search
top

Nuoruuteni osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 2.73 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Paranneltu osa 2

Tämä on toinen kertomukseni lapsuus ajan seksikokeiluista. Naapurustossa asui myös kaksoset Iina ja Iida. Heihin olin tutustunut jo hiekkalaattikko ikäisenä. He asuivat meidän vastapäisessä rivitalossa. Heidän kanssaan eka seksuaallinen kokemus oli myös metsässä. Lähdimme pihalta muualle leikkimään. Olimme silloin 7 ja 8 vuotiaita. Yllättäen näin silloin ekan kerran tytön pimpin kun Iidalla tuli pissahätä. Iida ei ujostellut lainkaan. Vaan laski housut ja kyykistyi. Pissa roiskui pikkareille ja valui Iidan jalkoja pitkin. Sitten kun lopetti niin nosti vaan märät housut ylös ja jatkettiin. Siinä leikkiessä tuli myös itselleni pissahätä ja sitten hiukan syrjään pissalle. Olin ensin selkäpäin tyttöjä, mutta sitten sain Ahaa-elämyksen ja käännyin. Pissasin siten, että tytöt näkivät. Kaksoset hihittivät kun pissasin heitä päin. Pissaukseni jälkeen leikkimme jatkui normaalina. Iinalla tuli vielä kaiken huipuksi pissahätä. Iina kyykistyi maahan, mutta pyllähti istuvalteen maahan. Pissaa tuli jo samalla ja tietenkin kastoi koko haarojen välin ja pyllyn. Iina nousi ylös ja peppuun oli jäänyt kiinni oksia ja lehtiä. Iina pyllisti minua päin ja Iida otti kaikki ylimääräiset pois. Mutta oli se pyllistys kivan näköinen. Sitten palasimme takaisin pihapiiriin. Tyttöjen äiti tietenkin hiukan suuttui kun housut oli pissassa.

Näitähän jatkui vuosia eteenpäin. Kun aika kuilui ja ikää tuli niin alkoi myös leikit vaihtua. Ekaksi lääkäri leikkihin. Sain yleensä olla lääkäri. Kuuntelin ääniä ja mittaisin lämmön pyllystä. Tytöt tekivät samaa minulle. Kokeilivat kiveksiä ja laittoivat kuumemittaria pyllyyn.

Sitten löisimme heiltäkin pornokasetin. Tytöt eivät ekoilla kerroilla tykkänyt katsoa, mutta kun tottuivat siihen niin katsoivat minun kanssa sitä. Sitten tuli aika kokeilla. Tyttöjen huoneessa tytöt halusivat taas tutkailla mun pippeliä. Jouduin riisumaan kaikki pois. Hiukan sitä häpeilin. Tytöt aloittivat taas leikin. Laittoivat minut makaamaan sänkyyn ja alkoivat tutkailla pippeliäni. Veti esinahkaa edes sun takaisin, vääntelivät, tutkivat peppua ja sitten lopuksi jompikumpi tytöistä otti pippelini suuhun ja imi nopeasti. Tytöt olivat jo lopettelemassa leikkejä kunnes minä ehdotin, että määkin haluan. Iida suostui käsittelyyn. Iida riisui alasti. Iinakin tuli minun kanssa tutkimaan. Minä levitin tiukkoja häpyhuulia ja Iina tutki pikku nännejä. Löysin vahingossa klitoriksen. Iida hymähti kun osuin siihen. Sitten löysin reiän. Luulin, että sieltä se pissa tulee, mutta ei ilmeisesti tullut. Pieni sormeni sinne mahtui juuri ja juuri. Sormi liikkui huonosti siellä. Sitten Iida kääntyi mahalleen ja aloin tutkia pyllyreikää. Se oli tiukka, mutta kivan tuntuinen. Muistelin miten Jarin kanssa olin vähän aikaa takaperin ollut ja vaiston varaisesti nuolaisin pyllyä. Iida hätkähti tosi paljon. Kysyi mitä teen ja sanoin, että nuolaisin sun pyllyä. Iinakin halusi kokeilla. Iina tuli Iidan taakse ja nuolaisi kaksois siskonsa pyllynsuuta. Se oli jo siinä iässä kiimainen näky. Ajattelin kun oma pippeli oli hieman suorassa niin laitanko sen pyllyyn. Päätin kokeilla. Nostin hiukan Iidan lantiota ja laitoin vauhdilla sisään. Liike stoppasi sulkijaan, mutta nussin sitten pakaroiden väliä. Sitten tuli pieni pissahätä ja Jari maisesti pissasin Iidan pyllyreiälle. Pissaa lensi myös selälle. Iida ei suuttunut, mutta ei tykäännyt kun sänky oli märkä. Tämä leikki päättyi niihin tunnelmiin.

Päivää myöhemmin tyttöjen kanssa taas leikkitiin ulkona reippaassa pakkassäässä. Tehtiin lumilinna tyttöjen isän avustuksella ja leikkitiin siellä. Tyttöjen isä poistui ja me aloimme oman leikin. Tietenkin pissaamista. Tytöillä oli kaksi osainen haalari ja minulle yksiosainen. Iida laski housut. Iina myös. Tytöt pissasivat ja yrittivät niin että housut eivät kastu. Onnistuivat aika hyvin. Sitten omalla vuorollani pissasin vähän Iidan housuille ja kädelle, mutta Iida ei suuttunut.

Myöhemmin lähdin heidän perheen kanssa läheiselle rantasaunalle sydän talvella. Mukana olin minä, tytöt ja heidän äiti. Menimme kaikki lapset alasti saunaan. Tyttöjen äiti huomasi, että oli jättänyt hoitotarvikkeet kotia ja lähti noutamaan niitä. Noh me tietenkin olimme saunassa tutkimaan toiseten sukuelimiä. Tytöt laittoivat minut kontalleni ja alkoivat tutkia pyllyreikääni. Kummatkin silittivät pyllyä ja Iida laittoi etusormen sisälleni. Jarin käsittelystä ei ollut kuin muutama päivä ja sekin tuntui kovasti. Tytöt tietenkin kyselivät mitä olin tehnyt ja kerroin heille kaiken. Tytöt pitivät mua ehkä jopa hiukan homona, mutta jatkoivat pippelistä. Itse halusin myös nuolla Iinan pyllyä. Se järjestyi. Iina nojasi lauteisiin ja minä nuolin. Levitin pakaroita ja huomasi, että alapesu oli unohtunut. Pikkuinen rengas näkyi. Nokkelana poikana heitin vettä pyllylle ja hiukan hinkkasin likoja pois. Kielipitkällä menoksi. Iinakin nuoresta iästä huolimatta kiihottui ja päästi pissat ulos. Pissaa roiskui lauteilta päälleni ja valui myös pyllyyn. Silloin kun maku alkoi olla paha niin lopetin. Iida halusi mennä ulos pissalle. Menimme kierimään hangessa. Iida istui hankeen ja antoi kaiken tulla. Siihen selvä pyllyn jälki ja sula kohta mistä pissa oli mennyt. Sitten näimmekin kun tyttöjen äiti tuli takaisin. Juosten saunaan niinkuin mitään ei olisi tapahtunut-

Näitä tapahtumia jatkettiin eteenpäin. Tässä oli tarinani toinen osa. Jatkoa luvassa.

6 kommenttia viestissä: “Nuoruuteni osa 2”

 1. Randomtyyppi says:

  Hieman oli kirjoitusvirheitä, mutta muuten ihan hyvä novelli.

 2. En tiiä says:

  Tarina oli hyvä,joskin hieman lyhyt. Pitempiä kiitos!

 3. Minni says:

  Ihan hyvä tarina 😉

 4. jani 19v says:

  hyvä oli tämä tarina kiihoti mahotamasti minua

 5. Sexipeto says:

  Mahtavaa lisää!

 6. Kaalev says:

  Älä suotta suunnittele jatko-osaa. Huono novelli.

Kommentoi

top