search
top

Kokeneessa käsittelyssä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Kiersin hermostuneena hiussuortuvaa sormeni ympärille ja vapautin sen taas vain kiertääkseni sen siihen uudelleen. Hypistelin puhelinta käsissäni ja tarkkailin kelloa jatkuvasti. Aivan kuin minuutit olisivat seisseet paikallaan. Hämmennyksissäni katsahdin ikkunasta ulos varmistuakseni siitä, että juna kuitenkin liikkui yhä. Kellon mukaan olin hikoillut täpötäydessä junassa jo kolme tuntia tietämättä edes minne päätyisin.
Vastapäätäni istuvan miehen vatsa pyrki ulos paidastaan samalla, kun voileivän majoneesitäyte tahrasi miehen suupielet ja leuan. Kuvotuksissani päätin nousta paikaltani ja ahtaa itseni junan käytävien läpi ravintolavaunuun. Ehkä kylmä huurteinen rauhoittaisi mieltäni…

Pian juna saapui määräasemalle, jota tuskin olisi voinut edes asemaksi tunnistaa, ellei vanhan ladon näköisen rakennuksen seinässä olisi lukenut haalistunein kirjaimin ”Kunnan juna-asema”. Tuijotin eteeni tietämättä lainkaan minne pitäisi mennä, sillä ympärillä ei ollut kuin metsää. Muut matkustajat kiirehtivät perheenjäsentensä luokse ja kaikkosivat pian autoillaan jonnekin metsän taa. Yksi ainut tulipunainen auto kuitenkin pysyi paikallaan. Vastentahtoisesti, mutta uteliaana kuitenkin kävelin auton luo, jossa hän minua odotti.
En tiedä oliko nainen ujo, vaiko vain pettynyt näkemästään. Joka tapauksessa hän kehotti hyppäämään autoon, joten tein työtä käskettyä. Yhtäkään sanaa saati katsetta hän ei koko ikuisuudelta tuntuneen matkan aikana kanssani vaihtanut. Tulin katumapäälle ja meinasin jo pyytää kääntämään auton, kun hän kurvasi pienen talon pihaan.
Nainen johdatti minut sisälle taloon ja katosi heti jonnekin. Riisuin ulkovaatteeni ja katselin ympärilleni. Talossa asui selvästi lapsi, ellei useampikin, ehkä jopa mieskin. Tieto perheestä sai ajatukseni harhailemaan, kunnes nainen yhtäkkiä taas ilmestyi näkyville ja heitti minulle puhtaan valkoisen pyyhkeen ja kehotti käymään suihkussa. Huokaisin mielessäni helpotuksesta, sillä olin koko päivän hikoillut yhdessä sadan muun matkustajan kanssa täyteen ahdetussa junassa kuin sillit purkissa.
Nainen osoitti minulle kylpyhuoneen ja sanoi vievänsä tavarani makuuhuoneen puolelle, jonne voisin mennä pukeutumaan peseydyttyäni.

Suihkuhuoneen kuuma höyry sai ajatukseni harhailemaan. Katselin itseäni huuruisen peilin läpi ja annoin käsieni vaellella ympäri kehoani. Suljin silmäni ja hyväilin hetken rintojani siirtyen siitä alaspäin vatsan pienelle kaarelle ja siitä aina alemmas. Säikähdin, kun päästin pienen huokauksen koskettaessani hieman kostunutta pyhintäni. Toivoin ettei nainen ollut kuullut mitään.
Peseydyin pikaisesti loppuun ja siirryin makuuhuoneen puolelle pukeutumaan.

Istuin sängyn reunalla ja kuulin kuinka joku ilmestyi taakseni. Käännähdin ja olin aikeissa sopertaa anteeksipyyntöä tietämättä kuitenkaan mitä pyytää anteeksi, kun nainen käveli eteeni ja varmoin ottein riisui pyyhkeeni. Tunsin itseni häväistyksi. Tajusin tehneeni suuren virheen lähtiessäni tänne pelkän netti-ilmoituksen johdosta. Nainen suuteli hellästi rintakehääni samalla kun tarkkailin häntä. Arvioin naisen noin kymmenen vuotta itseäni vanhemmaksi. Naisen käsi hyväili nyt reittäni ja häpeäkseni huomasin kiihottuvani tästä. Nainen huomasi sen myös ja painoi minut selälleni sängyn reunalle levittäen samalla jalkojani hieman. En osannut enää panna vastaan. Suljin silmäni ja tunsin kuinka nainen hapuili suullaan kehoani. Hellät näykkäisyt kaulasta saivat minussa aikaan pienen inahduksen. Naisen käsi siirtyi reisiltäni häpyhuulilleni samalla kun hän suuteli rintojani ja hyväili kielellään kovettuneita nännejäni. Sormet liukuivat tasaiseen tahtiin vaollani ja aivan varoittamatta sujahtivat sisälleni aiheuttaen minussa yhä kovenevaa huohottamista.

Yhtäkkiä kaikki loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Nainen nousi seisomaan ja käveli kaapilleen. Toivoin ettei hän näkisi kasvoilleni jäänyttä anelevaa ilmettä. Olin jo aikeissani nousta itsekin, kun nainen yhtäkkiä käski pysymään paikoillaan. Tottelin sokeasti ja asetuin takaisin sängylle. Nainen tuli takaisin luokseni ja suuteli nyt alavatsaani edeten kiusoittelevan hitaasti suutelemaan sisäreisiäni ja kiertelemään kielellään klitoristani. Kerjäsin kosketusta ja tunsin kuinka valuin sängylle pelkkää kiimaa. Kiusoiteltuaan aikansa nainen painoi hellän suudelman klitorikselleni, joka aiheutti minussa suunnattoman mielihyvän purkauksen ja anelin lisää. Nainen oli selvästi kokenut ja tiesi mitä teki, kun imi klitoristani vuoroin hellästi ja vuoroin rajummin. Tiesin tulevani hetkellä millä hyvänsä ja tahdoin tuntea naisen sisälläni. Yhtäkkiä tunsin aukollani jotain kovaa. Nainen oli hakenut kaapistaan hieromasauvan, jolla nyt hyväili minua. Pelästyin, sillä minulla ei ollut lainkaan kokemusta siltä saralta, enkä ollut ikinä ollut yhdenkään miehen kanssa. Nainen huomasi kauhuni ja hellästi mutta varmasti liu’utti sauvaa sisälleni aluksi vain vähän, mutta lopulta kokonaan. Huusin nautinnosta ja nainen nopeutti työntöjään samalla imien klitoristani yhä lujempaa ja lujempaa, kunnes en voinut enää pidätellä nautintoani ja annoin orgasmin tulla rajumpana kuin koskaan ennen. Nainen hiljensi työntöjään, muttei lopettanut kokonaan. Tunsin kuinka sykin kumisen sauvan ympärillä ja värisin kauttaaltaan nautinnosta. Lopulta nainen vetäytyi minusta ulos. Hän painoi vielä hellän suudelman hävylleni ja vavahdin hieman. Nukahdin lähes heti siihen paikkaan tyydytettynä ja onnellisena saamastani huomiosta.

2 kommenttia viestissä: “Kokeneessa käsittelyssä”

  1. lesbo says:

    Aika lyhyt ja outo…

  2. mimmi says:

    ihana

Kommentoi

top