search
top

Futisjunnun kesä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...

Olimme sopineet kavereitten kanssa, että menemme katsomaan kesätapahtumaa torille. Siellä oli jokin ilmaiskonsertti. En muista enää kuka siellä esiintyi. Se ei ollut mikään sellainen bändi tai artisti, joka olisi meitä kiinnostanut, mutta pitihän sitä mennä paikalle, kun jotain tapahtui ja ihmisiä oli liikkeellä.

Meitä oli kokoontunut torin reunalle jo viiden kuuden jätkän jengi. Anttia ei näkynyt, mikä hermostutti minua. Antti oli paras kaverini ja paljon enemmän. Karkeasti sanottuna Antti oli ollut koko sen kesän vakipanoni, kauniisti sanottuna olin korviani myöten rakastunut söpöön poikaan.

Olimme kuitenkin edellisenä päivänä eronneet eripurassa. Minä olin ollut pettynyt, kun Antti oli torjunut minut. Niin oli tapahtunut pari kertaa aiemminkin, eikä se ollut merkinnyt muuta kuin että Anttia ei ollut sinä päivänä jostain syystä huvittanut. Seuraavana päivänä kaikki oli ollut taas ok, ja Anttikin oli taas halukas seksiin. Mutta kuitenkin mielessä pyöri huoli. Entä jos Antti ei tulisikaan? Entä jos hän oli suuttunut jostain? Entä jos hän oli kyllästynyt minuun ja seksiin kanssani, jaksoihan poika aina silloin tällöin muistuttaa minua, ettei oikeastaan ollut mikään homo.

Viimein havaitsin jo kaukaa, että Antti oli ylittämässä katua, ja suuntaamassa meitä kohti. Tunsin lämpimän ailahduksen sydänalassa, niin kuin aina Antin nähdessäni. Kun huomasin, että Antti oli laittanut päälleen vaaleat farkkunsa, valtava helpotuksen tunne täytti mieleni ja tunsin mielialani nousevan nopeasti suorastaaan riehakkaaksi. Antti oli valinnut jalkaansa housut, joita olin kehunut syötävän seksikkäiksi. Tiesin, ettei Antin farkkuvalinta ollut sattumaa. Tiesin, että hän oli valinnut pöksynsä miellyttääkseen minua, pyytääkseen anteeksi eilistä haluttomuuttaan. Tunsin lämpimän olon laajenevan sisälläni haaranperiin, enkä uskaltanut ahmia lähestyvää poikaa silmilläni, niin kuin olisin halunnut. Täytyi varoa, ettei muut kaverit huomanneet, täytyi varoa kiihottumasta liikaa. Antin ja minun suhde oli suuri salaisuus, eikä kumpikaan meistä halunnut sen paljastuvan joukkueemme muille sälleille.

Konsertti alkoi, mutta me emme kiinnittäneet siihen suurta huomiota. Jätkät tiiraili paikalla olevia tyttöjä ja antoi niiden ulkomuodosta ja pukeutumisesta väliin aika rasvaisiakin kommentteja. Minä olin Antin myötä jotenkin lopullisesti menettänyt mielenkiintoni moiseen touhuun, mutta Antti osallistui kommentointiin mielestäni turhankin innokkaasti. Välillä minun ja Antin katseet kuitenkin kohtasivat, ja se aina säväytti. Tiesin, että Anttikin odotti hetkeä, jolloin voisimme epäilyjä herättämättä häipyä paikalta ja mennä meille, jossa edelleenkin asustelin yksin, muun perheen viettäessä kesän viimeisiä viikkoja mökillämme.

Kun kukaan ei huomannut, annoin katseeni levätä Antissa. Kaikki pojassa kiihotti haluani, loi mukavan odotuksen kiihkon sisälleni. Pojan urheilullinen olemus, sopusuhtainen ja timmi vartalo, lyhyet tummat hiukset, kauniit kasvot, tiukkojen seksikkäiden farkkujen peittämät jäntevät reidet, kapeat lanteet, sietämättömän seksikäs takapuoli. Jonkun kerran Antti huomasi katseeni, ja tiesin, että hän piti siitä. Minua kiihotti katsella, ja Anttia kiihotti olla katseiden kohteena.

En olisi malttanut millään pitää katsettani irti pojasta, ja kerran pelästyin pahemman kerran, kun huomasin Jussin, yhden joukkueen karjuista, katsovan minuun juuri kun ahmin Anttia silmilläni. Huomasiko Jussi jotain, tajusiko jotain? Hän ei kuitenkaan kommentoinut mitään, eikä hänen käytöksessään ollut jatkossakaan mitään tavallisesta poikkeavaa. Huokasin helpotuksesta, ja päätin olla jatkossa varovaisempi. En itsekään halunnut suhteemme paljastuvan, mutta tiesin, että Antti pelkäsi sitä vielä enemmän.

Vihdoin tuli hetki, jolloin yksi jengistä, taisi olla Sami, sanoi kyllästyneensä, ja alkoi tehdä lähtöä. Minä rupesin oitis vihjaamaan, ettei konsertti minuakaan innostanut, ja ehdotin Antille, että mentäisiin meille jatkamaan peliä, joka meiltä muka oli jäänyt kesken edellisenä päivänä. Antti oli heti mukana juonessa. Tuntuiko minusta vain, vai katsoiko Jussi meitä jotenkin tavallista pitempään, kun moikkasimme muita ja lähdimme Antin kanssa meille päin? Joka tapauksessa unohdin asian sangen pian. Kun olimme Antin kanssa kahden, ei päähäni mahtunut juuri muita ajatuksia.

Tuskin olimme sisällä kämpillä, kun otin Antin syliini ja painauduin poikaa vasten.

– Jätkä laitto noi seksikkäät farkut tänään, kähisin Antin korvaan.

– Mä tiesin, että sä pitäisit niistä, Antti hyrisi.

– Mulla meinas seisoa koko ajan, kommentoin ja näykin Antin korvanlehteä. Enää minun ei tarvinnut varoa kiihottumista, ja kohta hankasinkin seisovaa kaluani Antin haaroja vasten samalla kun suutelin poikaa kiihkeästi.

– Mennään sänkyyn, kähisin, sen jälkeen kun olin kourallani todennut, että Antin seksikkäiden farkkujen etumukseen oli kohonnut kiihottava kumpare.

Painoin pojan alleni sängylle. Se oli meidän lempiasentomme, Antti oli rakastellessamme mielellään passiivinen ja antoi minun viedä. Se sopi minulle paremmin kuin hyvin. Hieroin haarojani Antin haaroja vasten ja suutelin poikaa. Ei ollut mikään kiire. Emme olleet enää suhteen alun kiihkovaiheessa, jolloin jokainen pano oli kiireinen kuin olisimme hengenhädässä pelänneet, että joku tulee ja keskeyttää. Nyt olimme oppineet nauttimaan toisistamme kaikessa rauhassa. Minulla ei ollut kiirettä edes riisua Anttia, vaikka se ajatus koko ajan kutkuttikin Anttia hyväilevissä käsissäni.

– Sorry se eilinen, Antti pyyteli anteeksi, ja minä suukottelin Anttia sovinnon merkiksi.

– Milläs lailla sinä ajattelit korvata sen, kähisin Antille ja näin pojan kauniiden kasvojen hetkeksi synkkenevän. Oli jotain, josta minä pidin valtavasti, mutta josta Antti ei ollut niin innostuntut.

– Kiristäjä, Antti tokaisi, mutta sitten näin hänen taas hymyilevän ja hamuilevan suudelmiani. En voinut uskoa onneani. Himoni alkoi kasvaa sietämättömäksi.

Riisuimme paidat toisiltamme ja sitten kaadoin Antin taas alleni ja menin hänen seksikkäille farkuilleen. Tunnustelin kädelläni niitten pintaa, hyväilin Antin reisiä ja puristelin pullistumaa farkkujen etumuksessa. Kuulin Antin voihkivan mielihyvästä. Vapisevin käsin availin housujen vyön, napin, vedin vetoketjun alas, ja aloin hivuttaa farkkuja ja samalla alushousuja alemmas, suukotellen pojan paljastuvaa ihoa. Viimein seisova kalu ponnahti housujen kätköstä esille, singahti poskeani vasten. Annoin sen hieroutua ihoani vasten, hyväilin sitä käsilläni, suukottelin sitä. Antti huohotti raskaasti, mutta varoin laukaisemasta poikaa liian aikaisin.

Nousin sängystä ja kävin kortsu- ja liukuvoidekätkölläni. Antti oli kääntynyt jo mahalleen, hänen timmi takapuolensa loisti valkoisena muuten ruskettuneen ihon keskellä. Kävin vielä hetkeksi pojan päälle, hamuilin huulillani hänen korvaansa.

– Kiitos Antti, kiitin häntä jo etukäteen. Sitten en malttanut enää odottaa.

Menin Antin takapuolelle, pakaroiden väliin, aloin levittää liukuvoidetta, työnsin sormeani yhä syvemmälle. Tästä Antti vielä piti ja hän liikutteli lanteitaan seksikkäästi. Mutta kun rullasin kortsun kaluni päälle, nostin Antin lanteita ylemmäs ja aloin ohjata seisovaa kaluani pojan pakaroiden väliin, tunsin, miten Antti jännittyi.

– Yritä olla rentona, minä huohotin. Hetken aikaa tunsin huonoa omaatuntoa siitä, että pyysin Antilta jotain, mistä hän ei ollut kovin innostunut, mutta sitten ajattelin, että poika oli valmis antamaan minulle tämänkin, vaikkei siitä itse niin nauttinut. Ja se ajatus viimeistään teki minut hulluksi himosta. Antti antoi minulle persettään, vasten tahtoaankin. Niin paljon hän piti minusta! Viis siitä jos Antin seisokki osoitti laskun merkkejä. Minä halusin ottaa Antin, omistaa hänet, naida häntä, panna söpöä salaista poikaystävääni.

Sain työnnettyä kaluni Anttiin sisälle ja aloin liikuttaa lanteitani kiihtyvään tahtiin. Työntö syvemmälle, veto takaisin päin, seuraava työntö vielä vähän pidemmälle. Antti löysi lantioonsa saman rytmin kanssani, minun ei enää tarvinnut kiinnittää huomiota asian tekniseen puoleen. Keskityin vain nauttimaan. Tahti kiihtyi, huippu lähestyi, muu maailma katosi jonnekin. Minä sain omistaa mielettömän söpön ja seksikkään Antin. Antti antautui minun himolleni. Nautinto oli aivan käsillä, sitten viimeinen työntö ja ilotulitus haaroissani alkoi. Sillä hetkellä poika oli minun. Vain minun.

Vetäydyin Antin sisältä ja huohotin hetken lähes tiedottomana pojan vieressä. Kävimme suihkussa siistiytymässä ja palasimme alastomina sängylle. Antti ei ollut lauennut, eikä hän ollut enää edes kiihottunut, mutta tiesin, että meillä oli aikaa saada siihen asiaan muutos. Tunsin valtavaa hellyyttä poikaa kohtaan, halusin antaa hänelle yhtä suuren nautinnon, mitä hän oli juuri antanut minulle.

Kävin taas Antin päälle, alastomat vartalomme painautuivat toisiamme vasten. Suukottelin Anttia, lepertelin pojalle sanoja, joita en aiemmin ollut juurikaan uskaltanut käyttää. Nyt oli pakko, kaikki oli niin täydellistä.

– Se oli ihanaa, supisin Antin korvaan. – Mitään niin ihanaa ei kerta kaikkiaan voi olla, jatkoin. Ja sitten rohkeuden puuskassa sanoi Antille sanat, joita en ollut koskaan aiemmin sanonut ääneen.

– Mä taidan olla rakastunut suhun.

En uskaltanut katsoa Antin reaktiota, vaan aloin hyväillä ja suukotella pojan alastonta vartaloa.

– Mä teen mitä ikinä sä vaan haluat, kuiskuttelin pojalle ja tarkoitin joka sanaa. Antti makasi sängyllä alastomana ja minä menin hänen haaroilleen ja annoin käteni, suuni ja kieleni Antin nautinnolle. Hänen kalunsa paisui silmieni edessä ja yritin tulkita jokaista Antin äännähdystä, huohotusta ja voihkaisua löytääkseni oikean tavan antaa Antille nautinto. Lopulta imin Antin patukkaa, kädet hänen pakaroittensa alla, puristellen niitä, sormet työntyen pakaroiden väliin.

Antin voihke kasvoi melkein huudoksi, ja Antin lauetessa minä tunsin itseni maailman onnellisimmaksi ihmiseksi. Miten voikin olla mahdollista, että juuri minä sain antaa Antille sen ilon ja nautinnon!

5 kommenttia viestissä: “Futisjunnun kesä”

 1. tsiibadaaba says:

  Oi tykkään tästä jatkosarjasta oikeinkin paljon. Nyt aloin ensimmäistä kertaa lukemaan kaikkia osio.

  Ainoo mikä harmitaa on se, että olisit voinut merkitä hieman selkeämmin, että mikä on ykkös ja mikä kakkos osa jne. Muuten ei mitään moitittavaa!

 2. tykkäänpojista says:

  Odotan innolla. Kiitos vaan!

 3. Kolli says:

  Mukavaa kuulla että jotkut tykkäävät tarinoistani. Se kyllä innostaa kirjoittamaan jatkoa, vaikka osien välillä voi kyllä vierähtää aikaa, kun ei aina ehdi kirjoittamaan.

  Tuo toive grande finalesta on kyllä aika vaativa. Ennemminkin olen ajatellut tästä sellaista jatkuvaa tarinaa niin kauan kuin kerrottavaa ja joitakin lukijoita riittää.

  Eli tulossa on vielä jatkoa, mukavia mutta myös ikäviä tapahtumia, romantiikkaa, erotiikkaa, seksiä, onnistuneempia kertomuksia ja varmasti vähän väliosilta tuntuvia (on mahdotonta aina onnistua edellistä osaa paremmin) ja ajattelin jatkaa sen aikaa kun itse nautin näitten tarinoitten kirjoittamisesta!

 4. ihastunut fani says:

  Tämä futisjunnun tarina on aivan mieletön, jokainen yksityiskohta tarkkaan harkittu sekä osat toimivat yksilöinä hyvin mutta mikä tärkeintä kokonaisuus on ehjä ja hyvin todentuntuinen. Kiitos ja kumarrus jo nyt lukukokemuksesta, silti pieni toive että tarinalle tulisi vielä jatkoa… se grande finale 😉

 5. tykkäänpojista says:

  Oli ihana tarina ja hyvin kuvailtu. Lisää vaan kiitos.

Kommentoi

top