search
top

Asuntovelka huoraamalla maksuun

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina oli rekisteröitymättömien joukossa, nyt sitten täällä hieman muuttuneella nimimerkillä.

Vanhan ja arvokkaan rakennuksen arvokkaassa olohuoneessa istuin kymmenien vuosien, lähes sadan vuoden vanhalla parkettilattialla alastomana, vain huivi kaulallani jonka päät pehmeästi riippuivat rintojeni yli. Lattialla vastapäätäni makasi kaunisvartaloinen mies käsi suojaten elintään, joka hetki sitten oli purkanut kuuman spermakuormansa minuun. Siinä istuessani tunsin miten lattian puupinta kosketti kuumaa syliäni. Sisältäni valui nesteitä kastellen reisiäni ja pyllyäni leviten myös parketille. Mies oli kietaissut huivin viereiseltä tuolilta kaulalleni ja sanonut, että voin siihen siistiä itseäni. Arvasin huivin olevan Bennyn vaimon. Vaimo itse oli hetki sitten poistunut olohuoneesta hakemaan uuden pullon kuohuviiniä, jota olimme takkatulen ääressä jo pari pulloa nauttineetkin. Takka oli suuri rakennelma huoneen ikkunoita vastapäisellä seinällä ja sen edessä olimme isolla matolla rakastelleet, kaikki kolme.

Elämäni oli luiskahtanut ahdingon puolelle. Pitkäaikainen miesrakastettuni oli lähtenyt kodistamme suurempia kertomatta pakattuaan tavaransa pariin matkalaukkuun. Mitä jäi, sille saisin tehdä mitä tahdon. Minulle jäi melko täydellinen koti ilman miestä. Mies, joka oli varauksetta maksanut yhdessä kanssani asuntovelkaani, oli poissa. Olin ahdingossa, sillä vaikeuksia tulisi taloudellisesti olemaan. Illat istuin ja laskeskelin menojani ja tulojani, mutta aina vaan tuntui vaikeammalta, mutta päätin selvitä. Lopuksi päätös oli se ainoa keino johon olin päätynyt. Ja se keino oli se, että aioin myydä sitä, mistä kukaan ei aiemmin minulle ollut mitään maksanut.

Avasin itselleni uuden sähköpostitilin, jota käytin kontaktien ottoon nettisivustoilla ja jonka annoin myös parille luotetulle baarimikolle luovutettavaksi katsomalleen mahdolliselle asiakkaalle. Ihmeen helposti oli toimintani alkanut luistaa ja olin jo saanut muutaman vakituisen asiakkaan. En ahnehtinut, vaan toiminta pysyi järkevässä mittasuhteessa. Vakinainen työni ei kärsinyt ja olin jopa saanut ylennyksenkin ja pienen palkankorotuksen. Vapaa-ajan toiminta rajoittui enimmäkseen viikonloppuihin ja katsoin sen riittävän. Koskaan en tehnyt näitä keikkahommia kotonani, vaan aina asiakkaan haluamassa paikassa. Mieluummin heidän kotonaan.

========

Olin tullut ensikerran tähän vanhaan jugentyyliseen Kaivopuiston taloon. Sähköpostitse olin ollut kirjeenvaihdossa pariskuntaan useamman kerran, sillä halusin olla varma siitä, että kaikki olisi turvallista ja sujuvaa. Olimme jopa vaihtaneet keskenämme kuvatkin. Pariskunta, Mikaela ja Benny olivat noin nelikymmenvuotiaita, hyvin hoidetun näköisiä ja urheilullisen oloisia. Ystävällisesti he ottivat minut vastaan ja ohjasivat suureen olohuoneeseen, jonka huomiotaherättävin asia oli suuri ja kaunis takka. Mikaela pyysi istumaan pienen teepöydän ääreen ja kaatoi laseihin kuohuviiniä. Kohotimme lasit ja skoolasimme tulevan illan kunniaksi. Tarkkailin paria jonka kanssa minun pitäisi ilta viettää ja siitä saada aikamoinen rahallinen korvaus. En ollut edes omaa hintaani heille kertonut, vaan olin saanut heiltä tarjouksen josta en voinut kieltäytyä. Mikaela oli kaunis nainen, ruskeaverikkö pitkillä hiuksilla jotka nyt putouksen lailla putosivat kauniisti olkapäille. Benny oli juuri niin urheilullisen ja hyvinhoidetun näköinen kuin saattoi ajatellakin golfaajasta ja purjehtijasta. Hänen hiuksensa olivat vaaleat ja runsaat, kammattuina suoraan taakse peittäen korvien yläosaa. Minun oli rakasteltava Bennyn kanssa ja Mikaela olisi yleisönä, lähietäisyydellä ja kosketteluun valmiina, niin minua kuin Bennyä.

Pariskunta oli avoin ja ystävällinen. He alkoivat heti kertomaan mieltymyksistään ja haluistaan erotiikan alueelta, miten he olivat matkustelleet ulkomailla, Saksassa, Ranskassa ja Englannissa niinkutsutuilla “swingers party” tapaamisilla. He kertoivat, että englantilaiset tapaamiset olivat kaikkein mukavimpia ja sitten ranskalaisten järjestämät, mutta saksalaisten oli heidän mielestään liian meluisia ja brutaalejakin. Nyt he halusivat olla kotonaan vain yhden naispuolisen vieraan kanssa pehmeällä matolla takkatulen ääressä. Mikaela olikin jo siirtynyt matolle ja pyysi minua ja Bennyäkin tulemaan. Seisoimme vastatusten ja riisuimme itse itsemme täysin alastomiksi. Bennyn elin oli kohtalaisessa erektiossa nyökytellen päätään kohden minun vähäkarvaista häpykumpua. Mikaelan kaunis vartalo oli tasaisen ruskea ilman mitään rajoja. Vaikka hänen rintansa olivat raskaat ja aavistuksen riippuvat, niin hänen kohottaessaan käsiään riisuessa puseroaan, näin miten rusketus oli kaunis myös rintojen alta. Aurinkoiset purjehduspäivät olivat saaneet aikaan tasaisen rusketuksen.

Istuimme alas matolle ja Benny otti minua hartioista ja painoi minut selälleni. Hän siirtyi pääni taakse niin, että hänen polvensa ja reitensä olivat kahtapuolen hartioitani. Poskeni olivat kiinni hänen reisissä ja nyt paksuksi ja kovaksi paisunut elin lepäsi vasemmalla olkapäälläni. Bennyn kädet liikkuivat rinnoillani ja nipistelivät nännejäni ja välillä hän kumartui alas ja nuoli rintojeni välistä aluetta samalla puristaen rinnat kiinni poskiinsa. Mikaelan kädet liikkuivat reisilläni, levittivät niitä hieman ja eteni hitaasti kohti syliäni. Itse tunsin alkavani lämmetä ja takapuoleni liikahteli tahattomasti pienen kiihkon ottaessa minussa jalansijaa. Lämpimät sormet etenivät hitaasti häpyhuulieni väliin ja levitti niitä niin, että sorminippu mahtui pyörimään märässä onkalossa. Mikaelan toinen käsi painoi Bennyn päätä tiukemmin rintoihini. En koskaan ennen ollut kokenut ryhmäseksiä, vaikka nyt elelin eräänlaista huoran elämää. Minusta tuntui aivan ihmeelliseltä ja mukavaltakin tämä kahden ihmisen koskettelu. Pimpissäni tuntui kuin siellä tekisi tehtäviään miehen kova elin, saaden aikaan kuuman sykkeen ja samalla kun Benny oli alkanut imemään rintojani kiihkoni vaan kasvoi.

Benny oli hivuttanut itsensä lähemmäksi vaimoaan ja hänen kullinsa teutaroi kasvoillani. Tartuin siitä molemmin käsin kiinni ja upotin terskan suuhuni, mutta vain terskan, sillä en halunnut ainakaan vielä sitä syvälle nieluuni. Benny suuteli Mikaelaa ja nosteli hänen rintojaan, heilutti niitä ja puristi nännejä. Mikaelan käsi oli edelleen pillussani tekemässä poraavaa liikettä välillä hiukan harittamalla sormiaan saaden minut vääntelehtimään nautinnosta. Bennyn kivespussi heilahteli silmieni edessä siistinä ja täysin karvattomana. Kivekset sen sisällä pingoittivat muuta ihoa tummempaa pussia ja sen juuresta lähtevä kulli poukkoili käsissäni minun hieroessa terskaa välillä vasten hampaitani ja välillä hiukan näykkäisten terskapallukan ja esinahan kiinnityskohtaa. Reikä terskan päässä oli aika avoin ja kielellä hyvin tunnusteltavissa. Hyväilin huulillani koko vartta ja avasin suutani hiukan enempi ja olin purevinani patukkaa ikäänkuin maissintähkää. Tunsin Mikaelan laskeutuvan kohti vatsaani ja suutelevan navan ympäristöä samalla kun hänen kätensä ja sormet olivat edelleen minussa. Benny nojasi käsiinsä ottaen tukea lattiasta ja purranäykki minua lantiosta.

Mikaela oli käskenyt Bennyn jalkojeni väliin hänen itsensä siirtyessä aivan vierelleni istumaan. Levitettyjen reisieni välissä Benny oli kumartuneena alas nuolemaan pilluani. Mikaela puristeli rintaani ja toisella kädellään hän kurkotti Bennyn kullin ja kivekset sormiinsa. Itse olin vaan ja nautin näiden kahden ihmisen toimista vartalollani. Tunsin miten Benny ikäänkuin nuolemalla tyhjensi pilluani kaikesta märästä mikä siellä oli. Hän upotti kielen syvälle häpyhuulien väliin ja hitaasti nosti kieltään ylös onkalosta vieden kielellään siihen jäänyttä kiimanestettä ylös reisilleni. Aloin olemaan kiiltävänmerkä lähelle polvia ja aina vaan pillustani nousi lisää kuumaa eritettä. Mikaela runkkasi Bennyä ja nuoli hänen hikistä selkää.

Mikaela oli tullut pääpuoleeni ja oli polvillaan haara-asennossa kasvojeni päällä. Ymmärsin, että minun oli nyt nuoltava ja suudeltava hänen pilluaan. Se ei ollut minulle ominta toimintaa, mutta olin tämän keikan tullessa ajatellut, että semmoiseenkin voin joutua ja siihen myös alistuisin. Mikaelan avoin pillu lähestyi huuliani ja työnsin kielen ulos koskettaakseni sillä lähestyvää klitorista. Pieni hipaisu ja kielen liikahtelu sillä sai Mikaelan värähtelemään ja tekemään pieniä nykäisyjä. Omassa pillussani oli Bennyn kieli ja hampaat tekemässä omia pieniä leikkejään. Varovasti Mikaela laskeutui alemmaksi ja oli kiinni kasvoissani. Työnsin kieltäni syvemmälle pilluun ja kierrätin sitä siellä tunnustellen kuumia ja märkiä pillunpoimuja. Nenäni oli lähellä pyllyä välilihalla. Oikeastaan pidin tästä, vaikka itse olin epäillyt hiukan vierastavani kaikkea tätä uutta.

Benny oli lopettanut pimpin nuolemisen ja ohjasi kullia sisääni. Liukas pillu ikäänkuin imaisi hänen kankensa syvyyksiin ja alkoi kova työntäminen, oikea pano. Benny työnsi voimalla ja liikahdin matolla aina joka töytäyksellä antaen kasvoillani Mikaelan pillulle ylimääräistä hierontaa. He kumpikin olivat vastakkain ja pitivät toisiaan hartioista ja aika-ajoin suutelivat. Poskeni olivat aivan märät Mikaelan pillunesteistä ja olin hiukan hengästynyt, sillä hengityskään ei tässä toiminnassa oikein sujunut sulavasti.

Mikaela makasi vuorostaan selällään ja minä hänen jalkojensä välissä taas nuolemassa märkää alavartaloa, sillä märkyyttä hänessä riitti navasta lähelle polvia. Takapuoleni oli pystyssä ja Benny työntämässä aina vaan kovaa kullia minuun. Olimme liikkuneet panomme aikana lähelle maton reunaa ja tunsin kättä huitoessani sen osuvan paljaalle parketille. Olin jo toivonut, että Benny panisi jo vaimoaan, mutta ei. Minun pilluani hän vaan käytti hyväkseen ja Mikaela tarjosi omaansa vain minun nuoltavakseni. Benny otti polvistani kiinni ja veti ne taakse, niin että olin vatsallani lattialla. Mikaelakin nousi taas istumaan ja yhdessä Bennyn kanssa käänsi minut selälleni asettuen taas sirosti istumaan vierelleni. Benny levitti reiteni ja upotti ilman mitään esivalmisteluja kyrpänsä minuun. Alkoi kova työntäminen ja ulosvetäminen Mikaelan vain istuessa vierellä katselemassa, tosin hänen kätensä hiveli rintojani. Pilluni alkoi olemaan jo turta eikä kaikki enää niin kiihottavalle tuntunut, mutta nyt tein työtäni. Näyttelin halukkuutta ja ynähtelin nautinnollisesti. Onneksi olin märkä ja kulli luisti pillussani kipua tuottamatta.

Olimme varmaan pyörineet matolla jo parisen tuntia kun aloin huomaamaan, että Benny alkaisi tulla. Kiihdytin taitoni äärimmilleen, sillä halusin leikin jo kohta loppuvan, sillä aloin olemaan väsyksissä. Ei enää kauaa mennytkään siihen, että tunsin kovan ja kuuman iskun pilluni pohjalla spermapurkauksen osuessa sinne. Benny ei montaa kertaa enää työntänyt kun retkahti päälleni ja antoi kullinsa hiljakseen löystyä pillussani, samalla kun sieltä alkoi valua kuumaa limaa pitkin pyllyvakoani matolle. Mieleeni iski, että taivas, nyt sotkeentuu matto, mutta työnsin pois ajatukseni, eihän se minua koskenut. Bennyn kulli luiskahti ulos ja loputkin spermat valuivat vapaasti. Nousin istumaan ja siirryin matonreunalta parketille istumaan ja annoin pilluni tyhjetä siihen. Benny ojensi minulle jonkin kankaan jonka totesin huiviksi ja sanoi minun voivani siihen siistiä enimpiä. Hetken kuluttua Mikaela tuli kylpytakki päällään ja kuohuviinipullo ja lasit mukanaan istahtaen seuraamme lattialle.

Siinä istuessamme tarkkailin avioparia matolla. Benny ja minä alastomina ja Mikaela kylpytakki päällään, joka tosin oli auki paljastaen kaiken. Mikaela kertoi tämänkertaisen kolmen kohtaamisen heillä kotonaan olevan jo toinen. He olivat kumpikin tyytyväisiä tämänkertaiseen samoin kuin olivat ensimmäiseenkin. He toivoivat, että jos he joskus voisivat taas ottaa yhteyttä ja olisimme näin taas, niin se olisi heille suuri ilo. Ei tätä kuitenkaan usein tappahtuisi, ja olihan se ensimmäinenkin tuttavuus luvannut pyydettäessä olla avuksi. Lupasin olla käytettävissä jos suinkin mahdollista.

Benny nousi ja lähti suihkuun ja Mikaela saattoi minut pikkuiseen kotisaunaan, jossa voisin ottaa vaikka pienet löylyt ja sitten pestä itseni. Olin kiitollinen, että pääsin suihkuun, en niin välittänyt saunomisesta kaiken tämän päälle. Pesin itseni huolella ja puin päälleni. Tullessani saunasta oli erkkerin pöydälle katettuna tee pikkuleipineen. Tuntui kummalliselta, eihän näin huoria yleensä kohdeltu. En ollut kokenut tämänkaltaista. Istuimme kolmistaan pöytään, Mikaela edelleen kylpytakissa, ja nautimme teemme. Aloin tekemään lähtöä ja nousin pöydästä. Benny nousi myös ojentaen minulle kirjekuoren ja kiitti mukavista hetkistä joihin myös Mikaela yhtyi.

Joidenkin minuuttien jälkeen nousin taksista ja kipitin kotitaloni rappuun ja ylös toiseen kerrokseen. Keittiön pöydän ääressä avasin kirjekuoren ja sieltä solahti enempikin rahaa mistä oli sovittu. Tällä määrällä pystyisin maksamaan koko seuraavan asuntovelan lyhennyserän. Oli siis hyvä keikka huoralla. Ajattelin, että voisin aivan hyvin mennä uudestaankin, jos vaan pyydettäisiin, vaikka ei se nyt aivan ihastuttavaa ollut.

2 kommenttia viestissä: “Asuntovelka huoraamalla maksuun”

 1. Risanukke says:

  Kiitos kommentista MasterJonathan. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Siloittelua ja jouksevaa tekstiä pitää harjoitella.

  Ainoa kokemukseni “ammattiin” on ollut sivusta seuraaminen. Opiskeluajan hullutteluja ei voi tähän rinnastaa.

 2. MasterJonathan says:

  Näppärä idea seksinovellille. Vähän erilaista mitä täällä on yleensä. Kiva oli lukea ja seksi oli kerrottu melko perusteellisesti. Ehkäpä olisi kaivannut lisää taustaa tarinalle. Enemmän vaikean valinnan kiperyyttä ja mitä päähenkilö tunsi ja koki joutuessaan näin vieraan pariskunnan seksileikkikaluksi.

  Tekstissä oli ainakin yksi kohta jossa tarina hyppi. Ensin päähenkilö on selällään Mikaela hänen päällään, mutta jo seuraavassa kappaleessa hän on takapuoli pystyssä. Ja jonkin verran oli mielestäni kömpelöä lauserankennetta. Esm. “Kiihdytin taitoni äärimmilleen, sillä halusin leikin jo kohta loppuvan, sillä aloin olemaan väsyksissä.”

  Hyvä kokonaisuus, mutta pikkuisen olisin kaivannut tarinan siloittelua. Olisi kiva lukea lisää minkälaisiin erikoisiin tilanteisiin tällaisessa “ammatissa” voikaan joutua.

Kommentoi

top