search
top

Jotain hyötyä töistäkin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tuli vähän pitkä ja ehkä epäuskottavakin, mutta kirjoittelinpa kuitenkin. Virheitä varmaankin on joissain kohti, en jaksanut kovin tarkasti oikolukea.

Kesätöiden etsiminen oli tuottanut suuria vaikeuksia Villellä tänäkin talvena edellisvuoden tapaan. Tällä kertaa niitä oli kuitenkin pakko löytää, koska hän ei olisi todellakaan jaksanut kuunnella vanhempiensa nalkutusta laiskuudesta ja saamattomuudesta jälleen kerran samasta syystä. Toki rahallekkin oli aivan tarpeeksi paljon käyttöä ja edellisenä kesänä monta asiaa jäi tekemättä rahan puutteen takia. Paikan löytäminen oli kuitenkin erittäin hankalaa eikä sitä varsinaisesti helpottanut se, että Ville aloitti etsimisen vasta helmikuun lopussa. Kaupungissa oli kyllä ihan kiitettävästi töitä tarjolla, mutta hakijoita oli vähintään yhtä paljon. Reilun viikon aktiivisen etsinnän ja monen “ei oo”:n jälkeen Ville kuitenkin onnistui löytämään itselleen paikan apulaiseksi hotellin ravintolaan aamupalan ajaksi. Ei se mikään unelmatyö ollut, mutta rahaa siitäkin sai, ei tosin liian paljoa.

Ajatus rahoista oli kuitenkin vielä kaukainen ensimmäisenä työaamuna. Kun kesälomaa oli ehtinyt jo viettää kaksi viikkoa, kiinnostus nousta aammulla klo 5.15 ehtiäkseen ennen kuutta paikalle oli ymmärrettävistä syistä vähäinen. Herätyskellon soitua Ville oli silti saanut kammettua itsensä ylös sängystä ja vaatteiden pukemisen ja jogurtin jälkeen oli lähdettävä polkemaan töitä kohti. Matka ei ollut onneksi muutamaa kilometriä pidempi, joten siihen ei kulunut 10 minuuttia kauempaa. Liikennettä ei ollut paljoa yhtään ja hän ajatteli , ettei ollut varmaan koskaan nähnyt näin vähän ihmisiä kerralla liikkeellä.

Perillä Ville astui hotellin ovista sisään ja aulassa ei ollut ketään. Hän oli kuitenkin käynyt paikalla aikaisemmin ja tiesi, ettei ravintola näkyisi heti, vaan se olisi muutaman kulman takana, joten sen löytäminen ei ollut ongelmallista. Ravintolan löydettyään hän ei kuitenkaan nähnyt ketään muita. Syömässä kukaan ei tietenkään vielä ollut, koska aamiainen aukeaisi vasta kuudelta. Kun muita työntekijöitäkään ei näkynyt, hän käveli keittiöön ja huomasi siellä noin nelikymppisen naisen, joka juuri sillä hetkellä laitteli leipiä koriin.

– Moi, Ville sanoi vähän ujosti ja nainen nosti katseensa leivistä.

-Jaa, huomenta. Ootko sä meidän kesätyöläisiä?, nainen kysyi.

-Joo oon, mun nimi on Ville.

-No hyvä kun oot ajoissa. Tuleppa ihan ensiksi hakee täältä nää työvaatteet.

Ville käveli naisen ohi ja otti pöydältä hänen takaansa tumman paiden, jossa oli ravintolan nimi ja mustat housut, jotka näyttivät aika tiukoilta. Naisen rinnassa olleesta nimikyltistä hän huomasi tämän nimen olevan Tarja.

-Pukuhuoneet on muuten tuolla vihreän oven takana; miesten ensin siinä oikealla puolella ja se toinen ovi siellä kauempana vasemmalla on sitten naisille, hän sanoi Villelle.

-Okei.

Ville meni ovesta sisään ja astui seuraavaksi käytävän oikealla puolella olevaan huoneeseen. Siellä hän kuitenkin yllättyi, kun lukollisten kaappien edessä seisoi hiuksiaan pyyhkeellä kuivaten täysin alaston poika. Poika oli ehkä vähän Villeä itseään lyhyempi ja melko laiha, mutta ensiksi huomio kiinnittyi häneen suurena roikkuneeseen penikseensä.

-Moro, Ville sanoi ja poika hätkähti.

-Ai moi, poika vastasi hieman säikähtäneenä ja peitti itsensä pyyhkeellä. “Kukas sä oot?”

-Ville, tulin kesätöihin tänne.

-Okei, mun nimi on Jaakko. Mäkin oon kesätöissä täällä, itse asiassa oon ollu jo kaks viikkoa ja vielä on toiset pari viikkoo jälellä.

-Mun ei onneks tarvi olla ku pelkästään pari viikkoo. Tiedätsä muuten tuleeko tänne ketää muita meidän kanssa?, Ville kysyi.

-Ainakin kuulemma joku tyttö on tulossa. Siks mä tässä uskalsinkin alasti heilua, kun luulin et pelkästään se tulee ja saan pitää yksin tätä jätkien pukuhuonetta vieläkin aamusin. Sori, Jaakko sanoi naurahtaen ja veti samalla boksereita jalkaansa.

-Ei se mitään. Oikeestaan mun pitäs itekki käydä suihkussa, kun tuli vähän hiki tossa pyöräillessä, mutta unohin pyyhkeen kotiin.

-Voit sä lainata tätä mun jos haluut ja onhan tässä vielä kymmenisen minsaa ennen ku työt alkaa.

Ville ajatteli pari sekuntia toisen pyyhkeen lainaamista epähygieenisenä, mutta päätti kuitenkin, että parempi niin kuin mennä hikisenä heti alkuun töihin ja kiitti ja otti pyyhkeen. Hän riisui vaatteensa ja huomasi Jaakon samalla vilkuilevan hänen haaroihinsa, mutta ei välittänyt siitä. Hänen munansa ei ehkä ollut yhtä iso kuin Jaakon, mutta ei siinä kuitenkaan mitään hävettävää ollut. Nopean suihkun jälkeen Ville veti jälleen vaatteet päälle ja puki myös työpaitansa ensimmäistä kertaa. Sekään ei kyllä ollut oikeaa kokoa, mutta sai kuitenkin välttää.

Kun he Jaakon kanssa olivat takaisin keittiössä viittä vaille kuusi, Tarja seisoi siellä jo jonkun suurinpiirtein heidän ikäisensä tytön kanssa.

-Tässä on Lotta, mun siskontyttö ja se on teidän kans täällä nämä pari viikkoa, nainen sanoi.

He tervehtivät toisiaan ja Ville katsoi tyttöä silmiin. Vaaleahiuksinen Lotta oli kaunis ja ei hänen vartalossakaan mitään vikaa ollut, vaikka se ehkä vähän pyöreähkö olikin. Rinnat olivat kuitenkin niin isot, että niillä teki tiukkaa mahtua paidan sisään. Se kulki ilmeisesti suvussa, koska Tarjankaan rinnat eivät olleet sieltä pienimmästä päästä.

-Mun pitää nyt keittää vielä puurot, joten en ehdi tässä nyt hirveesti teitä neuvoa. Jaakkohan voi sitten varmaan näyttää teille kahdelle mitä täällä tehdään, kun on jo pari viikkoa ollut, Tarja sanoi.

-Joo, totta kai. Tulkaapa mukaan, Jaakko sanoi ja käveli ulos keittiöstä salin puolelle.

He kävelivät Jaakon perään ja Ville herrasmiehenä antoi tietenkin Lotan mennä edeltä katsoakseen tytön perseen. Toisin kuin pojat, Lotalla sai ilmeisesti olla työaikanakin farkut jalassa ja peppu näytti niissä melko muhkealta ja pyöreältä. Vaikka Ville tavallisesti pitikin vähän sirommista tytöistä, kauniissa ja muodokkaassa Lotassa oli jotakin hyvin kiihottavaa. Hän onnistui kuitenkin onnekseen pitämään itsensä aisoissa, koska työhousut olivat sen verran tiukat, etteivät ne muutenkaan jättäneet paljon arvailujen varaan ja seisokki olisi paistanut läpi aivan liian selvästi.

Salin puolella oli jo pari pukumiestä syömässä. Työ oli ainakin Jaakon selityksen perusteella yksinkertaista, pöydät puhtaaksi astioista ja roskista edellisen asiakkaan jäljiltä. Välillä astioita piti käydä tiskamaassa ja samalla huolehtia, ettei mikään ruoka pääse loppumaan. Aamupalan jälkeen ravintola pitäisi vielä siivota loppupäivää varten.

-Eli ei tää mitään vaikeeta oo. Ruuhka alkaa yleensä siinä seitsemän jälkeen ja kestää reilun tunnin. Sillon voi olla vähän kiire, koska kaikki työmatkalaiset haluaa tulla samaan aikaan, mut koska tänään on maanantai niitäkään ei oo paljoa, Jaakko neuvoi.

Ruuhkaa ei tosiaan ensimmäisen aamuna kovin paljoa ollut. Ihmisiä kävi yhteensä ehkä pari sataa ja missään vaiheessa ei ollut kiire. Väsymyskin painoi, mutta siitä selvisi kahvikupillisella. Aika kului hitaasti, kun tekemistä ei kolmelle ollut kovin paljoa ja Ville ehti jo ajatella miten hän selviäisi kahdesta viikosta tylsyydessä.

Lopulta se löi kuitenkin kymmenen ja oli vartin tauon aika kunhan viimeisetkin asiakkaat saatiin ulos. Tauolla nuoret saivat syödä aamupalapöydästä mitä halusivat, koska seuraavaksi päiväksi melkein kaikki piti tehdä uudestaan. He ehtivät myös tutustua toisiinsa hieman paremmin ja Ville sai tietää, että Jaakko ja Lotta olivat kumpikin häntä vuotta nuorempia eli 15-vuotiaita. Muuten vartti kului aika ujossa hiljaisuudessa tavallisia koulu- ja harrastuskysymyksiä lukuunottamatta. Kukaan ei sanonut harrastavansa mitään erityistä ja kaikki olivat eri puolilta kaupunkia.

Tauon jälkeiset pari tuntia kuluivat hieman mukavammin, koska salin kuntoonlaittamisessa ja seuraavan aamun aamiaisen valmistelussa riitti tekemistä. Tarjaa he eivät päivän aikana kovin usein nähneet, ilmeisesti hänellä oli muitakin hommia.

Villen päästyä kotiin kello oli vasta puoli yksi, joten ainakin töiden jälkeen jäi aikaa kaikelle muulle. Koska kotonakaan ei ollut vielä ketään muita, tekemistä ei ollut hankalaa keksiä. Lotan katseleminen koko päivän ajan oli saanut halut hyrräämään ja runkkaaminen tuntui hyvältä idealta. Ville huomasi päivän aikana myös Jaakon katselevan tytön tissejä ja persettä melko ahnaasti aina tilaisuuden saatuaan. Eniteen poikien leuat loksahtivat päivän loppupuolella, kun Lotan käyttäessä tiskikonetta hänen vaalea paitansa kastui sen verran, että isot vaaleansinisten liivien peittävät rinnat näkyiväit aika selvästi jonkun aikaa. Itse tyttö ei tätä ilmeisesti ollut huomannut tai ainakaan se ei häntä häirinnyt ja pojatkin onnistuivat pitämään pokkansa.

Näyn ajattelu sai Villen munan nopeasti kovaksi. Koska hän tiesi saavansa olla yksin vielä muutamia tunteja, hän riisutui täysin alastomaksi ja käveli ympäri asuntoa katsellen omaa vartaloaan eri peileistä. Hän piti jäntevästä kropastaan, vaikka se varmaan vähän itserakasta olikin. Erityisesti hän piti munastaan, joka jäykkänä sojotti vähän yläviistoon ja oli 17 senttiä pitkä. Hän mietti myös lyhyesti kuinkakohan iso Jaakolla oli kovana. Löysänäkin se näytti todella isolta ja sen huomasi housujenkin läpi.

Peilin edessä runkkailusta tarpeeksi saatuan Ville käveli huoneeseensa sängylle päiväpeiton päälle makaamaan. Hän kaivoi laatikon pohjilta vanhan pornolehden, johon oli kertynyt parin vuoden aikana kiitettävän paljon spermatahroja. Ville katseli tuttuja kuvia samalla puristellen munaansa, mutta mietti silti lähinnä Lottaa. Tytön kaunista hymyä, vaaleita rintojen päälle yltäviä hiuksia, isoja, pyöreitä tissejä ja ihanan muodokasta persettä. “Pieni pömppömahakin on oikeastaan ihan kiva”, hän ajatteli. Läpikulutetusta lehdestä hän katseli naisia levittelemässä pillujaan ja mietti miltäköhän Lotan pillu mahtoi näyttää. Ajatus sinne työntymisestä sai Villen lopulta laukeamaan ja mällit ryöpsähtivät voimalla vatsalle, mistä hän pyyki ne talouspaperilla pois.

Loppupäivä kului kavereiden seurassa liiankin nopeasti ja uusi aamu aikaisen herätyksen kera saapui liian nopeasti. Tällä kertaa hän onnistui nousemaan sängystä vasta vähän myöhemmin ja joutui suoriutumaan aamurutiineista tavallista nopeammin. Nopean polkemisen ansiosta hän ehti kuitenkin perille 10 minuuttia ennen töiden alkua. Pukuhuoneessa pikasuihku sujui tällä kertaa omassa rauhassa, koska Jaakko oli jo ehtinyt vaihtaa vaatteensä ja aloittamaan työt.

Aamu kului periaatteessa samoin kuin edellinenkin, paitsi tekemistä oli vähän enemmän, kun hotellissa oli asukkaita lähes 300. Ville tuli myös entistä paremmin juttuun Jaakon kanssa ja puhui Lotankin kanssa pari kertaa. Tällä kertaa Tarjaakin näkyi edellistä päivää enemmän ravintolan puolella, mutta hän antoi silti nuorten hoitaa melkein kaikki työt. Tauon jälkeinen parituntinen meni jälleen nopeasti, mutta lopussa sattui mielenkiintoinen tilanne. Heidän työaikansa oli jo loppumassaa ja Ville ja Jaakko olivat lähdössä, kun heidän takaansa kuului tytön ääni:

-No voi perkele, Lotta sanoi vihaisesti.

-No mitä?, keittiössä ollut Tarja kysyi.

-Kaadoin nuo vitun kastikkeet tähän paidalle.

-No oot säkin yks tohelo. Laita se tonne altaasen likoamaan.

-Enhän mä tässä kehtaa riisua.

-Pojat tais lähtä jo ja kyllähän sä nyt tätis edessä kehtaat yhden paidan riisua, Tarja sanoi melkein komentaen.

-No joo kai, Lotta sanoi napitti paitansa auki ja heitti sen altaaseen.

Pojat olivat jääneet seuraamaan tapahtunutta kuin yhteisestä sopimuksesta ja katselivat piilosta hyllyjen välistä melkein puolialastonta tyttöä. Lotalla oli taas päällään ilmeisesti ne samat vaaleansiniset tissiliivit niin kuin myös edellisenä päivänä. Isot rinnat meinasivat kuitenkin pursuta niistäkin yli. Toki Ville, kuten varmasti Jaakkokin, oli nähnyt tissejä aiemminkin, mutta tilanteen tirkistelymäinen luonne teki siitä jännittävän.

-Ja säkin voit lähtä jo. Vien sulle huomiseks uuden paidan kaappiin, Tarja sanoi ja Lotta lähti kävelemään poikia kohti. He ehtivät kuitenkin kiireellä pois alta omaan pukuhuoneeseensa, ennen kuin Lotta ehti nähdä heidät.

Pukuhuoneessa oli vähän aikaa hiljaista, kunnes Jaakko totesi itsestäänselvyyden:

-Hitto toi Lotta on kyllä aika seksikäs.

-Huomasinkin, et oot katellu sitä aika paljon, Ville vastasi.

-No väkisinkin. Ja nii oot kyl säkin.

-Totta kai, eihä noita tissejä voi olla huomaamatta.

-No ei kyllä.

Jaakko rupesi vaihtamaan vaatteitaan, riisui ensin paitansa ja laski sitten housut alas. Muna pullotti selvästi kovana mustavalkoraidallisissa boksereissa eikä kyllä mikään ihme äskeisen jälkeen. Myös Villellä itsellään seisoi ja hänkin riisui, kun kerran Jaakkokin uskalsi. Kun Jaakko huomasi Villelläkin olevan kovana, hän kysyi:

-Ootko sä koskaan vertaillu kalun kokoa kenenkään kans?

-No en, Ville nauroi. “Ootko sä sit?”

-Tietenki oon. Ja mulla on aina ollut muuten isoin, Jaakko sanoi myöskin nauraen.

-Ei kyllä mikään ihme, sullahan näytti olevan jo löysänä melkein yhtä iso ku mulla kovana.

-Ei se siitä paljoa kasvakkaan. Mut katotaanko kummalla on isompi?, Jaakko kysyi.

Ville ei ajatellut siitä olevan mitään haittaakaan ja nyökkäsi. Hän laski boksereitaan sen verran, että jäykkä kyrpä ja kivespussi tulivat esiin. Jaakko teki samoin ja boksereiden alta paljastui pitkä ja paksu, suora muna.

-Ei kai tuo ees mahu mihinkään. Miten sun ikäsellä voi olla noin iso?

-En tiiä, Jaakko nauroi. “Se on on vaa kasvanu koko ajan siitä asti ku täytin 12. Kuinka pitkä sulla muute on?”

-17 senttiä, Ville vastasi. “Entä sulla?”

-23.

-Muijat varmaan ainakin tykkää, Ville sanoi.

-Sen näkee sit ku pääsee kokeilee, Jaakko sanoi.

-Niinpä kai. Kysy vaikka Lotalta, jos se haluais, Ville heitti.

-No totta kai se haluu, kuului vastaus ja kumpikin nauroi.

Pikkuhiljaa he saivat vaatteet taas ylleen ja lähtivät kotiin. Lotta oli ilmeisesti ehtinyt lähtemään jo poikia aiemmin, koska hänen pyöränsä ei ollut enää paikoillaan. Pojat polkivat muutaman minuutin yhtä matkaa, kunnes tiet erosivat ja Ville kääntyi oikealle. Kotiin päästyään hän tunsi jälleen pakottavaa tarvetta runkata. Eihän se mikään ihme ollut, olihan Lotan katseleminen pelkissä rintaliiveissä kiihottavaa ja ei sen jälkeinen tilanne pukuhuoneessa Jaakonkaan kanssa ollut kumma kyllä millään tavalla epämiellyttävä. Itse asiassa Villen päässä pyöri edelleen ihmetys siitä, miten häntä vuoden nuoremmalla pojalla voi olla niin iso kyrpä. Eihän hänelle itselläänkään mikään pieni ollut, mutta Jaakon munan kokoista hän ei muistanut nähneensä edes pornossa koskaan.

Muutamat seuraavat päivät kuluivat jo rutiinilla ja kiireen takia nopeammin kuin kaksi ensimmäistä. Töissä oli myös mukavampaa, kun pystyi juttelemaan jo melko vapautuneesti. Jaakko oli Villelle jo melkein kuin vanha kaveri ja heidän huumorintajunsa oli hyvin samanlaista. Lottaankin tutustui päivä päivältä paremmin ja hänkin oli ihan hyvin poikien jutuissa mukana eikä ujostellut enää niin paljon kuin alussa. Perjantaina heidän ollessa tauolla Lotta ehdottikin:

-Mulla on viikonlopun ajan kämppä tyhjänä, kun porukat on reissussa. Pidetään muutaman kaverin kanssa tänä iltana pienet bileet ja tekin voisitte tulla jos vaa haluutte. Joudutte tosin tuomaan omat juomat, koska meil ei oo yhtää liikaa. Eli mite ois?

Jaakko vastasi myöntävästi, joten Villekään ei kehdannut kieltäytyä. Eihän hänellä oikeastaan mitään erikoisia suunnitelmia illaksi ollutkaan.

-Hyvä. Mut ette sit tuo ketään muita, koska mä en haluu mitää megabileitä meille.

-Ei tietenkään tuoda.

Mitään megabileitä niistä ei todella tullutkaan. Paikalla oli heidän kolmen lisäkseen vain kaksi tyttöä ja yksi poika, kaikki ilmeisesti samalla luokalla Lotan kanssa. Tytöt, Iina ja Sari olivat kumpikin tummahiuksisia, aika pienikokoisia ja ihan hyvännäköisiä. Pojan nimi oli Antti ja hänkin oli aika lyhyt ja hintelän näköinen, kuulemma joku yleisurheilija.

Meno Lotan vanhempien tilavassa kolmiossa ei ollut kovaa missään vaiheessa. He vain istuivat sohvalla ja nojatuoleissa televisiota katsellen ja jutellen. Bileiksi niitä ei Villen mielestä voinut kutsua, lähinnä tylsäksi koti-illaksi, jossa musiikki soi hiljaa taustalla. Hänellä ja Jaakolla oli juotavanaan vain yhteinen Koffin mäyräkoira, joka tuskin kovin pitkälle riittäisi. Tytöt joivat muutamia siidereitä, mutta kikatuksesta päätellen nekin tehosivat ainakin jonkin verran. Anttikin joi vain muutaman, koska joutuisi menemään treeneihin seuraavana päivänä.

Vähän ajan päästä ilta alkoi tuntua tylsältä ilmesesti myös Sarin mielestä ja siiderin rohkaisemana tämä ehdotti:

-Pelataanko räsypokkaa?

Tyttöjen kikattelu lisääntyi entisestään ja ennenkuin kukaan pojista ehti sanoa mitään, Lotta vastasi:

-Joo pelataan, mä haen kortit.

Pojat katselivat toisiaan, muttei kenelläkään ollut mitään paljaan pinnan katselua vastaan ja eihän tytöt edes osanneet pelata korttia. Lotta tuli korttien kanssa takaisin olohuoneeseen ja he menivät kuuden hengen ruokapöydän ääreen, tytöt toiselle ja pojat toiselle puolelle.

-Pelataan sillein joukkueina tytöt vastaan pojat, että kun toisen sukupuolen viimenenkin edustaja on alasti nii peli loppuu. Ja sitten ku häviää nii pitää nousta ylös, että kaikki varmasti näkyy. Muuten iha normaalit pokerin säännöt, Lotta selitti.

Tämä sopi heille kaikille ja tytöt kikattelivat entistä enemmän. Antti kuitenkin lisäsi vielä:

-Sukat on sitte vaa yks vaate.

-Totta kai.

Kun peliä oli takana vajaa puoli tuntia, kukaan ei ollut vielä hävinnyt. Keskellä pöytää Lottaa vastapäätä istunut VIlle oli hävinnyt vasta kaksi kättä, joten hänellä oli yllään vielä t-paita, farkut ja bokserit. Oikealla puolella istuneen Antin tilanne oli kuitenkin heikompi. Alussa kaikki olivat hävinneet vuorotellen menettäen sukkansa ja joku myös päällyspaitansa. Sitten alkoi kuitenkin Antin tappioputki ja hänelle oli jäänyt vain bokserit jalkaan. Villen toisella puolella istuneella Jaakolla oli vielä boksereiden lisäksi t-paitakin yllään. Tytöistä kukaan ei ollut joutunut vielä näyttämään tissejään. Huonoimmassa tilanteessa oli Iina, jolla oli yllään enää rintaliivit peittämässä pieniä rintoja ja boyshortsit jalassa. Lotta oli mielummin riisunut farkkunsa kuin toppinsa, joten hänellä oli jalassaan enää pelkät stringit. Sarilla oli vielä minihame ja mustat rintsikat. Hänen rintasa olivat jonkin verran isommat Iinaan verrattuna.

Peli eteni ja seuraavan kolmen käden aikana Ville ja Jaakko joutuivat luopumaan t-paidoistaan ja Lotta topistaan. Topin alla tytöllä ei ollut mitään, joten Lotan nostaessa topin päänsä yli, suuret rinnat oikein hölskähtivät esiin. Kaikki kolme poikaa tuijottivat niitä lumoutuneena, kunnes Lotta tokaisi:

-Ettekö te oo ennen tissejä nähny.

Seuraava käsi osoittautui Antin kannalta kohtalokkaaksi. Hänen kymppihainsa ei riittänyt ja oli aika riisua bokseritkin. Hän nousi ylös naama hieman punoittaen tyttöjen hihitellesssä. Antilla seisoi selvästi, niin kuin myös Villellä ja näköjään Jaakollakin tässä vaiheessa. Hän kääntyi selkä tyttöihin päin ja laski boksereita alemmas. Hän keräsi muutaman sekunnin rohkeutta perse muihin päin ja kääntyi sitten ehkä sekunniksi.

-Uudestaan, eihän me keretty nähdä mitään, Iina komensi.

Antti kääntyi uudestaan ja tällä kertaa pidemmäksi aikaa. Hänen munansa käyristyi kovana jonkin verran vasemmalle alaviistoon. Se oli ehkä pari senttiä Villen kyrpää lyhyempi ja myös jonkun verran ohuempi. Tytöt katselivat innoissaan ja Ville ei voinut olla miettimättä mitä he ajattelisivat nähdessään mitä Jaakolta löytyy.

-No niin, voit sä jo istua, Lotta sanoi Antille, joka totteli kyllä nopeasti. “Sä saat hoitaa nyt jakamisen ku et oo enää mukana.”

Antti keräsi kortit pöydältä ja jakoi käden kaikille sekoittamisen jälkeen. Tässä vaiheessa peli oli jo jännittävää, koska vaatteita ei kenelläkään ollut kovin paljoa jäljellä. Seuraavaksi hävisikin Sari, joka napsautti rintaliiviensä hakaset kylmän viileästi auki ja pudotti ne lattialle. Tissit olivan hieman eriparia, mutta ihan kivannäköiset kuitenkin. Ahtaus housuissa ei ainakaan helpottunut, Antilla ei onnekseen sitä ongelmaa enää ollut.

-Miks sä riisuit rintsikat etkä hametta?, Lotta kysyi ihmetellen Sarilta.

-Koska mulla ei oo pikkareita.

Ville menetti hävittyään farkkunsa, mutta oli siitä lähinnä tyytyväinen koska puristava tunne alkoi olemaan liikaa. Seuraavan kierroksen jälkeen Lotasta tuli ensimmäinen täysin alaston tyttö. Hän veti ensin istuallaan stringit pois päältään ja nousi sitten rinnat heiluen ylös kummatkin kädet häpynsä päällä. Lotan siirrettyä kätensä pois paljaaksi ajellun pillunsa edestä näky meinasi olla jo liikaa pojille. Villenkin oli pakko hieraista kivikovaa munaansa pari kertaa. Kun Lotta oli istumassa jo alas, Jaakko huomautti:

-Perse vielä.

Tyttö huokaisi ja kääntyi sitten ympäri, jotta pojat näkisivät hänen muodokkaan paljaan takapuolensa. Myös Iina ja Sari vaikuttivat kiinnostuneilta täysin alastomasta ystävästään.

Loppupeli ei mennyt poikien kannalta ihan putkeen. Ensin hävisi Jaakko, joka ujostelematta nousi ylös ja näytti pitkän ja paksun kyrpänsä kaikille. Tytöt katselivat oikeasti hämmentyneinä ja Iina kysyi vielä:

-Miten tuo mahtuu edes housuihin?

-Ei se varmaa kunnolla mahdukkaan, mä oon töissä huomannu, et sillä pullottaa aina toisessa lahkeessa, Lotta sanoi nauraen ja katsoi Jaakkoa. Jaakko ei kommentista ainakaan suuttunut vaan kuittasi takaisin nauraen: “No ei ne sunkaan tissit tahdo aina paidan sisälle mahtuu.”

Kaikki nauroivat ja oli uuden jaon aika, jonka Ville hävisi ja se tarkoitti sitä, että tytöt voittivat. Villekin nousi ylös sen enempää kainostelematta ja veti bokserit kokonaan pois jaloistaan. Muna ponnahti esiin sojottaen jälleen yläviistoon ja tytöt katsoivat taas kiinnostuneena, ymmärrettävsti vähemmän järkyttyneet ilmeet naamallaan kuin Jaakon kohdalla. Tyttöjen voitto tarkoitti sitä, että kaikki pojat olivat alastomina ja Sari ja Iina eivät joutuneet riisumaan loppuun asti, ainakaan vielä.

-Mitäs tehtäs seuraavaksi, Ville kysyi hymyillen ja ilta ei tuntunut enää ollenkaan tylsältä, kaukana siitä.

Tytöt kuiskailivat vähän aikaa yllättävänkin hiljaisesti ja Lotta sanoi sitten:

-Me voitais mitata teidän munat!

-No miks vitussa?, Antti kysyi äkkiä.

-Koska me ollaan uteliaita ja te saisitte palkinnon sen jälkeen.

-Minkäköhänlaisesta palkinnosta puhutaan?, Jaakko kysyi.

-Se selviää sitten, Sari vastasi ja iski silmää.

Pojat katsoivat jonkun aikaa toisiaan kysyvä ilme kasvoillaan, nyökkäsivät ja suostuivat lopulta.

-Hyvä! Menkää tonne sohvalle istuu, ni mä haen viivottimen, Lotta sanoi ja lähti omaan huoneeseensa.

-Mä tuun mukaan ja käyn pissalla samalla, Sari sanoi ja meni perään pieni, pelkän hameen peittämä peppu heiluen.

Pojatkin nousivat Iinan kanssa pöydästä ja menivät sohvalle. Ilmeisesti Lottaa ei haitannut, että kolme täysin alastonta jätkää istui heidän kangassohvallaan. Iina katseli poikia koko ajan ja hänen vaaleissa alushousuissaan oli selvä kostea läikkä.

Lotta tuli pian takaisin viivottimen kanssa, joka ehkä juuri ja juuri oli tarpeeksi pitkä mittaamaan Jaakonkin munan. Sarikin oli jättänyt minihameensa vessareissulle ja tuli takaisin pillu paljaana. Hän ei ollut Lotan tapaan posliini, vaan karvoitusta oli siistitty vain hieman.

-Mihin sä oot sun hameen hävittänyt?, Iina kysyi Sarilta.

-Mä “unohin” sen vessaan.

-Pitäisköhän munki sitte riisua?

-No oot jo näköjään niin märkä, et noista sun alkkareista näkee läpi, Sari vastasi ja kikatti. “Eli eipä se paljoa muuttas”

Iina mietti vähän aikaa ja avasi sitten rintaliivinsä, jotka olivat vähän turhat, koska hän oli melko lauta ja rintojen kohdalla oli vain pienet kohoumat. Alushousut lähtivät heti perään ja alapää oli melkein karvaton, yläosassa oli vain pieni tupsu. Vaikka rintoja ei oikein ollutkaan, perse oli niin pienikokoiselle tytölle lihaksikkaan muodokas. Nyt he olivat kaikki alasti ja kukaan pojista ei voinut vastustaa kiusausta runkata alastomia tyttöjä katsellessa, vaan kaikkien kolmen kädet olivat omilla kovilla kyrvillään.

-Ette runkkaa vielä, me hoidetaan ne kyllä sitte. Nyt mittaillaan ensin, Lotta määräsi ja pojat tottelivat kuuliaisesti.

Hän asettui ensin polvilleen viivottimen kanssa Antin eteen, joka istui reunimmaisena. Sari ja Iina tulivat viereen seisomaan mahdollisimman lähelle ja Ville ja Jaakkokin kurottautuivat katsomaan. Lotta nojasi eteenpäin ja otti kiinni Antin käyrästä munasta ja asetti viivoittimen sen juurelle.

-15 senttiä, Lotta sanoi ääneen.

-Niin paljon ja Antilla on vielä kaikista pienin, Iina sanoi hämmästyneenä. Antti ei vaikuttanut kovin tyytyväiseltä Iinan sanomisiin, mutta oli kuitenkin hiljaa.

Sitten tuli Villen vuoro olla mitattavana. Lotta siirtyi polvillaan häneen eteensä ja tissit nojasivat pojan reisien päällä. Villen teki mieli koskea niitä, mutta hillitsi kuitenkin itsensä. Hän äännähti hieman, kun Lotta otti kyrvästä kiinni tiukalla otteella.

-17 senttiä, eli vähä Anttia isompi, Lotta sanoi ja siirtyi Jaakon eteen. Tytön pieni nyrkki ei meinannut edes yltää paksun mulkun ympärille.

-No huh huh, 23 senttiä. Jaakko näytti tyytyväiseltä ja Antti katseli kateellinen ilme kasvoillaan, kun tytöt ihastelivat Jaakon munaa.

-Mitä me nyt sitte saadaan palkinnoksi, Ville kysyi keskeyttäen ihailun.

-Saatte jonku meistä käyttöön koko yöksi, Sari vastasi ja poikien ilmeet olivat kuin lottovoittajilla.

-No mite me päätetään kuka on kenenki kanssa, Jaakko kysyi ja katsoi toiveikkaana edessään olevaa Lottaa.

-Arpomalla, kuului tyttöjen vastaus yhteen ääneen.

-Arpokaa sitte äkkiä, pakko päästä kohta purkamaan lastit, Antti sanoi ja Ville ja Jaakko olivat samaa mieltä.

Lotta otti viereiseltä pöydältä kynän ja paperinpalan, jonka repi kolmeksi palaseksi ja kirjoitti niihin nimiä. Hän taitteli laput ja nosti lattialta Iinan edestä märät alushousut, joihin hän paperilaput laittoi.

-Otatte kaikki yhen lapun Iinan pikkareista ja siinä on sitten sen tytön nimi, kenen kans saatte leikkiä.

Antti nosti ensimmäisenä ja sai heti Lotan. Ville sai Sarin, mistä hän oli oikestaan ihan tyytyväinen, koska Sari oli tytöistä ehkäpä kaunein, vaikka kroppa ei yhtä näyttävä ollutkaan kuin Lotalla. Viimeisenä lapun nostaneelle Jaakolle jäi tietenkin Iina seuraksi. Ennen kuin kukaan ehti sanoa mitään, tyttö kuitenkin ehdotti Lotalle ilmeisen suoraan tapaansa:

-Voitaisko me vaihtaa, ku mulla on niin tiukka, et tuo Jaakon mulkku tuskin mahtuu sisään. Ja eikö sulla sitä paitsi ollu vähän löysempi?

Lotta katsoi ystäväänsä vähän aikaa “mitä vittua”-ilme kasvoillaan, mutta vastasi sitten:

-No kyl se mulle sopii, jos pojillekki.

Jaakolle se sopi varsin hyvin ja Anttikaan ei laittanut vastaan, vaan katsoi himokkaasti Iinan varsin hyvin mudostunutta peppua. Lotta tarttui Jaakkoa kädestä kiinni ja lähti viemään häntä omaan huoneeseensa. Iina saisi mennä Antin kanssa Lotan vanhempien sänkyyn ja Ville ja Sari joutuivat jäämään viettämään aikaansa sohvalle, joka oli kyllä varsin tilava.

Kun muut olivat lähteneet muihin huoneisiin, Sari kysyi:

-Mitä sä haluaisit tehä?

-Ihan sama mulle, mitä sä vaan haluut, Ville vastasi, kun ei uskaltanut oikein ehdottaa mitään.

-Onko tää sun eka kerta?

-Ei, Ville valehteli ja toivoi, ettei jäisi kiinni. “Entä sun?”.

-No ei nyt ihan.

Oli hiljaista vähän aikaa, kunnes Sari rikkoi sen ehdotuksella:

-Jos mä vaikka otan sulta suihin ensin?

Se kelpasi Villelle paremmin kuin hyvin ja hän nyökkäsi. Sari meni polvilleen sohvalla istuvan Villen eteen lattialle ja runkkasi kyrvän takasin kivikovaksi muutamalla liikkeellä. Sen jälkeen hän kumartui enemmän, nuolaisi vartta pari kertaa ja alkoi sitten ottamaan sitä suuhunsa niin paljon kuin vain pystyi kosketellen samalla omaa alapäätänsä. Sarin antama suuhoito tuntui Villestä paremmalle kuin runkkaaminen koskaan. Tyttö tiesi mitä teki eikä tämä selvästi ollut hänen ensimmäinen suihinottonsa. Kauaa sitä ei kestänytkään, vaan Ville tuli nopeasti, mikä ei ollut ihme kaiken edeltäneen jälkeen. Mällit purskahtivat ulos voimalla ja sitä tuli paljon. Sari antoi Villen tulla suuhunsa ja nielasi ensimmäisen satsin, mutta päästi loput spermat valumaan rinnoilleen leukaa pitkin. Ville kaatui huohottaen selälleen sohvalle makaamaan ja Sari tuli viereen. He mahtuivat juuri ja juuri siihen rinnakkain.

-Oliko kivaa?, Sari kysyi.

-Arvaa vaan. Multa ei oo varmaan koskaan tullu näin paljoa kerralla, kuului Villen vastaus.

-Mä vähän mietinkin, et loppuuko se koskaan. Mut ei se haittaa, ihan kiva juttu vaa, Sari sanoi hymyillen.

Tuli taas hiljaista vähäksi aikaa, kunnes Ville kysyi naureskellen vähän retorisesti:

-Mitenköhän tää ilta näin meni?

-Haluakko kuulla salaisuuden?

-No kerro.

-Me suunniteltiin tää tyttöjen kanssa etukäteen.

-Mitä hittoa!?

-No älä nyt suutu, Sari sanoi nauraen.

-Mistä te tämmöstä keksitte?

-Lotta kerto meille tiistaina, et ku se oli sillo ollu lähdös töistä, ni teillä oli kuulemma jääny Jaakon kanssa pukuhuoneen ovi raolleen. Se oli tietenki uteliaana tyttönä kattonut sinne ja nähny teiät siellä bokserit pullottaen puhumassa, että haluaisitte panna sitä.

-Jatka.

-No sit se oli lähteny ennen ku te huomasitte. Kun me sit tultiin Iinan kanssa käymään täällä myöhemmin päivällä, ni se kerto meille tän sen ovelan suunnitelman. Antti me pyydettiin, koska ollaan tunnettu se kauan ja et ois kolme jätkääki.

-No ootte te kyl aika ovelia, Ville sanoi ja hymyili.

-Joo sulla on varmaan nyt hirveen petetty olo.

Kummatkin nauroivat ja Ville rohkeni koskettamaan Sarin toista rintaa.

-Joko sä oot valmis uuteen kierrokseen?, tyttö kysyi.

-Kyl sitä kohta vois.

-Näköjään, Sari vastasi hymyillen ja katsoi Villen pikkuhiljaa uudelleen kovenevaa vehjettä. “Saat ite päättää haluakko pillua vai persettä, mulle käy molemmat.”

Ville mietti vähän aikaa, mutta päätös oli silti helppo. Pillua oli tehnyt mieli jo niin kauan aina runkatessa, että valinta oli selvä.

-Jos nyt ainakin ensin pillua.

-Ihan miten vaan, onhan meillä koko yö aikaa jäljellä, Sari vastasi ja iski silmää. “Mä haen kortsun mun laukusta.”

Sari meni ja tytön seksikästä persettä katsellessaan Ville mietti elämän ihmeellisyyttä. Eipä hän olisi koskaan osannut kuvitella joutuvansa tai lähinnä pääsevänsä näin outoon tilanteeseen. Tavallaan ilman kesätöitä tämäkin olisi jäänyt kokematta ja pieni palkka työstä harmitti vähemmän kuin aiemmin. Sari tuli takaisin yksi kondomi kädessään ja nauroi:

-Lotan huoneesta kuulu semmosta ähkimistä, että tais tehä aika tiukkaa saada sitä Jaakon kalua sisään.

-No ei mikää ihme.

-Niinpä. Onneks sulla on just tommone täydelline, Sari sanoi ja kosketti Villen jälleen kovana seisovaa munaa.

Ville tunsi olonsa luottavaisemmaksi Sarin kehujen jälkeen ja katseli, kuinka tyttö aukaisi kortsun ja veti edelleen selällään makaavan Villen esinahan kokonaan taakse terskan päältä. Sen jälkeen hän rullasi kumin tottuneesti munan päälle. Sarilla tuntui olevan nuoresta iästään huolimatta selvästi paljonkin kokemusta seksistä.

-Nyt saat nii hyvää seksii, ettet oo enne saanu. Sun ei tarvi tehä muuta ku maata siinä, mä teen kaiken työn, Sari sanoi samalla, kun hieraisi pari kertaa pilluaan ja pyöritteli sormenpäätä kiihotuksesta hieman turvonneella klitoriksella.

Ville ei kehdannut vieläkään tunnustaa, että hänen elämänsä parhaaseen seksiin ei vaadittaisi muuta kuin sisälle asti pääseminen. Tyttö tuli hänen päälleen hajareisin niin, että polvet olivat Villen lantion kohdalle. Sitten hän otti kyrvästä kiinni ja nosti peppuaan sen verran, että sai asetettua munan sisään pilluunsa. Sen jälkeen hän aloitti ratsastamisen, ensin vähän hitaammin, mutta nopeasti tahtia jonkun verran kiihyttäen. Jos jo suihinotto oli tuntunut Villestä paremmalle kuin mikään aiemmin, niin tämä oli jo jotain aivan muuta. Pillu oli sopivan tiukka, se puristi mukavasti joka puolelta, mutta silti kyrpä liukui sisään melko helposti. Ville makasi vain paikallaan eikä tiennyt olisiko hänen pitänyt tehdä jotain muutakin. Hän päätti laittaa kätensä Sarin pienille pakaroille ja puristella niitä vähän. Sari ei ainakaan käskenyt lopettaa sitä, joten Ville jatkoi samalla, kun tyttö ratsasti entistä kovempaa.

He eivät puhuneet mitään koko panon aikana, kumpikin vain huohotti kevyesti. Vaikka Ville olikin juuri saanut yhden elämänsä parhaista orgasmeista, hän ei silti kestänyt ensimmäistä yhdyntäänsä muutamaa minuuttia pidempään. Sari ilmeisesti näki Villen ilmeestä, mitä oli tapahtumassa ja kysyi:

-Tuleeko sulta?

-Mmh, Ville sai ynähdettyä ja Sari kiihdytti vauhtiaan vielä hieman. Ville tunsi tulevansa ja äännähti. Spermat valuivat kortsuun munan ollessa vielä sisällä. Sari antoi sen olla siellä vähän aikaa, kunnes nosti itseään hieman ja vähän jo löystynyt penis spermainen kortsu päällä valahti ulos.

Sari tuli jälleen viereen makamaan ja hieroi samalla klitoristaan.

-Laita käsi mun pillulle ja työntele sitte paria sormea sisään. Mäki haluun saada, hän sanoi.

Ville totteli ja työnsi etu- ja keskisormensa märkään aukkoon.

-Näinkö?

-Just noin, työntele niitä vaan ees taas. Mulla ei varmaa mee hirvee kauan enää.

Ville työnteli sormia ja tajusi koskevansa ensimmäistä kertaa tytön alapäätä kädellään. Sari huohotti parin minuutin aikana kovempaa kuin panon aikana ja inahti sitten pari kertaa kovaäänisesti saadessaan.

-Kuulikohan muut ton, Sari kysyi hengityksensä tasaannuttua.

-No kuulu varmaan ulos asti, Ville vastasi nauraen.

-Hyvä, Sari hymähti. “Älä muute välitä tosta äskesestä, mä en koskaan oo saanu orkkua seksissä ja nyt oli nii kova kiima, et oli pakko sormettaa loppuun.

-Totta kai, sehän on vaan reilua.

-Mä tiesin, et sä tajuaisit, Sari sanoi ja antoi Villelle pusun poskelle. “Meen käymää suihkussa ennen ku muut ehtii, tuutko mukaan?”

Kysymys oli turha ja Ville lähti mukaan enemmän kuin mielellään. Suihku oli kuitenkin jo varattu ja Iina pesi siellä itseään.

-Oliko teil kivaa? Meillä ainaki oli, tyttö kysyi ja kyykistyi alas ja pesi suihku kädessä pilluaan. “Antilla on nii ihanan käyrä, et se osu just oikeisiin kohtiin.”

-Ei meilläkään tylsää ollu, Sari vastasi hymyillen ja jatkoi: “Päästä jo meiät, ei sitä noin kauaa tarvi pestä.”

-Joo meen meen, hyvää yötä, Iina sanoi ja nousi ylös. Mennessään hän vielä läpsäytti Villeä perseelle.

-On se tuoki kyllä yhenlainen, Sari sanoi.

-Ihan mukava, niin ku te muutki, Ville vastasi ja nauroi.

-Tietenki, sul on muute vieläki tuo kortsu, Sari sanoi katsoessaan Villen haarojenväliin.

-Ai nii.

Ville otti sen pois ja heitti roskikseen. Hän kävi ensin suihkussa, kastautui vain ja pesi munansa äkkiä ja jätti sitten Sarin yksin. Tänä yönä joutuisi nukkumaan sohvalla, mutta se ei ollut paha hinta mukavasta illasta. Sari tuli pian taas viereen makaamaan ja he mahtuivat lusikassa nukkumaan ihan hyvin.

-Keksitäänkö aamulla vielä jotai kivaa?, Ville kysyi.

-Iha mite vaa haluut, Sari vastasi haukotellen, olihan kello jo melkein puoli kaksi.

-Ottekko te muute enne tehny tämmöstä yhessä?, Ville kysyi vielä.

-Me ollaan vähän erikoisia tyttöjä, Sari tyytyi vastaamaan hymyillen ja laittoi silmänsä kiinni.

He nukahtivat kummatkin lopulta äkkiä ja yö kului nopeasti. Aamu onkin sitten jo aivan toinen tarina..

4 kommenttia viestissä: “Jotain hyötyä töistäkin”

 1. koimo says:

  ois mukavaa kuulla myös Jaakon versio illan tapahtumista 😉

 2. immi123 says:

  Ihan hyvä mutta jatka mielummin Maxin tarinaa!

 3. Nappi says:

  muuten iha hyvä stoori, mutta alussa jäi häiritsee se että 1-2 kilometriä kävelee siinä 10 minuutissa mikä villellä meni pyöräillessä….

 4. jonne says:

  saiskohan lisää siitä aamusta. tää oli hyvä stoori

Kommentoi

top