search
top

Koulukaverit tutustuvat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina on julkaistu myös Nifty's Archive -nimisessä sivustossa. Tämä on tavallaan johdanto Run Baby Run -tarinaan.

Ollakseen hienotunteinen, Antti katseli alaspäin saippuoidessaan itseään, ja kun hänen päänsä oli alaspäin, hän katseli kulmiensa alta ympärilleen. Neljäntoista iässä hän oli kiinnostunut kaikesta mikä koski seksiä, ja aivan erityisen kiinnostunut hän oli toisista pojista. Kaksi kertaa viikossa toistuva urheilutunti oli todella odottamisen arvoinen. Täytettyään 14 vasta pari kuukautta sitten, hän ei vielä ollut homo, hetero eikä mitään muutakaan. Hän oli vain kuin kuka tahansa poika, joka ihaili alastomien vartaloiden muodostamaa näkymää. Erityisen kiinnostunut hän oli niistä joiden karvat olivat vasta alkaneet kasvaa. Hänellä itsellään oli paksu, olkapäille ulottuva tummanruskea tukka ja jalkojen välissä jo hyvin kehittynyt karvapehko. Hänen mielestään kavereiden pippelit tököttivät kivasti omien yleensä vielä pienten pehkojensa keskeltä.

Antin katsellessa ihaillen poikia ympärillään hänen katseensa pysähtyi erityisesti yhteen kaveriin, Jussiin. Jussi oli Anttia kuusi kuukautta nuorempi, mutta silminnähden lähes yhtä kehittynyt. Hänen vaaleanruskea tukkansa, todella vaalea ihonsa ja hänen syvänsiniset silmänsä tekivät hänestä varsin puoleensavetävän, ja hänen solakka kehonsa – lihaksikas mutta silti sileä ja tasainen – tekivät Jussin ”turn on”. He olivat tunteneet toisensa jo seitsemän – kahdeksan vuotta. Pojat olivat rinnakkaisluokilla, ja näin heillä oli tilaisuus nähdä toisiaan urheilutunneilla, jotka olivat yhteisiä, ja välitunneilla. Ihaillessaan neljätoistavuotiasta söpöliiniä Antti mietti, mahtaisiko tällä olla mielenkiintoa hankkia hänen kanssaan joitain kokemuksia. Tämä oli ollut hänen mielessään yhä useammin kun hänen vartalonsa alkoi kypsyä ja hän alkoi yhä enemmän ajatella seksuaalisuuttaan. Ajatellessaan, mitä kaikkea he voisivat tehdä, hän tunsi vihlaisun siellä, missä on kiusallista tuntea vihlaisua juuri kun on luokan muiden poikien kanssa suihkussa, ja hän käänsi kiireesti katseensa ja ajatuksensa muualle. Ajatus perseeseen työntyvästä paksusta jääpuikosta sai alkavan tanan rauhoittumaan

He joskus juttelivat urheilutuntien ja toisinaan välituntienkin aikana, enimmäkseen kavereista, opettajista ja koulusta. Jussi oli ujonpuoleinen ja vähäpuheinen, ja näin ollen Antti useimmiten aloitti keskustelun. Mutta kun he pääsivät mukavasti keskustelun alkuun, he juttelivat vapaasti mistä vaan auringon alla – paitsi seksistä. Siinä, missä muiden kavereiden kanssa käydyt keskustelut liikkuivat tytöissä tai muilta kuulluissa härskeissä vitseissä, Antin ja Jussin keskustelut eivät hipaisseetkaan seksiä.

Vaikka Jussi oli kooltaan luokkansa suurimpia, hän ei ollut lainkaan aggressiivinen, ja tilanteen tullen hän mieluummin poistui paikalta kuin tappeli. Joskus muut olisivat halunneet kiusata häntä hänen ujoudestaan ja tusinasta muita asioita minkä suhteen tuon ikäiset pojat ovat tavallisesti armottomia, mutta Jussi ei koskaan antanut takaisin. Heidän tutustuttuaan Antti, joka oli jonkun verran aggressiivisempi, ei voinut katsoa sivusta kiusaamista vaan astui esiin ja lopetti sen. Hän puolestaan oli nopea ystävystymään ja hyvä viihdyttämään muita. Heidän ystävyytensä perustui molemminpuoliseen arvotukseen; pojat olivat hyvin erilaisia joissakin suhteissa, toisissa asioissa taas varsin samankaltaisia.

Kouluvuosi oli lopuillaan, ja oli ilmoitettu luokkaretkestä Turkuun, 360 kilometrin päähän. Matkan piti toteutua toukokuun loppupuolella, jolloin luokkaretket yleensäkin tehdään. Ne, jotka eivät lähtisi, olisivat päivät normaalisti koulussa. Antti ei ollut mikään varsinainen koulun ylin ystävä, päinvastoin. Hänellä oli ilmeinen taipumus joutua vaikeuksiin opettajien kanssa. Nyt Antti oli ensimmäisten ilmoittautujien joukossa. Matka ei ollut kallis, mutta joillekin hotellihuoneen edullinenkin hinta saattoi olla liian korkea kynnys. Antti toivoi, ettei tämä olisi tilanne hänen sen enempää kuin Jussinkaan perheelle, koska he eivät olleet mistään varakkaista perheistä. Sinä päivänä, jolloin tieto luokkaretken yksityiskohdat julkaistiin – mm. se seikka, että yöpyminen tapahtuisi kustannusten alentamiseksi edullisessa hotellissa kahden hengen huoneissa – alkoi Antin päässä vilistä ideoita.

Oppilaat seurasivat päivittäin ilmoittautujien lukumäärää ja kehottivat vielä epäröiviä ilmoittautumaan. Lopulta matkan mahdollistava määrä osanottajia oli koossa. Antti oli utelias, oliko Jussi 45:n ilmoittautuneen joukossa, ja toivoi että he voisivat ehkä päästä samaan huoneeseen. Useammin kuin kerran hän makasi vuoteellaan ajatellen Jussia, kuvitellen hänen alastonta vartaloaan ja kuvitellen, mitä he tekisivät yhdessä. Hänellä ei ollut kokemusta, mutta hän oli nähnyt kuvia ja videopätkiä, ja hänellä oli vauhdikas mielikuvitus. Tangojen sisällä kalu nousi pystyyn, ja hän otti sen esiin sivellen ja hyväillen sitä ajatellessaan söpöä neljätoistavuotiasta kaveriaan. Hän piti aina tangoja, ei vain siksi että ne olivat seksikkään näköiset, vaan myös siksi, että niistä sai nopeasti kovan kalun esille kun se röyhkeästi vaati huomiota osakseen.

Luokkaretken alkamispäivän lähestyessä Antti tuli aina vaan hermostuneemmaksi. Hän halusi epätoivoisesti samaan huoneeseen Jussin kanssa, mutta kaikkein viimeiseksi halusi Jussin tietävän tunteistaan häntä kohtaan. Nämä tunteet aiheuttivat jonkin verran ongelmia neljätoistavuotiaalle; hän olisi tahtonut seksiä pojan kanssa, ja aivan erityisesti Jussin. Hän oli nähnyt kuvia joissa pojat tekivät niin, mutta vaikka hän tunsi seksuaalisesti vapaita ja avomielisiä ihmisiä, tästä ei sentään missään tapauksessa voinut puhua.

Niinpä, hän tunsi vetoa poikiin, mutta jonkun verran tyttöihinkin. Siitä hän oli onnellinen, mutta oli samalla hämillään. Kuinka oli mahdollista tuntea samaan aikaan molempia? Hämmennystä lisäsi vielä se, että hän ei tiennyt, miten ilmaisisi Jussille tunteensa. Muutaman kerran Antti oli ottanut Jussin kanssa keskustellessaan esille luokkaretken yrittäen saada Jussin kertomaan miltä tuntuisi lähteä yhdessä matkalle, mutta joka kerta Jussi vain katsoi häneen arvoituksellisesti merensinisillä silmillään todeten yksikantaan, että on varmaan mielenkiintoista päästä Turkuun, jossa hän ei ollut ennen käynyt.

Lopulta koitti torstaiaamu, ja oppilaat tungeksivat bussiin, Antti ja Jussi yhdessä. He istuutuivat vierekkäin, ja bussin täytti 45 metelöivää, innokasta oppilasta. Päivä tai pari poissa koulusta oli aina ilon aihe, eikä matka Turkuun mitenkään vähentänyt sitä.

”Tästähän tulee kivaa”, Antti kommentoi, vaikka hänen olisi tehnyt mieli sanoa: ”Toivon että voin pitää hauskaa sinun kanssasi.”

”Joo, niin varmaan”, Jussi vastasi, ja hänen hymynsä ja silmän pilke saivat aikaan kutinaa Antin jalkojen välissä.

”Millaisiinhan huoneisiin me päästään?”

”Enpä tiedä. Varmaan ne ovat ihan hyviä.”

”Olisi kiva päästä samaan huoneeseen.”

”Mjaa…”

”Tiedätkö, onko huoneet jo jaettu?”

”Ei aavistustakaan.”

”Toivottavasti en joudu samaan huoneeseen jonkun vitun nörtin kanssa.”

Jussi ei sanonut mitään. Antti katseli bussin ikkunasta ulkona vaihtuvaa maisemaa. Voi vittu, hän ajatteli. Hän oli yrittänyt kaikkensa saadakseen jonkun vihjeen tulevasta huoneesta ja oli kuin Jussi ei olisi tahtonut puhua koko asiasta. Olikohan hän jo sopinut jonkun muun kanssa? Toivoisiko hän jonkun muun tulevan huonekaverikseen? Tuntien äkkiä polttavaa mustasukkaisuutta Antti katseli ympäri bussia. Ehkä hän tuntui Jussista pingolta, nörtiltä. Tämä oli niin saatanan turhauttavaa. Hänen kehonsa oli jännittynyt kuin viulun kieli.

”Mihinkä hotelliin me mennään?”

”Kuulin että se on siisti paikka”, Jussi kommentoi.

”Toivon että huone on kiva.”

”Niin minäkin.”

”Toivottavasti minun ei tarvitse mennä samaan huoneeseen Nikon kanssa”, Antti sanoi, mainiten erään vähemmän pidetyn koulukaverin nimen.

Jussi vain vaikeni ja katsoi ikkunasta. Tämä puhe huoneesta ja huonekavereista teki hänen olonsa epämukavaksi. Hän ajatteli mitä Antti mahtaisi sanoa jos tietäisi hänen tunteensa juuri nyt, ja sen, että hän oli Antin tietämättä jo tehnyt huonejärjestelyjä koskevia valmisteluja valvovan opettajan kanssa. Hän ihmetteli mitä Antti sanoisi jos tietäisi hänen ajatuksensa yli kahdeksan kuukauden ajalta tästä taaksepäin. Kouluvuoden edetessä hän oli huomannut Antin yhä useammin ja useammin juttelevan kavereiden kanssa tai pelehtivän ympäri koulua. Antti oli joutunut rehtorin puhutteluun useammin kuin kerran, ja Antin pisteliäiden, opettajiin kohdistuneiden huomautusten takia hänen vanhempansa olivat vierailleet koululla muutaman kerran. Jussi olisi toivonut olevansa tällainen, huima, rohkea ja suosittu. Kyse ei ollut siitä että hän olisi ollut vailla ystäviä – niitä hänellä kyllä oli. Hän vain ihaili erityisesti Anttia ja toivoi, että he olisivat olleet läheisempiä.

Neljätoistavuotiaalla kundilla ei juuri Anttia parempaa kaveria voisi olla, ja monena iltana hän nukahti miettiessään, mitä kaikkea kivaa he voisivat tehdä yhdessä. Seksiä tietenkin, mutta myös muuta mitä kaveruksilla yleensä on tapana. Mutta näin ei kuitenkaan koskaan tapahtuisi. Antti oli koulussa hyvin suosittu. Jos tämä hakisi itselleen parasta kaveria, hänellä olisi valinnanvaraa parista tusinasta kundeja. Olisi typerää ajatella että valinta voisi kohdistua juuri häneen. Silti oli hienoa iltaisin ja joskus öisin käteen vetäessä unelmoida siitä.

Kuuden tunnin matka Turkuun alkoi olla lopuillaan; pojat istuivat vierekkäin ajatellen omia ajatuksiaan, jutellen hiukan silloin tällöin, mutta enimmäkseen hiljaa miettien ja tuskaillen. Antti tunsi hikoilevansa ja hiki valui selkää ja kylkiä pitkin. Bussissa ei ollut ilmastointia, ja Antin mieleen tuli Anna-Leena Härkösen romaanista Häräntappoase kuvaus kalusta, joka oli kuin moottoriöljyssä käristetty pekoninviipale, mutta siitä huolimatta kapineen pitäminen kurissa Jussia samalla ajatellen tuntui aina vaikeammalta ja vaikeammalta.

Saavuttuaan perille ja noustuaan autosta he tapasivat turkulaisen luokan, joka oli tullut heitä vastaan. Ensimmäinen tapahtuma oli jalkapallo-ottelu turkulaisia vastaan. Se oli varmaan matkan järjestäjien mielestä hyväkin idea, mutta kuuden tunnin istumisen jälkeen kuumassa bussissa toukokuun lopun lähes helteisessä säässä pojat eivät olleet fyysisesti parhaimmillaan. Mikä onkaan olo kun on istunut melkein kuin saunassa kuusi tuntia, ja sitten suoraan pelaamaan jalkapalloa? He tekivät kuitenkin parhaansa koulunsa puolesta häviten 3-0. Jalkapallopeliä hauskempaa oli pilailla turkulaisille heidän oudontuntuisesta murteestaan. He olivat ollakseen asuessaan mielestään isossa kaupungissa eivätkä oikein nielleet pilantekoa, mikä teki hiukan totisten turkulaisten kustannuksella pilailemisen vieläkin hauskemmaksi. ”Surisisiks sää jos mää kualisin?” oli kaiketi vanha vitsi eikä saanut turkulaisilta juurikaan vastakaikua.

Pojat pakkautuivat taas bussiin ja pääsivät hotelliin. He virtasivat epämuotoisena joukkiona hotellin aulaan väsyneinä, hikisinä ja pelaajat likaisina, huudellen, tönien, kiusoitellen – siis niin kuin mikä tahansa peruskoululuokka. Opettaja onnistui lopulta saamaan oppilaiden huomion osakseen heilutellessaan isoa nippua avaimia.

”No niin luokka! Muistakaa, että olemme tämän hotellin vieraita. Odotamme teidän käyttäytyvän asiallisesti koko ajan. Ei juoksemista, ei törmäilyä tai huutelua käytävillä tai huoneissa. Voitte käydä toistenne huoneissa kello 23 saakka illalla, mutta sen jälkeen mennään omiin huoneisiin. Hotellista ei saa poistua ilman minun lupaani. Iltapala tarjotaan klo 20.30. Tulkaa klo 20.20 tähän aulaan…”

Kun avainten jako alkoi, Antti alkoi kurkkia ympäri aulaa miettien, minkä typeryksen kanssa joutuisi jakamaan huoneen. Jussi seisoskeli välinpitämättömänä ja rauhallisena kuten tavallisestikin. Oppilaat hajaantuivat kaksi kerrallaan hotellin uumeniin, kunnes enää kuusi oli jäljellä.

”Antti”, kailotti opettaja, ja pojan sydän hypähti ja hyytyi melkein kuin jäähän… odottaen seuraavaa nimeä, rukoillen, toivoen, kerjäten… ”…ja Jussi”.

Antti olisi tahtonut hyppiä onnesta. Hän olisi tahtonut juosta halaamaan opettajaa. Hän olisi tahtonut syöksyä Jussin luo ja ottaa häntä olkapäiden ympäri. Sen sijaan hän vaan katsahti Jussiin. Jussi katsahti välinpitämättömästi takaisin ja nyökkäsi opettajan suuntaan ikään kuin kysyen, kumpi hakee avaimen.

Hakiessaan avainta Antti ei tiennyt mitä ajatella. Hänen unelmansa oli tähän asti toteutunut, mutta Jussin kasvoilta ei voinut lukea mitään. Oliko hän iloinen siitä että he pääsivät samaan huoneeseen? Vai oliko hän pettynyt? Välittikö hän edes millään tavalla koko asiasta?

Antin tarkkaavaisuus ei ollut ollut parhaimmillaan silloin kun opettaja oli jakanut ohjeita ennen avainten jakoa, mutta hän tiesi Jussin muistavan asiat joka tapauksessa. Hän katseli ystäväänsä miettien mitä tämä mahtoi ajatella. Voihan paska, hän oli niin hyvän näköinen, ja nuo siniset silmät tekivät Antin melkein hulluksi. Olisi upeaa saada hänet ensimmäiseksi seksikaveriksi. Pikkuveli alkoi muistutella taas olemassaolostaan ikään kuin hyväksyen Antin ajatukset.

Pojat löysivät huoneensa kolmannesta kerroksesta ja Antti avasi oven. Tuntui jotenkin oudolta mutta kiihottavalta, kuin seikkailulta mennä huoneeseen Jussin kanssa. Huone oli pienehkö mutta siisti tyypillisin hotellikalustein. Katse kahteen vuoteeseen sai Antin vilkkaan mielikuvituksen taas liikkeelle ja hän joutui käyttämään kaiken tahdonvoimansa kääntääkseen ajatuksensa muualle. Kylpyhuone oli varsin tilava, seinät ja lattiat vaaleansinistä klinkkeriä. Suihkutilakin oli iso ja sen vieressä lämpötangoilla oli taiteltuina pari valkoista, tuuheaa pyyhettä.

”Ai saatana että on hiki, tosiaan tarvitsen suihkua”, Jussi totesi, ja sitten kuin äkkiä muuttaen ajatustaan lisäsi: ”Tai ehkä sinä menet ensin?”

Antti hymyili itsekseen. Niin tyypillistä Jussia, siirtyä syrjään ja antaa toisen mennä ensin! ”Minä voin kyllä odottaa”, hän vastasi. ”Mutta tuon vitun kuuden tunnin saunan ja futismatsin jälkeen minä lemuan kuin joku haisunäätä. Mene vaan, minä riisun sillä aikaa kun sinä olet suihkussa, poltan ehkä sätkän.” Huoneessa ei saanut polttaa, mutta siinä oli parveke.

”Tuota… krhmm… ei, mene sinä vaan ensin”, Jussi sanoi mitä ilmeisimmin yrittäen torjua ajatuksen. ”Voin odottaa ihan yhtä hyvin.”

Seurasi tuokion verran epämiellyttävää hiljaisuutta. Jussin epäröinnin takana oli jotain, mutta Antti ei ymmärtänyt mitä. Se oli jotain muuta kuin kohteliaisuutta. Jussi alkoi silminnähden punastua. Hän aavisteli Antin epäilevän jotakin. Hän katseli avuttomana lattiaa ja hänen koko vartalonsa jäykistyi jännityksestä. Vasenta jalkaansa käyttäen Antti otti pois oikean Asics-lenkkarinsa oikeasta jalasta, ja sitten vasemman. Jussi teki samoin. Pojat alkoivat hitaasti avata farkkujensa ylänappeja samaan aikaan. He riisuivat ne hitaasti, nappi napilta avaten. Toinen seisoi vuoteen vieressä ikkunan äärellä ja toinen vuoteiden välissä.

Kumartuessaan nostamaan toisen jalkansa lahkeesta Antti käytti liikettä hyväkseen vilkaistakseen Jussia. Hänkin oli astumassa pois farkuistaan, ja näkymä jossa Jussi seisoi siinä housut nilkkojen ympärillä oli kiihottava. Kun Jussi käänsi päätään Antin suuntaan, tämä katsoi nopeasti muualle.

Jussi otti toisenkin jalkansa farkuista ja hengähti syvään. Hänen sydämensä hakkasi niin että hän luuli sen näkyvän kylkiluiden takaa. Kuukausia hän oli kuvitellut näkevänsä Antin tässä tilanteessa, tekevän juuri sitä mitä hän nyt teki, mutta silloin hän oli tuntenut itsensä kiihottuneeksi, ei hermostuneeksi. Vanhemman pojan ulkonäkö oli vähän erikoinen. Hänen ruskea, vähän takkuinen mutta puhdas tukkansa ulottui olkapäille saakka. Hymy ja sinivihreät silmät saivat aikaan lämpimiä väreitä, ja kun hän seisoi siellä vain seksikkäät tangat päällään, näky sähköisti Jussin intohimosta pikku hiljaa jäykkenevää kalua. Hän katsoi muualle taistellen epätoivoisesti sitä vastaan mitä tapahtui vääjäämättä jalkojen välissä. Hän kuolisi nolouteen, jos Antti näkisi hänen tilanteensa…

Sormeillen T-paitojensa alapäärmettä pojat epäröivät toinen toisiaan odottaen. Ikään kuin todeten, että pakkohan tässä on jotain tehdä, molemmat pujottivat sormensa paidan reunan alle ja alkoivat riisua niitä. Kumpikin olisi tahtonut katsoa toista, mutta kumpikaan ei uskaltanut. He vetivät T-paitansa pään yli ja pudottivat sitten paidat lattialle lähes yhtä aikaa. Antti ei voinut enää pidätellä itseään vaan katsahti Jussiin, joka oli juuri kääntymässä pois päin, peittäen haarojaan kädellään. Hän istuutui sängylle selkä Anttiin päin. Jussin Karvis-alushousujen pullistelu osoitti, että tilanteen täytyi olla hänestä kiihottava.

Päättäen tehdä jonkun ratkaisun asiassa, Antti siirtyi vuoteen toiselle puolelle Jussin eteen ja katsoi ihan avoimesti hänen jalkojensa väliin. Molemmat olivat aivan liikkumatta muutaman sekunnin. Se tuntui tunnilta.

”Tuota… mmmitä sä katselet?”

”No minä… minä vaan ihmettelen miks sulla on stonda?”

”Onko siinä jotain kauhean ihmeellistä jos jätkällä seisoo?” Jussi kysyi yrittäen kuulostaa välinpitämättömältä, mutta hänen äänensä oli karhea ja epäröivä, paljastaen hänen oman kiihtymyksensä ja pelkonsa.

”No sua ei sitten vaivaa millään tavalla jos kerron että mullakin seisoo?” Antti uskalsi kysyä.

Aika pysähtyi. Tämä oli kaikki tai ei mitään –tilanne. Miten Jussi reagoisi? Jos se olisi hänestä vastenmielistä, sitten se olisi siinä ja kirja kiinni. Mutta jos se ei vaivaisi häntä, tästä voisi vielä tulla jotakin.

No eeeeii… Mutta… kerro MIKS sulla seisoo?”

Villi toivon hyökyaalto pyyhkäisi Antin suonissa, ja erityisesti siinä, joka sijaitsi hänen sojottavan kalunsa alapinnalla. ”Siis…” hän aloitti, ”kun huomasin että sulla seisoo niin ajattelin, miltähän se mahtaisi näyttää. Mä kun en oo koskaan nähnyt livenä kundia jolla seisoo.”

”No en minäkään”, Jussi tunnusti katsoessaan ylöspäin Anttia, ja hänen merensiniset heijastivat valppautta, sekä kysymystä, jota hän ei voinut pukea sanoiksi.

”No, miten olisi, tahtoisitko nähdä minun?” Antti kysyi painaen peukalonsa alushousujen vyötärönauhan alle ja katsoi Jussia silmiin rohkeasti.

Aika pysähtyi taas. Tämä oli ratkaiseva hetki. Jos hän ei tahtoisi nähdä, Antti vetäytyisi häveten ja hämmennyksissään. Hän ei tiennyt miten pystyisi käsittelemään asiaa, mutta oli kuitenkin iloinen siitä, että hänellä oli ollut tarpeeksi rohkeutta ottaa asia esille. Toisaalta, jos Jussi haluaisi, kuka tietää, mitä seuraisi? Jussi katsoi ylös Anttiin, sitten hänen pullottavia tangojaan, ja jälleen takaisin hänen sinivihreisiin silmiinsä. Antti pystyi lukemaan Jussin syvän sinisistä silmistä epäröinnin, pelon ja toivon yhtä aikaa.

”Kyllä mä tahdon, jos se kerran sulle sopii”, Jussi puuskahti, aivan kuin peläten että jos ei saisi sanoja suustaan, Antti muuttaisi mielensä.

Antti alkoi hitaasti painaa peukalonhangoillaan tangojen vyötärönauhaa alaspäin avaten tien jäykälle miehuudelleen, joka oli räjähtämäisillään. Hän veti edelleen hitaasti tangat polviin saakka ja antoi niiden sitten pudota nilkkoihin. Hän astui niistä pois ja seisoi täysin alastomana, katsellen hiljaisen hotellihuoneen lattiaa – vähän häpeissään, vähän hämillään, mutta todella kiimaisena. Henkäisten sisään hän pakotti itsensä sanomaan: ”No mitä tuota ajattelet… siis… tarkoitan, etkö sä tahtoisi tehdä saman?”

”Takuulla”, tuli välitön vastaus Antin yllätykseksi. ”Jos sä haluut nähdä.”

Antti tuli lähemmäksi kun Jussi veti alushousunsa alas ja astui niistä pois. Siellä se oli. Ei enää ihmettelyä, ei enää kuvittelua. Se oli nätti, suunnilleen saman kokoinen kuin hänenkin; nelisentoista senttiä, vähän paksumpi, punertava pää pilkisti esinahan aukosta. Se kohosi ylpeänä ja heilahti vähän edestakaisin. Antti ei voinut vastustaa kutsua. Hän ojentautui hitaasti ja kosketti sitä varovasti sormenpäillään. Se oli niin kova ja kuuma… Kun Jussi ei estellyt, Antti uskalsi kietoa sormensa kiihottuneen elimen ympärille. Tuntui niin erilaiselle kuin oma, niin voimakasta, seksikästä.

”Miltä se tuntuu?” Antti kysyi niin pehmeällä äänellä, että tuntui kuin hän varoisi pelottamasta Jussia. ”Minusta ainakin upealta.”

”Voi veljet”, Jussi vastasi huokaisten, ”tätä mä olen toivonut jo pitkän aikaa.” Hän katsoi koulukaveriaan kasvot hehkuen kiihtymyksestä ja ilosta. ”Jaa, sinäkin toivoit tätä?” Antti kysyi yllättyneenä ja ilahtuneena. Hän liikutti Jussin esinahkaa edestakaisin muutaman kerran. ”Kun vaan tietäisit miten paljon”, Jussi vastasi.

Kaksi poikaa seisoi siinä hiljaa toinen toisensa kuumaa jäykkää kalua katsellen. He hengittivät syvään – ei hikisten vartaloiden tuoksua, vaan kahden kuuman teinipojan esikypsää, syvää olemusta, pakottavia kiveksiä ja tuoretta miehuutta. Se oli aistillisuutta ja intohimoa, kahden pojan testosteronihöyryä.

”Hei, mitä olet mieltä? Mahdettaisko tehdä toisillemme jotain kivaa suihkussa?” Antti ehdotti toivorikkaasti.

”Jees! Mennään vaan. Siellä on kivempaa ja lämmin, täällä toimii ilmastointi vähän liiankin hyvin.”

Antti meni edellä kylpyhuoneeseen Jussi perässään, kaksi nuorta poikaa, alastomina, kalut pystyssä – raisumpina, riettaampina ja villimpinä kuin ehkä koskaan elämässään. He astuivat suihkukaappiin, joka oli riittävän suuri kahdelle hoikalle pojalle. Antti käänsi veden juoksemaan ja sääti lämpötilan sopivaksi. Laitettuaan suihkusuuttimen pitimeensä hän kääntyi Jussiin päin.

Ottaen tällä kertaa aloitteen käsiinsä Jussi ojensi kätensä ottaen Antin kalun siihen. Hän alkoi hieroa sitä hellästi ja hitaasti. Anttikin ojensi kätensä kaapaten Jussin miehuuden otteeseensa alkaen tehdä samaa mitä Jussi jo teki hänelle. Seuraavien minuuttien aikana pojat olivat hiljaa sallien seksuaalisen mielihyvän ja helpotuksen tilanteen laukeamisesta virrata kehoonsa suihkun tavoin, joka hellästi peitti heidät huntuunsa.

”Tää oli eka kerta kun kundi on koskenut mun kyrpääni”, myönsi Jussi pitkän nautinnon huokauksen säestämänä.

”Niin minullekin”, Antti vastasi. ”Mä olen tosin kyllä haaveillut siitä monta kertaa.”

Pojat saattoivat tuskin uskoa, että heillä oli ollut sama haave, sama intohimo. Se oli kerta kaikkiaan upeaa. Heidän kätensä liikkuivat hellästi, rakastavasti, hitaasti runkaten kaluja joita kukaan muu kuin he itse ei ollut ennen koskenut ainakaan tässä mielessä. Heidän kätensä liikkuivat kevyesti pitäen huolta siitä, ettei tullut painettua liian syvälle, koska he vaistomaisesti tiesivät, miten voi sattua, jos esinahan vetää liian tiukalle. Jussin vartalo alkoi kiemurrella ja keinua edestakaisin myötäillen Antin käden liikettä. Antti tiesi omasta kokemuksestaan merkkien viittavan siihen, että huippu ei olisi enää kaukana. On olemassa piste, jossa kyrpä ottaa ylivallan mielestä ja koko keho ikään kuin tanssii mielihyvästä. Kaverukset nauttivat tästä pisteestä suljetuin silmin, rinta rintaa vasten painettuna kuumasti hengittäen.

”Hei Jussi”, Antti sanoi käheästi ajatuksen tullessa hänen mieleensä, ”tahtoisitko kokea jotain parempaa? Se on tosi kivaa, meidän pitäisi kokeilla sitä.”

“Niin?” Jussi kysyi. “Mitä tarkoitat?”

“Oletko koskaan haaveillut että sinua imettäisiin? Mä olen nähnyt sitä lehdissä ja netissä ja se ainakin näyttää kivalta.”

”Sama täällä. En ole kokenut mutta haaveillut kyllä”, Jussi vastasi, unelmoivan ilmeen tullessa hänen silmiinsä ja haaveilevan hymyn ilmestyessä hänen suupieliinsä.

”Jos vaan käy”, Antti aloitti epäröiden, ”minä voisin tehdä sinulle…”

”Ei muuta kun kokeillaan”, Jussi puuskahti ja levitti jalkojaan.

Antti pudottautui heti polvilleen ja kietaisi sormen kaverinsa kalun ympärille. Kumartuessaan eteenpäin hän ajatteli mielessään, millaista tämä oikein olisi. Idea kuulosti kyllä kiimaiselta ja kuvat saivat hänet kyllä kiihottumaan, mutta kyrpä… suussa? Mahtoikohan se kuitenkin olla jotenkin inhottavaa? Kuka tiesi se maistuisi… kuselle? Päättäväisesti hän liu’utti kuitenkin huulensa terskan ympärille. Koetellen hän liikutti kieltään kalun äärimmäisen pään yli. Kova, nuori kalu värähti, samoin kuin Jussin koko kehokin. Antti nuoli jo vähän voimakkaammin ja veti samalla esinahkaa vähän taakse. Se tuntui ehkä hieman suolaiselle, ei muuta, mutta maussa ei sinänsä ollut mitään kiihottavaa – mutta sen sijaan se, mitä hän tiesi tekevänsä, kiihotti sitäkin enemmän. Siellä se oli, kyrpä, hänen suussaan, huulien välissä, mikä oli upeampi asia kuin mikään minkä hän pystyi muistamaan. Ja kaikkein mahtavinta oli se, että se seisoi ja sen toisessa päässä seisoi Jussi eikä kukaan muu.

Jussi voihki, ja sitten yhtäkkiä ulvahti painaen penistään syvemmälle ja vetäen sitä taas takaisin. Antti tunsi kalun tykytyksen ja sekuntia myöhemmin jotain suolaista ja tahmeaa levisi hänen suuhunsa ja valui vähän suupielistäkin. Hän oli jo vähällä sylkeä aineen ulos suustaan, mutta kuitenkin jätti sen tekemättä, vaan nielaisi, tutisi ja vapisi itsekin kiihtymyksestä. Jussi työnsi sormensa Antin paksuun tukkaan ja työnsi sisään ja veti ulos kaluaan viimeisten ruiskausten aikana. Antti puolestaan nieleskeli sen mitä Jussilla oli tarjottavana. Lopulta Antti nousi horjuville jaloilleen kuin vastasyntynyt varsa ja pojat katsoivat toisiansa silmiin.

”Ei helvetti, en tiennyt miten mahtavaa tämä olisi”, Jussi sanoi nauraen; hänen huulensa levisivät hymyyn paljastaen tasaisen, valkoisen hammasrivin. ”En ikipäivänä olisi voinut kuvitella.”

”Sua oli kiva imeä. Vittu mikä fiilis!” Antti sanoi samanlaisella innolla. ”Mahtava tunne…”

Antti astui eteenpäin ja kietoi kätensä Jussin ympärille. Hänen yhä pystyssä jäykkänä sojottava kalunsa painoi Jussin vatsanpohjaa poikien halatessa ja syleillessä. Heidän vartalonsa painautuivat toisiaan vasten, ja Antin kalu painoi yhä kovemmin Jussin vatsaa hänen painaessaan Anttia tämän selästä molemmin käsin. He seisoivat siinä hetken, ja Jussinkin kalu alkoi taas nousta. Parin minuutin kuluttua se oli lähes yhtä kovana kuin hetki sitten.

”No nyt minäkin voisin… tuota… imeä sinua, jos tahdot”, Jussi ehdotti vähän pelokkaasti.

”Jos vaan tahdot, minusta se olisi hienoa”, Antti vastasi innokkaasti.

Nyt Jussi puolestaan pudottautui polvilleen ja otti Antin kalun käteensä. Hän nuolaisi kalun päätä varovasti, kokeillen pari kertaa, ja sitten otti sen hitaasti suuhunsa. Sitten hän vähän kerrassaan alkoi imeä enemmän ja enemmän, ja nyt Antti puolestaan näki tähtiä. Villeimmissä kuvitelmissaankaan hän ei ollut pystynyt mieltämään nyt kokemaansa tunnetta. Hän nautti joka sekunnista. Oli ollut upeaa imeä ja tuntea kaverin kiihottuneisuus, mutta tämä, kun kaveri imi kalua kosketellen samalla jalkojen välissä roikkuneita, nyt tiiviisti kalun juureen nousseita pusseja, oli vielä jotain aivan muuta. Antti ei voinut vastustaa värinää ja tutinaa kehossaan, kun Jussi hitaasti ja ikään kuin harkiten siirtyi kielellään ylös ja alas hänen lihaansa. Ei varmaan ollut kulunut minuuttiakaan, kun pussit nousivat vielä vähän ja niistä syöksyi valkoinen lasti kohti penistä.

Jussi antoi koko kuorman tulla suuhunsa ja sylki sen sitten suihkukaapin lattialle ja jatkoi vielä imemistä. Vieläkin Antti ruiskautti pari tippaa kehon nytkähdellessä, ja Jussi sylki ne pois jatkaen imemistä, kunnes Antin kalu alkoi pehmetä. Sitten hän nousi ylös ja katsoi Anttiin. Heijastus hänen silmistään oli lämpöä ja iloa. Hänen huulensa olivat raollaan, kosteat ja kiilsivät.

”No miltä tuntui? Olinko mä hyvä?”

”Ei saatana, onkohan koskaan tuntunut näin hyvälle?” Jussi sanoi hitasti. Hän sulki suihkukomeron oven ja pojat alkoivat saippuoida itseään. Sitten he pesivät toisensa käsillään. Oli vieläkin kiihottavaa liu’uttaa käsiä toisen sileää, liukasta ihoa pitkin ja antaa käsien käydä joka paikassa, hieroen, hangaten ja lämmittäen. Sileät selät, karvattomat rinnat, litteät vatsat ja pyöreät, kiinteät pakarat… ei ihme, että pesu kesti jonkin aikaa, eikä kumpikaan olisi tahtonut keskeyttää sitä. Vaikka kumpikaan ei ottanut asiaa puheeksi, he mielessään ihmettelivät sitä, miksi eivät tunteneet häpeää eivätkä syyllisyyttä.

Pojat saapuivat aulaan vähän myöhässä, ja kysyivät vastaanotosta reitin paikkaan, jossa iltapala tarjoiltiin. He liittyivät ryhmäänsä ja istuutuivat vastapäätä toisiinsa. Keskustelu kääntyi päivällä hävittyyn jalkapallo-otteluun, mitä olisi tapahtunut jos matka ei olisi ollut pitkä ja väsyttävä, Turun nähtävyyksiin, iltapalan jälkeinen sight seeing ja seuraavan päivän toiminnot. Antti ja Jussi vastailivat ja ottivat osaa keskusteluun automaattisesti, mutta molempien ajatukset olivat muualla. He miettivät jo, mitä he tekisivät yöllä, kun heidän huoneensa sängyt olisi vedetty yhteen. Heidän katseensa kohtasivat ja lupasivat jatkoa sille, mikä jo suihkussa oli jo alkanut, ja mikä tulisi takuulla olemaan kuumaa, kiimaista ja sykähdyttävää.

4 kommenttia viestissä: “Koulukaverit tutustuvat”

 1. moi says:

  tosi hyvä!!!!!!!!!!!!

 2. tykkäänpojista says:

  hyvä… jatkoa vaan

 3. Innokas Lukija says:

  Jatkoa Jatkoa Jatkoa!!!

 4. Pekka says:

  Poistin jonkun tänne kopioiman Run Baby Runin. Voit halutessasi julkaista sen uudestaan omalla nimelläsi.

Kommentoi

top