search
top

Suvin ja Mirvan yhteiset leikit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on jatkoa novellille "Suvin kiimainen tirkistelyhetki". Käytin tähän toiseen osaan huomattavasti enemmän aikaa. Luulen että se näkyy lopputuloksessakin. Jos haluat hypätä suoraan seksiin, mene osioon 3.

1.Mirva kiusaa

Oli kulunut viikko siitä, kun Suvi oli salaa katsellut ikkunan takaa Mirvan ja tämän miesystävän kiimaista paneskeluhetkeä. Suvi oli saanut pidettyä tämän asian salassa, koska Mirva ei ollut millään tavalla ilmaissut, että hän olisi jäänyt kiinni tästä tirkistelystä. Suvi oli tästä huojentunut, ystävyyssuhde olisi voinut muuten loppua kuin seinään. Olihan hän käynyt vielä ylimääräisen pyörälenkin tirkistelyhetken jälkeen, jotta Mirva ei olisi ihmetellyt, miksi hän olisi tullut takaisin niin nopeasti elokuvista.

Melkein jokaisena iltana tämän viikon ajan Suvi oli ajatellut niitä hetkiä, mitä oli nähnyt ikkunan takaa ja masturboinut peiton alla selkä kaarella, välillä äännellen ehkä liiankin kovaa. Mirva ei edelleenkään ollut puhunut miesystävästään Suville enempää, mutta eipä hän siitä ollut kysellytkään. Enää ei ollut kuin reilu viikko jäljellä siihen, kunnes he molemmat lähtisivät kotiinsa tuosta solukämpästä loppukesäksi.

Paljon oli kuitenkin tapahtunut kuluneen viikon aikana, ainakin Suvin mielessä. Ehkä myös siinä, millä tavalla hän nykyään katseli Mirvaa. Mirva oli alkanut näyttää entistä hekumallisemmalta ja kiihoittavammalta Suvin silmissä. Pelko oli, että hän kohta kuitenkin kärähtäisi, enimmäkseen Mirvan perseeseen kohdistuneiden kiellettyjen katseiden ansiosta. Mitä hän sitten selittäisi Mirvalle, jos jäisi kiinni?

Suvi oli myös aiemmin viikolla ostanut kaupasta välineet, joilla hän pääsisi eroon karvoista, jotka olivat jo alkaneet häiritä häntä. Perjantai-aamuna hän teki lopullisen päätöksen ja sheivasi pillunsa suihkun alla täysin paljaaksi. Hitaasti Suvi aloitti ylhäältä alaspäin, toimi järjestelmällisesti ja oli hyvin huolellinen, poistaen joka ikisen kiharan karvan tarkasti pienen pimppinsä ympäriltä.

Suvi katseli tyytyväisenä tulosta pukuhuoneen peilistä. Ihmetellen hän tutkaili, kuinka ei ollut saanut aikaan yhtäkään haavaa ja kuinka sievältä hänen pillunsa nyt näytti. Välillä hän kääntyi ja levitteli pienen pyllynsä poskia erilleen, muistellen samalla, miten se mies oli levitellyt myös Mirvan perseposkia.. Ensimmäistä kertaa Suvi näki pimppinsä ja pyllynreikänsä ilman karvoitusta. Entistä enemmän poskia levittäen, Suvi näki peilin kautta, miten hänen pieni peppureikänsä avautui hieman.. Se ei ollut kuitenkaan vielä mitään verrattuna siihen, miten Mirvan persereikä oli ammottanut sen mahtikyrvän jäljiltä..!

Suvi värisi ja hetken mielijohteesta imeskeli sormea suussaan, sitten alkoi hieroa sillä hellästi tiukkaa peräaukkoaan.. Se tuntui Suvista ihmeellisen hyvältä ja hän hämmästelikin, miksei aiemmin ollut tätä kokeillut.. Ehkäpä jo sen miettiminen oli tuntunut niin likaiselta?
Ajatus siitä, että Mirvan poikaystävän suunnaton kulli voisi mahtua hänen pimppiinsä, tuntui miltei mahdottomalta.. Saati sitten, että se työntyisi hänen sievään peppureikäänsä..!!

Nyt Suvi kuitenkin tunsi, miten molemmat mielikuvat saivat hänen suorastaan kiihkoon. Häpyhuulet olivat hieman turvonneet ja pillu oli jo litsahtelevan kostea. “Miltähän se sormi tuntuisi, jos työntäisin sen pyllyyn..”, Suvi mietiskeli..

“Mikä vittu siellä oikein kestää!!?”, Mirva huusi samalla hetkellä pukuhuoneen oven takaa. “Vittupa hyvinkin..”, Suvi ajatteli vaatteitaan hädissään keräten ja huusi takaisin “Joo joo, ihan kohta!!”. Suvi puki päälleen kevyen toppi/hameyhdistelmän ja pikkuhousunsa nopeasti, samalla harmitellen hyvin alkaneen masturbaation keskeytymistä, päästäen Mirvan pukuhuoneeseen.

“Oli se jo aikakin, sormellako sitä oltiin, vai?”, Mirva oli alkanut viime aikoina heitellä näitä tuhmia kommentteja melko paljon.. “Ei sitä ny tuossa ajassa ehi paljo lämpeneen, kai sun pitäs tietää”, Suvi heitti naama punaisena takaisin. “Hah! Tunnin melkein olit siellä, hieroit vaan kuitenki itteäs”, Mirva naurahti ja hymyili Suville ilkikurisesti, samalla riisuen hamettaan pois.

Ei, Mirva ei ollut sukua selvännäkijöille, mitä ilmeisimmin riitti, kun hän näki Suvin naaman värin tällä hetkellä.. Mutta tällä hetkellä Suvi vain katseli miltei hypnoottisena, miten tämä ihana perse alkoi jälleen kuoriutua pois hameesta.. Hameen alla Mirvalla oli tirkistelyillan mukaisesti vain pienet stringit lihaisan pyllyn peittona, jotka hän riisui seuraavaksi, jotenkin jopa liioitellun hitaasti..

Suvi muisti edelleen täydellisesti sen valtavan kyrvän, joka upposi takaapäin Mirvan litisevän märkään pilluun yhä uudestaan ja uudestaan.. Suvin teki niin mieli suudella Mirvaa. Puristella tuota muhevaa persettä. Kutitella kielellä Mirvan pystyjä pikku ketunkuonoja. Ja lopulta nuoleskella pitkin vedoin niitä ihania, kosteita pillunhuulia, juuri sillä hetkellä. Hän ei enää olisi halunnut kieltää intohimojaan Mirvaa kohtaan millään tavalla.

“Mitäs siinä muka tuijotat?”, Mirva sanoi yhtäkkiä, kääntyen katsomaan Suvia suoraan silmiin. Suvi hengitti raskaasti ja tiesi, että oli tällä erää jäänyt kiinni himokkaine katseineen.. “Mietin vaan.. että pitäs sunki varmaan polkea vähä enemmän.. pyörällä siis, että tuo perse pienenis”, Suvi taiteili hädissään takaisin. “Voi jumalauta..! Tässä sulle persettä haistettavaksi!!”.

Mirva meni naureskellen pukuhuoneen penkille nelinkontin, pyllistäen selkä notkolla Suville. Tämä yllättävä teko sai Suvin hengityksen miltei salpaantumaan. Hän katseli tuota paljasta täydellisyyden ilmentymää silmät pyöreinä. Niin kuin tämä ei olisi vielä riittänyt, Mirva katsoi taaksepäin, näytti keskisormea ja illisti kielen kera. Suvin piti käyttää koko tahdonvoimansa ja itsehillinnän rippeensä, ettei tosiaan olisi tehnyt kuten Mirva sanoi ja mennyt nuuhkimaan hänen jalkoväliään kuin koira..!

“Just joo, mee ny jo sinne suihkuun runkulle!”, Suvi heitti vapisevalla äänensävyllä. Mirva nousi penkiltä. “Niin meenki! Mutta.. Sä voisit oikeestaan tulla pesemään tän mun perseen.. se on aika likanen..”, Mirva sanoi käheästi, nuoleskellen huuliaan hitaasti ja hieroen peppuaan.. “No hyi helvetti!”, Suvi sanoi lyöden pukuhuoneen oven kiinni takanaan, yrittäen kuulostaa mahdollisimman järkyttyneeltä. Mirva nauroi äänekkäästi suihkuun mennessään.

Sydän pamppaillen, Suvi miltei paiskasi oman huoneensa oven kiinni. Häntä vitutti. Ja kyllähän Suvi sen perseen olisi pessyt. Kielellään vielä. Hän raotti pikkuhousujaan ja totesi, että ne on pakko vaihtaa puhtaisiin, reilun viiden minuutin pidon jälkeen. Oliko hän oikeasti sekoamassa? Himoita nyt parasta kaveriaan kuin kiimainen narttu.. Suvia heikotti samaan tapaan kuin viime viikolla ikkunan takana kurkistellessaan. Mirvan on täytynyt aavistaa jotain viime viikonlopusta. Tai sitten Suvi oli jäänyt tuijotuksineen kiinni jo aiemmin. Miksi muuten Mirva olisi tuolla tavalla häntä provosoinut? Suvi oli hämmentynyt.

Mitähän Mirva olisi tehnyt, jos hän olisi suostunut tämän.. riettaaseen ehdotukseen? Varmaan alkanut haukkumaan vitun lesboksi ja sekopääksi, ehkä syystäkin? Toisaalta, koko viikon Mirva oli kiusannut häntä, kutitellut ties mistä ja välillä miltei halunnut painia hänen kanssaan. Muutenkin Mirvan käytös ja puheet Suvia kohtaan olivat muuttuneet radikaalisti parin viime viikon aikana. Suvi istui sängyllään, pyöritellen skenaarioita päässään, kiiman kasvaessa kaikesta huolimatta jalkovälissään.

2. Tekstiviestien urkintaa

Samaan aikaan Mirvan kännykkä alkoi soimaan keittiön pöydällä. Mirva ei tätä kuullut, suihkun kohistessa pesuhuoneessa. Suvin uteliaisuus otti vallan ja hän meni katsomaan, kuka sieltä yritti soittaa. Puhelimen näytössä luki “MikkoVähän ajan päästä tästä, puhelimeen piipitti tekstiviesti. Suvin teki ihan mahdottomasti mieli lukea se, mutta järki voitti tämän typerän idean nopeasti. Hetken päästä kuului, miten suihku sulkeutui pesuhuoneen puolella. Mirva aukaisi pukuhuoneen oven pelkkä pyyhe päällään, kävellen olohuoneen ja keittiön puolelle.

“Joku yritti soittaa sulle”, Suvi sanoi keittiön pöydän äärestä, tehden samalla itselleen välipalaa. “Niinkö?”, Mirva nappasi puhelimen nopeasti pöydältä ja alkoi naputtaa sitä. “Joo, siinä luki Mikko, sydämen kanssa. Taitaa olla ihan hyvä pano, vai?”, Suvi piikitteli. Tästä ei Mirva paljon hätkähtänyt. “On se ainaki parempi ku omat sormet, mutta sä taidat tietää niistä hommista vähä enemmän?”, Mirva sanoi virnistäen, samalla nojaten pöytää vasten. Suvi punastui jälleen paloauton väriseksi. “Jaa, eipä taida sillä Mikollakaan olla tuota mun pikkusormea isompaa housuissa..?”, Suvi heitti lisää löylyä kiukaalle, tietäen kyllä totuuden. Mirva hymähteli ja katseli puhelimen näyttöä, samalla näppäillen sitä. “Senhän sä varmaan haluaisit tietää”, Mirva sanoi laskien puhelimen pöydälle, iskien samalla silmää.

Suvi päätti olla vastaamatta tuohon. Mirva otti laatikosta lusikan ja haki jääkaapista vanukkaan, kävellen saman tien omaa huonettaan kohti. Vähän ennen ovea Mirva kuitenkin pysähtyi ja kääntyi katsomaan Suvia. Hän pudotti pyyhkeen pois päältään, hymyillen Suville salaperäisesti. “Et sitte tullukaan pesemään mun persettä.. piti ihan ite syväpuhdistaa se.. hmh”, Mirva sanoi liioitellun harmistuneella äänellä. Sitten hän vielä hieroi etusormellaan pyllyvakoa hetken.. Suvi tuijotti suu auki Mirvan alastonta vartaloa, Mirvan heittäessä mennessään vielä ovenraosta lentosuukon.

Suvi oli aivan hämillään Mirvan nykyisen käytöksen takia. “Se vaan pelleilee, ärsyttää tahallaan”, Suvi ajatteli. Toisaalta hänen kasvava kiimansa huomioon ottaen, Suvi todellakin toivoi, että Mirva olisi halunnut hänet oikeasti pesemään persettään.. Yhtäkkiä Suvi havaitsi, että Mirva oli jättänyt kännykkänsä keittiön pöydälle. Uteliaisuus alkoi kasvaa entistä suuremmaksi. Tietäen, että Mirva saattoi tulla hetkenä minä hyvänsä hakemaan kännykkää takaisin, Suvi otti riskin ja poimi kännykän pöydältä käteensä.

Kädet vapisten hän paineli näppäinlukon pois päältä ja avasi viestiosion. Kännykkä oli Samsungin uudempia malleja, josta pystyi näkemään sekä lähettäjän, että vastaanottajan viestit samassa paikassa puhekuplina. Suvi valitsi henkilön “Mikko

“Hmm.. Haluaisitko kenties vkl nuuhkia ja nuoleskella pepunreikääni ;)?”, Mirva oli kirjoittanut. “Mmm.. se tuoksuu ihanalle.. Aivan varmasti haluan. Haluaisitko imeskellä paksua kyrpääni oikein kunnolla?”, kuului Mikon vastaus. Kiinnijäämisen pelko pakotti Suvin selaamaan nopeammin viestejä. “Miltä kuulostaisi, jos saisit katsella miten vaahdottaisin ja pesisin vartaloani suihkussa.. Sitten menisin sängylleni ja ottaisin ostamasi dildon, työntäisin hitaasti sen kosteaan pimppiini, samalla hieroen hellästi klittaani.. Hetken päästä ottaisin pillumehuista märän sauvan ulos ja upottaisin sen persereikääni kahvaa myöten.. Katselisit ja vetelisit paksua kulliasi..”. Mirvalla oli siis seksilelujakin.. Tällä hetkellä Suvin pillu oli suorastaan lötisevä. Käsien tärinä vain yltyi Suvin selatessa pidemmälle.

Seuraavat viestit saivat Suvin miltei hyperventiloimaan. “Kerroit että sillä sun kaverilla, Suvilla on ihanat ja isot tissit.. Ootko koskaan miettiny Suvia masturboidessa?”, Mikko kirjoitti. “Mä haaveilen Suvista melkein joka päivä..”, Mirva oli vastannut. “Oisko kivaa, jos olisit nelinkontin lattialla sängyn vierellä.. nussisin sua takaapäin pitkillä työnnöillä.. Suvi makais sängyllä sun edessä pillu paljaana ja nuolisit sitä..”, Mikko viestitti. “Mmmh.. Se ois uskomatonta.. Miten mä saisin Suvin houkuteltua tuollaseen.. En mitenkään.. Huoh”.

Suvi laittoi kännykän pöydälle samalla hengittäen kiivaasti. Hän oli lukenut jo tarpeeksi. Suvi katsoi Mirvan huoneen ovelle. Oliko Mirva tehnyt tämän tahallaan? Jättänyt kännykän keittiön pöydälle arvaten, että Suvi vakoilisi viestejä siitä? Halusiko Mirva, että Suvi saa selville tämän asian? Että Mirva halusi nuolla hänen pilluaan.. Suvi nousi raskain jaloin pöydän äärestä. Kuin unessa, hän lähti hitaasti kävelemään Mirvan huoneen ovea kohti. Suvi oli jo melkein ottamassa ovenkahvasta kiinni, kun hän kuuli ääniä huoneesta.

Hän painoi korvansa ovea vasten ja kuunteli tarkemmin. Huoneesta kuului vaimeaa surinaa, Mirvan tukahdutettujen ähkäisyjen siivittämänä.. Suvi kuunteli vielä hetken aikaa, vain todetakseen, että hänen pillunsa alkoi suorastaan tykyttämään noista äänistä. Suvi teki päätöksen. Hänen oli pakko päästä huoneeseen jollain konstilla. Suvi mietti, pitäisikö hänen koputtaa. Se ei ehkä olisi kuitenkaan paras vaihtoehto tässä tilanteessa. Mutta hän tiesi, että ovet tässä solukämpässä olivat yllättävän äänettömiä avautumaan, jos niin halusi. Suvi toivoi, ettei Mirva olisi laittanut ovea lukkoon. Hitaasti Suvi painoi ovenkahvan alas.. ja veti oven vielä hitaammin auki. Näky mikä Suvia kohtasi, oli henkeäsalpaava..

3. Ei pakotietä

Mirva oli sängyllä silmät suljettuina täysin alasti, hieman sivuttain Suviin nähden. Mirvan perse oli sängyn reunalla ja hän nojasi vasemman kyynärpään varassa jalat jonkin verran levällään. Oikeassa nyrkissä Mirva puristi rystyset valkoisena vaaleaa tekokyrpää, se oli hänen kädessään samankaltaisesti kuin sauvasekoitin. Kumikulli näytti Suvin mielestä aika suurelta, ei kuitenkaan niin suurelta kuin Mikon kyrpä.. Se oli muotoiltu kuin oikea kulli, varren suonia myöten. Mirva pyöritteli hitaasti dildon pääosaa, sen terskaa, paisuneen ja kosteudesta kiiltävän klitoriksensa ympärillä. Suu oli avoinna, sieltä purkautui vain välillä hiljaisia, nyyhkytyksen kaltaisia nautinnon ääniä..

“Miten klitoris voi tulla noin isoksi..” Suvi ajatteli mielessään. Se todellakin oli turvonnut aikamoiseksi nappulaksi, kumikyrvän suristessa ja terskan muljahdellessa välillä tuon suuren klitan päältä.. Myös Mirvan ulkoiset häpyhuulet aiheuttivat Suvissa ihmetystä. Ne kehystivät kiimasta avointa, vuolaasti valuvaa tussua, ikäänkuin ne olisi puhallettu täyteen ilmaa. Sisemmät häpyhuulet olivat levinneet niiden päälle, kuin jonkin kukan terälehdet. Suvin mielestä se oli kiihoittavin näky koskaan. Ja Mirvan kiihoittuneisuuden tilaa ei todellakaan tarvinnut arvailla tällä hetkellä. Selvästi näki, että hän halusi myös pitkittää nautintoa mahdollisimman kauan.

Mirvan vierellä sängyllä oli myös jonkinlainen.. helminauha? Suvi ei oikein tiennyt mikä se loppupelissä oli, mutta se oli ilmeisesti myös kumia ja sen vartta pitkin kulki kookkaita palloja.. Tätä näkyä katsellessaan Suvi oli vaistomaisesti kävellyt vähän lähemmäs sänkyä nähdäkseen paremmin tämän onanointisession, eikä huomannut, kuinka alipaine yhtäkkiä kiskaisi oven kiinni, samalla kun se paukahti äänekkäästi..!

Mirva hätkähti rajusti, avasi silmänsä ja kääntyi katsomaan salamannopeasti kohti ovea. Suvi katsoi Mirvaa suoraan silmiin ikuisuudelta tuntuneen ajan, molemmat huohottivat raskaasti. “Anna.. mä.. haluan.. Saanko mä.. maistaa sitä..?”, Suvi pyysi äänellä, mikä ei melkein tullut ulos asti. Mirva ei vastannut mitään, jatkoi vain kiivaasti hengittämistä. Suvi käveli hitaasti kohti tätä alastonta, suloista ystäväänsä, polvistuen viimein Mirvan levitettyjen haarojen väliin.

Mirva katseli silmälasiensa takaa epäuskoisesti, kuinka tämä vuosikausia tuntemansa kiltti tyttö tuijotti häpeilemättä hänen märkää, paljasta pilluaan lähietäisyydeltä. Kumikyrpä surisi edelleen Mirvan kädessä, hänen nojatessaan kyynärpäihinsä. Seuraavaksi Suvi työnsi hitaasti nenänsä melkein kiinni tuohon kosteutta valuvaan vulvaan.. Ja nuuhkaisi syvään makeanhappamaa tuoksua sieraimiinsa.

Suvi ei uskaltanut edes hipaista omaa pilluaan tällä hetkellä, koska tiesi laukeavansa miltei välittömästi sen seurauksena. Mirva alkoi jo miltei puuskuttaa katsellessaan tätä kaunista tyttöä ja sitä, mitä tämä oli tekemässä. Suvi vei kätensä Mirvan reisille ja nosti hänen jalkansa sängyn reunalle. Samalla hän vei kätensä reisien alapuolelta Mirvan uumalle ja alkoi hieroa hellästi pientä masua.. Mirvan jalat tärisivät odotuksesta, edelleenkään hän ei ollut sanonut vielä sanaakaan koko aikana.

Suvi ei itsekään voinut ymmärtää tämänhetkistä olotilaansa ja sitä, millä päättäväisyydellä ja varmuudella hän tällä hetkellä toimi. Hän tuijotti miten Mirvan kirkkaat ja paksut pilluliisteet olivat valuneet pitkin pyllyä. Suvi näki miten Mirvan suklaareikä supisteli hitaasti, ikäänkuin heittäen pieniä lentosuukkoja hänelle.. Suvi huokaisi raskaasti, avasi suunsa ja työnsi kielensä ulos maistaakseen tätä ihanuutta. Nähdessään mitä kohta tulisi tapahtumaan, Mirvan suu avautui hieman ja ilme muuttui ikään kuin kärsiväksi.. Suvi lipaisi pitkän nuolaisun alhaalta ylös, pitkin vasemmanpuoleista pillunhuulta. “Nnäähhh…!!”, Mirva ei voinut pidättää tuskaisen nautinnon ääntä sisällään. Toinen nuolaisu heti perään, oikeanpuolimmaisesta häpyhuulesta, alhaalta ylös. “AAHH!!”, Mirva otti yllättäen Suvia tukasta kiinni ja alkoi painaa hänen naamaansa pilluaan vasten.

Suvi nappasi Mirvan kädestä ja heivasi sen pois. “Eipä olla kärsimättömiä.. vitun lutka”, Suvi sanoi. Mielessään Suvi ihmetteli, miten nämä sanat vain tulivat ulos ja vielä niin varmalla sävyllä. Mirva jopa hieman hymyili tuon kärsivän ilmeensä alla.. “Sun tekis nyt varmaan mieli sitä Mikon paksua kyrpää, eikö vaan?”, Suvi sanoi yhä varmemmalla äänellä. “Mä näin viime viikonloppuna kaiken tuolta ikkunan takaa.. Ei siellä kaupungilla mitään elokuvaa enää ollu esityksessä, mutta täällä se vasta porno oli pyörimässä, ulko-oviki oli jääny auki..”, Suvi jatkoi kiihtyneenä ja nautti tästä tilanteesta nyt hieman eri tavalla.

Mirva katsoi edelleen sama kärsivä ilme naamallaan. “Ai sä näit kaiken tuolta ulkoa vai..?”, Mirva huohotti. “Näin kyllä.. Se pani sua perseeseenki”, Suvi virkkoi ja samalla kutitti sormellaan Mirvan liukasta pyllynreikää.. “Mmh.. No, miltäs se näytti..?” Mirva kysyi ähkäisten. “Ihan vitun irstaalta, tekikö se nannaa..?”, Suvi kysyi vastaan. Mirva naurahti kysymykselle. “Se paksu kyrpä tuntuu ihan taivaalliselta persereiässä, kunpa tietäisit..”, Mirva kähisi ja nuolaisi huuliaan hitaasti. “Jumalauta mikä Lutka..”, Suvi ajatteli. “Otit vielä poskeenki sen sieltä suoraan.. Vittu mikä narttu..” Suvi miltei kuiskasi tämän. “Sellasta uunituoretta kullia mä vasta imenki, pitkään ja hartaasti..” Mirva vastasi kujeillen..

Samassa Suvi imaisi Mirvan klitoriksen huultensa väliin ja alkoi imeä sitä rajusti, kutitellen samalla isoa klittaa kielellään, niin hyvin kuin vain täysin amatöörinä sen taisi. Mirva vetäisi henkeä terävästi kuin salamaniskun saaneena, puristaen sormillaan täysillä päiväpeitosta kiinni. Mirvan jalat tärisivät ja tutisivat, kun Suvi armottomasti lipsutti kielellään herkkunappulaa minkä pystyi. Viimeinen naula arkkuun oli, kun Suvi päätti työntää vielä etusormensa Mirvan kouristelevaan peppureikään koko mitaltaan.. “Äähh!!..tuleehh..!!rrruikkiiihh..!!” Mirva vaikeroi äänekkäästi, reisiensä väristessä ankarasti.

Suvi perääntyi vaistomaisesti hieman, saaden samalla hetkellä vihaisella paineella naamalleen kirkasta ja ohutta nestettä, suoraan Mirvan sykkivästä pillusta. Suvi säikähti tätä ilmiötä, avaten suunsa hämmästyksestä, saadakseen vain annoksen sinnekin tätä nektaria.. Suvi oli niin yllättynyt, ettei edes huomannut sitä. Mirvan persereikä supisteli ankarasti koko toimituksen ajan Suvin sormen ympärillä.. Viimein supistukset loppuivat ja Mirva lysähti sängylle kiivaasti henkeään haukkoen.

4. Kokemattoman vuoro

Mirva makasi pitkään selällään vain huohottaen tämän jälkeen. Suvi ei osannut sanoa mitään koko aikana. Hän ei edes muistanut pyyhkiä naamaansa kuivaksi, istui vain polvillaan Mirvan edessä. Suvin sisäinen, orastava Lady Domina oli poistunut tällä erää jonnekin taka-alalle. Suvi katseli Mirvaa täysin hiljaa. Mirva nousi hetken päästä istumaan sängyn reunalle, naurahtaen hennosti. “Hups.. Sieltähän pärskähti oikein kunnolla tällä kertaa..” Mirva sanoi raukeasti hymyillen. Hän otti Suvia olkapäistä kiinni antaen kielisuudelman, millaisesta Suvi ei ollut tiennyt vielä mitään ennen tätä päivää..

Molempien kielet tanssivat hetken päästä keskenään villisti, ikään kuin Suvikin olisi tehnyt tätä aina. “Nouse seisomaan”, Mirva sanoi hiljaa. Suvi nousi, Mirvan istuessa sängyllä edelleen. Mirva hiveli käsillään Suvin kupeita ja puristeli hellästi hänen persettään. Yhtäkkiä Mirva otti Suvin kesähameen vyötäröstä kiinni kaksin käsin ja repäisi ohuen kankaan kahtia kertavedolla. Suvi ei voinut uskoa, miten tällä hennolla tytöllä oli tuollaiseen voimia. Suvi seisoi nyt Mirvan edessä läpimärät pikkuhousut jalassaan ja pelkkä ohut toppi päällään, joka sekin oli kastunut Mirvan ansiosta. Suvi oli ehkä hieman pelokkaanakin äskeisen jälkeen.

“Toppi pois”, Mirva sanoi käskevällä äänensävyllä. Hitaasti Suvi riisui topin päältään, paljastaen hetkeksi terhakkaat, isot tissinsä Mirvan katseille. Suvi nosti kätensä ujosti vasten leukaansa, samalla peittäen kauniit luomurintansa käsivarsillaan. Mirva naurahti ja otti sormillaan kiinni Suvin pikkuhousujen vyötärönauhasta, hitaasti laskien niitä alaspäin..

“Aahh.. Minnekäs täältä kaikki karvat ovat kadonneet..??”, Mirva henkäisi ihastuksesta, kun pikkarit olivat laskeutuneet tarpeeksi alaspäin. Suvi ei vastannut mitään. Mirva hymyili ja nuolaisi Suvin paljasta häpykumpua muutaman kerran koko kielen leveydeltä. Oli Suvin vuoro alkaa värisemään kiihkosta. Hiljalleen Mirva laski Suvin pikkuhousuja entistä alemmaksi, katsellen häntä suoraan silmiin alhaalta päin. “Voi ei, älä kato niitä housuja nyt..”, Suvi rukoili mielessään, kun näki housujensa haarakiilan sisäpuolella jättimäisen mehulammikon. Tietenkin Mirva käänsi katseensa alas tässä vaiheessa.
“Oohh.. Sinähän oot varsinainen mehumaija..!”, Mirva kikatti ja kaapaisi sormellaan kunnolla koukaten tästä lätäköstä, ensin nuuhkien, sitten samantien vieden sormen myös suuhunsa.. Suvi punastui tähän mennessä ehkä pahiten koko päivänä.

“Mmm.. Voi jumalauta, miten sun mehut voi maistua näin hyvältä..”, Mirvan sanat ja ilme vakuuttivat tästä myös Suvin. Mirva otti Suvin perseestä kiinni ja alkoi puristella sitä hieman rajummin kuin aiemmin. Suvi oli jo unohtanut peittää muotovaliot tissinsä Mirvan katseilta ja piteli nyt hänen hiuksistaan kiinni. Samaan aikaan Suvin karvattomasta pillusta valui muutama pitkä rihma sitkeää liisteriä kohti lattiaa.. Tällä hetkellä Mirva kuitenkin oli keskittynyt tuijottamaan Suvin kauniita C-kupin tissejä, silmissään palava kiima..

Mirva puristeli entistä kovemmin ottein persettä ja alkoi kielenkärjellä kutitella Suvin litteää masua. Suvi alkoi kiihkoissaan pyörittää vaistomaisesti lantiollaan pientä ympyrää.. “Mun on pakko, oon haaveillu tästä pitkään..” Mirva voihkaisi nousten ylemmäksi, samalla imaisten toisen Suvin kovettuneista nänneistä suuhunsa.. Mirva lutkutti hitaasti edestakaisin huulillaan mansikan muotoisia nännejä moiskahduksen saattamana, aina vaihtaen välillä toiseen.. Suvin oli pakko alkaa voihkimaan ääneen tämän käsittelyn aikana.

“Mee tuohon sängylle ja pyllistä mulle, jooko..?”, Mirva sanoi, lopettaen Suvin rintojen palvonnan. Suvi totteli huumassaan ja kiipesi sängylle nelinkontin, laittaen selkänsä niin notkolle kuin sai.. Sydämen muotoinen pyöreä, pieni perse antautui Mirvan silmille kaikessa loistossaan. Huokaileva Mirva polvistui Suvin taakse ja otti Suvin pyllynposkista kiinni, hieroen niitä hellästi. Mirva levitti kannikoita hieman erilleen, työntäen nenänsä Suvin pyllynreikään kiinni, nuuhkien useaan otteeseen syvään tämän sievän kolon tuoksuja..

Suvia hävetti, mutta samalla kiihotti tämä kohtelu. Yhtäkkiä Mirva nuolaisi oikein kunnolla keskeltä peräaukkoa.. Suvi hätkähti ja huokaisi kuuluvasti. “Mmm.. Maistuu ihan helvetin hyvälleehh..”, Mirva kutkutteli kielellään Suvin rööriä entistä enemmän. Suvi ei olisi voinut uskoa sitä, mutta todellakin nautti tästä huomiosta ja alkoi toivoa, että Mirva työntäisi sormeaankin sinne.. Suvin pillu oli nyt raollaan kiihotuksesta, mehut tihkuivat hiljalleen kohti päiväpeitettä.. Mirva lopetti hetkeksi, kurottaen jotain sängyltä. Tasainen surina alkoi kuulua Suvin perseen takaa. “Mitä sä nyt.. Hei..!” Suvi kääntyi miltei hätääntyneenä.

“Rauhotu.. Tää on toiseksi parasta Mikon kyrvän jälkeen.. Usko mua..” Mirva hymyili Suville kuminen kulli kädessään. “Sitä paitsi, se sun tukkaharjan varsi saa mennä jo eläkkeelle” Mirva nauroi. Suvia hävetti taas. Tottakai Mirva tiesi tämän salaisuuden. Suvi odotti silti innokkaana perse pystyssä, mitä Mirva tekisi hänelle seuraavaksi.
Suriseva kumikyrvän pää alkoi sivellä Suvin pillua pitkittäin edestakaisin Mirvan varmoissa käsissä. Suvin perse alkoi pyöriä ihan itsestään tämän uuden ja niin kiihoittavan lelun vaikutuksesta.. Välillä Mirva läpsi tällä keinokalun varrella Suvin pimpsaa hellästi, saaden hänet joka kerta vinkaisemaan hieman.

“Noh.. Tekeekö sitä tällä nartulla nyt mieli kyrpää..”, Mirva sanoi hellästi. “Anna.. Työnnä se sinne..”, Suvi pyysi. Mirva käytti turisevaa dildoa hetken aikaa Suvin klitoriksen päällä. “Ohhh..!! Työnnä!!”, Suvi melkein rukoili perse pyörien. “Haluaisitko seuraavalla kerralla katella vähä lähempää, miten se Mikon iso kyrpä työntyy mun märkään pilluun ja perseeseen..?”, Mirva kysyi rauhallisesti. “Jooohh.. Anna sitä kullia jo!”, Mirva nauroi, pyöritellen suonikasta kumikorviketta Suvin litimärillä pillunhuulilla.

“Nuolisitko mun pillua samalla ku paksu kulli työntyy mun peppuun?”, Mirva jatkoi tenttaamista, samalla hieman voimakkaammin jo työnnellen sauvaa Suvin pillua vasten. “Voi vittu!! Nuolisin sitä kyrpääki ja sun persereikää työntöjen välissä..!! Anna ny jumalauta..!!”, Suvi huusi nämä sanat. Tämä vakuutti Mirvan.

Hän työnsi dildon hitaasti Suvin vastaanottavaiseen, erittäin märkään pilluun juurta myöten. Suvi uikutti ja koko tyttö vapisi. Hetken aikaa mikään ei liikkunut ja kuului vain vaimea surina sauvasta pillun sisällä. Sitten Suvi alkoi pyörittää persettään. Ensin hitaammin, sitten laajemmilla liikkeillä, kohta pyörivien työntöjen ollessa jo liki väkivaltaisen lujia.. Mirva piteli kumisesta kyrvästä kiinni ja yritti pysyä mukana Suvin vauhdissa.

Löts.. Löts.. Pillusta kumpuavat maiskahtelevat äänet olivat musiikkia Mirvan korville. “AAHH.. kyrpää.. ihanaaahh..”, Suvin kiimaiset sanat säestivät tätä uskomatonta konserttia. Mirva alkoi epäillä, että tuota vauhtia jatkaessa Suvi kohta pyörtyy ja päätti testata samaa temppua, mikä toimi hänelle itselleen.. Mirva nuoli etusormensa liukkaaksi ja alkoi työntämään sitä Suvin todella tiukanoloiseen peppureikään. Se antautuikin yllättävän helposti ja sormi upposi samantien toiseen niveleen asti kuumaan aukkoon..

Suvi haukkoi henkeään, nylkyttäen persettään dildoa ja sormea vastaan viimeisillä voimillaan.. “Mirrvaaaa.. Mä rrakasstan ssuaaa..tulleeeeehh!!”, Suvi rääkäisi ja vapauttava orgasmi iski hyökyaaltojen lailla hänen koko vartaloonsa. Suvin pyllynreikä imi sykäyksittäin Mirvan sormenpäätä niin, että sitä nipisteli. Lopulta Suvi lyyhistyi vatsalleen sängylle kumisen kalun lurpsahtaessa ulos. Pitkään aikaan ei kuulunut muita ääniä kuin Suvin raskas hengitys, Mirvan samalla silitellessä häntä hiuksista..

5. Yhteiskuva

“Huh huh.. Voi helvetti.. Jos Mikko ois nähny tämän esityksen, sen kulli ois jo varmaan poksahtanu halki..”, Mirva huokaili ihastuksesta. “Meinaatko.. Oli se aika kovana jo sillon viimeksiki..”, Suvi vastasi vieläkin hengästyneenä. “Viimestään varmaan sitte, ku molemmat oltais vierekkäin perse pystyssä siinä.. Hei oota vähä!”, Mirva juoksi yhtäkkiä ulos huoneesta. Suvi ihmetteli, minne Mirva oikein lähti.

Kohta Mirva tuli miltei juosten takaisin kännykkä kourassaan. “Et kyllä soita sitä tänne nyt!!” Suvi huudahti nousten seisomaan. “En en, älä huoli. Aattelin vaan ikuistaa tämän hetken ottamalla kuvan.. eihän se haittaa sua?” Mirva sanoi, antaen hellän suudelman Suville. Suvi empi hetken aikaa tuota ehdotusta. “No okei.. menköön sitte” Suvi suostui.

Mirva asetteli kännykän yöpöydälle sille tarkoitetulle telineelle ja tähtäsi oikeaan kohtaan sänkyä. Hän laittoi kameran itselaukaisimen ajastimen puoleen minuuttiin. “Tuu, mennään molemmat siihen!”, Mirva huudahti. Mirva ja Suvi menivät nyt molemmat vierekkäin nelinkontin sängylle, perseet pystyssä kohti kännykkää. Mirva otti dildon ja työnsi sen terskan verran pyllyynsä sisälle. “Aikamoinen kuva taitaa tulla..” Suvi katsoi Mirvaa. “Tehdään siitä vielä parempi” Mirva sanoi ja kurotti kielellään kohti Suvin huulia.

Suvi vastasi samalla tavalla, kietoen oman kielensä Mirvan kielen ympärille. Mirva otti toisella kädellään dildosta kiinni, kääntäen sitä hieman ylemmäs. Laukaisin räpsähti juuri samalla hetkellä. “Näytä mulle”, Suvi hihkaisi Mirvan ottaessa kännykän telineestä. Kuva oli kuin suoraan laadukkaan pornolehden keskiaukeamalta. Kaksi kaunista tyttöä pyllyt pystyssä, antamassa toisilleen kielisuudelmaa. Toisella vielä dildo perseessään. “Oho.. Melkoinen kuva. Kai sä poistat sen kuitenki?” Suvi kysyi. “Joo joo, anna mä ny ihailen sitä jonki aikaa kuitenki” Mirva vastasi.

“Ok.. Mä luulen että oon suihkun tarpeessa toista kertaa tälle päivää..” Suvi sanoi venytellen. “Tällä kertaa mä tuun mukaan ja pestään oikeasti toistemme perseet siellä” Mirva naurahti. “Mä oisin halunnu tulla pesemään sun sillon jo aiemmin..” Suvi sanoi. “Mä tiedän” Mirva iski silmää Suville virnistäen. “Mä meen jo, tuo pyyhkeet” Suvi lähti pukuhuoneeseen. “Joo, mä tuon” Mirva huusi.

Vielä kerran Mirva tarttui kännykkäänsä, katsoen vasta otettua rietasta kuvaa, ottaen valikosta kohdan “lähetä multimediaviestinä”, valiten vastaanottajaksi Mikon ja kirjoittaen kuvan oheen tekstin, “Maistuis varmaan sullekin.. ;)”, ja painaen “lähetä”..

6 kommenttia viestissä: “Suvin ja Mirvan yhteiset leikit”

 1. lesbo fani says:

  kiva lukea kun tytöt nuolevat
  toisiaan glitorista tosi makeeta
  mahtavaa

 2. Mikko says:

  Huippuhyvä tarina

 3. Little whore says:

  No niin jatkoa peliin!

 4. OH JEAHH says:

  Mä haluan tietää, mitä mikon kanssa tapahtuu!

 5. Liinu says:

  Jatkoa vaan! Ihanaa! oon ihan märkänä 😉

 6. Joku vaan says:

  Aivan mahtava!!! Jatkoa vaa!

Kommentoi

top