search
top

Mirvan pitkä ja paksu yllätys Suville

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on "trilogian" viimeinen ja pisin osa. En voinut vastustaa kiusausta lisätä hieman erikoisempaakin aihetta tarinaan. Jos siis haluat hypätä verrattain kesyn pissakohtauksen ohi, hyppää osion 6 yli. Toivottavasti lukuhetki on nautinnollinen.

1. Suvin mietintämyssy

Seuraavana päivänä Suvi heräsi yksin sängystään hieman aamukahdeksan jälkeen. Katsellen kattoon, hän mietti ankarasti, olivatko eilispäivän tapahtumat olleet vain jotain ihanaa unta, joka oli nyt päättynyt katkerasti. Suvi tunnusteli häpykumpuaan, johon oli alkanut kasvaa jo pientä sänkeä. Hän mietti myös hekuman huipulla vahingossa tekemäänsä rakkaudentunnustusta Mirvalle, johon tämä ei ollut reagoinut mitenkään. Orgasmi, minkä Suvi oli saavuttanut Mirvan määrätietoisen sauvatyöskentelyn avulla, oli voimakkain minkä hän oli koskaan saanut. Ja se kuva mikä otettiin.. Suvi toivoi, että Mirva oikeasti poisti sen kännykästään, epäillen kuitenkin asiaa.

Suvi alkoi miettiä sängyssään eilispäivän tapahtumia entistä enemmän.. Varsinkin sitä, mitä tapahtui heidän kiihkeän lemmentuokionsa jälkeen. Kuinka he olivat pesseet toisiaan suihkun alla.. Hellästi he olivat siellä kosketelleet toistensa pyllyjä ja rintoja, sivellen niitä hitain liikkein. Mirva ei ollut puhunut mitään koko aikana, hymyillyt vaan arvoituksellisesti, saippuoidessaan Suvin persettä. Mirvan sormet lipsuivat tuon tuostakin hivelemään Suvin liukkaita häpyhuulia, välillä pyöritellen sormenpäätä pikkuisella ryppyreiällä.. Suvi otti hyväilyt vastaan vaimeasti voihkien, haluten lisää. Jostain syystä kuitenkin Suvin suureksi harmiksi suihkuhetki päättyi liian nopeasti. Mirvalle tuli yhtäkkiä kiire pois. Ikäänkuin hän olisi muistanut jotain. Pukuhuoneeseen siirryttyään Suvi oli juuri aikonut kysyä Mirvalta mikä hänelle tuli, kun puhelin oli soinut. Se oli Mirvan kännykkä ja hän kipittikin nopeasti vastaamaan tähän.

Kuivatellessa itseään Suvi oli kuullut Mirvan vastaavan puheluun. Samantien hän oli kuitenkin lyönyt oven kiinni perässään ja laittanut musiikin soimaan niin isolle, ettei puheesta saanut enää selvää. Mirva oli ilmeisen tietoinen jo Suvin salakuuntelu- ja tirkistelyvietistä.. Mirva puhui pitkään, melkein tunnin. Suvi oli laskenut minuutteja omassa huoneessaan. Lopulta Mirva oli tullut huoneestaan ulos keittiön puolelle. Suvi meni uteliaana perässä. Mirva oli alkanut siellä jo tekemään ruokaa. “Kuka sieltä soitti?” Suvi oli kysynyt. “Ei kukaan tärkeä”. Huolettomasti Mirva jatkoi sipulin pilkkomista. “Se oli kuitenki Mikko”. “Mitä sitte vaikka oliki?”, Mirva oli katsahtanut melkein vihaisena takaisin. Suvi ei uskaltanut kiusata enempää, ihmetteli vain Mirvan käytöksen muuttumista näin nopeasti.
Edelleen Suvi uppoutui yhä syvemmälle ajatuksiinsa, miettien sängyllään, kuinka he molemmat olivat syöneet täydellisen hiljaisuuden vallitessa. Mitä nyt Mirva välillä hyräili hiljaa. Koko iltapäivän hän oli miltei vältellyt Suvin seuraa.

Mirva oli lähtenyt hieman myöhemmin pyöräilylenkille, huikaten vain asiasta puolihuolimattomasti ennen lähtöä. Tunnin päästä Mirva oli tullut takaisin, mennen huoneeseensa ja laittaen oven samantien lukkoon. Tätä hän ei ollut pitkiin aikoihin tehnyt. Suvi oli alkanut huolestua ja meni oven taakse, aikoen koputtaa siihen. Hän perääntyi kuitenkin viime hetkellä. Suvi päätti olla kyselemättä asioista, vaikka hän niin olisi halunnutkin. Jos Mirva halusi niiden tapahtumien jälkeen olla rauhassa, oli parempi ehkä olla hiljaa. Loppuilta meni samoissa merkeissä, Mirvan tullessa illalla ulos huoneestaan vain syömään iltapalaa. Lopulta Suvi oli laittanut nukkumaan ennen kymmentä illalla, hermostuneena Mirvan käytöksestä. Viimein hän nukahti aamuyön ensitunteina.

2. Epäuskoisuuden helpotus

Tänä aamuna Suvi lopulta nousi sängystään parin tunnin mietintämyssyn jälkeen syömään jotain aamiaiseksi. Mirva ilmeisesti nukkui vielä. “Se tuli kuitenki katumapäälle koko hommasta”, Suvi ajatteli. “Varmaan inhoaa itseään ja minua..”. Hetken päästä Mirva kuitenkin tuli keittiöön ja alkoi keittää itselleen vettä. “Mitä sä teet illalla?” Mirva kysyi yhtäkkiä, kuin mitään ei olisi tapahtunut. “Mitä mä tekisin, samaa ku yleensä ennenki, katon telkkaria kai”, Suvi sanoi hiljaa. Mirva alkoi hyräillä touhutessaan samalla. Hiljaisuutta oli jatkunut viitisen minuuttia, lopulta Suvin rikkoessa sen. “Ällötänkö mä sua? Inhoatko sä mua?”. Mirva kääntyi katsomaan Suvia kummissaan. “Et tietenkään! Miksi sä tuollasta sanot?”. “Ai miksi vai?? Oot ollu kohta vuorokauden melkein kokonaan hiljaa”, Suvin ääni alkoi murtua ja itku ei ollut kaukana. “Eikö se sulle merkannu mitään? Se mitä eilen tapahtu?”, Suvi jatkoi ääni vapisten.

Mirva miltei syöksyi Suvin luokse, samalla halaten häntä. “Anteeksi kamalasti.. Mä kerron vähä myöhemmin, miksi mä olin semmonen eilen sen loppupäivän. Jooko?”. “Okei..” Suvi nieleskeli kyyneleitään. Mirva otti käsillään Suvin kasvoista kiinni hellästi ja antoi pitkän ja hellän kielisuudelman. “Älä huoli, kaikki on hyvin”, Mirva sanoi hymyillen. Suvi rauhoittui ja hymyili Mirvalle takaisin. Hän alkoi hieroa samalla Mirvan ihanaa persettä hellästi, hieman puristellen sitä hameen läpi. “Noh.. eipä nyt innostuta..”, Mirva otti Suvin käsistä kiinni ja työnsi ne päättäväisesti pois. Suvin harmistuminen oli silminnähtävää. “Katotaan sitte illalla.. Saatat saada ties mitä herkkua”, Mirva iski silmää Suville. “Minkälaista herkkua??” Suvi sanoi jo innoissaan. “Sitte näät.. Uskon että sä tykkäät siitä, mutta älä kysele enempää”, Mirva nuolaisi huuliaan hitaasti.. Suvi huokaisi hiljaa, yrittäen hillitä itseään..

Iltapäivä sujui rauhallisissa merkeissä, he söivät Mirvan edellispäivänä tekemän ruuan loppuun ja juttelivat niitä näitä. Suvi uteli aika ajoin, mikä yllätys häntä mahtoi odottaa illalla, mutta Mirva pysyi lujana ja vain hymyili hänelle. Kello alkoi olla jo kuusi illalla, tytöt istuivat sohvalla katsoen televisiota ja syöden karkkia. “Haluaisitko sä oikeasti imeskellä sitä Mikon paksua kullia?” Suvi melkein nielaisi salmiakin väärään kurkkuunsa Mirvan kysymyksestä. Mirva ei katsonutkaan Suviin päin, jatkoi vaan telkkarin tuijotusta. “En mä tiiä.. Kai mä haluaisin..”, Suvi vastasi poissaolevana. “Mm.. Se maistuu ihanalta, usko pois..”, Mirva henkäisi, kääntyen katsomaan Suvia. “Haluaisitko sä nähdä oikein läheltä, miten se uppoaa hitaasti mun litisevään pilluun..?”. “Haluaisin..”, Suvi vastasi välittömästi. Hänen pimppinsä alkoi kostua jo toden teolla näiden mielikuvien ansioista.

3. Yllätysvieras

Ovikello soi, saaden molemmat säpsähtämään kunnolla. Mirva naurahti ja lähti avaamaan ovea. Suvi oli tyrmistynyt, hän kääntyi katsomaan, kuitenkin jo melkein arvaten kuka siellä oli. Mirva avasi oven ja sisään astui mies, jonka Suvi tunnisti välittömästi. “Moii!”, Mirva halasi miestä, tämän vastatessa takaisin. “Terve, mä toin vähän lauantai-illaksi juomaaki, jos maistuu”. Suvi kääntyi pää punaisena katsomaan telkkaria. “Ei kai sua haittaa, ku mä kutsuin Mikon käymään kylään?”, Mirva kysyi oven suulta miltei ilkikurisella äänensävyllä. “Joo, ei se mitään..” Suvi tokaisi kääntymättä.

Mikko käveli suoraan jääkaapille ja latoi muovikassista sinne useamman tölkin siideriä ja olutta. Hän huomasi kuitenkin Suvin olevan kädet puuskassa sohvalla, tiukka ilme kasvoillaan. “Tuota.. En mä halua tietenkään häiritä teitä.. Jos siltä tuntuu, niin voin mä lähteä poiskin”. “No et tosiaan lähe mihinkään!” Mirva huudahti. Suvi kääntyi katsomaan Mikkoa. “No ei tarvi lähteä, saa tänne tulla”. Mikko istuutui sohvalle Mirvan viereen. “No hyvä niin”. “Noh, mitäs paskaa sieltä töllöstä tänään tulee”, Mikko kysyi. “Ainahan sieltä tulee paskaa”, Suvi vastasi, rentoutuen jo hieman enemmän tässä oudossa tilanteessa..

Joka tapauksessa, seuraavan tunnin aikana Suvi huomasi, kuinka mukava tämä mies oli oikeasti. Välillä hän silmäili vaivihkaa hetken aikaa Mikon jalkoväliin, mutta ei havainnut siellä olevan mainittavaa pullotusta. Ainakaan vielä.. Suvi ei voinut välttyä ajattelemasta sitä tukevaa kyrpää, minkä hän tiesi siellä olevan.. Mirva oli tässä vaiheessa jo imaissut naamioonsa puolen litran siiderin, jonka johdosta hän puhua pulputti tavallista enemmän. Hän nauroi Mikon jutuille, jotka kyllä kieltämättä olivatkin välillä ihan hauskoja. “Jaa, nyt on pakko käydä pissalla, tai tulee vaippaan”, Mikko sanoi. “Ai sun pitää tuossa iässä alkaa käyttää taas vaippoja?”, Suvi heitti takaisin. “Joo, Tena. Tai siis meillä miehillä on Pena, permankarkailuun”, Mikko nauroi vessaan mennessään.

“Voi vittu, vai tämmönen yllätys”, Suvi kihisi Mirvalle mahdollisimman hiljaa. “Noo.. äläs ny. Mä laitan saunan lämpiään kohta”, Mirva tyhjensi siideritölkkinsä viimeiset pisarat kitusiinsa. “Jaa, meinaatte saunoaki vai?”. “Tietenki.. pitäähän sitä löylyt ottaa lauantaina. Ja sä tuut sinne kans, jos siltä tuntuu..”, Mirva hymyili viekkaasti, sivellen Suvin reittä sormellaan. Suvi värisi ajatuksesta nähdä se suuri kulli paksuna ja kovana.. “Tietääkö Mikko sun suunnitelmista?”. “Ei se uskonu sitä, että sä uskaltaisit tulla mukaan meidän leikkeihin..”, Mirva sipisi hiljaa. “Mitä?? Te ootte jo suunnitellu keskenään, että houkuttelette mut kimppaan??”, Suvi sanoi miltei ääneen. Samalla vessasta kuului, kun pönttö vetaistiin ja sen jälkeen ovi aukeni miltei saman tien.

“Huh huh, saatana että helpotti!”, Mikko kertoi ilmoitusluontoisesti. “Liekö tuli päästä asti, ku noin kauan kesti?”, Suvi virkkoi takaisin, katsoen ilkikurisesti. “Heh, taitaa olla varsinainen humoristi tämä Suvi”. Mikko istui takaisin sohvalle. “Kyllähän sitä hevosillaki kusta riittää yllin kyllin, eikö niin Suvi?”, Mirva sanoi iskien silmää samalla Suville. Suvi punastui korvia myöten tästä, Mikko hyvänä kakkosena perässä. “Älä juo enempää”, Suvi sanoi ottaen pitkät kaariryypyt omasta tölkistään. “Mä meen ny laittaan saunan päälle”, Mirva nousi sohvalta, kävellen pesuhuoneeseen.

Sohvalla tuli pitkä hiljaisuus, tai ainakin Suvista tuntui siltä. “Kröhöm.. Tuota, mitäs sä harrastit?”, Mikko kysyi. “No, mä joskus ratsastan..öö.. siis hevosella..! Niinku tallilla..! Siis..” Suvi meni täysin lukkoon. “Sehän on kiva harrastus”, Mikko vastasi katsellen kattoa. “Juu..”, Suvi etsi kuumeisesti pakopaikkaa häpeälleen. Samalla Mirva tulikin jo Suvin pelastavana enkelinä takaisin saunasta. “Jaahas, mistäs täällä puhuttiin?”, Mirva hyppäsi iloisesti sohvalle Mikon viereen. “Hevosista”, Mikko sanoi korkaten uuden oluen.

Seuraava puolituntinen meni kuin siivillä, Mirvan ja Mikon höpistessä omia juttujaan, Suvin enimmäkseen kuunnellessa niitä. Hän mietti koko ajan Mirvan ehdotusta liittyä heidän seuraansa saunaan.. Toisaalta hänen teki ihan perkeleesti mieli nähdä se kyrpä.. Runkata sitä.. Imeä sitä.. Nussia.. “Jaa, se sauna taitaa olla nyt lämmin!”, Mirva hihkaisi. “Mä taidan ottaa ensilöylyt, liekö on sähkökiukaasta mihinkään”, Mikko sanoi ja lähti pesuhuonetta kohti. “Pyyhkeitä on siellä kaapissa!”, Mirva huusi perään.

“Nyt on munki pakko käyä kusella”, Suvi sanoi nousten sohvalta. Mirva otti Suvia kiinni olkapäistä ennen vessan ovea. “Tuu perässä sitte.. Ei sun tarvi tehä mitään, jos et halua.. katsele vaikka vaan”, Mirva kuiskutti Suville, samalla kutitellen kielellä korvalehteä. “En mä tiiä.. En mä uskalla..”, Suvi huokaili kiemurrellen. “Tuu vaan.. Ei se pure”, Mirva nuoleskeli Suvin kaulaa. “No katotaan..”, Suvi henkäili takaisin. Mirva nosti hameenhelmansa ylös ja laski pikkuisia stringejään alaspäin. Niihin oli tarttunut Mirvan mehevästä pillusta useita venyviä siimoja kirkasta pilluliistettä. Mirva riisui stringit kokonaan pois, antaen ne Suvin käteen. “Saat ratsastaa sillä mahtikyrvällä, jos tuut”, Mirva sipisi hiljaa, kävellen samantien pesuhuoneeseen ja riisuen loputkin vaatteistaan. Kiuas sihahteli saunan puolella muutaman kerran Mikon toimesta.

4. Suvi kerää rohkeutensa

Suvi meni vessaan, istuen pöntölle, Mirvan märät pikkarit kädessään. Hän mietti kuumeisesti mitä tekisi. Myös Suvin pikkuhousut olivat sotkeentuneet pimppimehuun. “En mä voi.. Mitä jos Mirva tuleeki katumapäälle ja suuttuu..”, Suvi ajatteli pissatessaan. “Pakko mun on nähdä se.. En mä voi olla menemättä”, Suvi mietiskeli jo ääneen. Hän nuuhkaisi syvään Mirvan stringejä, ihmetellen miten hyvältä ne voivatkaan tuoksua.. Suvi nousi, veti pöntön, samalla heittäen molemmat pikkuhousut pyykkikoriin. “Pakko!”, Suvi sanoi hiljaa. Hän astui vessasta ulos, siirtyen saman tien pesuhuoneen puolelle. Suvi riisui loput vaatteet pois.

Suvi katseli alastonta vartaloaan ja kovana nöpöttäviä nännejään peilistä. Karvattomat häpyhuulet olivat turpeina kiihotuksesta. Suvi tärisi jännityksen ja alati kasvavan kiiman ansiosta. Hän avasi suihkun oven hiljaa. “Ahh.. Voi jumalauta.. varovasti, ettei ruiki heti!”, hän kuuli Mikon ähkäisevän hiljaa saunan puolella. Mirva kikatti tälle lauseelle. “Mmhh.. Ei se Suvi.. Taida uskaltaa.. Tänne tulla..”, Mikko puhisi. “Saa nähdä..”, Mirva supatti. Suvi käveli jälleen kuin huumassa kohti saunan ovea.. Hän kurotti ovenkahvaan ja aukaisi hitaasti oven.. Ja mikä näky sieltä kohtasikaan häntä..!

Mikko istui ylimmällä lauteella aivan reunan tuntumassa jalat levällään, nojaten taaksepäin kyynärpäihinsä. Mirva oli alemmalla lauteella polvillaan jonkin tyynyn päällä, käsivarret nojaten Mikon oikeanpuolimmaiseen reiteen. Paljas, muhkea perse pyllötti enimmäkseen ovea kohti. Mirvan pimpsa oli valunut totuttuun tapaan pitkin reisiä, ulommat pillunhuulet ja suuri klitta kiihkosta paisuneina. Tässä asennossa hän runkkasi hitain liikkein Mikon kivikovana seisovaa, jykevää kullia. Pallomainen, paksu terska kiilteli sinipunaisena saunan valossa, pissareikä hieman avautuneena.

Tanakka aisa nytkähteli välillä uhkaavasti, kuin enteillen tulevasta laukeamisesta. Mirvan pienet sormet olivat puristuneina paksun varren ympärille, mutta varmaan muutama sentti jäi silti rakoa etusormen ja peukalon väliin.. Suonet pullistelivat pitkin ja poikin tätä sonnin kyrpää, koristellen sen juhlallisesti. Suuret pallit heiluivat mukana, kun Mirva nytkytti esinahkaa edestakaisin lyhyin liikkein, lähes tuskallisen hitaasti.. Toisella kädellään hän välillä sormeili klitoristaan, hyvin varovaisin liikkein.

“Sä tulit sittenki”, Mirva kääntyi lopulta katsomaan hymyillen ovelle. Oli jo vaikuttanut siltä, ettei Mirva olisi edes huomannut, että Suvi olisi tullut sisälle saunaan. Suvi ei pystynyt vastaamaan mitään takaisin, hän tuijotti vain tuota suunnatonta elintä. Mikko katseli alusta asti himokkaana, mutta epäuskoisena tuota alastonta ja niin kiinteärintaista kaunokaista. Mirva ei hetkeksikään keskeyttänyt hidasta runkkausliikettään kyrvällä.

“Tämän takia mä olin eilen niin vittumainen. Mä oisin halunnu nuolla sun pillua koko illan, mutta piti säästää kiimaa tälle illalle”. Mirva katsoi Suvia suoraan silmiin. “Mun oli pakko pysyä poissa näkyvistä, etten mä ois sortunu”. Mikko kuunteli Mirvan sanoja silmät pyöreinä. Mirva vaihtoi kättä kyrvällä ja punnitsi toisella hellästi Mikon palleja. “Täällä on viikon lastit, eikö vain.?”, Mirva katsoi Mikkoa hymyillen, samalla lypsäen esinahkaa. “Onnhan..siellä..”, Mikko sai vaivoin sanottua. Tässä vaiheessa Suvi oli uskaltautunut jo istumaan polvilleen Mikon vasemman jalan viereen. Hän tuijotti herkeämättä tätä mahtavaa kullia.

5. Suuren aisan palvontaa

“Kato ny sitä..”, Mirva supatti. Samalla hän vetäisi hitaasti pitkillä liikkeillä muutaman kerran esinahan terskan yli. “Aaahh.. Varovasti..!”, Mikko voivotti. Nämä liikkeet saivat ison touhutipan valumaan alaspäin pissareiästä. Mirva hymähteli tyytyväisenä. Hän katsoi Suvia ja kurotti kielenkärjellään tätä tippaa kohti, puristaen sormillaan kullinjuuresta, saaden kyrvän näin kasvamaan vielä hieman.. Kiimatippa osui kieleen ja venyi Mirvan mukana, hänen perääntyessä terskannupista poispäin. Mirva imaisi tipan samantien parempiin suihin, kuin spagettinauhan.. “Voi mitä namia..”, Mirva huokaili suu auki, katsoen Mikkoa..

Suvi katseli tätä näytöstä, hänen ollessa jo miltei sekaisin himosta. Hänen mansikan muotoiset nänninsä osuivat välillä Mikon karvaisiin reisiin, kutitellen nipukoita ihanasti. “Kokeile sitä..”, Mirva houkutteli. Suvi hengitti raskaasti, kurottaen pienen kätensä kohti suonikasta kyrvänvartta. Suvi huomasi vasta nyt, että pallit ja kyrvänvarsi olivat täysin karvattomia. Mirva luovutti valtikan nyt hänelle.

Ensimmäistä kertaa elämässään Suvi tunnusteli ihan oikeaa miehen siitintä. Ja minkälaista! Hellästi hän hyväili tätä jyhkeää penistä, ihmetellen sen suonikasta pintaa, sen paksuutta ja kovuutta. Mikko tuijotti tätä kaunotarta, joka oli täysin hänen kullinsa pauloissa. Mikon hengitys kiihtyi, kun Suvi alkoi vedellä hieman reilummin edestakaisin.. Mirva vain hymyili vastakkaisella puolella tyytyväisenä, sormeillen kosteaa pilluaan hellästi..

“Vedä se ihan alas asti..”, Mirva sanoi. Suvi totteli ja vetäisi esinahan niin alas kuin uskalsi. “Nosta sitä vähä ylös..”, Suvi teki työtä käskettyä. Mirva alkoi lipoa kostealla kielellään ison nupin etureunaa hellästi. Hän katseli Suvia tätä tehdessään, välillä silmäillen myös Mikkoa. Suvi heitti lisää “löylyä” katsomalla Mikkoa suoraan silmiin, nyt myös hieman runkaten tätä ihailemaansa kyrpää, Mirvan jatkaessa kielikylpyään. Suvi alkoi pikkuhiljaa päästä tilanteen kanssa sinuiksi. Mikko puristi käsillään lauteen reunasta, pidätellen siemensyöksyään jo miltei väkisin. Suvi raotti suutaan ja alkoi nuoleskella huuliaan, välillä katsoen Mirvaa ja kullia, välillä Mikkoa silmiin.

Mirva keskeytti hetkeksi kielihoidon ja katsoi anovasti Suvia. Suvi ymmärsi heti, mitä Mirva tarkoitti ja vei päänsä lähemmäksi häntä. Tytöt alkoivat kutitella toistensa kieliä vastakkain, Mikon katsellessa esitystä puuskuttaen. Suvi maistoi Mirvan kielessä nyt ensi kertaa kyrvän ja hän huomasi sen olevan ihmeellisen kiihottavan makuinen.. Puristaen Mikon kullia, Suvi lipsutteli Mirvan kieltä entistä kiihkeämmin. Mirva lopetti tämän kiimaisen suudelman hetkeksi, vilkaisten Mikon kullia. “Maista nyt, haluat kuitenki..”, Mirva sanoi katsahtaen Suvia.

Mikko ei voinut uskoa todeksi tätä tilannetta. Vaikka yleensä hän halusikin olla käskijän roolissa, tällä kertaa tytöt saivat todellakin tehdä niinkuin itse halusivat. Suvi käänsi kasvonsa kohti kyrpää, edelleen puristaen sitä juuresta. Huokaisten syvään, Suvi alkoi ensin nuuhkimaan tätä turvonnutta tattia silmät suljettuina. Sitten hän antoi hellän suudelman paksulle terskalle. Tämän jälkeen hän kurotti kielensä ulos niin pitkälle kuin pystyi ja alkoi kutitella sillä tätä kiiltävää palloa, niinkuin hän muisti Mirvan tehneen viime viikonloppuna.. Tämä kulli oli Suville kuin kesähelteellä valuva jäätelötötterö. Kukaan ei olisi uskonut kyseessä olevan ensikertalainen. Eikä varsinkaan Mikko.

Mirva katsoi huulet raollaan, miten tämä ennen vielä niin siveä ystävänsä lipoi aikamiehen kyrpää suurella intohimolla. Hän pyöritteli sormeaan liukkaalla ja turvonneella klitoriksellaan mahdollisimman varovasti, tietäen laukeavansa muuten. Yhtäkkiä Mirvan mieleen juolahti rietas idea. “Tee tilaa!”, hän naurahti Suville. Nyt Mikko sai todistaa silmät ammollaan, miten molemmat näistä ihanista tytöistä, perse pystyssä, nuoleskelivat kilpaa hänen kyrpäänsä, välillä toistensa kieliä.. Koko ajan ahnaammin.. Molemmat kikattelivat, kun he katselivat Mikon kärsivää ilmettä. “Jumalauta tytöt! Mä en välttämättä kestä tätä pitkäännhh.!”, Mikko valitti.

“Pidetääs pikku tauko, siltä voi oikeasti ruiskahtaa kohta”, Mirva hihitti. Suvi ei vauhtiin päästyään olisi tahtonut lopettaa.. Hän lopetti silti hetkeksi, mutta päätti kokeilla vielä jotain. Varoittamatta hän imaisi ison terskan suoraan suuhunsa. Se mahtui juuri ja juuri sinne. Suu ammollaan hän pyöritteli kieltä tattipalan alapinnalla, lutkuttaen hitaasti.. Märän kuuloiset maiskutuksen äänet täyttivät pienen saunan. “Voi vittu! Oikeasti nyt ei kohta enää pysty piättään!!”, Mikko miltei rukoili, hän ei halunnut laueta vielä. Mirva nauroi ja otti Suvia tukasta kiinni. Kuului kohtalaisen kovaääninen *plops*, kun Mirva kiskaisi Suvin suun irti mehukkaasta terskasta. “Sehän innostu”, Mirva sanoi suudellen samalla Suvia. Ensimmäistä kertaa Suvi puhui koko aikana. “Se maistu niin hyvälle..”, hän sanoi pyyhkien suupieliään kämmenselällä, katsellen Mikkoa..

6. Erikoinen pyyntö

Kaiken tämän kiihkon keskellä Mirva huomasi yhtäkkiä, että hänellä oli erittäin suuri kusihätä. “Mun on muuten pakko tässä välissä käydä kusella.. Älkää jatkako ilman mua!”, Mirva sanoi nousten lauteilta, syöksyen ovea kohti. “Oota! Voit sä päästää täälläki..”, Mikko huudahti yllättäen. Tuli hetken hiljaisuus. “Senkin pervo vanha ukko..”, Mirva sanoi muka halveksuvalla äänensävyllä. Hän katsoi Suvia kysyvä ilme kasvoillaan. “Päästä vaan.. Mä haluan nähdä kans..”, Suvi sanoi hiljaa, hieroen nännejään samalla. “Mmh.. Senkin irstailijat, oishan se pitäny arvata”.

Mirva asettui saunajakkaran päälle nelinkontin, selkä notkolla pyllistäen Mikolle ja Suville. Saunassa oli odottava tunnelma. Molemmat katsoivat herkeämättä Mirvan persettä. “Voi helvetti, ujo pissa”, Mirva valitti. “Millon Heidillä on syntymäpäivä?”, Suvi kysyi täysin yllättäen. “En mä oo varma.. Mitä sä tuommosta kysyt nyt”, Mirva sanoi, miettien vastausta. Miltei samalla hetkellä pieni noro alkoi valumaan lattialle. “Kuinka ovelaa..”, Mirva huokaisi.

Suvi ja Mikko tuijottivat, miten Mirvan läpimärästä pillusta alkoi suihkuta entistä kovemmalla paineella melkein väritöntä pissaa. Kaikesta päätellen hätä oli ollut todella kova. “Oohh.. Helpottaa..!”. Pissa suhisi pitkin kaakeleita. Sitä pärskähteli välillä alemmalle lauteellekin Mirvan päästäessä voimalla kaiken ulos, jalat täristen. Viimein suihkulähde alkoi tyrehtyä. Mirva katsoi olkansa yli rakastajiaan hymyillen, ruiskautellen samalla viimeiset lirut ulos antaumuksella. Suvi oli alkanut tämän esityksen aikana masturboimaan, sivellen sormillaan märkää pilluaan ylhäältä alas. Mikon erektio oli yhtä jämäkkä kuin aiemmin, muuten hän oli selvästi rauhoittunut saadessaan lepohetken.

7. Mirvan tyydytys

“En tiiä teistä, mutta mä taidan haluta huuhdella tämän lattian..”, Mirva sanoi, ottaen saunassa roikkuvan käsisuihkun ja huuhtoen lauteet, sekä lattian. Suvi tarttui sen aikana Mikon isosta munasta kiinni ja alkoi pyörivällä liikkeellä runkata sitä. Suihkuteltuaan tarpeeksi Mirva kiipesi ylimmälle lauteelle polvilleen Mikon viereen. “Noh, miltäs se näytti..?”. Mirva pörrötti Mikon hiuksia. “Ihan vitun hyvälle”, Mikko siirsi itseään alemmaksi ja nuolaisi oikein kunnolla Mirvan paisunutta pillua. “Ahh.. Tuhma setä.. Hyi sinua..”, Mirva ähkäisi, työntäen lantiotaan niin eteen kuin mahdollista. Hän katsoi Suvia, joka oli päästänyt kyrvästä irti ja alkanut sormettaa pientä pimppiään jo hieman kovemmin. Kiimaisesti voihkien, Mirva alkoi liikutella häpykumpuaan sivuttaisliikkeellä Mikon naamaa vasten, tämän nuoleskellessa entistä innokkaammin märkää mätästä..

“Äähh.. Nyt on pakko.. Ei kestä..”, Mirva irtaantui Mikon naamasta ja siirtyi hänen syliinsä hajareisin. Suvilla oli alemmalla lauteella nyt aitiopaikka katsoa Mirvan rehevää pyllyä ja Mikon jättimäistä kyrpää.. Mirva laittoi kätensä Mikon olkapäille ja alkoi puskemaan persettään suonikasta kullia vasten. Kyrvän heiluessa vapaana kenenkään otteesta, Suvi nappasi sen juuresta kiinni. Hän katsoi Mirvan pinkkiä pillua, josta valui mehuja ulos. Se ikäänkuin kuolasi jatkuvasti..

Suvi alkoi pyöritellä ympyränmuotoista rataa kyrvännupilla pitkin limaisia pillunhuulia. Välillä hän myös läpsytteli litsahtelevaa pimpsaa tällä isolla kalulla. Mirva yritti koko ajan työnnellä persettään niin, että saisi tämän mahtikyrvän jo sisäänsä, mutta Suvi ei päästänyt sitä. “Suvi!! Laita se sinne!!”, Mirva anoi ähisten. “Minne?” Suvi kysyi yhtäkkiä. “Pilluun!!”. “Kenen pilluun?” Suvi kiusasi. Mirva tiesi vastauksen. “Nartun pilluun!!”.

Suvi lopetti Mirvan pimpsan kiusaamisen ja alkoi ohjata kovaa kullia lötsähtelevään reikään. “Ahh.. Ihanaa..”. Suvi katseli hypnoottisena, miten tuo julmetun suuri terska aurasi tiensä Mirvan häpyhuulten ohi, upoten hitaasti, yhä syvemmälle valmiina odottavaan aukkoon. Suvi käänsi päätään Mirvan kasvojen suuntaan. Mirva katsoi huuliaan nuoleskellen taaksepäin Suvia suoraan silmiin, painaen persettään yhä alemmas. “Aaahh.. Oihh..”. Kyrpä oli pohjassa. Enää ei ollut näkyvillä kuin suuret pallit, Suvin suureksi ihmetykseksi. Mikko oli tämän prosessin aikana välillä älähdellyt tuskaista nautintoaan. Hän alkoi nyt kutkutella kielellään Mirvan pystyjä tissejä hellästi.

Hitaasti Mirva alkoi nostaa persettään ylöspäin, paljastaen suonikkaan kyrvänvarren, joka kiilteli hänen nesteistään. Perse nousi yhä ylemmäksi, terskan alareunan jo kurkistaessa ulos. Ennenkuin kulli olisi vapautunut luolastaan, Mirva laskeutui uudestaan alas. Pohjaan asti. Pillusta kumpusi lötiseviä ääniä Mirvan alkaessa ratsastaa rauhallisesti pitkin vedoin jättiläiskyrvällä. Vauhti alkoi kiihtyä. “Voi vittuuhh..”, Mikko mölisi. Suvi oli alkanut työnnellä sormeaan samaan tahtiin syvälle sievään pimppiinsä. “Aihh.. Oi joi..”, Mirva vaikeroi tahdin kasvaessa. Hän jo suorastaan hyppi kullin päällä. Yhtäkkiä paksu mulkku lupsahti ulos litimärästä tussusta, Mirvan perseen noustessa liian ylös.

Suvi keskeytti sormettamisen ja kietoi sormensa ison melan ympärille. Mikko oli kiitollinen tästä hengähdystauosta. Suvi tunnusteli liisteistä munaa. Se oli tahmainen ja liukas. Hän haistoi kyrvän varresta Mirvan kiimaisen pillun. Sen kummempia ajattelematta, Suvi upotti terskan suuhunsa ja alkoi imeskellä sitä puhtaaksi. “Oh.. Kato ny mitä se tekee”, Mirva kääntyi hieman sivulle Mikon sylistä. Suvi todella nautti Mikon kullin imeskelystä. “Miltäs se maistuu..?”, Mirva kähisi, katsellen toimitusta. Suvi lopsautti kyrvän suustaan. “Ihan mielettömän nannaa..”, hän nuolaisi samalla suupieliään. “Lisää kyrpää!” Mirva vaati, asettuen taas ratsaille. Mikko pyyhkäisi hikeä otsaltaan, rukoillen mielessään, ettei laukeaisi tässä käsittelyssä.

Suvi nuolaisi vielä muutaman kerran paksua tattia ja asetti sen Mirvan pillunhuulia vasten. Miltei väkivaltaisesti Mirva survaisi perseensä alas, mikä aiheutti kovaäänisen ja märän pörähdyksen pillusta. “Mmmh..!! Siinä teille, senkin pervot!”. Hän alkoi pyörittää persettään kiivaasti, kullin jauhaessa syvällä kostean pillun uumenissa. Vauhti alkoi pikkuhiljaa olla liikaa Mirvan kestokyvylle. Suvi jatkoi masturbointiaan, työnnellen sormiaan pilluunsa. Liikerata ei ollut Mirvalla enää suuri, mutta tahti oli sitäkin kovempi. “Kohta tuleehh!!”, Mirva älisi.

Yhtäkkiä Suvi muisti runkkaamisensa lomassa, mikä sai viimeksikin Mirvan padot aukeamaan nopeasti. Hän otti pillumehuistaan märän sormensa ulos tussustaan ja alkoi pyörittää sitä Mirvan persereiällä. “Jjjoo..!! Mmm..!! Työnnäää!!”, Mirva huusi. Suvi työnsi kerralla liukkaan etusormensa rystystä myöten Mirvan perseeseen. Se oli kuuma ja vastaanottavainen reikä. “Voi vittuuhh!!!”, Mirva alkoi pomppia kuin heikkopäinen kullin päällä. Mikko huohotti ja yritti kestää loppuun asti, mikä ei ollut helppo rasti. Suvi tunsi sormessaan, miten kyrpä liukui pillussa villisti edestakaisin. “AAHH!! NYTT!!”, Mirva ei enää kestänyt. Suuri orkku ravisutti Mirvan jalkoja, Suvin sormen pullahtaessa persereiästä ulos. Mirva lykki persettään rajusti Mikon suurta kyrpää vasten, sen tökkiessä jo kohdunkaulaa vasten. Lopulta orgasmin aallot alkoivat taantua ja Mirva lysähti saunan lauteille Mikon viereen, hengittäen raskaasti.

8. Tytöt kiusaa

Suvi katsoi Mikon kyrpää. Se oli aivan törsteinen, yltäpäältä Mirvan mehujen peitossa. Hän janosi tuota kullia sisäänsä, sen oli pakko mahtua sinne. “Mitäs sanotte tytöt, jos jatkettais jomman kumman huoneessa? Meinaa olla aika kuuma”, Mikko sanoi. Hän ihmetteli kestokykyään, varmaankin se pieni tauko auttoi asiaan. “Passaa mulle..”, Mirva sanoi voipuneena. Kaikki kolme siirtyivät suihkun alle, huuhtoen enimmät hiet ja muut eritteet pois. Mikon seisokki hellitti hieman tänä aikana, pysyen silti kovana. Hän puristeli tyttöjen perseitä välillä ja hieroi kulliaan heidän pyllynposkiinsa. Tytöt hihittelivät ja alkoivat töniä kiusallaan häntä kauemmaksi. Kohta he sammuttivat suihkun ja menivät pukuhuoneen puolelle.

Tytöt ottivat pyyhkeet kaapista ja kietoivat niillä vartalonsa piiloon. “Tuu äkkiä, ei päästetä sitä enää sisälle!”, Mirva nauroi ja otti Suvia kädestä kiinni, kun he molemmat lähtivät nopeasti kipittämään Mirvan huonetta kohti. “Jumalauta!”, Mikko juoksi kulli heiluen heidän peräänsä. Juuri ennen kuin tytöt olisivat saaneet oven kiinni, Mikko sai kahvasta otteen. Molemmat tytöt pitelivät oven toisella puolella kahvasta kaikin voimin kiinni, samalla yrittäen vetää sitä lukkoon. Tämä ei kuitenkaan ollut niin helppo tehtävä. Mikolla oli voimaa yhdessäkin kädessä sen verran, että ovi pysyi koko ajan hieman raollaan.

“Et tuu!!”, Mirva kikatti, pidellen kaikin voimin kahvasta. “Niin just! Kuitenki vaan haluaisit.. Äh.. Nussia meitä perseeseen!”, Suvi pelasi mukana, pinnistellen oven kanssa. “Joo! Täällä joutuisit vaan korkkaamaan.. Suvin tiukan persereiän..!”, Mirva ähisi, kiskoen viimeisillä voiman rippeillään. Tässä vaiheessa Mikko otti omat voimansa todenteolla käyttöön, kiskaisten oven auki väkisin. Nauravat tytöt hiissautuivat mukana, heidän lopulta päästäessään ovenkahvasta irti ja juosten kauemmaksi huoneeseen. Mikko jäi hetkeksi oven suulle vetämään henkeä.

Tytöt seisoivat Mirvan sängyn vieressä halaten toisiaan. Molemmat katsoivat Mikkoa, muka pelokkaina. “Ei kai setä aio tehdä mitään pahaa..?”, Suvi kysyi hennosti. Mirva tiputti pyyhkeensä lattialle, nykäisten sen samalla Suviltakin pois. Mikko hymähti, kävellen tyttöjen luo. “Jos ootte kiltisti, niin saatte namia”. Erektio oli kasvamassa hyvää vauhtia takaisin täyteen mittaansa. Mirva laskeutui polvilleen Suvin eteen, ottaen Suvin pyllynposkista kiinni. “Minkälaista herkkua sedällä on tarjota meille..?”, Mirva kysyi hiljaa. Hän käänsi Suvin perseen paremmin Mikon näkyville ja levitti poskia erilleen. Suvi katseli Mikkoa, tietäen tämän tuijottavan hänen karvatonta, pulleaa pilluaan. Hän samalla muutaman kerran rentoutti ja supisti pientä pyllynreikäänsä Mikon katseille.

Mirva käänsi Suvin takaisin itseensä päin. “Ei taida olla silti niin hyvää karkkia, ku mitä meillä on tarjolla..”. Mirva nuolaisi ahnaasti Suvin mahlaista reikää pillunhuulten välistä.. Mikko tuli lähemmäksi, tarjoten herkkumutteriaan Mirvalle. Suvi oli työntänyt nyt vuorostaan lantiotaan eteenpäin, Mirvan maiskutellessa ja lupsutellessa hänen pimppaansa.. “Aa.. Ohh..”, Suvi katseli Mikkoa, pidellen Mirvan hiuksista kiinni ja pyöritellen persettään.. Mirva keskeytti toimensa ja tarttui Mikon paksuun herkkulenkkiin.
Hän alkoi sivellä sen terskalla Suvin ihanaa pimpsaa hitaasti. “Onko se märkä..?”, Mirva kysyi, lipsutellen nuppia Suvin häpyhuulilla. “Onn..”, Mikko voihkaisi.

Mikko kumartui, alkaen itse puolestaan nuoleskella Suvin kiihottavan näköisiä nännejä. Hän pyöritteli kieltään nipukan ympärillä, saaden Suvin voikertamaan. Mirva ahmaisi ison terskan suuhunsa, maistellen Suvin makoisia mehuja siitä hetken aikaa.. Uudestaan Mirva siirsi kyrvänpään Suvin jalkojen väliin. Suu auki hymyillen Mikolle, Suvi alkoi lykkimään lantiotaan edestakaisin kullin vartta vasten, tarttuen itse sen juuresta kiinni.

Pillu litisi, kun häpyhuulet liukuivat varren päällä, kastellen sen siinä sivussa. Välillä Suvi perääntyi hieman, kääntäen kyrvän Mirvan valmiina odottavaan suuhun. Mikko oli varma, että tätä lähemmäksi paratiisia hän ei koskaan tulisi pääsemään. Mirva lutkutti äännekkäästi, antaen kielensä tanssia isolla terskalla. Suvi alkoi runkata reiluilla vedoilla nahkaa edestakaisin. Se teki liian hyvää Mikolle.

“Ei!! Seis!!”, Mikko huusi hätääntyneenä, perääntyen Mirvan suusta. Hän irvisti hetken kuin tuskissaan, puristaen samalla kulliaan. Yhtäkkiä terskan pissareiästä pääsi pitkä ruiskaus kirkasta nestettä Suvin häpykummulle. “Ohh.. Esimakua vai..”, Mirva huokasi ja katsoi miten kirkkaat tipat valuivat alaspäin pitkin Suvin pillua. “Ihanaa..”, Suvi henkäisi. Mikko puuskutti ja huokaisi helpotuksesta, ettei vielä lauennut oikeasti. Mirva nuoli Suvin häpykummun puhtaaksi asiaan kuuluvalla hartaudella.”Nyt jompikumpi pyllistää heti!”, Mikko jyrähti. “Hyi hyi.. Eikö tuhma setä malta enää odottaa..”, Mirva kihersi. Hän katsoi Suvia kysyvästi.

9. Suvin neitsyyden viimeiset hetket

Suvi siirtyi välittömästi sängyn reunalle nelinkontin. Hän laittoi selkänsä niin kaarelle kuin pystyi, pikkuisen perseen tullessa esiin ahnaille katseille. Suvi oli enemmän kuin valmis menettämään neitsyytensä tälle ihanalle kyrvälle. Mirva siirtyi polvillaan lattialle katsomaan vierestä, miten hänen paras ystävänsä tullaan korkkaamaan. Mikko tuli Suvin perseen taakse, Mirvan tarttuessa taas hänen kulliinsa. “Varovasti sitte, siellä ei oo käyny tämmöstä koskaan”, Mirva sanoi runkaten suonikasta kyrpää. “Joo.. Kyllä mä tiiän”, Mikko sanoi. Suvi odotti vapisten ja pelokkaana. Voisiko se mahtua? Mirva otti kyrvän suuhunsa vielä kerran ja voiteli sen syljellään kauttaaltaan. Sitten Mirva asetteli ison nupin Suvin pillunhuulia vasten.

Se oli irvokas näky. Kyrpä näytti suorastaan järkyttävän isolta Suvin pientä pyllyä ja pillua vasten. Mirva piteli kullin juuresta edelleen kiinni. Hitaasti ja määrätietoisesti Mikko alkoi työntämään paksua sukukalleuttaan Suvin neitseelliseen pimpsaan. Häpyhuulet venyivät auki, kun pullea terska puskeutui vääjäämättä suuaukosta sisään. Suvi huohotti suu auki, silmät suljettuina. Aluksi vaikutti siltä, että Mikko oli tekemässä mahdotonta tehtävää. Hän otti Suvin perseposkista kiinni ja lisäsi painetta pillunsuulle. Yhtäkkiä turpea terska muljahti sisään pilluaukosta, venyttäen sitä äärimmilleen. “Aih! Aijai..!”, Suvi valitti kivusta. Mikko säikähti hieman ja alkoi vetäytyä pois. “Ei! Jatka.. Ei se niin paljo satu”, Suvi huudahti.

Hetken aikaa Mikko pysyi paikoillaan, jatkaen sitten työntymistä entistä syvemmälle. Suvin pillu oli erittäin kireä ja puristi paksua kullia ankarasti. Suvi vaikeroi entistä enemmän ja hänestä tuntui siltä, kuin kyrvänvarsi olisi loputtoman pitkä. Mirva katseli, kuinka tämä iso muna työntyi hitaasti yli puoliväliin hänen ystävänsä nättiin pilluun. Tähän kohtaan Mikko pysähtyi vähäksi aikaa. Hän alkoi vetää ulospäin rauhallisesti. Märkä munanvarsi paljastui näkyville, työntyäkseen vain uudestaan sisään. Hidas tahti oli tarpeen Mikolle. Pikkuhiljaa Suvi alkoi pyörittää persettään tälle ihanalle kyrvälle. Mikko pysyi paikoillaan ja nautti näkymistä, sekä puristavasta tunteesta.

Kulli alkoi työntyä entistä syvemmälle Suvin limaiseen pilluun. Suvi pyöritteli pyllyään jo kiivaammin. Paine pillussa tuntui valtavalta ja orgasmi alkoi tehdä tuloaan. “Oohh.. Tuntuu hyvälle.. Nussi..”, Suvi henkäili. Mikko plopsautti kullinsa kuitenkin haukkamaan välillä happea. Mirva imaisi tämän herkkupalan välittömästi suuhunsa, imien Suvin ihanat mahlat varresta pois. “Anna lisää!!”, Suvi vaati. “Älä sitte ruiki sisään.. Suvi ei käytä pillereitä”, Mirva sanoi. Suvi ei ollut edes ajatellut ehkäisyä missään vaiheessa.

Tämän kuultuaan Mikko survaisi jättikalunsa nyt reilulla työnnöllä pieneen pilluun. “Aahh!!”. Suvin perse alkoi pyöriä kunnolla, pillun imaistessa kyrvän välillä jo miltei koko mitaltaan sinne. Pitkä odotus alkoi tehdä kuitenkin Suville jo tehtäväänsä. Mikko tunsi miten Suvin pillu alkoi ikäänkuin imeä hänen kulliaan, samalla hieman nipistellen terskaa. Tämä auttoi häntä pidättämään omaa laukeamistaan. Suvi lykki ja työnteli persettään kyrpää vasten kuin horkassa. “OOHH!! Ihanaa kyrpää!! Tuleee!!”. Suvin viimeiset vapisevat työnnöt antoivat kyrvän tökkiä pillun pohjaa myöten. Orgasmi oli valtava ja Suvi vikisi ja hihkui ekstaasissaan. Läähättäen hän rojahti masulleen makaamaan sänkyyn, kyrvän lurpsahtaessa pillusta ulos.

10. Pyllyleikkejä ja spermasade

Mikko tunsi nyt itsensä todelliseksi mieheksi, kun oli saanut molemmat tytöt laukeamaan ennen häntä. Enää hän ei halunnut odottaa sitä kauaa. “Kontilleen!”, hän käski Mirvaa. Mirva totteli aikailematta ja pyllisti autuaasti. Mikko nuuhkaisi Mirvan persereikää muutaman kerran ja alkoi lipsuttaa sitä kielellään. Mirva kihersi tyytyväisenä. Mikko kaapaisi sormellaan vuotavia pillumehuja ja voiteli niillä pyllynreiän ympäryksen. Samantien hän työnteli sormeaan muutaman kerran syvälle supistelevaan aukkoon. “Minne se kyrpä työnnetään?”. “Mmm.. Perseeseen!”, Mirva vastasi halukkaana. Mikko tarjosi uunituoreen sormensa suoraan perseestä Mirvan suuhun. Mirva imeskeli suurella intohimolla sormen puhtaaksi.

Suvi alkoi toipua tähänastisen elämänsä suurimmasta orkusta. Hän nousi sängyllä katsomaan lähempää, miten tuo kulli työntyisi Mirvan peräreikään.. Mikon tukeva kyrpä oli vielä aivan liukas Suvin pimppiliisteistä. Suvi otti kiinni siitä ja runkkasi muutaman kerran nahkaa eestaas. Hän katsoi Mikkoa, samalla kun Mirva pyllisti entistä syvempään. “Tähän reikäänkö setä haluaa työntää..?”, Suvi kysyi, asetellen terskannupin Mirvan peräaukolle. “Juuri sinne..”, Mikko vastasi. Suvi tuijotti miten Mikko alkoi puskea pulleaa terskaa sulkijalihaksen ohi.. Kulli lupsahtikin suhteellisen helposti, yhdellä pitkällä työnnöllä, juurta myöten Mirvan pyllynreikään. “Ahh..!! Se on iso..!”, Mirva julisti määkäisten..

“Huh huh.. Minkälaiset tytöt tykkää ottaa kyrvän persereikään..?”, Mikko kysyi, kullin levätessä Mirvan suolessa.. “Äähh.. Tämmöset lutkat.. Mistä sä oot aina unelmoinu..”, Mirva vastasi kiihkon värittämällä äänellä. Pyllynposkia puristellen Mikko alkoi pumpata kyrpäänsä pitkillä vedoilla Mirvan perseessä. Litsahtelevat äänet säestivät tätä rietasta panoa. “Ahh.. Tuhma setä..! Nussii perseeseen..!” Mirva voihki, työnnellen pyllyään vastaan. “Hyi.. Setä panee kakkareikään..!”, Suvi jatkoi pikkutytön äänellä, näyttäen kieltään.. Mikko vetäisi hengästyneenä kullinsa ulos, moiskahduksen saattelemana.

Mirvan pyllynreikä ammotti apposen avoinna tämän suuren vierailijan jäljiltä. Suvi otti kyrvästä kiinni, vedellen nahkaa muutaman kerran. Mikko näki, miten Suvi katsoi sitä mietteliäänä.. Suvi nuuhkaisi tätä Mirvan persesilmään uponnutta kyrpää muutaman kerran. Se ei haissut kuin hänen pillulleen enimmäkseen.. Hän nuolaisi muutaman kerran kärkeä ja upotti terskan suuhunsa, imeskellen sitä kuin viimeistä päivää. “Voi mitä riettaita narttuja!”, Mikko älähti. Suvi ohjasi jämerän kullin takaisin Mirvan persereikään. Mikko aloitti loppukirin, laukeaminen oli enemmän kuin lähellä. “Nussi setä, nussi!”, Suvi innosti.

Mirvan pyllystä törähteli välillä tummanpuhuvia pieruja, kun Mikko painoi koko varren mitalla perseeseen. Mirva alkoi sopertamaan jo sekavia tämän persepanon seurauksesta. “Oijoii.. Paksua.. Suvi anna.. Kyrpä.. Isoohh..”. Vielä viimeiset rajut työnnöt syvälle peräaukkoon ja Mikon silmät pyörähtivät nurinpäin. “Ääännhh!! Ei kestä enäää!!”, Mikko huusi. Suvi tarttui kyrpään hypnoottisena ja vetäisi sen ulos Mirvan persereiästä. Hän runkkasi pitkin vedoin tätä mahtavaa kullia muutaman kerran ja sitten alkoi tapahtua. Mikko yritti vielä hetken pidätellä, mutta ei voinut enää mitään.

Valtava, pitkä ruiskaus vetistä spermaa ryöpsähti Mirvan ammollaan olevalle pyllynreiälle ja poskille. “Ei vvviittuuuhhh..!”, Mikko mölisi kuin vajaamielinen. Suvi aukaisi suunsa ja työnsi kielensä ulos, koko ajan runkaten. Toinen spermasuihku ruiskahti suoraan Suvin kielelle ja siitä pitkin hänen isoja tissejään. Mirva katsoi haltioissaan taaksepäin, miten paksun terskan avonaisesta pissareiästä tulvahteli mälliä yhä uusina ryöppyinä Suvin naamalle.. Pitkään piinatut pallit tyhjentivät koko varastonsa pihalle, molempien tyttöjen päälle. Suihkauksien välillä virtsaputkesta ropisi koko ajan siemennestettä pisaroina, kuin lämmintä sadetta Mirvan perseposkille. Lopulta tämä runsaudensarvi alkoi tyrehtyä ja Mikon oli pakko ottaa tukea sängystä pysyäkseen pystyssä.

“Voi vittu.. Tytöt.. Teitä ei voi voittaa kukaan”, Mikko sanoi hengenvetojensa välistä. “Sitä ei oo koskaan tullu noin paljon”, Mirva sanoi haltioituneena, sivellen sormilla spermaista persettään. “Saiko setä nyt tarpeekseen?”, Suvi kysyi nuolaisten spermalänttejä Mirvan pyllynposkelta. “Ainakin tälle iltaa”, Mikko sanoi uupuneena. Tytöt kikattivat iloisena. Mirva päästi vielä mojovan pierun perseestään. “Ah.. Taitaa olla parempi levätä. Ainaki huomiseen”. Hymyillen Mirva nousi ja antoi Suville pitkän kielarin. “Kyllä elämä voi olla ihanaa”, Mikko ajatteli, mennessään tyttöjen perässä suihkuun.

6 kommenttia viestissä: “Mirvan pitkä ja paksu yllätys Suville”

 1. Lukija says:

  Jatka ihmeessä, kun Suvillakin on vielä saamista…

 2. Lewdguitar says:

  Ärsyttävää huomata tiettyjen sanojen toistoa vasta tekstin lähettämisen jälkeen, varsinkin viimeisessä osiossa. “Muutaman kerran” sanat taisi tosiaan muutaman kerran tulla siinä. Saa nähdä minkälaista tarinaa tulee seuraavaksi, jos tulee.

 3. Mikkis says:

  Loistava!

 4. Mäkinoonjoskus says:

  ihan jees… Jatka vaan kirjoittamista niin taatusti saat vielä jotain vähän parempaa aikaan…

 5. wowii says:

  Oiken mukava lopetus.
  Tattist!

 6. crispy says:

  ihana 🙂

Kommentoi

top