search
top

Vierailija aviovuoteessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...

Minun nimeni on Hanna. Olen ollut naimisissa rakkaan aviomieheni Ollin kanssa jo monen monta vuotta. Seksielämämme on aina ollut mahtavaa. Rakastelemme yhä miltei päivittäin. Kaikenlaista jännää on tullut kokeiltua, mutta viime aikoina olemme keskustelleet jonkin täysin uuden asian kokeilemisesta. Kävimme eri vaihtoehtoja läpi, ja päädyimme lopulta kolmen kimppaan.

En ollut koskaan kokeillut ryhmäseksiä, enkä ollut edes toisen naisen kanssa. Ajatus aviovuoteen jakamisesta kolmannen kanssa jännitti kovasti. Samalla se kuitenkin kiihotti minua oudosti tavalla, jota en pysty täysin selittämään. Aina kun ajattelin millaista kolminpeli tulisi olemaan, haarovälissäni alkoi kuumottamaan.

Olli kertoi minulle, että yhteinen tuttumme Suvi oli kiinnostunut sekä naisista että miehistä, ja oli tunnustanut, että piti minua kiihottavana. Sovimme, että Olli kyselisi hänen kiinnostustaan yhteisiin seksileikkeihin. Vastaus oli hyvin nopea ja myöntävä.

Eräänä lauantai-iltana sitten ovikellomme soi. Menin avaamaan ovea. Kun käteni kohosivat kohti ulko-ovea, tunsin kylmien väreiden kulkevan kehollani. Käänsin lukkoa, työnsin oven auki ja näin Suvin odottamassa rappukäytävässä. Hän oli erittäin kaunis, ja jo ensisilmäyksellä näin, kuinka hän oli panostanut seksikkyyteensä. Pitkät silmäripset ja punaiset huulet saivat hänen kasvonsa hehkumaan. Siirtäessäni katsetta huomaamattani alaspäin, näin kuinka hänellä oli päällään erittäin avokaulainen mekko. Se oli sen verran tiukka, että hänen B-kupin rintansa pullottivat mukavasti näkyvillä. Silmäni halusivat vaellella yhä alemmas, mutta sitten skarppasin.

– Hei, mukava nähdä, tule toki sisälle!

Suvi astui sisään ja laittoi päällisvaatteensa ja kenkänsä naulakkoon. Menimme sitten koko porukalla keittiöön, jossa kaadoimme itsellemme kupilliset teetä. Olimme päättäneet ensin vaan jutella niitä näitä pahimman jännityksen poistamiseksi. Tämä tuli tarpeeseen, sillä olin pari kertaa pudottaa kuppini lattialle silkasta jännityksestä. Vähitellen kuitenkin rentouduin kuten myös muutkin. Juttelimme niitä näitä tv-ohjelmista, säästä ja vastaavasta hömpästä.

Todettuaan tilanteen rennoksi, Olli teki aloitteen.

– Suvi, kerrotko Hannalle vähän seksuaalisesta taustastasi.

– Toki. Mä olen ollut aina bisse. En näe suurta eroa miesten ja naisten välillä, molemmat on omalla tavallaan ihania. Jos ymmärsin oikein niin sinähän et ole ollut koskaan naisen kanssa.

– En ole.

– Jännittääkö se?

– Kyllä vähän.

Suvi nojasi minua kohti ja otti kätensä kämmeniinsä. Sitten hän keskittyi silmiini katseella, joka tuntui porautuvan aina takaraivooni asti.

– Se on ihan normaalia. Anna mennä vaan ja tee sitä, mikä tuntuu hyvältä.

Suvi oli sivellyt käsiäni ihanan eroottisesti. Tein saman hänelle. Tunsin pulssini kiihtyvän.

Suvi siirsi toisen kätensä kaulalleni ja siveli poskiani ihanasti kynsillään. Sitten tunsin huulet toisella poskellani. Olli oli tullut viereeni ja suuteli minua hellästi. Käänsin pääni ja huulemme kohtasivat. Suudelma oli ihanan pitkä ja sen kiihottavuutta lisäsi nyt jo meitä kumpaakin hivelevät Suvin kädet.

Olli perääntyi. Sitten hän katsoi minua silmiin ja nyökkäsi kevyesti Suvin suuntaan. Tiesin heti, mitä hän haki takaa. Halusin sitä itsekin, ja lähdin kurottautumaan kohti Suvia. Pian huulemme kohtasivatkin jo toisensa.

Tämä oli ensimmäinen kerta kuin suutelin naista suoraan huulille. Poskisuudelmia olin toki antanut kavereilleni aina silloin tällöin, mutta tässä oli kyse jostain muusta: rajojen rikkomisesta, seksuaalisuudesta, ihan pelkästä himosta. En kestänyt enää istumista, vaan ponkaisin seisomaan ja vedin Suvin mukanani. Jatkoimme suudelmaa, kiersin käteni hänen ympärilleen ja vedin kehomme tiukasti toisiaan vastaan.

Tunsin kuinka rintamme puristuivat toisiaan vasten. Suvin kädet hivelivät selkääni. Minä päätin viedä omani alemmas ja otin hänen pakaransa ahnaiden sormieni käsittelyyn. Suvi oli ruuminrakenteeltaan minua hivenen hoikempi. Hänen pieni, mutta kiinteä pyllynsä tuntui ihanalta hänen ohuen mekkonsa läpi. Alushousuni olivat jo kostuneet, mietin mahtoiko sama olla käynyt Suvillekin.

– Sä suutelet todella ihanasti. Kokeile sinäkin, sanoin vieressämme seisovalle Ollille.

Irtauduin hellästä syleilystä ja astuin askelen taaksepäin. Ollin ja Suvin siirtyessä vastakkain, vilkaisin nopeasti Ollin haaroväliin ja havaitsin housuissa minulle niin kovasti tutun pullotuksen. Katselin, kuinka he kietoutuivat yhteen suutelemaan. Se ei ollut himokas vaan enemmänkin tutkiskeleva. Olimme sopineet, että voimme lopettaa kaiken jos kenestäkään tuntuu epämukavalta. En kuitenkaan tuntenut yhtään mustasukkaisuutta katsellessani aviomieheni suutelevan toista naista. Tunsin vain kiihkoa. Kohta pari jo irtautuikin ja kääntyi katsomaan minua.

– Olisikohan aika siirtyä?

Viittasin kohden makuuhuoneen ovea. Sitten olimmekin jo kaikki kolme matkalla kohti isoa parisänkyämme.

Suvi tarttui hameensa helmaan aikoen riisua vaatteensa. Olli otti häntä kädestä.

– Me voidaan tehdä tuo.

Hän viittilöi minut polvilleen Suvin eteen. Hänen hameenhelmansa ylettyi puolisääreen. Kieleni etsi paljaan ihon rajan ja alkoi kevyesti nuolla reisien sisäpintoja. Suvi piti tästä ja huokaisi kevyesti. Olli otti hameesta kiinni ja alkoi hitaasti nostaa sitä ylöspäin. Seurasin helman rajaa ylöspäin palvoen reisiä suullani.

Helma nousi nousemistaan paljastaen lopulta Suvin haarovälin. Hänellä oli jalassaan ihanat vaaleanpunaiset pikkuhousut, jotka olivat haarojen kohdalta tummuneet kosteudesta. Pyörittelin kieltäni lantiolla. Hame jatkoi nousemistaan ja pääsin tutustumaan naisen vartaloon askel kerrallaan. Kieleni löysi vatsanpeitteet ja navan, jatkoi ylöspäin kohti rintakehää. Rintojen tasolle päästyään Olli vetäisi koko hameen pois ja heitti sen lattialle. Otin rinnat kevyesti käsiini ja hivelin niitä samalla suudelleen rintakehää ja rintojen väliä yhä rohkeammin.

Suvi ynisi tyytyväisenä mutta otti sitten leuastani kiinni ja käänsi minut katsomaan häntä silmiin.

– Nyt on seuraavan vuoro.

Noin sekunnissa Olli oli kaadettu selälleen vuoteseen. Minä vedin hänen housujaan pois jalasta samalla kuin Suvi riisui hänen paitaansa. Saatuani päälihousut pois keskityin seuraavaksi alushousuihin. Niissä oli valtava pullotus odottamassa ja kullin pää oli jo oma-aloitteisesti hakeutunut ulos kuminauhan alta. Vedin alushousut kokonaan pois samalla kuin katselin miten Suvi nuoli taitavasti Ollin nännejä. En aikonut jäädä pekkaa pahemmaksi, joten aloin lipoa Ollin kivikovan kangen alla roikkuvia kiveksiä.

Tämä sai aikaan tyytyväisiä korahteluja, joten jatkoin lipomista.

– Saako tällä leikkiä muutkin?

Säpsähdin hieman korvani äärestä kuulunutta puhetta. Suvi oli siirtynyt viereeni ilmeinen kullinhimo silmissään loistaen.

– Tottakai.

Siirryin hieman ja rupesin nuolemaan kullin juurta. Suvi noudatti ohjeistustani ja rupesi käsittelemään nuppia. Aina välillä poskemme törmäsivät toisiinsa. Se oli ihanan kiihottavaa. Pian katseemme kohtasivat. Sanaakaan sanomatta aloimme molemmat liu’uttaa suitamme kohti kullin kärkeä. Jatkoimme liikettä ja pian suutelimmekin kiihkeästi Ollin kova kulli vielä puolittain suussamme. Sitten kulli lopsahti pois välistämme. Tyhjän tilan täyttämiseksi työnsimme kielemme toistemme suihin. Se ranskalainen suudelma tuntui jatkuvan ikuisuuksiin ja tuntui, että koko kehoni helotti punaisen kuumentuneena.

Sitten tajusin, mistä se johtui: olin yhä täysissä pukeissa. Vaikka yleensä pidän hitaasta riisumisesta, nyt nykäisin päälysvaatteeni pois yhdellä rivakalla riuhtaisulla. Seuraavaksi vein käteni rintsikoiden haalle, mutta siellä olikin jo jotain. Suvin kädet irroittivat hakasen ja hetken kiusoiteltuaan päästi päät irti. Samaan aikaan Olli oli tarttunut alushousuihini ja veti niitä pois. Tällä välin rintsikkani olivat kadonneet ja tunsin Suvin kädet hivelemässä nännejäni.

– Sulla on todella ihanat rinnat.

Nolostuin hetkeksi enkä tiennyt mitä sanoa. Olin hämmästyksissäni. Elämäni ensimmäistä kertaa tunsin seksuaalista himoa naiseen ja hän kiihotti minua käsillään ja sanoillaan.

– Kiit…

Silloin tunsin Ollin huulet pillullani ja voihkaisin tahtomattani. Ynisin nautinnosta.

– Haluatko nähdä minun?

– Ehdottomasti, vastasin hetkeäkään miettimättä.

Mieheni jatkaessaan pilluni taitavaa käsittelyä, katselin kuinka Suvi nojautui taaksepäin, siten että hänen rintansa tulivat vielä ulommas. Hänen rintsikoidensa hakanen oli edessä. Hän avasi sen ja levitti liivinsä paljastaen kauniit rintansa. En tiedä kumpi oli huumaavampaa, jalkoväliäni lipova kieli vaiko edessäni sulojaan levittelevä kaunotar. Suvin pikkuhousut seurasivat muiden vaatekappaleiden reittiä lattialle, jolloin näin hänen soman pillunsa. Ihan pian pääsisin maistamaan sitä.

Ensin kuitenkin vedin hänet luokseni ja upotin suuni hänen vasemman nänninsä ympärille. Nuolin ja imin sitä ekstaasissa. Sitten vaihdoin toiseen nänniin. Sitten takaisin. Lopulta en kestänyt enää vaan suorastaan hyökkäsin hänen päälleen. Suvi makasi selällään sängyllä ja minä hänen päällään vähän kuin mies lähetyssaarnaaja-asennossa. Suutelin allani makaavaa naista niin riettaasti kuin vaan kykenin. Rintamme hankasivat toisiaan vasten, se tuntui kuin kipinöinniltä.

Jotain tuntui kuitenkin puuttuvan, joten katsoin taakseni kohti Ollia ja levitin reiteni. Viesti meni perille ja pian pilluni täyttyi Ollin kookkaasta kyrvästä. Minua kiihotettiin kahdesta eri suunnasta ja se oli täysin erilaista, kuin olin koskaan kokenut. Tunsin sisälläni, kuinka orkku alkoi kerääntyä. Nojasin vaistomaisesti ylöspäin ja aloin voihkia kiimasta. Pilluni oli kuin tulessa Ollin mulkun pumpatessa siinä edes takaisin. Kun vielä Suvi alkoi nuolla rintojani ja hyväillä klitoristani sormillaan, menin rajan yli.

Orgasmi oli voimakkaampi kuin mikään koskaan kokemani. Jalkalihakseni kouristelivat niin paljon, että taisin potkia kumppaneitani mustelmille. En kuitenkaan välittänyt siitä pätkääkään vaan huusin nautinnosta kurkku suorana. Koko kerrostalossa ei kenellekään jäänyt epäselväksi mitä naapureilla juuri silloin tehtiin. Kun nautinnon kouristukset olivat laimenneet riittävästi, totesin nojaavani käsiini Suvin yläpuolella Ollin suudellessa minua kevyesti niskalle.

– Tervetuloa takaisin maapallolle, Olli kuiskaisi kevyesti korvaani.

En kertakaikkiaan jaksanut edes istua, joten pyörähdin selälleni sängylle ja keskityin lähinnä hengittämiseen. Suvi ja Olli makasivat vierelläni hyväillen minua kevyesti. Hyväilin heitä takaisin, kunnes käteni osui Ollin yhä kovana seisovaan aisaan.

– No mutta, minkäslaisia isäntiä me oikein ollaan? Vieras istuu vaan tyhjän panttina ilman tarjoomuksia.

Nousin ylös. Pistin käden Ollin rinnalle, jotta hän pysyisi paikallaan. Sitten viittilöin Suvia tulemaan kohti. Ohjasin hänet makaamaan selälleen Ollin vatsan päälle. Suvin pakarat peittivät kullin alleen. Aistin että se halusi päästä ylempänä olevaan koloon jatkamaan pumppaustaan.

– Valmistellaanpa tämä.

Työnsin naamani aivan Suvin pillun eteen. Levitin häpyhuulia sormillani. Tunsin pillun hohtavan kuumuuden. Sitten painoin huuleni kiinni häpyhuuliin ja annoin niille kevyen pusun. Sitten toisen. Sitten kolmannen. Sitten siirryin nuolemaan. Laitoin kieleni aivan pillun alareunaan ja nuolin sitä hitaasti kohti huipulla odottavaa klitorista. Suvi korahteli tyytyväisenä. Katsahdin ylöspäin ja näin kuinka Ollin kädet leipoivat hänen rintojaan samalla kun hän nuoli Suvin kaulaa.

En aikonut jäädä kakkoseksi, joten rupesin nuolemaan klitorista. Välillä pitkin, välillä lyhyin nuolaisuin kiihotin elämäni ensimmäistä kertaa naista suullani ja voin rehellisesti sanoa, että rakastin sitä. Kun totesin Suvin pillun valmiiksi vedin päätäni ulospäin ja tartuin kiinni kulliin.

Toin kärjen esiin pakaroiden alta ja laitoin sen pillunhuulille. Samassa se olikin jo uponnut sisään pohjaa myöten. Kulli oli jo lähdössä takaisin ulos kun painoin sitä käsilläni. Pumppausliike pysähtyi ja saatoin tehdä sen, mitä olin ajatellutkin. Vein suuni kiveksille ja aloin nuolemisliikkeen. Kieleni eteni yhdellä rikkumattomalla liikkeellä kivesten juuresta kullin varrelle, siitä pillunhuulille ja lopulta klitorikselle. Sylikkäin oleva pari nautti kielityöskentelystäni, sillä he voihkivat kuin yhteen äänen.

Tehtyäni pari kolme nuolaisua kiihko oli ilmeisesti liikaa Ollille ja hän aloitti pumppaamisen. En ollut koskaan nähnyt panemista niin läheltä, en edes pornofilmeissä. Siinä kuitenkin rakkaan aviomiehen kulli puski edestakaisin toisen naisen pillussa, jota olin juuri nuollut kuin koira ikään. Kieleni hypähti suustani ulos kuin itsestään ja alkoi lipoa kovana nöpöttävää klittaa.

Tuskin kukaan olisi kestänyt tällaista kyytiä pitkään ja pian Suvikin joutui antautumaan orgasmin ihanalle aallolle. Hän painoi käsillään päätäni kohti pilluaan ja vaikeroi nautinnosta. Nuolin häntä niin hyvin kuin kuinkin kykenin samalla kuin kulli tahkoi nautintoa hänen sisäänsä. Voihkaisujen hiljentyessä kuulin matalampaa murahtelua. Ollikin oli lauennut ja hänen kullinsa pumppasi kuumaa spermaa Suvin sisuksiin. Siirryin imemään hänen kiveksiään pumpatakseen niistä viimeisimmänkin tipan ja nautinnon ulos. Sängyn toisesta päästä kuulemistani murahteluista päätellen yritykseni olivat onnistuneita.

Laskeuduttuamme hekuman kukkuloilta menimme makaamaan vuoteelle. Minä olin keskellä, Olli vasemmalla puolellani ja Suvi oikealla. Kiusoittelimme ja hyväilimme toisiamme tyytyväisinä. Välillä molempia rintojani nuoltiin samanaikaisesti. Välillä olimme vain paikoillamme ja nautimme ihanan seksin jälkihehkuista.

Loikoiltuamme jonkin aikaa Olli nousi ja lähti kohti vessaa. Katselin hänen kiinteää takapuoltaan sen poistuessa huoneesta. Sitten tajusin olevani kaksin alasti vuoteessa naisen kanssa, jonka kanssa olin juuri rakastellut.

– Tunnuit pitävän kolmen kimpasta. Oliko se sitä mitä odotitkin?

Suvi korosti kyselynsä kuumottavuutta viemällä toisen kätensä jalkojeni väliin ja sivellen reisiäni.

– Oli! Ja vielä enemmänkin. Henki meinasi salpautua. Entä sinä, oliko meno tottumustesi mukaista?

– Vielä kysytkin. Miehesi kulli on mahtavan tuntuinen ja hän osaa käyttää sitä hyvin. Olet oikea onnen tyttö.

Tunsin hieman ujostuvani, enkä vastannut mitään.

– Osasit myös nuolla pillua oikein hyvin. En olisi mitenkään arvannut sinua ensikertalaiseksi.

– No älä nyt. Tein vain sitä, mitä olisin toivonut itselleni tehtävän.

Suutelin Suvia kevyesti. Hänen kätensä jatkoivat reisieni koskettelua. Himoni olivat taas heräämässä.

– Jos haluat pilluasi nuoltavan sillä tavalla niin sano vaan. Mehän voitaisiin tehdä vähän tussututkailua, ihan vaan näin tyttöjen kesken.

– Mahtava idea.

Kiepsahdin Suvin päälle kuusysiin. Havaitsin heti, että hänenkin pillunsa oli kiihotuksesta kostunut.

– Minä aloitan, Suvi totesi ennen kuin ehdin tehdä mitään.

Lämmin naisen kieli alkoi hivellä kaikkein pyhimpäni pintaa. Se tuntui erilaiselta kuin miehen kieli. Oliko kyse Suvin kokeneisuudesta vaiko lesboilun tuomasta salaperäisyyden tunteesta, en tiedä. Nautin vaan tästä uudesta tuntemuksesta.

Kielen pyöriskeltyä pilluni ympäriinsä työnsin pääni Suvin mättäälle ja aloin lipoa sitä. Sain vastineeksi kiimaisia voihkaisuja ja kielen työnnettynä kokonaan pilluni sisään. Se painui sisään ja ulos kuin pikkuinen mulkku ikään. Vastapainoksi siirryin lipomaan miltei kokonaan klitorista.

Kiimainen suuseksisessiomme jatkui kummankin yrittäessä vuoron perään tuottaa toiselle yhä enemmän nautintoa. Sitten tajusin että Olli oli tullut takaisin huoneeseen. Näin sivusilmällä, kuinka hän istui sängyn vierellä olevassa tuolissa ja runkkasi antaumuksella. Päätin antaa hänelle vielä parempaa katsottavaa.

Nostin kasvoni Suvin ihanasta pillusta, jota olin juuri nuollut niin antaumuksella ja nousin istuma-asentoon. Ratsastin Suvin kasvojen päällä ja nojasin voimakkaasti taaksepäin, jolloin rintani pomppivat vielä voimakkaammin. Hieroin rintojani aistillisesti. En katsonut Olliin suoraan, mutta huomasin kyllä että hän runkkasi kaluaan entistä nopeammin. Halusin tarjota hänelle parhaan mahdollisen livelesboaktin, ja aavistelin onnistuneeni tavoitteissani.

iihdytin tahtia rupeamalla hieromaan pilluani samalla kuin Suvin taiturimainen kieli hyväili sitä. Voihkin ja kiehnäsin, ehkä hieman teatraalisesti. Mutta väliäkö sillä, näin sängyn reunalle lentävän valkoisia roiskeita. Käännyin katsomaan juuri orkkunsa saanutta Ollia suoraan silmiin. Kauaa ei minunkaan tarvinnut odottaa kun kliimaksin ihana tunne löi ylitseni. Nautin armaan aviomieheni kanssa ihanan naisen huulista pillullani. Mikä voisi olla sen ihanampaa?

Ilta jatkui vastaavanlaisten seksikokeilujen merkeissä kunnes kukaan meistä ei enää jaksanut naida. Nukuimme yön yli yhdessä sylikkäin. Aamu alkoi mitenkä muutenkaan kuin seksin merkeissä. Lopulta Suvi joutui kuitenkin lähtemään. Oven napsahdettua kiinni otimme Ollin kanssa toisemme tiukkaan syleilyyn ja suutelimme intohimoisesti.

– No nyt on aviovuoteessa ollut toinen nainen. Koskas kokeillaan sitä toista miestä?

Olli virnisti hieman ja vastasi leikitellen.

– Jahka saadaan kerättyä vähän voimia.

4 kommenttia viestissä: “Vierailija aviovuoteessa”

 1. aniinkuinaviomies says:

  Kymmenisen vuotta naimisissa oltuamme ja toistemme jo tuntevina, keskinäisen luottamuksen luoneina vaimo tunnusti että hänellä on jonkinverran kiinnostusta myös omaa sukupuoltaan kohtaan. Lopulta päädyimme kokeilemaan, hakemaan deitti-ilmoituksella vaimolle naispuolista kumppania. Muutamasta vastauksesta valikoitui opiskelijatyttö samasta yliopistokaupungista. Tyttö sanoi olevansa ujo ja estoinen, lähes vailla kokemuksia, mutta toivoi että avioparin kanssa hän voisi kukistaa estonsa. Niin juteltiin pitkään kaikenlaista, kahvin ja jäätelön kera, ja todettiin että voitaisiin mennä sänkyyn kolmistaan, katsoa mitä tapahtuu. Naiset varovaisesti tutustuivat toisiinsa, kohta jo rohkeammin, ja minäkin hieman hyväilin vierastamme. Naiset onnistuivat tuottamaan toisilleen orgasmin vuoron perään, ja vapautti tunnelmaa lisää. Tyttö pyysi lupaa tutustua tarkemmin elimiimme, sekä minun että vaimon, ja kysyi saisiko katsoa, kun me yhdymme. Se oli meidän kaikkien mielestä hyvä idea, ja niin minä ja vieraamme kiihotimme vaimoni hieromalla ja pillua hyväilemällä räjähdyspisteeseen. Sitten näytimme vieraallemme mitä voi olla aviollinen naiminen parhaimmillaan.

 2. rauno100 says:

  odotan innolla kun kokeilette sitä toista miestä ja kerrotte …

 3. seksinnautiseklijaaaaa says:

  Ah, taitaa orkku tulla oohhh…

 4. Clown in evil says:

  Hyvin kirjoitettu novelli, ois mahtavaa joskus kokea tuo ite, jatka ihmees

Kommentoi

top