search
top

Jori ja sen veli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...

Olin ollut jonkin aikaa “selibaatissa”, mitä nyt muutamaa runkkausta oteta huomioon, eli ilman touhuilua Jorin kanssa. Mielessä alkoi pyöriä koko ajan tuo ihana ja pikkuinen peppu ja kyrpä, jotka tekivät niin ihanaa jokainen kerta. Olin missä vaan ja milloin vaan, ajatus ei antanut minulle rauhaa ja pullotus housuissa alkoi tuntua jo inhottavalta, kun ei saanut siihen kunnollista helpotusta. Ja olihan se vähän noloa, kun housuissa pullotti, oli sitten missä vaan. Mutta ratkaisuni “selibaatista” oli kuitenkin tietoinen: en halunnut ahdistella pikku poikaa liikaa tällaisilla hommilla; voi alkaa tuntea ties minkälaista syyllisyyttä ja kertoa asiasta eteenpäin. Ja sitä en halunnut.
Eräänä päivänä ajatukseni pyörivät taasen Jorin ja hänen herkkupeppunsa ja -munansa ympärillä ja seisokki housuissa oli mieletön. Teki mieli repiä housut pois ja naida seuraavaa ohikulkijaa kovaa mihin reikään tahansa, oli kyseessä sitten mummo, pappa, huora tai koira. En jaksanut sitä oloa enää. Suuntasin kävelyni kohti Jorin kotia. Viis mistään muusta, mä haluan nyt tyydytykseni. Ja Jorin kanssa jos kenen se onnistui.
Saavuin Jorin kotiin. Soitin ovikelloa. Avaamaan tuli Jorin häntä muutamaa vuotta vanhempi isosisko Auri. “Huh”, ajattelin. “Ei pahannäköinen, tuotahan voisi pannakin”, mietin itsekseni. Edessäni oleva silmälasipäinen nuori, hoikka ja lapsenkasvoinen nuori tyttö sai minuun vieläkin lisää virtaa.
– Moi, sain sanottua.
– Moi, vastasi Auri.
– Onks Jori kotona? kysyin nielaisten.
– Joo, on se tuolla huoneessaan, vastasi Auri saman tien kääntyen ympäri ja lähtien sisälle.
En voinut olla vilkaisematta Aurin persettä hänen kääntyessään ja pystyin vain toteamaan itsekseni: “Se näköjään kulkee suvussa, hyvät perseet nääs…” Näky oli todella kiihottava ja ajatuksissani kävi jopa, että olisinkin koittanut mennä vikittelemään ennemmin Auria ja koittaa saada siltä persettä ja pillua kuin mennä panemaan nuorta ja kiimaista poikaa, mutta pelko hylätyksi jäämisestä sai minut “palaamaan” Jorin luo, olihan siellä varma tyydytys. Näin ollen painuin sisälle ja suuntasin Jorin huoneeseen päin.
Onneksi Jorilla ja sen isosiskolla oli erilliset huoneet. Saimme siis Jorin kanssa touhuta kaksin, heidän vanhempansakin kun olivat ilmeisesti vielä töissä. Menin Jorin huoneeseen. Siellä Jori oli pöytänsä ääressä tekemässä ilmeisestikin koulutehtäviä. Laitoin oven perässäni kiinni ja suuntasin kohti Joria kiiman jo vallitessa kropassani täysillä.
– Moi, sain sanottua.
– Moi… sanoi Jori vilkaisten minua taas samalla viekkaalla katseellaan.
Minulla seisoi kuin kanki olisi ollut housuissani. En voinut enää hillitä itseäni. Menin Jorin taakse, vein käteni Jorin tuolin selkänojalle ja nojasin hiljaa Jorin olkapään yli katsoen, mitä hän kirjoitteli.
– Mitä sä teet? kysyin hiljaa.
Jori selvästi lopetti sen, mitä olikaan tekemässä, piirteli vain haamukuvia paperille kuin odottaen jotain. Tiesin mitä hän odotti ja halusi. Niinpä aloin hiljaa viedä kättäni sinne, missä se ihana sauva odotti, ehkä jo toimintavalmiudessa. Sain käteni Jorin lanteille. Ei tapahtunut mitään, Jori oli yhtä vähäeleinen kuin ennenkin. Hivutin sormiani ja kättäni hiljalleen lähemmäksi jalkoväliä, kunnes sormeni kohtasivat etumuksen, jossa tuntuikin jo oikein mukavalta tuntuva kohouma. Vein saman tien koko käteni kohouman päälle ja hivelin vähän aikaa sen päältä. Sitten halusin saada sen käteeni.
Vein toisen käteni Jorin housuille ja aloin määrätietoisesti avata Jorin housuja helpottaakseni pojan tukalaa oloa. Kun sain housut auki, työnsin käteni Jorin housuihin ja alkkareihin, ja sieltähän se löytyi: ihanasti puoliksi jöpöttävä nuoren pojan kiimainen ja jämäkkä kyrpä. Vedin kyrvän ulos ja vedin vähän aikaa Jorilta käteen. Jori katseli touhuja nojaten selkänojaansa, hymyillen hieman. En voinut vastustaa kiusausta saada maistaa pitkästä aikaa tuota nuorta lihaa ja käänsin Jorin minuun päin. Polvistuin Jorin eteen ja kumarruin hänen eteensä ottaen saman tien tuon ihanan paisuneenn terskan suuhuni. Liikuttelin terskaa suussani hiljaa edestakaisin tehden samalla kädelläni edestakaisia runkkausliikkeitä Jorin kyrvällä. Jorin munassa maistui kiima. Touhutippoja tuli muutamia ja nuori muna oli jo pingottunut äärimmilleen. Tiesin, ettei tätä tarvinnut jatkaa pitkään. Niinpä aloitin pidempiä suihinottoja munan käydessä välillä kokonaan suussani. Näköjään Jorikin oli ollut jonkinlaisessa “selibaatissa”, kun hän näytti olevan jo laukeamisen partaalla. Eikä se ollut aivan harhaa, vaan Jorin vatsalihakset jännittyivät ja muna pingottui äärimmilleen. Tein nopeita ja lyhyitä suihinottoja ja pian kuulin, kun Jori huokaisi. Kuului: “Aaaah…” ja suuhuni pusrahteli teräviä, lämpimiä ja paksuja spermalasteja, joita niin mielelläni nieleskelin sitä mukaa kuin niitä suuhuni tulvi. Vaihdoin pitkiin imuihin ja pikkuhiljaa ryöpyt laantuivat ja Jori “makasi” rentoutuneena tuolissaan katsoen minua virne naamallaan. Maistelin vielä tuota ihanaista kyrpää ja nuolin sen puhtaaksi ennen kuin nousin ylös.
Nyt oli minun vuoroni. Jorikin sen tiesi. Hän nousi ylös ja meni seisoskelemaan saunan oven luokse. Minun oli pakko tehdä se heti. Munani seisoi jo kivuliaasti. Saman tien avasin housuni ja laskin ne alas. Ihana vapaus. Kyrpäni ponnahti välittömästi parhaaseen seisokkiinsa. Menin Jorin luo ja käänsin hänet ovea kohti. Siinä se taas oli, nuori kroppa odottamassa ottajaansa. Maltoin vielä hetken ja hivelin hänen pakaroitaan. Ne olivat täydelliset, käteensopivat. Niitä oli ihana kosketella.
Enää en malttanut. Vein munani Jorin pakaroiden väliin seisaaltani. Ja kuten ennenkin, ei munani tietenkään sisään mahtunut, mutta siihen oli jo tottunut, kunhan sai jotain tyydytystä ja loppujen lopuksi kuitenkin sain orgasmin. Sain munani pakaroiden väliin, vein käteni Jorin lanteille ja tuttuun tapaan aloin pökkiä pakaroiden väliin. Kiimatipat valuivat kyrvästäni ja tekivät Jorin pepusta liukkaan, jonka ansiosta munani luiskahteli välillä pakaroiden välistä ja jouduin välillä korjaamaan asiaa.
Aikaa kului ja pökkiminen tuntui yhtä hyvältä kuin ennenkin. Orkkua vain en saanut, koska tiukkuus kyrpäni ympäriltä puuttui. Mutta kaikki kävi. Sain nuorta poikaa. Siinä me seisaaltaan “naimme” – kunnes kuin salama kirkkaalta taivaalta Jorin huoneen ovi aukesi. Menin paniikkiin. Revin housuja ylös hätääntyneenä, Jori ei liikkunutkaan. Se oli Jorin isoveli, minua puoli vuotta vanhempi, 16-vuotias Henri. Napittelin housujani hätääntyneenä enkä tiennyt mitä tehdä. Henri vain katsoi meitä, hymyili hiukan ja laittoi oven perässään kiinni. Hän oli yhtä vähäpuheinen kuin Jorikin, ei sanonut mitään. Hän käveli meidän luoksemme, veti verkkareiden sepaluksen alas paljastaen aivan järkyttävän kovana seisovan, paksuakin paksumman kyrvän. Kovin pitkä se ei ollut mutta sitäkin kovempi ja paksumpi. Ja esileikattu, terska paistoi punaisena kyrvän päässä. Henrin muna seisoi aivan vatsaa myöten, oli näköjään Henrilläkin kiima päällä.
Seisoin paikallani suu auki tietämättä, mitä pitäisi tehdä. Tuijotin tuota mahtimelaa, joka seisoi edessäni kuin tarjottimella odottaen ottajaansa. Se oli mielettömän kiimaisen näköinen. En uskonut kenelläkään olevan sellaista, niin jämäkästi ja kovaa seisovaa munaa. Halusin koskettaa sitä. Halusin maistaa sitä. Mutta peppuuni en välttämättä sitä haluaisi, sehän repisi minun perseeni kahtia. Jos nyt edes mahtuisi sinne. Mutta halusin kuitenkin tuntea tuon hepin voiman jotenkin.
Kuin lumoutuneena siirryin Henrin luokse. Katsoin häntä silmiin. Virnistys. Vaistonvaraisesti vein käteni hänen kyrvälleen. Kosketin sitä. Otin sen koko käteeni. Se oli kivikova. Henri irrotti otteensa kalustaan ja laski hiukan housujaan. Tunnustelin Henrin kyrpää alkaen liikuttaa kättäni hiljalleen edestakaisin. Huohotin kiimassa hiljaa. Verisuonet tuntuivat selvästi. Käteni mahtui juuri ja juuri munan ympärille. Olin aina jotenkin tiedottomasti halunnut saada juuri sellaista melaa. Ja nyt siihen olisi mahdollisuus. Enkä viitsinyt jättää tilaisuutta käyttämättä.
Kartsoin Henriä silmiin ja vedin muutamia kertoja hiljaa käteen. “Nyt”, ajattelin. “Nyt haluan koittaa ja maistaa sitä…” päätin ja laskeuduin hiljalleen polvilleni. Siinä se oli, silmieni edessä, kovana sykkivä, täysimittainen teinikyrpä, joka oli valmiina laukaisemaan lastinsa hetkellä millä hyvänsä. Vedin esinahkaa vähän taaksepäin ja rohkaisin itseni. Vein suuni tuon mahtimelan terskan luokse, haistoin kiiman ja kiimatipat. Se oli mieletontä. Erkanin hiukan, piti avata housuni, jotta kaluni saisi taas tilaa. Avasin housuni ja laskin niitä hiukan. Munani ponnahti saman tien sojottamaan eteen, nyt jo hiukan kivuliastikin. Vedin itseltäni muutaman käteenvedon, ennen kuin tartuin jälleen Henrin mahtikyrpään. Se sykki ihanasti käsissäni. Vein pääni jälleen lähelle terskaa ottaen sen pään varovasti suuhuni. Henri antoi kätensä vielä roikkua sivulla. Tunnustelin hiukan suulla, miltä täysimittainen kiimamuna tuntuu. Se tuntui niin kovalta mutta niin pehmeältä. Terska ei oikein maistunut miltään. Otin sitä pikkuisen enemmän suuhuni. Kohta se oli jo melkein kokonaan suussani. Se tuntui täyttävän suuni puoliksi. Aloin hitaasti liikutella terskaa suussani. Annoin kuolan liukastaa kyrpää sitä mukaa, mitä otin sitä enemmän suuhuni.

Lopulta huomasin, että kolme neljäsosaa Henrin kyrvästä oli suussani. Enempää ei mahtunut. Vein käteni munan juureen ja aloin pitkin ja määrätietoisin vedoin imeä tuota ihanaa miehisyyden mittaa. Kuolani valui suusta ja tippui tippoina lattialle. Henrikin näytti nauttivan. Hän nosti paitaansa ylös. Vein toisen käteni Henrin kiveksille. Hivelin niitä ja niiden hentoa karvoitusta. Se selvästi kiihotti Henriä.
– Otatsä spermat suuhun? kuulin kysyttävän. En halunnut lopettaa hetkeksikään tuon ihanan kyrvän imemistä ja mumisin vain jotain myöntymisen merkkinä jatkaen kyrvän imemistä ja pallien hivelyä. Samalla sivusilmällä huomasin, kun Jorillakin alkoi tapahtua. Hänellä seisoi taas kunnolla ja hän veteli käteen katsoen meidän touhujamme. Tajusin heti, että poika halusi jotain muutakin. Niinpä otin Henrin lanteista kiinni ja aloin painaa Henriä lanteista alas, niin että hän olisi polvillaan ja että itse voisin asettua kontilleni Joria varten. Ja näin myös tapahtui. Pian olimme tässä asennossa ja tarjosin persettäni tuolle nuorelle pojalle pantavaksi. Eikä Jori jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Hän asettui taakseni jalkojeni väliin, otti kyrvästään kiinni ja asetti sen reiälleni. Vähän aikaa hakemista. Sitten pysähdys ja hiljalleen työntämistä. Se meni tuttuun tapaan heti sisään. Ynähdin ääneen Henrin muna suussa. Hidastin hiukan, jotta Jorikin pääsisi vauhtiin. Sain nyt veljeksiltä munaa molempiin reikiin. Se oli mielettömän täydellistä.
Tunsin kun Jori työnsi kyrpäänsä hiljalleen syvemmälle ollen hetken päästä kokonaan pepussani. Hetken paikallaan. Sitten alkoi pitkät ja hiljaiset työnnöt, samaan tahtiin jatkoin Henrin imemistä. Kuolani valui kyrvän vartta pitkin Henrin palleille ja käteni kostui tämän johdosta. Jatkoin silti pallien hivelyä ja pientä puristelua. Takanani tahti kiihtyi hiukan pienten läiskähdysten voimistuessa Jorin lantion osuessa pakaroihini. Samaan tahtiin kiihdytin imemistahtiani Henrin kyrvällä. Omani seisoi aivan sietämättömän kovana. Halusin itsekin jotain. Vein toisen käteni Jorin kädelle takaapäin ja vein sen kyrvälleni. Pelkkä kosketuskin sai minut värähtämään. Puristin käden kyrpäni ympärille ja annoin alkutahdin panon tahtiin.
Nyt kaikki saivat tyydytystä. Ennen kaikkea minä. Tilanne oli mitä pervoin: kolme nuorta teiniä panemassa keskenään. Ilmassa leijui kiima, sen aisti varmasti Aurikin. Pelkkä ajatuskin vielä kolmannesta sisaruksesta sai minut orgasmin partaalle ja vatsalihakseni alkoivat jäykistyä, peppureikäni tiukkeni ja kyrpäni oli kivikovana. Imemiseni muuttui epäsäännölliseksi. Mutta se ei tuntunut haittaavan. Tunsin kun lasti oli valmiina lentämään. Kaikki alavatsalihakseni olivat jännittyneet, samoin reisilihakseni. Jori veti minulta käteen vimmatusti. Sitten se tuli. Ensimmäinen purkaus lensi lähes leukaani asti. Tuntui mielettömän vapauttavalta. Toinen, kolmas, neljäs.

Kaikki yhtä voimakkaita roiskaisuja, en voinut olla ääntelemättä. Henrin kyrpä oli vähän aikaa imemättä, mutta hän jaksoi odottaa, vaikka ilmeisesti hänkin oli aivan orgasmin partaalla. Jorillekin pepun puristus oli ilmeisesti liikaa. Hän työnsi muutaman erittäin rajun työnnön pohjaan asti alkaen ruiskuttaa ihanaa, lämmintä ja nuorta spermaansa syvälle peppuuni. Nuori kyrpä sykki syvällä pepussani useita kertoja laskien tuota ihanaa mahlaa mielettömän määrän sisääni. Ai niin, Henrikin. Otin nopeasti Henrin melan suuhuni ja aloin nopein ja lyhyin vedoin imeä Henrin kyrpää, eikä tarvittu jatkaa kauankaan, kun tunsin esisykäyksen munassa, joka alkoi hetken päästä sykkiä hitaina ryöppyinä paksua spermaa suuhuni. Henri oli tarttunut hiuksiini kiinni ja yritti pakonomaisesti sulloa kyrpäänsä mahdollisimman syvälle suuhuni huokaillen voimakkaasti. Sain kuitenkin estettyä mahdollisen tukehtumiseni ottamalla Henrin nykivästä lantiosta kiinni ja pitäen sitä väkisin kauempana. Spermaa ruiskusi useita paksuja roiskaisuja suuhuni ja yritin niellä sitä parhaani mukaan. Se maistui vähän kitkerämmältä kuin Jorin, ehkä jo siksi kun Henri poltti… Mutta en välittänyt siitä, vaan hidastin imutahtia ja nielin viimeiset spermaroiskeet. Lopuksi hiljalleen otin kyrvän suustani ja katsoin ylös. Henri huohotti raskaasti silmät kiinni. Jori oli vielä muna pepussani.
Nousin ylös ja katsoin Joria. Taas sama ovela virne. Ilmeisesti tykkäsi. Ainakin minä tykkäsin. Emme kukaan puhuneet mitään. Nousimme ylös ja puimme housut päälle. Minä lähdin kotiin. Eikä homma jäänyt siihen, Henrin kanssa.

Yksi kommentti viestissä: “Jori ja sen veli”

  1. Telttailija says:

    Tätä oli ilo lukea

Kommentoi

top