search
top

Ison makuun

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 2.15 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Fantasia se tämäkin .

Pitkän suudelman jälkeen hyppäsin pohjoisen junaan , katsoin Mattia ikkunasta ja istuin Paikalleni . Ikävä hiipi jo silmiini , ja sai ne vuotamaan . Olin enolle luvannut maatilalle viikoksi kesäavuksi . Kokkolassa junasta noustessani näin enon odottavan jo minua . Txt.sin nopeasti Matille perille pääsystä. Eno osti meille jäätelöt puolen tunnin ajomatkalle . Kyseli kuulumisia . Vastailin jotain epämääräistä koulusta . -Noin nätillä tytöllä varmaan jo poika ikävöi jossain ? Nyökkäsin . Olimme perillä ja juoksin sisälle viileään . Aika sujui kuin siivillä , kun tilan työt pitivät kiireisenä ,iltaisin uni tuli melkein heti . Perjantain kuluessa olimme Matin kanssa vaihtaneet kuumia viestejä , ja nyt sängyllä sormetin itseäni . Ajatuksiini tuli eno ja kiire-apu Kalle . Kumpikin isoja aikusia miehiä . Kolmekymppinen enoni ja iso mahainen viisikymppinen kiire-apu tulivat sen takia mieleeni , kun kummallakin housuissa heilui jotain isoa . Varsinkin Kallen verkkahousuista näki , että siellä oli iso aisa . Orgasmin tullessa taisin päästää vintillä jotain ääniä kun , eno tuli katsomaan . – Mikä hätänä ? – Ei mulla mitään . Katsoin enon alushousuissa olevaa kohoumaa , kun eno käveli sängyn viereen ja istui . – Täällä tuoksuu pillu , olet tainnut ” sormeilla” , jatkaen – No onhan se luonnollista , kun monta päivää jo ilman poikaa ja sen kikkeliä . ( Eno nauraa hekotti ) . Minä taas tajusin että olin alasti peiton alla , kun kuulin kysymyksen ,- mitäs jos mä vähän autan sua . Eno nousi ja pudotti alushousut jalastaan , valtava kalu sojotti vatsaa vasten . Peitto lensi päältäni , samassa eno oli jo päälläni , levitti jalkojani , työnsi ison munansa mun pilluun . Se sattui vähän , vaikka olin kostea , sisään työntö oli ollut niin raju . Jalkani eno nosti
Olkapäilleen ja työnsi peppuni alle tyynyn . Suljin silmäni kun kulli alkoi
Liukua pillussani . Raskaat pallit ja niiden liikkeet saivat kiimani nousemaan samaan tahtiin kuin , enon nopeutuvat panoliikkeet.
Enoni kulli oli paljon isompi mitä Matilla , lisäksi kaikki tuntui erilaiselta ilman kumia.( Matilla oli aina kumi , kun en ollut vielä pillereitä hankkinu)
Sanoinkin .- mul ei sit oo pillereitä . Orgasmi oli tulossa , vartaloni värisi
Mielihyvästä. Pilluni supistellessa enoni karjaisi , tempaisi peniksensä
Ulos , josta alkoi purkautua paksua valkoista spermaa . Osa spermasta lensi rinnoilleni asti , suurin osa kuitenkin vatsalleni . Eno nousi ja tempaisi housut jalkaan ja poistui , kasvoista näkyi tyytyväinen virnistys. Maistoin spermaa , pyyhkiessäni sitä pikkareihini. Nukahdin . Aamulla jouduin renki miehen kanssa aitaa tekemään Kattinevalle . Eno vei meidät sinne lava-autollaan . Autoa purkaessamme ,eno kuiskasi ,- illalla . Enon lähdettyä
Aloimme aidan teon . Hiki tässä tulee ja renki heitti vaatteitaan pois jättäen
Löysät lyhyet alkkarit jalkaan . Olin jättänyt liivit pois ja nyt rinnat näkyivät
Paidan läpi . Eväs tauko , kuulin . Istuin miehen viereen syömään . Renki taputteli isoa mahaansa .- miten olis jälkiruoka .- Mikäs siinä sanoin . Tajusin mitä mies oli tarkoittanut . Miehen löysien alkkarien puntista kurkisti iso kulli . Mies tempoi paitani ja muutkin vaatteemme pois . Oikaisi selälleen , tempaisi minut päälleen . Suudelman aikana ohjaili kullin pilluni aukolle ja työnsi minut ylös niin että kulli luiskahti sisään . – ratsasta , mies käski . Suljin silmäni , otin isosta vatsasta tukea käsilläni . Olin kokonaan täynnä miestä , pilluni joutui äärimmilleen liikkuessani . Mies murahteli nautinnosta . Orgasmi toisensa jälkeen sai minut huutamaan nautinnosta .
Tein pari pyörivää liikettä lantiollani ja samassa tunsin kuuman
Siemensyöksyn syvällä pillussani . Miehen kädet pitivät minua paikoillaan ja spermaa suihkusi vielä lisää pilluuni . Ojentauduin miehen mahan päälle
Suutelin rintakarvoja . Olin saanut ensimmäisen kerran spermaa sisääni . Ajattelin, mitä jos tulen 17 vuotiaana äidiksi , ja nukahdin .

3 kommenttia viestissä: “Ison makuun”

  1. Lambda says:

    “Ajattelin, mitä jos tulen 17 vuotiaana äidiksi , ja nukahdin” = jäätävän rauhallinen tytsy 😉

  2. fr11kk1 says:

    Jep, kirjoitusasussa paljon parannettavaa, ota siihen vaikka maillia muista novelleista. Tälläkin juonella olisi potentiaalia hyvään ja paljon pitempään novelliin, nyt tää vaikuttaa selvästi yhdellä istumalla kirjoitetulta ja siis hätäiseltä. Mutta älä lannistu meidän kommenteista vaan ja kirjoittamista, panosta vaan siihen vähän enemmän niin saat enemmän kehujakin.

  3. Kielioppi.fi says:

    Opettelehan oikeinkirjoitussäännöt seuraavaan novelliin mennessä.

Kommentoi

top