search
top

Herraseuran rahoitusta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (65 votes, average: 2.69 out of 5)
Loading...

Helmikuun ensimmäisenä lauantaina kotikaupunkimme merkittävimmät miehet kokoontuvat paikkakunnan hotelliin perinteen mukaan äiti-tytär huutokauppajuhlaan. Huutokaupan tuotto menee herrakerhon vuotuisiin menoihin, joten on tärkeää, että kaikki, joilla on vaimo ja tytär huutokaupattavaksi, tuovat tavaransa tarjolle.

Kaikki vaimot ja tyttäret pukeutuvat naamioihin, jotta tunnistaminen olisi vaikeampaa. Käytännössä kuitenkin jokainen tunnistaa oman perheensä. Eipä silti juuri kukaan huuda omaa tytärtään ja vaimoaan pantaviksi.

Naiset eivät pukeudu yleensä juuri muuhun, kuin naamioon, ainakaan lavalla, kun huutokauppa alkaa. lavan kirkkaat valot estävät näkemästä kuka huutaa, ostetut kohteet maksetaan välittömästi, jonka jälkeen ne lunastetaan hotellihuoneessa.

Ensimmäinen kohde on yleensä vähemmän arvokkaasta päästä, tällä kertaa on tytär, 23, äiti 52, rinnat b ja c, äidillä jo aika riippuvat, tyttärelläkin jo jonkin verran, äidiltä käytettävissä emätin ja suun, tyttärellä samoin, ja kuten on odotettavissa, kahden tuhannen lähtöhinnasta ei juuri nousta. 2200,

Seuraava kohde on jo paljon mielenkiintoisempi. Tytär 20, äiti 45 rinnat c ja d, äidillä selvästi silikonia, molemmilla suu ja emätin.
Sillä noustaan jo yli kolmen tuhannen,

Siitä mennään kokoajan rahakkaampiin kohteisiin, 20, 52, c,c. Suu, emätin ja äidillä myös anaali ja fistaus emättimeen. 4000 euroa.

Taso nousee pikkuhiljaa, parin jokseenkin vastaavan jälkeen tulevat omat kauppatavarani, 18, 44, d ja dd, molemmilla silikonia, molemmilla kaikki kolme aukkoa, ja molemmat syväkurkkuja. Paikkakuntamme IT yrittäjä huutaa heitä kilpaa taksiautoilija kanssa ja loppuhinnaksi muodostuu 5700 euroa. Siinä taksiautoilijan kyrpää niellen tyttöni tienaa isälleen konjakit.

Odotan vielä pari kohdetta, kunnes mielenkiintoni herää. Tytär 16, äiti 48, b ja d, ei silikonia. Äidillä kaikki kolme aukkoa , syväkurkku ja fistaus anaaliin ja emättimeen, tytär, emätinneitsyt käytössä anaali ja suu, syväkurkku. Huudan nämä itselleni ja kustannan 6300 Eurolla viihdykettä Tallinnan kevätseminaariin.

Tähän asti esittelyt ovat olleet lähinnä tiedonantoja, mutta nyt tulee ensimmäinen esitys: Tytär, 15,a, äiti 39, d, silikonia. Molemmat täysin posliiniksi vahatut. Äiti kiertää tyttärensä taakse, ja lempeästi, mutta määrätietoisesti siirtää ujon tytön käsivarret pienten tytöntissien edestä. Salissa taputetaan ja vihelletään. Sitten äiti puristelee tyttärensä nännit pystyyn ja laittaa tytön makaamaan selälleen avustajan tuomalle sohvapöydälle, niin, että salilla on avoin näkyvyys tytön pieneen pimppiin.
Sitten äiti ottaa isohkon dildon ja alkaa painaa sitä tyttärensä tiukkaan emättimeen. Tyttönen siinä vähän inisee ja kiemurtelee, mutta ottaa silti koko dildon sisäänsä. Tässä on mies jo panostanut, tuollaista pitää nimittäin harjoitella kotona. Otettuaan dildon tyttärestään, äiti painaa sen vaivatta nieluunsa.

Tämä esitys pistää ostajan huutamaan kahdeksan tuhatta ensimmäisenä huutona. Siinä menee lopujen lopuksi kymppitonni hyvään tarkoitukseen.

Seuraavassa esityksessä äiti, (36, c, kiitorata) pistää pikaisesti pilluunsa strap-onin, ilmeisesti kostuttakseen siä. Kiinnittää sen itselleen, ja sitten painaa sen vaivatta tyttärerensä.( 16, d, silikonia, posliini) anukseen ja ottaa sen ulos. Sitten tytär kääntyy ja äiti ottaa hiuksista kiinni, ja tunkee jämäkästi kumikyrvän tyttärensä nieluun kahvaa myöden. Tytär vähän kiemurtelee, muttei pyristele. Tyttö lasketaan irti kumikyrvästä vasta yllättävän pitkän ajan päästä. Siinä se sitten vähän haukkoo henkeään, äiti auttaa ylös ja huudot alkavat yhdeksästä tuhannesta.
Kokoajan esitykset menevät rankemmiksi, eräskin pari, (15, 40, d, d, silikonia, kolmiot,) pistää ensin vuorotellen nyrkin toistensa pilluihin ja sitten nostavat täydet viinipullot pelkästään pillulihaksilla kaulasta puristaen.

Illan ehdoton kohkohta on viimeinen kohde, jossa äiti, (40,d, silikonia, posliini) tytär (13,aa,posliini.) Pistää tyttärensä vatsalleen pöydälle, levittää neistytpillun nähtäville, ja taivuttaa tytön jalat spagaattiin, nuolaisee tyttärensä pimppiä piaisesti, suutele tytärtään ja nostaa tytön pystyyn niin, että jalat ovat levällään. Kaataa tytön siitä selälleen. Sitten tyttö alkaa taivuttaa jalkojaan irti pöydästä ja siitä niskan taakse niin, että lopuksi tytön kasvot ja pillu ovat päällekkäin. Molemmilla kaikki reiät käytössä, vaikka tytär on vielä kaikista aukoista neitsyt. Ja kuten voi odottaa, hinta nousee yli viidenkymmenen tuhannen. Todella arvokas kohde omistajalta kaupattavaksi.
Viihdyttävän tilaisuuden jälkeen siirryn nauttimaan ostoksestani huoneeseeni.

8 kommenttia viestissä: “Herraseuran rahoitusta”

 1. fr11kk1 says:

  No tässäpä oli erikoinen tapaus, kategorian olisi pitänyt olla “Muut”, kun eihän tää varsinaisesti ollut edes novelli. Hyvin kutkuttava tapaus, mutta tapahtumat olisivat voineet olla ulkomailla eikä Suomessa uskottavuuden rippeiden saamiseksi. Ja turhan hurjaksi menee lopussa jutut, jos tollasta fistausesitystä katselee lavalla, niin mistäs siinä enää tarvitsee huutaa? En oikein tiedä mitä mieltä olen kokonaisuudesta.

 2. hmmm... says:

  Hyvä alku, mutta kuitenkin liian luettelomainen ollakseen hyvä novelli. Olisit voinut myös kertoa hieman kiihottavammin.

 3. Hohhoijaa says:

  Sanoisin, ja sanonkin. Älä kirjoita, ainakaan novelleja. Kokeile vaikka sähkölaitteiden speksien ja käyttöohjeiden tai taloustilastojen kirjoittamista. Myös pienten- ja keskisuurten yritysten vuosikertomuksien sisällys- ja lähdeluettelot voisivat olla alaasi. Jos haluat vankkojen mitattavien määreiden sekaan ujuttaa “kuvailevaa” ilmaisua, voisit ehkä kijoittaa vapaamuotoisen ostoslistan.

 4. mawpd says:

  Kirjoita jatkoa

 5. dividead says:

  vähän tuli wtf olo kun luin tämän.

  luin toisenkin kerran enkä silti tajunnut mistä tässä piti olla kyse.

 6. kalleee says:

  pakko myöntää että aika vaisua tekstiä yrittäisit edes vähän

 7. geo232 says:

  Mukavan erilainen. Jatkoa?

 8. MrLove says:

  Tarina alkoi lupaavasti, vaan jo parin kappaleen jälkeen loppui kiinnostus… Aihe hyvä!

Kommentoi

top