search
top

Ei aika paranna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 1.87 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mahtaakohan oikeassa elämässä milloinkaan käydä näin ? Tuskin! Kirj . Virheitä on ja paljon , ensimmäinen novellini !

Makaan sohvalla, ajattelen illan mökki talkoita. Mietin onkohan Kari ja Reetta tulossa , Reetta tyttöystäväni Parin vuosikymmenen takaa. Siis palataan ajassa sinne. Talkoot sujuivat hyvin ja saunan ja ruuan jälkeen Alkon tuotteet maistuivat muille paitsi Karille ja Reettalle ,joka nyt ei muutenkaan ottanut juuri ollenkaan . Ihmettelin myöhemmin mihin Reetta oli kadonnut , samaa ihmetteli Jaana , Karin tyttö ystävä tai siis Karia tarkoitti , korjasi nousu humalassa . Aloimme yhdessä etsimään ja lopulta päätimme mennä saunan kuistille istumaan , joka puolelta etsittyämme . Istuessamme kuulimme saunan pukuhuoneesta ääniä ja kurkistimme ikkunasta . Näimme kun Kari työnteli tyttöystävääni pukuhuoneen penkillä. Jaana sanoi mitä tehdään , minä siihen että mitä tuolle nyt enää voi kun , katsoimme kuinka Kari pumppasi spermaa Reettani sisään . Sitä alkoi pursuilla reisille. Näky oli liikaa ja sanoin Jaanalle mennään kävelylle . Yö meni kävellen ja jutellen , mietimme kostoa ja kai se sit sitä oli kun aamu yöstä Jaana ratsasti heinäladon heinäkasassa ja kullini syöksi spermaa Jaanaan . No tästä on kulunut 18 vuotta ja meillä 3 lasta kaikki poikia vanhin kohta täysikäinen ja ollaan me papin aamenet haettu , pitkä avio suhde jo takana . Niin Kari jätti Reeta kasvattamaan lapsen yksin , nyt 17v Tiian . Reetta yritti pyydellä anteeksi ja halusi minut takaisin mutta valitsin Jaanan . Aina välillä mietimme vieläkin miten kostamme silloisille seurustelukumppaneille. Jaana huusi auto on pakattu , ja niin lähdimme talkoisiin . Perillä näin että Reettakin oli paikalla , tyttärensä Tiian kanssa . Vaimoni sanoi tuon tytön kanssa voisi kokeilla . Olimme monesti puhuneet että ottaisimme toisen naisen tai miehen sänkyleikkeihin mukaan ja nyt siitä voisi tulla totta. Jaana kuiskasi saatais kostokin samalla ja hymyili . Illalla talkoiden jälkeen Jaana kuiskasi , viettele Tiia sänkyyn , tulen sitten mukaan ja hyväili ajatuksesta nousevaa kulliani . Niin siinä sitten kävi että vikittelin Tiian asunto vaunuumme paukuille illalla , kun vaimo oli saunomassa . Siinä istuessamme kyselin poika kavereista , vastaukseksi sain ujoa muminaa ja ettei ole ollut ja että on neitsyt . Sanoin ei voi noin nätti tyttö olla neitsyt vielä ja ihailin Tiian isoja rintoja. No pojat haluaa vaan puristella ja päästä pikkareihin ja hihitti Tiia. Samassa Jaana tuli sisään ja aloimme juttelemaan , Tiiakin otti pari paukkua kuten vaimonikin joka lupaili mennä käymään mökki rannassa katsomassa miten ilta etenisi . Kun jäimme kahden laskin käteni Tiian paljaalla reidelle juuri mini hameen rajaan ja sanoin susta on tullu kaunis nainen. No älähän nyt tässähän iha punastuu , sanoi Tiia ja työnsi kuin huomaamatta käteni pois . Nostin sen takaisin ja sanoin, katso nyt näitä jalkojakin , niitäkin kun katselee niin alkaa viisari …. Tiia siihen että mikä viisari . Näytin Tiialle verkkareihin muodostunutta kohoumaa . Siihe Tiia vähän kieli sammaltaen , no kiva jos mulla sellainen vaikutus , ja hymyili ja siirsi kättäni aina kauemmas kunnes käteni jäi hameen päälle mihin sen olin viimeksi nostanu . Kysyin ilki kureissa että mitäs pidät jos pelattais räsypokkaa. Tiia siihen että haluisit vissii sitä ja et saisit katsella lisää paljasta pintaa . Vastasin että no tietty . Tiia siihe että Vaimos tulee kohta että ei voida . Siirsin toisen käden Tiia olkapäälle ja vedin itseäni vasten , katsoin kun tytön katse jäi seisokkini aihettamaan kohoumaan . Siirsin toisen käden hitaasti tytön hameen alle ihan pikkuhousuille asti , taas Tiia siirsi käteni pois . Pussasin Tiia kevyesti poskelle ja kysyin joko olet suudellut , Tiia puristi päätään ja kysyin haluaisitko ensisuudelman tapahtuvan nyt , sain katseen osakseni kun huulemme yhtyivät kevyeen suudelmaan . Kumma kyllä suudelma kesti ja kesti , olin yllättynyt , Tiia vastasi huulieni liikkeisiin ja uskalsin liikuttaa myös kieltäni , käsi liukui hitaasi paidan alle ja hyväili pehmeää ihoa , siirtyen hitaasti lähemmäs rintoja , tiesin että liivit olivat jääneet sauna reissulle sillä isot munkit heilahtelivat kivasti kun olin katsellut . Suudelma jatkui ja käsi oli löytänyt pyöreän rinnan ja toisenkin , sormeni hyvälivät molemien rintojen nännejä vuorotellen ja Tiia äänsi suudelman aikana jotain muminaa . Yhtäkkiä Tiia irtautui ja oikoi paitaansa ja sanoi mä annan vasta miehelleni mun pyhintä , sitähän sä jahtaat , Tiia kysyi . Vastasin et oliko täs jotain väärää kumpikin nautittiin , kysyin . Niin kyllä , vastasi Tiia . tulisitko syliin istumaan kysyin . Tiia tuli ja istui ja samassa myös huulemme yhtyivät . Tovin kuluttua Tiia sanoi , on se aika kovana kun pyllyä vasten sen tuntee ja nauroi . Niin ja sä oot kosteana . – entäs jos oonkin . – no ei siinä oo mitää hävettävää , halut se on hiirelläkin ja nauroin . Tuota haluaisitko olla vaimoni kanssa kysyin . Siis tarkoitatko että että …. – joo kun sil sellainen unelma .- oon mäkin fantasioinu siitä , sais tuleva mieheni sit mut neitseenä ja hymyili . No kun vaimo tulee niin esitetään asia , saan sitten katsella ja varmaan vähän koskeakin .- joo mut pilluun et koske . – ok myötäilin ja Koskin nänniä joka oli kovana pystyssä , – kato nyt sun nännit haluaa et mä nuolen niitä ja imen .- tee asialle jotain . – otetaan paita pois , kun sitä nostin niin – Tiia kysyi mitäs vaimos sanoo . Ei sitä haittaa , oli tarkoitus et mä isken sut tänne meidän seuraksi . – vai sellaista ja huuleni leikkivät jo paisuneilla nänneillä , mennäänkö tuonne makuu osastoon kysyin . Joo vaikka ota viini mukaan -sanoi Tiia . Vierekäin suutelimme ja hyväilimme , Tiian käsi oli koskettanut jälleen täyteen seisokkiin noussutta miehuuttani . kysyin .- riisutaanko alasti .- jos muistat ettet koske pyhintäni .- kai nyt sormella ja huulilla saa kysyin kun huulemme yhtyivät jälleen , samalla riisuimme loput vaatteet . Kullini ponkaisi suoraan Tiian reisien yhtymäkohtaan paikkaan jossa olisi karvoitusta , mutta Tiia oli ajanut posliinin . – no kyllä se ainakin paikat tietää Tiia naurahti . ovi kolahti ja vaimoni käveli viereen ja alkoi riisumaan ja kysyi mahtuuko 1 mukaan joka käyttää reksonaa ja tuli suoraan Tiia viereen . Olisin halunnut olla välissä mutta nyt jouduin katselemaan kun huulet yhtyivät , vamoni sanoi teetkö kulta meille tilaa ja niin nousin ja istuin tuolille katselemaan kuinka vaimoni hyväili Tiian posliinia . Kuulin kuinka Tiia voihki , orgasmi oli tulossa ,kömmin vaimoni taakse ja työnsin suonikkaan kankeni vaimoni pilluun , tovin nainnin jälkeen äänien lisääntyessä vaimo tempaisi itsensä irti ja pettyneenä kullini jäi huojumaan ilmaan . Sängyllä vaihdettiin paikkoja ja minut käskettiin kauemmaksi . Ajattelin käydä ulkona , kietaisin pyyheen ympärilleni ja pistin sikarin palamaan . Puolisen tuntia kuuntelin linnun laulua aamu tuimaan kun palasin vaunuun . Minulle oli juuri riittävästi tilaa sängyllä kun kömmin Tiian viereen , molemmat olivat nukahtaneet , jouduin painautumaan ihan kiinni Tiian selkään ja alkoi itseäkin nukuttaa vaikka sukunuijani oli sitä mieltä että pilluun on päästävä ,niin nukkumatti korjasi voiton, käteni lepäsi teini rinnalla unen tullessa . Heräsin seisokkiin joka nojasi suoraan kosteaan häpyyn … Tein kevyttä liikettä ja kuvittelin liukuvani Tiiaan . Kumma kyllä terska oli aurannut itseään liikeideni aikana jo pikkuisen , sisään häpyhuulien väliin ja Tiian unessa tekemä pepun heilutus vaan antoi kullilleni uusia mahdollisuuksia . Herättelin kuitenkin Tiiaa ja herätessään vartalomme liikahtivat niin että koko terska liukui kosteaan väliin . Katsoin Tiiaa silmiin ja hän kuiskasi – tee se , vie mun neitsyys kun sun vaimo jo rikko kalvon leluilla . Työnsin kevyesti ja sinne se liukui helposti ja vaivattomasti , neitsyt pillu puristui tiukasti kullini ympärille , vartalomme liikkuivat kuin alku ajoista asti uroksen yhtyessä naaraaseen , päätepiste olisi siis siitos , ajattelin panevani Tiian paksuksi kun tyttö alkoi voitollaan niin että vaimoni heräsi , vaimoni painoi huulet huulilleni ja suudelman syventyessä, tytön voihkiessa orgasmia , pallini lähettivät valtavan sperma lastin liikkeelle ja kullini sinkosi siittiöni sperman muodossa kovalla paineella syvälle Tiian kiemurtelevan vartalon syvyyksiin vaimoni hymyili kun katseli minua , kun työntelin viimeisiä sukusoluja nuoreen naisen alkuun . No koko sen viikon lopun ja seuraavan viikon me sitten ajelimme asunto autolla ja arvata saattaa että Tiia oli käytössä , jossain vaiheessa myös selvisi että Tiia ei käyttänyt pillereitä ja vaimo oli unohtanut ne kotiin , kuinkas ollakkaan kumpikin tuli raskaaksi . No kuulihan se ex muijakin sit että olin pannu sen tyttären paksuksi , tuli käymään haukkumassa , totesimme vaan vaimoni kanssa että kosto oli suloinen . Tiia ei pistänyt pahakseen vaikka nyt 3 kuulla raskaana , mutta seksi leikit meillä jatkuvat ja nyt on mukana myös Tiian miesystävä nelikymppinen osastolääkäri Jaakko , on muuten synnytysosastolla töissä 🙂 jatkoa voi toivoa

5 kommenttia viestissä: “Ei aika paranna”

 1. Jonesky says:

  Ihme dissausta. En tiennytkään, että tänne kirjoittaessa osallistuu YO – kokeeseen.
  Tarina oli tosi hyvä. Älä lannistu vaan tuota lisää edellisen kaltaista.
  Täällä tarinoiden sisältö on pääasia, eikä täydellinen kielioppi.

 2. hah :D says:

  jos jo ennen novellin julkaisemista tiedostat, että siinä on paljon kirjoitusvirheitä, minkä takia et sitten korjaa niitä? hirveää kuraa.

 3. sukkana says:

  Opettele kirjottamaan

 4. Minneli says:

  Joo yhdyssanat, kappalejako ja lainausmerkkien käyttö keskusteluja kuvatessa. Ei tuota jaksa kukaan lukea!

 5. tylsää says:

  Miten ne yhdys_sanat? Ensi kerralla voisit myös kappalejakoa harjoitella.

Kommentoi

top