search
top

Palkkio

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 2.98 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Älkää lytätkö esikoistani kovin pahasti. Rakentavaa kritiikkiä otetaan vastaan ilomielin.

Istun käytävällä kevätpäivänä. Ilma on aurinkoinen. On maanantai ja minua masentaa. Päivääni piristää se tieto, että seuraavana meillä on matematiikan tunti, jonka pitää Anni. Olen monta kertaa kalu kovana katsellut hänen pyöreää persettään, joka keikkuu muodikkaasti puolelta toiselle hänen kävellessään.Niin hänen perseensä tekee nytkin, kun hän käveleen ohiseni. Voin vain kuvitella tuon takapuolen ihanuutta ja pehmeyttä. Suuret, noin D- kupin rinnat pomppivat rytmikkäästi rintaliivien sisässä. Silmäni seuraavat kiinteästi Annin rintoja ja kun hän on ohittanut minut, sama kiinteä katse siirtyy takapuoleen. Huomaan tiukkojen puuvillahousujen läpi Annin pitävän tänään yllään bokserimallisia alushousuja.
Anni tuli matematiikan opettajaksemme, kun edellinen opettaja jäi äitiyslomalle. Tämä edellinenkin opettaja oli myös kuuma pakkaus. näpäkät rinnat ja tiukka takapuoli. Mutta Anni, hän se vasta kuuma onkin! Noin 25- vuotias muodokas suomalainen nainen, joka ei ole liian laiha tai lihava. Muotoja on kuin geometrian oppikirjassa. keskipität ruskeat hiukset koristavat 170 cm pitkää vartta, joka ei pelkää esitellä itseään. Kuinka monet kerrat olenkaan runkannut tunnin jälkeen….

Tunti alkaa. Istun eturiviin, aivan opettajanpäydän eteen. Teen tämän tarkoituksella, sillä näin lämpimällä kelillä Annilla on yllään vain löysähkö t- paita. Heti tunnin aluksi kaluni kovettuu, kun Anni ottaa kirjansa maassa olevasta laukusta, siten että Annin pyöreät rinnat näkyvät löyhästä kaula- aukosta. En meinaa saada katsettani irti, vaikka Anni nostaa päätään ja katsoo suoraan minua. Täpärästi vältin kiinnii jäämisen. Vai vältinköhän sittenkään….
Tunnilla käymme läpi uuden kappaleen. Tämä hetki on vain tuskaista odotusta siihen, että opettaja alkaa kiertämään luokassa auttamaan oppilaita. Kaikkien yllätykseksi edessä onkin pistokoe. Yhtäkaikki, näen silti Annin kimmoisen perseen hänen kiertäessäään luokkaa koepapereita jakaessa. Samoin kä myös, kun hän hakee paperit. Tälläkertaa hän pudotta paperinipun ja Annin noukkiessa lippuja ja lappuja näen hänen perseensä oikein lähietäisyydeltä. Olen äimänä onnesta, kun hän kääntyy minua kohti ja näen Annin alaspäin roikkuvat rinnat.

Tunti loppuu ja Anni antaa kokeiden numerot. Kaikki postuvat, paitsi minä. Anni pyyttää minua jäämään luokkaan keskustelemaan kokeestani. Viimeisen oppilaan poistuessa Anni lukitsee oven, istuu tuolilleen ja pyytää minua tulemaan luokseen.
-Sinulla Manu kuule meni tämä koe niin hyvin, että olen päättänyt hieman palkita sinua. Korotan arvosanaasi todistukseen.
Kiitän Annia. Mielessäni oli noin sekunnin sadasosan ajan pyörinyt ajatus palkinnosta, mutta se oli osittautunut vääräksi. olen jo avaamassa ovea.
-Sitten olis vielä toinenkin palkkio
Siirryn annin luokse. Näen selvästi Annin t- paidan ja rintaliivien läpi kovettuneet nännit. Munanin on vieläkin puolitangossa tunnin jälkeen.
-Otatko housut pois?
Seison suu auki opettajanpöydän edessä ja mietin juuri kuulemaani. Toista kertaa Anni ei kysy, vaan nousee ylös ja laskee housuni. Hän hyväilee boksereiden takana olevaa nyt jo täysin kovaa kaluani. Pian hän nappaa sen, painaa hiljaa terskan huuliensa lävitse ja hyväilee kielellään terskaani. Anni työntää kyrpäni kokonaan suuhunsa, aivan tyveä myöten. tunnen terskallani Annin kurkunpään ja Anni yökkää vähän. Anni laittaa kaluni hänen rintojensa väliin ja hieraa munaani niillä. Hän hymyilee ja ottaa munani takaisin suuhunsa, tälläkertaa voimakkaasti. Hän imee munaani melkeimpä raivoisasti painaen sitä poskeaan vasten. Olen siirtänyt käteni annin takaraivolle. Anni ottaa toisen käteni ja siirtää sen hänen rinnoilleen. Äkkiä tunnen olevani laukeamispisteessä ja vetäisen kaluni pois Annin suusta. Anni nauraa:
-Meinasiko poika laueta?
Anni nousee ylös ja kääntyy selin minuun. En halua tämän loppuvan, vaan kerään sisuni ja tartun Annia lanteista. Anni kääntyy minua päin, tulee lähelle ja ottaa minua takapuolestanii kiinni. Minä teen samoin, siirryn lähemmäksi ja aloitan tämän ihanan naisen suutelun. suudellesani hyväilen Annin täydellisen pyöreää persettä, ja pakaroiden väliä, jonne puuvillahousut ovat “imeytyneet”. Tunnen Annin valtavat rinnat rintakehääni vasten, kun siirrän käteni Anni housujen sisäpuolelle. Toisella kädelläni otan anniin t-paidan pois, avaan hänen rintaliivinsä ja näen edeesäni annin rinnat. Siinä on tissiä kerrakseen.
Annin bokserit eivät ole este ja pian tunnen lämpimän ihon. Hyväilen Annin persettä ja hamuilen pillua. Silloin Anni laskee housunsa ja tunnen takapuolen vieläkin pehmeämmäksi. Anni kääntyy äkkiä selin minuun. Seuraavaksi suutelen Annin niskaa ja hyväilen molemmilla käsillä henän rintojaan. Anni nappaa toisen käteni ja laskee sen lanteilleen. Otan neuvosta vaarin ja hyväilen tuota kosteaa, ja lämmintä pillua. Tunnen klitoriksen ja löydän kohdan, josta pääsee sisälle. Työnnän sormeni sinne ja Anni hymähtää nautinnosta.
Anni nostaa toisen jalkansa penkille. Äkkiä laitan kaluni pillun huulille
-Sinne vaan. Älä pelkää! rohkeasti vaan työnnä sun kalu sinne! Mä haluun tätä!
lempeästi työnnän kaluni Annin kosteaan, pehmeään ja lämpimään pilluun. Sentti sentiltä yhä syvemälle. perille päästyäni vedän munaani ulospäin, toistan saman yhä uudelleen ja uudelleen kasvavalla tahdilla. Anni päästää hennon aaaaaaaah- huokaisun.
– Ei tää oo hyvä, haluun nähä sun tissit!
Anni postuu otteestani ja kellahtaa selälleen opettajanpäydälle. En Annin yllätykseksi työnnäkään kyrpääni Anniin, vaan nuolen hänen kosteaa pillua ja työnnän kyrvän sijasta sormeni. Anni ottaa päästäni kiinni, vie sen rinnoilleen ja ottaa kaluni pilluunsa. Taas aloitan vedot, mutta tälläkertaa nopeammin. Anni alkaa äännähdellä nautinnosta, mutta pitää itsensä kuitenkin hiljaisena. Ennen kuin hän alkaa huutamaan kovasti hän ehtii sanoa
-Älä sit mällää sisälle. Vaikka pillun päälle tai tisseille.
Kovennan tahtiani. Annin rinnat liikkuvat vetojeni tahtiin. Tuonnen pillun rytmikkäästi supistelevan kyrpäni ympärillä. Fantasiani on toteunut. Anni äännähtelee voimakkaasti ja hieroo rintojaan. Siirrän hänen kätensä pois ja otan itse näistä valtavista rinnoista kiinni Äkkiä vetäisen kaluni ulos. laukean Annnin häpyhuulien päälle. Anni laskeutuu pöydältä, ottaa toisen satsin rinnoilleen ja imee munaani. Jyrähdän nautinnosta. Jälleen Anni ottaa munani rintojensa väliin ja lypsää viimeisetkin spermat suuhunsa. Puemme vaatteet takaisin päällemme ja poistumme koulusta. Vielä ennen lähtöä puristan Annin persettä. Anni kääntyy, suuteleee minua ja puristyaa kaluani. Olen onneni kukkuloilla.

Tiistai iltapäivällä tapaamme samassa luokssa. Anni riisuu suoraan housunsa, pyllistää ja minä työnnän muniani hellästi häpyhuulien väliin….

9 kommenttia viestissä: “Palkkio”

 1. seksiseppo96699669 says:

  tosi hyvä mutts lisää PORNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 2. Runkkari69 says:

  Ehkä parempaa kuvailua ja pidempi, muuten hyvä . 98/100

 3. hullu pervo says:

  oli aivan mahtava!! voisi ehkä olla vähän pidempi 🙂

 4. --/ says:

  Olisi kiva saada tälle tarinalle jonkinlaista jatkoa. Voisit kuvailla tarkemmin vielä. Muuten älyttömänhyvä. 4/5

 5. Sikahyvä says:

  Kiitos! mahtavaa luettavaa

 6. Lisää says:

  Haluan jatkoa tälle!

 7. joik2ww says:

  Lisää kuvailua ja johdattelua. Kirjoitusvirheitä löytyi muutama isotkirjaimet ja joitain ylimääräisiä kirjaimia. Muuten hyvä jatka ihmeessä 🙂

 8. jonne says:

  hyvä juttu. ei mitään paranneltavaa. lisää vaan 🙂

 9. Clown in evil says:

  Oli hyvä, hyvin kirjoitettu, tykkäsin toi alun muotoja ku kirjas nauratti

Kommentoi

top