search
top

Jasminen kanssa mökillä, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.69 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa pukkaa... Tämä oli valmis jo ajat sitten, mutta halusin saada jatkoa aikaan ennen tämän julkaisemista. Vähän tätä tuli muokkailtuakin. Tarina jatkuu vielä...

Poutapilvien riekaleita ajelehti verkkaiseen tahtiin sinisellä taivaalla ikkunalasin takana. Sen ehdin nähdä, ennen kuin sain Jasminen jalan naamaani. Ajoittain levottomasti nukkuva tyttöystäväni oli vääntäytynyt pää jalkopäähän päin mun ollessa ”oikeinpäin”. Saunaillan jälkeen emme olleet vaivautuneet laittamaan uikkareita enempää päällemme ja nekin olivat lähteneet taas nukkumaan käydessä. Mä nousin istumaan sängynlaidalle ja katsoin kelloa, joka oli likemmäs puoli yksitoista. Sonnustauduin t-paitaan ja shortseihin ja menin aamupalalle, jättäen Jasminen vielä nukkumaan.

Portaiden nitinä sai jo jalkeilla olleen Riikan tulemaan vastaan ja tervehtimään.
– Huomenta! Riikka sanoi aurinkoisesti hymyillen.
– Huomenta, huomenta… sä oot jo hereillä?
– Mä oon niin aamuvirkku, että oli pakko nousta jo tunti sitten. Otatsä kahvia?
– Joo, ootsä keittäny?
– Se on kohta tippunu.
Mä istuin pöytään. Katsellessa iloisena puuhastelevaa Riikkaa ei voinut olla olematta itsekin iloinen. Portaita alas tömistelleeseen Jonnaan ei tosin Riikan ilosäteilyllä tuntunut olevan vaikutusta.
– Ääh… vittu, mun pää… Jonna mutisi istuessaan pöydän ääreen.
– Huomenta, mä sanoin.
– Mmrhm… Riikka… kahvia…
– Tässä, sanoi Riikka ojentaen kupin Jonnalle.
Jonna ryysti kahvia kyynärpäät pöydällä päätään roikottaen, kuin osoittaen, ettei ollut juttutuulella vähään aikaan. Joona, joka tuli alas, taas oli yhtä hymyä. Se kiskoi mut mukaansa kuistille ja sanoi haluavansa kertoa jotain.

– Tää on paras mökkireissu ikinä! Joona kailotti mulle päin näköä.
– Jaa sen takia mitä eilen saunassa tapahtu?
– No ei vaan sen takia, vaikka sekin oli kyl mahtavaa. Enkä muuten ois Jasminesta arvannu, et se olis niin rohkee. Onks se kimppajuttu oikeesti tosi?
– Eheh… on. Niin siinä kävi.
– Ootsä vaan saanu itelles melkosen villin mimmin. Mut on toi Jonnakin jotain ihan muuta, tiätsä mitä me tehtiin siinä, kun sä ja Jasmine olitte jo menny ylös? Mentiin pikku kuutamouinnille.
– Ai jaa?
– Jonnan idea. Se kisko mut mukaansa rantaan. Eihän se uikkareita ottanu, mut se pulahti naku-uinnille, ja mä tietenkin perässä. Me oltiin jo tulossa pois vedestä, kun Jonna kaato mut selälleni siinä rantavedessä ja kävi mun päälle istuun. Se kysy, haluisinko mä pussata sitä, ja mä sanoin joo. Me imuteltiin oikein kunnolla, ja sit se kysy, haluisinko mä panna sitä. Mä sanoin haluavani. Ja sit…
Mä nielaisin.
– Ja sit?
– Ja sit se sammahti siihen mun päälle.
– …Mahto sua vituttaa.
– Kyllähän se sillon, mut nyt on uus päivä, ja meillä oli niin hiton hyvä alku, et tänään mennään loppuun asti.

Me mentiin takaisin sisälle. Nikokin oli herännyt ja tullut syömään. Mä ja ja Joona päätettiin tentata sitä edellisen illan tapahtumista.
– No? mä kysyin.
– Mites sulla ja Riikalla meni? Tehän jäitte kahden, ku mä ja Jonna mentiin uimaan ja Juhani ja Jasmine nukkuun, Joona jatkoi.
– Ei menny niin mitenkään, Niko tuhahti happamena.
– Ei tapahtunu mitään? mä ihmettelin. – Te kun tulitte niin hyvin juttuun.
– No juu, me juteltiin siinä paljon, mut se jäi sit yhteen suukkoon. Mut mites teillä?
– Ei mekään paljoo… Joona virnuili ja kuiskasi sitten: – Mitä ny sain parhaan suihinoton ikinä.
– Jumalauta jätkä!
Joona kuiskasi vielä jotain, jolloin Niko katsoi muhun.
– Jumalauta jätkät!
– Hei pojat, mitä te siellä nurkassa kuiskuttelette, tulkaa syömään! alas tullut Jasmine huikkasi meille.
– Sä nukuit taas aikas levottomasti, mä sanoin Jasminelle annettuani poskisuukon.
– Olinks mä taas pää jalkopäässä?
– Jep.
– Potkinks mä taas sua?
– Jep.
– Hihi, sori ny kovasti… Ei mutta, viimenen päivä täällä, mitäs tehtäs? Ideoita?
– Nukutaan krapula pois, murahti Jonna.
– Pitää meidän nyt jotain erikoista tehä! Huomenna lähetään pois ja maanantaina alkaa jo koulu!
– No tota, täällähän on toi vene. Mennään tohon läheiseen saareen, mä ehdotin.
– Joo, otetaan eväät ja semmosta, Jasmine sanoi innostuneesti.

Se oli sitten sovittu. Tyttöjen laittaessa eväitä me pojat kerättiin muita kamppeita ja kannettiin vene talviteloilta rantaan. Mä Nikon ja Joonan kanssa soudin edeltä viemään kamat saareen, jätin heidät sinne laittamaan ”leiriä” pystyyn ja menin hakemaan tytöt.

Jasmine, joka oli jo bikineissä, Riikka ja Jonna odottelivat laiturilla kylmälaukun kanssa. Tytöt hyppäsivät kyytiin, Jasmine mun viereeni keskelle, Jonna kokkaan ja Riikka vahtimaan peräsintä. Jasmine halusi innoissaan auttaa soutamaan, mutta ei sitten kauaa viitsinyt/jaksanut. Jonna riisui puolivälissä matkaa t-paitansa ja shortsinsa, paljastaen alla olleet taivaansiniset bikininsä ja otti mukaansa ottamasta muovikassista aurinkovoidetta. Se levitti voidetta käsivarsiinsa ja rintaansa ja pyysi sitten Jasminea levittämään sitä selkäänsä. Jasminen tehtyä niin Jonna kääntyi siihen päin ja virnisti ilkikurisesti:
– Jasu, säkään et saa palaa, anna ku mä levitän nyt sulle suojakerroksen.

Jonna pursotti voidetta reilusti käsilleen ja alkoi hieroa sitä Jasminen rinnoille tämän vastusteluista huolimatta, ja nauroi. Mulla alkoi sitä menoa katsoessa mielikuvitus laukata, mä saatoin nähdä mielessäni Jasminen ja Jonnan öljyttyinä pienessä, leikkimielisessä kissatappelussa. Mä kuvittelin turhankin pitkälle, minkä sain tietää, kun Jonna mesosi niin, että saareen astikin varmaan kuului:
– Oho, oho! Pikkujättiläinen nostaa päätään!

Mulla seistä jöpötti armottomasti. Jonna konttasi mun eteeni ja vene heilui puolelta toiselle niin, että oli ihme, ettei kaatunut kyljelleen. Kun mä sain veneen vakautettua, Jonna kiskaisi uimashortsieni reunan mun kassieni taakse ja katsoi mun seisokkiani silmät kiiluen.
– Huu… on sulla vaan iso…!
– Jonna, ootsä kännissä näin aikasin, vai mitä? Ja etkö sä nyt nähnyt tota eilen tarpeeks? Jasmine huusi ja Riikka yritti kuikuilla mun olkani yli nähdäkseen myös.
Jonnan häikäilemättömän estottomuuden takia mulla oli jo sumeta päässä. Mä en saanut ajateltua mitään muuta kuin kurvikkaan Jonnan upeaa kroppaa hyllyvine kannuineen. Oli mulla tunteita sitä kohtaan eli ei, mä halusin panna Jonnaa! Siinä se mokoma virnuili irstasta hymyään, esitteli häpeilemättä muotojaan ja laski kätensä mun kullini varrelle ja otti siitä tiukan otteen.
– Eihän tää nyt laske ollenkaan… kohta se varmaan räjähtää, jollei asialle tehä jotain, Jonna sanoi seksikkään käheällä äänellä ja hitaasti kumartui nuolemaan terskaa ja otti sitten kaluni miltei tyveä myöten suuhunsa.

Uhkea blondi lipoi mun miehuuttani antaumuksella siinä keskellä järveä. Airot unohtuivat käsistäni ja niin kaikki muukin. Jonna pyöritti kieltään terskani pinnalla, runkaten mua samalla. Enkelin kieli ja kädet veivät joka lipaisulla ja edestakaisella liikkeellä mua kohti taivasta. Uimashortsit olivat jo kadonneet hankaamasta pallejani reunallaan. Jonna imi, imi ja imi, aina vain lujempaa, ja mun kasautuneet paineeni vaihtuivat autuaaksi nautinnoksi. Alaston Jonna kävi polvilleen seisomaan ja otti kaluni hurmaavien hinkkiensä väliin. Jonnan tissien silkkisessä syleilyssä mun elimeni kautta koko vartalooni levinnyt nautinto oli saavuttamassa ääripisteensä, kun –
– Juhani! kuului Jasminen ääni vierestäni. – Oletsä hereillä?
– Mhä…? oli ainoa asia, jonka sain ulos suustani.
– Sä soudat kohta ohi koko saaresta. Ja… laita toi takas housuihis, Jasmine sanoi osoittaen mun seisokkiani.

Jonna oli kiskaissut shortsit kassieni taakse, mutta tapahtumat siitä eteenpäin olivat olleet pelkkää fantasiaa. Loppumatkan onnistuin keskittymään soutamiseen Jasminen toruessa mua, Riikan vilkuillessa mua punastellen ja Jonnan naureskellessa mun kuolaamiselleni äsken.

Niko ja Joona olivat saaneet teltat pystyyn meidän rantautuessamme. Kaksikko juoksi meitä – tai no, Riikkaa ja Jonnaa – vastaan.
– Telttoja? Meinasitteks te, et me yövytään täällä? Jasmine kysyi.
– No mikspä ei? mä sanoin.
Tytöt antoivat hyväksyntänsä leiriytymiselle. Niko tuntui tulevan entistä paremmin juttuun Riikan kanssa, mutta Jonna ohitti Joonan tarinoinnin tehokkaasti. Me miehet lähdettiin etsimään polttopuita iltanuotiota varten ja Jonna lähti aikaa tappaakseen mukaan. Pian löytyi vanha kelo. Niko otti kirveen ja alkoi hakata keloa poikki. Mä taas sain todistaa Joonan musertumista pikkuhiljaa, kun kaikki heitot kimpoilivat Jonnan jääkylmästä pinnasta.

– Hei, mikä sun on? Eilen sä olit niin kiihkeesti mun kimpussa, Joona kyseli parveillen Jonnan ympärillä.
– Vai kimpussa? Jonna sanoi mulkaisten Joonaa kylmästi. – Äläs ny luule itestäs liikoja! Mä olin paitsi kännissä, niin mua vaan sattu haluttaan eilen. Sua kävi sääliks, ku olit niin mukavan olonen tyyppi. Mä otin sulta poskeen yhen kerran, mitä sitten? Luulekko, et oot eka? Mä voin tehä niin kivalle kundille, mut ei se viel meinaa, et mä haluisin mitään muuta!
– Joten… mä oon siis sun mielestä kiva…?
Jääprinsessa punastui hieman.
– Luulet tosiaan ittestäs liikoja. Mä oisin voinu yhtä hyvin imee Juhanii tai tota toista eilen!
– Mun nimi on Niko, ”toi toinen” sanoi lievästi ärtyneenä.
– Mut valitsit kumminkin mut, Joona myhäili omahyväisesti. – Ja tuskin sä kaikille ”kivoille kundeille” annat semmosta erikoiskohteluu. Et sä pystyis tekeen sitä ku jollekin, josta tykkäät.

Joona käveli, tai pikemmin tömisteli heikoilla jäillä. Jonna näytti kihisevän kiukusta. Se ei kuitenkaan pamauttanut Joonaa, kuten mä oletin, vaan kääntyi muhun ja Nikoon päin.
– Haluutteks te, et mä otan teiltä suihin? Jonna kysyi haudanvakava ilme naamallaan. – Juhani tai sä toinen jätkä siinä?
– No… vaikka, Niko sanoi varovaisesti.
– Jonna hei, et kai sä nyt tosissas tässä meinaa… mä ihmettelin.
– No ei… noi teltat on ihan tos lähellä. Mennään tonne kauemmas.
Jonna johdatti meidät melkein vastakkaiselle puolelle saarta. Eteemme avautui kauniin koskematon kaistale hiekkarantaa. Jonna viittoi Nikoa lähemmäs ja kurkkasi tämän uimahousujen sisään.
– Sähän näytät olevan jo ihan valmiina, Jonna virnisti ja katsoi muhun ja Joonaan päin. – Te oottekin kaikki tosi viriilejä. Pystynköhän mä teitä kaikkia mitenkään…?
– Ei huolta, sulla on yks vähemmän heti kättelyssä, mä sanoin ja lähdin.
– Meitä? Si-siis muakinko…? Joona kysyi arasti.
– No, sähän oot kiva, Jonna hymyili.

Se nyt vielä puuttuisi, että Jasmine bustaisi mut kaluni Jonnan suussa… Mä en ollut päässyt montaa metriä kauemmas, kun jo kadutti. Järki sanoi ei, mutta alakerran aivot kyllä. Mä vilkaisin olkani yli, ja siellä Joona ja Niko nauttivat. Jonna imi Nikon kalua ja tumputti samalla Joonaa. Mun tielleni osui paksurunkoinen vanha puu ja iso puska, joiden takaa oli hyvä jäädä katsomaan.
Oli taas Joonan vuoro nauttia Jonnan huulten ja kielen hellästä hyväilystä. Jonnasta näki, että se oli kokenut suihinottaja. Se imi kovalla tahdilla nautinnosta vaikeroivaa Joonaa ja osasi hetkeksi lopettaa juuri, kun tämä ilveili siihen malliin, että oli tulemaisillaan. Jonna jatkoi varovaisesti rullaillen Joonan esinahkaa ja imi taas Nikoa. Mä siellä puskassa aloin taas fantasioida ja kätenikin eksyi uikkareihini, kun kuulin Jasminen äänen huhuilevan mua.

– No siinähän sä oot! Jasmine sanoi bongatessaan mut pensaan vierestä kyykistelemästä.
– Tota… moi. Mitäs sä täällä…? mä kysyin ääni väristen.
– Tulin kattoon mikä teillä kestää.
– No me, tota, kun… mä sain aloitettua, ennen kuin näin, että rannankaistaleelle tuijottavalla Jasminella oli muljahtaa silmät päästä.
Mä nappasin Jasminea päälaelta ja painoin äkkiä kyykkyyn.
– Juhani, mitä vittua, sanoi Jasminen ilme.
– Noi ny rupes vaan… mä sopersin. – Kyl mä yritin sanoo, ettei kannata…
– No niin varmaan sanoit, Jasmine tuhahti ja kurkisti lehvästön suojista rantaan.
Mä kävin polvilleni seisomaan ja me Jasminen kanssa katseltiin hetki kavereittemme menoa, Jasmine katsellen puskan takaa ja mä sen yli. Jasmine kävi kuitenkin pian istumaan ja painoi mutkin alas.
– Ei oo totta, ei me voida täs vaan tirkistellä, Jasmine kuiskasi mulle.
– No ei tää ny niin eroo eilisestä… mä vastasin.
– No… ei niin. Kai…
Me vilkuiltiin toisiamme aikamme ja sitten mä painauduin tiukasti Jasminea vasten.
– Jos noi saa pitää hauskaa, niin miksei mekin? mä hymyilin.
– Ai et tässäkö?
– Nimenomaan, mä sanoin sujauttaen käteni Jasminen bikinien sisään.

Mä hyväilin Jasminen rintaa toisella kädellä toisen avatessa bikinien yläosan ja vetäisten ne pois. Kun mikään ei enää kahlinnut Jasminen lumoavaa tissiparia, mä saatoin omistautua täysillä niiden hellimiselle. Mä nuolin ja imin vuoronperään Jasminen nännejä ja pyörittelin kieltäni niitten ympäri. Jasmine riisui alaosan ja mäkin otin uimashortsit pois. Kävin kyynärpäitteni nojaan ja levitin reiteni. Jasmine punnitsi kaluani käsissään.
– Eihän tääkin vaan käyny Jonnan suussa? Jasmine kysyi.
– Ei käyny, mä vakuutin.
– No hyvä. Koska tää upee elin kuuluu kokonaan mulle.

Jasmine alkoi nuolla vartta alapuolelta, liu’uttaen kieltään hitaasti tyvestä terskaa kohti. Sirot sormet hieroivat mun kasseja ja terskaa kielen hinkatessa esinahan jännettä. Sen mielettömän hyvänolontunteen täytyi säteillä mun naamastani kilometrien päähän, joten Jasmine huomasi sen pian, ja virnisti tyytyväisesti. Ottaen jämäkän otteen kaksin käsin mun munastani Jasmine sylkäisi terskaan pari kertaa, levitti syljet ja alkoi lypsää mua kiivasta tahtia. Yksin se ei halunnut kauaa ahkeroida, vaan kääntyi selkä muhun päin ja laski pyllynsä mun silmieni eteen. Erikseen ei Jasminen tarvinnut käskeä, vaan mä kävin saman tien kiinni. Jasmine nautti pillunsa nuolennasta pienesti voihkien hetken ja kävi sitten taas imemään. Mä en voinut olla ynähtämättä kovaa, kun tunsin, miten Jasmine otti tyveä myöten mun kullini suuhunsa ja lutkutti sitä kerralla pitempään kuin koskaan aiemmin.
– Sä oot sitten taitava, mä kehuin Jasminea ja tungin kieleni häpyhuulten väliin.
Sitten mä näin sivusilmällä jotain. Mä käänsin päätäni ja näin Riikan seisovan vähän matkan päässä katselemassa meitä.

Mä lopetin nuolemisen siihen paikkaan ja taputin Jasminea pakaralle. Jasminekin katsahti vasemmalleen, tuijotti Riikkaa ja nousi äkkiä pois mun päältä. Riikka oli lähdössä karkuun, mutta Jasmine juoksi hänet kiinni. Mä menin perässä.
– Riikka… tota, Jasmine alkoi selittää kiusallisen hiljaisuuden jälkeen. – Tää ei oo sitä miltä näyttää… tai siis on, mut me ei… tai siis… vittu.
– Hyvin selitetty, mä ajattelin.
– Mä… Riikka aloitti ja oli sitten tovin hiljaa. – Mun ei… ois pitäny jäädä toljottaan. Sori.
– Eh… no, ei se mitään, totta kai sä yllätyit varmaan kovasti, mä naurahdin.

Riikka tuijotti mun alapäätä. Mä vilkaisin haaroihini ja tajusin, että mulla seisoi edelleen. Mä peitin paikkani salamannopeasti, vaikka Riikka olikin nähnyt ne jo moneen otteeseen.
– Ei tää oo meidän tapasta, ruveta paneen keskellä luontoo tai mitään, Riikka. Toivottavasti sä et ny aattele mua ja Juhania ihan pervoina, Jasmine sanoi vältellen katsomasta Riikkaa silmiin.
– E-ei… ehän mä… tai siis jos oottekin, niin niin oon mäkin…
– Ai… säkin…kö?
– Joo. Ku… ku kiihotun teidän kattelemisesta…
– Ei siinä mitään pervoo oo! mä sanoin yrittäen piristää tunnelmaa. – Vai mitä, Jasu?
– Niin, Jasmine hymyili. – Itte asiassa, jos sä haluut kattoo, niin ehkä se kävis… vai mitä mieltä sä Juhani oot?
– No, käyhän se!

Riikka oli vähän hämillään ja empi kovasti, mutta lopulta nyökkäsi. Me mentiin syrjemmälle ja käytiin taas asiaan. Jasmine päätti näyttää Riikalle, kuinka miehelle annetaan suuseksiä. Mä kävin taas makuulle ja Jasmine tarttui mun kaluuni ja runkkasi sen kovaksi. Riikka katseli vieressä silmä kovana.
– Nonnih, tässä on mun kultani ilotikku. Mitäs tykkäät? Jasmine kysyi ilkikurisesti hymyillen.
– On se… aikas iso… Riikka henkäisi.
– On. Mun Juhanillani on varsinainen mahtikanki. Ja näin sitä pidetään hyvänä.

Jasmine kävi nuolemaan terskan reunan alta ja veteli esaria samalla. Se teki muutenkin hemmetin hyvää, mutta Riikka siinä vieressä katselemassa lisäsi kiihotusta entisestään. Jasmine otti vartta puoleen väliin asti suuhunsa ja alkoi imeä. Riikka katsoi ihaillen Jasminen pään käymistä ja kumartui ihan lähelle niin, että tunsin hänen hengityksensä ihollani.

Se oli aivan mahtavaa. Jasmine lipomassa, imemässä ja lypsämässä mua samalla kun Riikka katseli vierestä. Me Jasminen kanssa pidettiin katsekontaktia ja hänen viaton ilmeensä sai mut suorastaan sekoamaan kiihotuksesta. Jasminen kielen kärki hinkkasi kyrpäni joka kohtaa hitaasti ja mielettömän hyvän tuntuisesti. Sekunnit tuntuivat tunneilta ja mun terskani oli niin herkkänä, että sen pinnalla tuntuvat Riikan henkäilytkin toivat mielihyvää. Mä saatoin jo kuvitella elävästi Riikan lipomassa kilpaa kaluani Jasminen kanssa. Kaksi hentoista, märkää ja pehmeää kieltä tanssahtelivat munani varrella ja terskalla. Kaikki ympärillä alkoi sumeta ja mä valmistauduin laukeamaan kovempaa kuin koskaan aiemmin. Sitten Jasmine lopetti siihen paikkaan ja tajusin, että Riikka katseli kuin katselikin vain vierestä.
– Hei, hei! Miks sä lopetit…? mä ihmettelin.
– Sä ilmehdit taas siihen malliin, et kohta kerma lentää. Ja se ei käy vielä… Jasmine sanoi hymyillen ja lipaisi huuliaan.

Mä ymmärsin Jasminen vihjauksen ja nousin polvilleni seisomaan. Jasmine kävi vuorostaan selälleen ja mä kumarruin hänen yllensä, antaen pienen suukon hänen poskelleen. Mä annoin sormieni tehdä taikojaan Jasminen iholla ja nuolin ja suukottelin hänen rintojaan. Jasmine inahteli ja hapuili jalkoväliäni kädellään. Kun hän löysi kaluni, hän tarttui siitä jämäkästi ja alkoi vedellä esaria rauhallista tahtia, niin, että pysyin jäykkänä, mutta en silti ollut laueta. Mä annoin sormieni etsiytyä Jasminen häpäreille, raotin niitä ja upotin sormeni sisään. Jasmine voihkaisi kimeästi, itse asiassa vähän liian kimeästi.

Äänikään ei kuulostanut häneltä. Mä vilkaisin sivulleni ja näin Riikan istumassa puuhun nojaten. Hänen toinen kätensä raotti uimapukua alhaalta toisen hinkatessa pientä, tiukan ja omistajansa tavoin syötävän söpön näköistä pillua. Mä virnistin hyväksyvästi Riikalle ja annoin sitten taas kaiken huomioni Jasminelle. Näykkiessäni Jasminen korvalehteä hän kuiskasi haluavansa päästä tositoimiin. Mäkin halusin, joten nousin Jasminen päältä ja levitin hänen jalkojaan vähän.
– Okei, Riikka, nyt mä nussin Jasminea, mä totesin polleana.
– Mut… eihän teil oo kondomia…? Riikka kysyi arasti.
– Se on ihan OK tän kerran, me on ennenkin pantu ilman kumia, Jasmine vakuutteli.

Riikka nielaisi ja kävi taas lähemmäksi katsomaan. Mä kuljetin kaluani häpyhuulten päällä vähän kiusoitellakseni ja asetin sen sitten paikalleen. Mä työnnyin sisään vähän kerrallaan ja nautin joka hetkestä, kun elimeni sai tuntea kaiken sen kosteuden, kuumuuden ja tiukkuuden täysin mitoin, ilman, että mikään oli välissä. Mä vetäydyin yhtä rauhallisesti kuin olin työntynytkin ja ensimmäisen kunnon työnnön teinkin sitten kovaa ja nopeasti. Jasmine kiljaisi ja tissinsä pompahtivat hytkähtäen ja kaarsivat takaisin paikoilleen. Seurasi toinen rauhallinen vetäytyminen ja toinen nopea sysäys. Sen jälkeen aloin lykkiä tasaista tahtia, tarttuen Jasminea olkapäistä.

Riikka seurasi meidän touhua silmä kovana ja sormettaen itseään kiivaasti.
Riikka huokaili, Jasmine voihki ja mä ynähtelin. Kasvava kiima tuntui poltteena sisässäni ja olin varma, että tytötkin tunsivat saman yltiömahtavan tunteen. Mä hikoilin runsaasti ja niin Jasminekin allani, mutta puhti ei kulunut mihinkään, vaan päinvastoin taisin saada sitä lisää koko ajan. Jokaisella työnnöllä esinahkani venyi tiukimmilleen ja Jasminen kuuman, sykkivän pimpin kosteat seinämät hyväilivät mun terskaani kietoutumalla sen ympärille lujaa, mutta hellästi. Samalla kun kulutin energiaa, sain sitä myös lisää. Tuntui, että mä olisin voinut pumpata Jasminea maailman tappiin asti…

Hitaasti mä vaivuin ekstaasiin kiimasta, kun joka työnnöllä lisääntynyt hyvänolontunne säteili munastani koko kroppaani. Mä suljin silmäni, ajatellen vain Jasminea. Yllättäen Jonnan kasvot vilahtivat mun mielessäni. Mä havahduin, lopetin panemisen hetkeksi ja tajusin jatkaa vasta, kun Jasmine katsoi mua kysyvästi. Kun mä taas suljin silmäni, mä yritin nähdä Jasminen kuuman kropan kaikessa kurvikkaassa loistossaan. Kurveja näkyikin, mutta ne olivat Jonnan. Jonnan muhkeat melonit houkuttelevine nänneineen, sen pillu ja perse, joita se oli häpeilemättä esitellyt. Mä avasin silmäni ja katsoin Jasminea. Jasmine katsoi mua ja me suudeltiin intohimoisesti. Mä olin omistautunut Jasminelle, enkä halunnut uhrata ajatustakaan Jonnalle, en sillä hetkellä. Jasminen suht hillitty inahtelu vaihtui kovaksi voihkinnaksi ja valitukseksi, enkä mäkään ihan hiljaa ähkinyt. Riikka oli lakannut sormettamasta itseään ja vain katsoi jähmettyneenä meitä. Olikohan meidän pikku show lumonnut sen tai jotain? Mä innostuin jytyyttämään vielä lujempaa, kun Jasmine huusi kiimaisena:
– Oiiih… Nussi mua, iso poika, nussi!

Se vain sanoi sen Jonnan äänellä, ei omallaan. Mä tajusin, mitä oli tapahtunut. Ohikiitävän hetken ajan Jonna oli ollut niin syvällä mun mielessäni, että mä olin kuvitellut panevani sitä. Allani ei voihkinut Jasmine, vaan Jonna. Ja mä olin siitä ajatuksesta niin kiihottunut, että kestokykyni ylittyi reippaasti. Mun täytyi vetää kesken kaiken pois ja ennen kuin Jasmine varmaan mitään tajusi, pitkä valkoinen kaari lensi paineella sitä tisseille asti ja seuraavat suihkaukset koristivat sen mahaa.
– Juhani…! Jasmine sanoi kimpaantuneena. – Voisitko sä edes pyytää luvan, jos aiot heittää lastis mun päälle.
– So-sori… En mä voinu tolle mitään, mä naurahdin hermostuneena.

Hetki sitten musta oli vielä tuntunut, että mä jaksaisin pumpata vielä hyvän aikaa, mutta kun mä olin alkanut ajatella Jonnaa, mä kiihotuin ennennäkemättömän paljon. Hikinen, alaston Jasmine yltä päältä mun mällini peitossa oli kyllä sekin kiihottava näky. Muutkin kuuluivat pitäneen näkemästään, sillä mä kuulin vislauksen ja taputuksia vähän matkan päästä. Puskan takaa nousivat seisomaan ketkäs muut kuin Jonna, Niko ja Joona.
– Mi-mistä asti te siinä ootte ollu? mä huudahdin.
Jonna hihitti hieman ja katsoi Joonaan ja Nikoon, jotka molemmat nyökkäsivät.
– ”Nussi mua iso poika, nussi!” Jonna matki ja räjähti nauruun.
– Lo-lopettakaa jo…! Jasmine huusi noustessaan pystyyn.
Jonna marssi Jasminen luo ja pyyhkäisi sormellaan mun siemenet sen rinnalta.
– Hei, eihän me pahalla. Se oli upee show, vai mitä kundit?
– Joo, teidän pitäs pitää enemmän tommosia näytöksiä! Joona nauroi.

Jasmine oli kuitenkin todella nolona ja bikinit puettuaan lähti teltoille päin. Riikka parka oli aivan palasina ja juoksi häpeissään pois, kun Niko oli lähestynyt sitä. Mä olin menossa Jasminen perään, kun Jonna kaarsi mun eteeni.
– Olet sä vaan aika sonni, Jonna kihersi. – Mä tykkään siitä… etsä haluis mun kanssa…?
– Mitä? H-hei, mä oon onnellinen Jasminen kanssa. Sä oot saanu väärän kuvan, jos luulet et mä…
– Mikä kuva mun sit pitäis saada, kun sä katselet mua niin?
– Miten… miten muka?
– No siten… Jonna sanoi käheästi ja painautui mua vasten. – Silmilläs riisut ja mielessäs teet paljon muutakin…
Mun olo kävi tukalaksi, erityisesti siksi, että Jonnan mokoma puhui totta.
– Fantasiat sikseen! Mä en ikinä pettäis Jasminea ja vielä sen kaverin kanssa! Et kai säkään…
– Ei se olis pettämistä… Jos Jasmine olis mukana myös… Jonna virnisti ja nuolaisi mun spermani sormenpäästään, lipoen sen jälkeen huuliaan hitaasti.

”Jos Jasmine olis mukana myös”. Ne sanat jäivät pyörimään mun päähäni. Ne vaivasivat mua vielä illallakin, kun juotiin ja pidettiin hauskaa. Niko tuli taas juttuun Riikan kanssa ja mä lepyttelin Jasminea joka oli näreissään ei siitä, että Jonna ja muut olivat katselleet meidän ”esitystä”, vaan siitä, että mä olin noin vain lauennut ja jättänyt sen ilman orkkua. Se ei ollut paras hetki ehdottaa kimppakivaa, joten jätin sen suosiolla myöhemmälle. Mun heittäessäni halon nuotioon mun ja Jonnan katseet kohtasivat. Palo niissä viettelevissä sinisilmissä oli kuumempi kuin missään nuotiossa…

8 kommenttia viestissä: “Jasminen kanssa mökillä, osa 2”

 1. Onnellinen says:

  Aivan mahtava. Jatkoa LISÄÄ. Laukesin jo pelkästä lukemisesta.

 2. . says:

  Parasta laukesin

 3. RunQ says:

  Tulisiko sitä jatkoa pikkuhiljaa, kauan on odotettu…

 4. KatSuuu says:

  Ehdottomasti lisää jatkoa!! :):)

 5. jeppe says:

  Wauu hienoo

 6. --/ says:

  Erittäinhyvä! Toivon jatkoa!

 7. crispy says:

  Oli hyvä! Tykkäsin. 🙂

 8. sasdasd says:

  jatkoa!

Kommentoi

top