search
top

Pappiakin kyyditsemässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina nivoutuu aiemmin julkaistuihin "Mummolassa""-kertomuksiin. Mutta toimii myös ihan erillisenä tarinana. Tietenkin voi muistia parantaa tutustumalla edellisiin, jotka löytyvät nimimerkkini alta. Sukulaistarina ym.

Päätin yllättää enoni ja osallistua hänen lapsensa ristiäisiin. Esikoistytär tuli saamaan nimen. Samalla voisin ylpeänä esitellä uutta autoani, metallille hohtavaa Yarista. Hieman tilavampaa kuin vanha Mini Cooper, jota olin vaalinut ja hoivannut. Sen olin luovuttanut takaisin veljelleni, jolta sen myös aikoinani olin käyttööni saanut.

Enoni oli mennyt naimisiin kotipaikkakuntansa koulun opettajan kanssa. Edustava ja sivistynyt nainen. Olin hänet pari kertaa tavannut jo heidän seurustellessaan ja tietenkin sitten häissä. Minulla oli tunne, että hän katsoi minua jotenkin nenänvartta pitkin. Olisikohan hän aavistanut jotain semmoista, että enolla ja minulla oli yhteisiä salaisuuksia. Olihan enon ja minun ikäero aika pieni, ja olin ollut enon vakituisena aluspatjana jo nuoresta tytöstä lähtien. Aina kesäisin aitta-aikaan, ihan siihen kunnes hän meni kihloihin open kanssa. Häissä morsian näytti jo ystävällisyyttään ja tulimme hyvin toimeen.

­­­******

Lähdin perjantai-iltapäivänä kotoa ajelemaan kohti Pirkanmaan pohjoisosia. Tuttu tie lauloi auton alla kun laskettelin moottoritietä kohti Tamperetta ja sen kaukaisia takamaita. Oli kevät ja valoisaa ja viikon kuluttua olisi jo kesäkuu. Autossa soi matkamusana rock, joka yleensäkin oli aina matkatessa ykkösmusiikkinani. Lauleskelin mukana sen minkä taisin ja löin tapani mukaan tahtia reisistäni jotka olivat hyvänä alustana. Hame joka minulla oli, oli lyhyt ja noussut ylös syliini. Stayupit ylettyivät korkealle , eikä paljoakaan paljasta ihoa jäänyt näkyviin. Leveä pitsiresori oli reisien sisäpuolella lähes nivusissa. Ihanan pitkät ja istuvat sukat. Rakastan tämän merkin tuotteita.

Olo oli rentoa enkä paljoa välittänyt tyylikkäästä ajoasennosta tai muusta. Taisin hieman retkottaa ja vasen jalka seikkaili kaukana kytkinpolkimelta. Joku sanoisi, että istuin rivosti ja annoin kaiken loistaa. Niin istuinkin, mutta mitä siitä. Auto oli nyt kotini, ja olin niinkuin kotona saakin olla. Jos joku satunnainen tirkistelijä esimerkiksi olisi saanut päänsä koelaudan alle polkimien päälle, niin olisi näkymä ollut enempi kuin herkullinen. Käteni seikkaili myös tahdinlyönnin lomassa jossain reisien sisäpinnoilla. Hiveli hetken sileätä sukkaa ja kosketteli pienten hipstereiden peittämää pimppiä. Sormi joskus livahti pitsisen kankaan alle ja hiveli häpyhuulia. Ne olivatkin sileät ja ihanan tuntuiset. Pullean ryhdikkäät.

Matka jatkui ja toimintani oli tavanomaista. Menettelin näin lähes aina, jos vaan liikenne salli ja tie suora. On ihanaa härnätä itseään ja antaa ajatuksen unelmoida samalla kun koskettelee itseään. Rinnat kaipasivat myös hellävaraista koskettelua, ja tunnustelinkin niitä ja niiden pullottavia nännejä. Olin pujottanut päälleni aivan uudet rintaliivit, hyvin istuvat ja niukat. Ne olivat niitä balcony-mallisia kertoi myyjä, ja olihan ne. Rinnat olivat kuin parvekkeella. Kauniisti koholla ja vähäinen pitsi peitti nännit edestä, mutta jättäen koko nännipihan yläosan paljaaksi. Olisin melkein vannonut, että rintsikat oli jostain seksiliikkeestä ostetut, mutta nämä olivat kuitenkin Stockmannilta. Punaiset pirulaiset, seksikkäät kuin mitkä, ihan niinkuin punaiset hipsteritkin. Tunnustelin punaisen pitsin alta nännejä, niiden nipukoita, kovia, melkein rusahtelevia. Paidannapit vaan rohkeasti avoinna.

Tapani mukaan pysähdyin pienelle kahvi- ja pissitauolle tutulle huoltoasemalle, – tai ostokeidashan se oli. Siellä oli siistit ja avarat vessat, mukava palvelu kahvilassa ja aina välkkyväsilmäisiä ja häpeämättömästi tuijottavia rekkamiehiä. Rakastin sitä, minä pahemmanlaatuinen ekshibionisti ja vilauttelija. Kävelin keikutellen suoraan veskiin napittaen samalla paitani nappeja, sillä en halunnut aivan niin antelias olla, että punaiset rintsikat olisi esillä olleet. Pois tullessa oikaisin rekkakuskien pöytien sivuitse kahvitiskille. Tunsin miesten hajun, miehisen tuoksun. Tunsin heidän katseensa pakaroillani ja säärilläni. Kuulin hiljaista murahtelua ja annoin hameenhelman heilahtaa.

Kannoin pöytään tarjottimen jolla oli kahvi, munapasteija ja tuoremehulasi. Istuin lähelle hiljaisia miehiä niin, että saisivat hyvän näköyhteyden siihen, mitä nyt sattuisi vilahtamaan. Heitin jalkani toisen päälle ja heiluttelin hiljalleen päällä olevaa säärtä. Hameeni kun oli lyhyt, ei mikään supermini, mutta lyhyt kuitenkin, nousi yli puolireiden ja sivulta varmaan vielä enempi, paljasti pitkälti pitkää raajaa. Saattoi jalkoja siirrellessäni vilahtaa hetken kaistale punaisia pikkareitakin. Kannattelin muka ajatuksissani kahvikuppia molemmin käsin kyynärpäät pöytään nojaten ja katselin ulos. Kuulin hiljaisten miesten supattelun ja vaihdoin jalkojen asentoa. Laskin kupin pöydälle ja kuin ajatuksissa pistin sormeni paidan napituksen raosta rinnalle ja liikutin sitä povellani. Voitaikinasta leivottu pasteija oli rapea ja murusteli hieman tipautellen ohuita lastuja pöydälle ja hameelle. Keräsin pöydältä muruset käteeni ja pudotin ne tyhjään kuppiin. Join loput tuoremehusta ja ravistelin hameeltani murut lattialle. Nousin ja oioin vaatetustani, otin pussukkani ja lähdin kohti ulko-ovea. Ohimennessä katsahdin rekkamiehiä ja hymyilin heille hyvin ujosti, miltei huomaamattomasti. He seurasivat katseella menoani. Kumma, ettei kellään ollut kiirettä, vaan aikaa oli istua kahvilla pitkiä aikoja.

Jatkoin matkaa ja käsi hakeutui tavanomaiselle retkelleen reisille ja sylin seikkailuihin. Tunnustelin häpyhuulia ja raotelin niitä hieman. Ne tuntuivat ihanan lämpöisille ja kosteille. Pikkaritkin olivat pimpin kohdalta aavistuksen kosteat. Kuljetin sormea hitaasti pitkin vakoa ja hipaisin klitoriksen kärkeä. Auto nytkähti hieman, kun sormi osui ärsytystä odottavaan klitorikseen ja pakonomainen polvien yhteenlyönti tapahtui. Pieni sähköisku. Totesin, että olisi ehkä parasta jo rauhoittua ja ottaa molemmat kädet mukaan itse ajamiseen. Olin märkä ja mukava sykkivä tunne koko lantion alueella lämmitti. Eikä ollut enää pitkälti mummolaan, jossa aioin viikonlopun asustella.

******

Kaarsin tutusta pihaportista mummolan pihaan ja ajoin tutulle paikalle suuren koivun alle.
” Hei tyttö, älä jätä sitä autoa siihen. Koivusta tippuu näin keväällä vaikka mitä liisteriä ja sotkee koko kärryn,” huusi eno portailta, – ja mitä sekin täällä teki?
Menin autoon ja siirsin sen liiterin seinustalle. Eno käveli auton viereen ja avasi oven.
” Jahaa, pimu tuli katsomaan enoa.”
” No enpä varsinaisesti, vaan vauvaa, mummia ja opeakin. Tuommoinen irstas, vanha (34) viimemetreillä naisen löytänyt pukki ei kiinnosta.”
” So so tyttö, tules ulos sieltä autosta. Oho, jopas on punaiset pikkuhousut,” sanoi eno silmät sylissäni.
” Entä sitten, ne on mun. Mitä sinä täällä teet? Eikö kotisi ole kirkolla?”
” Tulin vaan hakemaan vähän pullaa ja kakun ja pikkuleipiä joita äiti on tehnyt huomista varten.”
Tiesin mummon olevan mestari leipomisessa ja oli yksinoikeudella sen puolen tavarantoimittaja pikkujuhliin ja nyt lapsenlapsensa ristiäisiin.
” Tuleeko paljonkin ihmisiä ristiäisiin,” kysyin.
” Ei nyt niin kovasti, mutta kai aika ahdasta meillä tulee olemaan.”
” Mutta onhan se kivaa, ja sinäkin olet isä ja kaikkea. Ei uskoisi tuommoisesta,” naureskelin.
Eno oli minua kahdeksan vuotta vanhempi, ja jo lapsesta asti aina kesäisin mummolassa ollessa olin hänen kiusattavanaan ja myöhempinä aikoina sitten muuna. Ihan hänen naimisiin menoonsa asti vuosi sitten.
” No mennään nyt sisälle, saadaan kahvia ja jutellaan hiukan. Sitten minun onkin lähdettävä kirkolle vaipanvaihtoon.”
” Se se olisi mielenkiintoinen toimitus nähdä, sun käsilläsi.”
” Ne on hyvät kädet, kait sen muistat ja olet todennut?”
” Kyllä, ja raskaasti, hellyydet oli kyllä kaukana,” tokaisin takaisin.
” Mennään nyt sisälle. Siellä odotetaan.”

Astuin mummon keittiöön jossa mummo muuttumattomana touhusi askareissaan. Hän kapsahti kaulaan ja halasi, silitti hiuksiani ja työnsi taas kauemmaksi itsestään ja katsoi. Hyvä ettei sanonut, että oletpa sinä kasvanut. Minun kasvamiseni oli loppunut jo kolmetoista, neljätoista vuotta sitten.
” Tulkaa nyt kumpikin pöytään, niin saatte jotain pientä. Ota sinä Marke vähän myös voileipää. Pitkä matka sinulla oli taas. Voi voi, ajoitko koko matkan yhtä kyytiä? Varmaan hieman väsyttää. Syödään sitten myöhempään,” touhusi mummo, “otatko maitoa myös?”
” Kiitos ei maidolle, ja pysähdyin mä kerran matkalla. Eikä tässä mitenkään väsytä.”
Istuimme kolmistaan, ihan niinkuin monesti aiemmin, ja joimme kahvia. Minä söin pari voileipääkin. Eno istui vanhalla paikallaan vastapäätä minua ja naputteli tutusti kengänsyrjällään minua jalkaan. Silmät vilkuilivat paitani nappeja ja ilkikurinen hymy karehti suupielissä. Sama vallaton eno se oli. Mummo höpötti ja kertoi tärkeäksi katsomiaan asioita. Kehui open ja enon vauvaa ja oli onnessaan kun enollakin oli vihdoin perhe.

” Taidan viedä laukun tuonne yläkerran huoneeseen, sinne mun vanhaan huoneeseen, sinne kai menen mummi?
” Vie sinne. Se on ihan sinun jäljiltäsi ja tavaratkin kaikki siellä on sinun. Ei nyt vielä aitassa voi olla.”
” Joo, mä vien.”
” Odota,” sanoi eno heti perään, ” minä autan kaupungin neitoa ja kannan tuon hienon lentolaukun ylös. Kaivan samalla sieltä minun vanhasta huoneesta kumisaappaat, jos vaan löydän. En tiedä missä ne muuallakaan voi olla.”
” No kai ne siellä vintillä jossain on,” vastasi mummo.
Eno otti laukkuni ja lähti perässäni kohti eteistä ja yläkerran portaita. En kerinnyt ottamaan kuin neljä askelta portaissa kun tunsin käden hameeni alla ja kouran kopeloivan pikkuhousujeni päältä.
” Mitä hittoa, ihan märkä pillu, housut litimärät,” sanoi eno hämmästyneenä.
” Älä nyt viitsi, ei märät, mutta kosteat,” vastasin, “ja käsi pois sieltä nyt.”
Yritin karistaa kättä hameeni alta, mutta sinnikkäästi se siellä vaan vaelteli. Yläkerrassa eno nosti laukkuni tuolille ja tuli eteeni.
” On tosi kivaa nähdä sinua,” hän sanoi ja otti minut halaukseen.
Tunsin miten enon suu liikkui hiuksillani ja huulet osuivat korvalleni. Pieni puhallus korvaan ja käsien painallukset pakaroilla. Pidin tästä. Painoin lantiota kohti enoa ja tunsin kovan alavatsallani.
” Ei näin saisi olla, sulla on vaimo ja lapsi. Ei me voida niinkuin ennen, ja sekin oli väärin.”
” Väärin ja väärin, kuka sen on sanonut. Kumpikin tahdottiin.”
” Niin, mutta nyt ainakin, ajattele opea.”

Seisoin pää painettuna enon olkapäähän, silmät ummessa aistin selässäni hänen käsiensä liikkeet. Tunsin miten käsi nosti hamettani ja sujahti sen alle. Hetkessä se oli pakaroilla ja siitä pikkareiden sisäpuolella ja liikkeellä kohti etupuolta. Irrottaudun enosta ja annoin tilaa kädelle ja tunsin lämpimän kämmenen häpykummulla. Se tunnusteli sitä ja hieroi, sormet harallaan. Sormi upposi vakoon ja koukistui hieman. Se oli sisällä. Se kiersi siellä hitaasti ja minun oli pakko vääntelehtiä. Suustani tuli kirahduksia jotka upposivat enon kaulalle. Vein kättäni alas kohti enon etumusta ja tunsin kovan kalun nojaavan viistosti ylös. Puristin sen käteeni, tutun kalun, nyt vaan piilossa vaatteen alla. Tunsin sen muodon, kulmikkaan, hyvää tekevän kangen. Muistin sen purskahdukset, kuuman sperman purkaukset, vatsalleni, sisääni. Voi, miten sitä halusin!

Eno talutti minua kohti sänkyä.
” Ei me nyt voida, kuuletko,” hoin hengästyneenä.
Eno painoi minut poikittain sänkyyn. Jalkapohjat osuivat lattiaan kun eno nosti hametta ja veti pikkarit pois. Sylini oli paljas ja alakerrasta kuului mummon tiskauksen ääniä.
” Sinulla on uusi lookki karvoilla,” sanoi eno.
” Miten niin,” ihmettelin.
” Olet leikellyt semmoisen v-kirjaimen mättäästäsi.”
” Ai niin joo.”
Olin sheivannut karvoitusta ja ihan vaan muotoillut tuttua pikkukolmiota. Olin tehnyt kolmiosta v-kirjaimen muotoisen taideteoksen, jonka kärki lähti siitä mistä vako yläpäässä alkoi. Sentin levyiset veen sakarat olivat jotain viisi senttiä pitkät joissa karva oli puolisenttisenä sänkenä.
” Anna kun minä katson, tämmöisen teen myös vaimolle, jo tänä iltana,” nauroi eno.
” Mitenkähän vaan onnistuu,” nauroin vastaan.
Eno polvistui jalkojeni väliin ja levitti niitä lisää. Hän nuoli reisien sisäpintaa ja häpyhuulia. Otti huuliensa väliin klitoriksen ja imi. Nousin kaarelle, sillä niin ihanaa teki. Painoin enon päätä kohti syliä ja tunsin kielen tunkeutuvan sisään häpyhuulien välistä. Hän nousi ylös ja pisti sormensa sisään, kohta toisenkin ja runkkasi sormin pimppiäni. Tunsin valuvani, samaa valumista oli ollut jo tunteja, melkein kotoa lähtiessä. Eno veti sormensa pois pimpistä ja vei ne huulilleen ja maistoi.
” Sama tyttö kuin ennenkin.”
” Sama olen,” vastasin.
Eno kopeloi sepalustaan ja avasi vetoketjun.
” Ei nyt panna, ei se ole oikein, kuuletko,” sanoin ja nousin istumaan ja puristin jalat yhteen.
” Vähän vaan, nopeasti,” ähkäisi eno.
” Nopeasti, ihan niinkuin aina,” vastasin, ” mutta ei nyt.”
Enon kulli heilui silmieni edessä enkä voinut muuta tehdä, kuin ottaa siitä kiinni ja puristaa. Kaksin käsin puristin sitä ja tuijotin sen terskaa ja soikeata reikää josta pilkisti kirkas kiiltävä tippa. Verenpunainen terska vaati päästä suuhuni ja sinne se myös pääsi. Hieman kitkerä tippa tipahti kielelleni kun kannattelin sillä kullia. Kivespussi oli tuttu ja yhtä kiinteä kuin ennenkin. Kulli liikkui suussani syvälle nieluun ja samalla tunnustelin toisella kädellä pilluani, sen huulia ja ulos liukuvaa nestettä. Oli taas ihanaa.

Eno oli sinnikäs ja työnsi minut uudestaan selälleni. Kulli sujahti sisään ja olin avuton. Hän alkoi kovan runnomisen ja kulli törmäili aina pohjaan asti. Nostin käteni rinnoilleni jotka vielä olivat paitani suojassa. Liu’uin edestakaisin poikittain sängyllä kun eno pani. Niin tuttua, kovakouraista panemista jota rakastin. Mahtoikohan ope pitää tämälaatuisesta rakastelusta. Varmaan enolla oli hienovaraisempaa varastossa vaimoa varten. Eno runnoi ja runnoi silmät ummessa. Minä otin vastaan ja olisin osaltani halunnut vastata työntöihin, mutta en pystynyt, niin kovaa hyökkäsi eno. Eikä siinä kauaa mennyt kun tunsin miten täytyin kullista purkautuvasta laavasta. Sitä tuli ja tuli. Sitä valui ulos ja sotki reiteni ja enon karvat. Hän veti kullin ulos ja miesmäisesti kuivasi terskan häpykummulleni ja siihen ihailemaansa v-kirjaimeen. Puristi jäljellä olevat tipat vaolleni ja sujautti kullin housuihin ja veti vetoketjun kiinni.
” Jaa, ne kumisaappaat.”
” Vittu mikä sika,” ajattelin.

Siistin itseäni ja kuivasin pimppiä pikkuhousuihini. Huuhtelisin ne kohta kun kävisin saunassa.
” Löytyykö niitä kumisaappaita,” kuului alakerrasta.
” Löytyy löytyy,” kuului vastaus kolinan saattamana vinttikomerosta.
Minua hymyilytti eikä yhtään harmittanut äskeinen. Ei ollut huonoa omatuntoa open suhteen. Oli vaan onnellinen olo.
” Marke, lähden nyt. Tule sitten huomenna kirkolle äidin kanssa.”
” Tullaan tullaan,” vastasin ja kuulin askeleitten loittonevan portaissa.
Kyllä olikin mukava hetki taas pitkästä aikaa. Siitä oli kai vuosi kun viimeksi olin enon kanssa ollut.

******

Ajelin seuraavana päivänä mummon kanssa kirkolle. Mummo ihasteli uutta autoani ja kehui, miten siihen pääsi mukavasti sisään. Toista oli kuulema se Minin-hirvitys ollut, johon ei voinut kuin ryömiä. Olimme edellisiltana olleet yhdessä saunassa ja olin illemmalla pistänyt mummolle pään täyteen papiljotteja. Aamulla olin kammannut hänet ja nyt olimme kumpikin edustavia ja kauniita kun astelimme sisälle kirkkoon. Kastetilaisuus sujui ilman lapsen suurta itkua ja aikuisetkin olivat hymyileviä. Lapsen äiti oli kaunis ja isä komea. Hän katsoi minua virne kasvoillaan, – se rontti. Toisena kummina oli se eräs enon rassaajakaveri jonka minäkin tunsin, jotenkuten. Minin rassaaja ja muunkin.

Kastetilaisuus oli ohi ja olimme kaikki enon ja open asunnolla. Aika avarassa paritalon puolikkaassa. Hyvin sinne mahtui vieraat ja kaunis ja lämmin kun oli ilmakin, niin ulkona pihallakin saattoi mukavasti istuskella. Eno käveli ohitseni ja sanoi:
” Miten olis?”
” Että kehtaatkin,” ja todella hieman suutuin.
” Oletko huomannut miten tuo kummi sinua katsoo, mitä lie muistelee.”
” Saa katsella, mutta se on sitten siinä, ja voisit sinäkin nyt olla kunnolla,” sanoin ja katsoin vakavana enoa.
” Joo, kai se paras on olla,” vastasi eno ja luotin myös siihen.

Istuin pihan puisella puutarhatuolilla ja kahvikuppi oli edessäni pöydällä. Vieressäni istui joku open sukulaismies ja viistosti pöydän sivulla kasvot kohti minua pappi. Hän oli kolmissakymmenissä oleva komea mies liperit kaulassa. Mukavaa juttuseuraa olivat kumpikin herra. Olin huomannut papin vilkuilut jo aiemmin sisätiloissa ja se hiukan minua imarteli. Tiesin olevani viehättävä uudessa kevyessä leningissäni. Tukka oli suosimallani poninhännällä ja puhdas, kiiltävä hiuskimppu heilahteli niskassani. Mekon miehusta oli syvällä uurretulla v-aukolla ja rintojen uurre näkyi ja kumartuessa jotain muutakin. Mekon helma oli kellomainen, ei mikään tyttömäisen leveähelmainen, mutta kauniisti levittyvä kumminkin. Mekon helma hulmahteli polvien yläpuolella ja jaloissa oli kymmensenttiset korkkarit.
” Haluaisitteko jotain sisältä, voisin hakea,” kysyi pappi.
” Kiitos vaan, en tarvitse. Minä olen Marke jos sopii, en oikein ole tottunut virallisuuteen.”
” Hyvä, minä olen Jorma,” sanoi pappi.
” Ja minä olen Kössi,” sanoi heti perään open sukulaismies.
Jutustelu sujui mukavasti ja miehet naurattivat minua. Open sukulaismies oli varsinainen humoristi. Minä vääntelehdin ja nauroin. Pappi katseli kiemurteluani ja hänen silmänsä vaelsivat rinnoilla ja säärissä. Mistään välittämättömänä annoin helmojen leikkiä tuulessa enkä paljoa suojannut itseäni, kun lämmin kevättuuli silitti sääriä korkealle reisiin. Mustat pikkarini vilahtivat aivan varmaan, sen huomasin papin katseista. Kumarruin eteen ja olin pyyhkivinäni kengänkärkeä ja tunsin katseen rinnoillani. Pappi hieroi takamustaan tuoliin ja oli levoton. Ryhdistäydyin ja oioin mekkoa, sipaisin sormilla rintojen välistä uurretta ja kerroin, miten olin lapsesta asti täällä mummin luona kesäisin ollut. Nyt aikuisena ainakin viikon, kaksikin kesälomistani. Usein olin ollut myös hiihtolomien aikana ja hauskaa oli aina ollut. Aikoinaan oli velikin ollut mukana. Veli joka oli mukavasti vai kolme vuotta nuorempi kuin eno. Oli mummilla ollut pitkä rupeama lastensa välissä. Ensiksi äitini ja sitten eno. Äitini oli jo menossa naimisiin kun eno syntyi. Taas helma nousi syliin ja papin silmät oli pudota.

******

Pappi nousi ylös ja kertoi lähtevänsä. Oli kirjoitettava seuraavan päivän saarnaa ja muuta pientä. Eno oli luvannut viedä hänet pikkupappilaan, josta hänet oli myös hakenut. Pappi oli niitä, jotka eivät autoihin panostaneet, vaan liikkui polkupyörällä, mutta nyt oli eno vaatinut saada olla kyytimiehenä. Eno oli huomannut papin aikeet ja tuli heti kysymään, halusiko kirkonmies päästä jo lähtemään. Näin oli asia ja pappi kävi hyvästelemässä open ja muut.
” Anna kun minä vien hänet,” sanoin enolle, “jooko.”
” Miksi, luuletko että se uskaltaa sun kanssa lähteä.”
” Kyllä uskaltaa,” vastasin, sillä tiesin, että pappi lähtisi kanssani mielellään.
” Kysytään nyt ensiksi.”
” Kysy vaan.”

Eno sopi asiasta papin kanssa ja niin lähdimme yhdessä autolleni. Jorma, se pappi, istui viereeni ja kurkotti salkkunsa takapenkille. Tunsin hennon partaveden tuoksun kasvojemme ollessa lähekkäin. Asettelin mekkoa ja varoin sen rypistymistä ja taas helma valui kohti syliä liikutellessani jalkoja jarrulla ja kytkimellä. Annoin sen nousta, mitäpä siitä.
” Oletko Jorma naimisissa, sormus on ainakin,” kysyin.
” Olen kihloissa. Ollut jo pari vuotta. Kihlattu on pappina eri seurakunnassa, melko kaukana täältä. Eikä tavata kuin ehkä kolmisen kertaa kuussa.”
” No ei sekään kivaa ole.”
” Ei se oikein ole ei, mutta se on semmoinen väliaikainen ratkaisu. Hän tulee tänne syksyllä ja suunnitelmat ovat semmoiset, että silloin meidät vihitään.”
” Olisi se minunkin aika kai naimisiin mennä,” jutustelin ajatuksissani.
” Eikö sinulla ole vielä aikomustakaan?”
” Ei ole vielä ollut, pitäisi parista valita, ja se on hieman kinkkinen juttu.”
” Varmaan on.”
” Ja lisäksi, kun tykkään olla vapaa.”
“Marke, sinun kanssa on hauska jutella. Mennään tuohon uimarannan parkkipaikalle ja jutellaan. Sopiiko sinulle? Haluaisin kyllä sinut pyytää kotiini, mutta taitaa olla hiukan liian maukasta eräille, näin lauantaina ja keskellä päivää. Juttuja tulisi.”
” Ei minulla sitä vastaan mitään ole. En tarkoita niitä juttuja,” naurahdin ja jatkoin, “mennään vaan.”

Pysäköintipaikka oli tyhjä. Uimavesi ei vielä houkutellut ketään uimaan. Pysäköin auton perän kohti metsää keulan osoittaessa kohti sisääntuloa.
” Marke, olin hiukan hämmentynyt sinun ujostelemattomuudesta ja välittömyydestä siellä kahvitilaisuudessa. Ihalen semmoista ja kieltämättä se myös vaikutti minuun.”
” No, minä nyt taidan olla semmoinen. Oletko sinä semmoinen vakava pappi, vai riehaannutko joskus?”
” Kyllä minäkin riehaannun, ja morsiameni varsinkin. Olemme olleet kyllä semmoisissa pippaloissa, ettei varmaan olisi asiaa moneenkaan seurakuntaan.

Näin miten Jorma katseli reisiäni ja hieroi kättään omaan reiteensä. Päätin olla rohkea ja ottaa hänen kädestään ja nostaa se reidelleni. Arvelin Jorman olevan valmis siihen ja niinhän hän myös oli. Jorma puristi hiljaa reittäni ja silitti liukasta sukkaa. Hän liikutti kättään alas kohti polvea ja sitten ylös korkealle kohti nivustaivetta.
” Morsiameni käyttää myös usein tämänlaisia sukkia,” sanoi Jorma kuin ajatuksissaan.
” Pidätkö niistä,” kysyin.
” Pidän, ne on seksikkäät.”
Jorman sormet ojentuivat alas reiden sisäpinnalle ja tunnustelivat stayupin suuta ja paljasta ihoa minkä se jätti paljaaksi. Olin kääntynyt kohti Jormaa ja hivelin sormellani rintojeni vakoa. Jalat hieman avattuina nojasin selkänojaan ja annoin Jorman käden tehdä tutkimustaan. Laskin selkänojaani hieman taaksepäin ja ojensin käteni kohti Jorman sepalusta. Äkkiä hän nykäisi papintunnuksen kauluksestaan, riisui mustan takin ja avasi muutaman paitansa ylimmäisistä napeista. Nyt hän oli kuin kuka tahansa lauantaita viettävä mies. Käteni osui kullille, paljaalle kullille. Jorma oli sen jossain vaiheessa ottanut esille ja nyt se sojotti pystyssä hänen vatsanpohjastaan. Kivespussi oli myös ulkona ja kireänä se tuki kankea. Terska loisti ja kiilteli kireyttä ja esinahka oli vetäytynyt kauas nupin alapuolelle. Kuhmuraiset suonet koristvat vartta, taiturimaiset ornamentit sykkivät sydämenlyöntien tahdissa. Jorma oli mies ja himokas pappi.

Jorman käsi paineli pilluani ja sormi tunkeutui sivusta kankaan alle. Sylini vuoti taas, kasteli pikkarit ja reisien yläosat. Painoin oman käteni Jorman kädelle ja tunnustelin hänen kanssaan pimppiä. Sormeni kostui ja vein sen huulilleni ja maistoin. se oli makuani. Tunsin myös kevyen tuoksahduksen, pimpintuoksun sormessani.
” Odota, otan pikkarit pois.”
Nostin takamustani penkiltä ja ujutin tangat alas nilkkoihini ja pujotin ne kokonaan pois. Sujautin ne viereiseen ovitaskuun. Tartuin taas Jorman käteen ja sen keskisormeen jonka ohjasin sisääni. Jorma ujutti heti myös etusormensa sinne ja tunnusteli pillua, runkkasi hieman. Hän ei puhunut mitään, vaan painoi päätään olkapäähäni ja antoi kätensä leikkiä pillussa. Itse istuin ja nautin siitä mielihyvästä minkä sormet saivat aikaan. Käteni puristeli Jorman kullia ja tunnusteli kivespussia. Siirsin varovasti Jormaa hieman sivummalle ja kumarruin alas ja ohjasin kullin huulilleni. Hieroin sitä hampaisiin ja poskelle, leukaan ja taas huulille. Raotin hampaitani ja avasin suun niin, että sain imaistua kullin syvälle, liki nielua. Kielellä kiersin vartta ja kädellä leikin kiveksillä.
” Marke, haluan sinua, haluan rakastella kanssasi.”
” Ei me mahduta täällä autossa. Mennään tuohon ulos auton taakse. Ei sieltä kukaan näe.”
Nousimme kumpikin autosta ja minä avasin takaluukun ja otin sieltä makuupussin, joka aina kulkee mukanani. Avasin sen ja levitin sitten pussin pienen matkaa metsän puolelle auton taakse. Riisuin mekon ja laskeuduin makuupussille. Jorma oli avannut paitansa ja riisunut housunsa. Kulli huojui ja odotti seikkailua uuteen onkaloon. Monimutkaisiin rakastelukokeiluhin emme voineet mennä, vaan perinteinen lähetyssaarnaaja-asento oli nyt paras, ja sopi pappismiehelle hyvin. Jorma tunkeutui surutta pilluuni ja töytäisi pohjaan. Silmissä säkeni ja kipu oli ihana. Töytäysyjä tuli useita, hiljaisia ja kovia, mutta aina yhtä ihania. Jorma oli pullauttanut rintani ulos rintaliiveistä ja imi vuorotellen kumpaakin nänniä. Venytti niitä ja puraisi hellästi. Minä pyöritin lantiota ja kirahtelin, inahtelin ja huokailin ihanuutta. Jorma työnsi nopeaan tahtiin. Olisiko ollut pelko ilmitulemisesta, mutta ei kovinkaan pitkän ajan kuluttua hän tempaisi kalunsa ulos ja ruiski vatsalleni harmaata spermaa suuren määrän. Sitä roiskui rintaliiveille ja tahri ne. Jorma oli edelleen jalkojeni välissä ja nojasi suoriin käsiinsä katsellen minua. Hymyili ja sanoi:
” Tulikohan tehtyä syntiä?”
” Tuli, mutta mitä siitä,” vastasin.

Seisoimme alastomina auton takana ja puhdistimme itseämme. Minulla oli takakontissa talouspaperirulla ja siitä purimme paperia ja kuivasimme kalut ja pimpit. Minä myös vatsan. Otin pois rintsarit ja panin ne myös ovitaskuun pikkareiden seuraksi. Mahtoi olla mukava näky kun mies seisoi housut nilkoissa ja nainen alastomana vain stayupit ja kengät jalassa. Siirryin auton vierelle ja puin mekon päälleni, alusvaatteita en. Jorma oli saanut paidan ja housut päälleen ja niin istuimme autoon ja katsoimme toisiamme silmiin.
” Oli mukavaa,” sanoin, “oikeastaan jännää.”
” Niin oli. Olisi hurja juttu, jos olisimme jääneet kiinni.”
” No ihan varmaan, ainakin sinulle.”
” Eiköhän lähdetä kohti pikkupappilaa,” sanoi pappi.

Ilman sen kummempia jäähyväisiä jätin Jorman hänen kotiportaittensa eteen ja sanottiin vain hei. Lähdin ajamaan kohti juhlapaikkaa. Pistin puhalluksen päälle ja annoin ilmavirran kulkea pitkin jalkojani kohti vieläkin sykkivää ja kuumottavaa syliä. En ennen ollut ollutkaan papin kanssa. Nyt oli sekin koettu ja samanlaiseksi todettu kuin muutkin miehet. Hätähousuja kaikki.

2 kommenttia viestissä: “Pappiakin kyyditsemässä”

  1. MasterJonathan says:

    Jotenkin minä vain pidän tämän Mini-tytön (nyt siis Yaris-tyttö) tarinoista. Tyyli on mukavan kevyttä, mutta silti sopivalla tavalla härski. Saas kuitenkin nähdä meneekö tuo paljastelu liian pitkälle ja joku rekkakuski innostuu kovakouraisesti kurittamaan reisiään vilauttelevaa autotyttöä. 😉

  2. EMPPU says:

    OIKEIN MUKAVA, PAPIT OVAT KIIHOTTAVIA

Kommentoi

top