauva työntyi hitaasti Sannan häpyhuulien väliin. Liian tiukalta aluksi näyttänyt aukko alkoi hljalleen venyä ja vihreä dildo upposi milli milliltä syvemmälle sisään. Sannan kasvot olivat liki vääristyneet nautinnosta, hänen suunsa oli auki ja silmät olivat nauliutuneet Millan pitelemään muovirakastelijaan.

Sitten se oli kokonaan Sannan sisällä ja alkoi surista hiljaa. Sannalta pääsi parkaisu ja hänen silmänsä painuivat kiinni. Milla työnteli sauvaa hyvin keskittyneen näköisenä. Sisään. Ulos. Sisään.

“Uhh… Ei helvetti, mä en tiennyt, etä jokin keinotekoinen voi tuntua näin hyvältä”, Sanna äännähteli. “Mä voin jatkaa tästä itse. Mut mä haluan katsoa teitä koko ajan.”

Milla luovutti dildon hallinnan Sannalle, joka alkoi työnnellä sitä edestakaisin hieman nopeammin. Otin Mllan kädestä kiinni ja painoin mojovan suudelman hänen poskelleen.

“Nyt?” kysyin.

“Nyt.”

Milla asettui makuulle Sannan viereen ja veti minut mukanaan. Suutelimme vielä viimeiset kielisuudelmat rohkaisuksi ennen kuin ohjasin kortsuun verhotun kaluni Millan pillunsuulle. Se oli märkä ja lämmin, ja niin kutsuva! Sisäänpääsy teki aluksi tiukkaa, aukko vaikutti liian ahtaalta, mutta Milla painoi minua määrätietoisesti alemmas ja alemmas. Sitten, aivan yhtäkkiä, vastarinta lopahti ja pujahdin kokonaan sisälle Millan pyhimpään.

“Aah!” Milla parkaisi, enkä ollut heti aivan varma, oliko kyse kivusta vai nautinnosta. Kasvoille hetken päästä levinnyt hymy kertoi lopulta kaiken tarpeellisen.

Jatkoin hitaan liikkeen tekemistä yrittäen löytää sopivan rytmin. Milla nautti silminnähden panemisestamme, hän vuoroin hymyili ja vuoroin inahteli nautinnollisesti. Sannan voihkaisut tekivät tilanteesta entistä kiihottavamman.

Millan sisällä oli hyvä olla, hänellä oli sopivan tiukka ja kostea luola, joka puristi kaluani juuri oikein. Tunnustelin hänen seinämiään, hänen märkyyttään. Välillä vedin itseni lähes ulos asti ja katsoin, miten häpyhuulet liikehtivät elimeni mukana. Ne olivat kauniit. Milla oli kaunis. Sannakin oli kaunis. Minä olin kaunis. Sinä hetkenä kaikki oli kaunista.

“Käykö, jos mä tuun hetkeksi päälle?” Milla kysyi. “Se on mulle jotenkin tosi hyvä asento.”

“Totta kai.”

Irrottauduin Millasta varovaisesti ja laskeuduin selälleni. Vilkaisin sivusilmällä Sannaa, joka näytti täysin sauvaansa uppoutuneena. Sitten Milla hypähi villisti päälleni niin, että rinnat heilahtivat kutkuttavasti sivulta sivulle. Hän tarttui penikseeni ja laittoi sen muitta mutkitta sisäänsä.

“Vittu mä tykkään tästä”, hän sanoi aloittaen liikehdinnän.

Milla taisikin olla odottamattoman lähellä tulemista, sillä hän aloitti heti ripeän naimisen. Hänen lantionsa keikkui edestakaisin sojottavan elimeni päällä, olimme kuin jotkin raiteiltaan suistunut kone, joka jatkoi itsepintaisesti saman liikkeen tekemistä yhä uudelleen ja uudelleen. Jos minä olin luodannut Millaa varovaisesti ja keskittyneesti, hän vuorostaan iskeytyi minuun kuin myrskyaallot kallioseinämään. Millan tummat hiukset riippuivat hänen kasvojensa edessä, mutta aina silloin tällöin sieltä näkyi vilahdus onnellisesta naisesta, joka oli täysin kadonnut hetken huumaan.

Sitten Millan kädet pureutuivat kovemmin olkapäihini. Hän alkoi yhtäkkiä ähkiä toden teolla ja pani minua entistä raivokkaamin.

“Aaaah!” hän kiljaisi pian kimakasti ja suorastaan heittäytyi rintaani vasten samalla, kun hänen alavartalonsa alkoi sätkiä hallitsemattomasti. Huulemme hakeutuivat toistensa luo. Pitelin ihanaa rakastajaani tiukasti luonani ja annoin hänen laueta syliini. Tunsin pillun kouristelevan ihanasti miehuuteni ympärillä useita kertoja. Lopuksi Milla vain värisi hetken aikaa voimakkaasti, kunnes hänen alapäänsä nytkähti väkivaltaisesti viimeisen kerran. Sitten hän oli liikkumatta ja vain tasasi hengitystään minua halaten. Orgasmi oli pyyhkäissyt hänen lävitseen.

“Kiitos”, Milla sanoi voimattomasti hetken kuluttua ja kierähti lattialle viereeni. Hän näytti ihastuttavan naidulta: pörröinen tukka, punaiset posket ja sisäreisillä kiiltävää lemmennestettä. Pieni viettelijättär.

“Teemu?” kuului Sannan ääni kuin jostain kaukaa. “Voinko mä lainata sua hetkeksi?”

Sanna oli tyydyttänyt itseään Millan sauvalla koko tämän ajan ja oli silminnähden nauttinut olostaan. Nyt hän veti sen hitaasti ulos sisältään ja pyöräytti sormiaan klitoriksellaan.

“Voinko mä, uhh… Voinko mä pyytää sua nuolemaan mua vähän?” hän kysyi himokkaasti, mutta kohteliaasti. “Mun on vähän vaikea tulla yhdynnässä välillä ja nyt… Voi luoja, nyt mä olisin tosi valmis tulemaan.”

Siinä vaiheessa olisin suostunut tekemään jo aivan mitä tahansa, mitä minulta olisi pyydetty. Ihan mitä vaan. Tutkimusmatka Sannan haaroihin tuntui etuoikeudelta, ei työltä.

Sanaakaan sanomatta laskeuduin Sannan jalkojen väliin. Päätin olla käyttämättä ollenkaan sormia ja vain suu asenaani tunkeuduin siihen naiseuden pyhättöön. Pysty kieleni työntyi aivan häpyhuulien alaosaan. Painoin sitä hieman lisää ja tunsin kirpeän, suolaisen maun. Kieleni matkasi ylemmäs ja kohtasi syvän kuilun, jota se tunnusteli pääsemättä pohjaan. Sitten se jatkoi matkaansa ja löysi vihdoin tiensä herkkunapille, jonka luo sitä oli niin maaniteltu.

Sanna voihkaisi syvään, kun aloitin hellän nuolemisen. Hänen kätensä asettuivat pääni päälle kuin peläten, että muuten karkaisin pois. Kun hänen jalkansa vielä puristuivat ympärilleni, työtilani oli valmis. En ollut selvästikään lähdössä mihinkään ennen kuin Sanna oli lauennut kunnolla.

Latkin hänen mehujaan kuin janoinen kissanpentu. Kohdistin kaiken huomioni Sannan kookkaaseen klitorikseen, joka erottui selvästi hänen pillunsa kätköistä. Nuolin sitä alhaalta ylös, ylhäältä alas, pyörin sen ympärillä, hellin sitä huulillani, tein kaiken mitä tehtävissä oli. Katosin suuseksin märkään viidakkoon ja Sanna piti minua entistä tiukemmin paikallani.

Sitten tapahtui jotakin, mikä sai minut hetkeksi hämilleni. Olin koko ajan ollut Sannan edessä polvillani takapuoli hieman pystyssä. Milla oli nähtävästi toipunut orgasmistaan ja ryhtynyt hyväilemään minua takaapäin. Tunsin kaiken tämän vain hämärästi, kunnes Millan kosketus tuntui yhtäkkiä tavallista kylmemmältä, kun se seikkaili pitkin pakaravakoani. Oliko se liukuvoidetta?

Olin hädin tuskin ehtinyt ajatella ajatuksen loppuun, kun Millan sormi jo löysi peppureikäni ja aloitti määrätietoisen työntymisensä sisään. Olin niin hämmentynyt, etten tiennyt miten olla. Suu tiiviisti Sannan haaroissa tunsin, miten Millan sormi hapuili tiensä sisällä anukseeni. Tunne oli aluksi outo ja hieman epämiellyttävä, mutta hetken jatkuttuaan se alkoi hiljalleen muuttua kiihottavaksi. Jos Milla halusi tehdä tämän minulle, miksi taistella vastaan? Koko ilta oli muutenkin yksi iso kokeilu, jonka aikana olimme uskaltautuneet tekemään asioita, joista oli vain etäisesti haaveillut.

Ja niin me kolme jatkoimme. Milla sormetti minua, minä nuolin Sannaa, Sanna nautti.

Olin jo ehtinyt tottua Millan sormeen ja olin melkein vähän pettynytkin, kun se jossain vaiheessa katosi. Luulin, että Milla oli saanut tarpeekseen ja paneuduin kahta tarmokkaammin Sannan poimuihin. Joka kerta kun kieleni kulki hänen klitoriksellaan, hän vavahti hiukan ja päästi suustaan puoliksi tukahtuneita äännähdyksiä. Nuolin häntä huolellisesti, sillä halusin varmistaa hänelle syvän tyydytyksen.

Sitten, aivan odottamattomasti, tunsin taas painetta takapuolellani, tällä kertaa jotakin vain isompaa ja kovempaa… Ei kestänyt kauaa hokasata sen olevan Millan toinen dildo. Vaikka se oli huomattavasti pienempi kuin Sannan käyttämä Kaalimato, se tuntui silti liian isolta mahtuakseen sisään. Yritin irroittautua Sannasta ja pyytää Millaa lopettamaan, kun huomasin olevan loukussa.

Sannan vahvat, laukeamista odottavat raajat pitelivät minua tiukasti paikallani. En voinut liikuttaa päätäni. En päässyt pakoon.

Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin antautua olemaan kahden naisen rakkauden kohde ja välikappale. Jatkoin Sannan viemistä kohti orgasmia ja annoin Millan tehdä, mitä ikinä hän halusikaan. Suu Sannan pillulla tunsin, miten dildo upposi syvemmälle peppuuni. Kuten sormikin, se tuntui aluksi ikävältä, mutta tunne muuttui miellyttävämmäksi sitä mukaa, kun se jatkui ja minä rentouduin. Aloin väristä hieman, kun Milla hivutti sauvan hitaasti sisälleni. Hieman veltostunut kaluni nousi taas pystyyn. Tunne oli aivan uusi, enkä tiennyt miten reagoida, mutta Milla hieroi selkääni rohkaisevasti.

Hetken päästä sekä minun että Sannan vartalo tärisi lakkaamatta, Sannan lähestyvästä orgasmista ja minun oudosta, uudenlaisesta kiihotuksesta. Kaluni nytkähetli, vaikkei siihen koskettu ollenkaan, mitä en ollut koskaan ennen kokenut. Aloin olla jo voimieni ja kestävyyskykyni rajoilla, ja pyrähdin viimeiseen suuspurttiin Sannan naiseuden päällä.

“Umm, älä vaan lopeta! Mä tuun ihan just nyt, ihan kohta, älä vaan…” Sanna huudahteli nyt liki eläimellisesti.

Sitten hänen kliimaksinsa vihdoin koitti. Sanna jähmettyi kokonaan useamman sekunnin ajaksi, vain hänen lantionsa vapisi kauttaaltaan kasvojani vasten. Kuulin monta helpottunutta voihkaisua. Sannan kädet pureutuivat hetkeksi tiukasti hiuksiini ja päästivät sitten irti. Annoin viimeisen pusun märälle pillulle ja Sanna nytkähti kuin sähköiskun saaneena. Hän oli lauennut ja minä olin vapaa.

Vapaa, mutta aivan voimaton. Kahden naisen tyydyttäminen oli vienyt kaikki mehuni, anaalikokemuksesta puhumattakaan.

Rojahdin lattialle itseään pitelevän ja yhä hiljaa ynisevän Sannan jalkojen juureen. Tunsin, miten Milla veti sauvan varovaisesti ulos peräaukostani ja taputti peppuani. Hetken päästä näin hänen kasvonsa, hän oli laskeutunut lattiarajaan aivan silmien eteen. Hän ästeili.

“Meidän pikku sankari”, hän sanoi virnuillen. Kujeileva Milla oli selvästi palannut. “Hyvin tehty ja kestetty kaikki.”

Aloin olla jo niin väsynyt ja kiihottunut, etten saanut sanaakaan suustani. Milla näytti vaistoavan sen ja toi sormensa huulilleen.

“Shh”, hän kuiskasi lempeästi. “Sä oot osasi tehnyt. Nyt on sun vuoro pelkästään nauttia.”

Tämän sanottuaan hän käänsi minut selälleni. Ymmärsin vasta nyt, että olin niin keskittynyt Sannaan ja Millaan, että olin unohtanut ajatellut itseäni. Enää en ajattelisi yhtään mitään. Oli totisesti minun vuoroni vain ja ainoastaan nauttia.

Kaluni oli edelleen tanassa Millan sauvakäsittelystä. Nyt hän tarttui siihen ja runkkasi muutaman kokeiluvedon ennen kuin upotti terskani huuliensa väliin. Ne olivat pehmeät, mutta varmaotteiset, juuri sitä mitä sillä hetkellä eniten tarvitsin. Huokaisin syvään, mikä tuntui miellyttävän Millaa.

“Nyt saat namia”, hän kehräsi ja lisäsi vihjailevasti: “Ja ehkä mäkin lopuksi…”

Kaluni katosi jälleen syvälle Mullan suuhun käden jatkaessa juuri sopivan kevyttä runkkausliikettä. Olin taivaassa.

“Mäkin halun vähän”, kuulin Sannan sanovan pirteästi. Orgasmi oli nähtävästi vain terästänyt häntä.

Milla luovutti valtikkani Sannalle, joka jatkoi suoraan siitä, mihin hänen ystävänsä oli jäänyt. Kieli ja huulet nupilla, sekä käsi vetelämässä esinahkaa edestakaisin, aah… He vuorottelivat aina pienen hetken kuluttua, jolloin sain kokea kunnolla molempien ihanat suut.

Aloin käydä jo hulluna himosta. Asiat herkästi vaistoava Milla ei viimeisellä kerralla enää antanutkaan kaluani Sannalle, vaan piti sen itsellään. Ja kiristi tahtia. Käsi liikkuin nopeammin ja nopeammin, ja suu imi yhä ahnaammin ja ahnaammin, kunnes tunsin tutun paineen alapäälläni ja ah! Tulin ulvahtaen. Tunsin miten sykin siemennestettä lakkaamatta Millan suuhunsa, kunnes hän ei kyennyt nielemään enempää. Kaluni karkasi hetkeksi vapauteen, samoin muutama ryöpsähdys paksua, valkoista nestettä vatsalleni. Sanna kaappasi yhä laukeavan elimeni suuhunsa ja imaisi viimeiset sperman jäänteet nieluunsa, kunnes kaluni sykki enää tyhjää. Suljin silmäni ja annoin itseni vain olla ja nauttia orgasminjälkeisestä autuudesta.

Kun sain ajatukseni koottua ja silmäni avattua, huomasin, että Milla oli koko ajan pitänyt minua kädestä kiinni. Hän pyyhki suutaan kämmenellään ja hymyili onnellisen näköisenä.

“Tykkäsitkö?” hän kysyi.

“En tiedä, onko ‘tykkäys’ riittävän vahva sana kuvaamaan maailman parasta orkkua ikinä missään, mut joo, tykkäsin.”

Sanna hörppäsi nyt jo varmasti väljähtänyttä olutta ja naurahti.

“Te olette ihan hulluja”, hän sanoi. “Mut mulla ei oo ollu näin hauskaa pitkään, pitkään aikaan.”

“Ilo oli kokonaan meidän puolellamme”, Milla vastasi hänelle ja katsahti minuun. “Tai tarkoitan siis… Mun puolella. Varmaan?”

“Mun tai meidän, mitä väliä?” totesin. “Kaverit ei oo turhantarkkoja titteleistä.”

Tämä kuultuaan Milla puristi kättäni lujempaa. Sydämeni tuntui sulavan.

“Ystävyydelle”, Sanna tokaisi nostaen pulloaan.

“Ystävyydelle”, minä ja Milla toistimme yhteen ääneen toisiamme tuijottaen.

Ystävyydelle.

5 kommenttia viestissä: “Kolmiyhteys”

 1. Mäykkis says:

  Huippu tarina! Ainut silmäänpistävä asia oli tuo sannan muuttuminen saaraksi. Muuten täydet pisteet.

 2. apilankukka says:

  Kiva kuulla, että toimi! Kiitos.

 3. Simo says:

  Loistava, pidin valtavasti. Sopivan rivo ja uskottava, ei liian liioteltu

 4. apilankukka says:

  Kirjoitusvirheet ovat ikuinen riesani ja jäävät aina harmittamaan, ja kun tekstejä ei voi enää editoida julkaisun jälkeen… Ensi kerralla käyn tekstin täikammalla läpi ennen lähettämistä. Ja tämä siitä saa, kun ensin kirjoittaa novelleja Saarasta ja vaihtaa sitten Sannaan. Otetaan opiksi.

  Kiitos kommentista ja hyvä jos pidit muuten!

 5. puuhis says:

  Ihan jees stoori, mukava helppo lukea ja kuvitella ympäristö.. joitakin kirjoitus virheitä, ei niin haitannu mutta sannan muuttuminen saaraksi oli aika paha

Kommentoi

top