search
top

Jälleen kotona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tarinalle "Max kylpylälomailee". Suosittelen lukemaan sen ennen tätä, jotta tarina aukeaa paremmin.

Vuokatin reissusta oli kulunut jo vähän yli viikko ja loppuloma oli ollut juuri niin tylsä kuin Max oli pelännytkin. Nyt hän oli kuitenkin jälleen kotona lukkojen takana omassa huoneessaan tekemässä sitä, mistä eniten piti eli vetämässä käteen. Vanhemmat tiesivät kyllä mitä oven lukossaa oleminen tarkoitti, mutta se ei Maxia haitannut. Hän muisteli edelleen runkatessaan mielellään sitä, mitä tapahtui Ellan ja Janin kanssa Vuokatissa. Nyt hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia ja poika yritti etsiä itselleen seuraa Chatrouletesta. Samalla hetkellä kuului koputus ja äidin ääni oven takaa:

-Me lähdetään nyt isän kanssa sinne tupareihin. Tee siellä mitä teet, mutta muista, että Jaana tulee tänne sitten Miian kanssa parin tunnin päästä vahtimaan, ettet pistä mitään juhlia pystyyn.

-Joojoo, lähtekää vaan, Max huusi.

Jaana oli äidin 33-vuotias siskopuoli, eli kymmenisen vuotta nuorempi. Heillä oli sama äiti, mutta eri isä. Jaanan Maxin isoäiti oli saanut jonkun espanjalaisen lomaromanssin kanssa kahdeksankymmentäluvun alussa eronsa jälkeen. Sen vuoksi Jaana oli vähän tavallista suomalaista eksoottisemman näköinen, vaikka täysin suomalainen toki olikin eikä osannut varmaan sanaakaan espanjaa. Miia taas oli Jaanan viisivuotias tytär, joka hänkin oli syntynyt äitinsä yhden yön suhteen seurauksena. Kun Maxin tätipuoli sai kuulla olevansa raskaana, hän päätti lopettaa hiipumassa olleen pikajuoksu-uransa. Parhaimmillaan hän pääsi jopa kerran edustamaan Suomea arvokisoissa ja oli kaapissa muutama aikuisten SM-mitalikin.

Max oli oikeastaan ihan iloinen Jaanan tulosta. Se tietenkin esti kavereiden kylään kutsumisen ja pienimuotoisen kaljottelun, mutta olihan siihenkin vielä kesää jäljellä. Jaana oli kuitenkin aina ollut hänelle tavallaan melkein läheisempi kuin oma äiti, varmaan siitäkin johtuen, että Jaana oli hoitanut Maxia usein tämän ollessa pieni vanhempien kiireiden vuoksi. Toki hän oli varmaan tienannutkin hoitokerroista ihan mukavasti. Tätipuolelleen Max pystyi myös kertomaan vaikeampiakin asioita tarvittaessa.

Mutta nyt oli taas aika palata takaisin Chatrouleten ihmeelliseen maailmaan. Harvoin sieltä seuraa löytyi, mutta kerran Max oli onnistunut löytämään itseään pari vuotta nuoremman tytön, joka esitteli paikkojaan vuolaasti eikä tyttökään ollut täysin ilman silmänruokaa jäänyt. Max ei toki ollut tyhmä ja oli tarkistanut, että kyseessä ei ollut huijaus, mutta tyttö pystyi todistamaan olevansa aito eikä mikään huijausvideo. Nyt vastaan tuli kuitenkin lähinnä pelkkiä runkkaavia miehiä, kunnes tunnin selailun jälkeen joku noin 30-40 vuotias nainen jäi keskustelemaan Maxin kanssa eikä painanut seuraavaa. Keskustelu käytiin tietenkin englanniksi:

-Moi

-Moi söpö poika. Kuinka vanha olet?, nainen kysyi.

-16

-Niin nuori. Mahdatko edes haluta jutella tällaisen 38-vuotiaan kanssa?

-Toki jos vain olet aito, Max kirjoitti ja oli aika kyyninen. Mutta nainen näytti sormillaan ensin kymmenen ja sitten kuusi Maxin iän merkiksi, joten hän oli varmaan aito.

-Mistä sä sitten haluat jutella?, hän kysyi naiselta.

-Ihan mistä vaan, mutta ota ensin paitasi pois, niin minäkin otan omani.

Max totteli ja paljasti hieman lihaksikkaan ylävartalonsa naiselle. Nainen teki samoin ja punaiset pitsireunuksiset rintaliivit tulivat esiin. Rinnat olivat isot mutta vähän jo riippuvat. Yhtä kaikki, näky sai Maxin kovaksi.

-No mitä seuraavaksi?

-En tiedä, ihan mitä vain haluat, nainen vastasi.

-No riisu vaikka nuo rintaliivit.

-Hyvä on, mutta sitten sä puolestasi nouset ylös tuolilta ja seisot siinä vähän aikaa pelkästään boksereissa, ok?

-Ok

Nainen riisui rintaliivinsä ja Max puolestaan nousi ylös ja pudotti farkkunsa. Seisova muna erottui hyvin boksereidenkin läpi.

-Uuh, tuohan näyttää mahtavalta. Rakastan nuorten miesten kulleja. Saanko nähdä sen paljaana?

Max kiusoitteli naista vähän puristelemalla munaansa ja vastasi:

-Ehkä, jos säkin sitten nouset ylös ja näytät perseesi ja ehkä jotain muutakin. Ilman housuja tietenkin.

Nainen mietti vähän aikaa ja nousi sitten ylös. Hän kääntyi toisinpäin ja hivutti omia bokserimallisia alushousjaan sen verran alaspäin, että Max näki hänen paljaan peppunsa. Se oli sydämenmuotoinen ja aika timmi sen ikäiselle naiselle. Sitten kääntyi takaisin koneeseen päin ja kirjoitti:

-Sun vuoro.

Max teki niin kuin oli luvannut ja laski bokserinsa polviin asti. Sen jälkeen hän alkoi vetelemään esinahkaa edestakaisin. Tämä kiihotti naista ilmeisesti sen verran paljon, että hän laski alushousunsa uudelleen ja paljasti pillunsa Maxille. Häpyhuulet olivat aika isot ja karvoitus oli kiitoratamainen. Myös Max oli siistinyt karvoitustaan ja oli nyt täysin posliini. Hän piti siitä kuinka se sai hänen kullinsa näyttämään isommalta.

Vähän sen jälkeen, kun nainen alkoi tyydyttämään itseään hieromalla alapäätänsä, Maxilta tuli.
Hän pyyhki roiskeet paperille, kiitti naista ja sulki keskustelun. Nainen varmasti löytäisi uutta seuraa ja varmati myös etsisi sitä, kun oma tyydytyksensä jäi kesken Maxin kanssa.

Kelloa katsoessaan Max huomasi sen olevan melkein seitsemän ja että Jaanan ja Miian saapumiseen olisi enää vain vähän reilu vartti. Aika riitti juuri ja juuri siistiytymiseen ja punan laskemiseen kasvoilta.

Sitten ovikello jo soikin ja Max meni päästämään vieraansa sisään. Ilta kului nopeasti TV:tä katsellessa ja kun Jaana meni laittamaan iltapalaa, Max leikki vähän aikaa nukeilla Miian kanssa tytön mieliksi. Syömisen jälkeen Jaana lähti laittamaan Miiaa nukkumaan ja sanoi mennessään Maxille:

-Käyn laittamassa Miian nukkumaan. Sauna on päällä, jos haluat mennä.

-Voin kai mä käydäkin. Tuutko sä?

-Kyllähän mä voin tulla, jos siskonpoika vielä mukaan huolii.

-Tuu vain, meen edeltä.

Maxista oli ihan luonnollista saunoa yhdessä Jaanan kanssa, olivathan he käyneet yhdessä niin kauan kuin Max vain muisti. Edellisestä kerrasta oli tosin kulunut jo yli vuosi.

Max kävi pikaisesti suihkussa ja meni sitten lauteille. Vähän ajan päästä ovi kävi uudelleen ja Jaana astui sisään. Hän oli kaunis ja solakka edelleen, vaikkei enää niin timmissä kunnossa kuin urheiluaikoinaan, siitä olivat synnytys ja siiderin lipittäminen pitäneet huolen. Hänellä oli tietenkin tummat hiukset ja ihokin oli hieman tummempi, mutta vain hieman. Rinnat olivat aika kookkaat ja vähän pystyt. Alapää oli posliini niin kuin Maxillakin.

-No, mites sun futishommat, teillähän on se turnaus parin viikon päästä, Jaana kyseli lauteille päästyään.

-Niin on joo, Max vastasi ja he puhuivat futiksesta ja urheilusta jonkin aikaa.

-Entä joko sä oot löytäny itsellesi jonkun mukavan tytön? , Jaana uteli seuraavaksi.

-En, mistä sä tommosta sait päähäs, Max vastasi.

-Aattelin vaan kun tuo sun munakarvatyyli on vähän muuttunut sitten viime näkemän, niin jos oisit vaikka tehny sen jonkun tytön takia.

Max oli hiljaa vähän aikaa ja vastasi sitten:

-Ei se siitä johdu ja eihän sullakaan sitä paitsi oo koskaan pillussa karvoja. Mulla on siihen vähän eri syy.

-Saako udella mikä?

Max hiljeni jälleen hetkeksi ja sanoi sitten:

-No, koska.. ajattelin, et.. tiedäthän sä, että muna näyttäisi isommalta ilman karvoja.

Jaana nauroi.

-Poikakulta, ihan hyvältä se näyttää ja on näyttänyt jo useamman vuoden.

-Ai sä oot ihan katsellut.

-Totta kai olen, mähän oon vaan nainen. Ja älä yhtään esitä, ettet itse muka olisi katsellut minua. Se on ihan luonnolista.

Tuli vähäksi aikaa hiljaista, mutta Jaana rikkoi sen kysymällä:

-Onko sulla jo kokemusta tyttöjen kanssa?

-No eipä oikeastaan, Max vastasi ja kertoi sen jälkeen Vuokatin tapahtumista ja Chatrouletesta.

-No onhan tuossakin. Mäkin olin sun ikäisenä vielä neitsyt ja harrastin itse asiassa seksiä ensimmäisen kerran vasta 19-vuotiaana. Max yllättyi tuosta tiedosta, hän muisti kuitenkin sen verran, että Jaana oli nuorena erittäin kaunis ja varmasti suosittu poikien keskuudessa.

Keskustelu oli saanut aikaan sen, että Maxilla seisoi aivan täysillä. Hän ei edes yrittänyt vaivautua peittelemään sitä ja hänen tätinsäkin huomasi sen.

Jaana hymyili ja sanoi:

-Vai että semmosta. Ihan kiva, mä en ookkaan ennen nähny sua kovana. Tuo on varmaan yks isoimmista, mitä oon livenä nähny. Max tiesi, että hän todennäköisesti valehteli, mutta se ei haitannut.

-Mehän voitaisiin tehdä tuolle yhdessä jotain, mutta se olisi sitten meidän yhteinen salaisuus. Sopiiko?

Max ei sanonut mitään, tyytyi vain nyökkämään.

-Mähän voisin vaikka ottaa sulta suihin ja sitten sä tekisit saman mulle tavallaan vastapalveluksena ja saisit samalla vähän kokemusta.

-Sopii mulle, Max vastasi ääni käheänä.

Muuta ei tarvinutkaan sanoa ja Jaana meni polvilleen alemmalle lauteelle Maxin eteen. Ensin hän nuoli nivusia, sitten otti pienehkön kivespussin kokonaan suuhunsa ja siirtyi vasta sen jälkeen lipomaan peniksen vartta. Max tunsi tulevansa pian, mutta yritti pidätellä. Vähän ajan päästä Jaana otti Maxin penistä suuhunsa niin paljon kuin sitä vain mahtui. Sitten hän piti pienen tauon ja sanoi:

-Maistuu ihan selvästi, että oot runkannut tänään.

-Mutta se on ihan hyvä vaan, hän lisäsi.

Tuon sanottuaan Jaana alkoi ottamaan poskeen oikein kunnolla ja Max ei kestänyt sitä kauaa, vaan tuli voimalla tätinsä suuhun. Jaana nieli kaiken mitä siskonpoika vain pystyi tarjoamaan.

-Kiitos, Max sanoi kun vaan huohotukseltaan kykeni.

-Älä turhaan kiittele ja kohta on sun vuoro. Muutenkin oli mukava imeä munaa pitkästä aikaa ja maistuikin ihan hyvälle.

-En mä tiedä osaanko nuolla sua.

-Osaat kyllä ja mä neuvon.

Sen sanottuaan Jaana meni makaamaan ylemälle lauteelle selällään, nosti jalat koukkuun ja avasi hieman haarojaan.

-Nyt tuu tuohon mun eteen joko polvilleen tai sitten makuulleen, jos vain mahdut. Sen jälkeen laita pääsi mun jalkojen väliin.

Max teki mitä käskettiin ja Jaana jatkoi:

-Sitten ala nuolemaan, ensin sieltä reunoilta nivusten kohdalta. Voit samalla kokeilla sormella, miltä mun pillu tuntuu, mutta kostuta se sormi ensin suussasi.

Max käytti sormea suussaan ja kosketteli tätipuolensa karvatonta pillua. Häpyhuulet olivat muhkeat, vähän niin kuin chatin naisella. Samalla hän nuoli ihoa pillun vierestä ja jo se sai Jaanan jalat värähtelemään. Hän jatkoi tätä siihen asti, kunnes Jaana sanoi:

-Ala nyt nuolemaan pitkillä vedoilla melkein sieltä pyllynreiästä pillun yläosaan asti. Jos haluat, voit myös laittaa sormen mun peppuun. Lupaan, että se on puhdas.

Max aloitti nuolemisen uudesta kohdasta ja maku oli aika suolainen. Muutaman lipaisun hän jälkeen päätti myös toteuttaa Jaanan toiveen ja työnsi etusormensa tätinsä perseeseen. Se tuntui tiukalta ja Jaana voihkaisi, ilmeisesti kuitenkin nautinnosta.

-Seuraavaksi, näyki mun klittaa huulilla. Se on se vähän pikkurillin päätä pienempi roikkuva juttu. Varo kuitenkin hampaita. Tee sitä vähän aikaa ja sitten laita kieli rullalle ja ala panemaan mua sillä. Samalla kun nussit mua kielelläs, voit hieroa peukalolla klittaa, Jaana sanoi ja äänestä kuuli, että hän oli selvästi kiihottunut.

Max ryhtyi tekemään mitä keskettiin ja otti klitoriksen huulien väliin. Pillu oli jo aivan märkä ja Maxinkin kyrpä oli jälleen aivan kovana. Näykkimisen jälkeen Max kääri kielensä rullalle alkoi työntelemään sillä häpyhuulten väliin. Hän ei ollut täysin varma mitä teki, mutta Jaanan voihkiminen paljasti,, ettei se ainakaan hirveän huonosti sujunut.

Tätä jatkui vähän aikaa ja sitten Jaana hiljeni, nytkähti ja reidet koittivat painautua yhteen, mutta Maxin pää oli välissä. Sitten alkoi kuulua hieman hiljaista voihkintaa, joka loppui aika pian.

-Saitko sä?, Max kysyi.

-Sain, se oli aivan ihanaa. Sä oot luonnonlahjakkuus, Jaana kehui.

-Mutta sulta ei lentänyt mitään.

-Mitä sä tarkoitat?

Sitten Max kertoi mitä oli tapahtunut, kun Ella sai orgasmin.

-Sitä sanotaan squirttaamiseksi, naisen ejakulaatio eli tavallaan kuin sun siemensyöksy. Sitä ei tapahdu aina ja mullakin vaan harvoin. Sä teit kaiken aivan oiken ja mä en oo saanut pitkään aikaan noin hyvää orkkua.

Sitten Jaana huomasi, että Max oli jälleen kovana ja sanoi:

-Voi sua raukkaa, meidän pitää kyllä tehdä tolle vielä jotain. Mutta panna me ei voida, se ois ihan liian väärin. Mennään tuonne suihkun puolelle ja mietitään siellä, kun täällä on jo vähän kuuma.

Jaana nousi ylös ja lähti saunasta. Max tuli perästä muna sojossa ja katseli tätinsä seksikästä takapuolta, jonka urheilu oli kyllä muokannut kauniiksi.

-Voisinko mä vaikka hieroa munaani sun pakaroiden väliin, Max kysyi rohkeasti.

Jaana läpäsäytti toista pakaraansa ja sanoi nauraen:

-Ai näiden väliin vai? No kyllähän se sopii, mutta älä vaan yritä työntää sitä sinne reikään. Sulla on sen verran paksu, ettei se varmaan mahtuisi ja muutenkin kävisi varmaan aika kipeää.

He menivät seisomaan suihkun alle ja Jaana kääntyi selkä Maxiin päin. Hän veti esinahkansa taakse ja alkoi hinkkaamaan paksua kyrpäänsä pakaroiden väliin. Tätä ei tarvinut tehdä kauakaan, kunnes Max tuli jo kolmatta kertaa samana päivä. Sperma ryöpäsähti Jaanan alaselälle, mutta sitä oli jo vähemmän kuin aiemmin.

-Joko tuli valmista?, Jaana kysyi.

-Joo.

-Sitten meillä onkin vain pesu jäljellä. Jos mä pesen sut, niin pesetkö sä mut?

-Kyllä se mulle sopii, Max vastasi.

Jaana otti kiinni Maxin jo löystyneestä peniksesta ja veti esinahan taakse ja alkoi pesemään huolella.

-Siitä onkin aika kauan, kun mä oon viimeks pessyt sun pippelin. Se olikin silloin aika paljon pienempi.

Molemmat nauroivat ja sitten tulikin Maxin vuoro pestä. Hän otti suihkun käteensä ja huuhteli ensin mällit pois selältä ja perseestä, jonne oli valunut nestettä jonkin verran. Sitten hän pesi etupuolelta pois Jaanan omat mahlat ja hinkkasi kädellä sen verran, että tuli varmasti puhdasta.

-No niin, eiköhän se jo tullut puhtaaksi, Jaana sanoi nauraen. “Mennään pukemaan.”

Pukuhuoneessa Jaana jatkoi:

-Muista, että tää on meidän salaisuus, etkä kerro edes kavereille tästä. Mulla oli tosi kivaa ja toivottavasti sullakin. Olis myös kiva jos me voitaisiin vielä jatkossakin saunoa yhdessä.

-Voidaan varmasti ja mullakin oli tosi kivaa, Max sanoi.

-Hyvä, Jaana sanoi ja pörrötti pojan lyhyitä hiuksia. “Ehkä mä voin sittenkin opettaa sulle myöhemmin jotain lisääkin, jos siis haluat.”

-Totta kai haluan, Max sanoi ajattelematta sen olevan väärin jollain asteella. Munakin alkoi jälleen osoittamaan heräämisen merkkejä.

-Ei kuitenkaan nyt, Jaana sanoi hymyillen. “Tuon saat hoitaa yksin, mä on liian väsynyt. Meen nukkumaan. Hyvää yötä.”

Maxkin toivotti hyvää yötä ja lähti kävelemään omaan huoneeseensa. Siellä hänen oli pakko runkata vielä kerran ja sen jälkeen hän nukahti tyytyväisenä.

4 kommenttia viestissä: “Jälleen kotona”

 1. tyttökeskisuomesta says:

  Kiihotuin ihan täysin,ihan märkänä,nyt kyllä pitäs panna jota kuta tai vaan ihan itekseen hommailla.

 2. nuor says:

  Novelli on vähän kömpelö. Et pohjusta tapahtumia oikeastaan mitenkään ja tässä novellissa homma kömmähti siihen. Edellisessä sama piirre häiritsi aavistuksen vähemmän. Et silti missään tapauksessa vaikuta täysin toivottomalta tapaukselta kirjoittamisen suhteen, mutta kiinnitä jatkossa huomiota tekstin sujuvuuteen ja pohjustukseen. Kieliopillisesti novellisi taisi olla ihan hyvä, en pahemmin kiinnittänyt huomiota, joten suuria puutteita ei varmaan ollut.

 3. Nimimerkki (pakollinen) says:

  Joku siis lukee tälläisiä juttujaja kommentoi niitä. Hämmentävää.

 4. mitä shittiä says:

  Ai niin kaikki 38v naiset meneen 16v pojan kanssa saunaan ja jutteelle seksistä ja naivat yms.

  Tästä parhaat naurut ja näkee, että kirjoittajan mies joka ei todellakaan tiedä naisista mitää luulee tietävänsä tai mitä isot pojat on kertonut.

  -Sitä sanotaan squirttaamiseksi, naisen ejakulaatio eli tavallaan kuin sun siemensyöksy. Sitä ei tapahdu aina ja mullakin vaan harvoin. Sä teit kaiken aivan oiken ja mä en oo saanut pitkään aikaan noin hyvää orkkua.

Kommentoi

top