search
top

Iskin naapurin tytön

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 2.53 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Osa 1 jatkuu

Oli ensimmäinen aamu lapsuuden kotona kymmeneen vuoteen . 16v lähdin kouluttautumaan etelään ja viitisen vuotta työskentelin Egyptissä asentamassa tietoliikennelaitteita .välillä kävin myös pakko pullan eli armeijan . Nyt 26 vuotiaana oli kaikki muuten hyvin mutta jotain silti puuttui . Siinä mielessä olin onnekas että kun Tenon rannassa kotipaikka niin kalaan pääsi rauhoittumaan , sinne ajattelinkin Pitkästä aikaa mennä . Katselin ikkunasta kun kuulin iloista naurua , kaunis nuori nainen , pitkät hiukset , olisiko tuo Saga naapurin tyttö , ajattelin , tosin en voinut olla varma kun oli jotain 6 :den kun lähdin . Aloin pakata eväitä kun äiti tuli tytön kanssa sisään . -muistatko vielä naapurin Sagan .- toki muistan mutta paljon olet kasvanut .- no Sä oot vaan ruskettunu , pitkään maailma sinua piti poissa kotoa . Olin saanut kaikki valmiiksi ja tein lähtöä kalalle kun sanoin , niin mutta ny ei ole kiire mihinkään vaan rauhassa kalalle. – Tulitko kotiin jäädäksesi kysyi Saga – No niin olin vähän ajatellut , onko vanhat kalapaikat vielä tallella .- voin tulla seuraksi kun ei nyt oikeen muutakaan ole . -Sehän kiva jos vaan seurani kelpaa ja sekös äitiä hymyilytti . Kävelimme ja juttelimme , muistelimme menneitä .

Välillä kävelin Sagan takana ja sain ihailla tytön lanteiden keinuntaa . Vanha kivi millä söin aina eväitä oli tallella , sellainen leveä laaka kivi jolle mahtuisi vaikka kolme istumaan . Istahdin sille ja kaivoin repusta oluen . Kysyin maistuisko sulle ja ojensin pulloa , se on vaan 1olutta , hyvää jakoon . Saga tuli viereeni istumaan ja otti pullosta huikan . itikat kävivät kimppuumme aloin levittää offia ja samalla Saga sanoi , laitatko mullekkin . Siinä sivellessäni tytön käsille ja kaulalle tunsin Sagan pehmeän ihon .Ajattelin kun katsoin Sagaa , pitäisi yrittää iskeä tyttö . Saga kysyi onko sulla jossain joku nainen , sanoin ei oo , työ on vieny kaiken ajan . Ei mullakaa oo ketää vaikka oon mä sen Kartiovaaran Simon kaa pussaillu ja vähän muutakin . Ohitin asian kalalle menolla ja kävelin jokirantaan , tyttö sanoi lähden kotiin päin tästä . Tovin kalastettuani ajattelin vaihtaa paikkaa .kävelin joki rantaa ja näin mäellä Sagan nousevan aitan rappusia , tyttö nukkuu siis aitassa , pitääpä käydä joku yö kylässä . Monen tunnin kalaretken jälkeen palailin kotiin , ilman saalista . Äiti tivasi tuliko saalista .- ei vastasin ja aloin syömään rieskasia . Illan tullessa kävelin aitan ovelle ja työnsin sen auki ja pujahdin sisään . Saga kuunteli kuka tuli ja heit sanoessani tyttö sanoi -Ai sinä . Niin ajattelin poiketa ,jos vaikka saisi pusun ja muutakin .saat minut kokonaan mutta siihen on ehto . -millainen . Lupasin itseni sinulle kokonaan , mitäs luulisit .- ajattelitko kenties ekaa kertaa hääyönä , kysyin . – Jotain sinne päin . Mieleni musteni .- meinaatko että pillusi on niin tärkeä mulle että kosinta puuhiin rupean , kävelin ulos aitasta sanoen vielä ,- vai vielä tuollainen kakara pitäisi muijaksi . Kuulin Sagan alkavan itkemään , kävellessäni kotiin . hypätessäni puoli uuteen hondan maasturiini , Otin suunnaksi vanhan kaverini Niilo , olisikohan tuo vielä maisemissa .

Ajoin talon pihaan ja hiljaiselta näytti samalla tekstiviesti ilmoitti itsestään , se oli äidiltä . Miksi loukkasit Sagaa , se oli häpeällinen teko , käyppäs pyytämssä anteeksi . Joku nAinen oli tullut portaille tupakalle . Nousin autosta .- ookko sä Niilon vaimo , kysyin . – joo , se itse nukkuu niin ku aina seksin jälkeen ., oon muuten Katri . – mä olin Niilon kaveri koulu ajoilla . Silmän ruokana ihailen Katrin muotoja läpinäkyvän yöpaidan alta pyöristyminen kertoo myös tulossa olevasta lapsesta . Juttelemme niitä näitä ja Katri sanoo lähtevänsä nukkumaan , toivoen samalla että poikkeaisin viikon loppuna uudelleen . Lähden kotiin päin ja ajattelen Sagaa , ihmettelen itsekseni miksi tyttö palaa aina mieleeni , päätän käydä pyytämässä anteeksi . Ajan auton koti pihaan ja kävelen suoraan naapuri aitalle ja hiivin sisään . Katson kun tyttö nukkuu pienellä kerällä , itku on kuivattanut hiukset poskiin kiinni ja yö paita siirtyillyt niin että näen peppua ja puolikkaan rintaa , kiitän Lapin valoisia kesä öitä . Mieleni tekisi koskea paljasta peppua , vain yö paita estää näkemästä tytön kaikkia suloisia muotoja . mielessäni päätän viettelen tuon tytön tänä yönä . Riisiun itseni alushousut jätän jalkaan ja istun sängyn laidalle . Menemään suudelmalla herättelen Saagaa , herätessään tyttö sanoo AI SINÄ . Yllättäen tyttö tekee tilaa ja pääsen ojentautumaan tytön viereen . Kuiskaaan , – anna anteeksi ja silitän hiuksia pois tytön poskilta , kun kuulen .. Saat . Kullini pyrkii ulos alushousuistani ja sen myös Saga huomaa ja työntää minua kauemmaksi . Yritän suudella mutta huomaan että yritys on turha .. Siispä silitän tytön kasvoja ja nukahdamme .Aamusta herään ja tunnen käden alla pehmeän Saagan ihon , käteni lepää tytön paljaan takamuksen päällä . Samalla huomaan kun Saaga herää käteni liikkeisiin , vihainen ilme lopettaa käden matkan pyhimpään . Kullini huutaa kovuudellaan pitkästä aikaa pääsyä pilluun .. Vedän tyttöä itseäni vasten ja alan suudella tätä .Saga rimpuilee ja yrittää estää suudelmani ,käteni tunnustelee pyöreätä neidon rintaa ja tämä on Sagalle liikaa terävä polven osuminen nivusiini saa minut kiemurtelemaan tuskasta . Kuulen vihaiset sanat älä koske minuun kun voihkin tuskissani . Saga nousee ylös tempoo rivakasti vaatteita päälle niin taidokkaasti että silmän ruokaa ei minulle ole tarjolla , tosin se ei tuskan takia edes ole mielessä . Tyttö istuu sängylle ja sanoo , – Ei ollu tarkoitus niin lujaa , anteeksi ja koskettaa alavatsaani ,siirtyen rintakarvoitukselle , en uskalla koskea tyttöä . Sormet leikkivät ihollani ja rintakarvoillani .

Kipu alkaa unohtua . Sanat tulevat yllättäen kun Saga sanoo ota mut vaimoksi , olen sinun sen jälkeen kokonaan . Piru mielessäni iskee ja sanon: jos saan sinut kokonaan heti tuossa sängyllä luonnollisesti kuin hääyönä . – Luule vaan sen jäleen sua ei näkyis ,kun oisit Saanu mun pillu puhkottua . Saga lähttee ulos ja minä jään pukeutumaan . Aikaa kuluu parisen viikkoa enkä ole edes nähnyt tyttöä . Nukun yläkerran isolla parivuoteellani täysin alasti , kun kuulen rappusia noustavan , vedän peiton alapääni suojaksi ja ovesta astuu sisään todella kauniiksi laittautunut Saga . Ihailen tytön kauneutta ja sanon tuu tänne mun viereen , mulla on ollu niin ikävä sua . Saga ampui kovilla .- lähden opiskelemaan , huomenna pitäis olla jo Lahdessa sedän luona kun sillä jotain kesä töitä . Sanon entäs jos olisin silloin kosinut sinua . Saga siihen toden nimessä luultavasti asuttaisiin jo yhdessä ja rakasteltais vähä väliä , mutta se on jo mennyttä , enää en sua huolisi . Etkö mitenkään melkein itku kurkussa sanon kun Tajuan että olen menettämässä tytön . Nousen nopeasti kaappaan Saagan syliiny pidän tiukasti kiinni kun laskeudun takaisin sängylle tyttö sylissäni katselee mun alastonta vartaloa eikä osaa vastustella kun suudelman aikana riisun Saagan vaatteita samalla hyväillen pienet stringitkin lähtevät pois ja kun Saagakin on alasti kaadan meidät sängylle , vedän peittoa päällemme ja suudelma vaan jatkuu , Tajuan nyt että en halua päästää tyttöä karkuun vaan siinä vieressäni on tuleva vaimoni . Kätemme tutkivat toisiamme jokaista milliä . Saagakin on jo kädellään löytänyt seisovan kaluni . Suudelmien jatkuessa käsi löytää tytön häpykummun joka on täysin posliini , häpyhuulet jotka ovat kosteana ja ison paisuneen klitoriksen . Saga katsoo silmiini ja kysyy onko minulla kortsuja ? Katson tytön silmiin kun kuiskaan ei kai hääyönä sellaisia tarvita . Saga värisi kiinni minussa kun ilmeisesti sormeni saavat orgasmin aikaan . Saaga huohotti selällään jalat levällään. – olen kokonaan sinun . Yritin toppuutella tytön käden liikettä seisokilllani mutta Saga jatkoi ja suutelimme samalla . Mikään ei estänyt vääjäämätöntä , kullini alkoi roiskia spermaani , Saga ohjaili sperma ruiskeet vatsalleni ja rintakarvoitukselle, kuiskasin seuraavat spermani haluan antaa sinuun .

Joimme jaffaa samalla kun Saga pyyhi spermaa paperilla . Kysyin haluaako Saga muuttaa kanssani yhteen asumaan , vastaus oli suurempien suudelma joka sai vartalomme kietotumaan toisiimme , odotus oli ohi Saga päälläni suudelman aikana leikitteli takamuksellaan seisokkini kanssa ja monen yrityksen jälkeen kädellään Auttaen ja ohjaten laskeutui kireän neitsyt pillunsa todella hitaasti ison aisani päälle milli milliltä kullini uppoutui kosteaan neitsytreikään . Suudelma oli tauonnut kun Sagaa varmasti sattui , näin sen ilmeestä , videoon käsillä tytön selkää ja samalla kurkotus tytön pepulle muutti asentoa suopeammaksi ja Saga laskeutui kokonaan päälleni , kullini oli kokonaan tytön sIsällä kireässä pillussa , terska makasi kohdunsuuta vasten , se sai valtavia väreitä aikaan meille kummallekkin , sanoin , harmittaa kun sillo parisen viikkoa sitten ei tehty näin jo . Saaga siihen .. No nyt on ainakin parempi mahdollisuus että tule. Ekasta kerrasta raskaaksi . Hymyilin vain ja nostin pari kertaa kultaani lantiollani , Saaga alkoi värisemään Jo pienistä kullini liikahduksista sisällään ja minunpalleissa paine kasvoi . Tytön pillu supisteli ja Saga alkoi keinua päälläni , myötäilin liikkeitä , vartalomme tekivät yhteistä työtä jota oli jo mahdoton peruuttaa , tulisin kohta ampumaan spermaa hedelmälliseen maaperään . Koskettelin rintoja ja molempia nännejä tämä sai Sagan rajuun orgasmiin , pepun nopea liike joka suuntaa sai kullini sylkemään spermaa syvälle pilluun sitä levittyi kohdun suulle ja alkoi tulvia jo yli pienestä kiimareiästä . Vietimme vuorokauden sängyssä . Osa 1

4 kommenttia viestissä: “Iskin naapurin tytön”

 1. fr11kk1 says:

  Joo-o, on kyllä vaikea lukea tätä. Kummallinen lauserakenne, isot kirjaimetkin puuttuvat välillä, ainakin dialogi pitäisi kirjoittaa ihan toisella tavalla. Lisäksi pilkut seikkailevat missä sattuu. Ota mallia oikeinkirjoitukseen jostain toisesta novellista, jos se ei muuten onnistu ja oikolue teksti kunnolla ennen lähetystä. Tarinana tässä olisi voinut olla potentiaalia hyväänkin novelliin, mutta nyt aivan väärät asiat kiinnittävät kaiken huomion.

 2. Minneli says:

  Kappalejaon lisäksi huomiota välimerkkeihin ja välilyönteihin niiden yhteydessä. Tämän lisäksi keskustelun osoittaminen tökkii vieläkin.

  Yhdyssanat sujui jo paljon paremmin kuin edellisessä novellissasi.

 3. Letkuspede says:

  Ei tällaisia julkisteta. Itse tarina saattaisi olla ihan hyvä, mutta kirjoitusasuun pitää kiinnittää huomiota. Tämä on raakaversio, todella hankala lukea. Mitä jos editoisit kunnolla ja julkaisisit vaikka uudestaan?

 4. MrLove says:

  Huh kun on vaikee lukea, kappalejako?

Kommentoi

top