search
top

Nuoruuteni 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 2.57 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Uusin novelli.

Olen jo kertonut kaksi tarinaa lapsuuteni seksikokeiluista. Tämä tarina tapahtui 1,5 vuotta viime tapahtumien jälkeen. Eli aikaiseen kesäpäivään. Olin silloin juuri täyttämässä 10. Naapurustoon oli muuttanut Eero. Eero oli juuri täyttämässä 13. Eeron kanssa olimme pelannen kevään ja alkukesän jalkapalloa. Eerolle en ollut uskaltanut ehdotelle pissaus juttua tai poikaseksiä. Olin niitä kyllä jatkanut Jarin ja muutaman muun naapurin pojan kanssa. Kukaan ei niistä keskenään tiennyt. Pyllyni oli alkanut olla jo jokaisen naapuruston pojan rassattava. Minunkin pippelini oli tietenkin alkanut kasvaa ja olin päässyt myls pano hommiin. Naapurin kaksoset olivat muutaneet parin kilsan päähän, mutta toiset tytöt oli vielä jäännyt. Heistä sitten toisella kerralla.

Palataan Eeroon. Olimme menossa potkimaan. Eero oli aika rääväsuihin ja urheilullinen. Kun pääsimme läheiselle nurmikentälle Eero tietenkin vaati mua maaliin. Eerolla oli potkuvoima ja tykkäsi vedellä mulle pilkkuja. Alkulämpöä pidettiin. Minä vnyttelin ja Eero potki palloa. Sitten olin redi ottamaan huipputorjuntoja. Ensiki Eero ampui kauempaa ja ne jäi suht helposti haltuun. Sitten alkoi pilkkukisa. Eeron ehdotus oli tällainen. Jos saan viisi maalia tarjoat jäätelön, jos saan kymmenen niin joudut perse pystyyn seinää vasten (eli housut jalassa, kaveri saa vetää pallolla muutaman metrin päästä persettä päin) ja jos aan 15 maalia niin otat housut pois. Kysyin jos saan kiinni. Eero sanoi, että sama juttu. Kisa alkoi.Olin aivan likeissä, mutta hävisin ekan kisan maalein 11-9. Eli viereiselle palloseinälle pylly pystyssä nojailemaan. Viisi potkua joista kolme osui pyllyyni. Vaadin revanssia. Tämä peli meni taas Eerolla selvästi 17-3. Eli taas palloseinälle. Kyyristyin ja laskin housuni. Eero vaati myös pikkuhousja alas. Noh laskin nekin. Eero osui kerran pyllyyni. Se sattui hieman, mutta tuntui myös samalla aika kivalta. Vaadin vielä kerran revanssia. Nyt otttaisin henkisen yliotteen. Torjuntoja toisen perään. Olin ottanut kiinni jo 14 kun oli kaksi laukausta jäljellä. Eero monotti suoraan mua jalkojen väliin. Kyllä kirpaisi, mutta sain sen kiinni! Viimeinen pilkku olikin pelkkää kosmetiikkaa.

Siinä se oli Eeron pylly. Husuin vielä housut alas. Eero kiroili ja laski housut nilkkoihin. Sieltä paljastui sileä pyllyinen peppu. Ei karvoja. Osuin kerran todella hybinja huomasi, että pylly väri muuttui punaiseksi. Se sai minut hymyilemään. Eerolla oli jo kova halu kotia. Lähdimme Eerolle pelaamaan uutta nyrkkeilpeliä. Matkan aikana mietin Eeron paljasta pyllyä ja sitä miten kiva olisi myös Eeron kanssa ”kokeilla”. Pääsimme Eeron luokse ja puhuimme, että olisi kiva mennä uimaan joku päivä. Kun oli helle kausi menossa ja kumpikin meistä tykkäsi vedessä lutata. Saatiin pleikari käyntiin ja mehua pöytään niin Eerolla alkoi kova uho. Voitan sut ainakin sata kertaa tossa nyrkeilyssä. Eerolla oli oma pelihuone vintillä. Sinne meni jyrkät rappuset. Huoneessa oli telkkari, pleikkari ja vanha nahkasohva. Oli myös kattoikkuna mistä näkyi pihalle.

Pelit alkoivat. Eero sai muutaman voiton pohjalle tyrmäyksellä, mutta sitten alkoi minun voiton kulku. Voittoja toisen perään. Eero hermostui ja lähti alakertaan. Huusi perässään, että odota hiukan. Parin minuutin päästä Eero tuli takaisin mukanaan kaden nyrkkeilyhanskat. Eero halusi oikeassa elämässä katsoa kumpi on parempi nyrkkisankari. En viitsinyt kieltäytyä ja sitten se oli menoa. Eeron potku oli mahtava, mutta kyllä lyönnitkin tuli perille asti. Meinasin lukua ottaa kun tajusin heittäytyä sohvalle. Eero juhli voittajana ja halusi palkinnon. Palkinto oli sama kuin jalkapallossa. Lyönti hanskalla paljaalle pyllylle. Eli taas olin pylly pystyssä Eeron edessä. Vedin housut nilkkoihin ja odotin Eeron lyöntiä. Osuma oli kova. Sattui ja hiukan inahdinkin. Eero oli reilu kaveri ja antoi minun löydä häntä pyllylle ilman hanskaa. Otin tarjouksen vastaan ja päätin että lyön kovaa, mutta se suunitelma loppui kun näin Eeron pyllyn paljaana silmieni edessä. Refleksin varassa silitin Eeron pyllyä. Eero meni shokkiin ja kysui mitä teen. Totesin vaan, että haluatko kokeilla jotain muutakin. Eero vaistonvaraisesti alkoi haukkumaan mua homoksi ja oli nostamassa housujaan ylös. Koitin pelastaa tilanteen huutamalla saat panna mua! Eero häkeiltyi ja katsoi muhun. Eerosta näki, että hän ajatteli jotain. Eero kysyi varovasti oikeastiko? Vastasin suoraan, että kyllä, jos et kerro muille. Eero näytti viekkaalta ja totesi okei. Mä panen sua ja kumpikaan ei kerro kelleekkään. Eero jatkoi että saa hyvää harjotusta tyttöjä varten. Näin äkkiä tilanne kääntyi.

Eero otti tilanteen heti haltuunsa. Eero vaati multa kaikkia vaatteita pois. Tein työt käskettyä. Heitin t-paidan lattialle ja perään shortsit ja pikkuhousut. Eero hieroi omaa etumustaan. Eero ei selvästikään ollut kuullut esileikistä. Hän halusi heti panna mua pyllyyn, mutta sitten otin tilanteen ittelleni kysymällä, että enkä otakkaan eka sun pippeliä suuhun. Eero vaihtoi heti mielipidetta. Eero laski housunsa nilkkoihin ja heilutti pippeliään mun silmien edessä. Eero istui sohvalle ja minä aloin töihin. Otin Eeron pippelin suuhun. Ihmettelin kun Eerolla ei ollut karvoja ja pippelikin oli aika pieni. Vanhana tekijänä imin Eeroa. Pöyrittelen terskaa kielellä ja imin koko pippeliä. Pippeli mahtui suuhuni hyvin. Nuolin myös kiveksiä hieman. Eero puhkui ja helposti näki, että Eero nautti tilanteesta. Suihinotto sai riittää ja kysyin Eerolta, että nuolenko sun pyllyä. Eero ihmetteli miksi eihän mua panna. Noh kysyin mitä haluat. Eero halusi kuusysiä. Eero meni lattialle makaamaan eikä vieläkään ottanut paitaansa pois. Menin kontalleni hänen päälleen. Eero alkoi sormella leikkimään pyllyreiälläni. Pyysin kostuttamaan reikää hiukan. Eero sylkäisi pyllyyni ja leivtti sylkeä ympäriinsä. Itse muolin kiveksiä ja pippelin vartta.

Sitten alkoi nainti hommat. Eero itsui sohvalle jalat harallaan. Minä tulin Eeron päälle ja Eero ohjasi pippeliään hiukan ohi reiästä ja se sattui. Asetin omalla kädelläni pippelin pyllynreiälle. Sentti kerrallaan laskeuduin alaspäin. Sitten alotin jo itselleni tutun ratsastuksen. Eero piti silmiään kiinni ja äänteli. Itse olin jo oppinut nauttimaan siitä, että pippeli on pyllyssäni. Eikä se enään sattunut. Varsinkaan nyt Eerolla ei ollut kovin isoa. Aloin jo kyllästymään ratsastamiseen ja pysyin asennon vaihtoa. Halusin makaamaan sohvalle. Eero nousi ja minä menin sohvalle makaamaan. Eerolle tuotti vaikeuksia löytää reikä vaikka kuinka nostin jalkojani. Lopulta sekin löytyi ja Eero alkoi pienen höyryjunan tavalla puskea minua. Eero piti vieläkin silmiä kiinni. Eunkkaisn samalla itseäni ja aika nopeasti pieni spermavana lensi vatsalleni. Eikä siitä mennyt kauaa kun Eero alkoin inisemään ja sitten tunsin kuuman lastin sisälläni. Eero tuli pyllyyni eikä lasti ollut kovin pieni. Eero pienen hetken päästä tuli pois sisältäni ja lyyhistyi latkialle. Sisältäni kaikki spermat valui sohvalle. Oloni oli hyvä ja helpottunut. Ei tarvinnut niellä.

Tämän jälkeen tilanne meni aika nopeasti eteenpäin. Minä pyyhin sohvan ja Eero vain puki päälleen. Olin lähdössä kotia kun Eero huusi perääni, että kai me voidaan uudestaakin harjoitella? Vastasin, että tottakai. Harjoituksia jatkettiin myös jatkossa.

Tässä oli kolmas osani. Jatkoa on vielä luvassa yhden tai kahden novellin verran.

3 kommenttia viestissä: “Nuoruuteni 3”

  1. Telttailija says:

    Millatteet ihmiset tänne oikeen kommentoi

  2. Lalalaa says:

    Ihan jees novelli,parempi kuin edelliset.Oikeinkirjoitus,niin saa paremmin selvää.

  3. tykkäänpojista says:

    Ihan kiva kirjoitus. Lisää samalla tyylillä.

Kommentoi

top