search
top

Automatka sidottuna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Nuoren lakinaisen seikkailut, osa 1.

Auto humisi läpi öisen kaupungin, mutta Riikka ei nähnyt takapenkillä mitään silmälappujensa alta. Sen sijaan hän tunsi erittäin hyvin, kuinka miehen vahva koura hyväili hänen rintaansa paidan läpi, leikitteli pyöreällä muodolla ja puristi sormensa hänen kovettuneen nänninsä ympärille. Häneltä pääsi huoahdus, kun toisen miehen käsi laskeutui Riikan reidelle, alkoi hyväillä sitä ja liikkua ylöspäin kohti lyhyttä hametta…

Kaikki oli alkanut monta kuukautta sitten, kun hän oli päässyt harjoitteluun lakifirmaan. Paikka oli arvostettu, mutta Riikka oli tottunut tekemään paljon töitä. Oli lottovoitto päästä jo opintojen loppuvaiheessa tähän yritykseen töihin. Ja lisäksi hän oli kuullut lupaavia vihjauksia firman johtajasta.

Niitä vihjauksia ei helposti saanut selville, mutta Riikalla oli asiassa pitkä historia. Paitsi että hän oli älykäs, oli hän jo muutenkin kehittynyt hyvin varhain. Pitkä, urheilullinen vartalo vei nopeasti eteenpäin. Treenaus oli aina ollut Riikalle motivoivaa. Sen tulokset näkyivät niin selvästi.

Lukioikäisenä Riikka oli jo päässyt piireihin: saanut kosketuksen niihin ihmisiin, jotka tekivät naimisesta taidetta. Matematiikan lehtoria oli kiittäminen paljosta. Ilman häntä Riikka olisi jäänyt paitsi lukuisista tilaisuuksista nautintoihin. Mutta mies oli kyllä saanut myös palkkionsa, ja Riikka samalla hyvää harjoitusta. Hän ei muistanut, että olisi niellyt kenenkään muun miehen spermaa yhtä paljon; koulun kirjavarastossa, Volvon etupenkillä, lehtorin olohuoneessa…

Se piiri, johon Riikka oli päätynyt mukaan opiskeluaikana, oli jo tasokas. Naisia ja miehiä, yleensä kohtalaisen korkeassa asemassa olevia. Muutamat oikeustieteen opiskelijat olivat mukana jo sukunsa puolesta, ja rekrytoivat mahdollisia uusia tulokkaita. Kerran, kun Riikka makasi sängyllä selällään ja erään tällaisen opiskelijan mahla valui hitaasti ulos hänen pillustaan, Riikka oli kuullut ensi kertaa yrityksen johtajasta – ja päättänyt päästä mukaan.

Riikka muisti hyvin johtajan silmät hänen vartalollaan, kun hän oli astunut kulmahuoneeseen ja ovi oli suljettu hänen takanaan. Miehen läpitunkevat silmät olivat leikanneet Riikan puvun läpi, riisuneet takin ja paljastaneet kauniit rinnat liivien alla, kulkeneet solakan vyötärön halki ja sen alle… Johtajan kasvot olivat kovasta puusta veistetyt, hyvin hoidetut mutta jo uurteiset. Niissä oli itsevarmaa komeutta, joka sai palan nousemaan Riikan kurkkuun. Riikka seisoi pitkien sääriensä päällä jähmettyneenä, johtaja mittaili häntä – ja lopulta hymyili.

Tänä iltana hetki oli lopulta koittanut. Riikka oli seurannut ohjeita tarkkaan. Musta jakkupuku oli tiukka ja muodikas. Tummat pitkät hiukset oli sidottu kauniille poninhännälle, kapeat kasvot oli meikattu taidokkaasti. Musta paita peitti tummat pitsireunuksiset rintaliivit. Lyhyehkön hameen alla olivat tummat sukkahousut, jotka korostivat kauniisti Riikan jalkojen kauneutta. Hameen alla oli – ei mitään. Ohje oli ollut selvä.

Tuntui oudolta seistä kadunreunassa ilman alushousuja. Oli kuitenkin varhainen kevät ja hivenen viileä. Kaupungin ilma leikitteli toisinaan tuulen mukana hameen alla. Pelkkä odottaminen sai Riikan jo hivenen kiihottumaan. Mieli kuvitteli kaikkea, mitä ilta saattaisi tuoda tullessaan. Vaikka Riikka oli tottunut naimaan tuntemattomien kanssa, häntä jännitti – ja kiihotti.

Musta auto oli pysähtynyt Riikan kohdalle juuri sovittuna hetkenä. Tummennettujen lasien takaa astui ulos iso mies, kuljettajanhattu päässään ja aurinkolasit silmillään illan hämärästä huolimatta. Kuljettaja oli ohjannut hänet takapenkille. Riikka istui laitaan, mutta kuski viittasi hänet istumaan keskelle. Riikka katsoi häntä hivenen yllättyneenä, mutta siirtyi saman tien. Kuljettaja istui hänen viereensä, virnisti hänelle ja veti turvavyön esiin penkin välistä.
– Laitan sinun kätesi myös tämän alle, mies sanoi.
Riikka nyökkäsi, ja samassa hänet oli sidottu lempeästi mutta tiukasti. Hän istui takapenkin keskellä, jalat vähän harallaan, kädet ja vyötärö vyön sitomana.
– Sitten silmät, ääni jatkoi hänen viereltään. Kuljettaja ojensi mustan silmälapun esille, nosti sen Riikan kauniille kasvoille ja veti nauhan pään taakse – ja enää Riikka ei nähnyt mitään.

Kun auto harppasi pian liikkeelle, hän tunsi pienen kosteuden jalkovälissään.

Oli vaikea arvioida, kuinka kaukaa miehet tulivat kyytiin. Ilman näkökykyä matkan ja ajan taju hämärtyi, etenkin tässä jännittyneen odotuksen ja kiihoituksen tilassa. Auto oli vain pysähtynyt, molempien takaovien aukeamisääni oli kuulunut ja Riikan vieressä tuntui kaksi tömähdystä, yksi kummallakin puolella. Hän tunsi itsensä avuttomaksi. Kädet eivät voineet liikkua, ellei hän pyristelisi. Silmät eivät nähneet tulijoita. Silti hän oli tietoinen siitä, kuinka hänen vartalonsa oli varmasti miesten katseiden kohteena.

Miehet ilmiselvästi pitivät näkemästään, sillä tuskin auto oli päässyt liikkeelle, kun kädet tarttuivat häneen. Lämmin käsi silitti hänen poskeaan, ja Riikka värähti yllättävästä kosketuksesta. Toinen, vahva koura otti kiinni hänen vyötäisistään ja alkoi hyväillä sitä. Riikka tunsi poskiensa punehtuvan. Auton lasit olivat kuitenkin tummennetut, kukaan ei näkisi heitä ulkoa, mutta silti ajatus hyväiltävänä olosta keskellä kaupunkia kihelmöi Riikkaa.

Koura hyväili hänen rintaansa ja Riikka tunsi nänniensä kovettuvan. Toisen miehen sormi painui kokeilevasti naisen suulle, ja Riikka mietti mitä tekisi. Sormi tuoksui miesmäiseltä, siinä oli ihon haju ja vaimea partaveden tuoksu. ”Nyt mennään”, Riikka ajatteli, ja lipaisi sormea kielellään. Mies hymähti vieressä tyytyväisen kuuloisena ja työnsi sormensa hitaasti naisen kosteaan suuhun. Samalla kun toisen miehen käsi hieroi hänen rintaansa, Riikka alkoi imeä miehen sormea ja tunsi kostuvansa entisestään.

Käsi veti Riikan hametta ylös, nainen nosti aavistuksen takapuoltaan ja vaate vetäytyi vielä vähän taaemmas. Riikka aavisti jo – ja samassa se tuli, sormi liukui hänen sukkahousujen yllä paljasta reittään pitkin aina häpyhuulien reunalle ja päälle. Riikka värähti, miehen sormi yhä suussaan, toisen käsi rinnoillaan. Mies liu’utteli sormeaan Riikan märällä vaolla, taidokkaasti, hellästi mutta varmasti, ja Riikka alkoi huomaamattaan imeä sormea entistä lujempaa. Ajatus välähti salamanomaisesti hänen päässään: tässä hän nyt istui, auton takapenkin keskellä, ilman alushousuja, pillu märkänä ja kaksi miestä hyväili häntä yhä vahvemmin. Mies siirtyi pyörittämään sormeaan klitoriksella ja Riikka alkoi inahdella sormi suussaan. Mies työnsi kaksi sormea hänen pilluunsa, alkoi runkata häntä eikä kestänyt kuin hetken, kun Riikka laukesi ensimmäistä kertaa, tuli värähdellen miehen sormien ympärille ja kourivien käsien alla.

Kun Riikka oli aikansa värissyt, mies irroitti liukkaiksi käyneet sormensa ja työnsi vuorostaan ne naisen suuhun. Oman pillun vahva maku täytti Riikan suun. Hän imeskeli sormia kiimaisena, samalla kun toinen mies alkoi vuorostaan testailla hänen märkää pilluaan. Miehen ote oli tiukka: peukalo hieroi klitorista juuri sopivan vahvasti, samalla kun keskisormi koukisteli pillussa. Riikka inahteli märät sormet suussaan ja alkoi kadottaa tarkkoja muistikuvia tapahtumien kulusta.

Hän havahtui, kun auto pysähtyi ja jompikumpi miehistä veti Riikan hametta takaisin alas. Riikan haaroväli oli aivan märkä ja tahmea hameen alla, hänen kasvojaan kuumotti ja jakku tuntui olevan jotenkin epämääräisesti yllä, kaiken rintojen kourimisen jälkeen. Turvavyö napsautettiin auki ja Riikka talutettiin ulos. Viileä iltatuuli kävi iholle, mutta vain hetken, ja hivenen haparoivin askelin mutta vahvojen käsien tukemana nainen saatettiin taloon sisälle.

Hissin kello kilahti ja Riikka talutettiin sisään. Hän kuuli sulkeutuvan oven äänen ja tunsi vahvan käden laskeutuvan tiukan pakaransa päälle. Hissi kiiti ylöspäin, käsi puristeli hänen peräänsä ja Riikka mietti, mitä yläkerrassa odottaisi.

Korkokengät kopisivat parketilla, kun Riikka asteli huoneistossa eteenpäin saattajiensa tukemana. Hän näki vaimeasti valoja silmälappunsa läpi, mutta ei muuta. Jokin aavistus kertoi hänelle, että tilassa oli läsnä useita ihmisiä: kenties hiljaiset hengitykset kantautuivat korviin, sillä puhetta ei kuulunut. Riikka saattoi jälleen vain aavistaa katseet vartalollaan: miettiä, näkivätkö ne paidan läpi, kuinka hänen nänninsä olivat kivikovat.

Kulku pysähtyi, ja samassa mies veti jämerällä liikkeellä Riikan jakun takin pois. Riikka taivutti käsiään, jotta se irtoaisi helpommin, eikä arvannut kuinka kauniisti hänen rintansa jännittyivät samalla eteenpäin. Vahvat kädet nostivat hänen nyt paljaat käsivartensa ylöspäin, kaksi kättä hänen kumpaakin omaa kättään kohti – ja ripeällä liikkeellä sitoivat hänen ranteensa jonkinlaisiin nahkalenkkeihin. ”Sidottuna, siis”, Riikka ajatteli. Tätä hän oli osittain osannut aavistella – ja toivoa: yksi parhaista asioista, joita hän tiesi, oli kunnon nainti taitavan mestarin käsissä… Silti häntä jännitti. Kuinka monta ihmistä oli paikalla? Keitä? Hänellä ei ollut mitään aavistusta.

– Aih! Riikka äännähti, kun vahva kämmen läpsäytti häntä pakaralle, kerran, uudestaan. Hänen tiukka takamuksensa värähteli käden voimasta. Lyönnit kuitenkin lakkasivat saman tien, sillä kaksi kättä tarttui takaapäin hänen rintoihinsa, peitti ne kokonaan otteellaan ja alkoi puristella. Riikka huoahteli kiihoituksesta, kun kädet tekivät työtään: ne pyörittelivät, hieroivat, nostivat, heiluttelivat hänen sopivan muhkeita rintojaan paidan läpi. Yht’äkkiä hän tunsi toisen käden, tällä kertaa edestäpäin – ja se pujahti suoraan hänen hameensa alle, nousi Riikan läpimärän hävyn pinnalle ja alkoi hieroa sitä. Pillumehut kastelivat vahvan käden hyvin nopeasti, toiset kädet puristelivat yhä hänen rintojaan, ja Riikka alkoi menettää tarkkaa otettaan tilanteesta. Kaikki oli liian kiihoittavaa hallinnan säilyttämiseksi, ihmisten näkymättömät katseet ja kaikki hyväilyt ja koko tilanne – ja samassa Riikka tunsi ensimmäisen kullin, sen kuuma ja paksu pää kohosi hänen pilluaan hyväilleen käden paikalle ja alkoi hieroa kosteutta itseensä. ”Pian häntä naitaisiin”, jyrisi ajatus Riikan päässä – ”ja lujaa.”

3 kommenttia viestissä: “Automatka sidottuna”

  1. Pomo says:

    Hmm, halukas naaras on työpaikan parasta antia 🙂

  2. Kissanpäivät says:

    Veisin Riikan ajelulle 🙂

  3. TonyS says:

    loistava .. jatkoa kehään vain

Kommentoi

top