search
top

Vahinko vai tarkoitus?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (15 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...

Meitä oli neljän hengen porukka. Minä ja kolme jätkää. Meitä harvoin näki erikseen ja koskaan ei ollut meillä kellään mitään säpinää. Olin kuin yksi jätkistä vaikka en kovin poikamainen loppupeleissä ollut. Tulin vain paremmin toimeen poikien kanssa.
Meitä oli siis minä, Vesa, Panu ja Joni. Vesan ja Panun olin oppinut tuntemaan exäni kautta ja heistä tuli mulle kuin kaivatut veljet joita en omistanut. Panut tosiaan tiesin jo ala-asteelta, asuivat naapurissa silloin. Jani oli uusin tuttavuus. Itse asiassa opin tuntemaan Janit kun hän hengaili ystävättäreni kanssa. Meista tuli hyvät ystävät jo tuona aikana ja vaikka heillä menikin “poikki” olimme Jonin kanssa paljon yhteydessä. Jaoimme murheet ja ilot neljästään, mutta lopulta aloin huomaamaan, että kaikki ei ole kuin ennen. Pojat tiesivät että olin eronnut jo jokusen aikaa sitten, mutta siltikkään en halunnut vakituista miestä elämääni. Ja varsinkaan ketään heistä.

Panu kuitenkin alkoi pikku hiljaa esittelemään mustasukkaisuuttaan. Jos olin jonkun miehen vienyt kotiini tai löysin itteni jostakin sain siitä kyllä kuulla. Tai jos Baarissa juttelin hänelle tuntemattomalle miehelle, oli Panu varmasti siitä vieressä yllättäen. Vesan ja Jonin kanssa ei tälläisiä tapauksia tullut ikinä vastaan. Lopulta menetin hermot ja sanoin ettei minun ja kenenkään pojan välille voi tulla mitään muuta ja piste. Kuinka ollakkaan ikinä ei saa sanoa ei koskaan.

Olin viettänyt railakasta aikaa elämässäni. Työt hoidin kunnolla mut suurin osa vapaa ajasta meni juoden tai muuten vain eksyen joka paikkaa. Jatkoimme poikien kanssa kuitenkin olemista ja ryyppäsimme monet kerrat. Eräänä iltana ilta alkoi kuten aina ennenkin istuimme Jonin luona ja maistelimme siinä kuka mitäkin. Panu oli tällä kertaa luvannut olla kuskina. Iltamme sieltä jatkui sitten lähibaariin, jossa ehkä juomiseni meni hieman yli. Vesa ja Panu ilmoittivat että olivat väsyneitä ja halusivat kotiin. Itselläni alkoi vauhti vasta kiihtyä ja ilmoitin etten lähde vielä, kyllä jonkun kyydin saan. Jonikin ilmoitti jäävänsä vielä seurakseni ettei tarvitse yksin olla ja tanssia. Illassa ei ollut mitään erikoista, kunnes saavuimme Jonin luo.

Olin niin humalassa jo ettei Joni laskenut minua enään kotiin menemään. Siinä söimme vähän yöpalaa ja heitin vaatteitani vähemmälle. Heittelimme vanhaan tapaan härskejä vitsejä. Taisi Joni jotain mainita jopa rinnoistani ja pepustani. Pienesti naureskellen painuimme pehkuihin. Oli normaalia että nukuimma vierekkäin niinkuin monesti aikaisemminkin. Käänsin selkäni kohti Jonia ja olin jo nukahtamaisillani kun tunnen käden menevän ylisteni. Joni veti itsensä lähelle minua ja tunsin kuinka hänen alapäässään alkoi sykkimään. Hän hiveli rintojani ja mahaani. Ajatuksen päässäni laukkasi jo tuhatta sataa. Ei Joni pahan näköinen ollut, siitä ei ollut kiinni miksi emmin. Halusinko oikeasti ottaa riskin ja kokeilla ystävyytemme rajoja. Lopulta en kestänyt vaan kuiskasin EI vaikka oisin niin ollut valmis repimään Jonin vaatteet tuon kiinteän kehon yltä. Joni lopetti kohteliaasti heti puristi vain itseään vasten ja vaivuimme pienen jutustelu tuokion jälkeen sylikkäin uneen.

Seuraavana päivänä olimme kuin ei mitään olisi tapahtunut. Kumpikin muisti asian, mutta kumpikaan ei halunnut keskustella Vesan ja Panun kuullen asiasta. Panu jo marmatti muutenkin ääneen, että kohta minä ja Joni seurustelemme. Molemmat naurahdettiin ja kiellettiin asia. Jatkoimme kaveri suhdetta ja käyttäydyimme kumpikin kuin aina ennekin. Kunnes..

Saavuimme Jonin kanssa jatkoille minun asunnolleni, koska tiesin ettei naapurit valittaisi jos hieman musiikkia kovemmallakin kuuntelisimme. Asunnollani oli myös tiedettäessä viinaa. Kuitenkin kun astuimme asuntoni ovesta sisälle kumarruin ottamaan kenkiä pois jolloin Joni jo pysähtyi kuin seinään. Eikä aikaakaan kun vain suoristin itseni olimme jo toisissamme kiinni. Suutelimme toisiamme tulisesti kuin olisi viimeinen teko maailmassa. Pikku hiljaa hivuttauduimme kohti olohuonetta huulet toisissa kiinni. Vaatteet lenteli matkalla ja kun saavuimme olohuoneeseen lähelle sohvaa kuiskasin “ota minut nyt”. Joni pysähtyi hetkeksi ja katsoi silmiini. “oletko varma” tuo tokaisi ja sanoin jo vaativammin että Ota minut NYT! Muuta ei tarvinnut Joni kaatoi minut sohvalle ja tuli päälleni.

Joni aloitti suutelemaan huuliani ja pikku hiljaa kiusoitellen hivuttautui kohti rintojani. Hän näykki rintojani ja imi niitä samalla kun itse vingahtelin hiljaa. Hän hivuttautui mielestäni liiankin hitaasti yhä alemmas ja alemmas kunnes hänen huulensa oliva häpyhuulillani. Hän raotti niitä hieman ja lipaisi klitoristani. Ulahin nautinnosta. Hän lipaisi toisen kerran. Ynähin hiljaa ja katsoin häntä silmiin pienesti nyökyttäen ja hän aloitti nuolemiseni. En ollut kuuna päivänä saanut sellaista suuseksiä mitä nyt tuo mies jonka kanssa en ikinä kuvitellut mitään tapahtuvat. Joni jatkoi hyväilyäni kunnes huokailuni ja voihkintani alkoi olla jo niin tiheää. Hän nousi ylemmäs ja työntyi sisääni. Jalkani oli tuon miehen olkapäillä ja hän aloitti tasaiset työnnöt. Olin täysin himosta sekaisin ja voihkintani vain tiheni ja tiheni. Myös Jonin hengityksestä kuului tuo nautinto. Lopulta tuli hetken hiljaisuus, kuului vain pieni lätinä ja sitten. Sitten se tapahtui laukesimme yhtä aikaa molemmat nautinnosta äänellen ja täristen. Joni tuli päälleni makaamaan painoi päänsä rinnoilleni ja nukahdimme siihen.

Elämämme jatkui normaalisti tuon yön jälkeen. Koskaan ei Panun ennustus toteutunut, emme ruvenneet seurustelemaan. Panu ja Vesa eivät vieläkään tiedä yöstämme, mutta yhä pyörimme neljän koplana. Minä ja Joni joskus hymyilimme toisillemme tietäen salaisuudem mitä kukaan muu ei tiennyt.

3 kommenttia viestissä: “Vahinko vai tarkoitus?”

  1. kommentti tämäkin says:

    Treenausta vaan kirjoitushommiin. Ajanmittaan se siitä notkistuu. Suosittelen muidenkin tarinoiden lukemista. Niistä löytyy aivan huippuja. Lukea voi muutakin kuin juuri näitä eroottisia. Kaikesta oppii.

  2. Laakkonen says:

    Aika hyvä, mutta jäi lyhkäseksi…

  3. es-ko says:

    Kerronta oli vähän ontuvaa, ja seksikohtaus olisi saanut olla reippaasti pidempi. Alun pohjustus oli hyvä ja odotin ehkä liikoja lopputarinalta. Ehkä kiireessä kirjoitettu..?

Kommentoi

top