search
top

Lomilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (82 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jälleen vanhoja tarinoitani suomi24 foorumilta, tämä kirjoitettu kpi nimimerkillä ja muita tuolla käyttämiäni nimimerkkejä ovat olleet mm. Kahvipaussi, Giideon, Gdon. Rekisteröitymiseen en ole nähnyt syytä, kun joku sitä tuolla foorumilla kritisoi.

Olin intistä viikonloppulomilla ja vietin sen luonnollisesti tyttökaverini luona. Käytännössä kyllä asuinkin jo pitkälti heillä, sillä olimme seurustelleet nelisen vuotta melko tiiviisti ja koska tyttökaverini vanhemmat olivat eronneet jo kymmenisen vuotta aiemmin, niin heidän omakotitalossaan riitti tietenkin aina yhtä sun toista remonttimiehen hommaa. Olihan heillä myös autotalli, jonka sain pitää omassa käytössäni.

Tyttökaverini oli lähdössä illaksi serkkunsa polttareihin, mutta lupasi häipyä vähin äänin alkuillasta takaisin kotiin. Itse lähdin käymään vanhempieni luona ja takaisin tulin joskus yhdeksän maissa, kun kaikki kaveritkin tuntuivat olevan menossa. Minulla oli omat avaimet taloon, joten käväisin sisällä toteamassa, ettei tyttökaverini ollut vielä palannut ja menin sitten autotallin puolelle katsomaan moottoripyörääni. Olin ostanut aiemmin tarvikkeita keväthuoltoa varten ja aloin rasvailla hieman vaijereita ja kokeilla onko mikään jumissa. Öljytkin pitäisi vaihtaa, mutta jotenkin ei ollut nyt inspiraatiota mihinkään isompaa, joten homma meni lähinnä pölyjen pyyhkimiseksi ja fiilistelyksi.

Tyttökaverini äiti, Eija, tuli jonkun ajan päästä ovelle ja kysyi jo totuttuun tapaansa, että mitäs se isäntä puuhailee. Totesin hakevani inspiraatiota öljynvaihtoon, muttei sitä nyt oikein tuntunut löytyvän. Eija pyysi tulemaan sisälle ja antamaan pyörän vielä olla, eihän sillä pääse ainakaan kuukauteen vielä ajamaankaan. Hänen poistuttua ovelta istuin vielä vartin verran pyörän päällä ja menin sitten itsekin sisälle. Eija sanoi soittaneensa juuri nuoremmalle emännälle, että joutais jo kotia sieltä, mutta saa nyt nähdä ehtiikö ennen kuin sauna on lämmennyt. Eija oli aloitellut viinipullon ja tarjosi minullekin, joten tunteroinen vierähti mukavasti ja kotoisasti telkkaria katsellen ja niitänäitä poristen. Eija totesi sitten lähtevänsä saunaan, ettei koko iltaa tarvi päällä pitää ja minä jäin katsomaan telkkaria.

Pyörittelin välillä puhelintani, jotta soittaisin tyttökaverilleni, mutta olimme aikoinaan sopineet, että silloin kun toinen on viihteellä, niin annetaan olla eikä soitella. Itse asiassa homma oli lähtenyt minun pyynnöstäni, koska tyttökaverillani oli tapana soitella kun minä olin kavereiden kanssa menossa, joten en voinut kyllä oikein soittaakaan. Jonkun ajan päästä Eija tuli takaisin ja sanoi, että voisin käydä saunassa nyt heti ja laittaa kiukaan sitten kiinni.

Saunassa istuessani kirosin, että polttareiden piti sattua juuri tälle viikonlopulle. Inttiaikana joutuu olemaan sen verran pitkiä aikoja puutteessa, että kaiken vapaa-ajan viettäisi mieluiten lakanoiden välissä, eikä tyttökaverikaan ole siitä valittanut, joten käsittämätöntä venyä sitten koko ilta kylillä. Intissä joutuu olemaan välillä kiinni niin pitkään, että jopa keittiön emännät alkavat näyttää naitavilta, joten ei mikään ihme, että Eijan huutelut oven takaa saivat pienen stondiksen aikaan. Jostain illan elokuvasta hän taisi puhua, en sitä sen tarkemmin ajatellut.

Aloin sen sijaan miettiä, ettei minulla mikään huonompi anoppiehdokas ollut, sillä hän oli tehnyt lapsensa sen verran nuorena, ettei meillä ollut kuin viisitoista vuotta ikäeroa ja ehkäpä hän sillä sitten meidän kanssa niin hyvin juttuun tuleekin. Hänkin on aika usein menossa viihteellä, joten kovin tiukkapipoista menojen rajoittamistakaan ei ole. Kaiken lisäksi Eija on myös pirun nätti ja hyväkroppainen nainen. Säännöllinen liikkuminen on pitänyt kilot oikeissa paikoissa, eikä sitä ole kertynyt vyötärölle. En yhtään epäile, etteikö hänelle kysyntää riittäisi, mutta mitään vakavampaa suhdetta hän ei ilmeisesti etsi. Hän onkin usein tyttönsä kiusoitteluun todennut, että talossa on jo isäntä ja kaksi emäntää, joten se riittää.

Ehkä kuvittelin pitäväni häntä silti enemmän äidin roolissa, mutta liekö tämä puutostila syynä, että nyt ajatukset lähtivät karkaamaan muualle. Toki hän on aina ollut ilo silmälle, joten kyllähän toisinaan tulee katseltua hieman pidempään. Varsinkin kun hän on hieman vähemmissä vaatteissa ja kyllähän Eijakin sen on huomannut. Alkuvaiheessa kun aloin olla heillä enemmän, asia tuntui häntä joskus hieman vaivaavankin, mutta nykyään emme ujostele juurikaan toistemme seuraa. Saunassa nyt kuitenkin käymme eri aikaan, eli minä tyttökaverini kanssa ja hän yksinään.

Olin ajatuksissani hiplannut kaluani ja se alkoi olla valmiina tositoimiin. Tyttökaveriani ei vain kuulunut, joten ei kait tässä auta kuin hoitaa itse hommansa. Sammutin kiukaan ja siirryin suihkun puolelle. En saanut Eijaa nyt pois mielestäni, vaikka yritin ajatella tyttökaveriani. Jaanan rintoja kuvitellessani, sain mieleeni vain Eijan täyteläisemmät rinnat, jotka eivät kyllä tukeneet väitettä, että rinnat repsahtaisivat lapsen teon jälkeen tai eivät näemmä ainakaan vielä yhdestä. Kun kuvittelin suutelevani tyttöäni, huomasin ajattelevani jälleen Eijaa ja sitä miltä hänen suudelmansa mahtoi tuntua. Olisiko seksitaidotkin perinnöllisiä ja saisiko äiti samanlaisen orgasmin kuin tyttärensä, entä pitäisikö hän kenties samoista asioista. Aloin ajatella naivani Eijaa takaapäin, ottaen hänen rintansa käsieni puristeltavaksi ja kuvittelin kuinka hän huutaisi ja voihkisi, eikä mennyt kauaa kun laukesin pitkin suihkunurkan kaakeleita. Ehdin jo ajatella Eijan tuskin kuulleen mitään, mutta lähes samassa kuulin hänen huutavan oven takaa, ettei kylppärissä ole pyyhettäni, joten hän jättää sen oven taakse. Suihkuttelin roiskeita seiniltä ja pesin sen jälkeen itseni, miettien mahtoiko hän kuulla jotain vai sattuiko hän vain juuri käväisemään ovella.

Kuivattuani itseni, kietaisin pyyhkeen vyötärölleni ja menin olohuoneeseen. Eija huikkasi keittiöstä iltapalan olevan valmiina, joten menin itsekin syömään. Yleensä minua ei ole häirinnyt se, että olin pelkkä pyyhe ympärillä hänen edessään, mutta tällä kertaa se tuntui hieman häiritsevän. Toki olihan nyt ensimmäinen kerta kun olen heillä näin vähissä vaatteissa, kun tyttökaverini ei ollut kotona. Aloin syödä iltapalaa ja katselin kelloa. Eija totesi telkkarissa olevan hyvän leffan menossa, joten kannattaa mielummin katsella sitä kuin kelloa, niin aika juoksee nopeammin. Eija istui minua vastapäätä kylpytakissaan ja oli jo syönyt, mutta maisteli siinä viiniään. Itse lueskelin samalla mainoksia, koska en pystynyt katsomaan häntä silmiin. Minua hävetti hieman jos hän oli kuullut jotain kylppäristä.

En keskittynyt erityisen paljon siihen mitä Eija puheli, mutta vastailin aina jotain. Yhtä mainoskuvastoa selatessani satuin sivulle jossa oli kylpytakkeja. Eija huomasi takit ja totesi minustakin tulleen jo niin pitkän ja komean mihen, että pitäisi kyllä kylpytakkikin ostaa, sillä eihän siitä mitään tule jos talon isäntä ilkosillaan joutuu kulkemaan. Vilkaisin Eijaa hymyillen, jonka jälkeen hän nousi ja kumartui pöydän yli katsomaan tarkemmin takkien malleja. Hän ehdotti muutamaa mallia ja kerroin mikä itseäni miellytti, joten hän lupasi ostaa sellaisen ja uusia samalla heidänkin kylpytakkinsa, jotta olisivat sitten yhtenäiset. Huomasin sivusilmällä kuinka Eijan rinnat näkyivät lähes kokonaan kylpytakin kaula-aukosta. Hänen laskeutuessaan alas, vilkaisin suoremmin kaula-aukosta rintoihin ja kuukauden selibaatin vaikutus alkoi vaikuttaa heti pyyhkeeni alla. Eija alkoi kerätä astioita pois ja kaatoi minulle lasin viiniä, siirtyen itse lasinsa kanssa olohuoneen sohvalle. Selailin loputkin lehdet pois ja kaadoin viinin alas, jonka jälkeen lähdin makkaria kohti, aikeissa vaihtaa hieman vaatetta ylle.

Yläkertaan päästyäni kuulin auton tulevan pihaan ja Eijakin sen huomasi, mennen ovelle vastaan. Ajattelin jättää pukemisen väliin ja istahdin sängylle. Hetken päästä alakerrasta kuului lisää ääniä ja niistä päätellen tyttökaverini oli ottanut muutaman liikaa ja hänen äitinsä auttoi häntä sisään. Menin itsekin alas ja Eija pyysi katsomaan missä kunnossa nuori emäntä on, vaikka oli puhe tulla hyvissä ajoin kotia. Tyttökaverini selitti löytäneensä jonkun uuden paukun ja sitä oli pakko maistaa, joten se nyt sitten meni tälleen. Otin tyttökaverini syliin ja kannoin ylös ja vuoteeseen. Autoin riisumaan vaatteet vähemmäksi ja sanoin saunan taitavan olla jo kylmä, johon hän mumisi käyvänsä sitten aamulla. Yrittäessäni riisua myös alusvaatteita, hän esteli ja sanoi hänellä olevan menksut, joten ei nyt. Kirosin mielessäni, että olisi pitänyt sittenkin lähteä kylille, kun kerran tiesin kavereideni olleen kantapaikassa ja ilman joutui kuitenkin illan olemaan. Tyttökaverini nukahti melko pian peiton alle ja sen verran homma tympäsi, etten jäänyt makoilemaan, vaan kävelin alakertaan telkkaria katsomaan.

Telkkarista oli alkamassa puoleltaöin joku elokuva, joten istahdin sohvan päätyyn katsomaan. Eija tuli keittiön puolelta ja kysyi enkö jäänytkään nukkumaan ja vieläkö viini maistuisi. Vastasin sen kuitenkin riittävän tältä iltaa. Eija istui sohvan toiseen päähän viinilasin kanssa ja aloimme katsomaan leffaa. Eijakin koitti hieman puolustella tyttönsä käytöstä ja koitti varmistella, etten kovin pahoillaan ollut. Juuri kahdeksantoista täyttäneelle on vain iso houkutus lähteä ravintolaan jatkoille, kun aiemmin ei ole päässyt ja noinhan sitä ensimäisillä kerroilla tahtoo käydä, ettei valomerkkiä ehdi näkemään. Hän myös muistutti minun olleen joskus aika änkyrässä ravintolasta palatessani.

Siinä jutellessamme huomasin Eijan vaihtaneen yöpukunsa päälleen. Sellainen pitkä t-paita, joka oli kaikkea muuta kuin seksikäs Nalle Puh kuvineen. Pituudeltaan se oli reisien puoliväliin ja olin nähnyt sen hänen päällään ties montako kertaa. Huomasin siinä samalla itse jättäneeni pukeutumisen väliin, eli olin edelleen pelkkä pyyhe lantiollani. Nyt se ei tuntunut kuitenkaan häiritsevän minuakaan, joten en lähtenyt enää vaihtamaan vaatteita, kun kerran nukkumaan oltiin kohta kuitenkin menossa.

Elokuvan päästessä vauhtiin emme enään kovin paljon jutelleet, jonkun kommentin tietenkin silloin tällöin elokuvasta ääneen sanoimme. Eija pisti viinilasinsa pois jossain vaiheessa ja otti enemmän makaavan asennon sohvalla, pyytäen sanomaan jos on liian leveästi. Sanoin minulla olevan riittävästi tilaa ja olihan sitä, sillä Eija makasi polvet koukussa. Huomasin hänen nostaneen yöpaitansa takahelman ylös jalkojensa väliin, joten aloin miettiä oliko hänellä mitään sen alla. Yöpaita ei mikään hirveän paksu ollut, koska tehokas lattialämmitys pitää asunnon turhankin lämpimänä. Paita ei ole kovin löysän mallinen, joten ei hirveästi tarvinut miettiä niitä kertoja kun olin katsovinaan, ettei hänellä erottunut pikkuhousun reunoja paidan läpi. Silloin kun ne erottuivat, niin hän näytti käyttävän kuitenkin ihan perushousuja, ei mitään tangamallista kuten tyttökaverini piti. Rintaliivejä Eija ei näyttänyt koskaan yöpaidan alla pitävän.

Pikkuhiljaa syvennyin kuitenkin elokuvaan, kunnes toisella mainostauolla lähdin käymään vessassa ja huomasin samalla Eijan nukahtaneen sohvalle. Kävin myös vilkaisemassa nukkuvaa tyttökaveriani ja takaisin tullessani sammutin olohuoneen valot, telkkarin valaistessa hyvin sohvalle. Kävelin hitaasti Eijan ohi ja katsoin ensin hänen hiuksiaan, jotka oli leikattu sen malliseksi, että hän näytti aina juuri heränneeltä, hiukset hieman sekaisin. Vaaleat raidat tekivät hänestä varsin nuorekkaan näköisen, vaikken nyt kolmivitosta minään vanhana muutenkaan pitänyt. Hän makasi edelleen polvet koukussa, mutta nojaten niillä nyt selkänojaa vasten. Hänen toinen kätensä oli pään päällä ja toinen lepäsi vatsan päällä, kasvojen ollessa selkänojan suuntaan. Takaisin sohvan päätyyn istahtaessani katseeni osui hänen jalkoihin tai oikeastaan jalkoväliin. Olin aivan varma, ettei hänellä ollut mitään alla, vaikka vain vilauksen näinkin. Mietin kehtaanko kurkistaa tarkemmin, mutten kuitenkaan kehdannut. Otin kaukosäätimen ja selasin kanavia hetken. Muilta kanavilta olikin ohjelmat lähes loppuneet, Euronewsillä pyöri uutisia ja musiikkikanavalla jotain musiikkia.

Vaihdoin kanavan takaisin ja nostin toisen käteni sohvan selkänojalle, katsellen nukkuvaa Eijaa. Levitin jalkojani, jotta pyyhekin löysäisi hieman, sillä huomasin alkuillan ajatusten valtaavan jälleen mieleni ja pyyhkeen alla alkoi ahdistaa. Elokuva jatkui, mutta keskityin nyt lähinnä omiin ajatuksiini. Mietin kuinka sikeästi Eija mahtaisi nukkua, sillä ainakaan hän ei koskaan kesälomareissuilla ollessamme tuntunut kuulleen kun nain hänen tytärtään asuntoauton toisessa päässä. Toki yritimme pitää silloin mahdollisimman vähän ääntä ja ehkä hän saattoi jotain kuullakin, muttei vain sanonut siitä mitään. Olihan hän kuitenkin pitänyt meille pitkät puheet ehkäisystä vuosia sitten.

Laskin kaukosäätimen kuin vahingossa hänen varpaidensa päälle, josta otin sen kohta taas käteeni. Hän ei tuntunut reagoivan siihen, joten laskin säätimen hetken päästä uudelleen hänen varpailleen, josta sitten pikkuhiljaa liu’utin sormieni selkämystä hänen säärensä sisäreunaa pitkin. Sivelin ulomman säären sisäpintaa ja mietin sen työntämistä kevyesti sivuun, jolloin ei tarvisi arvailla oliko hänellä pikkareita jalassa. Pelkkä ajatuskin tästä sai haluni kasvamaan, mutta telkkarissa alkoi välkkyä jotain, joten otin kaukosäätimen takaisin käteeni ja vaihdoin hetkeksi vähemmän välkkyvän kanavan. Sohvan selkämyksellä oleva käteni hakeutui Eijan polvelle ja hetken kanavia selattuani vaihdoin takaisin äskeiselle kanavalle. Rytinä ja välke jatkuivat edelleen ja vaikka äänet olivat hiljaisella, niin Eija alkoi hieman kääntyilla ja vaihtaa asentoaan. Hän hieroskeli hieman ylhäällä ollutta kättään, joten ilmeisesti se alkoi puutua. Hän työnsi jalkojaan eteenpäin, toisen jääden edelleen hieman koukkuun selkänojaa ja minua vasten. Toinen jalka osui jalkaani vasten ja hän nosti sen syliini, kuvitelleen unissaan minut ilmeisesti tyynyksi tai oliko se vain luonnollinen refleksi. Nostin käsiäni pois edestä ja odotin hänen lopettavan uuden asennon etsimisen.

Pian hän rauhoittui jälleen, joten laskin kaukosäätimen sohvalle viereeni ja toisen käteni sylissäni olevan jalan päälle, toisen jäädessä edelleen sohvan selkänojan päälle. Siirsin katseeni häneen ja nyt minulle avautui lähes avoin näkymä hänen paljaaseen jalkoväliinsä. Yöpaidan takahelma oli pudonnut ja sen etuosa oli hieman mytyssä ja sen verran ylhäällä, ettei se peittänyt juuri mitään. Tai ainakaan ei nyt ollut enää epäselvää oliko pikkareita vai ei. Katsoin hänen rintojaan ja ehkä saatoin kuvitella erottavani missä kohtaa nänninpäät olivat. Kuvittelin miltä noiden rintojen puristelu tuntuisi, koska niissä oli kokoa hieman enemmän kuin mihin olin tässä iässä ehtinyt tottua. Näitä saisi leipoa ja puristella kunnolla, joten antaisin hänen tulla mielelläni päälleni ja valita tahdin jolla rinnat edessäni hytkyisivät. Samalla kun nautin hänen katsomisestaan ja villeistä ajatuksistani, käteni hyväili hänen säärtään ja hakeutui välillä polven korkeudellekin. Mieleni teki hipaista hänen lähes karvattomaksi ajettua pilluaan, mutta käteni ei kuitenkaan sinne asti ehtinyt, vaan palasi aina takaisin turvallisemmille vesille.

Pikkuhiljaa minun oli pakko yrittää keskittyä elokuvaan, koska oloni alkoi olla hieman tukala ja Eija voisi herätä kun nousisin elokuvan loputtua, jolloin stondis saisi olla pikkasen kevyempi. Laskin käteni alas selkänojalta, mutta koska laskin senkin hänen jalalleen, niin tulin jatkaneeksi hyväilyä puolihuomaamattomasti. Uskaltauduin välillä viemään käden jo melko pitkälle reittä pitkin, mutta palasin kuitenkin aina takaisin. Viimeisen mainostauon alkaessa en muistanut laskea telkkarin ääntä heti, joten kaivoin hieman hätäisemmin kaukosäätimen käsiini. Eijakin tuntui hieman liikuskelevan ja tajusin toisen käteni olevan edelleen vaarallisen pitkällä hänen polvensa yläpuolella, joten siirsin sen kevyttä hierontaliikettä tehden hänen nilkkaansa kohti. Sivusilmällä huomasin Eijan kääntäneen katseensa minuun ja hän totesi hieman haukotellen pohkeiden tarvivan kyllä hieman hierontaa. Hän kysyi telkkaria vilkaisten vieläkö elokuva on menossa ja sanoin tämän olevan viimeisen mainostauon, eli loppuu ihan pian. Huomasin Eijan työntävän paidan helman ja toisen kätensä jalkovälinsä suojaksi, samalla kun hän totesi heränneensä sitten sopivasti näkemään loppuratkaisut ja pahoitteli jos on kuorsannut häiriten elokuvanautintoani.

Vastasin, ettei hän ole häirinnyt ja kerroin hieman mitä elokuvassa on tapahtunut, vaikka kieltämättä täytyi pistää mukaan hieman omiakin olettamuksia, koska en kaikkea niin tarkasti tullut itsekään seuranneeksi. Hän kysyi olenko käynyt vilkaisemassa Jaanaa, ettei hän ole oksentanut, johon totesin käyneeni aiemmalla mainostauolla katsomassa ja sikeästi ja hyvin näyttää nukkuvan. Eija totesi minun olevan sikäli onnellisessa asemassa, että on kuitenkin tällainen vanhempi varaemäntä seurana jos talon nuorempi emäntä ei ole seurapiirikunnossa. Katsoin häntä hymyillen, joten hän lisäsi vielä hieman venytellen ja hymyillen, ettei taida kavereilla mennä yhtä hyvin. Mainostauko loppui, joten lisäsin hieman ääntä ja jatkoimme elokuvan katsomista. Hieroskelin kuitenkin edelleen kevyesti Eijan jalkaa ja toinen käsi hakeutui aina välillä reittä pitkin kokeilevasti ylöspäin.

En vilkaissut hänen suuntaansa, koska yritin olla kuin käteni liikkeet eivät olisi tarkoitushakuisia. Minusta tuntui kuitenkin, että Eija katsoi enemmän minua kuin telkkaria, joten lopulta minun piti vilkaista häntä. Minuun hän ainakin juuri silloin hymyillen katsoi ja pistin jo väsymyksenkin piikkiin, että aloin kuvitella hänen ajattelevan vaikka mitä. Jatkoin elokuvan katsomista ja lopputekstien lähdettyä pyörimään, hiljensin ääntä ja katsoin Eijaan päin. Hän näytti sulkeneen silmänsä, mutta tuskin sentään ehti vartissa nukahtaa. Hänen toinen kätensä oli ikäänkuin rintojen suojana, toisen ollessa edelleen jalkovälinsä peittona. Lopputeksteissä ei ollut onneksi mustaa taustaa, joten telkkari valaisi huonetta hyvin ja olin varma, että näin hänen toisen nänninsä nöpöttävän selvästi paidan läpi.

Tiesin, että nyt pitäisi nousta ylös ja poistua kun sen voisi tehdä vielä nolaamatta itseään, mutta en vain päässyt ylös. Katselin ja ihailin vain hänen vartalonsa muotoja ja tunsin haluavani häntä. Ajattelin mitä tapahtuisi jos laskeutuisin hänen päälleen ja hän havahtuisi kovaan kaluuni häntä vasten. Hän oli luultavasti kuitenkin jonkun verran kiihottunut, koska piti kättään hieman rintojen suojana ja toinen nänni erottui kuitenkin selvästi paidan läpi. Antaisiko hän tulla sisään vai tulisiko erikoiselle illalla nolo loppu.

Jaana tuskin heräisi meidän ääniimme, mutta olisiko Eijalla niin pitkä aika kun on miestä saanut, ettei estelisi kovin paljoa. Tuskin hän siitä kuitenkaan loukkaantuisi, kun näinkin pitkälle on minut päästänyt, eikä sinänsä kuulosta olevan kovin hirveästi yhden illan suhteitakaan vastaan.

Laskin kaukosäätimen lattialle ja tönäisin sen hieman sohvan alle, jotten astuisi sen päälle. Käännyin Eijan suuntaan, jolloin pyyhe lähes irtosi päältäni. Laskin kädet hänen molemmille reisilleen ja liu’utin niitä kevyin, mutta varmoin ottein kohti hänen lantiotaan. Hän kuitenkin havahtui nyt hieman ja sanoi, että nyt pitäisi lähteä nukkumaan tai tästä ei hyvää seuraa. Hän lisäsi tämän menneen jo liian pitkälle ja johtuvan vain liiasta viinistä. Hän nosti kätensä ohimoilleen ja hieroskeli niitä sormenpäillään, jolloin näin selvästi nännien nöpöttävän paidan läpi.

Koska hän tuntui tietävän missä mennään ja oli selvästi itsekin kiihottunut tilanteesta, niin uskaltauduin painamaan pääni hänen jalkoväliinsä. Hän ei ehtinyt reagoida ajoissa, vaan ehdin jo työntää hänen paitaansa pois edestä ja löytää huuleni perille, kun hän ehti pienen hämmentyneen äännähdyksen jälkeen pistää kevyesti käsillään vastaan. Hänen vastustelunsa loppui muutamassa sekunnissa, joten vetäisin toisella kädelläni pyyhkeeni pois vyötäröltäni ja nostin hänen lantiotaan hieman ylemmäs. Imin ja nuolin häntä, josta hän kiihottui lisää. Hän voihki ettei tämä ole nyt ihan oikein ja väliin taas, ettei pysty olemaan tarpeeksi hiljaa.

Nostin pääni ylös ja nostin häntä pystymmäs, vetäen paidan pois hänen päältään. Hän oli vähän epäröivän näköinen, vaikkei vastaan laittanutkaan. Hän kysyi olinko aivan varma mitä olen tekemässä, mutta hänen silmänsä kertoivat, ettei hän halunnut minun sitä oikeasti miettivän. Kehuin hänen rintojaan ja kysyin tykkäisikö hän ratsastamisesta, johon sain myöntävän nyökkäyksen viettelevän hymyn kera. Suutelin häntä ja hän vastasi ehkä pienen epäröinnin jälkeen, lähtien sitten täysillä mukaan. Laskin hänet kuitenkin vielä alas ja otin hänen kovan nänninsä imeskelyyni ja kieleni leikittelyyn. Toinen käteni puristeli toista rintaa, toisen laskeutuessa hyväilemään klitorista. Tunsin hänen olevan pian aivan kosteana ja vetäisin hänet vyötäröstä lähemmäs itseäni ja painoin kovan kaluni hänen häpyään vasten, upoten helposti hänen sisäänsä. Aloin työnnellä voimakkain liikkein, hänen ottaen tukea sohvasta. Asento alkoi tuntua kuitenkin hankalalta, joten nousin ylös ja vedin hänet päälleni.

Hän istuutui syliini ja upotti minut sisäänsä, alkaen hitaasti liikkua varttani edestakaisin. Yritin saada hänet liikkumaan nopeammin, mutta hän vain kuiskasi korvaani, että hyvää kannattaa aina hieman odottaa. Hän suuteli korvalehteäni ja kaulaani, käsien hyväillessä minua. Nostin meitä hieman lähemmäs reunaa, jotta saisin hieman tilaa ja hänen rintansa paremmin hyväiltäväkseni. Hän alkoi liikkua nopeammin, ottaen kiinni sohvan selkänojasta, minun tehostaen käsilläni hänen lantionsa liikettä. Tunsin kuinka hän alkoi supistella, joten nostin itseäni käsien varassa irti sohvasta ja liikutin lantiota niin kiivaasti kuin pystyin, hänen ottaen kiinni vuorollaan sohvasta ja vuorollaan minusta. Tunsin kuinka lähdin purkautumaan hänen sisäänsä, hänen puristautuessa samalla minua vasten.

4 kommenttia viestissä: “Lomilla”

 1. joik2ww says:

  Alku oli erittäin hyvä, mutta loppu eteni turhan nopeasti.

 2. Luumu says:

  Erittäin hyvä pohjustus, mutta loppu on tuskastuttavan antiklimaattinen.

 3. jonne says:

  LISSÄÄ

 4. nonniin says:

  hyvä tarina saisko näitä lisää??

Kommentoi

top