search
top

Kiiran kuulustelussa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ihan fantasioihin perustuva eikä tarkoitus loukata ketään... Kehittävää palautetta otetaan vastaan. Toinen osa voi olla tulossa.

”Mäkinen poliisista, hyvää päivää, en kai soita huonoon aikaan?” ”Et ollenkaan”, vastasin ja samalla mietin, miksi ihmeessä poliisi soittaisi minulle. ”Meille on kuulkaas ilmoitettu, että joku levittää Kiira Korvesta tietokoneella muokattuja alastonkuvia netissä, ja kuvia joihin ei ole oikeuksia, kuullostaako tutulta?”. Vatsassa muljahti, en ollut missään vaiheessa edes ajatellut, että kuvista valitettaisiin, levitettiinhän netissä niin paljon muitakin kuvia. ”Miksi siittä mulle soitatte?”, kysyin, mutta tiesin että äänestäni kuuli sen olleen ensimmäinen lause minkä keksin. ”Ehkä on parempi että tulette asemalle, niin selvitetään tämä asia”. ”Sopiiko huomenna aamulla kymmeneltä?”, hän kysyi ja vastasin myöntävästi.

Kymmenen minuuttia ennen kymmentä astuin sisälle poliisiasemalle. Olin koko yön miettinyt selityksiä, ja mahdollisia seuraamuksia. Tiesin, että vankilaan en todellakaan joutuisi, mutta minun palkoilla sakotkin olisivat paska juttu. Minut pyydettiin kuulusteluhuoneeseen ja istuin pöydän vieressä olevalle tuolille. Hetken päästä poliisisetä tuli myös pöydän toiselle puolelle. ”Tämä ei ole vielä itseasiassa edes virallinen juttu, mutta sellainenkin siittä äkkiä saadaan”. Tunsin miehen äänestä samaksi, jonka kanssa olin puhunut eilen puhelimessa.

”Myönnättekö, että olette levittäneet kuvia Kiira Korvesta, joihin teillä ei ole edes oikeuksia, netissä?”. ”Kyllä”, vastasin katsomatta häntä silmiin. ”Hyvä, se auttaa paljon”, Mäkinen vastasi. ”Korpi halusi itse tavata teidät ja vasta sen jälkeen päättää, tekeekö teistä ilmoituksen…minä kyllä olisin tehnyt heti”, hän jatkoi katsoen minua koko ajan suoraan silmiin. Mäkinen avasi oven ja pyysi Kiiran sisälle. ”Jätän teidät kahden”.

Vatsassa muljahti paljon pahemmin kuin silloin, kun Mäkinen soitti. Olin runkannut Kiiran kuville niin montaa kertaa, ja nyt näin hänet ja vieläpä henkilökohtaisesti. En kuullut juurikaan mitä hän puhui, keskityin vain katselemaan hänen kauniita kasvojaan. Ja myönnän, välillä katse harhaili muuallekkin. Itse en sanonut mitään, enkä olisi heti pystynytkään. Vähittelen kuitenkin rohkeus palasi ja aloin miettiä, että voisin ottaa kaiken irti tästä. Ainakin yrittää…mutta toisaalta, jos hän tekisikin ilmoituksen, niin rahatilanteeni voisi olla sen jälkeen erittäin huono. Mutta se olis sen arvoista, joten päätin yrittää.

”Voin poistaa kaikki julkaisemani kuvat ja lupaan etten enää jaa kuvia”. ”Kiitos”, Kiira sanoi. Jatkoin kuitenkin vielä, ”Yhdellä ehdolla, riisut vaatteesi edessäni”. Kiira naurahti, ”En todellakaan, voin tehdä ilmoituksen sinusta vaikka heti.” ”Mieti kuinka paljon helpommalla pääsisit, minulla on rahaa lähteä oikeuteen”, valehtelin sujuvasti. ”Media varmasti ilahtuisi siittä”.

Kiira oli hiljaa ja katseli pöytää. ”Kuinka pitkäksi aikaa?”. ”Vain sen verran että hetken ehdin katsoa”, vastasin tyynesti. Sitten hän nousi ja käveli eteeni. Hitaasti hän nosti paitaansa niin, että rintaliivit näkyivät. Hän oli nostamassa myös rintaliivejä, mutta keskeytin hänet: ”Ota vaan se paita ihan kokonaan pois”. Kiira mietti taas hetken, mutta sitten otti koko paidan pois. Käskin häntä seuraavaksi laskemaan farkut. Hän avasi napin ja veti vetoketjun alas, ja hiljaa farkut tippuivat nilkkoihin. Enää en voinut vain katsella, vedin kaluni housuista ja aloin runkata. Sitten tippuivat pikkuhousut ja rintaliivit. Katsoin pitkään suoraan Kiiran pillua, joka oli posliini. Käskin hänen kääntyä, ja mieleni teki heti rynnätä kiinni häneen ja tunkeutua peppuun. Se oli niin täydellinen kuin olin kuvista ajatellutkin.”Levitäppäs vähän”, sanoin ja tunsin kuinka lasti meinasi lähteä heti liikeelle kun Kiira levitti pakaroitaan.

Lopetin runkkaamisen ja kävelin Kiiran taakse. Vain katselemisesta oli sovittu, ja päätin hyödyntää sen ns.koko rahan edestä. Laitoin naamani melkein kiinni Kiiran peppuun, niin että saatoin tuntea pillun tuoksun. Tuoksun, joka teki melkein hulluksi. Mieleni teki niin nuolasta peppureikää, mutta jotenkin sain hallittua itseni. Jatkoin taas runkkaamista, ja tunsin olevani tulossa lähes heti. Tällä kertaa en saanut estettyä ajatusta joka tuli mieleeni. Huohotin Kiiran niskaan ja roiskin mällini suoraan hänen pepullensa, tietenkään koskematta häneen. Hän kääntyi peppu ovea kohti ja olin juuri kuulemassa kunniani, kun ovi avautui. Mäkinen katsoi pöllistyneenä Kiiran peppua.

7 kommenttia viestissä: “Kiiran kuulustelussa”

 1. Pienimunainen runkkari says:

  Miksi Kiiran herkkupillu jäi valumaan kiimaisena ilman kyrpää??

 2. Uno says:

  LISÄÄ! AIVAN LOISTAVAA!

 3. cj says:

  lisää lisää lisää kiitos

 4. Harvester of death says:

  Kiiran tarttis saada kyrpää joka reikään eli jatkoa

 5. JM says:

  Muuten pirun hyvä mutta aivan liian lyhyt. Varsinkin Kiirasta kirjoitettuna!

 6. fr11kk1 says:

  Miksi näin lyhyt?!? Tällä juonellahan olisi saanut vaikka millaisen novellin. Juttu olisi voinut edetä vähän hitaammin, esim käyden vielä enemmmän läpi mitä jätkän pään sisällä liikkuu Kiiran ollessa siinä edessä. Ja Kiira olisi tarvinnut jotain pientä elävöittämistä, että vaikuttaisi kyseessä todella olevan se kaikkien tuntema kaunotar, nyt hän vain tuli paikalle ja riisuutui. Tykkään julkkiksista novelliaiheena, joten toivon että kirjotat lisää, teksti senverran hyvää.

 7. mrdavid says:

  JATKOA

Kommentoi

top