search
top

Minä ja appiukkoni. (Haaveilua)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 2.24 out of 5)
Loading...

Aviomieheni oli lähtenyt kiireisesti työmatkalle Sveitsiin ja tunsin oloni yksinäiseksi appiukon 50-vuotissyntymäpäivillä.Tällöin Jorma ensimmäistä kertaa ilmaisi halunsa saada miniältään tämän kireää synnyttämätöntä mirriä.Olin erittäin halukas,sillä en ollut saanut mieheltäni kahteen päivään.
Samana iltana menin saunaan jonka appiukko oli lämmittänyt.
Istuessani alastomana lauteilla silmät suljettuina tunsin märän kielen nuolevan posliinipimppaani.JORMA OLI TULLUT HUOMAAMATTANI LAUTEILLE KANSSANI ja touhusi pimppani kimpussa täyttä vauhtia! En voinut kuin nauttia appiukkoni käsittelystä ja huusin suoraa kurkkua tuntemastani nautinnosta.
Hetken päästä tunsin kuinka kosteuteni valui pitkin reisiä.Suljin silmäni ja meni vain hetki kun tunsin Jorman asettelevan suurta terskaansa pillunhuulilleni ja lopulta työntävän sen kerralla sisääni.Hän aloitti hurjan työntelyn ja piteli samalla minua selästäni lähempänä itseään.Tunsin ihanan hyvänolontunteen tulevan ja en enää kestänyt.Jorma veti mulkkunsa ulos sisältäni ja minä roiskin nesteeni pitkin lauteita.Olin erittäin raukeana, mutta tiesin että Jorma ei ollut saanut tyydytystään.En välittänyt siitä ettemme käyttäneet minkäänlaista ehkäisyä, en uskonut tulevani raskaaksi kuitenkaan.Asetuin lauteilla makaavan Jorman kullin päälle ja aloitin villin ratsastuksen.Lisäsin kokoajan vauhtiani ja pian tunsin hyvänolontunteen tekevän taas tuloaan.Pilluni alkoi supistella voimakkaasti ja tunsin miten Jorman kulli suorastaan räjähti sisässäni.Lämmin sperma, ne useat pikkusiittiöt, lähti liikkeelle ja tunsin valtavan ihanan tunteen kun Jorma veti veitikkansa ulos minusta ja sperma sotki lauteita valuessaan sisältäni. Jorma päätti vielä sormettaa minua työntämällä samalla spermaa uudelleen sisääni. Jorma lipoi vielä pimppaani hetken aikaa ja sain kuin sainkin järisyttävän orgasmin.Asetuimme makaamaan lauteille sylikkäin, eikä kumpikaan sanonut sanaakaan.Olimme onnellisia,todella onnellisia.Yhdeksän kuukauden kuluttua olin eronnut aviomiehestäni ja Jorma oli rinnallani synnytyssalissa.Tässä sitä nyt oltiin,saamassa lasta,yli 30v vanhemman kihlattuni kanssa.

6 kommenttia viestissä: “Minä ja appiukkoni. (Haaveilua)”

 1. jösses says:

  Otsikossa luki (haaveilua). Oliko haaveilu yhtä vaikeaselkoista kuin itse kirjallinen toteutus?

  Lisää kyllä, mutta paremmalla ajalla toteutettu, niinkuin itse Saarenneiti says.

 2. Letkuspede says:

  Tarkemmin sanoen kuin huono pornofilmi. Kolmen rivin jälkeen yhtäkkiä kieltä kehiin. Tarinaa ei kuljeteta, asioita vain tapahtuu. Todella vaikea lukea. Kieliopista ei mainittavaa, mutta tarinan kerronnallisesti pohjanoteeraus, ehkä taas seuraavaan käytät vähän enemmän aikaa. 1 tähti.

 3. Letkuspede says:

  Luokatonta.

 4. jatka vaan says:

  Ihanaa siemennystä niin sitä pitää. Paljaalla paras.

 5. Saarenneiti says:

  Tästä lisää vielä jos teillä on halua kuulla lisää paremmalla ajalla tehtyä jatkoa 😉

Kommentoi

top