search
top

Niin kiellettyä, niin hyvää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (88 votes, average: 3.77 out of 5)
Loading...

Löysin masturboinnin ilon 80-luvun loppupuolella 12-13 -vuotiaana käytännössä vahingossa. Jonain tavallisena arkipäivänä kotimme vessassa peruskaakeleiden ympäröimänä kikkelin vemputtaminen vain alkoi tuntumaan hyvältä ja tulin sitä jatkaneeksi ensimmäiseen orgasmiini asti. En tosin vielä edes tiennyt, miksi tuota hyvältä tuntuvaa päätöstä kutsuttiin. Alku tuntui aikanaan säälittävältä, mutta vuosien myötä olen oppinut näkemään sen lähinnä huvittavana.

Suuntautumiseni on sinällään aina ollut vain ja ainoastaan naisiin päin. Jopa siinä määrin, etten oikein edes jaksa lukea bi-juttuja. Muiden jätkien munan koot eivät voisi vähempää kiinnostaa, eivätkä varsinkaan tarinat siitä, kun joku muu käy nussimassa omaa naistani. Kerran opiskeluaikoina kävin jotain markkinointipäällikköä nussimassa huomattavasti vanhemman aviomiehen runkatessa parin metrin päässä sohvalla. Hoidin homman ja lähdin pois (kun en siksi illaksi olisi enää muutakaan keksinyt), mutta en toimintaa alkuunkaan ymmärrä. Itse en narttujani suostu jakamaan. Pidän nussimalla huolen siitä, että he ovat ihan tyytyväisiä siitä vähäisestä palautumisajasta, minkä saavat.

Nuoruuden fantasiani liittyivät alkuvaiheessa etupäässä niihin naisiin, jotka tunsin. Parin ensimmäisen runkutteluvuoden aikana olin mielikuvissani lauennut satoja kertoja äitiini, isosiskooni, pariin tätiini, useampaan luokanopettajaani, soitonopettajaani, musiikkiopiston rehtoriin sekä tuntemiini tyttöihin. Henkilön tunteminen on aina jostain syystä ollut se juttu, joka saa veikkani heräämään. Esimerkiksi elokuvien ihannenaiset eivät fantasioissani esiinny – Jennifer Connellyä lukuun ottamatta.

Jonkinnäköisenä nuoruuden käännekohtana vemputtamisen ilon löytämisen ohella voisi mainita päivän, jolloin pääsin kiinni lähiössäni sijaitsevan Kymppikioskin lehtitarjontaan. Myyjänä oli viisikymppinen täti, joka sinällään nuoruudessaan oli varmaankin ollut ihan pyydys, mutta ei kioskivierailujeni varsinainen syy. Ajalle tyypilliseen tapaan kioskissa asioitiin pienen luukun kautta ja mahdolliset ostokohteet tuli yksilöidä suusanallisesti. Pulssi varmuudella lähempänä 200 ja sitten coolisti kaikkien finnien kanssa tavaamaan sanoja Jallu, Kallu tai EM. Niin – ettei jää epäselväksi niin kirjaimet E ja M ei todellakaan toiminut kertaakaan. EM:n jälkeen tavasit sitten uudelleen Erotiikan Maailma ja sen jälkeen takana seisoville ei jäänyt mikään epäselväksi.

No, täytyy todeta, että yritin aina helvetin tarkasti varmistaa, että kukaan ei osunut jonossa taakse. Aina silloin tällöin siihen joku onneton dösälipun ostaja kuitenkin osui. Siinä sitten vain rullailin lehteä tyynesti mahdollisimman tiukalle rullalle. Kioskin myyjätär taas näin jälkikäteen arvioiden imi hymyn pyllyynsä aivan erityisen onnistuneesti. Mulla oli lopulta monta hyvää lehteä, ja lehtien myyminen lapsille oli myyjälle varmaan ihan kohtuullinen business.

Mutta oli siinä monta kuivaa vuotta ennen kuin oikeasti pääsin tutustumaan vastakkaiseen sukupuoleen. Finnitkin ehtivät suuremmalti häipyä. Jätkäporukassa pärjäsin hyvin, mutta kauniimman sukupuolen suhteen koin epävarmuutta. Näennäisestä itsevarmuudesta ei kohtaamisissa ollut mitään hyötyä.

Älkää nyt ymmärtäkö väärin, mutta sanoisin, että portit lähtivät aukenemaan samalla hetkellä kun ymmärsin, että kaikissa naisissa asuu lutka. Toisissa asuu iso lutka, toisissa vain pieni lutka, mutta… kaikissa asuu lutka. Kokemukseni mukaan sopivissa olosuhteissa kuka tahansa nainen alistuu lutkamaisesti käytännössä kaikkeen, mitä keksii pyytää. Kaikki ja kaikkeen.

Tämän tajuaminen käytännössä mursi teinipojan ongelmani. En enää yrittänyt keksiä jotain nerokasta sanottavaa päästäkseni täydellisen prinsessan juttusille, vaan lähestyin itseni ikäistä tyttöä löytääkseni hänen sisäisen lutkansa.

Olen tasa-arvon kannattaja viimeiseen hengenvetoon. Nainen on maailman kiehtovin olento. Parhaimmat orkkuni saan silloin kun nainen on tullut ensin tai juuri tulossa. Siis oikeasti tulossa, eikä vain ähkimässä jonkin Teron vuoksi. Sellaisen, jolla on markkinointipäällikkö vaimona. Terveiset Terolle.

Pari tunnustusta itsestäni. Mulla on 15-senttinen muna ja olen ollut siihen tyytyväinen. Mua ei kiinnosta, onko jollain muulla 8-senttinen muna. Toisaalta mulle on ihan sama vaikka jollain olisi metrin pituinen muna. Suurella todennäköisyydellä sellaisen jätkän isoisä ei ole tehnyt sitä taloudellisesti immuuniksi silloin kun se täytti kaksi. Mun isoisä on. Omaan lisäksi hyvän mielikuvituksen ja olen aina ollut hyvä manipuloimaan ihmisiä.

Naisilla on hallussaan se, mitä heteromiehet haluvat. Hyvällä käytöksellä ja kohtuullisella ulkonäöllä pääsee toki pitkälle. Mutta jos sulla on noiden edellä mainittujen lisäksi rahaa, sulla ei käytännössä ole mitään esteitä. Silloin ainoana rajoitteena on oma mielikuvitus.

Vietimme lapsuuteni kesät aina maalla. Äitini, isosiskoni ja minä. Isä teki töitä ja yritti kuroa takaisin aiemmissa konkursseissa menettämiään rahoja, joten hän vietti mökillä vain muutaman hassun päivän. Lähistöllä kesiään vietti myös äitini sisaruksia perheineen, joten leikkikavereita oli aina saatavilla.

Jonakin lukiovuosieni kesistä olimme jälleen viettämässä kesäämme mökillä. Olin juuri edeltävänä keväänä kehittänyt edellä mainitun teoriani naisista ja asiat sillä rintamalla olivat alkaneet luistaa. Nussimaan en ketään ollut vielä päässyt, mutta pari kertaa olin lauennut samalla luokalla olevan Jaanan suuhun. Jaanan kanssa kaikennäköistä muutakin keskinäistä kivaa oli ollut, mutta jutun sinetöinti oli toiveistani huolimatta jäänyt syksylle.

Mökillä oma käsi oli perinteitä noudattaen ahkerassa käytössä aina äidin ja siskon katseen välttäessä. Usein tosin laukesin nimenomaan heidän alastomia vartaloitaan katsellen. Molemmat tykkäsivät auringosta ja minä viihdyin lähtökohtaisesti paremmin kirjojen parissa sisällä. Klassisesti olin kerran jäädä jopa rysän päältä kiinni, kun en ollut huomannut äidin suuntaavan rannasta sisälle eikä takaisin auringonottotuoliin. Hyvillä reflekseillä sain tilanteen pelastettua kunnialla.

Eräänä heinäkuun lauantaina äitini kaksi siskoa oli ollut meillä syömässä. Viiniä oli virrannut ja itse asiassa vähän poikkeuksellisesti kolmikko jatkoi värillisten drinkkien tyhjentelyä pitkälle iltaan. Iltauninen isosiskoni oli mennyt nukkumaan jo aikaisemmin, ja kaaduin itsekin sänkyyn joskus puolen yön maissa. Heräsin kuitenkin hirveään kusihätään paria tuntia myöhemmin.

Kävin vessassa ja takaisin huoneeseeni suunnatessani huomasin tv:n valon välkkyvän olohuoneessa. Silmiä siristellen kävelin kohti olohuonetta. Huone oli tv:tä lukuun ottamatta pimeänä. Tv:ssä pyöri jonkinlainen pehmopornofilmi, joku niistä Emmanuelle-sarjan elokuvista. Olin jo istahtamassa sohvalle, kun hätkähtäen huomasin äitini makaavan selällään sohvalla nukkumassa, asennosta päätellen viimeiseen istumapaikkaansa sammuneena. Hänen housunsa olivat mytyssä sohvan edessä ja stringit selkänojan päällä retkottavan oikean jalan nilkan ympärillä. Vasen jalka lepäsi sohvalla. Paidan reunan alta pilkottava pillu oli välkehtivässä television valossa vähintäänkin avoimena saatavilla.

Jollekin olisi ehkä tullut mieleen peitellä hänet. Minulle ei tullut. Kyrpäni oli jo ehtinyt innostua näystä ja seisoi sykkivän kovana. Siirryin varovasti polvilleni sohvalle äitini jalkojen väliin. Jouduin siirtämään äitini vasenta jalkaa hieman ulommaksi, jotta ylipäänsä mahduin pienehköön tilaan. Bonuksena pillukin avautui vielä paremmin nähtäville. Runkkaukseni oli jo hyvässä vauhdissa. Pelkäsin koko ajan äitini havahtuvan hereille, mutta hän näytti olevan täysin poissa. Ajatus äidin päälle laukeamisesta sai hengitykseni kiihtymään.

Rohkeuteni kasvoi hetki hetkeltä. Keskeytin runkkaukseni hetkeksi ja laskin vasemman käteni äidin selkänojalla olevan jalan sisäreidelle – ei minkäänlaista reaktiota. Jatkoin runkkaamista käteni alkaessa liikkua hitaasti kohti äidin karvoitusta. Karvat tuntuivat vahvoilta ja kosteilta. Äidilläni oli huomattavasti isommat häpyhuulet ja klitoris kuin Jaanalla. Peukalo kävi syvällä sisällä. Drinkit olivat tehneet tehtävänsä. Käteni ei saanut aikaan mitään reaktiota.

Minuutti minuutilta ajattelin vähemmän äitini mahdollista heräämistä ja enemmän omia halujani, joiden armoilla sillä hetkellä olin. Päästin irti munastani, vetäydyin jalkoineni vähän taaemmaksi ja painoin kasvoni äitini haaroväliin. Tuoksu oli huumaava, paljon voimakkaampi kuin Jaanalla.

Tiesin ihan tarkkaan, mitä halusin, ja ettei siinä olisi mitään järkeä. Vein siitä huolimatta huuleni ja kieleni ensin karvoitukselle ja sitten kostealle vaolle. Varovaisuuteni alkoi olla tipotiessään. Pillu maistui taivaalliselta, syntisen hyvältä. Näin jälkikäteen ajatellen äitini oli todennäköisesti ensin masturboinut ja sammunut vasta sen jälkeen. Sammuneen naisen kosteudessa ei ollut moittimista.

En osaa yhtään sanoa, kuinka kauan häntä nuolin ja imin – melkoisen tovin joka tapauksessa, mutta oli selvää, etten pystyisi jättämään asiaa siihen. Nousin ylemmäksi ja asettauduin varoen käsivarsieni varaan äitini päälle ja hapuilin kullillani oikeaan paikkaan. Hetken harhailun jälkeen tunsin lämpimän kosteudun terskallani ja työnnyin hitaasti sisään. Pillu kyrpäni ympärillä tuntui taivaalliselta. Perille päästyäni pysähdyin varovasti odottamaan mahdollista reaktiota, mutta äidiltäni sellaista ei tullut. Tilanne katkesi sen sijaan muuten kuin veitsellä leikaten.

Naksahdus – vessan valokatkaisin. Sadasosasekunnissa ehdin jo päättää, etten jätä tätä kesken. Seuraavassa sadasosassa mieleni oli kuitenkin muuttunut ja ehdin juuri ja juuri piiloutua olohuoneen ison sohvan taakse siskoni ilmestyessä perheemme yöasussa eli nakuna olohuoneeseen. Olin ensin täysin varma siitä, että olin jäänyt kiinni. Ilmeisesti television välkehtivä valo oli kuitenkin pelastanut minut, eikä siskoni ollut huomannut liikettä. Saatoin pian huomata hänen olevan käytännössä samalla käynnillä kuin itsekin olin ollut ja havainnoivan ympäristöä käytännössä täysin samassa järjestyksessä kuin itsekin olin sitä havainnoinut. Helena istuutui sohvalle äidin jalkopäätyyn katsellen samalla kiinnostuneena televisiota. Emmanuellea otettiin juuri rajusti takaapäin.

Kun käänsin katseeni takaisin siskooni, Helena katseli pillu levällään olevaa äitiämme. Mietin mielessäni, että kuinka avonaiselta äidin pillu hänelle nyt näytti, kun oma kyrpäni oli ollut hetkeä aiemmin siellä sisällä. Odotin hänen kohta peittelevän alastoman alavartalon ja lähtevän nukkumaan. Yllätyksekseni hän kuitenkin siirtyi istumaan lähemmäksi äitiä ja nosti tämän vasemman jalan oman vasemman jalkansa yli ilmeisesti lähemmäksi päästäkseen. Vasemmalla kädellä hän pyyhkäisi huolehtivan näköisellä eleellä äidin hiuksia pois tämän kasvoilta. Tarttuen äitiä leuasta hän käänsi kevyesti tämän päätä. Tajusin Helenan etsivän jonkin näköistä reaktiota sitä kuitenkaan saamatta. Olin hämärässä erottavinani tyytyväisen ilmeen siskoni kasvoilla.

Tilanteen erikoisuus sai kyrpäni toipumaan muutama minuutti sitten tapahtuneesta järkytyksestä. Himoni oli kuitenkin sen verran laskenut, että tajusin etten enää koskaan saisi äidistäni ja Helenasta tällaista videokuvaa, jos onnistuisin missaamaan tämän kerran. Ryömin eteiseen hakemaan videokameran ja palasin saman tien takaisin nojatuolin suojaan. REC-valon syttyessä palamaan löysin Helenan etsimestä napittamassa äitini paitapuseroa auki.

Saatuaan äidin paidan auki hän siirsi paidan puoliskot sivuun paljastaen äitini ylävartalon. Nyt on ehkä hyvä sanoa muutama sana äidistäni, että pääsette kärryille. Äiti on aina pitänyt itsestään huolta. Niin kauan kuin muistan, äiti on liikkunut käytännössä joka päivä. Ja se näkyi. Helenan katsellessa äitiäni, äiti oli 43 vuotias. Äidillä oli isot rinnat, mutta erikoisen niistä teki niiden muoto. Ne olivat todella suipot ja tummat nännipihat päätti isot nänninnipukat. Melkoinen kontrasti muuten vaaleana kuultavalle iholle.

Yksi kesien mieleen painuvimmista lapsuusmuistoista liittyy yhteen lauantai-iltaan, jolloin olin äitini, siskoni ja äidin kahden naispuoleisen työkaverin kanssa saunassa. Olin reilusti alta kymmenen, enkä lähelläkään seksuaalista heräämistäni. Muistan toisen työkaverin ensin sanoneen, että äidillä on parhaimman näköiset rinnat, mitä hän on ikinä missään livenä tai lehdissä nähnyt. Toisen työkaverin spontaani toteamus tähän oli, että hän ei ole ikinä ollut naisiin päin, mutta hänellä ei olisi mitään ongelmaa imeä ja hyväillä äidin rintoja tuntikaupalla. Viinilasillisten voimalla hymyillen sanottua, mutta uskoakseni sataprosenttisesti tarkoitettua. Muistan hyvin äitini vähän vaivautuneen ilmeen hänen käännettyä katseensa kommentin jälkeen minuun päin. Kehumisen ymmärsin, mutta en alkuunkaan ymmärtänyt, miksi joku aikuinen ihminen haluaisi imeä toisen aikuisen ihmisen rintoja.

Takasin mökin sohvalle. Muistan tilanteessa vielä oikeasti ajatelleeni, että Helena vaan riisuu äitini mukavuussyistä ja sen jälkeen peittelee hänet.

Helena kuitenkin vain paransi omaa asentoaan sohvalla. Vasen käsi jäi äidin rintojen väliin. Hän keskittyi taas televisio-ohjelman tapahtumiin, joihin itse jo olin menettänyt kiinnostukseni täysin. Helena oli avannut omat haaransa niin, että sain olosuhteet huomioiden suhteellisen hyvää (välkkyvää) kuvaa jopa hänen pillustaan. Pillusta, jonka karvoitusta oli selvästi huollettu ja pillusta, jota oikea käsi oli alkanut sivelemään. Helena vei etusormensa ja keskisormensa huulilleen, mutta ei vienytkään niitä enää takaisin omaan haaroväliinsä, vaan äitimme haaroväliin. Näin tehdessään hän tietenkin huomasi saman tien äitini vaon märkyyden. Helena vain naurahti kevyesti ja tokaisi ääneen:

– märkä lutka

Sillä hetkellä muistan ajatelleeni, että mikä perhettämme oikein vaivaa. En ole tuon tilanteen jälkeenkään kokenut kuin muutaman yhtä riettaan hetken. Helenan käden seuraavat liikkeet voi tiivistää toteamalla, että Helena haki kosteuden omaan pilluunsa äitinsä pillusta. Syvältä sieltä. Suuri osa siitä kosteudesta oli peräisin omasta suustani – ajatus, joka sai minut melkein laukeamaan.

Varsinaisen masturboinnin alkaessa Helena haki insipiraatiota paitsi televisiosta myös äidistämme hyväilemällä ja jopa kourimalla tämän rintoja. Välillä hän piti taukoa itsensä nylkyttämisestä ja käänsi täyden huomionsa äitiin. Yhden tällaisen vaiheen päätteeksi äidistäni pääsi kiihottuneen oloinen huokaus. Huokaus keskeytti Helenan vain hetkeksi. Hän nojautui hieman eteenpäin ja kääntyi enemmän äitiini päin. Käytännössä Helena teki näin saadakseen vasemman kätensä etu- ja keskisormen sisälle äitinsä pilluun saman käden peukalon valmistautuessa askartelemaan äidin klitoriksella.

Oikea käsi vispasi Helenan jo nopeaan orgasmiin. Äidistäni kuului muutama huokaus vaimeampi lisähuokaus, mutta sitten hän käytännössä hiljeni. Joku sopiva sammuneen unen vaihe ilmeisesti meni ohi. Helena oli käytännössä lopettamaisillaan äidillä puuhasteluaan siirtyessäni äänettömästi kyrpä pystyssä hänen eteensä. Avasin ääneni hätäisellä köhähdyksellä.

– mitä sä pervo teet?

Pata kattilaa soimasi, mutta eihän Helena voinut sitä tietää. Jos nolouden ja säikähdyksen yhdistelmään voisi kuolla, Helena olisi varmaan kuollut siihen paikkaan. Näin ei käynyt, mutta Helena lamaantui täysin. Kyrpäni seisoi täysillä parin metrin päässä siskoni kasvoista. Olin jättänyt viedokameran päälle nojatuolille, joten Helena ei ollut huomannut sitä, eikä se täten lisännyt hänen hämmennystään. Hämmennys oli itsessään tarpeeksi suuri. Helenan vasen käsi puristi edelleen äitini oikeaa rintaa ja nänninnipukkaa ja hänen oikean kätensä kolme sormea oli jähmettyneinä äitini pillussa. Tilannetta oli hänen kannaltaan käytännössä mahdotonta paikata.

– Sä siis tykkäät tytöistä?

Jähmettyneisyys purkautui ja Helena veti sormensa äidin pillusta vähän liian nopeasti. Kuului melkoisen märkä ääni, jonka seurauksena minulta pääsi tahaton käheä naurahdus. Tilanne oli itse asiassa todella koominen ja samalla äärimmäisen latautunut. Helena ei tiennyt minne katsoa, mutta huomasin hänen katseensa viivähtävän pari kertaa sykkivällä kalullani.

– Tota, en mä tiedä. Mä tykkään ehkä molemmista.
– Okei, sehän on ihan ok, mut toi on… äiti. Se on sukurutsaa. Äiti ei välttämättä olisi ihan hirveän tyytyväinen, kun tietäisi, että oman tyttären sormet on runkannut sitä ja puristellut sen tissejä.

Sara käänsi katseensa taas alas selvästi häpeissään. Itku oli selvästi lähellä.

– Mä en tiedä, mikä muhun meni… Äidin vartalo on – kaunis. Sitä paitsi äiti tykkää myös tytöistä.
– Ai… mistä sä sen tiedät?
– Mä oon nähnyt. Pari kertaa Kaarinan kanssa ja kerran sen äidin työkaverin, Ellan, kanssa.

Kaarina oli äidin parhaita ystäviä ja ilmeisesti vielä paljon parempi ystävä, kuin mitä olin tiennyt. Ella taas oli toinen niistä edellä viittaamistani työkavereista. Se, joka ei ole tyttöihin päin.

– Okei, no mut en mä sitten usko, että äiti välttämättä niin raskaasti tohon äskeiseen suhtautuu.
– Mitä?
– Niin, siis kyllähän sun mun mielestä täytyy kertoa äidille tästä.
– Eikä, en mä voi.
– No onhan sun pakko. Se herää huomenna aamulla pillu ihan märkänä ja tissit levällään.
– Ei, en mä voi.
– No sit mun täytyy. Se luulee vielä, että mä oon käynyt sitä täällä kourimassa.
– Etkä kerro, mä kuolen häpeästä. Mä kiistän kaiken.

Ajatus tuntui Helenasta selvästi mahdottomalta. Osoitin kädelläni nojatuolilla olevaa videokameraa, jossa REC-valo paloi vielä punaisena. Hän vei kätensä kasvoilleen ja huokasi. Hetken harkinnan jälkeen hän syöksähti epätoivoiseen yritykseensä tavoitella kameraa. Sain hänet tietenkin jo alkumatkasta kiinni ja väänsin hänet matolle selälleen. Paria vuotta aikaisemmin paini olisi varmaan ollut melko tasaväkistä, mutta enää hänestä ei ollut haastetta. Helena yritti rimpuilla, mutta luovutti kun huomasi, ettei pääse tilanteesta mihinkään.

– Päästä mut.
– Mä päästän, jos sä rauhoitut

Helena mietti hetken ja sanoi sitten ok. Pidin edelleen häntä lattiaa vasten painettuna. Seisokkini ei ollut kadonnut minnekään. Itse asiassa päinvastoin.

– Kerrotsä äidille?
– En, en mä oikeesti voi. Mä en voi.
– No sit mä joudun kertomaan.
– Ei, etkä kerro.

Helena oli aidosti pelästyneen ja epätoivoisen näköinen.

– Et sä voi kertoa. Se pilaa kaiken.
– No, sit sä tottelet tästä lähtien mua ihan kaikessa.
– No en todellakaan tottele.
– No sit meillä ei ole tässä enää mitään juteltavaa. Jatketaan äidin kanssa aamulla.

Nousin siskoni päältä vapauttaen samalla hänen kätensä, kävin noutamassa videokameran ja kävelin suoraa päätä siskoani vilkaisematta omaan huoneeseeni. Laitoin ovenkin kiinni perässäni, vaikka tiesin, että siskoni on todennäköisesti kohta ovella. Vartin verran siinä ehkä meni. Siskoni oli laittanut vaalean silkkisen kylpytakkinsa päälleen ja istahti sänkyni reunalle.

– nukutsä?
– En

Pitkä hiljaisuus.

– Mä panin äidin paidan takaisin kiinni ja vähän kuivasin sitä. Ethän sä oikeesti kerro sille mitään tosta äskeisestä?

Nousin puolittain istumaan.

– Helena, mun mielestä tosta pitää ilman muuta kertoa äidille. Kai sä ymmärrät, että rikosoikeudellisesti sä syyllistyit äsken raiskaukseen? Sillä nyt sinällään ei ole mulle merkitystä, mutta äidille voi tulla sun eritteistä joku tulehdus, kun se ei käy nyt pesulla. Se ei tietysti olis hyvä juttu.

Suustani pääsi ihan hirveää hevonkakkaa. Sen verran hyvin onnistuin kuitenkin näyttelemään oman osani, että Helena valahti kalpeaksi. Kyyneleet vierähtivät Helenan poskille. Normaalisti en saa pienintäkään nautintoa siitä, jos nainen itkee. Tuossa tilanteessa itku kuitenkin lisäsi kiihotustani, koska tajusin saavani hänestä otteen omia tarkoitusperiäni varten.

Tiesin olevani käytännössä vain muutaman esinahan liikkeen päässä orgasmista, joka tyhjentäisi suureksi paisuneet pallini. Pillu tai pylly menisi nyt hukkaan, ja nyt oli tuhannen taalan paikka järjestää itselleen säännöllisesti saatavilla oleva narttu – omasta siskosta. Helena jatkoi:

– Et sä oikeasti näe ollenkaan mahdollisena sitä, että tästä ei kerrottaisi äidille? Äiti ei tuu enää koskaan katsomaan mua normaalisti, jos tästä kerrotaan sille.

Pidin pitkän merkitsevä hiljaisuuden ja olin muka miettivinäni asiaa.

– No. Kai sitä voi ainakin lykätä. Ohjataan se vaikka aamulla heti suihkuun, niin ehkä siitä selvitään sillä.

Helenan kyyneleet taukosivat ja hän nosti alas painuneen katseensa helpottuneen näköisenä.

– Käykö se?
– No, en mä tiedä, se nyt oli vaan yksi ajatus. Vähän mua arveluttaa. Äiti vois esimerkiksi tietää, että tarvitsetko sä jotain ammattiapua. Ehkä se kuitenkin olis järkevämpää, että kerrottais.
– Ei, en mä voi. Tehdään niin kuin sä ehdotit, jooko?
– No mitä mä hyödyn siitä, että lähden tällaiseen juoneen mukaan?

Helena oli pitkään hiljaa. Sitten hän katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi:

– no, mä voisin vaikka auttaa sua sen stondiksen kanssa.

Yritin saada kasvoilleni huvittenuisuutta kuvaavan ilmeen, vaikka himoni sai juuri uusia kierroksia. Päätin leikkiä tyhmää:

– auttaa miten?

Taas pitkähkö tauko.

– no, jos sä haluat mä voisin vähän auttaa kädellä.
– Kiitos, mutta mulla on omakin käsi.
– No, kai mä voisin ottaa sen suuhunkin. Sä voit samalla kosketella mun tissejä.

Olin taas muka miettivinäni asiaa.

– Osaat sä muka ottaa suihin?
– No, en mä ole koskaan kokeillut. Mutta oon mä katsellut pornoa.
– Ootsä neitsyt?
– Olen
– Mut sähän syöt pillereitä?
– Joo.

En jäänyt miettimään paradoksia pidempään. Olin taas miettivinäni pitkään.

– Kyllä se mun ainoa tarjous on tässä edelleen se, että sä tottelet mua tästä lähtien kaikessa. Tota sun käytöstä varmaan osaltaan selittää se, että sua ei ole koskaan nussittu. Mun ajatukset vähän harhailee. Mitäs tehdään, totteletko vai unohdetaanko koko diili?

Helena mietti asiaa hetken.

– okei, mutta älä käytä sitä väärin silloin, kun muita on läsnä.
– Sovittu.
– Ok.

Helena nousi lähteäkseen.

– Mihin sä oot lähdössä?
– Ööh, ajattelin, että omaan huoneeseen.
– Riisuudu.

Helena avasi kylpytakkinsa ja antoi sen pudota päältään. Helenalla oli kympin vartalo. Isot hyvänmalliset rinnat, joskaan ei ihan niin isot kuin äidillä. Treenatut vatsalihakset pehmeänä. Nostin peittoa paljastaen kovana seisovan kyrpäni.

– istuudu tähän sängylle.

Helena katsahti kyrpääni ja istuutui tottelevaisesti sängyn reunalle selin minuun päin. Nousin istumaan hänen taakseen ja hyväilin hänen selkäänsä ja niskaansa. Nopeasti vein kädet kuitenkin hänen rinnoilleen ja tunnustelin niitä kevyesti ja kunnioittaen. Helena värähti ottaessani kummankin rinnan paisuneen nänninnipukan peukalojeni ja etusormieni väliin. Painoin suudelman hänen niskaansa

– Sä et oo neitsyt enää kauaa, mutta nyt on niin myöhä, että sä saat ottaa mun lastin sun suuhun. Mä en halua sitten nähdä sitten mitään sotkua, joten sä nielet kaiken ja imet mun peniksen puhtaaksi.

En jäänyt odottamaan vastausta häneltä, vaan nousin ylös sängystä ja tarjosin kyrpäni hänelle suuhun. Hän yritti nostaa myös kätensä kyrvälleni, mutta estin sen omalla kädelläni.

– Mä en usko, että sulla riittää vielä osaaminen tuohon. Pistä ne kädet selän taakse. Noin juuri. Ja nyt vain pidät ne huulet siinä ympärillä. Anna kielen liikkua siinä kyrvän alapinnalla. Just noin. Hyvä.

Pidin Helenan päätä hellästi käsissäni ja nussin häntä kevyesti suuhun varoen työntymästä liian pitkälle. Mitään muuta en viimeisen parin tunnin tapahtumien johdosta enää tarvinnut.

– Nyt multa tulee.

Ja sitä myös tuli, mutta Helena oli kuullut ohjeet hyvin, eikä päästänyt pisaraakaan ulos. Lypsin itse viimeiset spermat hänen suuhunsa ja Helena kuuliaisesti nieli kaiken. Otin kyrpäni pois hänen suustaan vasta sitten kun olin saanut hengitykseni tasaantumaan. Kumarruin kuiskaamaan hänen korvaansa.

– Kiitos sisko, tämä alkoi hyvin. Sä voit mennä nukkumaan.

Helena hymyili ja nousi ylös. Ennen kuin hän avasi huoneeni oven hän vielä kääntyi.

– Kiitos.
– Ei mitään. Helena?
– Niin? Sähän tiedät, että muhun voi luottaa kuin muuriin. Mä en kerro mitään, jos tää sujuu.
– Kiitti.

Helena vei helpottuneen hymynsä omaan huoneeseensa. Makasin sängyllä hetken. Yksi asia piti vielä tehdä, niin tulevaisuus ei näyttäisi ollenkaan synkältä. Äitini oli todella ottanut liikaa. Hän ei herännyt siihen, kun riisuin hänet. Ei myöskään siihen, kun kannoin hänet omaan sänkyyni. Hän ei herännyt edes siihen, kun nussin seuraavat spermani lähetyssaarnaaja-asennossa hänen sisälleen. Hän heräsi vasta seuraavan aamuna alastomana vierestäni sängystä, seinän puolelta. Hän oli kyljellään minuun päin, hänen vasen kätensä kullillani, päällimmäinen jalka päälläni ja vasen tissi oman rintakehäni päällä. Heräsin itse sen verran aikaisemmin, että olin saanut kyrpäni jo paisumaan komeaan aamuseisokkiin. Olin nukkuvinani ja heräävinäni vasta siihen, kun äiti yritti nousta vierestäni pois.

– Huomenta äiti!
– Huomenta, mitä mä täällä teen.
– No sitä mäkin kysyin sulta yöllä, kun sä tulit. Sä olit sitä mieltä, että mun olis jo korkea aika saada naista ja mä olin ihan samaa mieltä. Unet jäi vähän kesken.

Äiti vei epäuskoisen näköisenä kätensä jalkoväliinsä ja varmaankin tunsi valumat.

– Se oli äiti mahtavaa. Sun kanssa oli kiva rakastella.

Kyrpäni seisoi täysillä äitini yrittäessä imeä väärennettyä todellisuuttani sisäänsä.

*****

Okei okei, kuulostaa epätodelliselta, eiks niin? Mutta näin se kaikki alkoi. Mä olen manipuloiva paskiainen… and enjoying every bit of it.

Jatkoa ehkä seuraa, jos palaute on kannustavaa.

4 kommenttia viestissä: “Niin kiellettyä, niin hyvää”

 1. Possuli says:

  Mielettömän kiihottava ja hyvin kirjoitettu

 2. mael says:

  Ylimielinen ja uhoava paskiainen, totta. Ei se haittaa, sopii hyvin siihen jos tarina on (seksuaalisesti) naista alistava kuten tämä. Jees, lukisin lisääkin.

 3. eija says:

  Minun makuuni oleva juttu,kiihoittava,erikoinen ja aineksia vaikka kuinka moneen jatko-osaan.Tosiaan voisit kyllä vähän”paneutua” itse asiaan,eikä selitellä turhia mut IHANA !!

 4. joo joo :) says:

  Joo, sä oot viisasteleva, selittelevä ja uhoova paskiainen 😀 Mutta jokseenkin kelvollinen juttu. Kuvailu vain on liian lyhyttä. Kerro vähän enemmän ja laveammin noista itse seksijutuista. Taustaa ja aiempia kokemuksiasi ja mielipiteitäsi lavertelit kyllä liiankin kanssa.
  Ja tää oli sit kannustavaa palautetta!

Kommentoi

top