search
top

Rakkaudella alistettu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Hän oli tullut kaukaa. Erotin jo matkojen päästä hänen askel askeleelta lähenevän hahmonsa. Rakastin jokaista pientäkin yksityiskohtaa tuossa miehessä. Hänellä oli suuri reppu, musta lämpimän näköinen takki ja farkut, jotka korostivat hienosti hänen seksikästä takapuoltaan. Kasvoillaan leveä hymy hän kaappasi minut syliinsä ja suuteli pitkään ja hellästi, keskellä rautatieasemaa. Tunsin hänen lämpönsä, ja toivoin ajan pysähtyvän, sillä siinä hetkessä tiesin kaiken olevan juuri niin kuin pitääkin.

Ajoimme asunnolleni jonkun tovin. Hän piti kädestäni kiinni, ja vaihdoimme yhdessä auton vaihteita kuin teinit konsanaan. Hän kertoi matkastaan siniset silmät tuikkien. Olisin voinut upota niihin silmiin. Voi taivas miten komealta hän näyttikään, ja kuinka olinkaan ikävöinyt häntä.

Sytytimme kynttilöitä ympäri pientä asuntoani. Laitoimme romanttista taustamusiikkia soimaan, joimme viiniä, ja keskustelimme pitkään. Jalkamme hyväilivät toisiaan vaivihkaa pöydän alla. Nautin suuresti hänen seurastaan. Hänen äänensä oli pehmeä ja miellyttävä. Olisin voinut kuunnella häntä useita tunteja kyllästymättä.

Hän halusi peseytyä, jotta saisi viimeisetkin matkan pölyt ravistettua harteiltaan. Talutin hänet kylpyhuoneeseen. Riisuin hitaasti hänen paitansa, ja suutelin hänen huuliaan varovasti. Suutelin hänen kaulaansa ja kuulin kuinka hän huokaisi. Avasin samalla hänen vyötään ja housujen nappeja. Farkut valuivat lattialle ja vyönsolki kolahti laattalattiaa vasten. Hän riisui paitani varmoin ottein. Katsoin häntä syvälle silmiin. Hän käänsi minut selkä vasten hänen paljasta rintakehäänsä ja piteli lujasti sylissään. Pian hän riisui housuni ja suuteli niskaani. Tunsin hänen hengityksensä hiukan kiihtyneen ihoani vasten. Haparoivin sormin hän avasi rintaliivini hakaset, ja siveli selkääni. Hän laski olkaimet olkapäiltäni hitaasti ja hellästi, suudellen harteitani. Rintaliivit tipahtivat lattialle, ja hän otti rintani käsiinsä. Nännini kovettuivat hänen lämpimiä käsiään vasten. Hän hyväili niitä pitkään ja hellästi, ja tunsin kuinka hänen elimensä kovettui pakaroitani vasten. Samalla tunsin kihelmöintiä omissa housuissani, ja tunsin kuinka kastuin entistä enemmän. Hän liu’utti käsiään vatsaani pitkin alaspäin, tarttuen stringeistäni kiinni ja vetäen ne lattialle. Olin täysin alasti tuon ihanan miehen hyväilyssä.

Käännyin kasvot häntä vasten, ja riisuin liioitellun hitaasti hänen bokserinsa. Kyykistyin ja suutelin hänen vartaloaan samalla, kunnes olin hänen elimensä kohdalla. Olin jo miltei ehtinyt unohtaa kuinka valtava se olikaan. Upotin sen itsevarmasti niin syvälle suuhuni, kuin se suinkin mahtui. Imin varovasti samalla kun otin hitaasti hänen kullinsa ulos suustani. Mies katsoi kiihottuneena suoraan silmiini ja silitti hiuksiani. Aloin runkata tahdikkaasti häntä, ja upotin hänen terskansa suuhuni. Kutittelin sitä kielelläni. Mies pyysi lopettamaan pian, sillä hän ei halunnut vielä laueta.

Hän nosti minut ylös ja talutti suihkun alle. Höyryävä vesi hyväili alastomia vartaloitamme. Suutelimme intohimoisesti toisiamme. Levitimme saippuaa ympäri toistemme kehoja. Värähdin, kun hän kosketti klitoristani, ja suustani purkautui äänekäs mielihyvän huokaus. Koko pilluni oli aivan litimärkä ja turvonnut. Hän hyväili minua taidokkaasti, välillä upotti sormeaan sisääni, ja jälleen palasi hieromaan klitorista. Olin lähellä räjähtää hänen käsiinsä välittömästi. Hän kuitenkin kuiskasi korvaani, etten saisi vielä tulla, ja lopetti koskettamisen. Tiesin välittömästi, että yhteinen pieni leikkimme oli alkanut. Kiihotuin äärimmilleni, koska tiesin tasan tarkkaan, mitä oli tulossa.

Hän levitti shamppoota hiuksiini hierovin liikkein, hän halusi aina pestä hiukseni. Mielestäni se oli herttaista. Huuhdoimme viimeisetkin saippuat kehoistamme ja suutelimme toisiamme lämpimän vesisuihkun alla. En olisi malttanut odottaa. Olisin halunnut välittömästi tuntea tuon miehen sisälläni. Hän otti pyyheliinan ja kuivasi minut huolella, sen jälkeen hän kuivasi itsensä samaan pyyhkeeseen vähän huolimattomammin. Hän talutti minut makuuhuoneeseen pitäen toisella kädellä tukastani kiinni, ja tönäisi alastoman vartaloni sängylle makaamaan. Hän kertoi tuoneensa mukanaan useamman yllätyksen, mutta kielsi jyrkästi kurkistelemasta mitä hän otti repustaan esille. Pian sain siteen silmilleni, etten vahingossakaan näkisi mitä ympärilläni tapahtuu.

Makasin vatsallani sängyssä, alastomana ja silmät sidottuina. Kuulin, kuinka hän otti useita tavaroita repustaan ja pystyin vain arvailemaan mitä ne voisivat olla. Hän alkoi kietomaan köyttä ranteeseeni, ja kysyi milloin köysi oli sopivan kireällä. Tiesin, että sopivan kireä tarkoitti sitä, että köysi olisi niin tiukalla, etten saisi sitä itse mitenkään irti, eikä käteni alkaisi kuitenkaan sinertää. Sain köydet kumpaankin ranteeseen, ja tunsin kuinka hän kiinnitti köysien toiset päät tiukasti johonkin, oletettavasti sängynpäätyyn. Käteni oli venytettyinä niin pitkälle, etten juurikaan pystynyt niitä liikuttamaan. Seuraavaksi hän käski nostamaan takamukseni tarjolle. Laitoin hieman jalkoja koukuun ja nostin persettäni niin ylös kuin suinkin pystyin. Hän nosti minua vielä lantiosta hieman ylemmäs ja asetti ilmeisesti kaksi tyynyä alavatsani alle, jolloin takamukseni todellakin oli kuin tarjottimella. Tunsin kuinka lämmin neste alkoi valumaan jo reisiäni pitkin, ja pilluni sykki malttamattomana.

Köysi alkoi kiertyä napakasti polvitaipeideni ympärille, minkä jälkeen nekin kiinnitettiin samaan suuntaan kuin käsienkin köydet. Hän veti köysiä oikein kireälle, jotta jalkani pysyivät mahdollisimman kaukana toisistaan. En kuulemma voisi estää tekemästä mitään laittamalla jalat yhteen. Tunsin kuinka väreet kulkivat pitkin kehoani noista sanoista. Sain nilkkojenikin ympärille köydet, jotka arvelin hänen kiinnittäneen sängyn jalkoihin.

Hän poistui huoneesta. Jäin yksin makaamaan tuohon asentoon, enkä pystynyt liikkumaan ollenkaan. Lisäksi silmäni oli peitetty, tuntui kuin olisin ollut alasti suuressa pimeässä tilassa. Tarjolla, sidottuna, haavoittuvaisena, puolustuskyvyttömänä. Kuulin kun mies palasi ja asetteli pöydälle joitain esineitä pehmeästi. Sytkäri napsahti, ja tajusin, että hän oli sytyttänyt tuoksukynttilöitä sängyn ympärille. Kiihotuin valtavasti, kun kuvittelin miltä hänen alaston vartalonsa näyttäisi kynttilänvalossa. Pian tunsin kuinka selälleni valui runsaasti nestettä, aluksi en ollut varma mitä se mahtoi olla. Hänen vahvat kämmenensä alkoivat hieroa vartaloani levittäen tuota nestettä kaikkialle. Neste oli selvästikin hierontaöljyä. Se tuoksui ihanalle, mutta en tunnistanut tuoksua. Rentouduin täysin hänen käsittelyssään. Hän hieroi kaiken kireyden selästäni, niskastani ja hartioistani, huolella jokaisen kohdan. Välillä sain lisää öljyä päälleni. Ihoni oli mahtavan liukas ja lämmin. Tunsin oloni samaan aikaan rentoutuneeksi, kiihottuneeksi ja alistuneeksi.

Kun ylävartalo oli huolella käsitelty, hän siirtyi käsittelemään alavartaloa. Hän kaatoi öljyä suoraan pullosta pyllyvakooni. Säpsähdin lämpimän valuvan öljyn tavoittaessa klitorikseni. Hän hieroi voimakkain ottein öljyä pakaroihini ja reisiini. Sitten hän lopetti. Pian tunsin hänen kätensä levittämässä lisää öljyä jo valmiiksi märkään pilluuni, ronskilla otteella. Koko alapääni oli aivan täynnä öljyä, ja sitä tippui varmasti lakanoillekin. Hän läimäytti öljyisiä pakaroitani, ja koska säpsähdin, hän läimäytti uudestaan. Hän levitti pakaroitani entisestään, puristi niitä voimakkaasti, hieroi hellästi, ja taas läimäytti. Olin seota kiihkosta, jännityksestä, pienestä kivusta ja suuresta nautinnosta.

Miehen sormi liikkui pyllyvakoani pitkin aina klitorikseen saakka, ja takaisin ylös. Seuraavalla kerralla hän työnsikin yllättäen sormensa emättimeeni. Voihkaisin nautinnosta, ja hän työnsi uudelleen sormensa sisääni. Sitten sormi jatkoi matkaansa, kiersi klitoriksen kahdesti ympäri, upposi pilluuni, ja siirtyi pyllyreiän päälle. Hän painoi sitä, mutta ei upottanut sormeaan. Sormi kiersi reikääni ympäri, välillä vaihtaen suuntaa. Se palasi klitorikselle upoten matkalla pilluuni. En enää mitenkään hallinnut itseäni ja voihkin kuuluvasti, janosin lisää. Tunsin miehen kivikovan kullin painavan reiteeni.

Jokin esine, päättelin sen olevan jonkinlainen dildo, tuli sormen tilalle liukumaan pitkin vakoani. Hän painoi sitä reikiäni vasten vuorotellen kuitenkaan upottamatta sitä sisääni. Olisin halunnut imaista tuon ihanan pienen esineen sisääni välittömästi, mutta menimme tietysti miehen ehdoilla, ja päätin olla pyytämättä mitään. Aivan kuin mies olisi lukenut ajatukseni. Hän alkoi varovasti painaa lelua persettäni vasten, se alkoi upota hitaasti sisääni. Olin hieman yllättynyt, koska oletin hänen työntävän sen pilluuni. En ollut varma mitä odottaa. Yritin rentouttaa perseeni, joka hiljalleen alkoi myötäilemään dildon ympärillä. Se upposi vain vähän, sitten mies veti sen ulos kokonaan ja työnsi takaisin sisään, hieman syvemmälle kuin edellisellä kerralla. Lopulta se oli niin syvällä kuin sitä oli mahdollista työntää ja mies alkoi nussia dildolla persettäni määrätietoisesti. Tunsin vibraattorin eksyneen klitorikselleni. Aloin nauttia tällaisesta käsittelystä, mikä tuntui todella tuhmalta, irstaalta ja likaiselta. Orgasmi tuntui lähestyvän hurjaa vauhtia, mies huomasi sen ja veti vibraattorin pois ja jätti dildon perseeseni paikoilleen.

Kun huohottamiseni oli tasoittunut, hän kertoi, että nyt saisin saada orgasmin jos siltä tuntuu. Lupa oli myönnetty. Hän alkoi hieroa klitoristani ja työnsi sormiaan pilluuni voimakkaasti. Dildo sojotti edelleenkin perseessäni kohti kattoa. Tunsin täyttyväni dildosta ja hänen sormistaan, vaikken edes ollut varma kuinka monta sormea hän oli pilluuni työntänyt. Tunsin kiipeäväni huipulle, jossa räjähti voimakkaasti. Euforinen aalto riepotteli vartaloani holtittomasti, voihkin ja yritin pyristellä irti. Dildo pullahti ulos perseestäni ja ejakuloin voimakkaasti yhä uudelleen ja uudelleen. Hetkeksi menetin todellisuudentajuni, tunsin valtavaa tyydytystä, joka ei meinannut päästää irti. Mies ei lopettanut ja orgasmi pitkittyi sietämättömän pitkäksi. Lopulta parahdin kuuluisaan onnen itkuun, mutta se oli minulle melko tavallista, joten mies ei siitä juuri hätkähtänyt. Hän lopetti vihdoin ja sanoi kuin koiralle minun olevan hyvä tyttö. Tärisin voimakkaasti paikallani, huohotin kuuluvasti ja itku laantui hiljalleen. Luulin olevani taivaassa.

En saanut kauaa toipua. Vartaloni tärisi edelleen kun hän työnsi kivikovan kullinsa kerralla sisääni. Hetken ajan luulin halkeavani nautinnosta. Pilluni sykki voimakkaasti hänen kullinsa ympärillä. Mies makasi päälläni ja nussi järkyttävällä voimalla takaapäin. Olin edelleen sidottuna enkä voinut tehdä muuta kuin ottaa vastaan sen, mitä annettiin. Voihkin kuuluvasti ja mies huohotti korvaani. Tunsin uuden orgasmin lähestyvän, mies huomasi sen ja kiihdytti tahtia entisestään. Hän nousi polvilleen ja otti toisella kädellä hiukseni ronskisti käteensä ja veti päätäni taaksepäin. Toisella kädellään hän veti lantiotani itseään vasten, jolloin kulli upposi vieläkin syvemmälle. En enää pystynyt pidättelemään kauempaa, vaan sain uuden, vähintäänkin yhtä voimakkaan orgasmin. Tärisin ja uikutin hänen allaan. Tunsin samalla kuinka mies laukesi sisääni ja lysähti päälleni makaamaan. Kulli sykki sisälläni hyvinkin tuntuvasti ja spermaa alkoi hiljalleen valua ulos pillustani. Mies sanoi rakastavansa minua ja suuteli kaulaani. En kyennyt vastaamaan.

Hän makasi päälläni, kunnes hänen kullinsa oli löystynyt tarpeeksi vetäytyäkseen ulos pillustani. Pilluni sykki edelleen, ja valutti meidän molempien nesteitä ulos. Mies alkoi avaamaan köysiäni. Tuntui uskomattomalta, kun pystyin taas liikkumaan. Kun kaikki köydet oli avattu, hän käänsi minut selälleni makaamaan ja poisti siteen silmiltäni. Katsoin häntä raukeana suoraan silmiin. Hän hymyili minulle ja suuteli hellästi. Jäimme kynttilänvaloon makaamaan sylikkäin, alastomat vartalot kiinni toisissan.

3 kommenttia viestissä: “Rakkaudella alistettu”

  1. Kaiku says:

    Wow, Alice! Upeaa…

  2. Ektomorph says:

    Hieno ja tunnelmallinen tarina, kiihko välittyy vahvasti jokaisesta lauseesta. Henkilöiden ulkoisia piirteitä olisi voinut tosiaan kuvailla enemmänkin, mutta hyvä näinkin.

  3. m30 says:

    Todella kiihottava tarina jota oli ilo lukea. Ehkä olisit voinut kuvailla henkilöiden fyysistä ulkonäköä hieman tarkemmin mielikuvan luomisen helpottamiseksi.

Kommentoi

top