search
top

Seksiorjana kesämökillä, osa 3B

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässä osa 3B, suoraa jatkoa 3A:lle. Ohjelmassa fantasiointia ja rentoa illanviettoa. Saatan julkaista lisää taas joskus.

Epämukavan yön jälkeen herään aamulla äkillisesti isännän potkaistessa kahleitani. “Ylös siitä ja polvillesi, lutka!” hän komentaa. Onko hän vieläkin vihainen, olisiko minun oikeasti pitänyt olla polvillani koko yö? Yritän lähes paniikissa nousta ylös, mutta se on hankalaa kädet kahlittuna selän taakse. Ja suorastaan tuskallisen vaikeaa nyt käsiraudat kytkettynä kiinni nilkkakahleisiin.

Onnistun keinottelemaan itseni polvilleni. Isäntäni ei onnittele vaan kääntyy samantien kannoillaan ja nykäisee minut kaulapantaan kytketystä ketjustani seuraamaan perässä. Seuraan häntä polvillani nilkuttaen, niin nopeasti kuin pystyn, toivoen ettei matka ole kovin pitkä.

Helpotuksekseni isäntä istahtaa parin metrin päähän olohuoneen sohvalle, polveni eivät joudu kärsimään enempää heti aamusta. Konttaan hänen luokseen niin nopeasti kuin pystyn hänen vetäessään ketjustani. Isäntäkin on Aatamin asussa, aamuseiväs pilkistää selvästi jalkojen välistä. Asetun polvilleni hänen eteensä, pää nöyrästi painuksissa.

Isäntä silittelee yön jäljiltä pörröisiä hiuksiani hetken, sanomatta sanaakaan, kunnes käskee minun kääntyä ympäri. Hän pudottaa talutusketjuni rintojeni välistä, vie sen läpi jalkovälistäni, sitoo loppupäällä jo valmiiksi kahlitut ranteeni ristiin selkäni taakse ja kiristää vielä ketjun mahdollisimman tiukalle pimppihuulieni ja pakaroideni ja rintojeni väliin. Sitten hän käskee minun kääntyä takaisin katsomaan itseään. Viileä ja kireä ohut metalliketju aiheuttaa outoa kihelmöintiä puristuessaan vasten alastonta haaraväliäni joka liikkeestä. En tiedä onko se enemmän kipua vai kutinaa.

Käännyttyäni taas häntä kohti Isäntä puristelee rintojani ja hyväilee minua hetken, varmistaen myös että ketju pysyy tiukkana. Sitten hän ottaa hiuksistani kiinni ja vetää kasvoni kiinni jalkovälinsä. Avaan kuuliaisesti suuni ja alan imeä hänen kaluaan.

Hetken imettyäni isäntä kääntää minut hiuksistani vetäen katsomaan itseään silmiin, kalu edelleen suussani.

“Tanja. Kerro minulle, mikä sinä olet?”

Mikä minä olen? Katson isäntää hämmästyneenä, miettien mitä hän tarkoittaa, melkein posket lommolla edelleen hänen penistään imien.

“Oletko orjatyttö?”

“Ym-hm”, nyökkään ja hymisen myöntävästi, yrittäen ottaa kalua vielä syvemmälle suuhuni.

“Alaston ja avuttomaksi kahlittu seksiorjatyttö?”

“Ym-hm”

”Herrasi nöyrä elinikäinen yksityishuora?”

”Ym-hm”, nyökkään lähes miettimättä. Isäntä tiukentaa otettaan hiuksistani.

“Kuritusta kaipaava tuhma pikkulutka?”

”Ym-hm”,

Isäntä latelee toinen toistaan rivompia nimityksiä kiihtyvään tahtiin, samalla hyväillen itseään suullani. Saan myöntää olevani mm. kullinkipeä teinipillu, kiimainen blondinarttu, aina käytössä oleva seksilelu. Tunnen poskieni kuumottavan melkein kuin hehkulamput kiihotuksesta ja häpeästä. En tiedä kumpi punastuttaa enemmän, herrani minusta käyttämät ilmaisut itsessään, vai se, etten oikeasti pysty väittämään niitä vastaan.

Isännän sanat alkavat käydä katkonaisiksi hänen hengittäessään kiivaammin, häntäkin kiihottaa nöyryyttää minua sanoillaan. Toinen käsi hakeutuu puristelemaan rintojani, toinen ohjailee vielä suutani. Saan vielä kuulla olevani kovempi imijä kuin ruotsalainen maalivahti, samalla kun hän hengähtäen vapauttaa lastinsa suuhuni.

Hetken tasattuaan hengitystään isäntä vetää minut irti jalkovälistään ja nousee ylös sohvalta. Ottaen kiinni polvitaipeistani ja selästäni, hän nostaa minut ylös yhtä kevyesti kuin aina ja ottaa minut selälleni sohvalle, poikittain syliinsä. Vinkaisen kahleketjun puristuessa taas herkkiä paikkojani vasten. Mitenkään varoittamatta hän työntää etu- ja keskisormensa jalkojeni välistä ketjun ohi suoraan sisään pimppiini.

“Jopa teinilutkan kiimapillu onkin kostea”, hän hymyilee, siirtäen kireän ketjun pois häpyhuulieni välistä.

“Muista, orja. Jos tällä kertaa laukeat ilman lupaa, kadut sitä koko loppupäivän”.

Isäntä alkaa liikuttaa sormiaan hitaasti edestakaisin. Tottunein ottein hän hieroo pimppini sisäpintaa, vaihtelee kiihottavasti rytmiään ja kutittelee välillä klitoristani. Orgasmin pidättely käy hetki hetkeltä vaikeammaksi, melkein rukoilen mielessäni isäntää lopettamaan jos hän ei kohta anna lupaa. Yritän pitää hengitykseni rauhallisena ja olla ajattelematta mikä olisi loppupäivän kestävä rangaistus, sen miettiminen luultavasti laukaisisi minut samantien.

Äkkiä isäntä lopettaa liikkeensä kuin seinään. Voin tuntea pimppini sykkivän kiimasta hänen sormiensa ympärillä. Kunpa hän antaisi sen luvan, en pysty pidättelemään enää kauaa..

“Nyt, Tissityttö. Kerrohan vielä omin sanoin mikä olet, niin saatan päästää sinut piinastasi.”

“Uh..” nielaisen. “Olen Herrani ikioma kiimainen seksipillu”.

“Hiukan tarkemmin”, hän sanoo, nipistäen pimppihuultani ja läimäyttäen peppuani toisella kädellä.

“Uh.. olen kiimapilluinen seksilelu, halpa blond..” aloitan, mutta sekoan pian sanoissani, isännän kutitellessa pimppini kiimani huipulle ja tönäistessä minut jyrkänteeltä lentoon. Suljen silmäni ja annan hyvänolontunteen levitä vartalooni, mielessäni vain pieni aavistus siitä millainen rangaistus rotkon pohjalla odottaa.

Kauaa en ehdi nauttia orgasmistani, ennen kuin Isäntä vetää sormensa ulos pimpistäni ja kieräyttää minut sylissään vatsalleni.

“Et sitten malttanut olla laukeamatta, tyttö”, hän mutisee, kiskaisten hiuksistani ja läimäyttäen peppuani. Huudahdan äkillisestä kivusta.

“Olen tähän asti antanut sinun saada orgasmeja vähän turhan helpolla. Se loppuu nyt, olet orjatyttö isäntääsi varten etkä omaa tyydytystäsi.”

“Kyllä, herrani. Pyydän, antakaa anteeksi katuvalle orjatytölle.”

“Vai katuvalle.. ansaitsisit jäädä kahleisiin koko loppupäiväksi. Kerrohan, millä tavalla rankaisisin sinua?”

”Isäntä, teen ihan mitä vain haluatte.”

”Sinä teet joka tapauksessa mitä vain minä haluan, mutta olkoon tämän kerran. Saat sovittaa tekosi keittiöpiikana.”

Isäntä irroittaa nilkkoihini kytketyt ketjut ja antaa pepulleni vielä muutaman läpsyn ennen kuin nostaa minut sylistään. Helpottaa kun saan jalkani vihdoin oikaistua ja hiukan venyteltyä. Isäntä käskee minut aamupesulle. Saan kävellä alastomana hänen edellään, edelleen kädet kahlittuina ja kireä ketju rintojeni ja pakaroideni välissä. Vessan ovella hän viimein irroittaa ketjun ja päästää kätenikin vapaiksi.

Käytyäni potalla ja peseydyttyäni, edelleen isännän tarkassa valvonnassa, hän laittaa minut konttaamaan keittiöön, orjapiian työpaikalle. Keittiössä hän lukitsee ketjuni kiinni tiskipöytää reunustavaan kaiteeseen ja käskee minun nousta ylös lattialta. Hän puristaa vielä pakaraani ja käskee minun käydä töihin, lähtien itse pukeutumaan. Huokaisten otan päälle esiliinani suojaamaan muuten alastonta vartaloani ja alan tiskata eiliseltä jääneitä astioita.

Lounaan jälkeen isäntä kertoo, että hänen täytyy lähteä taas asioille. Ihmettelen hiukan, vastahan hän toissapäivänä kävi kaupassa, mutta ei ole minun asiani kyseenalaistaa isännän menoja. Lähtiessään hän irroittaa ketjun kaulapannastani ja käskee, että hänen tullessaan takaisin minun tulee olla alasti, kahleissa, suukapuloitu ja silmät sidottuna. Saan itse valita minne ja millaiseen asentoon kahlitsen itseni, mutta minun tulee odottaa häntä täysin avuttomana ja valmiina naitavaksi. Kysyn milloin hän arvelee palaavansa, mutta hän vain läpsäyttää peppuani ja sulkee oven perässään. Kuuntelen kuinka pihalla auto käynnistyy ja lähtee poispäin.

Isäntä jätti minut ilmeisen tarkoituksella epätietoiseksi paluuajastaan. Hän tuskin tulee takaisin ainakaan tuntiin, mutta voi viipyä useammankin. Tiedän vain, etten halua rikkoa hänen käskyään viivyttelemällä niin kauan etten ehdi valmiiksi, kun hän tuntuu muutenkin olevan vihainen. Parasta siis alkaa laittautua. Lähden samantien makuuhuoneeseen laatikolle, johon isäntä on laittanut orjatytön käytettävissä olevat kahleet. Mietin millaiseen paikkaan kahlitsisin itseni. Ehkä vieressä olevaan parisänkyymme? Siihen isäntä ei ole kahlinnut minua vähään aikaan, ja se on ainakin pehmeä paikka odotella. Otan laatikosta muutamat käsi- ja nilkkaraudat ja hiukan muita tarvikkeita, ja siirryn sängylle.

Isäntä käski minun odottaa suukapuloituna, mutta valmiina naitavaksi. Selvä viittaus suurenkaaseen, joka mahdollistaa panemisen suuhun renkaan läpi. Se on varsin epämukava (tytölle nimittäin), taidan jättää sen viimeiseksi. Aloitan kiinnittämällä kahleet sängyn kaikkiin neljään nurkkaan, ja kahlitsen ensiksi nilkkani kiinni jalkopäädyn kahleisiin. Kokeilen asettua maaten, ja ulotun juuri sopivasti ranteistani käsikahleisiin. En kuitenkaan vielä kiinnitä niitä, vaan nousen istumaan, otan paksun mustan liinan ja peitän silmäni. Sitten käyn uudestaan makuulle ja yritän haparoiden löytää käsiraudat. Kierähdän kyljelleni ja kahlitsen vasemman ranteeni kiinni, ja sitten yritän pujottaa oikeaa kättäni kahleeseen.

Äkkiä säikähdän.. unohdin kokonaan suukapulani! Onneksi en ehtinyt kahliutua vielä kokonaan. Haparoin vapaalla kädelläni sänkyä vierestäni, muistellen mihin asetin kapulan. Toivottavasti se ei pudonnut lattialle, sieltä sitä on hankala etsiä. Hetken haparoinnin jälkeen se onneksi sattuu käteeni. Vedän syvään henkeä rentouttaakseni leukani, ja asetan renkaan paikoilleen ja kiinnitän hihnan pääni ympäri. Hyvä että soljen kiinnitys onnistuu yhdelläkin kädellä. Rannerautaa on hankalampi saada laitettua yhdellä kädellä kiinni, mutta lopulta onnistun lyömään sen lukkoon patjaa vasten. Olen nyt kahlittuna X-asentoon sängylle, enkä voisi paeta kahleistani vaikka haluaisinkin. Juuri niin kuin isäntä käski.

Kahleissa maatessani alan miettiä, mitä olisikaan tapahtunut jos olisin unohtanut kapulani. Millaisen rangaistuksen olisin mahtanut saada? Isäntä ei rankaise minua kurinpitotarkoituksessa kovin usein, ja silloinkin rangaistukset ovat lähinnä läpsäisyjä pepulle tai normaaleja kotitöitä, kuten tänään. Miten hän saakin minut tottelemaan itseään niin vähällä vaivalla? Pitäisiköhän joskus kokeilla, miten isäntäni rankaisisi minua, jos ryhtyisin todella kurittomaksi? Ihan vain etten vahingossakaan unohtaisi, kuka on herra ja kuka orjatyttö.

Mahdollisia rankaisukeinoja miettiessäni mieleeni palaa viime yö. Melkein naurahdan ääneen tajutessani, että useimmat ihmiset pitäisivät yön viettämistä kovalla lattialla, alastomana ja kahlittuna varsin ankarana kurinpalautuksena. Minulle orjatyttönä se on melkein normaalia elämää, lähinnä harmittelin sitä, etten päässyt Isännän viereen yöksi. Tietysti rangaistukset tuntuvat paljon mukavammilta silloin, kun olen kiihottunut ja ajattelen kaikkea seksileikkinä, mutta silti melkein säikähdän ajatellessani toleranssiani kurituksen suhteen. Ei oikeastaan ole ihme, että isäntäkin katsoi minua niin oudosti pyytäessäni häneltä ankarampia rangaistuksia. Onkohan tietynlainen masokismi, tai addiktoituminen rangaistuksiin yleistä kaltaisteni orjatyttöjen keskuudessa?

Kauankohan isäntä vielä viipyy? Silmät sidottuina on mahdoton hahmottaa ajankulua, korviinkin kantautuu vain tuulen vaimea humina ulkoa. Edes kellon tikitystä ei kuulu. Suuni tuntuu kuivuvan, kun kapula pitää sen auki. Saadakseni ajan kulumaan alan jumpata lantionpohjan ilolihaksiani. En edes tiennyt että niitä voi treenata, ennen kuin isäntä kerran piti minulle ”orjatytön koirakoulua”. Muistan hyvin elävästi, kuinka hän yhtenä tehtävänä käski minun seistä paikallani ”sammakkoasennossa”, eli kyykyssä, varpaillani, jalat ja kädet haarallaan, ja tehdä netistä löytämänsä pimppijumppasarjan. Isäntä tuntui pitävän koko juttua lähinnä vitsinä, mutta päätin silloin silti yrittää tehdä treenisarjan vähintään kerran päivässä. Ei kai siitä haittaakaan voi olla, jos seksiorjatyttö treenaa tärkeintä ruumiinosaansa?

Keskittyminen pimppiini tuo mieleeni vanhan suosikkifantasiani. Olen keskiaikainen aatelisneito (tai joskus maalaistyttö), ja joukko lainsuojattomia sieppaa minut viihdykkeeksi. Joudun kävelemään heidän mukanaan köyden päähän sidottuna, alastomana ja kädet kahlittuna, ilman mitään mahdollisuutta päästä pakoon. Illalla minut kahlitaan metsäaukion keskelle, yleensä juuri tällaiseen x-asentoon jossa nytkin olen, ja pakotetaan antautumaan miehille yksi kerrallaan. Muistan kuinka usein sormetin itseni teininä uneen ajatellen itseäni avuttomaksi kahlittuna, joukon johtajan valtava kyrpä sisälläni. Kuinka se työntyisi sisääni aina uudelleen ja uudelleen minun pystymättä estämään, ja lopulta täyttäisi minut siemenellään. Silloin en vielä osannut ajatellakaan, että löytäisin ihanan miehen, joka oikeasti ottaisi minut orjakseen.

Joskus fantasioin kuinka joukko merkitsisi minut omakseen. Makaisin vatsallani, liikuntakyvyttömäksi kiinni sidottuna kuin vasikka, ja pakaraani poltettaisiin kuumalla raudalla heidän puumerkkinsä. Kipu menisi pian ohi, mutta se nöyryytys.. olisin merkitty heidän omaisuudekseen kuin mikäkin kotieläin. Vaikka pääsisin vapaaksikin, kantaisin silti loppuikäni merkkiä häpeästäni. Alan miettiä.. tahtoisiko omakin isäntäni merkitä minut orjakseen jollakin pysyvällä merkillä? Ei välttämättä polttomerkillä, mutta jotenkin. Ehkä tatuoinnilla? Minkähänlainen olisi hyvä merkintä? Ehkä perinteinen “Slave T”, T niin kuin Tissi, tai Tanja? Kirjoitettuna tikkukirjaimin alaselkään tai pakaroille. Mieleeni välähtää kuva itsestäni kylänraitilla bikineissä, ylpeänä isäntäni talutusketjussa, hänen omakseen rekisteröitynä. Pikkuhousuissani mahdollisesti vielä siveysvyö varmistamassa että pysyn uskollisena hänelle.

Havahdun hereille, taisin torkahtaa unelmiini. Kuinkahan kauan aikaa onkaan kulunut isännän lähdöstä? Mieleeni alkaa pikkuhiljaa hiipiä pelko. Mitä jos isäntä ei tulekaan takaisin? Mahdoinkohan sittenkin kahlita itseni liian tiukasti? Kokeilen vielä.. ei, en ulotu edes käsirautojen lukitusmekanismeihin ranteissani, toivotonta yrittääkään saada niitä irti. Onnistun pakottamaan itseni rauhalliseksi, kun en voi tehdä muutakaan.

Lopulta kuulen ulko-oven kolahtavan. Ehdin jo huokaista helpotuksesta, mutta äkkiä teroitan korviani. Tulijoita kuulostaa olevan enemmän kuin yksi. Kuulen heidän puhuvan keskenään, mutta en erota sanoja. Miesääniä, mutta Isäntää ei kuulu joukossa. Keitä he ovat? Miten he pääsivät sisään? Ja mitä he mahtavat tehdä kun näkevät minut, alastoman tytön makaamassa sängyllä, avuttomaksi kahlittuna, paljas pimppi kutsuvasti esillä? Yritän hiljaa rimpuilla irti, mutta tiedän sen toivottomaksi. Kuulen heidän askeleidensa lähestyvän.

“Mitäs täältä löytyy?” nuorelta kuulostava miesääni huudahtaa. Ihan kuin hänen äänessään olisi pieni teennäisyyden vivahde. “Tulehan katsomaan, Sami!”

“Jopas, jollakulla on jäänyt vähän rajummat leikit kesken. On kyllä nätti tyttö, katso mitkä tissitkin!”

Kuulen kuinka miehet tulevat sängyn viereen ja alkavat hiplata rintojani ja vartaloani. Yritän pysyä liikkumattomana ja hiljaa paikallani, heidän käsiensä kokeillessa alastonta vyötäröäni ja lantiotani. Hätääntyneet kysymykset pyörivät mielessäni. Keitä nämä miehet oikein ovat, mökkirosvojako? Vieraita täällä ei ole ennen käynyt, ja joku sähkötarkastaja tuskin alkaisi kopeloida minua näin. Ja missä isäntäni on? Hänen olisi pitänyt tulla jo takaisin.

Tunnen kuinka miehen sormet eksyvät häpykummulleni ja sisään kosteaan pimppiini. Toivottavasti hänellä on edes puhtaat kädet.

“Eiköhän anneta tytölle hiukan kyytiä? Tää pilluhan ihan litisee jo nyt!”

Pitikin fantasioida itseni kosteaksi, kiroan mielessäni. Tosin jos miehet aikovat raiskata minut, se luultavasti helpottaa hiukan.

“No todellakin, mua kiinnostaa kokeilla onko tää suukapula tarkoitettu siihen miltä se näyttää. Mihin sä laitoitkaan sen kortsupaketin?”

Kortsupaketin? Kuinka monet varkaat pitävät kondomeita mukanaan? Tiesivätkö he löytävänsä minut täältä? Kuulen vaimeaa kahinaa, he ilmeisesti riisuvat vaatteitaan. Toinen heistä silittelee pimppiäni ja sormeilee häpyhuuliani. Päästän pieniä ynähdyksiä, mutta en pysty tekemään mitään.

“On tytöllä kyllä sievä pillu. Tuntuukohan se yhtä hyvältä kuin näyttää? Tuskin suuhun pannessa mitään kortsua tarvitsee, spermahan on vain terveellistä”.

Mies kiipeää istumaan hajareisin rinnalleni ja tuo peniksensä kasvojeni eteen. Yritän kääntää pääni sivuun, mutta mies vetää minut leuastani takaisin. Ynisen vielä jotakin, mutta hän työntää kalunsa renkaan läpi suuhuni. Lipaisen sitä vaistomaisesti kielelläni. Ehkä parempi leikkiä mukana, en kahleissani kuitenkaan pysty vastustelemaan. Tuskin pärjäisin kahdelle miehelle vapaanakaan. Alan leikitellä kielelläni suuhuni työnnetyn kalun ympärillä ja imeskellä sitä. Samalla tunnen toisen miehen tulevan päälleni, ja työntävän kondomilla peitetyn kullin sisään pimppiini. Se tuntuu olevan hiukan pienempi kuin isännän, ja liukuu fantasiointini jäljiltä kosteaan kolooni sisään varsin helposti.

Miehet alkavat ratsastaa päälläni, tosin hiukan epävarman tuntuisesti. Aivan kuin heillä ei olisi kovin paljon kokemusta. Vaikka olenkin peloissani, tilanteessa on myös jotakin kiihottavaa. En ole koskaan aiemmin ollut kahden miehen kanssa. Päästäisivätköhän he minut vähemmällä jos leikkisin mukana? Olen joka tapauksessa täysin heidän armoillaan, en menetä mitään vaikka yrittäisinkin. Alan varovasti osallistua lantiollani pimppiäni naivan peniksen liikkeisiin ja imeä ja nuolla toista suussani. Miehetkin selvästi huomaavat.

“Jopas tyttökin piristyi. Taitaa nauttia tästä”.

Nauttia? Ehkä hiukan, mutta toistaiseksi lähinnä yritän pitää itseni hengissä. Kiihdytän imuani ja lantionliikettäni vuorotellen, että raiskaajat tuntisivat olonsa mukavaksi. Yritän pitkittää naimista mahdollisimman pitkään, kun en tiedä mitä he aikovat tehdä sen jälkeen. Tietysti se on edessä ennemmin tai myöhemmin. Voisin tietysti yrittää venyttää tätä loputtomiin, mutta se luultavasti vain ärsyttäisi heitä. Ehkä paras valmistautua väistämättömään.

“Uhhuh, tää tyttö on mahtava. Multa oikeasti tulee kohta”.

“Niin multakin. Mun tekee mieli purkaa.. uh.. sen naamalle. Mitä sanot, pitäiskö toi liina ottaa pois tieltä?”

“Ota vaan jos haluat. Uhh..”

Mies pysäyttää liikkeensä suussani ja alkaa availla silmäsidettäni, toinen jatkaa pimppini pumppaamista. Haluaako hän oikeasti avata silmäni vain päästäkseen vapaasti laukeamaan niille? Onko hän valmis ottamaan riskin, että näen hänen kasvonsa, vain siitä ilosta? Vai aikovatko he vaientaa minut lopullisesti joka tapauksessa? Ehdin jo toivoa, että he tyytyisivät vain raiskaamaan minut ja viemään tavarat, mutta jättäisivät minut henkiin.

Mies poistaa silmäsiteeni. Valo sattuu silmiini ja saa minut sulkemaan ne. Jatkan suussani olevan peniksen imemistä ja lutkuttamista silmät kiinni. Alankin jo tuntea esisperman pisaroita kielelläni.

“Tyttö, avaa silmäsi. Haluan että näet tämän”.

Näen minkä? En tahtoisi avata silmiäni, mutta parempi varmaan totella. Raotan varovasti silmäluomiani nähdäkseni päälläni istuvan miehen. Hän vaikuttaa melko nuorelta mutta kuitenkin itseäni vanhemmalta, noin parikymppiseltä. Ulkomuoto antaa hiukan nörtin oloisen vaikutelman. Kovin paljon tarkemmin en ehdi häntä tarkastella, kun hän vetää kalunsa ulos suustani ja työntää sen suoraan kasvojeni eteen silmieni korkeudelle. Suljen silmäni uudelleen juuri ennen kuin saan siemenlastin kasvoilleni.

Mies antaa spermansa tulla silmilleni, poskilleni ja huulilleni, ja pyyhkii vielä kullinsa poskiini. Yritän olla ajattelematta kasvoilleni valuvia spermavanoja ja keskittyä hyväilemään toista kalua pimpissäni. Mieleeni välähtää ajatus, että tällaista varmaankin olisi olla oikea huoratyttö. Joka vain yrittää pitää asiakkaan tyytyväisenä, ilman turhia rakkauden tai kiintymyksen tunteita. Jolle seksi on pelkkä rutiinisuoritus. Isännän lempeät kasvot muistuvat mieleeni. Pääsenköhän enää näkemään häntä?

Toinen mies kiihdyttää vielä pumppaustahtiaan pimpissäni. Pian tunnen hänen peniksensä alkavan purkaa lastiaan kumisuojaansa ja pehmenevän sisälläni. Kuulen sitä pitelevän miehen hengähtävän hetken ja vetävän sitten kalunsa ulos. Miehet nousevat rauhallisesti päältäni ja istuvat sängyn reunalle.

“Huh, oli kyllä aika tiukka kone tuo tyttö.”

“Sanopa muuta. Ihan kunnon kyytiä antoi.”

Miehet jatkavat jutteluaan, vertaillen kokemustaan ja hypistellen vartaloani. Aivan kuin heillä ei olisi mikään kiire minnekään.

Äkkiä kuulen järkytyksekseni tutun äänen.

“Mitäs, joko täällä saatiin hommat hoidettua?” kysyy isäntä lupsakkaan tapaansa astuessaan ovesta sisään, aivan kuin mitään outoa ei olisi tapahtunut. Räpyttelen silmiäni saadakseni ne auki sperman alta.

“Joo, just lopetettiin. Et kyllä turhaan kehunut tuota tyttöä!”

“Sitähän minäkin. Laitoin hetki sitten rantasaunan uuniin tulen, kohta päästään sinne jäähdyttelemään. Voisitte ehkä mennä lisäämään sinne puita, minä voisin vaihtaa pari sanaa tyttöni kanssa.”

Pojat nyökkäävät ja lähtevät ovesta ulos, vaivautumatta turhaan pukeutumaan. Isäntä istahtaa viereeni sängylle ja kutittelee hetken nännejäni.

“Valitsit sitten pehmeän odottelupaikan itsellesi, tyttö. Hetken jo mietin, että pitäisikö sinua rankaista liiasta mukavuudenhalusta, mutta ehkei tarvitse kun hoidit hommasi näinkin hyvin.”

Ynisen suukapulani takaa ja yritän nykiä kahleitani. Mistä hommasta isäntä puhuu? Tunsiko hän nuo miehet?

“Rauhoitu vähän, Tissi. Haluatko että poistan tuon suukapulan?”

Pakotan itseni rauhalliseksi ja nyökkään. Isäntä irroittaa suukapulani rauhallisesti, melkein tuskallisen hitaasti.

“Isäntä, keitä nuo miehet olivat?” kyselen kiihkeänä heti saatuani suuni vapaaksi.

“Rauhoitu, tai laitan kapulan takaisin”, isäntä toteaa tyynesti. “He olivat pari tuttavaani, joita pyysin hiukan auttamaan orjatyttöni koulutuksessa.”

“Siis missä koulutuksessa? Pyysittekö heidät tänne raiskaamaan minut?”

“Tanja. Muistatko kuinka viimeksi tänä aamuna vannoit olevasi täysin alistunut seksiorjani?”

“Kyllä, isäntä, mutta..”

“Ajattelin kokeilla miten suhtautuisit, jos lainaisin seksileluani kavereille, että hekin saisivat kokeilla halpaa seksikästä teinilutkaa”, isäntä virnistää, puristaen ohimennen vielä märkää pilluani.

Isäntäni rauhalliset sanat tuntuvat melkein iskulta vasten kasvojani, joudun sulattelemaan niitä hetken. Hän siis toi tarkoituksella kaverinsa raiskaamaan minut. Mutta voinko valittaa? Isäntä on tietysti oikeassa, olen moneen kertaan sanonut olevani hänen vapaassa käytössään, oikeastaan jopa pyytänyt häntä kohtelemaan minua arvottomana huoraorjatyttönä. Mutta pitikö hänen tehdä se näin pelottavalla tavalla? Olisin luultavasti antanut hänen kavereilleen vapaaehtoisestikin.

“Olisitte edes varoittanut etukäteen, ehdin oikeasti pelästyä”, vastaan anovasti hetken hiljaisuuden jälkeen.

“Sehän olisi pilannut yllätyksen”, isäntä hymyilee. “Sanohan, haluatko että päästän sinut irti, että pääset pesemään kasvosi?”

“Miten vain haluatte, herrani”, vastaan säyseästi. Mielestäni isäntä voisi hyvin jättää minut kahleisiin spermat naamallani rangaistuksena käytöksestäni, mutta hän irroittaa silti käsirautani. Nousen istumaan ja hieron hetken hiertyneitä ranteitani, ennen kuin vapautan nilkkani sängynpäädystä ja istahdan hetkeksi sängyn laidalle.

“Sami ja Jari ovat tosiaan täällä viikonlopun. Palvelet heitä siinä missä minuakin”, isäntä ilmoittaa. ”Joko vapaaehtoisesti tai sitten kahleissa.”

“Tietysti, isäntäni”, vastaan, nousten samalla ylös. Hämmästyttävää miten nopeasti herrani läsnäolo rauhoittaa minut, äskeinen “raiskauskin” tuntuu nyt niin luonnolliselta. Pääsenköhän tänä iltana kokeilemaan, miltä tuntuu olla kolmen miehen naitavana yhtä aikaa? Ajatus aiheuttaa pientä kihelmöintiä häpyseudullani.

Käyn vessassa huuhtelemassa kasvoni ja kostutan samalla hiukan kurkkuani.

“Voitaisiin kohta lähteä rantaan katsomaan miten pojilla sujuu saunan kanssa. Voisit laittaa päälle vaikka jotkut seksikkäät bikinit ja peruskahleet.”

Riennän pikaisesti vaatekaappini luokse. Mitkähän olisivat hyvännäköiset bikinit? Inhoan vaatepäätösten tekemistä kiireessä. Hetken pohdittuani nappaan kaapista luonnonsävyiset kirjavat perusbikinit. Niiden jälkeen laitan itselleni vielä käsi- ja nilkkaraudat. Flirttaan pikaisesti peilikuvalleni varmistaakseni että kaikki on kunnossa, ja kysyn sitten keimaillen isännän mielipidettä. Hän naurahtaa hyväksyvästi ja napsauttaa talutushihnan kiinni kaulapantaani, ja vaihdamme pitkähkön suukon. Isäntäkin on vaihtanut uimahousut jalkaansa ja heittänyt pyyhkeen olkapäälleen. Siirrymme pukemaan sandaalit jalkaan ja lähdemme rantaan.

“Isäntä, pelkäsin jo, että suutuitte oikeasti eilen illalla”, sanon astellessamme rantapolulla, koskettaen arasti hänen käsivarttaan.

“Luulin että halusit ankarampaa kohtelua, orjatyttö”, hän vastaa nipistäen peppuani. ”Tulet saamaan sitä tästä lähtien useamminkin.”

“Ja tiedäthän mitä eroa on blondilla ja hammasharjalla? Hammasharjaa ei lainata kaverille”, isäntä vitsailee vielä matkan varrella, saaden minutkin naurahtamaan. Blondivitsit tästä vielä puuttuivatkin.

Rantaan tullessamme pojat ovat juuri nousseet uimasta. Hekin ovat laittaneet uimahousut jalkaan. Molemmat ovat melko hoikkavartaloisia, kun vertaa tukevarakenteiseen ja lihaksikkaaseen isäntääni.

“Tekin tulitte, sauna on lähes valmis”, toinen heistä sanoo. “Hei tyttö, emme tainneet esittäytyä. Minä olen Sami ja tässä on Jari. Toivottavasti et pelästynyt äsken liikaa.”

“Minä olen Tissi, orjatyttönne”, vastaan ujosti niiaten. “Palveluksessanne ja käytössänne.” Olen jo melkein ojentamassa kättäni, mutta se voisi vaikuttaa oudolta käsiraudoissa, eikä muutenkaan taitaisi sopia orjatytön käytöstapoihin.

Sauna on jo sen verran lämmin että lähdemme suoraan löylyihin. Isäntä poistaa minulta metallikahleeni ettei kukaan polttaisi itseään niihin. Mietin saunan ovella hetken mihin väliin istuisin, kunnes pojat tekevät minulle kutsuvasti tilaa väliinsä ylälauteelle. Sauna on sen verran tilava, että lauteille mahtuisi suurempikin seurue. Onneksi pojatkin tuntuvat ymmärtävän, ettei tiiviisti istumiseen tarvita tekosyitä, ja hipelöivät vartaloani enemmän tai vähemmän avoimesti. Yritän istua mahdollisimman antavasti, nauttien asemastani huomion keskipisteenä. Vilkaisen välillä isäntää, joka heittelee nurkassa rauhalliseen tahtiin löylyä tyytyväisen oloisena.

Löylynoton lomassa lähdemme laiturille jäähdyttelemään. Pojat yrittävät houkutella minua uimakisaan kanssaan, mutta pyydän lupaa jättää väliin. Sen sijaan lupaan leikilläni suukon ja bikinieni tissiosan palkinnoksi voittajalle. Pojat innostuvat ja pyytävät minua antamaan lähtömerkin. Istahdan laiturille ja kehoitan heitä valmistautumaan lähtöön, ja annan sitten käsilläni lähtömerkin. “Paikoillanne, valmiit, NYT!”

Pojat hyppäävät yhtäaikaa veteen niin että laituri heilahtaa ja alkavat uida raivokkaasti. Isäntä hyppää heidän peräänsä pari sekuntia myöhemmin. Katselen heidän menoaan nauttien lämpimästä ilta-auringosta. Toivottavasti en asettanut panoksia liian koviksi, että jaksavat vielä leikkiä kanssani illalla. Pulahdan itsekin kastautumaan rantaveteen.

Sovitun linjan kohdalla kaikki kolme kääntyvät takaisin ja alkavat uida takaisin kohti laituria. Minulla ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia pysyä tuossa kyydissä, parempi keskittyä olemaan haluttava palkinto. Nousen ylös ja istun laiturin reunalle vilvoittelemaan jalkojani vedessä ja vilkuttamaan kisailijoille, jotka intoutuvat vielä loppukiriin. Sami onnistuu ensimmäisenä tarraamaan kiinni laituriin, Jari muutaman sekunnin myöhemmin. Isäntä seuraa heitä rauhallisemmin. Pojat puuskuttavat hetken ennen kuin nousevat tikkaita ylös hengähtämään.

Odotan että kisailijat saavat hengityksensä tasaantumaan ja asetun sitten laiturille puolimakuulle, keikistellen kuin mallityttö, ja kysyn haluaako voittaja tulla hakemaan palkintonsa nyt vai myöhemmin. Sami nousee ylös ja ottaa muutaman varovaisen askeleen minua kohti. Katson häntä silmiin mahdollisimman kutsuvasti ja kysyn haluaako hän mieluummin ylä- vai alaosan.

“Eikös se yläosa ollut”, hän vastaa ujosti.

“Saat ihan kumman haluat”, sanon vihjailevasti, ojentaen rintakehääni paremmin esille.

Lopulta Sami käsittää mitä ajan takaa ja istahtaa viereeni, ja alkaa haparoiden etsiä yläosani kiinnityssolkea. Saatuaan sen auki hän saa vielä vetää olkaimet käsieni yli ja vapauttaa rintani kupeistaan. Hänen paljastettuaan rintani kysyn hymyillen, mihin hän haluaisi suukkonsa. Suulle, kaulalle vai kenties uimahousujensa kohoumalle? Hän ei onnistu vastaamaan, joten otan kiinni hänen vielä kosteasta ylävartalostaan ja vedän hänen suunsa kiinni omaani.

Samin saatua palkintonsa päästän hänet syleilystäni ja nousemme ylös. Pulahdan veteen ja uin laiturin vieressä polskuttelevan Jarin luokse. Tartun häntä vyötäröltä ja kysyn flirttailen, haluaako hän tulla rantaveteen vastaanottamaan kisan toisen palkinnon. Jari seuraa minua ihmetellen, kun käännyn selälleni rantahiekalle, jättäen tissini puolittain kellumaan, ja kehoitan häntä ottamaan palkintonsa. Hän käsittää huomattavasti nopeammin kuin Sami ja alkaa irroitella bikinialaosaani. Lopulta olen rantavedessä täysin alasti, ja nousen vielä antamaan halauksen uimakisan kakkoselle. Hymyilen hiukan itsekseni miettiessäni miten ujoilta vaikuttavat nämä miehet, jotka sentään väkisinmakasivat minut vain tunti sitten. Mitenhän isäntäni sai heidät suostumaan siihen?

Palkintojenjaon jälkeen jäämme vielä hetkeksi polskuttelemaan, ennen kuin lähdemme takaisin saunalle peseytymään.

Kuivauduttuani laitan itseni taas orjatytönkahleisiin, ja lähdemme takaisin mökille. Pojat hakevat repuistaan vaihtovaatteet. Minulle isäntä sanoo, että orjatyttö joka jakelee vaatteensa palkintoina pukeutuu pelkkään puputytön häntätupsuun. Hermostuikohan hän tempauksestani? Ei ainakaan vaikuta siltä. Etsin vaatekaapistani pupuasuuni kuuluvan vaaleanpunaisen töpöhännän, joka kiinnitetään paikalleen peppuun työnnettävällä “porkkanalla”. Yritän pitää peppuni rentona ja työnnän kymmensenttisen porkkanaplugin sisään.

Käveleminen minidildo pepussa vaatii aina hiukan totuttelua, eikä tämä kerta ole poikkeus. Toisaalta on hyvä idea antaa kakkosreiälleni hiukan venyttelyä ennen mahdollisia tositoimia. Lähden keittiöön, jossa tapani mukaan kahlitsen itseni kiinni hellakaiteeseen samaan tapaan kuin aamulla ja istun polvilleni lattialle odottamaan että miehetkin saavat puetuksi.

Isännän mukaan alkuperäinen tarkoitus oli grillata illalla, mutta kukaan ei vaikuta erityisen innostuneelta lähtemään ulos hyttysten syötäväksi. Päätämme siirtää grillauksen huomiseksi ja tehdä nyt jotakin nopeampaa. Hetken pohdittuani laitan uuniin valmistumaan kohtalaisen annoksen ranskanperunoita ja uunimakkaraa, ja teen lisäkkeeksi yksinkertaisen salaatin. Ruoka valmistuu varsin nopeasti kuunnellessa vitsejä yläosattomista puputarjoilijoista ja keittiöpiioista.

Rauhalliseen tahtiin syödyn illallisen jälkeen kysyn, haluaisivatko pojat kokeilla lukion tervetuliaisrituaaleissa oppimaani tulitikkuleikkiä, jossa tytön vaatteisiin piilotettiin tulitikku ja pojan piti silmät sidottuina etsiä se. Harmitti silloin kun en mahtunut vapaaehtoisten joukkoon. Isäntä irroittaa naurahtaen minut ketjustani ja antaa minulle tikkurasian. Niiaan kiitokseksi ja lähden omaan huoneeseeni. Istahdan tuolille ja mietin mistä löytäisin hyviä piiloja, se saattaisi olla helpompaa vaatteiden kanssa. Hetken mietittyäni työnnän yhden tikun hiuksieni väliin, toisen kaulapantani alle ja kolmannen sisään pimppini suuaukolle. Huikkaan keittiöön, että saa tulla etsimään.

Pojat tulevat sisään ja alkavat innokkaasti käydä vartaloani läpi. Isäntä jää sivummalle katsomaan, hän on selvästi päättänyt asettaa vieraansa tänä iltana etusijalle. Poikien kädet vaeltelevat kiihottavasti vartalollani, käyden läpi kaikki mahdolliset taivekohdat, kuten kainalot, tissienalukset ja korvientaukset. Sitten Sami löytääkin ensimmäisen tikun hiuksistani, ja etsintä loppuu kuin seinään.

“Jatkakaa vain, pojat, niitä on vielä kaksi lisää”, kerron heille hymyillen. Pojat palaavat työhön, käyvät hiukseni läpi tarkemmin ja jatkavat myös vyötäröstäni alaspäin. Välillä tuntuu että he haluaisivat tahallaan pitkittää etsintää, esimerkiksi rintani tulevat tarkistetuiksi varsin moneen kertaan. Suljen silmäni ja keskityn nauttimaan käsistä vartalollani. Lopulta Jari löytää toisen tikun kaulapantani alta. Yritän vihjailevasti availla jalkojani, että saisin heidän vilkaisemaan vielä tytön pyhimpään, ennen kuin koko ajan kostuva pimppini ratkaisee pulman itse.

Lopulta Jari huomaa napata tikun pimpiltäni. “Voi tyttö, oletko niin epätoivoinen, että turvaudut jo näin pieneen tikkuun?” hän vitsailee, napaten liinan silmiltään.

“Olisiko sinulla tarjota jotakin parempaa tilalle, helpottamaan kiimaista orjatyttöä?” kysyn häneltä flirttaillen ja kilistellen käsirautojani.

Jari hymyilee ja alkaa irroitella shortsejaan jalasta. Hypähdän alas tuoliltani polvilleni hänen eteensä katselemaan hänen etumustaan lähempää. Hänen harmaissa alushousuissaan näkyykin jo varsin lupaava kohouma. Vilkaisen ylös ja näen hänen availevan kondomia.

“Saisiko orjatyttönne laittaa tuon paikalleen, herrani?” kysyn häneltä. Jari antaa paketin minulle ja jatkaa housujensa riisumista, samalla kun avaan kääreen ja otan sisällön ulos. En itse ymmärrä miksi edes tarvitsemme kondomia välillemme, kun käytän kuitenkin pillereitä ja pojilla tuskin on mitään tauteja, mutta jos miehet ovat keskenään niin sopineet. Hyväilen hiukan vapautettua penistä sormillani ja huulillani saadakseen sen täyteen teräänsä, ja alan rullata pehmeästi muovia sen päälle, puoliksi käsilläni, puoliksi suullani.

Saatuani kondomin paikalleen nuolaisen vielä sen päätä ja konttaan sitten Jarin paljaita sääriä vasten kiehnäten ympäri, päästäen hänet ajajan paikalle. Nostan peppuani ylemmäs hänen saatavilleen ja vilkaisen samalla Samia ja Isäntää, lipaisten huuliani viekoittelevasti. Kauempaa en ehdi flirttailla, kun tunnen käsien tarttuvan pakaroihini ja muovitetun kalun työntyvän vakooni. Jari alkaa työnnellä kaluaan edestakaisin, pitäen toisella kädellään kiinni kumistaan ja toisella pakarastani. Suljen silmäni keskittyäkseni täysin naimiseen, huokaillen samalla hivenen liioitellusti.

Kauaa en ehdi huokailla, kun pääni käännetään hiuksista pystyyn ja Sami työntää kalunsa suuhuni. Aukaisen silmäni ja alan imeä sitä melkein yhtä vaistomaisesti kuin pikkulapsi suuhun työnnettyä tuttia, samalla jatkaen pimppini keinuttamista pehmeästi Jarin työntöjä vasten.

Pojat ovat valitettavan nopeita liikkeissään, molemmat laukeavat sisääni ja vetäytyvät ähkäisten ulos juuri kun alan vasta päästä kunnolla vauhtiin. Nieleskelen Samin lastin pois suustani.

“Haluatteko seuraavaksi kokeilla orjatytön peppua?” kyselen kiimaisena heilutellen pupunhäntääni. Nuoremmat pojat mutisevat että voisivat pitää hetken hengähdystauon ja lähtevät hakemaan hiukan juotavaa, mutta Isäntä on heti valmiina. Toivoin hetken että saisin aluksi kokea jommankumman vieraamme hiukan suipompaa penistä, mutta käännyn alistuvasti kontalleni huoneen lattialle jätetylle patjalle. Isäntä irroittaa minulta nilkkakahleeni, että saa jalkani helpommin levälleen. Sitten hän vetää hitaasti pupunhäntäplugin irti pepustani ja tuo tilalle liukastetuubin kärjen. Hän puristaa suoraan peppureiästäni sisään kohtalaisen tujauksen viileää geeliä ja lähtee työntämään kivikovaa kaluaan perään. Ynisen vaimeasti, hänen kalunsa tuntuu niin isolta ohuen porkkanan jälkeen, tuntuu taas ettei se millään voisi mahtua sisään. Vähä vähältä se kuitenkin tunkeutuu syvemmälle. Tuntuu kuin peppuni halkeaisi, melkein odotan kuulevani ratkeamisäänen hetkellä millä hyvänsä. Yritän keskittyä hengittämään tasaisesti ja pitämään paikkani rentona.

Onneksi hänen peniksensä paksuin kohta pääsee lopulta läpi tiukalta suuaukoltani, ja ottaa lopun tilan haltuunsa suhteellisen sujuvasti. Sisääntunkeutumisen kipu korvautuu hitaasti leviävällä kihelmöinnillä ja purkautuu hengähdyksenä huuliltani. Isäntä työntelee kaluaan hitaasti edestakaisin ja puristelee pakaroitani.

Äkkiä Isäntä nappaa minut vyötäröltäni syliotteeseen. Melkein kuin painiotteella hän nostaa minut ylös ja kiepauttaa itsensä istumaan patjalle, pitäen minut itseään vasten ja kalunsa koko ajan sisällä pepussani, niin että päädymme sylikkäin patjan reunalle. Punastun huomatessani, että pojat ovat näemmä palanneet juomatauoltaan ja ilmeisesti katselleet meitä jo hetken aikaa, limsalasit kädessään. Isäntä kehoittaa heitä liittymään mukaan leikkiin, pitäen minua kiinni käsivarsistani lujassa otteessaan ja samalla levittäen jalkojani omillaan tuodakseen paljasta pilluani paremmin esille.

Pojat eivät tarvitse toista kehoitusta. Sami nappaa pöydältä uuden kondomin ja pukee sen pikavauhtia päälleen. Hän istahtaa polvilleen jalkojeni väliin ja sormeilee vapaalla kädellään hetken pimppihuuliani, kunnes alkaa työntää kaluaan sisääni. Jari siirtyy viereemme sivellen kaluaan, selvästi miettien miten mahtuisi mukaan. Hän katselee kaihoisan oloisesti rintojani, antaen minulle idean mitä voisin tarjota hänelle seuraavaksi. Samalla Isäntä laskeutuu selälleen patjalle, vetäen minut mukanaan alas, ja vetää sitten hiuksistani pehmeästi mutta varmasti pääni takakenoon. Jari tajuaa vihjeen ja siirtyy pääpuoleeni työntämään kalunsa suuhuni, samalla kun Sami työntää oman vehkeensä pohjaan. Tunnen oloni hiukan huteraksi Isännän päällä ja yritän hetken haparoida kahlituilla käsilläni tukea, mutta isäntä siirtää syliotteensa käsieni ulkopuolelle, painaen käsivarteni vasten vartaloani ja ottaen rintani omiin käsiinsä. Lasken käteni vatsaani vasten ja keskityn hyväilemään miehiä sisälläni, kuunellen vain herrani tasaisen rauhallista hengitystä korvani juuressa.

Tältäkö tuntuu olla tyttö kolmen miehen käsittelyssä? Pojat työntelevät peniksiään sisääni tasaiseen tahtiin, ja isäntä ojentelee lantiotaan vasten peppuani. Yritän pitää kurkkuni rentona ja hymisen hiljaa saadakseni suuhuni pientä värinää, samalla kun keinutan lanteitani isännän ja Samin pihdeissä. Tunnen käsien hyväilevän ja puristelevan rintojani. Lantioni tuntuu niin ihanan täydeltä, kahden miehisen elimen hakiessa sieltä tyydytystään. Mahtavatko he tuntea toistensa kalut sisälläni? Huokaisisin kiimaisesta hyvänolontunteesta, jos suuni ei olisi käytössä.

Tällä kertaa pojatkin kestävät huomattavasti pidempään, taisivat saada suurimmat paineensa jo purettua. Niskani alkaa väsyä hankalassa asennossa, mutta en voi liikkua juuri mihinkään suuntaan herrani otteessa. Enkä haluaisikaan tämän loppuvan yhtään liian aikaisin. Jatkan vain ratsastamista isäntäni kalulla, samalla kun edelleen imeskelen Jarin munaa suussani kuin tuttia tai jäätelöpuikkoa, ja nautin Samin hinkkaamisesta pimpissäni, hyväillen parhaani mukaan hänen kaluaan.

Isäntä päästelee korvaani murahduksia, joista päätellen hän on lähestymässä laukeamistaan. Pian tunnenkin kostean ryöpsähdyksen jossakin syvällä pepussani, ja sen perään isännän peniksen laskeutumisen lepotilaansa, päästäen peppunikin rentoutumaan. Hän kuitenkin jättäytyy vielä sisääni eikä siirry pois altani. Jatkan Samin ja Jarin käsittelyssä, isännän pitäessä minua edelleen syleilyssään ja hyväillessä rintojani.

Kohta pojatkin alkavat osoittaa valmistumisen merkkejä. Molemmat kiihdyttävät liikkeitään suussani ja pimpissäni melkein samaan tahtiin, ja sitten yksi kerrallaan laukeavat huohottaen. Kummaltakaan ei enää juuri tule, ovathan he lauenneet sisääni jo kahdesti tänään.

Poikien vetäydyttyä ulos isäntäkin päästää minut irti sylistään. Nostan peppuni hänen tappinsa päältä ja kierähdän patjalle hänen viereensä hengähtämään. Ihana kokemus, vaikka en itse vieläkään päässyt aivan orgasmiini asti.

“Hienoa, Tissi. Nuolepas meidät vielä puhtaiksi niin olet kiltti orjatyttö”, isäntä toteaa silitellen hiuksiani.

“Tietysti, herrani”, vastaan kuuliaisesti. Nousen istumaan ja siirryn kontalleni hänen jalkojensa väliin, ja alan nuoleskella hänen pehmentynyttä kulliaan kuin jäätelötikkua. Onneksi muistin pestä peppuni huolellisesti saunassa, se tekee tästä puhdistuksesta huomattavasti mukavampaa.

Saatuani penikset yksi kerrallaan nuoltua isäntä ehdottaa, että voitaisiin tehdä makuupaikat yöksi. Hän lähtee poikien kanssa kantamaan patjoja varastokomerosta olohuoneeseen ja käskee minun tuoda petivaatteet. Patjojen kantamisen jälkeen vuoteiden sijaaminen on tietysti orjatytön työtä, joten laitan pedit kuntoon miesten jutellessa keskenään, yrittäen estää pimppini kosteutta valumasta puhtaille lakanoille. Tosin, mahtaisivatko pojat edes valittaa tytön kiimatuoksusta sängyssään?

Tehtyäni pojille pedit pyydän isännältä luvan käydä vessassa. Käyn pikaisesti potalla, pesen hampaani ja siistin sekaisin menneet hiukseni.

Iltatoimieni jälkeen isäntä vie minut taas omaan huoneeseeni.

“Tissi nukkuu täällä. Tyttö on tietenkin vapaasti käytettävissä myös öisin”, isäntä kertoo pojille, aivan kuin esitellen hotellin palveluita. Saan asettua yöksi samalle patjalle, jolla minua vain hetki sitten naitiin kolmen kalun voimin. Lakanassa tuntuu vieläkin kosteita läikkiä. Isäntä kytkee kaulapantani ketjulla kiinni tuttuun lattian tukevaan metallirenkaaseen, ja tönäisee esiin laatikon jonne peittoni ja tyynyni on laskostettu.

Pojat nyökkäävät, selvästi tyytyväisinä. Alamme olla kaikki sen verran väsyneitä saunan ja seksin jäljiltä, että miehetkin lähtevät varsin pian nukkumaan. Isäntä sammuttaa valot huoneestani ja toivottaa hyvää yötä.

Poikien lähdettyä omalle puolelleen vedän peiton päälleni ja painan pääni tyynyyn. Kahlittuna mukavan asennon löytäminen vie aina hetken, mutta olen vähitellen tottunut siihenkin. Sivelen varovasti pimppinypykkääni peiton alla ja mietin mahtavatko pojat tulla jossakin vaiheessa luokseni yöjuoksuille. Peppuni aristaa vielä hiukan isännän käsittelyn jäljiltä.

Jossakin vaiheessa yötä havahdunkin siihen, kuinka joku vetää peittoa päältäni. Avaan silmäni ja näen hämärässä Jarin kasvot.

“Anteeksi että herätin. En saanut unta kun jäin ajattelemaan noita sun tissejä.”

“Ei tarvitse pyytää anteeksi, tehtäväni on palvella teitä”, hymyilen hänelle. “Tahdotko sytyttää valot, että nähdään jotakin?”

Jari käy kääntämässä huoneen himmeät “tunnelmavalot” päälle ja istahtaa patjani viereen. Lasken peittoni vyötäisille ja nousen kyljelleni, tuoden käsilläni rintojani paremmin esille.

“Huomasinkin kuinka katselit näitä illalla. Tekeekö mielesi kokeilla?” kysyn kiusoitellen.

“No, jos et pahastu”, vastaa Jari, hivuttautuen lähemmäs ja ottaen varovasti tisseistäni kiinni.

“Jari. Olen orjatyttösi, voit tehdä minulle ihan mitä haluat. Tule lähemmäksi, haluan sinun nauttivan vartalostani.” Heitän peittoni syrjään ja paljastan alastoman vartaloni kokonaan hänelle, ikään kuin riisuutuakseni aseista, antautuakseni hänen käyttöönsä. Haluan että hän pääsee tuntemaan itsensä tilanteen herraksi, että hän hallitsee tätä alastonta ja kahlittua tyttöä.

Jari ymmärtää vinkin ja alkaa hyväillä rohkeammin. Laskeudun varovasti takaisin selälleni, yrittäen vetää hänet mukaan. Hän nousee polvilleen viereeni ja tuo kasvojaan lähemmmäs rintojani, alkaen varovasti suudella niitä ja laajentaen käsiensä kosketusta vatsani ja kylkieni alueelle. Suljen silmäni keskittyäkseni nauttimaan hänen rauhallisesta hyväilystään, tietämättä oikein miten vastaisin siihen. Mieleeni tulee viereisessä huoneessa nukkuva isäntäni ja mietin hetken, petänkö häntä tarjoamalla itseäni vieraalle. Olkoonkin että hän itse asetti minut heidän käyttöönsä.

Jari lopettaa tissieni imemisen, juuri kun alan tottua tunteeseen. Avaan silmäni ja olen jo pyytämässä häntä jatkamaan, mutta hän ehtii ensin.

“On sinulla kyllä aivan mahtavat tissit. Saanko kokeilla kyrpäänikin niitä vasten?” Jari kysyy, nostaen kasvonsa ylös.

“Mietinkin jo, että eikö se miehekäs kulli kaipaa mitään”, hymyilen. “Saat käyttää minua aivan miten haluat.”

Jari nousee ylös ja vapauttaa kohtuulliseksi kasvaneen elimensä housuistaan, ja asettuu sitten polvilleen hajareisin vatsani ylle. Hänen kalunsa kostea kärki kutittelee rintaväliäni. Kohottaudun hiukan ylös patjaltani ja otan rintani käsiini, puristaen ne yhteen hänen kaluaan vasten, alkaen sitten pehmeästi hyväillä sitä rintojeni välissä. Kurotan suullani nuolaisemaan terskan kärkeä. Jari kumartuu kontilleen ylleni ja työntelee lantiotaan tasaisesti edestakaisin rintaani vasten. Kuulen hänen mumisevan jotakin pehmeistä tisseistä. Jatkan peniksen hyväilyä tisseilläni, välillä silitellen sitä sormenpäilläni, välillä nuolaisten tai suudellen sen päätä.

Jatkan rauhallista hyväilyä Jarin työntöjen tahtiin, kuunnellen hänen kiihtyvää hengitystään, yrittäen pitää hänen kaluaan hyvänä. Sitten hän lopettaa ja kierähtää yltäni viereeni patjalle. Nousen kyljelleni, katsoen häntä kysyvästi. En ole varma, voiko miestä saada laukeamaan pelkällä rintavälihieronnalla, mutta ei seksiorjatyttö voi jättää miestä tyydyttymättömään tilaan. Se olisi anteeksiantamaton virhe.

Jari ei kuitenkaan vaikuta mitenkään tyytymättömältä, hän vain hymyilee ja silittelee kylkeäni.

“Kiitos, ..tyttö.”

“Kiitos itsellenne, herra, että sain tuottaa teille nautintoa.” Hetken mietin mahdanko kuulostaa liiankin nöyristelevältä, mutta vastaus vain tuli kuin luonnostaan.

Jari hymyilee ja jatkaa vartaloni silittelyä, selvästi miettien jotakin. Hetken päästä hän saa kysymyksensä ulos.

“Kerrohan, tyttö.. sanoit nimeksesi illalla Tissi, mutta ei kai se voi olla oikea nimesi?”

“Ei tietenkään, se on orjanimeni. Eikö isäntäni kertonut?”

“Ei, hän puhui sinusta tyttöystävänään. Oletko siis oikeasti orja?”

“Olen. Eikö se näy päällepäin?” kysyn hymyillen, silitellen kaulapannastani lähtevää ohutta kahleketjua.

Jari ei hetkeen saa sanaa suustaan.

“Se ehkä kuulostaa oudolta, mutta olen hänen orjansa aivan omasta tahdostani. Ei hän ostanut minua markkinoilta, vaikka välillä ehkä niin vitsaileekin. Ei se ole mitenkään kummallisempaa kuin jos olisin hänen lemmikkieläimensä.”

Jari pohtii ajatusta hetken ja nyökkää sitten. “Kaipa se on uskottava, jos kerran niin sanot.”

“Tiedän että se kuulostaa oudolta, mutta olen paljon onnellisempi hänen orjanaan kuin koskaan vapaana tyttönä. Tuntuu kuin olisin löytänyt oman paikkani, ikään kuin merkityksen elämälleni.”

Hetken mietin mikä saa minut puhumaan näin avoimesti tunteistani miehelle, jonka olen tavannut ensimmäistä kertaa tänään. Jari jotenkin tuntuu luotettavalta. Olen ehkä kaivannutkin jotakuta jolle puhua tilanteestani vapaasti, samalla ikään kuin perustellen sitä myös itselleni. Nyt kun mietin, enhän oikeastaan ole puhunut kenenkään muun kuin isännän kanssa tänne muutettuani, ellei parin sanan vaihtoa kaupan myyjän kanssa lasketa.

“Mutta kertoisitko, mikä on oikea nimesi, tyttö?”

“Jos isäntäni ei kertonut sitä, en tiedä uskallanko minäkään. Se on tavallaan hänen omaisuuttaan. Koen muutenkin hänen antamansa orjanimen enemmän omakseni.”

“Mutta saanko kysyä”, aloitan vaihtaakseni puheenaihetta. ”Jos te ette tienneet minun olevan orjatyttö.. millä tavalla herrani pyysi teidät tänne? Kysyikö hän oikeasti vain, että tuletteko naimaan tyttöäni?”

“Oikeastaan kyllä. Hän kertoi tyttöystävänsä haaveilevan ryhmäpanosta ja kysyi, tahtoisimmeko auttaa järjestämään sinulle yllätyksen.”

Hymyilen. “En tiedä mistä hän on tuollaisen käsityksen saanut, mutta kiitos silti mukavasta yllätyksestä.” Kumarrun antamaan pojalle suukon.

”Ei tarvitse kiittää, on ollut varsin mukava tutustua sinuun”, hän sanoo hymyillen hiukan vinosti. “Mutta pitänee tästä lähteä takaisin nukkumaan, että jaksetaan huomennakin.”

”Hyvää yötä, herrani”.

Jarin lähdettyä makaan vielä hetken valveilla, itsekseni hymyillen, sormeillen kevyesti kosteaa pimppiäni. Kuinkahan pitkään isäntäni on suunnitellut tätä yllätystä?

9 kommenttia viestissä: “Seksiorjana kesämökillä, osa 3B”

 1. Sirhami says:

  Nyt alkaa olee sellasta kohtelua et tykkään.

 2. fygeeerrszsx says:

  Hienoja tarinoita kaikki nää mu koht lähes vuosi menny ootelles seuraavaa.

 3. Littlebaby says:

  Jatkoa,kiitos! 😀

 4. Kiimapilluinen opiskelijatyttö says:

  Istun läppärini ääressä dildo pillussa ja haaveilen tällaisesta kohtelusta.

 5. pienet tissit says:

  Kiitos kun kerroit 🙂 No kai tää on tosi tarinaa vai?

 6. Slavemaster says:

  Kiitos kommenteista. Tässä pari vastausta kysymyksiin.
  A-kuppi: Tarinan seuraava päivä on puoliksi kirjoitettu, jatkoa siis tulee kunhan motivoidun viimeistelemään sen.
  isotissi: pahoittelut jos tuotan pettymyksen, mutta tarinasarja tosiaan on 2/3 fantasiaa ja 1/3 mielikuvituksen tuotetta.
  pikkutissi: Kyseessä oleva yllätys on siis sama johon viitattiin keskustelussa muutama rivi ylempänä, vieraiden poikien tuominen kylään, ja Tanja miettii onko isäntä suunnitellut sitä kauankin, kertomatta mitään.
  Ja jos tahtoo samanlaista kohtelua pikkutisseilleen, muusaksi tai inspiraatiolähteeksi voi päästä lähettämällä foorumiyksityisviestin tälle samalle nimimerkille. 😉 (Kirjoittaja tosiaan on Isäntä, vaikka tarina onkin Tanjan näkokulmasta kerrottu.)

 7. pienet tissit says:

  Tosta viimesestä kohasta jossa luki:Jarin lähdettyä makaan vielä hetken valveilla, itsekseni hymyillen, sormeillen kevyesti kosteaa pimppiäni. Kuinkahan pitkään isäntäni on suunnitellut tätä yllätystä? Mitä toi tarkottaa Kuinkahan pitkään isäntäni on suunnitellut yllätystä?
  Haluaisin itekkin samaa kohtelua tissit alko nöpsöttään… Äkkiä jatkoo jos sopii 🙂

 8. isot tissit says:

  Kiinostaa vaa se että laitoitko isäntäsi luona nää tänne vai ootteko eronneet?

 9. A-kuppi tissi says:

  Koskas tästä tulee jatkoa?

Kommentoi

top