search
top

Firman sählyturnaus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Pallo kopsahtaa kaukalon laitaan maalin ohitse menneen laukauksen merkiksi. Olemme 2-1 johdolla, mutta peliä enemmän minua kiinnostaa jo sauna, olut ja hyvä ruoka, vaikka voitto merkisisi joukkueellemme jo kolmatta perättäistä mestaruutta yksiköiden välisessä turnauksessa.

Saan pallon lapaan Jaskan huippu syötöstä, mutta jostain ihmeestä ilmestyy maila joka kolauttaa pallon lavastani ja samalla aivan varman maalin. Voi vee mietin mielessäni, mutta ajatukset siirtyvät nopeasti kolauttajaan. Hän on noin 160 cm pitkä brunetti, joka on vartalon muodoista päätellen viettänyt aikaansa ennenkin liikunnan merkeissä. Uskomattoman sähäkkä tyttö juoksemaan ja tilanteisiin kerkeää aina ennen muita. Miten huomaan hänet vasta nyt? Ikää hänellä on kuin minulla eli n. 27.

Pallo on taas lavassani ja nyt onneksi huomaan hänen lähestyvän vauhdilla. Harhautan, mutta hän ehtii taas huitaisemaan mailaani niin, että pallo karkaa. Onnekseni kerkeän kulmaan ennen häntä hakemaan palloa ja nyt hän tulee aidosti kiinni minuun. Saan syötettyä Jaskalle, mutta ajatukseni ovat vieläkin siinä kosketuksessa, jonka sain upeimmista pakaroista, joita reiteni ovat koskeneet vuosiin.

Vaihdossa yritän tarkasti kuunnella vastustajan aitiosta hänen nimeään ja se selviää minulle nopeasti, sillä hän tekee sen taas. Nyt lähtee pallo meidän joukkueen naisvahvistuksen Minnan lavasta ja vastustajan penkki huutaa yhteen ääneen: “Hyvä Sanna!”. Sanna on todellakin hyvä, totean ja vieressäni Jaska heittää, että: “taidat jo miettiä kuin hyvä hän onkaan…”. En vastaa mitään, koska tiedän jo paljastuneeni, enkä häpeä sitä, koska edellisestä parisuhteestani on jo vuosi ja välillä ei ole ollut aikaa kuin työlle.

Tuomari viheltää pilliin ja aloitamme mestaruusjuhlat lukelilla 5-3. Sanna teki yhden. Omat pisteet ei juuri kiinnostakaan.”olit hyvä” totean Sannalle kättelyssä ja hän katsoo minua uskomattoman seksikkäällä tavalla kiitokseksi.

Tällä kertaa otin vain pikaisen saunan ja kiiruhdin nopeasti hallin kabinettiin ruokailuun. Kuin sattumalta myös Sanna ja hänen suunnilleen samanikäinen ystävänsä olivat saapuneet suihkun raikkaana kabinettiin. Menin keskustelemaan heille ja Sannan kaveri osoittautuu Iidaksi. Sanna näyttää uskomattoman hyvältä tiukoissa farkuissa ja t-paidassa. Olen onnellinen, että olen aamulla lähtiessä ottanut matkaani rennommat nuorekkaat vaatteet konservatiivisten ja äijämäisten vaatteiden sijaan.

Keskusteluissa selviää, että Sanna harrastaa spinningiä ja kiipeilyä. Iidan harrastukset minulta jotenkin meni ohi tai sitten en niitä edes malttanut kysyä, kun jo halusin kertoa pelaavani sählyn lisäksi jääkiekkoa sekä lisäksi harrastavani kiipeilyä, joka selvästi ilahdutti myös Sannaa. Vastaus oli jo vähän liian tuttu: “näytätkin ihan kiekkoilijalta, tiedäthän kävelysi ja….siis positiivisessa mielessä”. Ja taas se sama uskomattoman seksikäs katse.

Palkintojen jako pidetty ja jatkoimme Sannan kanssa keskusteluja. Iida oli välillä jo kyllästynyt meihin ja lähtenyt juttelemaan muiden kanssa.

“Hei Sanna, mun täytyy oikeasti olla tosi tylsä ja lähteä viel duuniin, mutta voidaanko viel nähdä tänään tai joskus”, kysyn ja Sanna on aika hämmentynyt, mutta toteaa, että on ihmetellytkin miksen ole juonut kuin yhden. Yllätykseni minulle tulee kuitenkin ehdotus, “sopiiko, että lähden mukaasi odottamaan?”. Saan juuri sanottua kyllä ja ihmettelen mielessäni että mitä nyt tapahtuu.

Viimeinen oikoluku ja sitten lähetä. Käännyn ja Sanna katsoo minua ja sanoo: “tiedätkö, että näytät aika kivalta,kun keskityt täysillä duuniin?”. Jep, paitsi sun täällä ollessa en pysty keskittymään, vastaan. Ai miksi? Oon miettinyt koko illan miltä tuntuisi suudella sua, totean ja samalla kävelen Sannan luokse. Oon miettinyt samaa, hän vastaa.

Uskomaton jännitys ja fiilis, kun huulemme koskee ensimmäistä kertaa. Mieleni tekee heti koskea Sannan upeita pakaroita, mutta hillitsen itseni, kunnes Sanna tarttuu minun pakaroihini. Väännän huoneen kaihtimet kiinni, ettei sisäpihan yli mahdolliseti talossa olevat näe tilannetta.Tartun tiukkoihin pakaroihin, joihin yletyn täydellisesti, vaikka meillä on pituuseroa melkein 30 cm. Suutelemme erittäin kiihkeästi ja rakastun Sannan uskomattomaan tapaan käyttää kieltään ja tapaansa näykkiä alahuultani huulillaan.

Minulla on vaikeuksia mahtua housuihini, vaikka totisesti vasta suutelemme ja hellästi hyväilemme vartaloitamme työpistettäni vasten. Onneksi olin nostanut moottoripöytäni ylös, jotta siitä on helppo ottaa tukea. Alan käymään todella kuumana ja niin Sannakin. Hengityksemme kiihtyy ja hyväilymme kiihtyy entisestään. Lasken moottoripöytääni hieman alemmaksi ja nostan Sannan pöydälle istumaan ja asetun hänen eteensä niin, että pääsen sopivasti seisomaan hänen haarojen väliin. Vedän Sannaa lähemmäksi itseäni ja jatkamme suutelua. Nyt viimeistään Sanna tuntee kovettuneen kaluni itseään vasten ja se saa hänet liikuttamaan lantiotaan minua vasten.

Kosken ensimmäistä kertaa Sannan rintoja. Ensin vasemmalla kädellä hänen oikeata rintaansa ja sitten oikealla kädellä hänen vasenta. Sannalla on ihanan kiinteät käteen sopivat ehkä B-kupin rinnat. Sanna avaa samanaikaisesti ponihännällä olleet hiuksensa ja hän näyttää uskomattoman hyvältä, vaikkei hänellä ole lainkaan meikkiä. “Mä haluan sua” hän sanoo ja hyväilee farkkujeni etumusta. Tartun häneen entistä tiukemmin ja vedän hänet lähennäksi itseäni niin, että nivusemme ovat vastakkain. Käyn jo uskomattoman kuumana ja pelkään laukeavani jo pelkästään vaatteiden läpi tapahtuvast rytmikkäästä liikehdinnästämme.

Tartun hänen t-paidan helmaan ja nostan paidan pois hänen päältään. Uskomattoman kauniita rintoja peittää tämän jälkeen ainoastaan mustat rintaliivit, joista haluan päästä eroon heti, kun Sanna on ottanut paitani pois. Tuntuu ikuisuudelta, mutta samanaikaisesti sanoin kuvailemattoman hyvältä, kun hän suutelee ylävartaloani. Lopulta työnnän hänet taaksepäin. Suuteleen kaulaan ja avaan hänen liivinsä hakaset. Takellellen, mutta varmasti saan liivit auki ja niiden alla minua, katsettani ja huuliani odottaa kauniin tummat nännipihat, joiden keskellä täydellisesti kovettuneet nännit. Käyn entistä kuumempana ja olen laukeamaisillani

Suutelen Sannan kaulaa, rintaa ja lopulta tarraan hänen rintoihinsa päättäväisesti ottaen oikean nännin suuhuni. Näykin ja imen nänniä ja huomaan, että Sanna pitää tästä, jonka vuoksi jatkan vielä hetken ennen kuin siirryn toiseen rintaan.

Nyt en enää malta odottaa ja nosta moottoripöytää hieman ylöspäin. Juuri sen verran, että minun on helppo avata sannan farkkujen napit ja vetää hänen housut pois hänen jaloistaan. Spinning on tosiaan tehnyt työnsä, sillä hänellä on upeimmat reidet mitä olen nähnyt. Tartun pohkeisiin ja alan suudella niitä nousten nopeasti reisien sisäpinnalle ja lähemmäksi tavoitettani. Liikun nopeasti, mutta hellän päättäväisesti hänen mustien alushousujensa reunaa, kuitenkin välttäen koskemasta vielä herkintä aluetta, koska halusin saattaa hänet kuumimman kiiman partaalle.

Tartun Sannaa tiukasti pakaroista ja käännään hänet pöydän reunalle niin, että hän jää pöydän reunalle niin, että pystyn suutelemaan hänen kiinteitä pakaroitaan ja ihailemaan stringien kauniisti paljastavaa takapuolta. Otan tiukasti kiinni hänen pakaroistaan, jonka jälkeen otan kiinni hänen stringien takaosasta ja vedän yhdellä liikkeellä hellästi ne alas ja nilkkojen kautta lattialle. En meinaa enää kestää painetta ja huomaan, kuinka olen laskenut jo ensimmäiset nesteet läpi farkkujeni.

Suudeltuani ja hyväiltyäni vielä hetken Sannan upeita pakaroita nostan hänet takaisin pöydälle niin, että hän on kasvot minuunpäin. Näen edessäni kauniisti ajetun karvoituksen ja lasken pääni takaisin hänen sisäreisilleen. Lähestyn hiljaa, mutta päättäväisesti Sannan vaginaa ja näen,ettei hän enää malttaisi odottaa kosketustani ja silloin tiesin tilaisuuteni tulleen. Nostan vielä hieman pöytää, että pääsen helpompaan asentoon ja silloin aloitin Sannan hyväilyn tarkemmin.

Liikutan varovasti kieltäni ylhäältä alas. Sanna käy todella kuumana ja hän on juuri niin märkä kuin mies vain voi toivoa. Siirrän kieleni kärjen hieman ylemmäs ja löydän pisteen, joka saa Sannan värähtämään niin, että hänen lantionsa nousee pöydän pinnasta useita senttejä. Jatkan klitoriksen hyväilyä kielelläni samalla, kun siirrän etusormeni varovasti hänen sisäänsä. Työnnän sormen varovasti sisään ja alan liikuttamaan sitä edestakaisin ja välillä tehden pyörivää liikettä. Puristelen samanaikaisesti Sannan nännejä ja hän tuntuu olevan räjähtämäisillään. Hän mutisee jotain, mistä en saa selvää ja samanaikaisesti liikuttaa lantiotaan niin, että minun on vaikea pysyä vauhdissa. Siirrän vasemman käteni rinnoilta myös alas ja hieron vasemmalla etusormella hänen klitoristaan, kielellä hänen märkiä häpyhuuliaan ja oikealla kädellä jatkoin sormen liikuttelua edestakaisin. Aistin Sannan orgasmin olevan lähellä, joten nopeutin hieman tahtiani ja samalla hieroin lisäksi vielä hänen kostunutta anustaan keskisormeni ensimmäisellä nivelellä kuitenkaan työntämättä sitä sisään.

Sanna tärisee, ääntelee ja keikuttaa lantiotaan ja lopuksi päästää uskottaman kauniin heleän kiljaisun, kun hän tulee. Hän tulee voimakkaammin kuin olen ikinä kenenkään nähnyt tulevan. Olen myyty tästä ja ihailen hänen kaunista vartaloaan pöydälläni ennen kuin riisun farkkuni.

Sanna laskeutuu pöydältä ja tarttuu edelleen orgasmista hurmioituneena kulliini. Hän ensin hyväilee kiveksiäni, mutta nopeasti alkaa hyväilemään huulillaan varttani ja siirtyy nopeasti terskaan ottaen samanaikaisesti terskani ympäriltä otteen, joka saa suihinoton tuntumaan paremmalta kuin ikinä. Alan täristä sillä tiedän lastini olevan tulossa hetkellä millä hyvänsä.

Sanna haluaa minut sisääni, mutta ymmärtää ehkäisyn puutteen ennen kuin ehdin sanoa mitään ja samalla hän jatkaa kullini imemistä sillä varmuudella ja otteella, että n. 17 cm kaluni sai varmasti lisäsenttejä.

Tajuntani alkoi karata ja tajusin tulevani. En välittänyt mihin, mutta halusin tuntea Sannan runkkauksen viimeiseen tippaan saakka. Orgasmini oli uskomaton ja erittäin runsas lastini lensi osaksi Sannan päälle ja osaksi lattialle.

Olimme molemmat hämillämme ja vasta muutaman minuutin ja uskomattomien suudelmien jälkeen tajusimme olevamme työhuoneessani. Päätimme viettää yhteisen yön ja tämän tapahtumista tuli vieläkin uskomattomammat kuin tästä alkoholittomasta sessiosta työhuoneessani.

Ilmoittakaa, jos haluatte kuulla tarinamme yöstä!

2 kommenttia viestissä: “Firman sählyturnaus”

  1. mrdavid says:

    Tosi hyvä! Jatkoa

  2. jonne says:

    lisää yöstä kiitos
    Todella mukaansatempaava tarina

Kommentoi

top