search
top

Irina ja minä (osa 3/3)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Julkaistu aiemmin it.orgissa nimellä "Aamu valkenee".

Kun heräsin nousevan auringon kanssa samaan aikaan ja avasin silmäni sen ensimmäisten säteiden valossa siristellen, tajusin olevani alasti ja viluissani. Makasin vaaleanpunaisen päiväpeiton päällä isosiskopuoleni Irinan sängyssä. Siskoni ja hänen ystävänsä Mira nukkuivat molemmat samaisen päiväpeiton alla, toinen oikealla ja toinen vasemmalla puolellani. Heidän läheisyydestään huolimatta palelin, ja huterasta olostani päätellen olin nukkunut yöni varsin huonosti. Kun katsoin itseäni, näin yksisilmäisen käärmeeni tuijottavan minua takaisin, aamuseisokissa komeasti asennossa seisten. Tunsin täyden rakkoni pistelevän kirpeästi, ja seisokkini alkoi laskea samaa tahtia kuin sain itseni hiljalleen hereille.

Oikealla puolellani nukkui kaulaansa myöten päiväpeiton alle kääriytyneenä ihana vaalea Irina, ja hänen hengityksensä tuhisi rauhallisesti. Vasemmalla puolellani niin ikään saman päiväpeiton toisessa laidassa nukkui lähes äänettömästi kaunis Mira, jonka mustat aaltoilevat hiukset levisivät laajalle alueelle ja kutittelivat olkavarttani. Tytöt olivat menneet nukkumaan alastomina kuten minäkin, mutta olivat jossain vaiheessa kömpineet päiväpeiton alle kesäyön koleutta pakoon. Molemmat olivat kääntäneet kylkensä poispäin minusta, ja aloin pelätä, mitä he minusta nyt selvin päin ajattelisivat. Suu kuivana muistelin eilisillan tapahtumia, ja minun oli edelleen vaikea uskoa tapahtumia todellisiksi. Tunsin samaan aikaan sekä huumaavaa onnea että pelkoa ja epävarmuutta. En edelleenkään käsittänyt, miksi ja miten isosiskoni oli niin hämmästyttävästi muuttanut suhtautumistaan minuun ja vieläpä antanut minun naida itseään. Ehkäpä se oli johtunut vain humalasta ja hän katuisi sitä tänään, kunhan heräisi. Kaikki se taivaallinen ihanuus, mitä eilen olin näiden naisten kanssa kokenut, saattaisi olla enää vain suloinen mutta katkera muisto – ja se ajatus kauhistutti ja ahdisti minua.

Mieli vielä unisena kömmin varovasti ylös sängystä ja aloin hiipiä hiljaa ulos huoneesta, poimien mennessäni alushousuni lattialta. Astuin kävellessäni limetinviipaleen päälle ja se liiskaantui kiinni jalkapohjaani. Huoneessa haisi vanhalta viinalta, jonka lemu peitti miltei kokonaan miellyttävän seksin tuoksun. Lattialla lojui hujan hajan pelikortteja, vaatteita ja alusvaatteita. Miltei kompastuin puoliksi tyhjään tequilapulloon luoviessani kaiken sen sekasotkun ohitse ovea kohti. Katsoin vielä ovella taakseni ja näin, kuinka molemmat nuoret naiset näyttivät nukkuvan vielä sikeästi.

Menin kylpyhuoneeseen, joka oli kerrostaloasunnon vessaksi harvinaisen tilava. Pöntön ja lavuaarin lisäksi huoneessa oli suuri valkoinen kaappi, pyykinpesukone, kuivausrumpu ja suihkutila. Laitoin oven kiinni ja lukitsin sen perässäni, menin pöntön eteen seisomaan ja aloin kusta sen seinämään sihdaten. Katsoin samalla säälittävän pieneksi kutistunutta penistäni. Sillä oli taito kutistua toisinaan äärimmäisen pieneksi, varsinkin silloin kun olin kylmissäni. Se näytti muutenkin lepotilassaan yli puolet pienemmältä kuin seisoessaan ja olisi saanut minut näyttämään pienimunaiselta, ellen olisi ollut niin hoikka ja jäntevä. Varoin silti kaluni paljastamista uusille tyttöystävilleni – aina siihen asti kunnes olin saanut edes jonkinasteisen seisokin tai siihen asti, että he olivat edes kertaalleen nähneet sen jo kaikessa mitassaan. Kyseessä ei ollut pelkkä turhamaisuus, sillä kokemukseni mukaan asialla saattoi joskus olla suurikin merkitys.

Kun olin tyhjentänyt rakkoni, katsoin itseäni peilistä ja huomasin kasvojeni ja huulieni olevan lievästi turvoksissa. Kaikki se suolamäärä, mitä eilen olin suuhuni huuhdellut kaikkien niiden tequiladrinkkien mukana, ei tehnyt hyvää kenellekään. Pesin hampaani ja kasvoni, ja olin aikeissa mennä suihkuun, kun aivan yllättäen vessan oveen koputettiin.

– ”Kuka siellä?”, kuiskasin vähän säikähtäneenä ja vedin alushousut nopeasti takaisin jalkaani.

– ”Minä, päästä mut sisään”, Mira sanoi helposti tunnistettavalla aksentillaan oven takaa. Ennen kuin avasin oven, keskityin näyttämään mahdollisimman edustavalta: jännitin vatsalihaksiani rennosti ja levitin hartioitani sekä rintakehääni lievästi.

Oven takana seisova Mira näytti aivan yhtä sykähdyttävän kauniilta kuin eilenkin. Hän oli pukeutunut punaisiin alusvaatteisiinsa, jotka olivat vielä hetkeä aiemmin lojuneet Irinan huoneen lattialla. Hän hymyili kauniisti ja astui ketterästi ohitseni sisälle vessaan. Olin hämmentynyt enkä keksinyt mitä sanoa. Olin jo vaitonaisena lähdössä ulos vessasta, kun Mira tarttui minua käsivarresta ja sanoi, ettei minun tarvitse lähteä mihinkään. Seisoin paikallani, epäilemättä varsin hölmistyneen näköisenä, kun Mira laittoi nopeasti vessan oven takaisin kiinni ja lukkoon. Katselin Miraa ihmetellen ja samalla hänen naisellisia sulojaan ihaillen. Hän laski vähääkään ujostelematta pikkuhousunsa polviinsa ja istui pöntölle. Tilanne alkoi tuntua äärimmäisen intiimiltä viimeistään siinä vaiheessa, kun täyden hiljaisuuden rikkoi vaimea lorina. Mira katsoi minua mietteliäästi ja täyteläisiä huuliaan somasti töröttäen, samalla kun pyyhki jalkojensa välin kuivaksi vessapaperilla. En tiennyt miten olisin tai edes mihin katsoisin, ja vaikka olin hämmentynyt tästä oudosta tilanteesta, alkoi minua toisaalta myös kiihottaa Miran täydellinen estottomuus. Oli käsittämätöntä, miten hän onnistuikin olemaan niin aistillisen seksikkään oloinen – jopa pyyhkiessään pissaansa pois jalkojensa välistä!

Mira nousi ylös ja veti vessan, mutta sen sijaan, että olisi nostanut pikkuhousut takaisin jalkaansa, hän laskikin ne nilkkoihinsa ja potki ne sitten sivuun lattialle. Katselin ujona mahdollisimman huomaamattomasti hänen jalkojensa väliin ja näin tuon mustan sydämen muotoiseksi muotoillun tupsun ja sen alla kauniin vakosen, joka näytti käsittämättömän kutsuvalta. Penikseni alkoi vähitellen pullottaa alushousuissani, mutta Miran rohkeudesta itsekin hieman rohkaistuneena en tällä kertaa yrittänytkään peitellä sitä. Vaikka eipä se olisi luontevasti siinä tilanteessa onnistunutkaan.

Mira käänsi selkänsä minulle ja pyysi minua avaamaan rintaliivinsä, vaikka tiesimmekin molemmat, että hän olisi avannut ne nopeammin itse. Heti kun hän kääntyi ja näin hänen paljaan ja muodokkaan peppunsa, alkoi minua väistämättä panettaa. Hänen pakaransa olivat kookkaat mutta kuitenkin kiinteät ja sileät, ja hänen kapea uumansa vielä entisestään korosti niiden muodokkuutta. Se ei ollut mikään poikamainen lättänäpylly, vaan huokui naiseutta, saaden hänet näyttämään takaapäinkin syötävän seksikkäältä. Alushousujeni vankina oleva penikseni nousi seisomaan nopeasti täyteen mittaansa. Olisin voinut ihailla Miran paljasta peppua loputtomasti, mutta hän hoputti minua avaamaan liivit kiertämällä ylävartaloaan puolelta toiselle. Taistelin kiihotuksesta jännittynein käsin hetken liivien yksinkertaisen lukon kanssa ja sain kuin sainkin sen auki. Kun Mira kääntyi ilman liivejään ympäri, huomasi hän heti ilmiselvän pullotuksen alushousuissani. Minä puolestani huomasin hänen upeat ja suuret rintansa, joiden karmiininpunaiset nännit sojottivat pystyinä juuri sopivan kokoisen nännipihan keskellä.

Mira ilmoitti, ilmeisen kiihottuneesta katseestani välittämättä, menevänsä nyt suihkuun ja kysyi hymyillen, mutta hieman välinpitämättömän oloisesti, haluaisinko tulla hänen mukaansa. Ajattelin silmänräpäyksen ajan, mitä Irina siitä ajattelisi, mutta minua panetti sietämättömästi, enkä olisi voinut antaa itselleni anteeksi kieltävää vastausta, joten seurasin häntä suihkun alle.

– ”Aiotko tulla housut jalassa suihkuun?”, Mira kysyi huvittuneena.

Otin vaitonaisena ja punastellen alushousut pois jalastani ja heitin ne lattialle Miran alusvaatteiden viereen. Penikseni heilui taas vapaana puolelta toiselle liikkeideni tahtiin ja sai Miran katsomaan sitä tyytyväisen näköisenä. Tunsin silti itseni mitättömäksi siinä tämän alastoman ja äärimmäisen seksikkään naisen edessä seisoessani. Kirosin mielessäni ujouttani ja epävarmuuttani, yrittäen samalla ryhdistäytyä ja hallita itseäni. Mira hymyili minulle ja nuolaisi huuliaan, samalla pystyssä sojottavaa kaluani vihjaavasti vilkaisten. Sen pienen viettelevän eleen jälkeen olinkin täysin hänen lumoissaan. Ajatukseni alkoivat tahmailla, en pystynyt ajattelemaan enää selvästi yhtään mitään. Seisoin paikallani kuin idiootti – joskin hyvin kiimainen sellainen – kun Mira laittoi suihkun päälle ja kokeili vettä kädellään. Heti veden hieman lämmettyä hän astui suihkun alle, ja lämmin vesi kasteli hänen kurvikkaan vartalonsa kaikkialta. Hän näytti niin kiihottavalta, että vain vaivoin pystyin pitämään näppini hänestä irti.

Suihkutila ei ollut järin tilava, joten seisoimme hyvin lähellä toisiamme. Kun Mira sulki silmänsä, nosti hieman leukaansa ja alkoi käsillään kastella hiuksiaan kunnolla, minä käytin tilaisuuden hyväkseni ja ihailin kuin heikkopäinen hänen pyöreitä ja täyteläisiä rintojaan, jotka olivat aivan liian täydelliset kuvailtaviksi. Sillä hetkellä minusta tuntui, että Mira oli vielä kauniimpi kuin Irina, mikä oli todella paljon sanottu. Kiveksissäni alkoi tuntua jälleen eilisillasta tuttu liiallisen kiihotuksen aiheuttama puristuksen tunne, joka oli miltei kivulias ja yritti pakottaa minut toimintaan. Mira avasi silmänsä odottamatta, mutta ei kuitenkaan reagoinut mitenkään, vaikka huomasikin minun silmät himosta kiiltäen tuijottavan hänen rintojaan. Käänsin siinä samassa tietysti katseeni ujosti pois hänestä ja katselin hetken seinälaattoja, aivan kuin niissä olisi muka ollut jotain mielenkiintoista. Mira hymyili hölmölle eleelleni leveästi, paljastaen valkoiset hampaansa täyteläisten huultensa välistä. Miten kauniilta hän näyttikään! Oli piinaavaa yrittää pitää näpit irti hänestä.

Olimme kuitenkin niin lähellä toisiamme, että kun hän kääntyi ottamaan shampoopullon nurkassa olevasta telineestä, miltei kivuliaan kovana seisova penikseni osui häntä kylkeen. Mira ei kiinnittänyt kaluuni edelleenkään mitään huomiota, vaan shampoopullo kädessään kääntyi jälleen kasvokkain kanssani. Hänen kasvoillaan oli yhä pieni hymy, kun hän yllättäen tarttui käsillään hartioihini. Olin jäykkä ja aivoton kuin mallinukke, kun hän työnsi vartalonsa minua lähemmäs. Hänen ihanat rintansa painautuivat minua vasten ja tunsin, kuinka sydämeni alkoi hakata voimakkaasti rinnassani. Kiersin käteni hänen ympärilleen ja aloin hermostuneesti hyväillä hänen selkäänsä. Mira kuitenkin vei minua kuin tanssissa, ohjaten minut suihkun alle, ja työnsi minut sitten pois syleilystään hellästi mutta päättäväisesti.

Näytti siltä, että Mira halusi tahallaan kiusata minua. Olin sietämättömän kiihottunut ja minua alkoi lievästi ärsyttää se, miten täysin olinkaan hänen vallassaan. Mira alkoi huolettomasti pestä hiuksiaan shampoolla vieressäni, samalla kun minä kastuin kaikkialta lämpimän veden valuessa päälleni. Tajusin sentään hetken hölmönä paikallani seisten ottaa oman shampoopulloni telineestä, ja katselin se kädessäni, kun Mira hieroi shampoota huolellisesti kaikkialle mustiin hiuksiinsa. Hänen silmänsä olivat taas kiinni, ja käytin jälleen tilaisuuden ihailla hänen kauniita kasvojaan ja tuota sietämättömän ihanaa vartaloa. Huokaisin huomaamattani ääneen, ja minusta tuntui, etten kestä enää tätä koko ajan kasvavaa kiihotusta. Mira avasi kuitenkin taas yhtä yllättäen silmänsä, ja jäin jälleen tirkistelystäni kiinni. Mira vain hymyili ja halasi minua jälleen samaan tapaan kuin aiemmin. Vaikka kivikovan penikseni turvonnut terska painautui halatessamme voimakkaasti hänen napaansa vasten, hän ei edelleenkään kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Tuntiessani hänen alastoman vartalonsa taas omaani vasten halusin häntä niin kipeästi, että vain vaivoin pystyin hillitsemään itseni. ”Ei helvetti…” kirosin hiljaa ääneen itselleni, kun Mira työnsi minut taas kauemmas vartalostaan, mutta kun hän kysyi, mitä olin sanonut, en vastannut mitään. Mietin turhaan, mitä voisin sanoa, jotta hän tajuaisi, miten piinaavalta tuntui seistä vain paikoillaan ja yrittää hillitä itseään, kun sisälläni riehuva himokas paholainen halusi ottaa hänet rajusti siihen paikkaan.

Tajusin siinä samassa, että tietysti Mira tiesi tunteeni, himonihan suorastaan huokui minusta. Hän halusi vain leikkiä kanssani, se oli kiusoittelua, ja minut sai pysymään järjissäni vain toivo siitä, että se voisi samalla olla myös esileikkiä. Se oli myös kuin valtataistelua, ja minä olin jäänyt siinä taistelussa auttamattomasti tappiolle. Pakotin itseni katsomaan hetkeksi poispäin Mirasta ja yritin ryhdistäytyä. Samalla tajusin, että minulla oli yhä shampoopullo kädessäni ja ymmärsin aloittaa hiusteni pesemisen.

Kun Mira oli saanut hiuksensa huuhdeltua ja tarttui taas minuun halatakseen, minä puristin tällä kertaa hänet lujasti itseäni vasten. ”Au!” Mira voihkaisi, joten hellitin katuvasti vähän puristustani, mutta annoin silti kaluni painautua lujasti hänen vatsaansa vasten, ja hänen ihanat rintansa litistyivät jälleen minua vasten. Nyt Miran ei tarvinut enää ohjata minua suihkun alle, vaan siirryin paikalleni uhmakkaasti aivan itse ja irrotin teeskennellyn itsevarmasti tiukan halausotteeni hänestä.

Suljin silmäni ja huuhtelin kärsimättömän nopeasti shampoon pois hiuksistani. Mietin katsoiko Mira minua, kun pidin silmiäni kiinni, mutta kun avasin ne, näin hänen seisovan edessäni edelleen yhtä tyynen näköisenä. Hänen kädessään oli valkoinen pieni suihkusaippuapurkki. Se oli jotain kallista erikoisliikkeestä ostettua suihkusaippuaa, jota siskoni Irina oli käyttänyt jo vuosikausia. Mira kurotti kättään selkäni taakse ja sammutti suihkun. Olisin niin kovasti halunnut painautua häntä vasten, kun hän sen jälkeen hymyili minulle. Katselin hänen kauniinmuotoisia huuliaan ja pieniä hymykuoppiaan, ja minusta tuntui kuin olisin alkamassa rakastua häneen.
– ”Haluaisitko pestä mut?”, Mira kysyi ja tarjosi suihkusaippuapurkkia minulle.
– ”Öhh, joo”, vastasin käheästi. Avasin hermostuneesti suihkusaippuapurkin ja tursotin saippuaa kädelleni. Saippua tuoksui todella hyvältä, ja minulla tuli siitä tuoksusta heti mieleen Irina. Ujosti ja varovasti levitin kädelläni saippuaa Miran hartioille. Sydämeni hakkasi niin voimakkaasti, että sen jyskytys alkoi tuntua epämukavalta. Mira helpotti onneksi hieman jännitystäni sulkemalla silmänsä ja seisoi aivan paikallaan, kädet rennosti lantionsa sivuilla roikkuen. Kaadoin käteeni suuren määrän lisää saippuaa ja laitoin sitten purkin takaisin telineeseensä. Aloin levittää sitä molemmin käsin Miran naisellisille hartioille ja siroille käsivarsille. Se oli enemmänkin hyväilyä kuin pesemistä. Sivelin hänen kapeaa kaulaansa ja astuin lähemmäs, niin että hänen edelleen pystyssä sojottavat nänninsä melkein osuivat minuun. Levitin saippuaa hellästi hänen niskansa taakse ja tulin siinä samalla sotkeneeksi saippuaa vähän hänen hiuksiinsakin. Mira ei kuitenkaan välittänyt siitä, vaan seisoi rauhassa paikoillaan, silmät yhä suljettuina.

Aloin levittää saippuaa hänen kainaloihinsa ja kylkiinsä, ja hän värähti hieman. Ilmeisesti häntä kutitti. En halunnut kuitenkaan kutitella häntä sillä tavalla, joten siirsin käteni hänen vatsalleen ja levitin saippuaa tasaisesti sen pinnalle, varoen turhaan sotkemasta hänen napakoruaan saippuaan.
– ”Rohkeasti vaan”, Mira sanoi minulle lempeästi, kun epävarmoin käsin levitin saippuaa hänen ihanien rintojensa alapuolelle. Niinpä otin luvan saatuani hänen rintansa käsiini ja aloin ensin varovasti hieroa saippuaa niiden pintaan, mutta pian hieroin niitä kiihkeästi hyväillen. Ne tuntuivat yhtä kiihottavilta kuin näyttivät, ja tunsin, että suurehkosta koostaan huolimatta ne olivat ilmiselvästi aidot. Oli oltava epätavallista, että niin hoikassa vartalossa oli niin kookkaat ja silti myös niin kauniit rinnat. Siirsin itseni vielä hieman lähemmäs Miraa siten, että hänen molemmat nänninsä painautuivat kevyesti minua vasten ja jatkoin hänen rintojensa hieromista ja puristelemista. Kun katsoin alas niiden välistä, näin seksinnälkäisen terskani turvonneen epätavallisen suureksi ja muuttuneen väriltään miltei violetiksi. Paine oli kasvanut sisälläni koko ajan, ja olin valmiina räjähtämään kuin hartaasti ravistettu oluttölkki.

Mira avasi silmänsä, katsoi minua ja sanoi hieman huvittuneella äänellä:
– ”Eiköhän ne ole jo puhtaat.”
Kuuliaisesti mutta hyvin vastentahtoisesti irrotin himokkaat käteni hänen lumoavista rinnoistaan. Mira sulki taas silmänsä ja minä aloin levittää saippuaa hänen lantiolleen. Yritin peittää käsieni tärinän, samalla kun tunnustelin ahnaasti hänen vartalonsa jumalaisia muotoja. Painauduin häntä vasten pehmeästi ja tunsin, kuinka hänen saippuasta liukkaat rintansa litistyivät minua vasten. Penikseni kärki ohjautui Miran napaan ja jäi siihen ikään kuin loukkuun. Kova napakoru tuntui kuitenkin hieman epämukavalta terskani kärkeä vasten, joten siirsin kaluni vähän sen sivuun. Annoin käsieni vaellella hänen selällään nautiskellen hänen vartalonsa naisellisista muodoista.

Irrottauduin hetkeksi Miran vartalosta, otin pullon takaisin käteeni ja kaadoin suuren määrän lisää suihkusaippuaa käteeni. Mira avasi pieneksi hetkeksi silmänsä, mutta sulki ne saman tien uudelleen, kun huomasi, että otin vain lisää saippuaa, ja minä painauduin jälleen pehmeästi kiinni hänen vartaloonsa. Miltei kaikki lihakseni olivat jännittyneitä, ja Miran pehmeä iho tuntui ihanan hoivaavalta niitä vasten painautuessaan. Aloin levittää molemmin käsin saippuaa hänen täydellisille pakaroilleen, ja pian hieroin niitä samalla kiihkeällä antaumuksella kuin olin hieronut hetkeä aiemmin hänen rintojaan.

Yhtäkkiä tunsin, kuinka penikseni nytkähti Miran vatsaa vasten ja terskani kärjestä purkautui hieman kirkasta luonnollista liukastusainettani. Mira piti edelleen silmiään kiinni, ja hänen ilmeensä oli samaan aikaan sekä keskittynyt että rentoutunut. En kestänyt enää sitä hirvittävän voimakasta kiihotuksen tunnetta, vaan tartuin kaluni juureen ja yritin ohjata itseni Miran pillulle. Se oli kuitenkin liian matalalla, joten jouduin koukistamaan polviani ennen kuin terskani kärki painautui Miran häpykumpua vasten. Mira avasi silmänsä ja katsoi minua kauniit huulensa ilmeettömästi ummessa, mutta seisoi yhä rennosti paikallaan kädet sivuillaan eikä millään tavalla estellyt minua. Katsoin hänen kauniita kasvojaan, samalla kun kiimaisena yritin ohjata itseäni hänen pillulleen. Se oli kuitenkin vaikeaa, ja vartaloani polttava hillitön himo sai minut korvaamaan tekniikan puutetta voimalla.
– ”Au!”, Mira voihkaisi ja värähti, kun painoin voimakkaasti kaluani ilmeisesti hänen klitoristaan vasten. Hän sai tarpeekseen kömpelöstä toheloinnistani ja tarttui omalla kädellään kaluuni. Hän levitti sitten jalkojaan hieman ja ohjasi vaivattomasti kivikovan penikseni kärjen pillunsa aukolle. Välittömästi sen kutsuvan lämmön ja kosteuden tuntiessani työnsin itseni syvälle hänen sisäänsä, ja se sai Miran inahtamaan ja varvistamaan sirosti. Voihkaisin nautinnosta, kun tunsin hänen liukkaan ja lämpimän pillunsa ihanan puristuksen jomottavan kaluni ympärillä. Tartuin kiihkeästi hänen pakaroihinsa ja aloin kiimaisena työnnellä itseäni edestakaisin hänen sisällään. Nostin kevyen Miran ilmaan samalla voimakkaasti muodokasta peppua puristaen ja painoin hänen selkänsä lempeästi seinää vasten. Hän värähti kylmien kaakelien kosketuksesta, mutta tarttui käsillään hartioistani ja antoi minun tehdä haluni mukaan. Suihkusaippua tarttui hänen vartalostaan minuun ja liukasti ihomme pian kaikkialta, ja niinpä jouduin käyttämään paljon voimaa vain pitääkseni hänet sylissäni. Lihakseni olivat jännittyneet äärimmilleen ja tuntoaistini oli herkistynyt niin, että haarovälistäni säteilevät nautinnon aallot olivat suunnattoman voimakkaita. En pystynyt pidättämään hetkeäkään, kun jo muutaman sekunnin kuluttua tunsin laukeamiseni lähestyvän. Mira voihkaisi tukahtuneesti kyrpäni survoutuessa entistäkin ahneemmin hänen sisäänsä, ja hänen suloinen äännähdyksensä oli se viimeinen pisara, joka sai minut laukeamaan eläimellisesti urahdellen. Orgasmini oli pelottavan voimakas, se sai silmissäni säkenöimään, ja pienen hetken ajan näin näkökentässäni ikään kuin kirkasta valoa ja pieniä eri suuntiin vaeltelevia valopisteitä. Puristin vaistomaisesti Miran alastoman ja saippuasta liukkaan vartalon tiukasti itseäni vasten, samalla kun penikseni nytkähteli hänen sisällään spermaa nautinnollisesti syvälle pilluun sylkien. Kun orgasmi oli ohi, reiteni, pakarani ja rintalihakseni olivat kaikesta siitä ponnistuksesta aivan hapoilla ja huohotin uupuneena.

Toisin kuin eilen, Mira näytti nyt selvästi pettyneeltä liian nopeasta toiminnastani. Kun laskin hänet hellästi jaloilleen hän työnsi minua määrätietoisesti kauemmas itsestään ja siirtyi suihkun alle. Hän laittoi saman tien suihkun päälle ja alkoi huuhdella joka paikkaan tunkeutunutta suihkusaippuaa pois vartalostaan. Minua hävetti se, miten olin koko ajan ajatellut vain omaa nautintoani Mirasta välittämättä. Mietin miten saisin palautettua tahrautuneen miehisen kunniani, samalla kun katsoin, kuinka Mira huuhteli suihkulla spermaani pois jalkojensa välistä.
Typerä ujous karisi mielestäni, kun näin Miran välttelevän katsettani. Otin suihkun hänen kädestään ja laitoin sen takaisin ylös pidikkeeseensä. Vesi valui meidän molempien päälle, kun otin molemmin käsin kiinni Miran lantiosta pitääkseni häntä aloillaan ja laskeuduin istumaan lattialle hänen eteensä. Mira katsoi minua kysyvästi, mutta ei vastustellut, kun työnsin kasvoni hänen haaroväliinsä. Aloin suukotella ja nuolla hänen hyvältä ja puhtaalta tuoksuvaa pilluaan joka puolelta, lipaisten välillä kielelläni muutaman kerran klitorista. Osasin kyllä nuolla naista, ja olin taidosta ylpeä, vaikka en yleensä itse sen harjoittamisesta sanottavammin nauttinutkaan. Miran maku oli mieto ja miellyttävä, mutta tulin häntä nuollessani samalla juoneeksi melkoisen määrän sitä lämmintä vettä, joka valui Miran vartaloa pitkin myös hänen haaroväliinsä. Mira levitti pian halukkaasti jalkojaan, jotta pääsin paremmin nuolemaan häntä kaikkialta. Tein parhaani, jotta hän nauttisi mahdollisimman paljon, ja pian hän alkoikin voihkia hurmaavasti välillä inahdellen. Se toimi minulle merkkinä kiihdyttää tahtia, ja työnsin oikean käden etusormeni hänen sisäänsä, samalla kun jatkoin kielelläni ja huulillani hänen klitoriksensa hellää nuolemista, hieromista ja maistelemista. Niin ihanan ja huolellisesti ylimääräisistä karvoista siistityn pillun nuoleminen oli minullekin nautinnollista, ja aloin itsekin uudelleen kiihottua. Työnsin kuitenkin puolijäykän penikseni ja oman nautintoni pois mielestäni ja keskityin täydellisesti siihen, että saisin Miran nauttimaan äärimmäisellä tavalla. Työntelin sormeani edestakaisin hänen liukkaan ja ihanasti supistelevan pillunsa sisällä, ja olin juuri aikeissa työntää toisenkin sormen hänen sisäänsä, kun hän yhtäkkiä tarttui hiuksiini. Hän painoi päätäni lujasti häpyään vasten ja ynähteli kiihottavan kuuloisesti. Hänen vartalonsa alkoi nytkähdellä kasvojani vasten, samalla kun hänen supisteleva pillunsa puristui sisällä olevan sormeni ympärille. Se oli voimakas orgasmi ja saatoin taas olla tyytyväinen itseeni. Kun hän kohta irrotti otteensa hiuksistani ja irrottauduin hänen jalkojensa välistä, kasvojani ja huuliani kuumotti.

Katsoessani ylös Mira hymyili minulle onnellisen näköisesti ja katsoi minua aivan uudella tavalla. Miehinen kunniani oli menestyksekkäästi palautettu ja nousin hänen eteensä seisomaan. Penikseni seisoi jälleen toiveekkaana pystyssä, mutta Mira antoi vain kuumottaville huulilleni pienen suudelman ja soi kalulleni vain hymyilevän katseen. Mira otti pullon hoitoainetta käteensä ja pyysi minua lähtemään jo edeltä pois. Avasin kuuliaisesti suihkuverhon ja astuin pois suihkusta. Penikseni alkoi siinä samassa pehmentyä ja kutistui nopeasti normaaliin mittaansa. Kuivasin itseni ja lähdin pois vessasta, jättäen Miran puuhastelemaan kaikessa rauhassa hiustensa kanssa.

Menin huoneeseeni ja vedin jalkaani puhtaat alushousut. Haistoin itsessäni Irinan suihkusaippuan tuoksun ja se toi hänet jälleen elävästi mieleeni. En pukenutkaan enempää päälleni, vaan kävelin saman tien hänen huoneeseensa. Irina nukkui edelleen päiväpeiton alla sänkynsä laidalla. Mietin uskaltaisinko lähestyä häntä, samalla peläten, että hänen mielensä olisikin ehkä muuttunut yön aikana. Se, miten kauniilta hänen kasvonsa olivat näyttäneet, samalla kun hän katsoi minua, muistui kuitenkin mieleeni elävästi, ja se hymy, joka oli saanut minut melkein itkemään, rohkaisi minua. Nousin sängylle ja kömmin kyljellään nukkuvan siskoni taakse. Kurkistin päiväpeiton alle häntä katsoen ja huomasin, että hän oli edelleen ihanasti alasti. Minun ei tarvinut katsella hänen kaunista peppuaan ja selkäänsä kuin hetken, kun penikseni alkoi nytkähdellä pystyyn pulssini tahdissa. Painauduin suorastaan röyhkeän rohkeasti aivan kiinni häneen siten, että olimme lusikka-asennossa kuin uudet rakastavaiset. Hänen lämmin vartalonsa ja pehmeä ihonsa tuntui minua vasten painautuessaan samaan aikaan jotenkin sekä kiihottavalta että rauhoittavalta, ja penikseni seisoi kovana hänen pakaroidensa väliä vasten painautuen. Mieleeni tuli neljän vuoden takaiset tapahtumat tässä samassa huoneessa, joskin kapeammassa sängyssä. Kokemuksesta kenties jossain määrin viisastuneena aloin herätellä siskoani suukottelemalla hänen kaulaansa, hartioitaan ja yläselkäänsä rakastavasti. Hän mumisi ensin jotain epäselvästi, mutta heräsi sitten ja käänsi päätään taaksepäin ja katsoi minua raukeana ja hyväntuulisen näköisenä. Olin helpottunut siitä, että mikään ei näyttänyt dramaattisesti yön aikana muuttuneen, vaan Irina katsoi minua edelleen lämpimästi.

Yhtäkkiä Irina kuitenkin taisi tuntea jäykän penikseni pakaroidensa välissä, sillä hänen ilmeensä muuttui vakavamman näköiseksi. Minun oli vaikea tulkita, mitä se tarkoitti, ja minusta alkoi tuntua, että olin ollut liian röyhkeä.

– ”Sä tuoksut ihan multa”, Irina sanoi haistaessaan minussa oman suihkusaippuansa tuoksun. En ehtinyt selittää asiaa sen enempää, kun Irina tönäisi nopealla nytkähdyksellä pari kertaa peppuaan kiusoittelevasti lantiotani vasten. Oli kuin voimakas himon aalto olisi syöttänyt lihaksiini virtaa, kun tajusin, että hän halusi nussia minua. Aloin onnellisena ja kiihkoissani viivyttelemättä työntää housujani jalastani, mutta yllätyksekseni Irina kuitenkin kääntyi ympäri toiselle kyljelleen ja sanoi haluavansa puhua kanssani. Ihmettelin hiljaa mielessäni, mitä hänen eleensä sitten oli tarkoittanut, mutta vaikka sydämeni hakkasi rinnassa kiihkeästä himosta, valmistauduin kuuntelemaan, mitä hän halusi sanoa.

Irina nousi istumaan sängyn laidalle välittämättä siitä, että minä näin hänet siinä alastomana. Hän taputti kädellään sängyn laitaa vieressään ja pyysi minua siihen istumaan. Vedin peiton alla alushousut takaisin jalkaani ja istuin sitten tottelevaisesti ja nopeasti hänen osoittamaansa paikkaan sängyn laidalle. Katselin ensin estoitta ihaillen Irinan paljaita ja kauniita rintoja, mutta kun sisko katsoi minua vakavan näköisenä suoraan silmiin, vakavoiduin ja aloin huolestua siitä, mitä hän aikoisi sanoa.

– ”Mulla on sulle kysymyksiä… ja vastauksia”, Irina aloitti, ja jatkoi sitten: – ”Sun pitää vastata näihin kysymyksiin täysin rehellisesti. Jos valehtelet yhdenkin kerran, mä huomaan sen kyllä ja lupaan, että tulet katumaan sitä katkerasti.”

Lupasin kertoa rehellisen totuuden, ja kun katsoin hänen kauniita kasvojaan, tunsin, että jo pelkkä rakkauteni häneen velvoitti minun tekemään kaiken, mitä hän minulta pyytäisi, eikä hänen olisi tarvinnut uhkailla minua.

– ”Ensinnäkin: eikö sua yhtään hävetä nussia omaa siskoas?”, Irina kysyi lievästi syyttävä ilme kasvoillaan. En tiennyt mitä vastata, vaan epäröin tuntien samalla, kuinka poskiani alkoi kuumottaa. En keksinyt mitään vastausta, joka ei olisi kuulostanut väärältä, ja ennen kuin ehdin änkyttää mitään, Irina hymyili hieman ja sanoi: – ”Okei, toi oli ihan hyvä vastaus.”

– ”Panisit varmaan äitiäskin, jos vaan saisit tilaisuuden?”, Irina kysyi jälleen entistäkin vakavampi ilme kasvoillaan ja katsoi minua kuin poliisi, joka kuulustelee epäiltyä. Ajatuskin siitä, että harrastaisin seksiä oman äitini kanssa, oli kaikessa häiritsevyydessään miltei kuvottava, vaikka äitini olikin ikäisekseen varsin viehättävä nainen. Irvistin ja sanoin rehellisesti, että ajatuskin on kuvottava. Irina hymyili hieman, kohotti dramaattisesti kulmiaan ja sanoi: – ”Moni sanois samaa siskonsa kanssa naimisesta.” En taaskaan osannut vastata, ja tiesin, että hän oli ahdistavan oikeassa.

Jälleen, ennen kuin ehdin muotoilla minkäänlaista puolustelua, Irina pommitti seuraavan kysymyksensä painottaen jokaista sanaa:
– ”Rakastatko sä mua?”
– ”Rakastan”, vastasin hetkeäkään epäröimättä. Viimeinkin helppo kysymys.
– ”Rakastatko sä mua niin kuin siskoa vai niin kuin naista?”, Irina jatkoi.
– ”Sekä että… Mutta enemmän niin kuin naista”, mutisin hämmentyneenä.
Irina hymyili vastaukselleni lämpimästi. Olisin halunnut kysyä häneltä, rakastiko hän itse myös minua, mutta se, mitä hän seuraavaksi sanoi, oli liian mullistavaa ja katkaisi omat ajatukseni täysin.

– ”Kiva kuulla, ettet rakasta mua niin kuin siskoa, koska mä en ole sun siskos”, Irina sanoi suorastaan voitonriemuinen ilme kasvoillaan.
– ”M-miten niin et ole?”, sopersin ihmetellen. Väite tuntui aluksi täysin järjettömältä, ja mieleeni nousi äkkiä kauhea epäilys siitä, että siskoni oli menettänyt järkensä. Se olisi rumalla tavalla selittänyt paljon myös kaikesta siitä, mitä oli eilen tapahtunut. Hän kuitenkin katsoi minua tietäväisen näköisenä ja alkoi pian kasvot innostuksesta punoittaen selittää:
– ”Mutsi on valehdellut meille koko ajan! Etkö sä ole koskaan ihmetellyt, miksi mä en näytä yhtään siltä ja sä näytät? Tai sitä että susta on hirveä määrä kuvia jo synkkäriltä alkaen… ja musta ei yhtään ennen kuin olin jo yli vuoden! Vaikka mähän olen sentään olevinaan se esikoinen!”

Katsoin Irinaa hölmistyneenä ja epäröiden, mutta minun täytyi myöntää, että se tuntui tosiaan kummalliselta, mutta se ei tietenkään riittänyt vakuuttamaan minua yhtään mistään. Siinä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki, vaan sisko jatkoi edelleen:

– ”Mä löysin mun faijan viimeinkin viime maanantaina ja sain sen kertomaan kaiken. Mun oikea biologinen äiti, joka oli ilmeisesti samanlainen tyhjäpäinen malli kuten mun faijakin, on kuollut – kuoli ilmeisesti jonkin huumeen yliannostukseen, kun mä olin vasta parin kuukauden ikäinen. Sun mutsis kyllä seurusteli sen jälkeen Erikin eli mun faijan kanssa. Ne ei kuitenkaan sopineet toisilleen, ja kun niiden suhde sitten loppui, mutsis halus adoptoida mut. Ja se sopi mun itsekkäälle paskafaijalleni loistavasti.”

Kuuntelin hänen puhettaan vaiti ja tarkkaavaisena, ja kun aloin miettiä asiaa mielessäni, palaset tuntuivat vähitellen tosiaankin loksahtavan kuin taianomaisesti paikoilleen. Samalla aloin tuntea valtavaa helpotusta siitä, että koska Irina ei ollutkaan minun biologinen siskoni, en ollutkaan perverssi siskonnussija. Vaikka luulinkin jo aiemmin hyväksyneeni asian sellaisenaan, aloin hymyillä tästä tiedosta ja oivalluksesta ilahtuneena. Irina kuitenkin tulkitsi hymyni väärin ja kysyi ärsyyntyneenä:
– ”Etkö sä usko mua?”
– ”Uskon, uskon! – Mä olen vaan niin helpottunu, kun sä et olekaan mun sisko”, oikaisin nopeasti.
– ”Kyllä mä Suomen lain mukaan olen silti sun siskos”, Irina sanoi mietteliään näköisenä.
– ”Paskat siitä, jos me ei kerran olla biologisesti mitään sukua”, sanoin samalla asiasta mielessäni riemuiten. Irina halusi edelleen puhua ja jatkoi kertomalla vuolain sanoin, kuinka oli vihainen äidille siitä, että tämä oli koko ajan systemaattisesti valehdellut hänelle. Hän kertoi jopa harkitsevansa muuttavansa pois kotoa ja katkaisevansa sitten kaikki välit äitiini kokonaan. Vaikka itsekin olin yllättynyt ja pettynyt siitä, että äitini saattoi valehdella näin tärkeässä asiassa, en nähnyt Irinan pois kotoa muuttamisessa mitään hyviä puolia. Äiti ei myöskään mielestäni ollut valehdellut pahuuttaan, vaan siksi että aidosti halusi olla Irinalle äiti. Irinan mielestä äiti ei kuitenkaan koskaan ollut rakastanut häntä samalla tavalla kuin minua. Kun ajattelin asiaa, ymmärsin kyllä, mitä hän tarkoitti – äiti oli aina jollain tavalla tuntunut suosivan minua: minä olin hänen rakas pikkupoikansa ja Irina oli isosisko, jolla oli ennen kaikkea vastuu pikkuveljestään.

Katsoin aivan uusin silmin naista, jota vielä hetki sitten olin pitänyt siskonani. Hänen kauneuttaan ei enää tahrannut oma syyllisyyden tunteeni, tunsin vain puhdasta rakkautta häntä kohtaan. Ihailin hänen kauniita kasvojaan ja tyttömäisiä rintojaan nyt rohkeasti ja täysin vailla häpeää. Yritin miettiä, mitä sanoisin, kun huomasin, kuinka hänen kirkkaansiniset silmänsä alkoivat kiiltää kyyneleistä. Se että Irinasta tuntui pahalta, tuntui oudolla tavalla minussakin ihan fyysisesti. Rintaani puristi ahdistava tunne, kun katsoin rakastamani naisen kyyneleistä kosteita silmiä. Siirryin aivan hänen lähelleen ja silitin hellästi kädelläni hänen pitkiä vaaleita hiuksiaan. Irina halasi minua lujasti puristaen, ja hänen paljaat rintansa painautuivat minua vasten. Hänen halaamisensa tuntui ihanalta, ja kun tunsin rakkauden poltteen sisälläni, tajusin, että rakastin häntä hirvittävän paljon. Estääkseni itseänikin itkemästä otin hänen kauniit kasvonsa käsieni väliin ja suutelin häntä suoraan suulle. Hän suuteli minua takaisin, ja kohta suutelimme toisiamme yhä uudelleen ja uudelleen, ja suudelmamme muuttuivat koko ajan intohimoisimmiksi. Jokainen suloinen suudelma tuntui koko vartalossani ja sai pääni pyörälle. Pian huuleni tuntuivat aivan kuin polttavan hänen yhtälailla kuumien huultensa ja kielensä kosketuksesta. En ollut koskaan aiemmin suudellut ketään, jota niin aidosti rakastin, ja se tuntui niin huumaavalta ja kauniilta, että tuntui kuin sydämeni olisi sulanut sen voimasta rinnassani.

Samassa Mira palasi huoneeseen alusvaatteisillaan, katsoi hetken, kun me suutelimme toisiamme ja sanoi sitten kuuluvaan ääneen loukkaantuneesti:
– ”Vitun jätkä, nuolet meitä kumpaakin, ihan kuin oltais olemassa vain sua varten!”

Irina irrotti huulensa omistani ja katsoi Miraa kysyvästi. Mira seisoi ovella kädet puuskassa lantiollaan ja näytti minusta yllättävän vihaiselta, tai ehkä mustasukkaiselta. En tosin osannut sanoa, kummasta meistä hän olisi ollut mustasukkainen. En ollut vielä nähnyt tätä puolta hänestä, enkä ollut osannut aavistaa sellaista olevan olemassakaan.

Irina nousi ylös vuoteelta, käveli alastomana Miran viereen ja katsoi tätä silmiin lempeästi. Kumma kyllä Miran vihainen ilme suli pois yhtä pian kuin oli ilmestynytkin. Tytöt halasivat siinä samassa toisiaan ja katsoin heitä omituisen haikean tunteen vallassa: se oli kaunis ja samalla jotenkin omituinen näky. He näyttivät kauniilta ja samalla kieltämättä kiihottaviltakin. Vaikka tilanne oli tavallaan hyvin herkkä ja tunteellinen, alkoi penikseni jälleen heräillä, kun näin Irinan alastoman ja täydellisen ihanan vartalon painautuvan omalla tavallaan aivan yhtä ihanaa Miraa vasten. Olisin halunnut tarkemmin tietää, kuka Mira oikein oli, sillä minua ihmetytti heidän ilmeinen läheisyytensä, mutta en syystä tai toisesta saanut sanonut mitään siinä heitä katsellessani. Aistin että tytöt olivat melkein mystisen läheisiä toisilleen, vaikkakaan en osannut sanoa miksi.

Kun tytöt lopettivat toistensa halaamisen Mira katsoi minua ja näki pullotuksen alushousuissani.
– ”Ajatteletkohan sä koskaan mitään muuta kuin panemista?”, hän kysyi teeskennellyn närkästyneesti ja naurahti.
– ”Enpä oikeastaan”, vastasin samalla muka vitsikkäästi virnistäen.
– ”Hyvä!”, Irina hihkaisi yllättäen ja syöksyi hihittäen kimppuuni. Hän selätti minut olkapäistäni työntäen sängylle ja istui hajareisin alushousuissa pullottavan kaluni päälle. Hän alkoi kiusoitteleva ilme kasvoillaan hyväillä molemmin käsin rintaani ja vatsalihaksiani, ja minä nautin hänen alastoman vartalonsa kosketuksesta rinta rakkaudesta kuumana hehkuen. Katselin häpeämättä hänen tyttömäisen kauniita rintojaan, sileää vatsaansa ja kaunista lantiotaan ja nautin siitä, miten kaluni painautui hänen häpyään vasten.

Mira käveli sängyn viereen seisomaan ja katsoi meitä, jolloin Irina irrotti hetkeksi suloiset kätensä minusta ja tarttui Miran pikkuhousuihin vetäen niitä alaspäin. Mira antoi Irinan laskea niitä reisien päälle asti, ennen kuin auttoi riisumalla ne itse pois jalastaan. Irina avasi vielä hänen rintaliivinsäkin nopeasti ja taitavasti, jonka jälkeen Mira tuli istumaan alastomana sängylle Irinan viereen. Siinä heitä kahta kaunista ja alastonta nuorta naista katsoessani ihmettelin onneani, samalla kun syvällä mielessäni pelkäsin, että kaikki tämä ihanuus päättyisi vielä lopulta. Hieman taikauskoisen ja lapsellisenkin maailmankuvani mukaan hyvää seurasi aina paha – ja toisaalta pahaa aina hyvä – mutta yritin työntää epävarmuuteni syrjään ja päätin, että nauttisin onnestani nyt murehtimatta, niin kauan kuin sitä kesti. Ojensin molemmat käteni Irinaa kohti vetääkseni häntä hieman lähemmäksi, mutta Mira kaappasi käteni omillaan ja vangitsi ne otteeseensa. Olisin kyllä saanut riuhtaistua käteni helposti vapaiksi, mutta en tehnyt sitä, koska halusin nähdä, mitä hän oikein aikoi. Samalla minua myös jotenkin hellytti se, miten Mira näytti kuvittelevan sirojen käsiensä hennon puristuksen riittävän pitämään käteni aloillaan. Niinpä annoin hänen pitää niitä otteessaan.

Molemmat naiset näyttivät, kuten arvata saattaa, mielestäni jälleen aivan pyörryttävän hurmaavilta, mutta huomioni kiinnittyi Irinaan viimeistään silloin, kun hän alkoi hieroa itseään alushousuissani pullottavaa kaluani vasten. Se tuntui mielettömän kiihottavalta, ja olisin halunnut repiä housut pois jalastani. Mira piti kuitenkin edelleen kiinni käsistäni ja liikkui samalla pääni taakse istumaan, jolloin en enää siinä selälläni maatessani nähnyt häntä. Kun katsoin ylöspäin, näin kuitenkin sekä hänen kasvonsa että hänen alhaaltapäin katsottuna entistäkin uhkeammilta näyttävät rintansa. Hänen mustat aaltoilevat hiuksensa reunustivat niitä kuvauksellisesti. Mira ilmeisesti luki ajatukseni, sillä hän ohjasi käteni rinnoilleen ja päästi sitten otteensa irti antaen minun tehdä rinnoillaan mitä halusin.

Vaikka asento olikin hieman vaikea, aloin hieroa ja hyväillä Miran ihania rintoja halukkaasti, samalla Irinan liikehdinnästä nautiskellen. Mira puuhaili pääni takana jotain, mutta vaikka taivutin päätäni taaksepäin, en nähnyt tarkkaan ottaen mitä. Pian takaani kuuluvasta vaimeasta litinästä päätellen se oli kuitenkin jotain hyvin kiihottavaa. Katsoessani Irinaa näin, että hän katsoi Miraa kiihottuneen ja suloisen näköisenä. Irina nousi yhtäkkiä ylös päältäni, tarttui alushousujeni kuminauhaan ja alkoi vetää niitä pois jalastani. Nostin lantiotani ilmaan, jotta hän saisi housut helposti pois jalastani, ja pian seisova kaluni pongahti taas vapauteen iloisesti puolelta toiselle heiluen. Irina heitti alushousuni huolettomasti olkansa yli lattialle ja katsoi penistäni. Se heilui hieman pulssini tahdissa kuin kerjäten huomiota, ja korostin tahallani sen liikettä työntelemällä lantiotani ylöspäin. Irina istui takaisin alas, nyt reisieni päälle. Hän otti suloisesti punastellen kaluni käteensä, kietoen pitkät sormensa sen varren ympärille, samalla kun hänen toinen kätensä vaelteli hyväillen lantiollani ja tuntui tärisevän hieman aivan kuin hermostuksesta. Irina irrotti kuitenkin pian hellän otteensa kalustani ja siirsi sen sijaan lantiotaan lähemmäs. Pian kivekseni painautuivat pehmeästi ja lämpimästi hänen häpykumpuaan vasten.

Koska kukaan ei puhunut mitään, en minäkään rohjennut rikkoa hiljaisuutta, vaan sen sijaan rukoilin äänettömästi katseellani Irinan laittamaan minut sisäänsä. Irina huomasi kyllä katseeni, ja hymystään päätellen arvasi, mitä halusin. Hän alkoi kuitenkin hieroa paljaaksi ajeltua häpyään penikseni vartta vasten laittamatta sitä sisäänsä. Huokailin nautinnosta, kun tunsin, kuinka penikseni alapinta kostui hänestä ja alkoi luistaa koko ajan paremmin hänen vakosensa väliä silittäen. Se tuntui piinaavan kiihottavalta ja sai minut haluamaan itseäni hänen sisäänsä koko ajan entistä enemmän. Käteni kourivat samalla himokkaasti Miran suuria rintoja, mutta hän ei tuntunut varsin kovakouraiseksi käyneestä käsittelystäni pahastuvan. Käteni alkoivat kuitenkin väsyä, ja vaikka rinnat tuntuivatkin kiihottavilta ja seksikkäiltä, olisin halunnut jo keskittyä täysin Irinaan. Halusin kuitenkin samalla, että Mira nauttisi myös olostaan. Yritin siksi vielä jaksaa ja kannatella käsiäni ylhäällä, samalla hänen rintojaan hieroen ja puristellen.

Mira nousi kuitenkin pian ylös istuma-asennosta polviensa varaan seisomaan, jolloin en enää niin hyvin ylettynytkään hänen rintoihinsa. Näin kuinka hän levitti jalkansa haralleen ja hivuttautui polviensa varassa kasvojeni yläpuolelle. Hänen reitensä työnsivät käsiäni ja laskin ne pois edestä lantioni sivuille lepäämään. Kun katsoin siinä selälläni maatessani suoraan eteenpäin, silmieni edessä avautui suunnattoman kiihottava näky: Miran paljas jalkoväli oli vain muutaman sentin päässä kasvoistani ja näytti sietämättömän kiihottavalta.
– ”Ei hitto, mä tuun hulluksi”, voihkaisin. Mira hymähti tyytyväisen kuuloisesti kuullessaan, mitä sanoin. Sitä taivaallisen intiimiä näkyä silmilläni syödessäni tunsin, kuinka Irina tarttui kädellään kaluni varteen ja alkoi hieroa paljaalla ja turvonneella terskallani varovaisesti klitoriksensa seutua. Mira laski pilluaan varovasti alaspäin kohti kasvojani ja miltei istui naamani päälle. Nenäni painautui hänen välilihaansa vasten ja silmieni edessä, kuitenkin liian lähellä enää kunnolla katsottavaksi, näkyivät vain Miran pakarat ja pieni ryppyinen peräreikä. Ymmärsin tietysti heti, mitä Mira tahtoi ja aloin maistella ja nuolla hänen valmiiksi märkää pilluaan huulillani ja kielelläni. Mira päästi ihanan kuuloisen inahduksen, joka innosti minua jatkamaan nuolemista.

– ”Mun täytyy käydä vessassa”, Irina sanoi yhtäkkiä. Hänen puheäänensä oli jännittyneen kuuloinen, ja huokaisin pettyneesti, kun tunsin, kuinka hän irrotti kätensä peniksestäni ja nousi ylös päältäni. En nähnyt Irinaa enää siinä Miran melkein istuessa kasvoillani, ja aloin pelätä, että Irina oli ehkä jotenkin loukkaantunut siitä, mitä tein Miran kanssa. Tartuin siksi Miran lantioon ja työnsin hänet lempeästi pois naamani päältä. Mira siirtyi ohjaamanani alaspäin ja istuutui jännittyneiden vatsalihasteni päälle.
– ”Älä luulekaan, että saat pillua. Tulisit kumminkin taas saman tien sisään”, Mira sanoi kiusoitellen. Tällä kertaa minulla ei – ihme kyllä – ollut kuitenkaan se mielessäni, sillä olin huolissani siitä, miksi Irina oli lähtenyt yhtäkkiä pois. Ajattelin Irinaa edelleen, vaikka Mira kumartui penikseni ylle ja alkoi rentouttavasti hieroa reisiäni ja lantiotani käsillään, koskematta kuitenkaan kaluuni. Laitoin silmäni kiinni enkä katsonut Miraa, sillä tiesin, että hänen puoliksi pyllistävän peppunsa näkeminen olisi vain kiihottanut minua liikaa.

– ”Mikähän Irinalle tuli?”, kysyin Miralta osaamatta salata huolestuneisuuttani. Mira nauroi ja sanoi, että Irina meni varmaan vaan pissalle. Hän oli arvatenkin oikeassa, sillä pian Irina palasikin huoneeseen ja kiiruhti takaisin päälleni istumaan. Huoleni haihtuivat, kun Mira ja Irina istuivat nyt molemmat hajareisin päälläni, kasvot vastakkain. Mira istui yhä vatsalihasteni päällä, jotka vaivattomasti jaksoivat kannatella hänen vähäisen painonsa, ja Irina istui vielä Miraakin kevyemmin lantioni päällä. En nähnyt Irinan ilmettä, sillä Miran vartalo ja kiharat mustat hiukset peittivät näköyhteyteni häneen. Penikseni seisoi heidän välissään, ja minä olin niin kiimainen, että olisin ollut valmis lähes mihin tahansa saadakseni sen heistä kumman tahansa sisään. Työnsin lantiotani ylöspäin vihjailevasti. Molemmat tytöt naurahtivat huvittuneina ja tuntuivat katsovan seisovaa kaluani. Söin katseellani Miran muodokasta takapuolta, samalla kun aloin hieroa sitä himokkaasti molemmilla käsilläni. Kuten Irinallakin, hänelläkin oli pakaroidensa yläpuolella pienet kauniit kuopat. En tiennyt, miksi niitä kutsuttiin, mutta ne olivat mielestäni melkein riittävä todistus Jumalan olemassaolosta.

Huokaisin helpottuneena, kun Irina tarttui viimeinkin jälleen kaluuni ja ohjasi sen jälleen häpyään vasten. Samalla Mira kuitenkin myös liikkui sitä lähemmäs. Hän taivutti vartaloaan taaksepäin ja nosti jalkansa kevyesti Irinan harallaan olevien reisien päälle. Irinakin tuntui taivuttavan itseään hieman taaksepäin, ja pian tunsin, kuinka molempien tyttöjen paljaat haarovälit painautuivat pystyssä odottavaa penistäni vasten. Vaikka en suureksi harmikseni nähnyt, miltä leikki heidän silmissään näytti, tajusin, että he painoivat suloisia häpyjään vastakkain, jotta voisivat molemmat samaan aikaan hieroa kaluani itseään vasten. He liikkuivat aluksi hieman kömpelösti yhteistä tahtia hakien, mutta löysivät sen nopeasti. He olivat molemmat niin märkinä, että heistä kastunut penikseni liukui kohta heidän välissään vaivattomasti ja ihmeellisen nautinnollisesti. Tyttöjen mielikuvitusta ei voinut olla ihailematta. Rentouduin hetkeksi ja nautin vain olostani kuin jokin haaremin laiska sulttaani.

Heidän kuumilta tuntuvat häpynsä hieroivat liukastunutta penistäni vasten sen molemmilta puolilta kiihottavasti. Jo pelkkä ajatus siitä, mitä he tekivät, oli suunnattoman kiihottava. Kohta huomasin jälleen yrittäväni epätoivoisesti pidätellä orgasmia, joka olisi takuulla sotkenut meidät kaikki spermaan ja myös päättänyt tämän kiimaisen leikin aivan liian lyhyeen. Olin vielä edellispäivänä luullut kykeneväni kestämään halutessani lähes loputtoman pitkään, mutta näiden kahden ihanan naisen kanssa nautinnon pitkittäminen oli osoittautunut todella vaikeaksi. Kokeilin silmieni sulkemista, mutta se sai minut vaan tuntemaan entistä paremmin heidän alastomien vartaloidensa himokkaan tanssin itseäni vasten. Penikseni nytkähti uhkaavasti, ja silloin oli jo myöhäistä yrittää pidätellä. En enää kestänyt sitä mieletöntä nautintoa, ja kaluni alkoi syöstä spermaa voimakkain sykäyksin. Purin huuliani yhteen ja jännitin koko vartaloani, samalla kun Mira kiljaisi ja lopetti itsensä hieromisen penistäni vasten. Irina alkoi kuitenkin onnekseni ymmärtäväisesti lypsää penistäni ihanasti kädellään ja ohjasi lopun purkautuvan sperman itseään päin.

Mira nousi heti kiusallisen ennenaikaisen orgasmini jälkeen päältäni, ja kun hän kääntyi minuun päin, huomasin, että köntti vaaleaa spermaani oli roiskahtanut hänen toisen rintansa alapinnalle ja roikkui siitä nyt irstaan näköisesti.

– ”Voisit vähän opetella pidättelemään mällejäs”, Mira torui minua hieman ärtyneellä äänellä, mutta kuitenkin samalla hymyillen. Kun hän oli noussut päältäni, huomasin, että Irinan vatsa ja rinnat olivat aivan sotkeutuneet spermaroiskeistani ja hänen poskensa punottivat kauniisti.
– ”Yritän, yritän”, mumisin Miralle vastaukseksi ja katsoin, kuinka Irina hitaasti levitti kädellään spermaani vatsalleen ja rinnoilleen. – ”Te ootte vaan liian ihania”, sanoin raukeasti, ja todellakin tarkoitin, mitä sanoin. Tytöt hymyilivät minulle vastaukseksi ja minä söin heidän alastomia vartaloitaan ahneesti katseellani. En vain saanut heistä tarpeekseni, himo sisälläni heräsi aina vain uudestaan ja uudestaan. Huumaavan onnentunteen vallassa tajusin viimein nyt, että päinvastoin kuin olin olettanut, he halusivat molemmat minua myös selvin päin ja olivat vieläpä halukkaita jakamaan minut keskenään sovinnollisesti. Se oli mielestäni niin uskomatonta ja taivaallista, että tunsin märkänä kiiltelevän penikseni taas lievästä uupumuksestanikin huolimatta nousevan vähitellen taas puoliseisokkiin. Toisin kuin minulla, heillä oli valitettavasti kuitenkin jonkinlaista tajua kohtuullisuudelle.
– ”Puetaan päälle ja lähdetään ulos, rannalle vaikka?”, Mira ehdotti Irinalle. Näytin ilmeisesti pettyneeltä, koska hän katsoi minua kohta pilke silmäkulmassa ja jatkoi: – ”Toi meidän runkkarikin vois tulla mukaan, jos se osaa käyttäytyä.” Runkkariksi nimeäminen ei ollut järin mairittelevaa, mutta vain tuhahdin Miralle muka vähän loukkaantuneena. Ikkunasta ulos katsoessani aurinko näytti olevan pilvien takana, mutta olin tyytyväinen ja onnellinen heidän kanssaan ollessani, oli se sitten ihan missä ja milloin tahansa.
– ”Okei, mutta mun on käytävä ensin suihkussa”, Irina sanoi, osoittaen samalla spermasta kiilteleviä rintojaan ja vatsaansa. Huokaisin varmaan pettyneen kuuloisesti heti, kun hän nousi ylös päältäni, sillä hän katsoi minun märkänä kiiltelevää ja puoliksi seisovaa kaluani ja kysyi: – ”Lähdetsä, ‘pikkuveli’, mukaan?”

7 kommenttia viestissä: “Irina ja minä (osa 3/3)”

 1. qwerty says:

  parhaita tarinoita koko sivulla 5/5

 2. Adohasla says:

  Lisää! 6/5

 3. Jokuvaan says:

  En ole ikinä ennen päätynyt kommentoimaan seksinovellia, vaikka niitä on tullut satoja luettua..

  Nyt oli vaan niin poikkeuksellisen loistava trilogia, että pakko anoa jatkoa!

  Kiitos!

 4. Letkuspede says:

  Tätä tarinaa (kaikki kolme osaa) on ollut mukava ja kiihottava lukea. Tarinankerronta jouheaa, teksti sujuvaa ja (varsinkin tunnetilojen) kuvailut erinomaisia. Aihepiirin olet kahlinnut tekstiin hyvin ja realistisesti. Osat yksi ja kaksi saavat 5 tähteä, osa kolme 4.

 5. borko says:

  tosi kiihottava tarina lisää vaan jatkoa :p

 6. el meri says:

  paras trilogia mitä olen lukenut ja tämä oli paras osa siitä. vielä jatkoako?

 7. nonniin says:

  loistavaa loistavaa… jos vain voit niin kirjoitatkos lisää?? =)

Kommentoi

top