search
top

Valtiattaren kosto

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 1.63 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Herodotoksen mukaan

Olipa kerran muinainen Lyydian valtakunta.
Vaikka hänen väkivaltainen esi-isänsä ei kuunnellut muitten neuvoja niin Kandaules alias Myrsilos rakasti vaimoaan, ja piti häntä tietysti maailman kauneimpana.
Hön jopa muitten miesten keskellä ylisti vaimon kauneutta.
Tämän vuoksi kohtalottaret olivat päättäneet että oli käyvän huonosti.
“Gyges, et voi uskoa miten kaunis hän on, Tee niin että saat nähdä hänet alasti!”, hän sanoi uskottuleen, joka oli vähän tukevampi tyyppi aivan sileäksi ajeltuneella päällä
Pois se minusta, tämä vastasi. Etkö tiedä että kirjoitettu on:Ei sinun pidä huorin tekemän. Ja muista Mestarimme sanat: Jokainen, joka katsoo vaimon päälle himoitaksensa häntä, hän teki jo huorin hänen kanssansa sydämessänsä. Olen kyllä vakuutunut puolisosi kauneudesttan mutta älä pydä minua synnillisiin puuhiin.
Palvelja yritti sellaisin sanoin kiemurtaa, hän aavisti että vaara vaani.
Jalosukuinen vastasi:
Älä pelkää että yritän koettakseeni sinua. Äläkä pelkää että puolisollani on mitään pahaa mielesään, hän ei saa tietää mitään. Jätän ensi yönä oven auki makukamariimme. Sinä olet silloin oven takana. Kun olen mennyt makuulle myös puolisoni tulee sinne nukkumaan.
Ilta tuli ja palvelja tirkisteli oven takaa. Oli ilo silmälle nähdä kun ruhinatar riisui korkokengät ja korsettinsa. Hän todella oliki erittäin kaunis, täydelliset rinnat!
Mutta nainen kuitenkin huomasi tirkisteljän. Kuitenkaan hän ei päästänyt ääntä, hän ei halunut aiheuttaa kohtaustua. Mutta nainen aikoi kuitenkin kostaa puolisonsa.
Oi, jos Gygesillä olisi sormus jolla voisi tehdä itsensä näkymättämäksi!
Seuraavana päivänä Gyges kutsutiin ruhtinattaren luokse, kuten niin usein ennenkin. Siksi nöyrä palvelja ei aaivstanut mitään.
Valtiatar määräsi:Sinun on valitava:Tapa mieheni, nai minut ja nouse valtaistuimelle. Jos et niin tee minun palvelijani tappaa sinut. Jommankumman teistä on kuoltava.
Gyges yritteli kiemurella, mutta taipui viimein.
Ruhtinatar määräsi että tämä tulisi tapahtua samassa paikassa jossa palvelja näki hänet alasti.
Ota tämän tikari ja piiloudu oven taksi jälleen ensi yönnä, valtiatar sanoi.
Onneksi en ole eunukki, Gyges ajatteli.
Seurava yö oli Kandaulesen viimeinen. Sen sijaan hänen palveljansa nousi kohta valtaistuimelle. Hänestä polveutui Kroisos, josta tuli Lyydian viimeinen hallitsija
Sen pituinen se.

5 kommenttia viestissä: “Valtiattaren kosto”

 1. Seksi says:

  Yhdyn edellisiin! Ei tämä seksinovellia ole nähnytkään

 2. Jaa'a.. says:

  Mikä tämä oikein oli?!on paljon parempia nähty,tässä ei ollut seksinovellia nimeksikään!

 3. buumanni says:

  Omituista. Oliko kirjoittaja vaan huvikseen pistänyt tökerön kirjoituksen levitykseen. Oliko edes oma vaan jostain löytynyt hupilappunen.

 4. crispy says:

  mikäköhän tämäkin oli?

 5. Kaamosmasennus says:

  Menee 5 huonoimman joukkoon

Kommentoi

top