search
top

Irina ja minä (osa 2/3)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Julkaisin tämän aiemmin it.orgissa nimellä "Alokas outolempi ja rakkauden peli". Nykyinen nimi lienee sopivampi kun on kyseessä tämmöinen pikku trilogia...

Oli lämmin mutta sateinen kesäilta Helsingin rautatieasemalla, kun astuin ulos pikajunasta varusmiehen lomapukuun pukeutuneena, asetellen samalla barettiani päähäni. Olin tuore alokas, ja vasta muutamaa tuntia aiemmin päässyt ensimmäiselle viikonloppuvapaalleni, jota myös runkku-VLV:ksi kutsutaan. Aseman kello näytti 20:10, mutta vaikka perjantai oli vielä nuori, olin kaikesta siitä alokasajan alun pyörityksestä jokseenkin väsynyt, enkä siksi vastannut myöntävästi naispuoliselle kaverilleni, joka tekstiviestitse kysyi minua seurakseen baariin.

Lähdin suoraan asemalta kävelemään tihkusateessa äitini Kampissa sijaitsevalle asunnolle likapyykkiä täynnä olevaa lomakassia kantaen. Olin pienestä sateesta huolimatta hyvällä tuulella, niin kuin vain tuore alokas voi olla ensimmäisen lomansa alkaessa. Isäni, jonka luona olin viime kuukaudet ennen inttiin lähtöä asunut, oli lomalla Thaimaassa, joten ajattelin mennä pitkästä aikaa äitini asunnolle. Kiasman ohi kävellessäni minulle tuli mieleen soittaa äidilleni, jolloin minulle selvisi, että äiti itse oli vielä ylihuomiseen saakka poissa kotoa, miesystävänsä luona, ja myöskin isosiskopuoleni Irina oli hänen kertomansa mukaan yötä jollain kaverillaan, joten saisin olla aivan yksin kotimiehenä. Hän lisäsi vielä äidillisesti jääkaapissa olevan ruokaa ja olutta, joten kävelin nälän ja raikastavan sateen inspiroimana ripeästi kotiinpäin.

Olin jo lähes perillä, kun ajatuksissani olin törmätä porukkaan nuoria miehiä, jotka olivat pilottitakeistaan ja mustista farkuistaan päätellen aitoja uhanalaisia amiksia. ”Vitun homo, kato mihin kävelet”, sanoi porukan suurin ja rumin korsto, ja vaikka tuolla troglodyytillä olikin koomisesta asennostaan päätellen vain mandariineja kainaloissaan, näytti hän silti sekä halukkaalta että kyvykkäältä hakkaamaan minut muussiksi. En vastannut mitään enkä edes katsonut heihin päin – tiesin, että vihaisia koiria ei pidä katsoa silmiin, joten kiiruhdin vain reipasta tahtia eteenpäin heidän ohitseen.

Olin viime aikoina joutunut totuttelemaan siihen, että minua kutsuttiin usein homoksi, sillä parissa vuodessa olin kasvanut pikkupojan näköisestä nuorukaisesta niin sanotusti ”kauniiksi mieheksi”. Näytin kirouksekseni kasvoiltani melkein tyttömäiseltä ja herätin joissakin oman sukupuoleni edustajissa tästä syystä käsittämättömän voimakasta aggressiota. Vaikka urheilin ja tanssin paljon, en ollut kovin voimakas tai lihaksikas vaan ennemminkin kestävä ja jäntevä, joten olin oppinut väistelemään uhkaavia tilanteita. Intissä se oli kuitenkin vaikeampaa, ja olin jo kuluneiden ensimmäisten viikkojen aikana joutunut erään turhautuneen alikersantin silmätikuksi.

Märkänä ja siksi hieman viluissani saavuin kohta äitini asunnon ovelle ja avasin sen omalla avaimellani. Olin ehtinyt laskea lomakassini eteisen lattialle ja laittaa takkini henkariin, kun kuulin oudon äänen, kuin tukahtuneen huokauksen. Pysähdyin kummastuneena paikalleni kuuntelemaan, jolloin kuulin uuden samanlaisen äänen tulevan siskoni huoneen suunnasta. Ääni kuulosti siltä kuin joku tyttö voihkaisisi kivusta, mutta kuulosti jotenkin omituisen tukahtuneelta, kunnes hätkähtäen tajusin, mitä ääni tarkoitti. Otin maiharit ripeästi jalastani ja hiippailin uteliaana ääntä kohti.

Huoneen ovi oli puoliksi auki sisäänpäin oikeasta reunastaan, ja kun kävelin lähemmäs, näin uskomattoman kiihottavan näyn: kenties maailman kaunein nuori nainen, isosiskopuoleni Irina, makasi selällään vuoteellaan pelkässä avoimessa kylpytakissaan, käsi haarovälissään. Hänen oikea kätensä teki pientä liikettä edestakaisin paljaiden harallaan olevien jalkojen välissä. Vaikka en puoliavoimesta ovesta nähnyt häntä kuin sivulta ja suurin piirtein navasta alaspäin, näytti hän silti sykähdyttävän kauniilta ja seksikkäältä. Hänen uumansa oli kapeimmasta kohdastaan melkein yhtä kapea kuin hänen muodokkaat reitensä, enkä ole koskaan nähnyt kenelläkään toisella naisella yhtä kauniisti kaareutuvaa vartaloa. Tunsin kuinka penikseni alkoi nopeasti jäykistyä. Olin joutunut olemaan kaksi viikkoa ilman seksiä ja runkkaamatta, mikä oli minulle miltei sietämättömän pitkä selibaatti.

Ihmettelin, miksei Irina ollut edes kuullut, kun avasin oven tullessani kotiin, mutta katselin siitä tyytyväisenä nyt hiirenhiljaa tuota hänen tietämättään tarjoamaansa kiihottavaa näytöstä. Siskoni oli kasvanut viime vuosina edelleen vieläkin kauniimmaksi, kun lapsen pyöreys oli hänestä vähitellen kaikonnut. Hän piti erittäin hyvää huolta kunnostaan ja kauneudestaan, eikä turhaan, sillä en voinut lakata ihmettelemästä hänen käsittämätöntä kauneuttaan. Valitettavasti hän oli itsekin alkanut liiankin hyvin tajuta kauneutensa määrän, ja niinpä hänestä oli tullut entistäkin turhamaisempi ja hän vaikutti yleensä ylpeältä ja toisinaan melkeinpä koppavalta lähes kaikkia muita ihmisiä kohtaan.

Siinä siskoni näytöstä ihaillessani tunsin, kuinka kovana seisova penikseni sojotti nyt maastopuvun housujen etumusta vasten vaatien kiireellistä huomiota. Niinpä avasin varovasti vetoketjun, vapautin ”pikkuveljeni” vankilastaan ja aloitin mahdollisimman hiljaisen runkkaamisen. Pian housujen avoin vetoketju alkoi kuitenkin hangata ikävästi penikseni vartta, joten avasin äänettömästi housuni ja laskin ne alushousujen saattelemana varovaisesti nilkkoihini. Sisko nautiskeli edelleen kaikessa rauhassa omasta kivastaan, ja minä tirkistelin häntä silmät ammollaan, samalla runkaten. Ovelta ei ikävä kyllä nähnyt häntä kovin hyvin, ja tarkemmat yksityiskohdat jäivät joko oven taakse tai hänen suloisen lantionsa ja jalkojensa peittoon. Olisin kiihkeästi halunnut nähdä myös hänen kauniit kasvonsa, rintansa, peppunsa ja pillunsa. Olisinpa halunnut paljon enemmänkin, mutta en kuitenkaan uskaltanut paljastumisen pelossa mennä enää yhtään lähemmäs. Siskoni ei olisi suhtautunut minuun minkäänlaisella lämmöllä tällaisessa tilanteessa, joten tirkistelijäksi ja vieläpä runkkariksi paljastuminen olisi ollut täysi katastrofi.

Pian tunsin olevani laukeamaisillani ja laitoin vasemman käteni terskan kärjen eteen valmiina ottamaan tulossa olevan lastin siihen vastaan. Siinä samassa kuitenkin kuulin oikealta puoleltani avautuvan oven äänen, ja käännyin säikähtäen salamannopeasti ääntä kohti. Entuudeltaan minulle täysin vieras, puhtaan valkoiseen kylpytakkiin pukeutunut nuori nainen astui ulos kylpyhuoneestamme, aaltoilevat mustat hiukset puolimärkinä suihkun jäljiltä. En tiedä, miten tuo kaunis nainen, joka muistutti kasvoiltaan hieman Irinaa, oli sattumalta osannut olla niin hiljaa, etten ollut häntä ollenkaan kuullut, mutta katastrofi oli valmis. Sekuntia myöhemmin nainen jähmettyi paikalleen nähdessään minut siinä, housut nilkoissa ja seisova penis kädessäni, eikä häneltä mennyt juurikaan sen kauempaa tajuta, mistä oli kyse. Kaaduin melkein selälleni, kun kompuroin hätääntyneenä housut nilkoissa taaksepäin. Hänen yllättynyt ilmeensä muuttui siinä samassa huvittuneeksi, ja pian hän kysyi hieman erikoisella aksentilla puhuen ja kauniisti hymyillen, olinko minä kenties Irinan pikkuveli. Mumisin hiljaa vastaukseksi ”joo”, samalla kun yritin pukea housujani takaisin jalkaani niin nopeasti kuin suinkin pystyin. En kuitenkaan ollut aivan tarpeeksi nopea, sillä Irina oli kylpytakkiinsa pukeutuneena jo huoneensa ovella ennen kuin sain edes vetoketjuani kiinni. Hän tajusi nopeasti, mitä oli tapahtunut ja tunsin punastuvani häpeästä. En saanut sanaa suustani, kun sisko järkyttyneenä katsoi minua, pudisti päätään pitkät vaaleat hiukset heiluen ja sanoi: ”Voi vittu sun kanssas”.

Nuori nainen, joka minut oli itse teosta yllättänyt, nauroi nyt heleästi ja huolettomasti tilanteelle, ja siskoanikin alkoi hieman hymyilyttää, mutta hän yritti yhä näyttää vihaiselta. Kun siskoni katsoi naista äkäisesti, minä luikahdin nopeasti ja äänettömästi kuin vaeltava aave omaan huoneeseeni. Suljin äänettömästi oven perässäni ja sydän kurkussa hakaten rojahdin istumaan sängylleni. Kuulin kohta, kuinka tytöt puhuivat keskenään Irinan huoneessa, mutta harmikseni en erottanut sanoja, vaikka avasin vielä oman huoneeni ovenkin raolleen kuullakseni paremmin. Jonkin ajan päästä kuulin heidän molempien nauravan ja tunsin lievää helpotusta, vaikkakin häpesin edelleen hirvittävästi ja pelkäsin, miten Irina saattaisi tämän minulle vielä kostaa.

Kun olin rauhoittunut ja pahin häpeän tunne alkoi hieman hälvetä, aloin miettiä, kuka tuo kaunis tumma tyttö oikein oli. Hän näytti mielestäni rodultaan mustalaiselta tai espanjalaiselta, oli Irinaa ehkä muutaman sentin pidempi ja iältään korkeintaan parikymppinen. Tiesin, että en ollut nähnyt häntä aiemmin, sillä hänet olisin kyllä muistanut. Kirosin itseäni myös tästä menetetystä mahdollisuudesta – en uskonut olevani enää kiinnostavien ihmisten kirjoissa hänen silmissään. Pikkuveli, joka runkkaa isosiskoaan katsellen, ei liene järin hyvää poikaystävämateriaalia. Olin jo unohtanut, miltä todellinen häpeä tuntuu, mutta nyt olin saanut siitä jälleen äärimmäisen tehokkaan muistutuksen.

Häpeäni toi mieleeni Irinan ja minun välisen ”episodin” noin neljä vuotta aiemmin. Se oli muuttanut dramaattisesti ja pysyvästi suhdettamme, mutta myös minun suhtautumistani häneen. Kaikkia naisia ja tyttöystäviänikin vertasin sekä tahallani että tahtomattanikin häneen, eikä kukaan siinä vertailussa lopulta pärjännyt – niinpä naissuhteeni loppuivat poikkeuksetta lyhyeen. Sisimmässäni olin edelleen toivottomasti rakastunut isosiskooni, ja vaikka en enää edes nähnyt häntä kovin usein, mielikuvani hänestä eli omaa elämäänsä pienessä mielessäni. Välimme olivat ennen äskeistäkin olleet jo kylmänviileät, ja siitä kun viimeksi olimme nähneet oli kulunut jo useita kuukausia. Irinan isän henkilöllisyys oli tuolloin viimeinkin selvinnyt, kun sisko oli kärsivällisesti inttäen saanut äidin lopulta kertomaan koko tarinan. Äitimme oli kertomansa mukaan nuoruudessaan viettänyt villiä elämää ruotsalaisessa mallitoimistossa työskennellessään, ja selvisi, että Irinan isä oli muotipiireissä kohtalaisen tunnettu sikäläinen miesmalli.

Irina oli, vastoin äidille tekemäänsä lupausta, yrittänyt sitten tuloksetta ottaa yhteyttä isäänsä. Minäkin yritin auttaa parhaan taitoni mukaan hänen isänsä löytämisessä, mutta mies tuntui kadonneen jäljettömiin maan päältä. Irina oli itsekin nuorempana halunnut malliksi, mutta oli suureksi harmikseen ollut aivan liian lyhyt voidakseen koskaan tulla supermalliksi, ja hänelle eivät tavalliset ”maatiaiskissan” mallintyöt kelvanneet. Mielestäni hän oli siihen myös liian älykäs, ja tyhjänpäiväisen poseeraamisen sijaan hän opiskelikin nykyään semiotiikkaa ja estetiikkaa Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa. Vain kroonisen rahapulansa vuoksi hän asui vielä äidin luona.

Haistettuani omien kainaloideni miehekkään tuoksun nousin ylös sängyltäni ja hiippailin suihkuun, jonka jälkeen pukeuduin Pranan mustiin housuihin ja vihreään paitaan ja laitoin vähän kalleinta partavettäni, olinhan kaikesta huolimatta kahden kauniin naisen kanssa samassa asunnossa. Hain suihkun jälkeen mahdollisimman nopeasti ja huomiota herättämättä keittiöstä iltapalaksi omenan, pari kalanmaksaöljytablettia ja paksun pinkan kalkkunaleikkeleitä. Tämänkaltaisen ruokavalioni ja ahkeran liikkumiseni ansiosta minulla ei ollut kehossani ylimääräistä rasvaa, ja vaikka lihakseni eivät olleet suuret, ne erottuivat hyvin ja se sai minut näyttämään lihaksikkaammalta kuin olinkaan.

Syötyäni makasin sängylläni päiväpeiton päällä, tuijotin kattoon ja tunsin oloni paskaksi. Olin vaipumassa itsesäälini syövereihin ja harkitsin jo itseni lohduttamista runkkaamalla, kun koputtamatta ja yllättäen tuo sama tummahiuksinen nuori nainen tuli näyttävään pukuun sonnustautuneena huoneeseeni ja pyysi minua tulemaan mukaansa. Säikähdin häntä jälleen, ja nousin syyllisen näköisenä ylös sängyltäni. Kun näin hänet huoneeni kirkkaammassa valossa nyt paremmin, huomasin, että hän näytti oikeastaan kuin Irinan hieman tummahipiäisemmältä siskolta: molemmilla oli epätavallisen kauniit nukenkasvot ja yhtä epätavallisen siro vartalo. Hänellä oli yllään valkoinen, pitsikoristeinen ja avokauluksinen röyhelöpaita, joka työnsi hänen rintojaan ylöspäin muodostaen syvän uurteen niiden väliin ja sai ne näyttämään suurilta ja vietteleviltä. Vaikka olinkin yleensä enemmänkin peppu- kuin tissifani, tätä täydellistä paria oli vaikea olla tuijottamatta. Hänen lanteillaan liehui pitkä punainen hame, jossa oli mustia pitsisiä pystyraitoja. Hän näytti nyt sekä vielä aiempaakin kauniimmalta että myös entistäkin enemmän kuin joltain eksoottiselta Itä-Euroopan mustalaiselta. Tuijotin häntä hetken hölmistyneenä tietämättä mitä sanoa, ja hänen täytyi toistaa pyyntönsä ennen kuin ymmärsin kävellä hänen perässään Irinan huoneeseen.

Huoneessa soi omituinen melankolinen pianomusiikki, joka ei ollut oikein makuuni, mutta joka onnistui kyllä luomaan omanlaisensa hienostuneen tunnelman. Irina rakasti valoa ja avaraa sisustustyyliä, ja vaikka ulkona alkoi olla jo pimeää, useat kirkkaat valaisimet valaisivat hänen huoneensa melkein kuin kesäpäivän aurinko. Irina, joka oli pukeutunut farkkushortseihin, mustaan paitaan ja vaaleanpunaiseen huiviin, istui huoneensa lattialla pehmeän valkoisen maton päällä. Maton vieressä oli täysi pullo Voodoo Tiki -tequilaa, kolme tavallista pienempää shottilasia sekä koristellut, erikoisen näköiset pelikortit. Irinalla oli kädessään syvä lautanen, jossa oli kolme limettiä, terävä veitsi ja suolapurkki, ja hän asetti ne tequilapullon viereen. Katsoin kysyvästi siskoani, mutta hän vastasi katseeseeni vain esittelemällä ystävänsä Mirandaksi. Miranda käski kutsumaan itseään Miraksi ja tarkensi, etten ollut vielä ansainnut lupaa kutsua häntä Mirriksi. Molemmat tytöt hihittivät syystä, jota minä en käsittänyt ollenkaan, mutta kun Miranda pyysi minua istumaan alas, tein sen mukisematta.

Miranda, tai Mira, istui alas Irinan ja minun viereeni siten, että istuimme kasvot vastakkain saman pehmeän maton päällä. Siinä heidän lähellään istuessani haistoin heidän hajuvesiensä miellyttävän monivivahteisen tuoksun, ja kiitin onneani siitä, että olin käynyt suihkussa ja laittanut sen jälkeen vähän parasta partavettäni. Mira otti korttipakan käteensä ja alkoi sekoittaa kortteja. Tytöt olivat tarkasti meikattuja ja näyttivät molemmat jotenkin epärealistisen kauniilta. Melkein jouduin nipistämään itseäni todetakseni, että olin hereillä, sillä tilanne oli jotenkin niin epätodellisen tuntuinen. Olin vaiti ja katsoin, kun Mira sekoitti pakkaa taitavasti siroilla sormillaan. Irina leikkeli sillä aikaa limetistä veitsellä ohuita siivuja lautaselle. Miranda lopetti korttien sekoittamisen ja hymyili meille monin verroin arvoituksellisemmin kuin Mona Lisa. Irina vaikutti vähän kiusaantuneelta, kun Miranda alkoi selittää minulle pelin sääntöjä.

Pelin nimi oli Naku-Pedro, ja se oli Mirandan kertoman mukaan hyvin yksinkertainen peli.

– Jokaiselle jaetaan kaksi korttia kerrallaan, Mira sanoi jakaen samalla kaikille ensimmäiset kaksi korttia. Hän selitti sitten, että pelissä kukin pelaaja laittaa vuorollaan yhden kortin pöydälle. Pienimmän kortin laittanut joutuu ottamaan yhden vaatteen pois päältään, ja se, jolla on korkein, ottaa puolestaan pienen drinkin tequilaa. Jos matalampia kortteja on kaksi, molemmat riisuvat, ja vastaavasti jos korkeampia on kaksi, molemmat juovat. Jos kaikki kolme korttia ovat yhtä korkeita, kaikki juovat ja riisuvat lisäksi yhden vaatteen. Lisäksi jos pienimmän kortin pöytään laittaneella ei ole enää vaatteita, saa hän päättää, keneltä vaate otetaan hänen sijastaan seuraavaksi pois. Pelin oli määrä loppua vasta silloin, kun jakaja, eli Miranda, niin sanoi.

Katselin ihaillen Mirandaa, kun hän selitti persoonallisella äänellään pelin sääntöjä. Ihmettelin tytön kauneutta, joka veti vertoja jopa Irinan kauneudelle, vaikka olikin yhtäläisyyksistä huolimatta jotenkin erilaista. Vaikka Irina olikin tietääkseni hetero, mieleeni tuli ajatus, että jospa Irina ja Miranda olivatkin lesbopari, sillä he vaikuttivat hyvin läheisiltä toisilleen. Ajatukseni eivät kuitenkaan ehtineet harhailla sen enempää, kun Miranda kysyi minulta, olivatko säännöt selvät. Vastasin myöntävästi ja katsoin samalla kummastellen Irinaa, jonka en olisi millään uskonut suostuvan tällaiseen peliin, ainakaan silloin kun minä olen pelissä mukana. Mietin, tunsinko siskoani enää ollenkaan, samalla kun Mira hymyili jotenkin viekkaan näköisenä ja otti kaksi kortiaan käteensä. Teimme Irinan kanssa samoin.

Miranda tarkensi vielä, että ässä vastaa ykköstä ja laittoi matolle ensimmäisen korttinsa, ruutuseiskan. Irina laittoi vuorostaan pataseiskan, ja koska minun korttini olivat patakakkonen ja ristikutonen, laitoin kakkosen pöydälle ja tunnustin tappioni. Rangaistukseksi jouduin ottamaan yhden vaatteen pois. Valitsin tietysti tylsän raukkamaisesti sukat, jotka Miran mukaan laskettiin yhdeksi vaatteeksi, ja otin ne jalastani, sillä aikaa kun tytöt joivat pienet shottilasilliset tequilaa limetin ja suolan kera. Aloin jännittää, mihin peli vielä tästä kehittyisi, kun olin hävinnyt heti ensimmäisen käden.

Seuraavassa kädessäni sain kuitenkin toiseksi kortikseni herttakuninkaan, ja voitin sillä itselleni kirpeän tequiladrinkin. Mira sai pienimmän kortin ja otti omituiset, samettisen kiiltelevät punaiset tossut jalastaan. En ollut edes huomannut niitä, ennen kuin nyt kun hän otti ne pois. Kolmas pelikäteni soi jälleen minulle drinkin. Molemmat tytöt laittoivat pöytään kuutoset ja molemmilta lähti sen ansiosta kirjaimellisesti sukat jalasta. Drinkit olivat tavallista pienempiä siksi, että pelin tahti oli nopea, ja jos joku yrittikin jäädä mietiskelemään, hoputti Mira peliä määrätietoisesti eteenpäin.

Seuraavaksi oli minun ja Miran vuoro juoda drinkit sillä aikaa, kun Irina riisui kaulaltaan pinkin huivin. Melkein protestoin voitostani huolimatta ääneen vaatteiden epätasa-arvoa, sillä minulla oli vähemmän vaatteita kuin tytöillä. Ajattelin kuitenkin, että minun oli viisaampi vain olla hiljaa ja nauttia tyttöjen viehättävästä seurasta ja jännittävästä pelistä niin kauan kuin sitä kesti.

Seuraavakin peli meni Irinan näkökulmasta yhtä huonosti kuin äskeinenkin ja hän tuhahti kärsimättömästi paitaansa riisuessaan, samalla kun Mira kaatoi itselleen ja minulle drinkit. Irinalla oli päällään kauniit vaaleanpunaiset rintaliivit, joissa oli hempeän tyttömäiset valkoiset pitsireunukset. Katsoin häntä vaivihkaa ihaillen, yrittäen tapani mukaisesti piilottaa salaisen haluni hänen ihania sulojaan kohtaan.

Kun tuli kolmas peli peräkkäin, jossa sekä minulla että Miralla oli samanarvoiset kortit ja Irinalla jälleen pienin, siskoni hermostui epäilyttävän epätodennäköisestä sattumasta ja sanoi äkäisesti haluavansa lopettaa pelin. Mira pysyi kuitenkin tiukkana ja sai Irinan ottamaan sääntöjen mukaisesti farkkushortsinsa pois päältään. Hurmaava isosiskoni nousi seisomaan ja laski housut jalastaan paljastaen vaaleanpunaiset pikkuhousunsa, jotka olivat samaa sarjaa rintaliivien kanssa. En uskaltanut katsoa häntä; olin niin jännittynyt ja hermostunut, että aloin tuntea oloni tukalaksi. Tequila alkoi nousta hieman päähän ja se teki olosta entisestään kuumempaa. Toisaalta toivoin, etten voittaisi enää yhtään paukkua, mutta en myöskään halunnut menettää enempää vaatteitani, sillä ujostelin vartaloni paljastamista näille kriittisille kaunottarille. Nyt kuitenkin nopeakin vilkaisu kauniiseen siskooni aiheutti rinnassani omituisesti puristavan kaipuun tunteen, ja pian tunsin paineen kasvavan myös haarovälissäni, vaikka yritin olla kiihottumatta niin hyvin kuin osasin. Nieleskelin tyhjää ja yritin rauhoittua. Tytöt kuitenkin taisivat huomata reaktioni, sillä Mira hymyili minulle tietäväisesti, ja Irina yritti olla kiinnittämättä minuun mitään huomiota.

Seuraavan käden voittikin Irina, kun Mira ja minä löimme pöytään kahdeksikot hänen kuningastaan vastaan. Sekä minä että Mira otimme paitamme pois samaan aikaan, ja Irina kaatoi itselleen tequilapaukun. Yritin kohentaa ryhtiäni ja jännittää jäntevää vartaloani hallitusti näyttääkseni niin hyvältä kuin mahdollista. Kun katsoimme toisiamme nyt ilman paitaa, näin, että Miralla oli yllään suuret ja todella näyttävät kiiltävän punaiset rintaliivit, joissa oli mustat reunukset. Kimalteleva napakoru kiinnitti myös väkisinkin hetkeksi huomioni, ja Mira hymyili jälleen minulle leveästi ja itsevarmasti, paljastaen kunnolla miltei luonnottoman valkoiset hampaansa. Hän tiesi olevansa tyrmäävän kaunis. En pystynyt välttämään tyttöjen muotojen ihastelemista: he olivat epätodellisen kauniita ja silti aivan edessäni niin todellisina. Tunsin pian penikseni jäykistyneen puolijäykäksi ja yritin turhaan piilottaa kohoumaa housuissani vaihtamalla asentoa. Tietysti tytöt huomasivat pullotuksen heti, kun yritin sitä piilottaa. Irina kumosi tequilan nopeasti ja huomasin, kuinka hänen poskillaan hehkui kaunis puna.

Vaikka olin juonut jo useamman tequilapaukun, aloin olla äärimmäisen jännittynyt, kiihottunut ja estoinen. En tiennyt mihin katsoa, ja tunsin ujon kuumotuksen nousevan väistämättä kasvoilleni. Tilannetta ei helpottanut se, että hävisin seuraavan käden ja jouduin riisumaan jälleen yhden vaatteen. Kun olin riisunut housuni, päälleni jäivät enää vain melkolailla kireät harmaat alushousuni. Penikseni sojotti pystyssä, eikä tytöille jäänyt epäilystäkään siitä, etteikö nyt paljastuneissa alushousuissani pullottava vehje olisi valmis toimintaan. Yllätyksekseni Irina katsoi nyt häpeämättä pullottavaa haaroväliäni, ja minä kiemurtelin levottomasti ja punastellen, yrittäen melkein epätoivoisesti rauhoittua. Katsoin hetken Irinaa silmiin saadakseni hänet kääntämään katseensa pois, ja se toimi odotetusti, sillä hän siirsi katseensa vuorostaan Miraan, samalla kun päättäväisesti kumosi voittamansa tequilapaukun.

Seuraava peli päättyi vuorostaan minun voittooni. En olisi halunnut humaltua enää yhtään enempää, mutta jouduin kumoamaan taas yhden pienen lasillisen, sillä aikaa kun Mira kiemurteli eroon upeasta punaisesta mekostaan. Hänen pikkuhousunsa olivat punaiset mustilla pitsireunuksilla, samaan tapaan kuin hänen rintaliivinsäkin. Kuten siskollanikin, hänelläkin oli äärimmäisen hyvinmuodostunut kroppa, erityisesti lantion kohdalta. Hänen pienet pikkuhousunsa olivat ilmeisesti valmistetut materiaaleja säästäen, sillä ne hädin tuskin peittivät sen, mitä oli tarkoitus, ja ne nähdessäni tunsin hävinneeni lopullisesti taistelun kiihottumista vastaan. Penikseni seisoi jo kivikovana ja tytöt muka huomaamattomasti vähän väliä vilkuilivat provosoivasti pullottavaa kaluani, joka sai alushousujeni kuminauhankin venymään hieman irti alavatsastani. Heidän arvioiva katseensa sai oloni tuntumaan äärimmäisen tukalalta, joskin olin aistivinani, että he pitivät näkemästään, jopa Irina.

Ajatus siitä, että Irina kiihottuisi minusta, sai minut melkein tärisemään jännityksestä, mutta yritin peittää innostukseni keskittymällä peliin. Peli saikin jännittävän käänteen, kun Irina hävisi seuraavan käden – hän näytti järkyttyneeltä tajutessaan, että hänen pitäisi sääntöjen mukaan riisua joko rintaliivinsä tai pikkuhousunsa. Odotin malttamattomana hänen tottelevan sääntöä, mutta samalla pelkäsin tyttöjen lopettavan pelaamisen tähän. Niinpä olin hiljaa, yritin esittää välinpitämätöntä ja annoin Miran hoitaa käskyttämisen. Miralla oli outoa valtaa siskooni nähden ja hänen komennostaan Irina sitten lopulta avasi rintaliiviensä hakaset ja paljasti meille suloiset rintansa. Ne olivat melko pienet mutta täydellisen kauniin muotoiset. Tuijotin vaistomaisesti niitä ihaillen, kunnes huomasin Irinan vihaisen katseen, ja käänsin äkkiä häpeissäni katseeni toisaalle. Irina siirsi pitkät vaaleat hiuksensa rintojensa suojaksi, mutta onnistui peittämään ne vain osittain. Mira hymyili jälleen tyytyväisenä hampaat punaisten huulten lomasta loistaen ja kumosi drinkkinsä. Hänen puheestaan alkoi kuulla, että hän alkoi olla selvästi humalassa, vaikkakin hänen liikkeensä olivat edelleen ripeitä ja varman oloisia.

Yllättäen näin kohta edessäni matolla kaksi korttia, jotka olivat korkeampia kuin kumpikaan omista korteistani, ja tajusin, että minun oli vuoro ottaa alushousuni pois. Sydämeni takoi voimakkaasti rinnassani, kun nousin sääntöjä kunnioittaen miehekkäästi seisomaan. Tytöt katsoivat minua tarkkaavaisina, ja minä yritin pitää pääni kylmänä ja näytellä määrätietoista. Niinpä tartuin alushousujeni vyötäröön ja vedin ripeästi ja teeskennellyn rohkeasti housut pois jalastani. Mustan häpykarvoitukseni keskeltä sojottava penikseni pongahti vapauteen heilahtaen sivulta sivulle muutaman kerran ja jääden sitten etuviistoon seisomaan täydessä mitassaan. Se sai hetkeksi molempien tyttöjen jakamattoman huomion. Kasvot kiihotuksesta ja ujosta häpeästä kuumottaen istuuduin takaisin alas ja yritin hieman asennollani peitellä seisovaa penistäni. Halusin kuitenkin samalla näyttää mahdollisimman edustavalta, joten työnsin tahallani lantiotani jonkin verran eteenpäin, jotta kaluni näyttäisi isommalta.

Hävisin tahallani seuraavan pelin, ja tytöt kaatoivat itselleen drinkit. Koska olin jo alasti, sain päättää, kumpi tytöistä riisuu seuraavan vaatteen. Silloin Irina yhtäkkiä protestoi ja halusi lopettaa pelaamisen siihen paikkaan, mutta kun valitsin äkkiä Miran, jotta tämä kaikkien aikojen jännittävin peli ei päättyisi, hän rauhoittui saman tien. Mira hihitti humalaisesti ja avasi hetkeäkään epäröimättä rintaliivinsä paljastaen upeat rintansa, jotka olivat miltei tuplasti Irinan rintoja suuremmat. Irina oli aiemmin siirtänyt pitkät hiuksensa rintojensa peitoksi, mutta Mira teki nyt täysin päinvastoin ja siirsi mustat kiharansa käsillään taakseen ja työnsi vielä rintakehäänsä eteenpäin, jotta hänen pyöreät rintansa näkyisivät mahdollisimman hyvin. Tummanpunaiset nännit sojottivat eteenpäin pystyinä, ja näky oli niin kiihottava, että penikseni nytkähti muutaman kerran silminnähtävästi. Irinakin katsoi rintoja vaitonaisena, eikä hänkään pystynyt peittämään ihailuaan, joka näytti kasvavan miltei kateudeksi.

Mira hymyili tyytyväisenä, nuolaisi huuliaan dramaattisesti ja kikatti hurmaavasti. Irina nolostui ja keskittyi kaatamaan itselleen lisää tequilaa, samalla kun minulla seisoi niin kovasti, että se melkein sattui. Kiveksissäni tuntui pakottava tunne, aivan kuin jokin puristaisi niitä hieman liian lujasti.

Kiroilin hiljaa mielessäni, kun Irina hävisi seuraavan pelin, sillä olin varma, että hän ei suostuisi ottamaan alushousujaan pois, jolloin hänestä tulisi täysin alaston. Suureksi yllätyksekseni hän kuitenkin nousi kuin uhmakkaasti ylös ja mitään sanomatta laski tyttömäiset pikkuhousunsa nilkkoihinsa paljastaen paljaaksi ajellun pillunsa. Näky salpasi miltei hengitykseni, kun ahmin katseellani hänen alastonta haaroväliään. Hengitin jännittyneesti yrittäen olla huohottamatta, ja olin niin kiihottunut, että tunsin, että jos vähänkin hipaisisin penistäni, laukeaisin siihen paikkaan.

Mira oli hetkeksi lopettanut hymyilemisen ja ihaili hänkin Irinan paljasta jalkoväliä.

– Kaunis, hän kuiskasi himokkaan kuuloisesti ja törötti huuliaan kuin suudellakseen, mikä sai Irinan istumaan ujosti punastellen takaisin alas. Mira riisti vielä pikkuhousut Irinan nilkoista ja heitti ne kauemmas. Sydämeni takoi niin, että hädin tuskin pystyin enää ollenkaan keskittymään mihinkään muuhun kuin hengittämiseen ja järjissäni pysymiseen. Miten joku voikin olla noin käsittämättömän kaunis, ajattelin katsellen ihaillen alastonta siskoani, joka näytti mielestäni kaikin puolin aivan täydelliseltä. Nyt Mira alkoi hihitellen mutta ”virallisesti” julistamaan, että peli on päättynyt, mutta tällä kertaa me molemmat rohkenimme vastustaa sitä ajatusta humalaisen äänekkäästi. Miralla itsellään kun oli vielä punaiset pikkuhousut jalassaan, ja me olimme siskoni kanssa jo täysin alastomina.

Irina sai seuraavassa pelissä, joka jäikin sitten viimeiseksi, pienimmän kortin ja ilmoitti, että Mira riisuu seuraavaksi pikkuhousunsa. Mira oli ensin vastustelevinaan, mutta nousi sitten sointuvasti kikattaen seisomaan ja laski hyvin hitaasti ja kiusoitellen pikkuhousunsa alas. Hänen pillunsa ei ollut paljaaksi ajeltu kuten Irinalla, mutta se oli siistitty huolellisesti siten, että jäljellä oli vain pieni tuuhea musta tupsu, joka muistutti muodoltaan pientä sydäntä. Himoni voitti ujouteni, kun katsoin vuorotellen Miraa ja Irinaa ihaillen – näin kauniita alastomia naisia en ollut nähnyt koskaan pornokuvissa tai ylipäänsä yhtään missään, edes kuvitelmissani. Heidän paljas ihonsa hohti huoneen kirkkaassa valaistuksessa hyvinhoidettuna; Miran iho, joka oli aavistuksen verran tummempi kuin Irinan, oli kauniin sileä ja virheetön, ja siskoni iho näytti tasaisen vaalealta kuin maito ja oli muutamaa kaunista poikkeusta lukuun ottamatta luometon. Heistä molemmista huokui huumaava naisellinen tuoksu. Mieleni ei olisi pystynyt mitenkään edes kuvittelemaan sellaista kauneutta. Huomasin käsieni tärisevän, ja hengitykseni oli äärimmäisestä kiihotuksesta johtuen jännittynyttä. Seisova penikseni ja kivekseni jomottivat kipeästi liiasta kiihotuksesta ja vaativat kiireellisesti huomiota. En kuitenkaan suuresta kiusauksesta huolimatta uskaltanut tehdä asialle mitään, vaan yritin vain kestää ja rauhoittua. Kuitenkin jopa Irina näytti alastonta Miraa ja minua katsoessaan samaan aikaan sekä vakavalta että kiihottuneelta. Miraa oli vaikeampi tulkita, sillä hän vain hymyili miltei koko ajan viettelevän kauniisti.

Yllättäen Mira ei istunutkaan enää takaisin alas meidän viereemme, vaan sen sijaan käveli herkullisen muodokas peppu liioitellusti keinuen Irinan sängylle, kääntyi ja istuutui sille jalat ristissä yhdellä sulavalla liikkeellä, joka olisi ollut melkein kenen tahansa muun tekemänä tahattoman koomisen näköinen. Mira katsoi minua epäröimättä silmiin, hymyili flirttaillen ja siveli samalla provosoivasti uhkeita rintojaan molemmin käsin.

– ”Haluaisitko panna mua?”, hän kysyi äkkiä häkellyttävän suoraan. Se oli retorinen kysymys, sillä vastaus oli ilmiselvä ja me kaikki tiesimme sen. Epäröin pienen hetken vain Irinan vuoksi, mutta kun katsoin häntä aivan kuin lupaa pyytäen, huomasin, että hän oli täysin keskittynyt Miran rintojen ihailemiseen. Niinpä nousin himosta samaan aikaan sekä sairaana että innokkaana ylös. Siinä samassa tunsin tyttöjen katseet jännittyneessä ja kuumottavassa vartalossani. Mira päästi sointuvan kehräävän äänen ja näytti ihailevan katseellaan uhmakkaasti pystyssä heiluvaa penistäni. Kun kävelin epävarmoin askelin sängyn viereen aivan hänen lähelleen, hän siirtyi ketterästi aivan sängyn laidalle siten, että hänen peppunsa jäi puoliksi tyhjän päälle. Hän laskeutui sitten taaksepäin nojaten selälleen ja ohjasi notkeilla jaloillaan minut reisiensä väliin seisomaan, ja kun olin hänen haluamassaan kohdassa, levitti hän ihanasti jalkansa haralleen ja nosti lantiotaan ylöspäin, tarjoten paljaan häpynsä minulle otettavaksi. Sitä paratiisia katsoessani tunsin himon entisestään kasvavan sisälläni, ja kun vilkaisin pikaisesti taakseni katsoakseni Irinaa, näin, että hän katsoi meitä kiihottuneen näköinen ilme kasvoillaan ja poskipäät suloisesti punaisina hehkuen.

Mielessäni vilahti ajatus ehkäisystä, mutta en sanonut mitään peläten sen mahdollisesti pilaavan tämän täydellisen hetken, eikä kukaan muukaan sanonut sanaakaan. Työnsin äärimmäisestä kiihotuksesta johtuen asian täysin vaivattomasti pois mielestäni ja laskeuduin polvilleni sängyn reunalle, aivan Miran paljaan ja avoimen haarovälin eteen. Hänen pillunsa oli läheltä katsoen avoin ja punainen kuin terälehtensä avannut ruusu. Hyväilin ensin himokkailla käsilläni hänen silkkisen sileitä sisäreisiään ja asetin sitten kivikovana seisovan penikseni tuon ihanasti kutsuvan kukkasen suulle. Sydämeni hakkasi voimakkaasti, enkä malttanut tehdä mitään normaalisti puolipakollisia esileikkejä, vaan aloin työntää itseäni saman tien sisälle. Valmisteluille ei ollutkaan tarvetta, sillä upposin täysin vaivattomasti märkään, lämpimään ja ihanasti puristavaan pilluun. Se tuntui taivaalliselta, ja aloin ekstaattisesti liu’uttaa penistäni sisään ja ulos, katsoen samalla, kuinka Miran kosteat häpyhuulet venyen myötäilivät kaluni liikkeitä. Parin viikon seksin ja runkkauksen puute, tyttöjen uskomattoman seksikkyyden ja itse tilanteen aiheuttama järjetön kiihottuminen kostautui kuitenkin nyt, ja laukesin hyvin paljon aiemmin kuin olisin halunnut rajusti Miran sisään. Vartaloni nytkähteli samaan tahtiin spermaa sylkevän penikseni tahdissa, itsekontrollini petti hetkeksi ja voihkin nautinnosta jokseenkin epämiehekkäästi inahdellen. Kova lattia alkoi heti orgasmin jälkeen sattua polviini, mutta en kiinnittänyt kipuun mitään huomiota.

Mira ei näyttänyt juurikaan pahastuvan, vaikka yllättyikin näin nopeasta toiminnasta. Hän työnsi minut kuitenkin pian hellän määrätietoisesti notkeilla jaloillaan kauemmas itsestään. Yhä puolijäykkä penikseni liukui ulos hänen turvonneiden häpyhuultensa välistä rivon näköisen spermavanan saattelemana. Tuoretta spermaa alkoi valua enemmänkin Miran sisältä, joten hän laittoi kätensä esteeksi pillunsa suulle ja sipsutteli sirosti siistimään itseänsä vessaan.

Olin hetkeksi unohtanut Irinan takanani – seikka, jota en edes pitänyt mahdollisena – ja kun nousin ylös ja käännyin, huomasin hämmästyksekseni, että hän istui nyt jalat leveästi harallaan keinonahkaisella toimistotuolillaan ja hieroi kädellään paljasta pikku pilluaan kiihottavan näköisesti, kasvot ja rinta kauniisti kiimasta punottaen. Näin, että hän tuijotti nyt ilmeisen himokkaasti puolijäykkää, märkänä kiiltelevää penistäni. Alaston isosiskoni näytti jumalaisen ihanalta, ja hänen asentonsa oli vielä lisäksi vastustamattoman kiihottava. Irina jatkoi kauniin vakonsa hieromista avoimen halukkaasta katseestani huolimatta, ja häntä siinä silmilläni syödessäni voimakas himo alkoi polttaa rinnassani kuin kova kuume. Halusin siskoani paljon enemmän kuin voisin koskaan haluta ketään muuta, edes Miraa, jota olin juuri hänen nähtensä nainut. Irinaa katsellessani penikseni oli muutamassa sekunnissa jälleen jäykistynyt kivikovaksi. Kävelin hänen eteensä jäykkää kyrpääni rivosti kädelläni heilutellen ja työnsin lantiollani irstaasti sen märkää terskaa hänen kasvojaan kohti. En olisi ikinä uskonut voivani tehdä mitään sellaista, ja melkein kaduin röyhkeää rohkeuttani, mutta syytä huoleen ei nyt ollut, sillä Irina huokaisi siinä samassa hieman käheästi ja tarttui vasemmalla kädellään penikseni juureen, jatkaen samalla pillunsa rauhallista hieromista oikealla kädellään. Pelkkä hänen kätensä kosketus sai koko vartaloni säkenöimään kuin sähköiskusta.

Värisin nautinnosta, kun Irina otti varoittamatta penikseni huuliensa väliin. Hän alkoi imeä ja maistella sitä suussaan hellästi, pyöritellen samalla rauhallisesti kieltään terskan alapinnalla. Katsoin hänen kauniita kasvojaan ja kaluni kanssa työskenteleviä huuliaan täysin hurmioissani ja kun hänen huulensa alkoivat kiiltää kiihottavasti, huomasin olevani jälleen laukeamaisillani. Yhtä arvaamattomasti kuin oli aloittanutkin, Irina kuitenkin yllättäen lopetti kaluni imemisen ja työnsi minua kädellään kauemmas. Ehdin jo säikähtää ja pettymys kouraisi vatsaani, kun luulin, että Irina alkoikin katua tekemisiään. Äärettömäksi onnekseni olin väärässä, sillä katumisen sijaan hän nousikin punaiset huulet märkinä kiiltäen tuoliltaan ja käveli viekottelevasti pyllyään keinuttaen sänkyään kohti. Hän ei liioitellut kuten Mira ja näytti siksi vielä haluttavammalta. Kumpikaan meistä ei sanonut sanaakaan, mikä oli hyvä, sillä jotenkin minusta tuntui, että yksikin ääneen sanottu sana olisi voinut tuhota tämän maagisen hetken. Katselin hänen seksikästä vartaloaan ihaillen ja himoiten, kun hän asettautui kontilleen sängyn päälle ja viittoi kädellään minua seuraamaan.

Unelmieni salainen rakkauden jumalatar käänsi nyt takapuolensa minua kohti ja tarjosi minulle täydellistä peppuaan heilutellen sitä viettelevästi edessäni, ja minä ihailin suu auki, raskaasti hengittäen hänen ihanaa sileäksi ajeltua viiruaan, samalla kun pyörällä päästäni hoipuin häntä lähemmäs. Nousin sängylle ja menin polvilleni hänen taakseen. Tajusin katselevani viimein omin silmin näkyä, josta olin jo vuosia runkatessani uneksinut, ja mieletön kiima alkoi roihuten palaa sisälläni. Uskalsin viimeinkin päästää eläimen sisälläni valloilleen ja tartuin himokkaasti molemmin käsin hänen kiinteisiin pakaroihinsa. Hänen ihonsa tuntui kuumalta ja persikkaisen pehmeältä. Asetin himon pakottamana nopeasti terskani hänen pillunsa odottaville huulille, jotka antoivat auliisti periksi, kun työnsin itseni voimakkaasti hänen sisäänsä. Yllättävän tiukasta puristuksesta huolimatta se oli litimärkänä valmis ottamaan minut vastaan. Työnsin penikseni niin syvälle kuin pystyin ja Irina auttoi minua pääsemään vielä syvemmälle työntäen peppuaan taaksepäin lantiotani vasten.

Aloimme naida hartaasti ja nauttimme yhdessä tästä kielletystä hedelmästä kiimasta sekopäisinä – kaiken siveyden ja tervejärkisyyden tympeä aika oli viimeinkin siirtynyt menneisyyteen ja antauduimme nyt estoitta himollemme. Katselin nautinnosta sekopäisenä, kuinka märkänä kiiltelevän penikseni varsi liukui edestakaisin piiloon ja esiin hänen kiinteiden pienten pakaroidensa välissä. Hyväilin siinä nussiessani samalla ahneilla käsilläni hänen peppuaan ja kapeaa vyötäröään, enkä pystynyt olemaan voihkimatta siitä pyörryttävästä nautinnosta. Taustalla hiljaa soiva pianomusiikki taianomaisesti aaltoili hetken kuin liikkeitämme mukaillen, mutta pian en enää kuullut sitä, kun naimisemme irstas litinä sekottui Irinan ihanaan voihkintaan. Se kuulosti korviini paremmalta ja suloisemmalta kuin maailman kauneinkaan musiikki.

Alaston Mira palasi pian takaisin Irinan huoneeseen pieni pyyhe kädessään ja pysähtyi ovella hämmästyksestä. Hän seisoi hetken paikallaan ja katseli ihmeissään, kun kiimainen pikkuveli nai halukasta isosiskoaan takaapäin, mutta ei sanonut sanaakaan. Nopeasti hänen rietas ja viekas mielensä kuitenkin keksi ottaa kännykkänsä läheiseltä kirjoituspöydältä, ja hän alkoi röyhkeästi kuvata sillä videota puuhistamme. Irina ei nähnyt, mitä Mira teki, vaikka olikin huomannut tämän tulleen takaisin huoneeseen. Olimme molemmat aivan liian kiimaisia välittääksemme siitä, että Mira näki nyt perverssien sisarusten naivan toisiaan tai siitä, että tämä luultavasti alkoi pitää meitä molempia henkisesti sairaina. Vaikka näinkin, että Mira kuvasi meitä, en osoittanut välittäväni siitä millään tavalla, vaan jatkoin hurmiossani siskoni taivaallisesta pillusta tai oikeammin koko hänen olemuksestaan nauttimista. Se oli paljon enemmän kuin pelkkää seksiä, ja itselleni se oli jopa enemmän kuin rakastelua – se oli samaan aikaan sekä nirvana että täyttymys.

Toisin kuin yleensä seksiä harrastaessani, olisin nyt halunnut katsoa Irinan kauniita kasvoja, samalla kun survoin hänen ihanaa pilluaan, mutta hän katsoi minusta poispäin ja hänen pitkät vaaleat hiuksensa olivat muutenkin katseeni tiellä. Onnekseni Irina laski kuitenkin kohta toisen poskensa ja hartiansa rennosti sänkyä vasten antaen käsiensä levätä velttoina sivuillaan. Hän tuli samalla siirtäneeksi pitkät hiuksensa korvansa taakse, jolloin näin viimein hänen ihanan kauniit kasvonsa, samalla kun työntelin häntä takaapäin. Hänen mielettömän seksikäs peppunsa jäi pystyyn kuin tarjottimelle entistäkin paremmin minulle nautittavaksi, ja hän jatkoi sen aistikasta keinuttamista kiimaisena työnteleväni lantioni liikkeitä ihanasti vastustaen. Pääsin tässä asennossa hieman entistäkin syvemmälle, ja nautintoni kasvoi kasvomistaan, kun aina juuriaan myöten sisään työntyessäni Irinan lämmin pillu puristi penikseni koko pituutta ihanasti. Kun katselin hänen kasvojaan, rakkaus ja himo sisälläni palaen, näin, että hänen siniset silmänsä olivat kiinni ja hänen huulensa ihanasti raollaan. Hän näytti nauttivan seksistämme rennosti ja täydellisesti, muusta maailmasta välittämättä.

Ei kestänyt enää kauaa, kun tunsin orgasmin lähestyvän, joten yritin pidentää tuota täydellistä nautinnon hetkeä työntämällä ensin itseni niin syvälle kuin pystyin ja pitämällä sitten kaluani hiljaa aivan paikallaan. Irinan pepun ihana liikehdintä ja hänen pillunsa myötäilevä supistelu tuntui kuitenkin aivan liian hyvältä ja sai minut siitä huolimatta urahtaen laukeamaan syvälle hänen sisälleen. Irinan vagina alkoi supistella kilpaa nytkähtelevän penikseni kanssa ja me molemmat voihkimme estoitta nautinnosta kuin kiimaiset eläimet. Mira katsoi ja kuvasi puuhiamme kiihottuneena ja hämmentyneenä.

Minua alkoi heti orgasmin jälkeen hieman huimata, kaiken sen kiihkeän naimisen aiheuttaman ponnistuksen tai ehkä tequilan aiheuttaman pienen humalan vuoksi, ja vastahakoisesti vedin puolijäykän penikseni ulos sisarestani. Laskeuduin hänen yhä pystynä tarjolla olevan peppunsa taakse istumaan ja katsoin ihaillen, kuinka pieni noro spermaani valui hitaasti ulos hänen märästä ja paljaaksi ajellusta vakosestaan, ihanasti turvonneiden vaaleanpunaisten häpyhuulten välistä. Näky oli samaan aikaan sekä rivo että äärimmäisen kaunis. Olisin halunnut vielä nuolla häntä kunnolla kasvattaakseen entisestään hänen nautintoaan, mutta en ehtinyt haluani toteuttaa, sillä sisko laskeutui siinä samassa makuuasentoon ja kääntyi kyljelleen makaamaan levollisesti.

Yhtäkkiä Irina kuitenkin kiljaisi kimeästi – hän oli avannut silmänsä ja huomasi nyt Miran, joka edelleen kuvasi meitä kuin ahne paparazzi. Rakas siskoni haukkui säikähtäneenä Miraa perverssiksi, mutta Mira vain nauroi kommentin ironialle. Ensisäikähdyksestä toivuttuaan Irina kuitenkin antoi Miralle luvan kuvata kaikessa rauhassa ja lisäsi (liioitellen), ettei hänellä enää ollut mitään salattavaa ja jäi sänkyyn makaamaan raukeana, tyytyväinen ilme vähintäänkin kuvauksellisilla kasvoillaan. Menin hänen selkänsä taakse makaamaan rentona ja levollisena ja käänsin hänet hellästi minuun päin. Meidän molempien iho kiilteli hiestä, mutta Irinan iho tuntui hikisenäkin yhtä ihanalta. Mirakin laittoi viimein kännykkänsä pois ja liittyi seuraamme sängylle käpertyen tiukasti toiseen kainalooni.
– ”Voit kutsua mua Mirriksi”, Mira kuiskasi korvaani ja hymyili valkoiset hampaat loistaen. Jos hän ei olisi näyttänyt niin kauniilta, olisin ehkä nauranut huvittuneena, mutta minulla on tapana vakavoitua kauneuden äärellä.

Vaikka Mira yritti kiinnittää huomiotani hieromalla seksikkäästi vartaloani omallaan, ajatukseni olivat edelleen täysin Irinassa. Katsoin siskoani tarkkaavaisena yrittäen arvata hänen ajatuksiaan. Olin itse jo kauan sitten lakannut ajattelemasta, että perverssi rakkauteni siskopuoleeni oli jotain, mitä minun pitäisi kieltää itseltäni. Vaikka tunsinkin siitä toisinaan syyllisyyttä, se vain tuntui liian hyvältä ja aidolta vastustettavaksi. Tiesin kuitenkin myös, että sitä ei kukaan muu ymmärtäisi eikä voisi samalla tavalla tuntea. Irina huomasi rakastavan katseeni ja vastasi siihen katsoen minua silmiin, hymyillen samalla ennennäkemättömän lämpimästi. Näin nyt ensimmäisen kerran ehdottoman rakkauden hänen kasvoissaan, ja kuva siitä, miltä hänen täydellisen kauniit kasvonsa näyttivät tuolla hetkellä, piirtyi mieleeni elävästi. Toivon, etten koskaan unohda sitä, miten pelottavan rakastettavalta hän tuolloin näytti. Olisin sen nähtyäni voinut kuolla onnesta ja uskon, että se näkyi minusta, kun silmät kosteina vastasin hymylläni hänelle takaisin. Irina toi kasvonsa aivan lähelle omiani, antoi kuumilla huulillaan aivan liian nopean suudelman janoisille huulilleni, ja kuiskasi: ”Mulla on sulle huomenna ihana yllätys.” Uteliaisuuteni heräsi, mutta kun yritin udella lisää, Irina vain hymyili, iski minulle kömpelösti mutta suloisesti silmää ja käänsi kylkeään.

Mira ei enää hieronut vartaloaan minua vasten, kun oli nähnyt, miten me katsoimme toisiamme Irinan kanssa, mutta lepäsi yhä lämpimästi minua vasten. Kun olimme kaikki kolme levänneet siinä kaikessa rauhassa jonkin aikaa ja olimme nukahtamaisillamme toistemme syliin, alkoi minua kuitenkin jälleen panettaa siinä itseäni vasten painautuneiden alastomien ja hyväntuoksuisten naisten välissä. Siinä tilanteessa luonnollisesti täysin kyltymätön penikseni seisoi pian jo kovana, ja kun käännyin kyljelleni, se painautui kevyesti Irinan lämmintä ja sileää pakaraa vasten. Armahdin kuitenkin väsyneen siskoni ja itseni rentoutumalla ja nukahtamalla levolliseen uneen, onnellisempana kuin koskaan.

Yksi kommentti viestissä: “Irina ja minä (osa 2/3)”

  1. Laakkonen says:

    Mahtavaa! Fantastista! Kyllä hyvää tulee!

Kommentoi

top